Labutis
Gal aš klystu, bet man atrodo, kad parsisiuntus iš interneto demo versiją - įsirašyti neišeis, nes rašo taip sakant į "failą". Tau reiktų susiorganizuoti normalią nero versiją su serial'u. Tada nekils ir problemų.
arba gali atsisiusti kokia kita nemokama programele irasymui pvz burnatonce http://www.download.com/Burnatonce/3000-26...tml?tag=lst-0-1
joje beje galima ir lietviska aplinka issirinkti QUOTE(Piniuke @ 2006 09 26, 20:13) Labutis Gal neteisingai nurodei įrašantį įrenginį pvz. (tik nero6 express): http://img219.imageshack.us/img219/7473/nerovy9.gif QUOTE(saulutem @ 2006 09 27, 12:31) arba gali atsisiusti kokia kita nemokama programele irasymui pvz burnatonce http://www.download.com/Burnatonce/3000-26...tml?tag=lst-0-1 joje beje galima ir lietviska aplinka issirinkti Dabar kaip tik siunciuosi sia programike QUOTE(Piniuke @ 2006 09 27, 12:55) Dabar kaip tik siunciuosi sia programike Piniuke, tai kaip tau pasiseke isirasyt filma?! Mane ta pati problema kankina jau savaite... Dabar irasineju paskutini gal koki 10-aji diska... jei sis neiseis, tai teks parsisiust sia nauja programele... O ar ja imanoma irasyt i DVD-R diskus!? Kas dar galetu paaiskint trumpai, kaip Burnatonce 0.99.5 veikia!? Labai didelis aciu! QUOTE(Sirdukas @ 2006 10 03, 16:32) Dabar irasineju paskutini gal koki 10-aji diska... jei sis neiseis, tai teks parsisiust sia nauja programele... Duosiu patarimą, kad nešvaistytumėte veltui pinigų eksperimentams - įsigykite perrašomą diską RW ir eksperimentuokite kiek širdis geidžia QUOTE(saulutem @ 2006 09 27, 10:31) arba gali atsisiusti kokia kita nemokama programele irasymui pvz burnatonce http://www.download.com/Burnatonce/3000-26...tml?tag=lst-0-1 joje beje galima ir lietviska aplinka issirinkti Saulutem, gal padetum isprest problemele... Instaliaviausi sia programele, bet dvd-r man niekaip neiskepa, raso- Operacijos atsisakyta... Ko man dar truksta?! Is anksto aciu
atsisiunciau filmu per emule ir noriu isirasyti i kompakta
ir dar vakar ziurejau filma ir nebaigiau, o snd vel reikes is pradziu ziuret nes neina permest ieskojau temos apie irasyma i diskus neradau kas pades, patars is karto aciu didelis QUOTE(taute @ 2007 02 08, 10:39) atsisiunciau filmu per emule ir noriu isirasyti i kompakta ir dar vakar ziurejau filma ir nebaigiau, o snd vel reikes is pradziu ziuret nes neina permest ieskojau temos apie irasyma i diskus neradau kas pades, patars is karto aciu didelis Filmo nesumazinsi ir nesuspausi,jis jau ir taip koduotas, t.y. suspaustas. Nebandei padaryt video dvd? Siaip nezinau, patirties su tuom mazai turiu, kadangi nenaudoju tokiu funkciju. Ispejimas, kad reikia nauja dvd grotuva pirkt, nes daar po 150 lt jau palaiko avi , t.y. kompiuterinius formatus, arba uz 10 lt nusipirkt kabeli is kompiuterio i televisoriu ir ziuret per TV QUOTE(taute @ 2007 02 08, 10:39) atsisiunciau filmu per emule ir noriu isirasyti i kompakta ir dar vakar ziurejau filma ir nebaigiau, o snd vel reikes is pradziu ziuret nes neina permest ieskojau temos apie irasyma i diskus neradau kas pades, patars is karto aciu didelis Reikia pasirinkti Make Your Own DVD Video.
Iš VOB`ų pvz 4GB filmo galima padaryt DVD ripą 700-900MB filmą
QUOTE(mamyte03 @ 2007 02 08, 18:29) Filmo nesumazinsi ir nesuspausi,jis jau ir taip koduotas, t.y. suspaustas. Nebandei padaryt video dvd? Siaip nezinau, patirties su tuom mazai turiu, kadangi nenaudoju tokiu funkciju. Ispejimas, kad reikia nauja dvd grotuva pirkt, nes daar po 150 lt jau palaiko avi , t.y. kompiuterinius formatus, arba uz 10 lt nusipirkt kabeli is kompiuterio i televisoriu ir ziuret per TV bandziau svarbiausia pas kaimynus rodo
Sveiki, gal kas galit padėti?
Reikia iš DVD perašyto į CD ar tai įmanoma padaryti su Nero programa?ir kaip tai padaryti?nes bandau bandau visaip ir nieko nesigauna
O kas tame DVD yra? Jeigu filmas tai as tai darau su Fair Use 2 programa.
Oj, jei ne filmas tai ta programa nepades
Gal galit padeti? Noriu filma is PC perresyti i CD, bet niekaip neiseina
o man kažkaip netelpa į DVD filmai, kaip sukišt juos ten
QUOTE(Taktas @ 2007 05 29, 14:34) O filmai kokiu formatu? Yra keletas variantų. galima konvertuoti į norimą formatą, susikurti dvd su meniu. Prieš įrašinejant gerai būtu žinoti kokius formatus pajėgus atkurti turimas dvd grotuvas. o pvz negaliu tiesiog įsirašyt kur nors vaiko filmukų jie kažkur 700-800 MB, nenoriu apkrauti kompo, ir trinti nenoriu ,prireikus kad vėl galėčiau juos paleist QUOTE(**SM** @ 2007 05 29, 19:05) o pvz negaliu tiesiog įsirašyt kur nors vaiko filmukų jie kažkur 700-800 MB, nenoriu apkrauti kompo, ir trinti nenoriu ,prireikus kad vėl galėčiau juos paleist Į dvd dali ir kelis sumesti. O ar rodys dvd grotuvas Papildyta: QUOTE(**SM** @ 2007 05 29, 19:05) o pvz negaliu tiesiog įsirašyt kur nors vaiko filmukų jie kažkur 700-800 MB, nenoriu apkrauti kompo, ir trinti nenoriu ,prireikus kad vėl galėčiau juos paleist Į dvd dali ir kelis sumesti. O ar rodys dvd grotuvas
Labukas,
Na, tiesiog pasimečiau- noriu iš mažos video DVD filmuotą medžiagą persikelti į didesnę ir mažąją DVD ištrinti, tam, kad ją būtų galima panaudoti dar kartą, bet nesugebu to padaryti Taip pat būtų įdomu sužinoti, su kuriomis programomis jūs atliekate vaizdo "apkarpymus". Būsiu dėkinga visiems, kas pagelbės "žaliai" vaizdo kameros turėtojai QUOTE(asardar @ 2007 06 12, 18:44) Labukas, Na, tiesiog pasimečiau- noriu iš mažos video DVD filmuotą medžiagą persikelti į didesnę ir mažąją DVD ištrinti, tam, kad ją būtų galima panaudoti dar kartą, bet nesugebu to padaryti Taip pat būtų įdomu sužinoti, su kuriomis programomis jūs atliekate vaizdo "apkarpymus". Būsiu dėkinga visiems, kas pagelbės "žaliai" vaizdo kameros turėtojai As su Pinnacle Studio tai darau. QUOTE(Taktas @ 2007 06 13, 12:06) Pinnacle patogi , tačiau labai naudoja kompiuterio resursus. O jeigu didesnis failas, tuomet iš viso užlagina.. Ger, tačiau sudėtingesne adobe premiere. O perkelti vien medžiaga galima su bet kokiu video graberiu o kaip jas parsisiųsti ir kaip su jomis veikti? Mane labiau domintų tos, kur paprastesnės. Internete kažką skaičiau apie Sony Vegas6, Pinnacle studio, Windows Movie Maker, bet kol kas nieko konkretaus nežinau, kuri programa būtų visiškai "žaliam". Kol kas žinau tik daug pavadinimų, bet nuo to man tik QUOTE(asardar @ 2007 06 13, 18:14) o kaip jas parsisiųsti ir kaip su jomis veikti? Mane labiau domintų tos, kur paprastesnės. Internete kažką skaičiau apie Sony Vegas6, Pinnacle studio, Windows Movie Maker, bet kol kas nieko konkretaus nežinau, kuri programa būtų visiškai "žaliam". Kol kas žinau tik daug pavadinimų, bet nuo to man tik Windausinė turi mažai galimybių. Pinnacle palyginti papasta ir nesudėtinga naudojimui. Su sony ir addobe sunkiau kiek perprasti valdyma. Tačiau galimybės daug didesnės.
Rašaus su nero programa, viską padarius kaip reikia, pradeda rašyti ir Nero lange meta tokius užrašus:
MATSHITA DVD-RAM UJ-831S Buffer underrun protection activated Caching of files started Caching of files completed Burn process started at 16x (2,400KB/s) Write error E: MATSHITA DVD-RAM UJ-831S Invalid write state E: MATSHITA DVD-RAM UJ-831S Could not perform EndTrack Burn process failed at 16x(2,400KB/s) Ir po to išmeta langa Burn process failed at 16x(2,400KB/s) Nežinau ką daryti bandžiau su įvairiais kompaktais, bet visada rašo tą patį! Gal kas buvo susidūręs su tokia problema, nes negaliu nieko įrasyti į kompaktą! patarkit!
o anksčiau įrašydavot su šiuo įrenginiu?
Kokios firmoms tas DVD RAM įrenginys? Sony, Nec ar Toshiba? Kadangi naudojate Nero, tai prie nero yra programėlė, nero info Tool, ji dažniausiai būna Start -> Programs -> Nero -> Tools Paleiskite ją ir išsaugokite ataskaitą paspausdami diskelio piktogramą. Ją išsiųskite karolis.narbutas@gmail.com pažiūrėsiu informaciją.
isiunciau i emeila kaip ir minejai, o kompiuteris tai toshiba
QUOTE(Aistyyte @ 2007 06 18, 15:31) kokius pačius diskus bandėte, parašykit firmas ir modelius (CD-R, CD-RW ir t.t.). Panaršęs interneto forumus, vienas patarimas yra defragmentuoti kompiuterio kietąjį diską. (Gali būti, kad nero cache failas labai suskaldytas) antras rastas patarimas, perinstaliuoti nero programą. Tačiau dažniausiai pasitaikanti problema kai gaunama tokia žinutė būna prasti CD diskai (maždaug 90% visų skaitytų forumų šiuo klausimu). Disko defragmentavimas daromas taip, paspauskite dešinį ant C disko ir pasirinkite Properties, tada raskite Tools kortelę ir ten rasite Defragment now mygtuką. Čia kol kas tiek greitos paieškos. dabar turiu atsitraukti nuo kompo, parašykit kaip pasisekė, vakare pažiūrėsiu daugiau.
defragmentavau, bet vistiek raso ta pati kaip pries tai. nero neiseis perinstaliuoti, nes kompakto neturiu (programas suinstaliavo iskviestas meistras). bet buvau parsisiuntus per download.com programa kita irasymo, bet nieko - tas pats.
diskus naudoju verbatim , pirkau 25pakuote ir kokius 5 bandziau tas pat. taip pat sony diskus - raso ta pati. kitokiu cia nerandu (gyvenu londone) kiek savo rajone vaiksciojau neradau nei acme nei kitu, aisku dar ieskosiu. bet jeigu is tikruju blogi diskai yra kaip taipp gali buti? tai ka juos mest reikia? kazkokia nesamone jei del to! baisu pirkt dideli kieki, kaip man taip gavosi... beja kaip pradedu rasyti visi diskai sustoja ant 10procentu. bet dvd rasau kuo puikiausiai, tik cd nesiraso QUOTE(Aistyyte @ 2007 06 18, 15:53) defragmentavau, bet vistiek raso ta pati kaip pries tai. nero neiseis perinstaliuoti, nes kompakto neturiu (programas suinstaliavo iskviestas meistras). bet buvau parsisiuntus per download.com programa kita irasymo, bet nieko - tas pats. diskus naudoju verbatim , pirkau 25pakuote ir kokius 5 bandziau tas pat. taip pat sony diskus - raso ta pati. kitokiu cia nerandu (gyvenu londone) kiek savo rajone vaiksciojau neradau nei acme nei kitu, aisku dar ieskosiu. bet jeigu is tikruju blogi diskai yra kaip taipp gali buti? tai ka juos mest reikia? kazkokia nesamone jei del to! baisu pirkt dideli kieki, kaip man taip gavosi... beja kaip pradedu rasyti visi diskai sustoja ant 10procentu. bet dvd rasau kuo puikiausiai, tik cd nesiraso http://www.deepburner.com/ - nemokamas CD/DVD burner
CD naudoji gerus. Nereikia ieškoti kitų. Verbatim yra vieni geriausių, geresni turbūti tik Imation (motininė verbatim firma)
vadinasi naršom toliau.
su burner man taip pat nieko nesigauna.
Na kad ir kiek benaršyčiau, visur galutinis sprendimas yra programinės įrangos atnaujinimas arba pakeitimas, o blogiausiu atveju Firmware atnaujinimas. Ko aš nerekomenduoju daryti patiems ar eksperimentuoti.
Jei programinės įrangos atnaujinimas ar pakeitimas nepadės tada: jei kompiuteris dar garantinis, tuomet siūlau pasinaudoti garantija, jei ne, manau geriau tada tai padaro meistras. kartais dar siūloma atnaujinti winaspi driverius. tai irgi nėra taip paprasta. Kol kas neradau kito sprendimo. Jei kartais pamatysiu parašysiu čia dar kartą.
o kaip su vieta C diske? kiek yra laisvos vietos?
ar bandėt daryti įrašymą su pažymėta Write Emulation varnele? Gal tada klaida aiškaiu matosi, su daugiau informacijos? Arba rašyti mažesniu greičiu? Papildyta: dar pagalvojus, galima pabandyti rašant CD pasirinkti "Write at once" opciją ir sumažinti greitį. Po to galima pabandyti atnaujinti firmware: http://eu.computers.toshiba-europe.com/cgi...iverLanguage=42 šitas pritaikytas namų vartotojams, tačiau jokių būdu neturi būti paleistų jokių programų kurios gali lysti prie CD įrenginio. Ir būtina prieš darant paskaityti PDF kuris pridėtas kartu.
taip greicius visus isbandziau, visas varneles tai uzdedu ir ziuriu ir vel nuimu po viena. ka dar nznau padaryti galima! c diske vietos yra virs 10gb. dar siandien isvaliau kompiuteri su CCleaner ir spybot po visko dar defragmentavau, bet vis delto tas pats!
bet kodel dvd raso nesuprantu? tik neraso visiskai dvd TDK firmos DVD+r o verbatim DVD-r raso. o cd jokiu ne. jauciu reikia kviesti zmogu nusimananti kad pats paziuretu, nes pati visko pribandziau! nes dar kaip idomu kad buvusias kompe dainos keliasi i nero rasymui, o tas kurias atsisiunciau per torenta tai nesikelia raso taipogi pilan man nesuprantanciu fraziu. gal dar reiks pabandyti nero perrasyti kaip nors. Papildyta: bandziau atsisiusti,atsisiunciau perskaiciau bandziau instaliuoti ismete run paspaudziau po to rasao please click the ok button after opening a disk tray. tai as nieko nedarius ir bandziau ok spausti bet meta vel ta pati o jei atidarau disko ''dezute'' tai meta the target driver is not connected.
na ten sako, kad paspausti OK po to kai atidarysite disko stalčių.
na jei taip, tai manu be meistro geriau nieko nedaryti.
Na toks dalykas, kompe yra suinstaliuotas žaidimas, o kompaktas susigadino, ar galima tą žaidimą kaip nors perkelt į kitą kompaktą iš kompiuterio, kad tarkim vėl būtų galima kitam kompe susiinstaliuot ir žaist
QUOTE(ddaivux @ 2007 08 17, 09:41) Na toks dalykas, kompe yra suinstaliuotas žaidimas, o kompaktas susigadino, ar galima tą žaidimą kaip nors perkelt į kitą kompaktą iš kompiuterio, kad tarkim vėl būtų galima kitam kompe susiinstaliuot ir žaist sunkus atvejis... jei kompaktas nesulužęs,o tik pasibraižęs- galima bandyt prikelt iš numirusių...tam yra spec.programos...kitaip vargiai gausis...
Gal galetumet kas painformuot kaip isirasyti filmukla (vaikiskus teletabius) i diska kad galeciau paleisti ne per kompa o per DVD grotuva.
koks turi buti diskas? CD, CDRW, DVD ar dar koks? turiu Nero proagrama, su kuria iki siol israsinejau tik muzika. Labai lauksiu info ir aciu |