Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Mūsų Meiliuko gimimas
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Gimdymo istorijos
Monikuteee

Na ką gi,praėjo jau daugiau nei metai,tad pagaliau prisiruosiu.
Mažiukas buvo be galo laukiamas. Deja,neskubejo išlyst.Vis prašiau,kviečiau bet schmoll.gif Gydytoja pasakė,kad jei pats nesuskubs,ateit penktadienį ir žiurėsim ką daryt.Nu kaip bijojau. Bet mažiukas matyt išgirdo,ir suskubo...

Pabudau nuo stiprių skausmų.Nubėgau į tualetą,ir grįžus įjungiau šviesą.Su toooookia biggrin.gif šypsena pažadinau mb ir liepiau ruoštis.4.30 buvom ligoninėj.Būdinti dar paklausė,ar paeisiu,ar vežimelio reiks.Aš tik išsišiepus ligi ausų puškenu po truputį,sustodama ties kiekvienu sąrėmiu.Na ką,palieka mus palatoj,sesutė nulekia aparato sąrėmių stiprumui bei mažiuko tonams matuot.Aš visdar negaliu nesišypsot-juk jau tuoj,tuoj pamatysiu savo Stebuklą wub.gif

Deja,atėjusi seselė nuliūdina-skausmai dar tik juokingi(jos nuomone ir to aparato),kaklelis dar tik per porą cm atsidaręs,ir išvada-šiandien dar tikrai negimdysiu,galim važiuot namo. Negaliu patikėt,ale susirenkam šmutkes ir čiuožiam namo.Vyras tiesiai į lovą,aš prie kompo,nes užmigt-nulis šansų.

Sąrėmiai vis stipryn ir dažnyn.Jau nebegaliu kentėt,o vos pusantros val kai grįžom iš ligoninės.Per prievartą sukemšu porą sumuštinių.Sąrėmiai kas tris minutes. Keliu mb,o jis-tai ką daryt,gal lekiam į ligoninę?Na ką,vėl važiuojam.šįkart sutinka jau kita gydytoja.Tik nusistebi,kaip mus galejo paleist namo.Kaklelis ne ką daugiau atsidaręs,bet sąrėmiai labai stiprūs ir dažni.įsitaisom palatoj.Mb pasimetęs.Ateina dar viena moteris su gydytoja,pristato ją kaip praktikantę,ir paklausia ar nebučiau prieš,kad ji stebetų gimdymą.Sutinku.Abi moterys be galo šiltos,pasikeisdamos masažuoja nugarą,drąsina ir giria,kad šauniai laikaus.Tiesą pasakius nesitikejau,kad galiu gaut toooki palaikymą wub.gif

Valandos lekia,aš jau užėjus skausmam tik rėkiu,jog nebegaliu.Kaklelis neatsidarinėja.Taip visą dieną-užėjus sąrėmiui pakylu iš lovos,šaukiu,o jam praėjus krentu atgal lyg negyva,nei žodžio,nei judesio.Jėgų 0.Mb išsigandęs.Pasiūloma eit į vonią,gal ji kiek padės.Sutinku.Ten praleidžiu dar kelias valandas.Tik kartoju,jog nebegaliu,jog mirsiu.Po kurio laiko grižtam atgal į palatą.Pusryčiai išlenda lauk.Prašausi patikrinama,gal jau galima daryt epidurą,nes nebeturiu jegų net kalbėt.Patikrina-jau galima thumbup.gif
Apsidžiaugiu,atrodo nedaug liko.Iškviečia gydytoją kuris daro epidūrą,o aš nebejaučiu jau nei nugaros,nei kojų,atrodo skausmai taip iškankino.Pastato kateterį,prieš tai subadę visą ranką,bet nejaučiu skausmo.

Už pusvalandžio anesteziologas atvyksta,pasiruošia viskam,liepia atsisest ant lovos,išsiriest ir įremt galvą vyrui į pilvą.Darau kas liepiama.Tik girdžiu,kaip didžiulė adata čirška girgžda nugaroj,bet nieko nejaučiu.Vos laikausi,nenugriuvus nuo lovos.Matau kad esu taip stipriai stumiama,kad ir mb vos laikos.Nepavyksta pataikyk,bando dar kartą,ir dar.Tuomet anesteziologo pajuokavimas,galbūt jodineju.Nebeturiu jegų kalbėt,mb atsako jog buvau daug metu plaukikė.Ir dar už penkiolikos minučių jo sprendimas-pernelyg stiprūs nugaros raumenys,negali prieit.Imu rėkt,kad noriu į tualetą.Gydytoja ir seselės suskumba-gimdai.Nusijuokiu,sakau tikrai ne,tik į tualetą noriu.O jos laimingos,kad pagaliau kažkas vyksta.Išvaro anesteziologą,pradeda ruoštis.Prijungia aparatus,tikrina širdutes tonus.Liepia stumt,atėjus sąrėmiui.Stumiu ir kartoju,kad nebegaliu,nebegaliu.Jos drąsina kad laikyčiaus.Mb glosto veidą ir žada,kad nedaug liko.Staiga gydytoja sušunka,jog privalau išstumt vaikutį.Matau išsigandusį jos veidą,viskas pradeda lietis,atrodo lyg sapnas.Seselė paspaudžia emergency signalą ant sienos,ir per 10 sekundžių i palatą subėga kokių 10 žmonių su įvairiausiais aparatais.Vaikučio širdis stoja.O aš nebesuprantu kas dedas,atrodė,jog palikau kuną,ir stebiu viską iš šalies.Dabar dėkoju Dievui,jog tada nesupratau kas dedas,nes būčiau numirus is baimės unsure.gif Nebejaučiu nieko,tik girdžiu-šaunuole ir...kūdikio verksmas...Viskas,viskas gerai,mano mažylis,mano gyvenimas,mano pasaulis gimė wub.gif wub.gif wub.gif sveikas,gražutis.Deja,del susiklosčiusių aplinkybių mb negalėjo nukirpti virkštelės,bet vistiek,buvom jau be galo lamingi wub.gif M,nepamiršiu,kai padėjo jį man ant krūtinės,tokį trapų,mažutį wub.gif Mes kartu wub.gif

Ps.Likau be galo dėkinga gydytojai ir visam pesonalui-visų pirma už tai,kad viskas gerai baigės,o antra-uz tokį palaikymą wub.gif

čia mano Gyvenimas tik gimęs wub.gif

user posted image
pusės metukų
user posted image
su mamka
user posted image
O dabar jau didelis biggrin.gif wub.gif wub.gif wub.gif
user posted image

user posted image
Lepūnėlis wub.gif blush2.gif
SilRa
grazi istorija 4u.gif , ir labai selmiskas vaikutis nuotraukelese wub.gif aukit dideli, sveiki ir stiprus 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Elenele Raganele
siaubas,net apsiverkiau!Gerai,kad atsilaikete abu!
Persil
Stipri mamte, bukite dideli, bukite sveikuciai.
4u.gif 4u.gif 4u.gif
Monikuteee
Labai aciu wub.gif 4u.gif
braske24
Sveikinu, graži istorija 4u.gif
RedMa
cray.gif
Sveikinu 4u.gif
O nosyte tai mamyyyytes mirksiukas.gif Ar ne? biggrin.gif
EEmama
monikuteeee, smagu, kad viskas gerai thumbup.gif o jus uk gimdet ar lietuvoj?
Monikuteee
QUOTE(braske24 @ 2007 05 29, 08:28)
Sveikinu, graži istorija 4u.gif
*

4u.gif
QUOTE(RedMa @ 2007 05 29, 10:21)
cray.gif
Sveikinu  4u.gif
O nosyte  tai mamyyyytes  mirksiukas.gif Ar ne?  biggrin.gif
*

aciu wub.gif jo,vienintelis mano paveldetas bruozas hihihi.gif
QUOTE(*gidryte* @ 2007 05 29, 10:40)
monikuteeee, smagu, kad viskas gerai  thumbup.gif  o jus uk gimdet ar lietuvoj?
*

4u.gif uk
Lotavita
thumbup.gif
the one
aukit sveikuciai 4u.gif
virguliuke
realistiska istorija, brrrr
Bet tai jau grazumas mazuliuko thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
neila
labai grazi istorija thumbup.gif ,o mazylis koks fainuoliukas thumbup.gif
lineva
Labai gražu wub.gif Įsivaizduoju, kaip gera, kai padeda mažylį ant krūtinės wub.gif Aukit sveikučiai 4u.gif
Monikuteee
aciu mamukai wub.gif wub.gif wub.gif
Atra
monikuteeeee wub.gif viena akimirką net susigraudenau wub.gif
GieNa
grazi istorija ir laaaaabai grazus vaikutis wub.gif wub.gif wub.gif sekmes jums 4u.gif
Monikuteee
aciu wub.gif
lullu
LABAI , LABAI GRAZI ISTORIJA bis.gif
O MAZIUKAS KOKS GRAZUS 2.gif
gyvatnešė
cray.gif cray.gif kaip grazu wub.gif o vaikinukas toks saviakas atrodo bigsmile.gif wub.gif
Festa
Graziai papasakuota smile.gif ir as kartojau, kad mirsiu smile.gif saunuoliai jus, sveikateles graziai seimynai 4u.gif
Monikuteee
labai aciu mamytes uz komplimentus,ir linkejimus wub.gif wub.gif wub.gif 4u.gif
LedineLedi
Graži istorija, nuostabus vaikutis. Sveikinu 4u.gif
Šypsenėlė24
Labai graži istorija wub.gif Sėkmės jums 4u.gif
Monikuteee
Dekui wub.gif wub.gif wub.gif
Šelmė
Del tokio fainulkos vertejo pasistengt ir visa tai niskesti. saunuole mamyte, aukit sveikuciai ir grazuciai tongue.gif
Irka69
Labai gražiai aprašiai viska ir nuotraukytės super. Šaunuolė biggrin.gif Sėkme augant biggrin.gif
***Meskute***
Na jau puses metuku koks grazuoliukas wub.gif
kas
Aukit diduciai 4u.gif
Monikuteee
labai dekojam wub.gif 4u.gif
pincės
4u.gif 4u.gif 4u.gif augit sveikuciai
Rutca
be galo grazus vaikutis ir mamyte taip pat smile.gif 4u.gif grazi istorija su laiminga pabaiga o tai svarbiausia g.gif smile.gif biggrin.gif aukit diduciai ir sveiki mirksiukas.gif smile.gif
*margarita*
4u.gif 4u.gif 4u.gif
Monikuteee
aciukas wub.gif
zose gargasaite
monikute,graziai aprasyta..beskaitydama -akinius nusiemiau ..ba asaros riedejo.. blush2.gif
Jurguzia
Saunuole mamyte!
auksine
sveikinu smile.gif
mmamuliuke
grazu, monikut wub.gif nedas koks visuose nuotraukose grazus
Gutia
Sekmes jums 4u.gif
daluzenik
Labai jauna grazi mamyte ir niekuo ne prastesne jos gimdymo istorija.
4u.gif
linkiu geru akimirku auginant kuo daugiau grozio ir meiles, maziau pykciu ir nerimo ax.gif
koposs
Moikutee tikrai grazi istorija,o sunelis tikras grazuoliukas mirksiukas.gif
mrs.ieva
Monikut, kokia grazi ciocytes gimimo istorija, saunuoliai jus 4u.gif
nuotrauku grozis wub.gif wub.gif
*LiLu*
Labai grazi istorija, dar grazenis vaikiukas wub.gif O jau mamos grozis thumbup.gif
Schroedingers Cat
Trečia nuotrauka nerealiai graži smile.gif Labai mielas kūdikėlis ir graži istorija: smagu skaityti apie tokį gydytojų palaikymą.
GudriLapė
labai graži istorija 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Monikuteee
labai aciu visom wub.gif

ta proga parodysim kokie dideli jau esam wub.gif (uz kokybe atsiprasom doh.gif )
user posted image
Magnetukas
Šauni istorija su gera pabaiga. Aukit dideli ir sveiki. 4u.gif
_2good4U_
Grazu wub.gif Ir berniukas laaaabai grazus! wub.gif
DeilijoSa
graziai aprasiai,pabaigoje asaros riedet pradejo blush2.gif grazuoliuksa sunelis wub.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.