Gal yra kokių pratimų,kurie sudegintų lašiakus, susikaupusius ant kelių?
nejaugi tikrai nera pratimu kurie butu skirti keliukams? pas mane tokios riebaliuku sankaupos is vidines puses kad oho
QUOTE(Zydre @ 2005 02 03, 16:54) nejaugi tikrai nera pratimu kurie butu skirti keliukams? pas mane tokios riebaliuku sankaupos is vidines puses kad oho Čia ir mano didžiausia problema QUOTE(Medeina @ 2005 02 04, 08:32) Čia ir mano didžiausia problema
Man tai irgi labai aktualu,bet gi nevaiksciosi visalaika trindama kelius...
O tai gal tada geriau kas diena ismasazuoti juos.Tai nereiks koju trint
O tai ka daryt,jei lashiakai ne tik ant keliu shonu,bet ir ant priekio?
rašiau šlaunims tokį pratimuką, bet jis padeda ir sankaupoms virš kelių (bet ne šonuose) tai va, sėdi kėdute prie sienos (kojos sudaro 90laipsniu kampą) reikia treniruotis iki 2min sėdėjimo.. man labai padeda.. po apačiau jau jaučiu tvirtėjanius raumenis.. gal ir lašiakų neliks?
QUOTE(Medeina @ 2005 02 04, 09:31) Čia ir mano didžiausia problema jo jo, o dar geriau jei tom vidinem keliu pusem i ka nors kita triniesi... dar efektyviau riebalai dega.....
Pas mane taip pat po lasiaka virs kelio, o jau atrodo tai ziauriai, bet taip mini megstu...
Pasidalinkit dar kokiu pratimu siai vietai zinot!!!! Beje, dekui uz ankstesnius QUOTE(Pakeleivė @ 2005 05 11, 18:09) http://www.ediet.ru/modules.php?name=Forum...iewtopic&t=6319 http://www.ediet.ru/modules.php?name=Forum...p=417933#417933 rusiškai
na tiesiog reik sportuot treniruot kojikes ir tiek
gala ,kad sunkiai rusu kertu tai sunkoka ten skaityt
QUOTE(Elenn @ 2005 08 24, 12:57) Pas mane taip pat po lasiaka virs kelio, o jau atrodo tai ziauriai, bet taip mini megstu... Pasidalinkit dar kokiu pratimu siai vietai zinot!!!! Beje, dekui uz ankstesnius skaiciau, kad virs kelio lasiakai kaupiasi toms, kurios nelipa laiptais..Is tikruju is mano asmeniniu pastebejimu, galeciau pasakyt, kad tiesa...kai persikraustem ir pradejau vazinet liftu+dar ir su masinuku daugiau vazinet nei vaiksciot pradejo kauptis ir man. Bet vaikstau daba i sale, tai ir neber ju
einu as i sporto sale ir lipu laiptaisi r daug vaisktau, bet keliai dideli ir riebalingi, jauciu teks kreiptis i plastikos chirurga kai grisiu i lt. bet baisoka, kad nepadarytu ko nors blogiau, bet nei sijono negaliu nesioti, nei sortu, na tikrai baisu. ir is sonu dideli ir is priekio. pas mano teva tokie, jauciu paveldejimas cia kltas nes sportuoju sazinigai.
Bandykit su rutuliniu masazuokliu,ir anticeliulitiniu kremu,gal taip pades.Nors manau,kad cia visumoje reikalingi pratimai.Manau,kad masazai irgi gali padeti ir vandens proceduros.Nes vandenyje darant pratimus,ne taip stipriai apkraunami sanariai.Sekmes,tampant graziomis,man irgi....
QUOTE(sonatukas1 @ 2006 02 25, 23:40) einu as i sporto sale ir lipu laiptaisi r daug vaisktau, bet keliai dideli ir riebalingi, jauciu teks kreiptis i plastikos chirurga kai grisiu i lt. bet baisoka, kad nepadarytu ko nors blogiau, bet nei sijono negaliu nesioti, nei sortu, na tikrai baisu. ir is sonu dideli ir is priekio. pas mano teva tokie, jauciu paveldejimas cia kltas nes sportuoju sazinigai. lygiai tas pats. sportuoju, aktyvi, daug judu....beja, turiu pastebėjimą, kad kol nesportavau, keliai tikrai buvo daug kūdesni. numanau kad čia man jau kažkas su sąnariais.... gal kas žinot pas kokį gydytoją kreiptis dėl sąnarių ligų? nes turiu problemėlę ir su klubo sąnariu QUOTE(Soda @ 2006 03 10, 21:57) lygiai tas pats. sportuoju, aktyvi, daug judu....beja, turiu pastebėjimą, kad kol nesportavau, keliai tikrai buvo daug kūdesni. numanau kad čia man jau kažkas su sąnariais.... gal kas žinot pas kokį gydytoją kreiptis dėl sąnarių ligų? nes turiu problemėlę ir su klubo sąnariu o gal cia vandenys kaupiasi? kaip atrodo kai vandenys kaupiasi keliuse? ar skauda bet jauciu darysiuos operacija, dabar iniciatyviai ieskau informacijos, kur kaip ir t.t. QUOTE(sonatukas1 @ 2006 03 11, 18:07) o gal cia vandenys kaupiasi? kaip atrodo kai vandenys kaupiasi keliuse? ar skauda bet jauciu darysiuos operacija, dabar iniciatyviai ieskau informacijos, kur kaip ir t.t. na net nežinau kas ten galėtų būti QUOTE(sonatukas1 @ 2006 03 11, 19:07) o gal cia vandenys kaupiasi? kaip atrodo kai vandenys kaupiasi keliuse? ar skauda bet jauciu darysiuos operacija, dabar iniciatyviai ieskau informacijos, kur kaip ir t.t.
tai bent jau pries riebalu nusiurbimo operacija, ar daro tyrimus nuo keliais tokie dideli?
Viename MINI LAIMOS numeryje buvo mankštelė, tai ten buvo pratimukas keliams, bet dabar nerandu, kur tą žurnaliuką padėjau...
Na esmė tokia: reika atsisėsti ant kėdės, kojas pradinėje padėtyje laikutyti 90 laipsniu kampu sulenktas. Ant kiekvienos kojos uždėti po svermenį (pradžiai po 1 kg.) Išpradžiu vieną koją tiesti į priekį, kad gautusi tiesi liniją, vėl nuleisti į pradinę padėtį, tik grindų neliesti, ir taip kilnoti po 30 kartų vieną koją, paskui kitą, bet labai lėtai, neskubant. Atlikti kelias serijas. Pabandykit, tikrai pajausit, kad dirba tos vietos, kur virš kelių, ir ne tik
as zurnale skaiciau,kad keliams ploninti reikia toki pratima daryti:
Ant kedes sedint,is leto ant vienos kojos atsistoti ir atsisesti,15 kartu su viena koja ir kita tiek pat QUOTE(Smilgel @ 2006 04 02, 14:09) Viename MINI LAIMOS numeryje buvo mankštelė, tai ten buvo pratimukas keliams, bet dabar nerandu, kur tą žurnaliuką padėjau... Na esmė tokia: reika atsisėsti ant kėdės, kojas pradinėje padėtyje laikutyti 90 laipsniu kampu sulenktas. Ant kiekvienos kojos uždėti po svermenį (pradžiai po 1 kg.) Išpradžiu vieną koją tiesti į priekį, kad gautusi tiesi liniją, vėl nuleisti į pradinę padėtį, tik grindų neliesti, ir taip kilnoti po 30 kartų vieną koją, paskui kitą, bet labai lėtai, neskubant. Atlikti kelias serijas. Pabandykit, tikrai pajausit, kad dirba tos vietos, kur virš kelių, ir ne tik pas mane ta pati problema.... sitas pratimukas nelabai teisingas.... tokiu budu kaip yik padidinsi ta "vyriska" raumeni, kuris uzkrenta ant kelio.... reiketu po uzpakaliu pasideti kokia pagalvele, kad ne 90laipsniu kampas, o daugiau, nes tada dirba skersinis raumuo ir grakstesnes kojas formuoja.... nors siaip jei nedeginsi paziu riebaliuku nuo viso kuno, tai keliai nepasikeis, tiesiog reiketu daugiau ant begimo takeliu, orbitreko padirbeti........
siaip tai labai gerai sako atsisiurbia siti riebalai....
as pati apie tai galvojau, nes chirurgas sake, kad jie nenukris patys... cia tos vadinamos riebalu kisenes, kurias galima tik nusiurbti...
Perskaiciau visa tema ir prisijuokiau nerealiai
bet zinau kad tai yra nejuoginga pati turiu ta beda QUOTE(jufka @ 2007 02 06, 14:41) Perskaiciau visa tema ir prisijuokiau nerealiai bet zinau kad tai yra nejuoginga pati turiu ta beda Pabandyk vakuumini masaza, gerai riebius keliukus sutvarko.
Butina riboti DRUSKOS kieki!!!
Aisq, neapseisime be mankstos pratimu (step aerobika, plaukimas, dviratis... oj, tik jus judekit, daug yra ka veikti:DD) ir be demesio savo mitybai... QUOTE(changer @ 2007 02 08, 11:10) Butina riboti DRUSKOS kieki!!! Aisq, neapseisime be mankstos pratimu (step aerobika, plaukimas, dviratis... oj, tik jus judekit, daug yra ka veikti:DD) ir be demesio savo mitybai... del druskos tai reiks pagalvoti kazkaip niekada apie tai nesusimastydavau o va del sporto tai bandydama numesti tuos riebius kelius sanarius susigadinau dabar traska braska net tyliai atsitupti negaliu
"riebiems keliams" labiausiai padeda pritupimai ir kiti koju pratimai,bet vis delto pritupimai yra pagrindinis pratimas
as tai irgi ta problema turiu
1. lipau laiptais, bet per aipteli. nu zodziu i kas antra 2. kaip Medeine sake- triniau kelius viena i kita 3. dariau pritupimus, bet ne paprastus, o pasukus pirstus i vidu (ny kaip "kasalapyj medved") 4. dviratis 5. ir bendroji riebalu deginimo programa. realiai atsisakiau gyv. kilmes riebalu, o akcentavau zuvi, viestiena, dribsnius ne tik kad keliai sumazejo pusiau, ale pirma kart sau pasakiau "olialia, kokios kojos"
Šaunuolė, Vi-Vian
ir aš turiu tokią bėdą dar labai gerai, kelius stipriai patrinti su plaušine, kad paraustų, užkaistų, jei darai kontrastinį dušą, jį padaryt ir keliams, suaktyvint
aham, as irgi trinu
o jau su kontrastiniu tai beda
Panaikinti gal ir negalima, bet, manau, bent jau galima pristabdyti tą nelemtą 'riebalėjimą'
Pasirodo nes pas mane vieną ši problema
riebus keliai
Gali gali
skaiciau ir juokiausi (ypac vietose kur apie trynima
QUOTE(miauka @ 2006 02 24, 22:55) skaiciau, kad virs kelio lasiakai kaupiasi toms, kurios nelipa laiptais..Is tikruju is mano asmeniniu pastebejimu, galeciau pasakyt, kad tiesa...kai persikraustem ir pradejau vazinet liftu+dar ir su masinuku daugiau vazinet nei vaiksciot pradejo kauptis ir man. Bet vaikstau daba i sale, tai ir neber ju Atgaivinsiu temikę, tiesiog noriu pasakyt, kad jei riebūs keliai, jų sukūdint tikrai nepavyks. mano ūgis 165, ar kai sveriu 57, ar svėriau 52, - riebalų ant tų kelių yra ir jie niekur nedingo. Tiesiog manau, kad tokia kojų struktūra ir tiek. Dėl sporto - sportuoju ir treniruoklius, ir aerobiką jau 2 metai - pratimų įvairovė didžiulė. Tame pasikeitimų jokių.
visai nuliūdinai solo
QUOTE(REGIS @ 2007 11 06, 21:57) Na,nenorėjau... man ir pačiai liūdna, kad nieko negaliu su savais keliais padaryt QUOTE(solo @ 2007 11 07, 01:33) Na,nenorėjau... man ir pačiai liūdna, kad nieko negaliu su savais keliais padaryt Yra toks bodyflexo pratimas, kai reikia atsisėsti ant grindų, plačiai išsižergti ir iškvėpus lenktis į priekį
Geriau tie riebalai nuo kelių ant krūtinės perbėgtų...Kelius ir aš turiu
Geras pratimukas yra daryti pritupimus ,bet nepilnus. Kokia bent du kartus per diena po 50 pritupimu. Pirmai dienai tik nepersistenkit
|