gal patarsite, kur galima būtų įsigyti ištvermingesnį žaisliuką?
šiandien nupirkau "Kikoje" žaislą šuniui -- toks kietas kamuolys, pritaisytas prie virvės. šuo labai apsidžiaugė. bet... dabar kamuoliuko skutais apskleistas visas kilimas. virvė dar gal laikys kiek ilgiau, bet irgi jau draiskalai skraido.
gal patarsite, kur galima būtų įsigyti ištvermingesnį žaisliuką?
Tiesiog pasirinkti patikimesne firma, tada ir zaisliukas laikys ilgiau. Kikose neradau ne vieno patvarasu zaisliuko. Kaivanoje neblogu buna. O kuriame jus mieste nors ieskot?
QUOTE(Dios @ 2007 05 29, 15:48) šiandien nupirkau "Kikoje" žaislą šuniui -- toks kietas kamuolys, pritaisytas prie virvės. šuo labai apsidžiaugė. bet... dabar kamuoliuko skutais apskleistas visas kilimas. virvė dar gal laikys kiek ilgiau, bet irgi jau draiskalai skraido. gal patarsite, kur galima būtų įsigyti ištvermingesnį žaisliuką? as pati turiu suniuka kuriam taip pat negalima jokio zaisliuko nupirkti nes sueda tai gi as jums patariu pirkti kamuoliuka su daug mazu dygliuku nors jie ir cypsi bet neisimkit to tokio daikto per kuri cypsi nes tada oras iseina is kamuoliuko ir tada suniukas ji sueda
Na, turėjau šią bėdą ir aš... mano šunims koks kamuoliukas iš Kikos tai susižaisdavo pe rkokias dešimt minučių, vėliau tuo plastiku springdavo.. nervindavausi, o prieš gerą pusmetį atradau Šeltėje ir Žuvelėje pirkti tokius kaulus.. Jis pagamintas iš kietos gumos, sunkus, šuo griauždamas į jį dantis gali suleisti, bet tik labai sunkiai (tačiau nenusizulina jų ir tikrai neišsilauš), plius labai gerai valosi dantys, nes jis ten brūžina iki pamėlynavimo
Taip pat iš kietos gumos yra tokie žiedai, irgi skirtingų dydžių ir su tokiais šereliais, spygliukais (primena prekes iš erotinių prekių pard Nepirkite jokiais būdais šitų kaulų QUOTE(Dios @ 2007 05 29, 15:48) šiandien nupirkau "Kikoje" žaislą šuniui -- toks kietas kamuolys, pritaisytas prie virvės. šuo labai apsidžiaugė. bet... dabar kamuoliuko skutais apskleistas visas kilimas. virvė dar gal laikys kiek ilgiau, bet irgi jau draiskalai skraido. gal patarsite, kur galima būtų įsigyti ištvermingesnį žaisliuką? wa dar prisiminiau toks kaip ziedas normalaus dydzio jis padarytas kaip plastmases bet jis walgomas sokalado skonio QUOTE(Zitlali @ 2007 06 25, 11:02) ..kad rašo, iš poliuretano
Aš atsiprašau, gal ir ne iš plastiko, bet tas daiktas kietas kaip plastikas ir nei kiek nesmigtų dantys į jį..
Kai nera geru ir kokybisku zaislu pirkti,tai visai nieko tarnauja teniso kamuoliukai.
O as savo suniukui nupirkau is tomas filips zaisla. Ir tikrai labai ilgai laiko... ten toks tipo "hantelis".Jau du metus turim..
As savo suniui zaislus perku tiktai per parodas, ten nors pasirinkimas buna didesnis, o ir galima issirinkt tikrai puikiu ilgai "grojanciu" zaislu
QUOTE(dawnn @ 2007 06 26, 00:12) mano 2kg. jorkyte per tris dienas suede
zinau ta beda su zaislais
maniske sunaikino visus iki vieno, neskaitant sio zaislo tik gaila, kad lietuvoje ji gauti sunku, nebent per paroda gali pasisekti. Man ji parveze draugas is JAV, kainavo ~ 50 Lt, bet laiko nuo pat pradziu, kai tik ja parsivezeme. pirkau ir isgirtaji lateksini zaisla, neatlaike, kamuoliukai visokie kieti guminiai nelaike, hantelis atlaike gal 20 min ir t.t., ir pan.
nu reiks ieškot čia aprašytų žaisliukų,nes mūsiškis basetas supurškina visus per kelias minutes:)),nors vieną žaislą-medžiaginį Barnį,pirktą iš ladbaryno, turi beveik penkis metus- gal todėl,kad tas "kalbantis":))) ,nulaižo jį ir nešiojasi isikandęs, turbūt mano,kad gyvas
QUOTE(nessta @ 2007 06 26, 02:12) O as savo suniukui nupirkau is tomas filips zaisla. Ir tikrai labai ilgai laiko... ten toks tipo "hantelis".Jau du metus turim.. Mes saviškiui irgi tokį buvom nupirkę. Labai jam patiko, kol grojo. Kai nustojo grot, tai dabar išvis su juo nebežaidžia. Ir tai yra vienas iš nedaugelio jo nesugriaužtų žaislų Visi tie kamuoliukai su spygliukais ir be jam labai patinka, ir ypač iki tol, kol cypia. Tada visas patenkintas laksto ir groja (net ėst nebenori tuo metu) Virvių tai niekada neperkam, nes sudrasko į skutelius. Kažkada buvom pritaikę teniso kamuoliukus, bet po to pradėjo gremžti tą pūkelį nuo jų
mes savo shunytei nupirkom toki gumini zalia eziuka, tai dar dabar, po puses metu, jis visdar yra atsimenamas
QUOTE(Ice_Cold @ 2007 08 31, 02:22) mes savo shunytei nupirkom toki gumini zalia eziuka, tai dar dabar, po puses metu, jis visdar yra atsimenamas Maniškiai tokį skuramtė per penkiolika minučių į skutelius... prisiėdė to plastiko... netiko
Gera temute
Maniske dar tik 3 menesiu , bet dantukai kaip ylos ir lenda visur kiaurai .... pirkom toki kaula, klausiau ar nesusigraus, sake , kad ne . Ana diena ziuriu , kad baigia visa nuzievinti, atemiau ir ismeciau . Pikta pasidare , kad meluoja , geriau patartu gera , nesvarbu kiek jis kainuos , svarbu , kad laikytu . Gal internetu galima isigyti koki zaisliuka -patvaru ir gera Gal kas zinot ? QUOTE(Perry @ 2012 01 26, 23:16) Gal internetu galima isigyti koki zaisliuka -patvaru ir gera Gerų atsiliepimų apie "kong" firmos žaislus esu girdėjusi. Sako kad patvarūs. Na maniškė, nelabai griaužia, tai turim vieną kong'ą , gerai besilaikanti Gal kas zinot ? QUOTE(Perry @ 2012 01 27, 00:16) Gera temute klausiau ar nesusigraus, sake , kad ne . Ana diena ziuriu , kad baigia visa nuzievinti, atemiau ir ismeciau . Pikta pasidare , kad meluoja , geriau patartu gera , nesvarbu kiek jis kainuos , svarbu , kad laikytu . Gal internetu galima isigyti koki zaisliuka -patvaru ir gera Gal kas zinot ? Su tais pardavėjais taip jau yra Šiaip, aš irgi rekomenduočiau Kongo firmos žaislus. Tik maniškiams jie nelabai patinka, nes... sunkiai pasiduoda naikinimui
Dievaži, mano bavariukė irgi žaislų neturi...Ir visai nesvarbu ar pirksi Kikoje, ar išgirtus žaislus parodų metu, - vis tiek ilgiau 20-40 minučių žaislas "negyvens". Kaip taisyklė, - kuo pardavėjas labiau įtikinėja, kad žaislas patvarus, - tuo greičiau jį pribaigia. Nežinau, kokiems šunims padaryti šie žaislai, - nebent tokiems, kurie nežaidžia...
Tai kokios firmos žaislus pirkti šuniui? Nesitikiu nupirkti žaislą, kuris tarnautų metus laiko, pakaktų, kad bent mėnesį atlaikytų...
Mano supratimu dauguma žaislų skirti ne graužimui, o žaidimui kartu su šeimininku. Išvis geriausia, kai žaislai "atsiranda" tik esant šeimininkui, o ne mėtosi betkur ir betkada pasiekiami. Ką daugiau šuo vienas gali darytu su "žaislu" jei ne graužti? Ridinėti nosim kamuoliuką po kambarį pirmyn atgal?
Net ir su tuo pačiu kongu negalima palikti vieno šuns be priežiūros. Nes jie nėra neįveikiami, tikrai atsirastų šunų, kurie užsiazartinę ir kongą įveiks. Nemažai jau mačiau iš skrandžių traukiamų įvairiaspalvių žaislų.. Jei norite vieną šunį palikti su žaislu, geriau rinkitės kramtalą, kuris ir skirtas sukramtyti. QUOTE Ką daugiau šuo vienas gali darytu su "žaislu" jei ne graužti? Kiek metų gyvenu su italų kurtais, tai jie žaislus įsikanda ir nešiojasi arba bando vienas iš kito atimti, pasiguldo juos į guolį. Šie šunys žaislų negraužia. Skirtingi šunys, - skirtingas ir žaislų likimas. QUOTE(kennel_Eolo_arfa @ 2012 01 27, 11:58) Dievaži, mano bavariukė irgi žaislų neturi...Ir visai nesvarbu ar pirksi Kikoje, ar išgirtus žaislus parodų metu, - vis tiek ilgiau 20-40 minučių žaislas "negyvens". Kaip taisyklė, - kuo pardavėjas labiau įtikinėja, kad žaislas patvarus, - tuo greičiau jį pribaigia. Nežinau, kokiems šunims padaryti šie žaislai, - nebent tokiems, kurie nežaidžia... O tai ir juodus kongus jusiske sudrasko? Pas mane viena klijente buvo, tai irgi bavariukas zaislus nudobia speriai...bet kongu dar nesiryzo pirkti..tokius pusetinus kamuolius vis rinkdavosi. Mano vidutinio pajegumo 7 kg mixas, toks truputi ale "dzekiskas", tai dauguma pigiu zaisliuku staigiai "striuskem" paleidzia, bet turim lateksini gyvuna-kamuoli is kikos, tai to kazkaip neiveikia, nors pacia uodega kruminiais dantukais gremzia. Dar tiems sunims-zaislu zudikams virves neblogai sueina...uzima laiko kol jas isardo.
As isigijau konga, kai ju Lietuvoj dar nepardavinejo. Suo grauzia jau daugiau nei 5 m, prekine isvaizda prarado, bet dar gyvas. Visi kiti pirkti zaislai nepasiteisino absoliuciai, tai as ir nustojau juos pirkusi. Kartais del ivairoves pati kokias virves sumazgioju ir atiduotu sudraskymui.
Kiek teko skaityti viename JAV forume, tai nedaug sunu sugeba juodus tinkamai parinkto dydzio kongus iveikti greitai. Tik vieno suns seimininke prisipazino, kad jos suo per 20 min iveike ji, visi kiti pasidziaugia ilgiau ar trumpiau. Kaip patvarus, be kongo, dar buvo ivardinti goughnuts, bet ju gauti Europoje sunkiau. Deja ne visiems sunims kongai patinka, gal per kieti, gal neidomu, nes neina sunaikinti
didysis kongas,cia ne tas guminis
http://www.facebook.com/video/video.php?v=305537549485499 Papildyta: cia zaidzia su situo ''wobler'' (berods taip rasosi.. o jai suneli veza pats grauzimas tai rekomenduoju zalia puppy konga stai sita kuris skirtas grauzimui,yra ju mazu ir dideliu,kongo spalva reiska jo kietuma.juodas pats kieciausias,raudonas siek tiek minkstesnis,o sitas toks spirokliuojantis,leidzia dantis,jie susiminga o nei isplesti nei perkasti negali,niurko gremcia ko tik nedaro,bet susimige dantys jokios zalos nepadaro ,atsoka atgal QUOTE O tai ir juodus kongus jusiske sudrasko? Pas mane viena klijente buvo, tai irgi bavariukas zaislus nudobia speriai...bet kongu dar nesiryzo pirkti..tokius pusetinus kamuolius vis rinkdavosi. Vat juodo Kongo neturėjome. Reiks bandyti, reiks ieškoti.
Mes cypsinčių žaislų nebeperkam, na kam pinigus mėtyt, jei jų paskirtį mano šunys supranta kaip skanuko kokio-per 10 min. lateksinius žaislus sudorodavo, o ir pavojus yra kad prisivalgys jų dalių. Atsisiunčiau iš UK inercinį kamuolį-nežaidžia net, gi mamka drąskyti neleidžia, o kitaip žaisti jos nemoka. Tai dabar nuperkam nebent tuos, jie nesugraužiami http://www.pet24.lt/zaislai-sunims/pet-stages/ (tie kur iš tokios permatomos gumos padaryti). Kol virves nugraužia dar turi darbo, o plasmasės dar nei viena neįveikė. Tai uždedam tą žaislą vėl ant kitos virvės ir turi vėl naują žaisliuką. Dar pas mus mėtosi tokie sugraužiami kaulai-žaislai http://www.pet24.lt/ferplast/ferplast-poly-bone/ (kalėdoms dovanų mano panos gavo smile.gif ). Bet geriausiai kramtalų pasidarom patys-nuperku vištų pėdučių ir palaikom katilinėj kokią savaitėlė-ot čia tai gėris mirksiukas.gif .
QUOTE(kennel_Eolo_arfa @ 2012 01 27, 22:01) Vat juodo Kongo neturėjome. Reiks bandyti, reiks ieškoti. Juodas pavadinime turi žodį Extreme - neveltui kiečiausias Gal padės ieškant
Mano žaislų ėdikei pasiteisino tik kongas, užteko net raudono. Reik matyt kaip tas vargšas be gailesčio dorojamas ir žudomas diena iš dienos..pati netikiu, bet iki šiol be mažiausio įbrėžimo
O tai Lietuvoje jau galimų tų kongų įsigyti? Ir ar jų būna mažų dydžių (papiljonams)?
QUOTE(Syluk @ 2012 01 30, 03:40) O tai Lietuvoje jau galimų tų kongų įsigyti? Ir ar jų būna mažų dydžių (papiljonams)? Atveža jų ir į Lietuvą, kurgi jau lietuviški šunys be šitų žaislų
kai paskaitau, kaip maži šuniai sudrąsko tuos cypsinčius žaislus, pagalvoju, kad mano monstriukas labai atsargiai žaidžiai - per tris metus suplėšytas tik vienas cypsintis kamuoliukas, visi kiti net nepažeisti
pirkom skraidančią lėkštę, ją besinešant jai labai smagu pakramtyt, tai šian tai ten po truputį atplėšia, o gal matėt kąnors tvirtesnio? nes ta tai jau visai kramsnojimui nei trupučio nepritaikyta. Labai extreem nereikia, nes nestipriai niokoja žaislus. QUOTE(kykute @ 2012 01 30, 08:42) Atveža jų ir į Lietuvą, kurgi jau lietuviški šunys be šitų žaislų O, ačiū labai! Pakankamai nebrangu, reiktų pabandyt įsigyt
pas mane kamuoliukai ir peles Gappay firmos,jau laiko po 3-6 metus.... tik nezinau ar kas lietuveleje beprekiauja.... tai zyyyymiai geriau uz K-9 Julius
QUOTE(mondioring @ 2012 01 30, 16:43) Tai google naudotis nemokat? Čia. Pirkus ir kamuoliukus šunims, ir pavadžius, ir antkaklius. Esu tikrai patenkinta kokybe. |