Skruzdeliukas
2005 01 13, 15:53
Nezinau, kas man pasidare, pradejau vengti draugiu, pazistamu, kurios tampa  Man per daug sunku pasidaro bendrauti, kai jos tik tryksta dziaugsmu, ir visa tai, kuo as uzsiimu taip nublanksta pries ju naujienas....Vaisingumo problemos nekamuoja, nes samoningai dar nebandau pastoti, nes vis laukiu studiju pabaigos. Jau ne karta galvojau spjaut i mokslus (veliau baigti, jei ka) ir susiorganizuoti  Mokslai man yra l. svarbus, bet tuo paciu ir sunkus, jei nebutu sunku mokytis apie tai ir negalvociau, jau gal tureciau savaji maziuka. Bet dabar net nesuprantu, kas man darosi, nu jei is tikruju noreciau, gi tie mokslai manes gal nestabdytu, bet kodel kitiems pavydziu to? Nemaloniausia buna, kai tik suzinau, kad kazkas is man zinomu draugiu yra  ir kokia savaite vaikstau kaip zeme pardavus, paskui kazkaip apsiprantu arba tiesiog isisuku i savo darbu verpeta, atsiranda kitu minciu. Bet kai jos pagimdo, aisku, atsiranda savi vargai, dziaugsmai ir t.t., tai tada net pagalvoju, ai, gerai, kad as dar neturiu  , o tai dabar negaleciau to ar ano. Nesuprantu saves, ko man is tikruju reikia...
Skruzdeliukas
2005 01 13, 21:22
Kaip man reiketu jusu kazkokios nuomones...dabar sedziu apsizliumbus, nes siandien suzinojau, kad viena is grupiokiu laukiasi. Durna as...
Griaustinė
2005 01 14, 09:16
QUOTE(Skruzdeliukas @ 2005 01 13, 21:23) Kaip man reiketu jusu kazkokios nuomones...dabar sedziu apsizliumbus, nes siandien suzinojau, kad viena is grupiokiu laukiasi. Durna as...  Ateis svente ir tavo kiema - neliudek. As niekada gyvenime neplanavau vaiko - jis atejo ir tiek, o mokslus baigiau veliau... Is tikruju jei labai labai labai nori - galima derinti ir vaika, ir mokslus, paskui darysi karjera
gal tau tiesiog jau atejo laikas  ? as irgi neplanavau...bet gavosi netyciukas  aisku, jau buvau ir mokslus pasibaigusi ir dirbau, bet pasvajodavau dar kazkur islekti i uzsieni ir siaip, maniau, kad man dar ne laikas, kad buciau labai suvarzyta, bet zinok, kad  leliukas viska atperka ir tiesiog....labai iprasmina gyvenima as irgi ziuredavau i sese, kuri augina du vaikus, maciau juos nuo pat gimimo kaip augo, tai atrode, kad labai sunku  , bet savas vaikas yra visai kas kita ir viskas atrodo visiskai kitaip nesuk sau galveles per daug, kaip jau lemta, taip ir bus! o jei...busi  tai pamatysi, kaip dziaugsies....! sekmes!
Jurgytė
2005 01 15, 22:04
Man atrodo, Skruzdeliuk, tu labai nori vaikučio  . O su tuo pavydu - daug kam nutinka. Kai pradėjau lauktis pradžioje keletas draugių keistai nutolo... O aš, kai buvau 3 mėn. nėščia (pilvo dar nesimatė), sutikau draugę, kuri buvo jau 5 mėn. nėščia ir su dailiu pilvuku. Tai ką... Toks pavydas užėjo, kad pas ją jau viskas matosi, o pas mane dar ne  Tai va tokių kurjozų su tuo pavydu būna
Skruzdeliukas
2005 01 15, 23:11
Is dalies uups esi teisi, kad sunku bendrauti su jomis, bet is kitos puses pavydziu, kad jos jau turi  , o as dar ne, ir vis tie mokslai trukdo...
o as nenoredavau bendrauti su nestukem ir turinciom vaiku, nes ir pas mane buvo tas pavydas (is geros puses).as labai norejau  , bet man vis nesisekdavo, persileisdavau.ir kaip patyriau 4 persileidymus, tai taip pykau ant gyvenimo, buciau viska atidavaus ( ir mokslus ir darba)kad tik sekmingai pastociau. as manau jau tau laikas ir neimk taip smarkiai i galva del tu mokslu,  tau atstos viska gyvenima.kiek  dziaugsmo atnesa...suspesi pabaigt tuos mokslus, o dabar kipk i darba
Cikadelė
2005 01 16, 12:58
kazka panasaus ir as jauciu  ir man labai nemalonu tai jausti, o dar labiau nemalonu, pripazinti, kad tai jauciu dabar nebepraleidziu ne vienos laidos kur rodo mazus vaikucius, bliaunu juos pamaciusi, mieste akimis sekioju nesciasias ir stebiuosi- regis anksciau tiek daug nestukiu nebudavo, na bet manau, kad tada - anksciau- ne tas man rupejo ir as ju paprasciausiai nepastebedavau  mano vyro sesuo augina 8 men suneli, tai zinokit- lankytis ju namuose kartais man labai skaudu- jauciuosi kazkokia bergzdzia  galbut tam priezasciu jaustis nera, nes mes vede tik pusmeti, bet... as ziuriu i vaikuti ir vienu metu man smagu stebeti ta maza zmoguti, bet kartu ir skaudu, kad as negaliu vaiku tureti- negaliu ju tureti, nes mus varzi materialus dalykai, busto, darbo problema... ir visa tai mane be galo skaudina, be galo  bet stengiuosi viusas tas mintis vyti velniop
Skruzdeliukas
2005 01 16, 20:58
QUOTE(Cikadele @ 2005 01 16, 12:59) kazka panasaus ir as jauciu  ir man labai nemalonu tai jausti, o dar labiau nemalonu, pripazinti, kad tai jauciu dabar nebepraleidziu ne vienos laidos kur rodo mazus vaikucius, bliaunu juos pamaciusi, mieste akimis sekioju nesciasias ir stebiuosi- regis anksciau tiek daug nestukiu nebudavo, na bet manau, kad tada - anksciau- ne tas man rupejo ir as ju paprasciausiai nepastebedavau  mano vyro sesuo augina 8 men suneli, tai zinokit- lankytis ju namuose kartais man labai skaudu- jauciuosi kazkokia bergzdzia  galbut tam priezasciu jaustis nera, nes mes vede tik pusmeti, bet... as ziuriu i vaikuti ir vienu metu man smagu stebeti ta maza zmoguti, bet kartu ir skaudu, kad as negaliu vaiku tureti- negaliu ju tureti, nes mus varzi materialus dalykai, busto, darbo problema... ir visa tai mane be galo skaudina, be galo  bet stengiuosi viusas tas mintis vyti velniop  O as maniau, kad tik man vienai taip uzeina  Lygiai taip pat mieste akimis sekioju nescias....bet tuo paciu noriu kuo toliau buti nuo tu sneku apie vaikus, nes zinau, kad apsibliausiu.  Stengiuosi niekam to neparodyti, netgi geda butu  Dar su tuo teks kovoti 1,5 m. paskui gal ir i mano kiema, kaip sake kristina, ateis svente
Ech.. na ir as pasiguosiu prie to paties.... Jau keli mėnesiai kliedžiu kaip noriu mažiulio Tokiam stiliui, kad net abudu su vyru pradėjom siaubingai norėti lialkos Atrodytų, kad abudu nori tai pirmyn  Bet va vis atrodo, kol neturi savo būsto, tai dar reikėtų palaukti, kol turėsi savus namučius. Iš kitos pusės gali sakyti, kad visuomet tų problemų gali prisigalvoti  Kartais bijau ar as ne per jauna (Man 23.5 metukų) ar po to nesigailėsiu, kad per anksti  . Dar va kaip sako skruzdėliukas, kad pas ją visos  , tai pas mus atvirkščiai, pirmi iš draugų susituokėm ir mažiulių  nėra. Tai kažkaip atrodo velnias žino, gal čia aš viena durna  su tokiom mintim...
Skruzdeliukas
2005 01 23, 10:33
QUOTE(kuuzia @ 2005 01 23, 02:49) Ech.. na ir as pasiguosiu prie to paties.... Jau keli mėnesiai kliedžiu kaip noriu mažiulio Tokiam stiliui, kad net abudu su vyru pradėjom siaubingai norėti lialkos Atrodytų, kad abudu nori tai pirmyn  Bet va vis atrodo, kol neturi savo būsto, tai dar reikėtų palaukti, kol turėsi savus namučius. Iš kitos pusės gali sakyti, kad visuomet tų problemų gali prisigalvoti  Kartais bijau ar as ne per jauna (Man 23.5 metukų) ar po to nesigailėsiu, kad per anksti  . Dar va kaip sako skruzdėliukas, kad pas ją visos  , tai pas mus atvirkščiai, pirmi iš draugų susituokėm ir mažiulių  nėra. Tai kažkaip atrodo velnias žino, gal čia aš viena durna  su tokiom mintim... Mes irgi labai anksti susituokeme, bet  is kart neplanavome, nes norejau mokslus baigti, vienus baigiau, istojau i kitus, dabar tuos baigineju. Todel laukiu nesulaukiu, kada baigsis tie vargai. Nes mokantis man maisytu motinystes rupesciai, ir taip nervuota, o tada kas butu. Matau, kaip kankinasi pazistamos mamytes su  ir mokslais, dar darbas
QUOTE(Skruzdeliukas @ 2005 01 23, 10:34) Mes irgi labai anksti susituokeme, bet  is kart neplanavome, nes norejau mokslus baigti, vienus baigiau, istojau i kitus, dabar tuos baigineju. Todel laukiu nesulaukiu, kada baigsis tie vargai. Nes mokantis man maisytu motinystes rupesciai, ir taip nervuota, o tada kas butu. Matau, kaip kankinasi pazistamos mamytes su  ir mokslais, dar darbas  Man tai norisi visa demesi sutelkti i nestuma  . Mokslai tai vistiek yra didelis kruvis nervams, o maziuliu pilvelyje reikia ramybes
Cikadelė
2005 01 23, 19:34
QUOTE(kuuzia @ 2005 01 23, 02:49) Iš kitos pusės gali sakyti, kad visuomet tų problemų gali prisigalvoti  Kartais bijau ar as ne per jauna (Man 23.5 metukų) ar po to nesigailėsiu, kad per anksti  . Dar va kaip sako skruzdėliukas, kad pas ją visos  , tai pas mus atvirkščiai, pirmi iš draugų susituokėm ir mažiulių  nėra. Tai kažkaip atrodo velnias žino, gal čia aš viena durna  su tokiom mintim... nemanau, kad per jauna, man lygiai tiek pat metu ir susituoke mes nelabai seniai, taciau...as manau, kad kreipti demesi reikia ne i skaicius o i pati save, savo noru ir lukescius, taip pat ir i vaikelio norus, jei jis nori ateiti tai ir ateis buna zmoniu, kurie sako,na- kai nusipirksiu nama, kai gausiu gera darba, kai...kai...kai...  zinai, laukti kol uzsidirbsi pirma milijona teks labai jau ilgai......o as noriu gyventi......  myleti ir buti mylima.... pakolkas norus tureti  as numaldziau keliais dalykais, turiu viena tiksla ir kaip tik zengiu dar kelis zingsnis jo igyvendinmo link  o tada...lialius gales ateiti tada kai jis nores....ziema, vasara, pavasari ar rudeni...... jis vbistiek bus labai ir net labai laukiamas ir mylimas
Voriuke
2005 01 23, 21:12
Juk normalu, kai norinti vaikucio moteris pavydi  Bet klausimas, ar normalu, kai turiu nuostabu mazyli, ir vis tiek kazkas sukirba sirdy, kai suzinau apie kokios drauges nestuma
Skruzdeliukas
2005 01 24, 13:22
QUOTE(kuuzia @ 2005 01 23, 12:14) Man tai norisi visa demesi sutelkti i nestuma  . Mokslai tai vistiek yra didelis kruvis nervams, o maziuliu pilvelyje reikia ramybes  Ziuriu, kad mes kuuzia esame vienmintes tuo klausimu  As irgi galvoju, kad nestumas man turi buti kazkas ypatingo ir vaiko laukimo metu nenoriu galvoti apie kazka pasalinio kaip mokslai, kurie is tikruju ir ne nescia issunkia kaip citrina. Ir butent, kadangi zinau, kad reiks dar palaukti, labai nenoriu, kad kazkas is mano draugiu, puseseriu pasistengtu greiciau susiorganizuoti  , tai butu pavydo...
Liulia*
2005 01 24, 22:40
QUOTE(Voriuke @ 2005 01 23, 21:13) Juk normalu, kai norinti vaikucio moteris pavydi  Bet klausimas, ar normalu, kai turiu nuostabu mazyli, ir vis tiek kazkas sukirba sirdy, kai suzinau apie kokios drauges nestuma  Aš taip pat su pavydu nuseku kiekvieną besilaukiančią mamytę, o mamytė su naujagimiu manęs nejaudina  Manau taip yra dėl to,kad nėščia jaučiausi kaip iš kito pasaulio, juk išties, viskas buvo kitaip, aplinkinių dėmesys, draugių susidomėjimas pilvuku, na, n priežasčių...Dabar atrodo,kad niekada neturėjau toookio didžiulio pilvo...Matyt ir tavo nėštumai nebuvo sunkūs, pakankamai gerai jauteis, todėl iš to laiko likę tik tie gerieji prisiminimai, tas pakylėtas jausmas...Kurios nešiojo sunkiai, matyt galvoja kitaip. Aš norėčiau, labai norėčiau vėl būti  ,bet gal gana...na...gal kada nors
QUOTE(Skruzdeliukas @ 2005 01 24, 13:23) Ziuriu, kad mes kuuzia esame vienmintes tuo klausimu  As irgi galvoju, kad nestumas man turi buti kazkas ypatingo ir vaiko laukimo metu nenoriu galvoti apie kazka pasalinio kaip mokslai, kurie is tikruju ir ne nescia issunkia kaip citrina. Ir butent, kadangi zinau, kad reiks dar palaukti, labai nenoriu, kad kazkas is mano draugiu, puseseriu pasistengtu greiciau susiorganizuoti  , tai butu pavydo...  Na, tikekimes, kad ateis  ir i musu darza
|
|