Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Pavydziu draugems nestumo
Supermamų klubas > Konsultacijų centras > Klausimas psichologei
Skruzdeliukas
Nezinau, kas man pasidare, pradejau vengti draugiu, pazistamu, kurios tampa nestuke.gif Man per daug sunku pasidaro bendrauti, kai jos tik tryksta dziaugsmu, ir visa tai, kuo as uzsiimu taip nublanksta pries ju naujienas....Vaisingumo problemos nekamuoja, nes samoningai dar nebandau pastoti, nes vis laukiu studiju pabaigos. Jau ne karta galvojau spjaut i mokslus (veliau baigti, jei ka) ir susiorganizuoti 2.gif Mokslai man yra l. svarbus, bet tuo paciu ir sunkus, jei nebutu sunku mokytis apie tai ir negalvociau, jau gal tureciau savaji maziuka. Bet dabar net nesuprantu, kas man darosi, nu jei is tikruju noreciau, gi tie mokslai manes gal nestabdytu, bet kodel kitiems pavydziu to? Nemaloniausia buna, kai tik suzinau, kad kazkas is man zinomu draugiu yra nestuke.gif ir kokia savaite vaikstau kaip zeme pardavus, paskui kazkaip apsiprantu arba tiesiog isisuku i savo darbu verpeta, atsiranda kitu minciu. Bet kai jos pagimdo, aisku, atsiranda savi vargai, dziaugsmai ir t.t., tai tada net pagalvoju, ai, gerai, kad as dar neturiu 2.gif , o tai dabar negaleciau to ar ano. Nesuprantu saves, ko man is tikruju reikia...
Skruzdeliukas
Kaip man reiketu jusu kazkokios nuomones...dabar sedziu apsizliumbus, nes siandien suzinojau, kad viena is grupiokiu laukiasi. Durna as... doh.gif
Griaustinė
QUOTE(Skruzdeliukas @ 2005 01 13, 21:23)
Kaip man reiketu jusu kazkokios nuomones...dabar sedziu apsizliumbus, nes siandien suzinojau, kad viena is grupiokiu laukiasi. Durna as... doh.gif
*

Ateis svente ir tavo kiema - neliudek. As niekada gyvenime neplanavau vaiko - jis atejo ir tiek, o mokslus baigiau veliau... Is tikruju jei labai labai labai nori - galima derinti ir vaika, ir mokslus, paskui darysi karjera
bizyte
gal tau tiesiog jau atejo laikas nestuke.gif ? as irgi neplanavau...bet gavosi netyciukas 2.gif aisku, jau buvau ir mokslus pasibaigusi ir dirbau, bet pasvajodavau dar kazkur islekti i uzsieni ir siaip, maniau, kad man dar ne laikas, kad buciau labai suvarzyta, bet zinok, kad 2.gif leliukas viska atperka ir tiesiog....labai iprasmina gyvenima thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
as irgi ziuredavau i sese, kuri augina du vaikus, maciau juos nuo pat gimimo kaip augo, tai atrode, kad labai sunku doh.gif , bet savas vaikas yra visai kas kita ir viskas atrodo visiskai kitaip thumbup.gif
nesuk sau galveles per daug, kaip jau lemta, taip ir bus! o jei...busi nestuke.gif tai pamatysi, kaip dziaugsies....!
sekmes! biggrin.gif
Jurgytė
Man atrodo, Skruzdeliuk, tu labai nori vaikučio smile.gif . O su tuo pavydu - daug kam nutinka. Kai pradėjau lauktis pradžioje keletas draugių keistai nutolo...
O aš, kai buvau 3 mėn. nėščia (pilvo dar nesimatė), sutikau draugę, kuri buvo jau 5 mėn. nėščia ir su dailiu pilvuku. Tai ką... Toks pavydas užėjo, kad pas ją jau viskas matosi, o pas mane dar ne doh.gif Tai va tokių kurjozų su tuo pavydu būna biggrin.gif
uups
Ar tikrai pavydi? Gal tiesiog tik sunku bendrauti? As, kol pati nepastojau, tiesiog neturedavau apie ka bendrauti su besilaukianciom ar kudikius auginanciom draugem schmoll.gif Kazkaip man jos baisiai uzsiciklinusios ties tuo savo neshtumu ir vaikais atrodydavo. Atrodo, gyvenime nieko daugiau nematancios, garbes zodis fool.gif kazhkokios....kaip ish kito pasaulio. Ir gaila ju kazkaip pasidarydavo unsure.gif
O va dabar tai jau galiu ir ash 'uzsiciklinti' apie vaikus ir neshtumus megalol.gif
Bet prisimindama, kaip sunku budavo su nesciom/auginanciom kudikius bendrauti, stengiuosi apskritai tokim temom su nestumo neplanuojanciom nekalbeti,- jei ko paklausia,- trumpai ir nedetalizuodama atsakau (bent jau man taip atrodo ...jom gal atrodo kad ir ash fool.gif megalol.gif megalol.gif megalol.gif ) ir pereinu prie kitu temu, kuriom pasisakyti galetume abi drinks_cheers.gif
Skruzdeliukas
Is dalies uups esi teisi, kad sunku bendrauti su jomis, bet is kitos puses pavydziu, kad jos jau turi 2.gif , o as dar ne, ir vis tie mokslai trukdo...
Medona
o as nenoredavau bendrauti su nestukem ir turinciom vaiku, nes ir pas mane buvo tas pavydas (is geros puses).as labai norejau 2.gif , bet man vis nesisekdavo, persileisdavau.ir kaip patyriau 4 persileidymus, tai taip pykau ant gyvenimo, buciau viska atidavaus ( ir mokslus ir darba)kad tik sekmingai pastociau.
as manau jau tau laikas ir neimk taip smarkiai i galva del tu mokslu, 2.gif tau atstos viska gyvenima.kiek 2.gif dziaugsmo atnesa...suspesi pabaigt tuos mokslus, o dabar kipk i darba smileysex.gif biggrin.gif
Cikadelė
kazka panasaus ir as jauciu blink.gif ir man labai nemalonu tai jausti, o dar labiau nemalonu, pripazinti, kad tai jauciu megalol.gif

dabar nebepraleidziu ne vienos laidos kur rodo mazus vaikucius, bliaunu juos pamaciusi, mieste akimis sekioju nesciasias ir stebiuosi- regis anksciau tiek daug nestukiu nebudavo, na bet manau, kad tada - anksciau- ne tas man rupejo ir as ju paprasciausiai nepastebedavau blink.gif mano vyro sesuo augina 8 men suneli, tai zinokit- lankytis ju namuose kartais man labai skaudu- jauciuosi kazkokia bergzdzia ohmy.gif galbut tam priezasciu jaustis nera, nes mes vede tik pusmeti, bet... as ziuriu i vaikuti ir vienu metu man smagu stebeti ta maza zmoguti, bet kartu ir skaudu, kad as negaliu vaiku tureti- negaliu ju tureti, nes mus varzi materialus dalykai, busto, darbo problema...

ir visa tai mane be galo skaudina, be galo blink.gif bet stengiuosi viusas tas mintis vyti velniop unsure.gif
Skruzdeliukas
QUOTE(Cikadele @ 2005 01 16, 12:59)
kazka panasaus ir as jauciu blink.gif ir man labai nemalonu tai jausti, o dar labiau nemalonu, pripazinti, kad tai jauciu megalol.gif

dabar nebepraleidziu ne vienos laidos kur rodo mazus vaikucius, bliaunu juos pamaciusi, mieste akimis sekioju nesciasias ir stebiuosi- regis anksciau tiek daug nestukiu nebudavo, na bet manau, kad tada - anksciau- ne tas man rupejo ir as ju paprasciausiai nepastebedavau blink.gif mano vyro sesuo augina 8 men suneli, tai zinokit- lankytis ju namuose kartais man labai skaudu- jauciuosi kazkokia bergzdzia ohmy.gif galbut tam priezasciu jaustis nera, nes mes vede tik pusmeti, bet... as ziuriu i vaikuti ir vienu metu man smagu stebeti ta maza zmoguti, bet kartu ir skaudu, kad as negaliu vaiku tureti- negaliu ju tureti, nes mus varzi materialus dalykai, busto, darbo problema...

ir visa tai mane be galo skaudina, be galo blink.gif bet stengiuosi viusas tas mintis vyti velniop unsure.gif
*

O as maniau, kad tik man vienai taip uzeina smile.gif Lygiai taip pat mieste akimis sekioju nescias....bet tuo paciu noriu kuo toliau buti nuo tu sneku apie vaikus, nes zinau, kad apsibliausiu. cray.gif Stengiuosi niekam to neparodyti, netgi geda butu blush2.gif Dar su tuo teks kovoti 1,5 m. paskui gal ir i mano kiema, kaip sake kristina, ateis svente wub.gif
kuuzia
Ech.. na ir as pasiguosiu prie to paties....
Jau keli mėnesiai kliedžiu kaip noriu mažiulio 2.gif
Tokiam stiliui, kad net abudu su vyru pradėjom siaubingai norėti lialkos 2.gif
Atrodytų, kad abudu nori tai pirmyn smileysex.gif Bet va vis atrodo, kol neturi savo būsto, tai dar reikėtų palaukti, kol turėsi savus namučius. Iš kitos pusės gali sakyti, kad visuomet tų problemų gali prisigalvoti verysad.gif Kartais bijau ar as ne per jauna (Man 23.5 metukų) ar po to nesigailėsiu, kad per anksti nestuke.gif .
Dar va kaip sako skruzdėliukas, kad pas ją visos nestuke.gif , tai pas mus atvirkščiai, pirmi iš draugų susituokėm ir mažiulių 2.gif nėra. Tai kažkaip atrodo velnias žino, gal čia aš viena durna stupid.gif su tokiom mintim...

Skruzdeliukas
QUOTE(kuuzia @ 2005 01 23, 02:49)
Ech.. na ir as pasiguosiu prie to paties....
Jau keli mėnesiai kliedžiu kaip noriu mažiulio  2.gif
Tokiam stiliui, kad net abudu su vyru pradėjom siaubingai norėti lialkos  2.gif
Atrodytų, kad abudu nori tai pirmyn  smileysex.gif  Bet va vis atrodo, kol neturi savo būsto, tai dar reikėtų palaukti, kol turėsi savus namučius. Iš kitos pusės gali sakyti, kad visuomet tų problemų gali prisigalvoti  verysad.gif Kartais bijau ar as ne per jauna  (Man 23.5 metukų) ar po to nesigailėsiu, kad per anksti  nestuke.gif .
Dar va kaip sako skruzdėliukas, kad pas ją visos  nestuke.gif , tai pas mus atvirkščiai, pirmi iš draugų susituokėm ir mažiulių  2.gif nėra. Tai kažkaip atrodo velnias žino, gal čia aš viena durna  stupid.gif su tokiom mintim...
*

Mes irgi labai anksti susituokeme, bet 2.gif is kart neplanavome, nes norejau mokslus baigti, vienus baigiau, istojau i kitus, dabar tuos baigineju. Todel laukiu nesulaukiu, kada baigsis tie vargai. Nes mokantis man maisytu motinystes rupesciai, ir taip nervuota, o tada kas butu. Matau, kaip kankinasi pazistamos mamytes su 2.gif ir mokslais, dar darbas doh.gif
kuuzia
QUOTE(Skruzdeliukas @ 2005 01 23, 10:34)
Mes irgi labai anksti susituokeme, bet  2.gif is kart neplanavome, nes norejau mokslus baigti, vienus baigiau, istojau i kitus, dabar tuos baigineju. Todel laukiu nesulaukiu, kada baigsis tie vargai. Nes mokantis man maisytu motinystes rupesciai, ir taip nervuota, o tada kas butu. Matau, kaip kankinasi pazistamos mamytes su  2.gif ir mokslais, dar darbas  doh.gif
*

Man tai norisi visa demesi sutelkti i nestuma nestuke.gif . Mokslai tai vistiek yra didelis kruvis nervams, o maziuliu pilvelyje reikia ramybes wub.gif
Cikadelė
QUOTE(kuuzia @ 2005 01 23, 02:49)
Iš kitos pusės gali sakyti, kad visuomet tų problemų gali prisigalvoti  verysad.gif Kartais bijau ar as ne per jauna  (Man 23.5 metukų) ar po to nesigailėsiu, kad per anksti  nestuke.gif .
Dar va kaip sako skruzdėliukas, kad pas ją visos  nestuke.gif , tai pas mus atvirkščiai, pirmi iš draugų susituokėm ir mažiulių  2.gif nėra. Tai kažkaip atrodo velnias žino, gal čia aš viena durna  stupid.gif su tokiom mintim...
*

nemanau, kad per jauna, man lygiai tiek pat metu ir susituoke mes nelabai seniai, taciau...as manau, kad kreipti demesi reikia ne i skaicius o i pati save, savo noru ir lukescius, taip pat ir i vaikelio norus, jei jis nori ateiti tai ir ateis 4u.gif
buna zmoniu, kurie sako,na- kai nusipirksiu nama, kai gausiu gera darba, kai...kai...kai... cry.gif zinai, laukti kol uzsidirbsi pirma milijona teks labai jau ilgai......o as noriu gyventi...... wub.gif myleti ir buti mylima....
pakolkas norus tureti 2.gif as numaldziau keliais dalykais, turiu viena tiksla ir kaip tik zengiu dar kelis zingsnis jo igyvendinmo link ax.gif o tada...lialius gales ateiti tada kai jis nores....ziema, vasara, pavasari ar rudeni...... jis vbistiek bus labai ir net labai laukiamas ir mylimas wub.gif
Voriuke
Juk normalu, kai norinti vaikucio moteris pavydi nestuke.gif Bet klausimas, ar normalu, kai turiu nuostabu mazyli, ir vis tiek kazkas sukirba sirdy, kai suzinau apie kokios drauges nestuma g.gif
Skruzdeliukas
QUOTE(kuuzia @ 2005 01 23, 12:14)
Man tai norisi visa demesi sutelkti i nestuma  nestuke.gif . Mokslai tai vistiek yra didelis kruvis nervams, o maziuliu pilvelyje reikia ramybes wub.gif
*

Ziuriu, kad mes kuuzia esame vienmintes tuo klausimu drinks_cheers.gif As irgi galvoju, kad nestumas man turi buti kazkas ypatingo ir vaiko laukimo metu nenoriu galvoti apie kazka pasalinio kaip mokslai, kurie is tikruju ir ne nescia issunkia kaip citrina. Ir butent, kadangi zinau, kad reiks dar palaukti, labai nenoriu, kad kazkas is mano draugiu, puseseriu pasistengtu greiciau susiorganizuoti 2.gif , tai butu pavydo... doh.gif
Liulia*
QUOTE(Voriuke @ 2005 01 23, 21:13)
Juk normalu, kai norinti vaikucio moteris pavydi  nestuke.gif Bet klausimas, ar normalu, kai turiu nuostabu mazyli, ir vis tiek kazkas sukirba sirdy, kai suzinau apie kokios drauges nestuma g.gif
*

Aš taip pat su pavydu nuseku kiekvieną besilaukiančią mamytę, o mamytė su naujagimiu manęs nejaudina biggrin.gif Manau taip yra dėl to,kad nėščia jaučiausi kaip iš kito pasaulio, juk išties, viskas buvo kitaip, aplinkinių dėmesys, draugių susidomėjimas pilvuku, na, n priežasčių...Dabar atrodo,kad niekada neturėjau toookio didžiulio pilvo...Matyt ir tavo nėštumai nebuvo sunkūs, pakankamai gerai jauteis, todėl iš to laiko likę tik tie gerieji prisiminimai, tas pakylėtas jausmas...Kurios nešiojo sunkiai, matyt galvoja kitaip. Aš norėčiau, labai norėčiau vėl būti nestuke.gif ,bet gal gana...na...gal kada nors blush2.gif
kuuzia
QUOTE(Skruzdeliukas @ 2005 01 24, 13:23)
Ziuriu, kad mes kuuzia esame vienmintes tuo klausimu drinks_cheers.gif As irgi galvoju, kad nestumas man turi buti kazkas ypatingo ir vaiko laukimo metu nenoriu galvoti apie kazka pasalinio kaip mokslai, kurie is tikruju ir ne nescia issunkia kaip citrina. Ir butent, kadangi zinau, kad reiks dar palaukti, labai nenoriu, kad kazkas is mano draugiu, puseseriu pasistengtu greiciau susiorganizuoti 2.gif , tai butu pavydo... doh.gif
*

Na, tikekimes, kad ateis nestuke.gif ir i musu darza 4u.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.