Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Informacijos įrašymas iš PC į CD/DVD
Supermamų klubas > Socialinis gyvenimas > Mamos kompiuteris
Pages: 1, 2, 3, 4, 5
Piniuke
Labutis smile.gif turiu problemele. Noriu is kompiuterio (filmas ikeltas i D: diska) isirasyti i CD-DVD filma, nes is kompiuterio nepasileidzia. Parsisiunciau is interneto DVD irasymo programa Nero7. Viska gerai suinstaliavau, jau ir zadejau pradeti filma irasineti. Taciau ten praso konkrecios vietos, i kuria bus irasinejama, t.y. E: disko. taciau to nepakanka, reikia CD susikurti faila, i kuri ir bus irasinejama. Taciau failas CD nesusikuria, meta kazkokia lentele, kad klaida rasta. Du kompaktus taip isbandziau, tikrai neturetu buti blogi. g.gif gal galetumete parasyti, ka ne taip darau? tongue.gif Labai labai is anksto dekoju uz atsakymus 4u.gif
Kokere
Gal aš klystu, bet man atrodo, kad parsisiuntus iš interneto demo versiją - įsirašyti neišeis, nes rašo taip sakant į "failą". Tau reiktų susiorganizuoti normalią nero versiją su serial'u. Tada nekils ir problemų.
saulutem
arba gali atsisiusti kokia kita nemokama programele irasymui pvz burnatonce http://www.download.com/Burnatonce/3000-26...tml?tag=lst-0-1

joje beje galima ir lietviska aplinka issirinkti wink.gif
Zigintas
QUOTE(Piniuke @ 2006 09 26, 20:13)
Labutis  smile.gif turiu problemele. Noriu is kompiuterio (filmas ikeltas i D: diska) isirasyti i CD-DVD filma, nes is kompiuterio nepasileidzia. Parsisiunciau is interneto DVD irasymo programa Nero7. Viska gerai suinstaliavau, jau ir zadejau pradeti filma irasineti. Taciau ten praso konkrecios vietos, i kuria bus irasinejama, t.y. E: disko. taciau to nepakanka, reikia CD susikurti faila, i kuri ir bus irasinejama. Taciau failas CD nesusikuria, meta kazkokia lentele, kad klaida rasta. Du kompaktus taip isbandziau, tikrai neturetu buti blogi.  g.gif gal galetumete parasyti, ka ne taip darau? tongue.gif  Labai labai is anksto dekoju uz atsakymus  4u.gif
*

Gal neteisingai nurodei įrašantį įrenginį
pvz. (tik nero6 express):
http://img219.imageshack.us/img219/7473/nerovy9.gif
Piniuke
QUOTE(saulutem @ 2006 09 27, 12:31)
arba gali atsisiusti kokia kita nemokama programele irasymui pvz burnatonce http://www.download.com/Burnatonce/3000-26...tml?tag=lst-0-1

*

Dabar kaip tik siunciuosi sia programike ax.gif labai aciu visiems uz patarimus thumbup.gif parasysiu, kaip sekesi irasineti bigsmile.gif
Sirdukas
QUOTE(Piniuke @ 2006 09 27, 12:55)
Dabar kaip tik siunciuosi sia programike  ax.gif labai aciu visiems uz patarimus  thumbup.gif parasysiu, kaip sekesi irasineti  bigsmile.gif
*

Piniuke, tai kaip tau pasiseke isirasyt filma?! Mane ta pati problema kankina jau savaite... Dabar irasineju paskutini gal koki 10-aji diska... jei sis neiseis, tai teks parsisiust sia nauja programele... doh.gif
O ar ja imanoma irasyt i DVD-R diskus!?
Kas dar galetu paaiskint trumpai, kaip Burnatonce 0.99.5 veikia!?
Labai didelis aciu! 4u.gif
Kokere
QUOTE(Sirdukas @ 2006 10 03, 16:32)
Dabar irasineju paskutini gal koki 10-aji diska... jei sis neiseis, tai teks parsisiust sia nauja programele...  doh.gif 

Duosiu patarimą, kad nešvaistytumėte veltui pinigų eksperimentams - įsigykite perrašomą diską RW ir eksperimentuokite kiek širdis geidžia smile.gif
Sirdukas
QUOTE(saulutem @ 2006 09 27, 10:31)

*

Saulutem, gal padetum isprest problemele...
Instaliaviausi sia programele, bet dvd-r man niekaip neiskepa, raso- Operacijos atsisakyta... Ko man dar truksta?! doh.gif
Is anksto aciu 4u.gif
taute
atsisiunciau filmu per emule ir noriu isirasyti i kompakta bigsmile.gif kai pasirenku data dvd iraso filma bet rodo tik per PC o man noretusi per DVD grotuva ziuret rolleyes.gif kai rasau paprasta CD video iraso ,bet tik trumpus filmus, o ka daryt jei filmas ilgesnis kaip ji susimazinti, jei pasirenki mp3 tai neranda pas mane tokiu failu g.gif gal eina kazkaip paciai susimazinti filma g.gif
ir dar vakar ziurejau filma ir nebaigiau, o snd vel reikes is pradziu ziuret nes neina permest doh.gif nzn kaip paaiskinti neina prasukti iki tos vietos kur ziurejau, gal cia pries rasant nustatyti reikia kazka g.gif
ieskojau temos apie irasyma i diskus neradau schmoll.gif
kas pades, patars is karto aciu didelis mirksiukas.gif 4u.gif
mamyte03
QUOTE(taute @ 2007 02 08, 10:39)
atsisiunciau filmu per emule ir noriu isirasyti i kompakta bigsmile.gif  kai pasirenku data dvd iraso filma bet rodo tik per PC o man noretusi per DVD grotuva ziuret  rolleyes.gif  kai rasau paprasta CD video iraso ,bet tik trumpus filmus, o ka daryt jei filmas ilgesnis kaip ji susimazinti, jei pasirenki mp3 tai neranda pas mane tokiu failu  g.gif gal eina kazkaip paciai susimazinti filma  g.gif
ir dar vakar ziurejau filma ir nebaigiau, o snd vel reikes is pradziu ziuret nes neina permest  doh.gif  nzn kaip paaiskinti neina prasukti iki tos vietos kur ziurejau, gal cia pries rasant nustatyti reikia kazka g.gif
ieskojau temos apie irasyma i diskus neradau  schmoll.gif
kas pades, patars is karto aciu didelis  mirksiukas.gif  4u.gif
*

Filmo nesumazinsi ir nesuspausi,jis jau ir taip koduotas, t.y. suspaustas. Nebandei padaryt video dvd? Siaip nezinau, patirties su tuom mazai turiu, kadangi nenaudoju tokiu funkciju. Ispejimas, kad reikia nauja dvd grotuva pirkt, nes daar po 150 lt jau palaiko avi , t.y. kompiuterinius formatus, arba uz 10 lt nusipirkt kabeli is kompiuterio i televisoriu ir ziuret per TV
Izida
QUOTE(taute @ 2007 02 08, 10:39)
atsisiunciau filmu per emule ir noriu isirasyti i kompakta bigsmile.gif  kai pasirenku data dvd iraso filma bet rodo tik per PC o man noretusi per DVD grotuva ziuret  rolleyes.gif  kai rasau paprasta CD video iraso ,bet tik trumpus filmus, o ka daryt jei filmas ilgesnis kaip ji susimazinti, jei pasirenki mp3 tai neranda pas mane tokiu failu  g.gif gal eina kazkaip paciai susimazinti filma  g.gif
ir dar vakar ziurejau filma ir nebaigiau, o snd vel reikes is pradziu ziuret nes neina permest  doh.gif  nzn kaip paaiskinti neina prasukti iki tos vietos kur ziurejau, gal cia pries rasant nustatyti reikia kazka g.gif
ieskojau temos apie irasyma i diskus neradau  schmoll.gif
kas pades, patars is karto aciu didelis  mirksiukas.gif  4u.gif
*

Reikia pasirinkti Make Your Own DVD Video.
Pasišiaušęs
Iš VOB`ų pvz 4GB filmo galima padaryt DVD ripą 700-900MB filmą 4u.gif
taute
QUOTE(mamyte03 @ 2007 02 08, 18:29)
Filmo nesumazinsi ir nesuspausi,jis jau ir taip koduotas, t.y. suspaustas. Nebandei padaryt video dvd? Siaip nezinau, patirties su tuom mazai turiu, kadangi nenaudoju tokiu funkciju. Ispejimas, kad reikia nauja dvd grotuva pirkt, nes daar po 150  lt jau palaiko avi , t.y. kompiuterinius formatus, arba uz 10 lt nusipirkt kabeli is kompiuterio i televisoriu ir ziuret per TV
*

bandziau svarbiausia pas kaimynus rodo doh.gif ai kuo pigesnis dvd tai viska rodo doh.gif trumpa filma isirasiau tai ir pas mane rodo, bet jei neatsimenu pasirenku kitaip kur daugiau filmu iraso pas mane jau nerodo doh.gif
agotele+
Sveiki, gal kas galit padėti?
Reikia iš DVD perašyto į CD ar tai įmanoma padaryti su Nero programa?ir kaip tai padaryti?nes bandau bandau visaip ir nieko nesigauna sad.gif
bamba
O kas tame DVD yra? Jeigu filmas tai as tai darau su Fair Use 2 programa.
agotele+
QUOTE(bamba @ 2007 04 21, 19:39)
O kas tame DVD yra? Jeigu filmas tai as tai darau su Fair Use 2 programa.
*

na ten ne filmas bet filmuota medžiaga su kameryte ir įrašyta į DVD kompakta, beęt man reiktų i CD perrašyti. O iš kur parsisiusti tą programėlę for free
bamba
Oj, jei ne filmas tai ta programa nepades verysad.gif verysad.gif Na turetu buti ir specialiai tam skirtu programu, bet deja neteko susidurti verysad.gif
AIRAX
Gal galit padeti? Noriu filma is PC perresyti i CD, bet niekaip neiseina ax.gif
Pjuvena po krūmu
QUOTE(ausrys @ 2007 05 29, 10:11)
Gal galit padeti? Noriu filma is PC perresyti i CD, bet niekaip neiseina ax.gif
*

susiinstaliuoji pvz. Nero programą, pažymi video cd, ikeli filma per browse kuri nori irašyti, spaudi start ir psio
AIRAX
QUOTE(Pjuvena po krūmu @ 2007 05 29, 10:39)
susiinstaliuoji pvz. Nero programą, pažymi video cd, ikeli filma per browse kuri nori irašyti, spaudi start ir psio
*

Nu nerandu as to browse i psio g.gif
Ugn*Ine
o man kažkaip netelpa į DVD filmai, kaip sukišt juos ten blush2.gif ??
Taktas
QUOTE(**SM** @ 2007 05 29, 14:23)
o man kažkaip netelpa į DVD filmai, kaip sukišt juos ten  blush2.gif ??
*

O filmai kokiu formatu? Yra keletas variantų. galima konvertuoti į norimą formatą, susikurti dvd su meniu. Prieš įrašinejant gerai būtu žinoti kokius formatus pajėgus atkurti turimas dvd grotuvas.
Pjuvena po krūmu
QUOTE(ausrys @ 2007 05 29, 10:53)
Nu nerandu as to browse i psio g.gif
*

ten berods vadinas "Add" arba gali tiesiog iš kito lango nutempti į nero langą (baltas kai atsidaro) ir viskas
Ugn*Ine
QUOTE(Taktas @ 2007 05 29, 14:34)
O filmai kokiu formatu? Yra keletas variantų. galima konvertuoti į norimą formatą, susikurti dvd su meniu. Prieš įrašinejant gerai būtu žinoti kokius formatus pajėgus atkurti turimas dvd grotuvas.
*

o pvz negaliu tiesiog įsirašyt kur nors vaiko filmukų jie kažkur 700-800 MB, nenoriu apkrauti kompo, ir trinti nenoriu ,prireikus kad vėl galėčiau juos paleist smile.gif
Taktas
QUOTE(**SM** @ 2007 05 29, 19:05)
o pvz negaliu tiesiog įsirašyt kur nors vaiko filmukų jie kažkur 700-800 MB, nenoriu apkrauti kompo, ir trinti nenoriu ,prireikus kad vėl galėčiau juos paleist  smile.gif
*

Į dvd dali ir kelis sumesti. O ar rodys dvd grotuvas g.gif čia jau kitas klausimas. Dažniausiai problemų kildavo problemų su firminiais grotuvais.
Papildyta:
QUOTE(**SM** @ 2007 05 29, 19:05)
o pvz negaliu tiesiog įsirašyt kur nors vaiko filmukų jie kažkur 700-800 MB, nenoriu apkrauti kompo, ir trinti nenoriu ,prireikus kad vėl galėčiau juos paleist  smile.gif
*

Į dvd dali ir kelis sumesti. O ar rodys dvd grotuvas g.gif čia jau kitas klausimas. Dažniausiai problemų kildavo problemų su firminiais grotuvais.
Cellina
Labukas,
Na, tiesiog pasimečiau- noriu iš mažos video DVD filmuotą medžiagą persikelti į didesnę ir mažąją DVD ištrinti, tam, kad ją būtų galima panaudoti dar kartą, bet nesugebu to padaryti blush2.gif . Kokios programos pagalba man tai pavyktų padaryti?
Taip pat būtų įdomu sužinoti, su kuriomis programomis jūs atliekate vaizdo "apkarpymus".
Būsiu dėkinga visiems, kas pagelbės "žaliai" vaizdo kameros turėtojai friends.gif
Izida
QUOTE(asardar @ 2007 06 12, 18:44)
Labukas,
Na, tiesiog pasimečiau- noriu iš mažos video DVD filmuotą medžiagą persikelti į didesnę ir mažąją DVD ištrinti, tam, kad ją būtų galima panaudoti dar kartą, bet nesugebu to padaryti  blush2.gif . Kokios programos pagalba man tai pavyktų padaryti?
Taip pat būtų įdomu sužinoti, su kuriomis programomis jūs atliekate vaizdo "apkarpymus".
Būsiu dėkinga visiems, kas pagelbės "žaliai" vaizdo kameros turėtojai friends.gif
*

As su Pinnacle Studio tai darau.
Taktas
QUOTE(Izida @ 2007 06 13, 09:36)
As su Pinnacle Studio tai darau.
*

Pinnacle patogi , tačiau labai naudoja kompiuterio resursus. O jeigu didesnis failas, tuomet iš viso užlagina.. Ger, tačiau sudėtingesne adobe premiere. O perkelti vien medžiaga galima su bet kokiu video graberiu
Cellina
QUOTE(Taktas @ 2007 06 13, 12:06)
Pinnacle patogi , tačiau labai naudoja kompiuterio resursus. O jeigu didesnis failas, tuomet iš viso užlagina.. Ger, tačiau sudėtingesne adobe premiere. O perkelti vien medžiaga galima su bet kokiu video graberiu
*

o kaip jas parsisiųsti ir kaip su jomis veikti? Mane labiau domintų tos, kur paprastesnės. Internete kažką skaičiau apie Sony Vegas6, Pinnacle studio, Windows Movie Maker, bet kol kas nieko konkretaus nežinau, kuri programa būtų visiškai "žaliam". Kol kas žinau tik daug pavadinimų, bet nuo to man tik doh.gif ...
Taktas
QUOTE(asardar @ 2007 06 13, 18:14)
o kaip jas parsisiųsti ir kaip su jomis veikti? Mane labiau domintų tos, kur paprastesnės. Internete kažką skaičiau apie Sony Vegas6, Pinnacle studio, Windows Movie Maker, bet kol kas nieko konkretaus nežinau, kuri programa būtų visiškai "žaliam". Kol kas žinau tik daug pavadinimų, bet nuo to man tik  doh.gif ...
*

Windausinė turi mažai galimybių. Pinnacle palyginti papasta ir nesudėtinga naudojimui. Su sony ir addobe sunkiau kiek perprasti valdyma. Tačiau galimybės daug didesnės.
Cellina
QUOTE(Taktas @ 2007 06 13, 22:27)
Windausinė turi mažai galimybių. Pinnacle palyginti papasta ir nesudėtinga naudojimui. Su sony ir addobe sunkiau kiek perprasti valdyma. Tačiau galimybės daug didesnės.
*

O tų programikių parsisiuntimas turbūt mokamas? g.gif
Taktas
QUOTE(asardar @ 2007 06 14, 14:16)
O tų programikių parsisiuntimas turbūt mokamas?  g.gif
*

kai kurias galima parsisiusti bandomajam laikotarpiui, 15ar 30dienų. pabandymui ir keliu kasečių apdirbimui pilnai pakanka.
Norint greitai išmokti, pradžiai tikrai geriau pinnacle
Aistyyte
Rašaus su nero programa, viską padarius kaip reikia, pradeda rašyti ir Nero lange meta tokius užrašus:

MATSHITA DVD-RAM UJ-831S
Buffer underrun protection activated
Caching of files started
Caching of files completed
Burn process started at 16x (2,400KB/s)
Write error
E: MATSHITA DVD-RAM UJ-831S
Invalid write state
E: MATSHITA DVD-RAM UJ-831S
Could not perform EndTrack
Burn process failed at 16x(2,400KB/s)

Ir po to išmeta langa Burn process failed at 16x(2,400KB/s)

Nežinau ką daryti bandžiau su įvairiais kompaktais, bet visada rašo tą patį! Gal kas buvo susidūręs su tokia problema, nes negaliu nieko įrasyti į kompaktą! patarkit!
Padėjėjas
o anksčiau įrašydavot su šiuo įrenginiu?

Kokios firmoms tas DVD RAM įrenginys? Sony, Nec ar Toshiba?

Kadangi naudojate Nero, tai prie nero yra programėlė, nero info Tool, ji dažniausiai būna Start -> Programs -> Nero -> Tools

Paleiskite ją ir išsaugokite ataskaitą paspausdami diskelio piktogramą.

Ją išsiųskite karolis.narbutas@gmail.com pažiūrėsiu informaciją.
Aistyyte
isiunciau i emeila kaip ir minejai, o kompiuteris tai toshiba
Padėjėjas
QUOTE(Aistyyte @ 2007 06 18, 15:31)
isiunciau i emeila kaip ir minejai, o kompiuteris tai toshiba
*

kokius pačius diskus bandėte, parašykit firmas ir modelius (CD-R, CD-RW ir t.t.).

Panaršęs interneto forumus, vienas patarimas yra defragmentuoti kompiuterio kietąjį diską. (Gali būti, kad nero cache failas labai suskaldytas)

antras rastas patarimas, perinstaliuoti nero programą.

Tačiau dažniausiai pasitaikanti problema kai gaunama tokia žinutė būna prasti CD diskai (maždaug 90% visų skaitytų forumų šiuo klausimu).

Disko defragmentavimas daromas taip, paspauskite dešinį ant C disko ir pasirinkite Properties, tada raskite Tools kortelę ir ten rasite Defragment now mygtuką.

Čia kol kas tiek greitos paieškos. dabar turiu atsitraukti nuo kompo, parašykit kaip pasisekė, vakare pažiūrėsiu daugiau.
Aistyyte
defragmentavau, bet vistiek raso ta pati kaip pries tai. nero neiseis perinstaliuoti, nes kompakto neturiu (programas suinstaliavo iskviestas meistras). bet buvau parsisiuntus per download.com programa kita irasymo, bet nieko - tas pats.
diskus naudoju verbatim , pirkau 25pakuote ir kokius 5 bandziau tas pat. taip pat sony diskus - raso ta pati. kitokiu cia nerandu (gyvenu londone) kiek savo rajone vaiksciojau neradau nei acme nei kitu, aisku dar ieskosiu.
bet jeigu is tikruju blogi diskai yra kaip taipp gali buti? tai ka juos mest reikia? kazkokia nesamone jei del to! baisu pirkt dideli kieki, kaip man taip gavosi...
beja kaip pradedu rasyti visi diskai sustoja ant 10procentu.
bet dvd rasau kuo puikiausiai, tik cd nesiraso g.gif
Irmavi
QUOTE(Aistyyte @ 2007 06 18, 15:53)
defragmentavau, bet vistiek raso ta pati kaip pries tai. nero neiseis perinstaliuoti, nes kompakto neturiu (programas suinstaliavo iskviestas meistras). bet buvau parsisiuntus per download.com programa kita irasymo, bet nieko - tas pats.
diskus naudoju verbatim , pirkau 25pakuote ir kokius 5 bandziau tas pat. taip pat sony diskus - raso ta pati. kitokiu cia nerandu (gyvenu londone) kiek savo rajone vaiksciojau neradau nei acme nei kitu, aisku dar ieskosiu.
bet jeigu is tikruju blogi diskai yra kaip taipp gali buti? tai ka juos mest reikia? kazkokia nesamone jei del to! baisu pirkt dideli kieki, kaip man taip gavosi...
beja kaip pradedu rasyti visi diskai sustoja ant 10procentu.
bet dvd rasau kuo puikiausiai, tik cd nesiraso g.gif
*

http://www.deepburner.com/ - nemokamas CD/DVD burner blush2.gif
Padėjėjas
CD naudoji gerus. Nereikia ieškoti kitų. Verbatim yra vieni geriausių, geresni turbūti tik Imation (motininė verbatim firma)

vadinasi naršom toliau.
Aistyyte
su burner man taip pat nieko nesigauna.
Irmavi
QUOTE(Aistyyte @ 2007 06 18, 17:39)
su burner man taip pat nieko nesigauna.
*

Matyt pats aparatėlis dirbt atsisako... g.gif
Padėjėjas
Na kad ir kiek benaršyčiau, visur galutinis sprendimas yra programinės įrangos atnaujinimas arba pakeitimas, o blogiausiu atveju Firmware atnaujinimas. Ko aš nerekomenduoju daryti patiems ar eksperimentuoti.

Jei programinės įrangos atnaujinimas ar pakeitimas nepadės tada: jei kompiuteris dar garantinis, tuomet siūlau pasinaudoti garantija, jei ne, manau geriau tada tai padaro meistras.

kartais dar siūloma atnaujinti winaspi driverius. tai irgi nėra taip paprasta.

Kol kas neradau kito sprendimo. Jei kartais pamatysiu parašysiu čia dar kartą.
Padėjėjas
o kaip su vieta C diske? kiek yra laisvos vietos?

ar bandėt daryti įrašymą su pažymėta Write Emulation varnele? Gal tada klaida aiškaiu matosi, su daugiau informacijos?

Arba rašyti mažesniu greičiu?
Papildyta:
dar pagalvojus, galima pabandyti rašant CD pasirinkti "Write at once" opciją ir sumažinti greitį.

Po to galima pabandyti atnaujinti firmware: http://eu.computers.toshiba-europe.com/cgi...iverLanguage=42

šitas pritaikytas namų vartotojams, tačiau jokių būdu neturi būti paleistų jokių programų kurios gali lysti prie CD įrenginio.

Ir būtina prieš darant paskaityti PDF kuris pridėtas kartu.
Aistyyte
taip greicius visus isbandziau, visas varneles tai uzdedu ir ziuriu ir vel nuimu po viena. ka dar nznau padaryti galima! c diske vietos yra virs 10gb. dar siandien isvaliau kompiuteri su CCleaner ir spybot po visko dar defragmentavau, bet vis delto tas pats!
bet kodel dvd raso nesuprantu? tik neraso visiskai dvd TDK firmos DVD+r o verbatim DVD-r raso. o cd jokiu ne.
jauciu reikia kviesti zmogu nusimananti kad pats paziuretu, nes pati visko pribandziau!
nes dar kaip idomu kad buvusias kompe dainos keliasi i nero rasymui, o tas kurias atsisiunciau per torenta tai nesikelia raso taipogi pilan man nesuprantanciu fraziu.
gal dar reiks pabandyti nero perrasyti kaip nors. g.gif
Papildyta:
bandziau atsisiusti,atsisiunciau perskaiciau bandziau instaliuoti ismete run paspaudziau po to rasao please click the ok button after opening a disk tray. tai as nieko nedarius ir bandziau ok spausti bet meta vel ta pati o jei atidarau disko ''dezute'' tai meta the target driver is not connected.
Padėjėjas
na ten sako, kad paspausti OK po to kai atidarysite disko stalčių.

na jei taip, tai manu be meistro geriau nieko nedaryti.
*sanel*
Na toks dalykas, kompe yra suinstaliuotas žaidimas, o kompaktas susigadino, ar galima tą žaidimą kaip nors perkelt į kitą kompaktą iš kompiuterio, kad tarkim vėl būtų galima kitam kompe susiinstaliuot ir žaist g.gif 4u.gif
Irmavi
QUOTE(ddaivux @ 2007 08 17, 09:41)
Na toks dalykas, kompe yra suinstaliuotas žaidimas, o kompaktas susigadino, ar galima tą žaidimą kaip nors perkelt į kitą kompaktą iš kompiuterio, kad tarkim vėl būtų galima kitam kompe susiinstaliuot ir žaist g.gif  4u.gif
*

sunkus atvejis... g.gif
jei kompaktas nesulužęs,o tik pasibraižęs- galima bandyt prikelt iš numirusių...tam yra spec.programos...kitaip vargiai gausis...
*sanel*
QUOTE(Irmavi @ 2007 08 17, 09:32)
sunkus atvejis... g.gif
jei kompaktas nesulužęs,o tik pasibraižęs- galima bandyt prikelt iš numirusių...tam yra spec.programos...kitaip vargiai gausis...
*

tai turbūt teks pamiršt apie tai ar ne.... verysad.gif
ačiū už atsakymą 4u.gif
Taktas
QUOTE(ddaivux @ 2007 08 17, 11:19)
tai turbūt teks pamiršt apie tai ar ne.... verysad.gif 
ačiū už atsakymą 4u.gif
*

parkėlus instaliacinius failus nieko nesigaus. Pasieškok programėliu kurios nuskaito pažeistus cd. taciau jeigu pažeista folija (puse kurioje yra užrašai) tokį cd teks pamiršti.
ingridatam
Gal galetumet kas painformuot kaip isirasyti filmukla (vaikiskus teletabius) i diska kad galeciau paleisti ne per kompa o per DVD grotuva.
koks turi buti diskas? CD, CDRW, DVD ar dar koks?
turiu Nero proagrama, su kuria iki siol israsinejau tik muzika.
Labai lauksiu info ir aciu blush2.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.