Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Riebūs keliai
Supermamų klubas > Grožis ir sveikata > Sportas ir dietos > Pratimai atskiroms kūno dalims
Pages: 1, 2
agacaga
Gal yra kokių pratimų,kurie sudegintų lašiakus, susikaupusius ant kelių? unsure.gif
Zydre
nejaugi tikrai nera pratimu kurie butu skirti keliukams? pas mane tokios riebaliuku sankaupos is vidines puses kad oho cry.gif
Medeina
QUOTE(Zydre @ 2005 02 03, 16:54)
nejaugi tikrai nera pratimu kurie butu skirti keliukams? pas mane tokios riebaliuku sankaupos is vidines puses kad oho  cry.gif
*

Čia ir mano didžiausia problema 4u.gif Nežinau,bet mano sesuo atrado metodiką,kaip šituos lašinius "sutirpint"(tik nesijuokit blush2.gif ).Ji pati taip "nusitirpino" 4u.gif ,aišku mažindama ir viso kūno svorį.Žodžiu esmė-kai einat,leiskit keliams trintis viens į kitą, tiesiog eini ir kas žingsnis "masažuoji" lašinukus tongue.gif -gaunas toks įdomus jausmas.
xxxsaulyte
QUOTE(Medeina @ 2005 02 04, 08:32)
Čia ir mano didžiausia problema 4u.gif Nežinau,bet mano sesuo atrado metodiką,kaip šituos lašinius "sutirpint"(tik nesijuokit blush2.gif ).Ji pati taip "nusitirpino" 4u.gif ,aišku mažindama ir viso kūno svorį.Žodžiu esmė-kai einat,leiskit keliams trintis viens į kitą, tiesiog eini ir kas žingsnis "masažuoji" lašinukus tongue.gif -gaunas toks įdomus jausmas.
*

laugh.gif laugh.gif laugh.gif nu geras !!!! Tai kiti pamastys kad m.........., hm hm i toleta nori !!! biggrin.gif
Medeina
QUOTE(xxxsaulyte @ 2005 02 04, 12:16)
laugh.gif  laugh.gif  laugh.gif  nu geras !!!! Tai kiti pamastys kad m.........., hm hm i toleta nori !!!  biggrin.gif
*

Sakiau-nesijuokt cry.gif .Taigi tuos lašinius "nudaužyt" reikia g.gif
mexica
Man tai irgi labai aktualu,bet gi nevaiksciosi visalaika trindama kelius... g.gif Nors...einu pabandyti biggrin.gif biggrin.gif
Pareis
O tai gal tada geriau kas diena ismasazuoti juos.Tai nereiks koju trint g.gif AS taip pat turiu ta aproblema. Beje as labai nedaug,bet ir nuo klubu ir slaunu siek tiek jau nukrito.As turiu tas gumas spoirtavimui ir stipriausia guma dviguba apsivynioju per abi slaunis kartu ir tada i sonus bandau kojas prazergti.Tikrai nelengva,bet dirba ir uzpakaliuko raumenys ir slaunu is isoriniu sonu. Bet ir per kelius kiek sumazejo taip pat. Gal ir nuo to.Nezinau.Bet dar reikia nemazai man padailinti kelius.
agacaga
O tai ka daryt,jei lashiakai ne tik ant keliu shonu,bet ir ant priekio? blink.gif Kai pavydziu,kai pas kitas matosi keliu kauliukai, tada net jei ir pacios kojos nera plonos,bet visviena graksciai atrodo, o pas mane tai,jei per shlaunis ir apkusta kada,tai tie keliai tokie dramblavoti visviena verysad.gif
lepune
rašiau šlaunims tokį pratimuką, bet jis padeda ir sankaupoms virš kelių (bet ne šonuose) tai va, sėdi kėdute prie sienos (kojos sudaro 90laipsniu kampą) reikia treniruotis iki 2min sėdėjimo.. man labai padeda.. po apačiau jau jaučiu tvirtėjanius raumenis.. gal ir lašiakų neliks?
astabionda
QUOTE(Medeina @ 2005 02 04, 09:31)
*

jo jo, o dar geriau jei tom vidinem keliu pusem i ka nors kita triniesi... dar efektyviau riebalai dega..... biggrin.gif tongue.gif ir ne tik nuo keliu..... biggrin.gif
Elenn
Pas mane taip pat po lasiaka virs kelio, o jau atrodo tai ziauriai, bet taip mini megstu...
Pasidalinkit dar kokiu pratimu siai vietai zinot!!!! thumbup.gif
Beje, dekui uz ankstesnius biggrin.gif
pupiniukas
na tiesiog reik sportuot treniruot kojikes ir tiek
pupiniukas
gala ,kad sunkiai rusu kertu tai sunkoka ten skaityt blush2.gif
miauka
QUOTE(Elenn @ 2005 08 24, 12:57)
Pas mane taip pat po lasiaka virs kelio, o jau atrodo tai ziauriai, bet taip mini megstu...
Pasidalinkit dar kokiu pratimu siai vietai zinot!!!! thumbup.gif
Beje, dekui uz ankstesnius biggrin.gif
*

skaiciau, kad virs kelio lasiakai kaupiasi toms, kurios nelipa laiptais..Is tikruju is mano asmeniniu pastebejimu, galeciau pasakyt, kad tiesa...kai persikraustem ir pradejau vazinet liftu+dar ir su masinuku daugiau vazinet nei vaiksciot pradejo kauptis ir man. Bet vaikstau daba i sale, tai ir neber ju rolleyes.gif taip kad arba sportas! arba lipkyt laiptais kuo daugiau!!!
sonatukas1
einu as i sporto sale ir lipu laiptaisi r daug vaisktau, bet keliai dideli ir riebalingi, jauciu teks kreiptis i plastikos chirurga kai grisiu i lt. bet baisoka, kad nepadarytu ko nors blogiau, bet nei sijono negaliu nesioti, nei sortu, na tikrai baisu. ir is sonu dideli ir is priekio. pas mano teva tokie, jauciu paveldejimas cia kltas nes sportuoju sazinigai.
MEDUNE
Bandykit su rutuliniu masazuokliu,ir anticeliulitiniu kremu,gal taip pades.Nors manau,kad cia visumoje reikalingi pratimai.Manau,kad masazai irgi gali padeti ir vandens proceduros.Nes vandenyje darant pratimus,ne taip stipriai apkraunami sanariai.Sekmes,tampant graziomis,man irgi.... blush2.gif
Soda
QUOTE(sonatukas1 @ 2006 02 25, 23:40)
einu as i sporto sale ir lipu laiptaisi r daug vaisktau, bet keliai dideli ir riebalingi, jauciu teks kreiptis i plastikos chirurga kai grisiu i lt. bet baisoka, kad nepadarytu ko nors blogiau, bet nei sijono negaliu nesioti, nei sortu, na tikrai baisu. ir is sonu dideli ir is priekio. pas mano teva tokie, jauciu paveldejimas cia kltas nes sportuoju sazinigai.
*

lygiai tas pats. sportuoju, aktyvi, daug judu....beja, turiu pastebėjimą, kad kol nesportavau, keliai tikrai buvo daug kūdesni. numanau kad čia man jau kažkas su sąnariais.... g.gif unsure.gif
gal kas žinot pas kokį gydytoją kreiptis dėl sąnarių ligų? nes turiu problemėlę ir su klubo sąnariu verysad.gif
sonatukas1
QUOTE(Soda @ 2006 03 10, 21:57)
lygiai tas pats. sportuoju, aktyvi, daug judu....beja, turiu pastebėjimą, kad kol nesportavau, keliai tikrai buvo daug kūdesni. numanau kad čia man jau kažkas su sąnariais.... g.gif  unsure.gif
gal kas žinot pas kokį gydytoją kreiptis dėl sąnarių ligų? nes turiu problemėlę ir su klubo sąnariu  verysad.gif
*

o gal cia vandenys kaupiasi? kaip atrodo kai vandenys kaupiasi keliuse? ar skauda g.gif
bet jauciu darysiuos operacija, dabar iniciatyviai ieskau informacijos, kur kaip ir t.t. ax.gif
Soda
QUOTE(sonatukas1 @ 2006 03 11, 18:07)
o gal cia vandenys kaupiasi? kaip atrodo kai vandenys kaupiasi keliuse? ar skauda g.gif 
bet jauciu darysiuos operacija, dabar iniciatyviai ieskau informacijos, kur kaip ir t.t.  ax.gif
*

na net nežinau kas ten galėtų būti verysad.gif . bet neskauda, visiškai. tai gal nieko labai blogo unsure.gif aš irgi pradedu ieškoti informacijos dėl tyrimų ir gydymo doh.gif sėkmės! drinks_cheers.gif
MEDUNE
QUOTE(sonatukas1 @ 2006 03 11, 19:07)
bet jauciu darysiuos operacija, dabar iniciatyviai ieskau informacijos, kur kaip ir t.t.  ax.gif
*

g.gif Na nezinau ,bet nemanau ,kad tai vandenys.Mano gerai draugei buvo susikaupe vandenys,bet jai labai skaudejo.Turejo vaziuoti i K.A.K.ir tuos vandenis sake tokiu storu svirkstu istrauke.Kiek as zinau tai dazniausiai buna nuo stipraus sumusimo,nu negali buti kad mes visos kelenus susidauzem.Greiciausiai gali buti ataugos,bent jau pas kai kurias tai kai suima ta kelena tai ten viduje kazkas kaip ir traska. ax.gif ax.gif ax.gif
sonatukas1
tai bent jau pries riebalu nusiurbimo operacija, ar daro tyrimus nuo keliais tokie dideli?
Smilgel
Viename MINI LAIMOS numeryje buvo mankštelė, tai ten buvo pratimukas keliams, bet dabar nerandu, kur tą žurnaliuką padėjau...
Na esmė tokia: reika atsisėsti ant kėdės, kojas pradinėje padėtyje laikutyti 90 laipsniu kampu sulenktas. Ant kiekvienos kojos uždėti po svermenį (pradžiai po 1 kg.) Išpradžiu vieną koją tiesti į priekį, kad gautusi tiesi liniją, vėl nuleisti į pradinę padėtį, tik grindų neliesti, ir taip kilnoti po 30 kartų vieną koją, paskui kitą, bet labai lėtai, neskubant. Atlikti kelias serijas. smile.gif
Pabandykit, tikrai pajausit, kad dirba tos vietos, kur virš kelių, ir ne tik wink.gif
aschenputtel
as zurnale skaiciau,kad keliams ploninti reikia toki pratima daryti:

Ant kedes sedint,is leto ant vienos kojos atsistoti ir atsisesti,15 kartu su viena koja ir kita tiek pat
lijo
QUOTE(sonatukas1 @ 2006 03 11, 18:07)
*

jei vandenys kauptųsi, tai jau TIKRAI skaudėtų lotuliukas.gif
murcielago
QUOTE(Smilgel @ 2006 04 02, 14:09)
Viename MINI LAIMOS numeryje buvo mankštelė, tai ten buvo pratimukas keliams, bet dabar nerandu, kur tą žurnaliuką padėjau...
Na esmė tokia: reika atsisėsti ant kėdės, kojas pradinėje padėtyje laikutyti 90 laipsniu kampu sulenktas. Ant kiekvienos kojos uždėti po svermenį (pradžiai po 1 kg.) Išpradžiu vieną koją tiesti į priekį, kad gautusi tiesi liniją, vėl nuleisti į pradinę padėtį, tik grindų neliesti, ir taip kilnoti po 30 kartų vieną koją, paskui kitą, bet labai lėtai, neskubant. Atlikti kelias serijas.  smile.gif
Pabandykit, tikrai pajausit, kad dirba tos vietos, kur virš kelių, ir ne tik wink.gif
*

pas mane ta pati problema.... sitas pratimukas nelabai teisingas.... tokiu budu kaip yik padidinsi ta "vyriska" raumeni, kuris uzkrenta ant kelio.... reiketu po uzpakaliu pasideti kokia pagalvele, kad ne 90laipsniu kampas, o daugiau, nes tada dirba skersinis raumuo ir grakstesnes kojas formuoja.... nors siaip jei nedeginsi paziu riebaliuku nuo viso kuno, tai keliai nepasikeis, tiesiog reiketu daugiau ant begimo takeliu, orbitreko padirbeti........
Damapupika
QUOTE(Medeina @ 2005 02 04, 14:23)
Sakiau-nesijuokt cry.gif .Taigi tuos lašinius "nudaužyt" reikia g.gif
*

man rods greiciau kelnes suplys blush2.gif biggrin.gif
airea
siaip tai labai gerai sako atsisiurbia siti riebalai....

as pati apie tai galvojau, nes chirurgas sake, kad jie nenukris patys...

cia tos vadinamos riebalu kisenes, kurias galima tik nusiurbti... ax.gif
jufka
Perskaiciau visa tema ir prisijuokiau nerealiai lotuliukas.gif lotuliukas.gif
bet zinau kad tai yra nejuoginga pati turiu ta beda biggrin.gif bet pas mane ji visada buvo. Studentavimo laikais buvau sakaliukas ugis mano 174 o sveriau 50kg ir vistiek buvo. Su sia beda susitaikiau pas mane keliu sanariai pakankamai stambus ir dar kazkaip oda su riebaliukais apdribe tai vaizdelis ne koks. Bandziau viska, intensyviai sportavau vos ne kiekviena diena t.y. lankiau ir aerobikas ir treniruokliu sale ir stepuku kasdien po 20 min laipiojau ir plaukiojau, tai gal kiek buvo ir apmazeja bet tikriausiai persistengiau ir susizalojau keli (pradejo trasketi, istino bet keista kad neskaudejo tik labai nervino kai eidavau girdedavosi kaip treska ir tas jausmas keistas kai eini ir atrodo kad koja issiskirs) nu bet cia ne i tema. tai va man niekas nepadejo. Bet gal as dariau ne tuos pratimukus gal yra kasnors? Nes chirurgines invazijos tikrai nesinori schmoll.gif
PrestoTea
QUOTE(jufka @ 2007 02 06, 14:41)
Perskaiciau visa tema ir prisijuokiau nerealiai  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
bet zinau kad tai yra nejuoginga pati turiu ta beda biggrin.gif bet pas mane ji visada buvo. Studentavimo laikais buvau sakaliukas ugis mano 174 o sveriau 50kg ir vistiek buvo. Su sia beda susitaikiau pas mane keliu sanariai pakankamai stambus ir dar kazkaip oda su riebaliukais apdribe tai vaizdelis ne koks. Bandziau viska, intensyviai sportavau vos ne kiekviena diena t.y. lankiau ir aerobikas ir treniruokliu sale ir stepuku kasdien po 20 min laipiojau ir plaukiojau, tai gal kiek buvo ir apmazeja bet tikriausiai persistengiau ir susizalojau keli (pradejo trasketi, istino bet keista kad neskaudejo tik labai nervino kai eidavau girdedavosi kaip treska ir tas jausmas keistas kai eini ir atrodo kad koja issiskirs) nu bet cia ne i tema. tai va man niekas nepadejo. Bet gal as dariau ne tuos pratimukus gal yra kasnors? Nes chirurgines invazijos tikrai nesinori  schmoll.gif
*

Pabandyk vakuumini masaza, gerai riebius keliukus sutvarko. mirksiukas.gif Turiu ta problema, bet jau ji po truputi mazeja mirksiukas.gif
changer
Butina riboti DRUSKOS kieki!!!

Aisq, neapseisime be mankstos pratimu (step aerobika, plaukimas, dviratis... oj, tik jus judekit, daug yra ka veikti:DD) ir be demesio savo mitybai...
jufka
QUOTE(changer @ 2007 02 08, 11:10)
Butina riboti DRUSKOS kieki!!!

Aisq, neapseisime be mankstos pratimu (step aerobika, plaukimas, dviratis... oj, tik jus judekit, daug yra ka veikti:DD) ir be demesio savo mitybai...
*

del druskos tai reiks pagalvoti kazkaip niekada apie tai nesusimastydavau g.gif
o va del sporto tai bandydama numesti tuos riebius kelius sanarius susigadinau dabar traska braska net tyliai atsitupti negaliu
zebriukas
QUOTE(PrestoTea @ 2007 02 06, 14:44)
Pabandyk vakuumini masaza, gerai riebius keliukus sutvarko. mirksiukas.gif Turiu ta problema, bet jau ji po truputi mazeja  mirksiukas.gif
*

o tu gal pati isbandziusi vakuumini masaza? vis svarstau apie ji - gal galetum ka papasakoti? bigsmile.gif
milenna
"riebiems keliams" labiausiai padeda pritupimai ir kiti koju pratimai,bet vis delto pritupimai yra pagrindinis pratimas ax.gif
groovy
QUOTE(lijo @ 2006 07 01, 22:19)
jei vandenys kauptųsi, tai jau TIKRAI skaudėtų  lotuliukas.gif
*

Nebūtinai, mano draugui neskauda, o kaupiasi mirksiukas.gif
Vi-Vian
as tai irgi ta problema turiu smile.gif nesakysiu kad atsikratyti jos galima, bet labai pastebimai sumazinti -tikrai taip. o dariau stai ka-

1. lipau laiptais, bet per aipteli. nu zodziu i kas antra
2. kaip Medeine sake- triniau kelius viena i kita doh.gif lotuliukas.gif
3. dariau pritupimus, bet ne paprastus, o pasukus pirstus i vidu (ny kaip "kasalapyj medved") lotuliukas.gif ir velia i isore (kaip varle). kas jau kas, bet seimyna zvenge iki samones netekimo kol priprato doh.gif
4. dviratis
5. ir bendroji riebalu deginimo programa. realiai atsisakiau gyv. kilmes riebalu, o akcentavau zuvi, viestiena, dribsnius

ne tik kad keliai sumazejo pusiau, ale pirma kart sau pasakiau "olialia, kokios kojos" bigsmile.gif nu dabar deja, vel atvalgiau slaunis, bet cia del antibiotiku- visiskai medziagu apykaita isrykiavo sad.gif jau susiemiau, ruosiuosi vasaros sezonui
RytoTyluma
Šaunuolė, Vi-Vian thumbup.gif
ir aš turiu tokią bėdą verysad.gif
dar labai gerai, kelius stipriai patrinti su plaušine, kad paraustų, užkaistų, jei darai kontrastinį dušą, jį padaryt ir keliams, suaktyvint smile.gif
Vi-Vian
aham, as irgi trinu smile.gif
o jau su kontrastiniu tai beda doh.gif prisiverciu tik krtines kontrastiniam
O'Hara
Panaikinti gal ir negalima, bet, manau, bent jau galima pristabdyti tą nelemtą 'riebalėjimą' g.gif Po truputį mažinu valgio porcijas (aišku, būna dienų, kai tam nusižengiu, bet visi mes žmonės), plius sportuoju thumbup.gif
Rūgštukė
Pasirodo nes pas mane vieną ši problema smile.gif Na gal ir nėra tie keliai labai stori, bet vis tiek gan stamboki verysad.gif ir ne kaulas ten didelis, o papildomų rebaliukų yra. Pasiskaičiusi patarimus pradėsiu ir aš kelių mažinimo procedūrą thumbup.gif
likija
riebus keliai g.gif argi taip gali buti g.gif
RytoTyluma
Gali gali doh.gif būna liekna daili panelė, o jau tokia kojų struktūra, kad apie kelius daug visko biggrin.gif
Shokoladka
skaiciau ir juokiausi (ypac vietose kur apie trynima biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif ), bet nusprendziau, kad pabandyti verta, nors pasijuoksiu darydama ir ziurovams bus juoko smile.gif grazinkimes kartu 4u.gif drinks_cheers.gif
solo
QUOTE(miauka @ 2006 02 24, 22:55)
skaiciau, kad virs kelio lasiakai kaupiasi toms, kurios nelipa laiptais..Is tikruju is mano asmeniniu pastebejimu, galeciau pasakyt, kad tiesa...kai persikraustem ir pradejau vazinet liftu+dar ir su masinuku daugiau vazinet nei vaiksciot pradejo kauptis ir man. Bet vaikstau daba i sale, tai ir neber ju rolleyes.gif  taip kad arba sportas! arba lipkyt laiptais kuo daugiau!!!
*

Atgaivinsiu temikę, tiesiog noriu pasakyt, kad jei riebūs keliai, jų sukūdint tikrai nepavyks. mano ūgis 165, ar kai sveriu 57, ar svėriau 52, - riebalų ant tų kelių yra ir jie niekur nedingo. Tiesiog manau, kad tokia kojų struktūra ir tiek.
Dėl sporto - sportuoju ir treniruoklius, ir aerobiką jau 2 metai - pratimų įvairovė didžiulė. Tame pasikeitimų jokių.
REGIS
visai nuliūdinai solo
solo
QUOTE(REGIS @ 2007 11 06, 21:57)
visai nuliūdinai solo
*

Na,nenorėjau... man ir pačiai liūdna, kad nieko negaliu su savais keliais padaryt unsure.gif nebent reiktų žiūrėt bodyflekso pratimus, gal yra tokių, kur tempiama kelio vidinė pusė g.gif nes nei dviračiai, nei treniruokliai, nei aerobikos su šituo dalyku nesitvarko doh.gif
Dzintariukas
QUOTE(solo @ 2007 11 07, 01:33)
Na,nenorėjau... man ir pačiai liūdna, kad nieko negaliu su savais keliais padaryt unsure.gif nebent reiktų žiūrėt bodyflekso pratimus, gal yra tokių, kur tempiama kelio vidinė pusė  g.gif  nes nei dviračiai, nei treniruokliai, nei aerobikos su šituo dalyku nesitvarko  doh.gif
*

Yra toks bodyflexo pratimas, kai reikia atsisėsti ant grindų, plačiai išsižergti ir iškvėpus lenktis į priekį smile.gif Tempia visą vidinę kojų pusę, ypač ties keliais 4u.gif
Atėnė V
Geriau tie riebalai nuo kelių ant krūtinės perbėgtų...Kelius ir aš turiu verysad.gif ,nors ir sportuoju ir nestora esu (ūgis 166 svoris 52),manau,kad tokia kaulų struktūra.
knopkyte77
Geras pratimukas yra daryti pritupimus ,bet nepilnus. Kokia bent du kartus per diena po 50 pritupimu. Pirmai dienai tik nepersistenkit smile.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.