Aš irgi gavau dovanų ketaus indą... pasiskaičiau čia Jūsų patarimų, "gundysiu" vyrą šį vakarą pasigaminti ką nors
Esu valgiusi ta lydomą iš pakelio "President"... skanu, bet turi savotišką skonį reiks bandyti pačiai maišyti
O,aš gavau dovanu toki paprasta fondiu....na molio uzbonelis,pasikelia ant dratuku,o apačioje žvakutė paprasta...Tai suprantu,čia ne toks ,kaip jusu,jame nieko daryti negalima? Tik padarai ,ka ištirpini tikram puode ir paskui susipilti ir valgyti,kad neatauštu po ta žvakute ???
QUOTE(@akytė@ @ 2009 08 25, 14:33)
O,aš gavau dovanu toki paprasta fondiu....na molio uzbonelis,pasikelia ant dratuku,o apačioje žvakutė paprasta...Tai suprantu,čia ne toks ,kaip jusu,jame nieko daryti negalima? Tik padarai ,ka ištirpini tikram puode ir paskui susipilti ir valgyti,kad neatauštu po ta žvakute ???
idek foto kaip atrodo,nes is aprasymo nelabai suprantu
QUOTE(Pentarda @ 2009 03 22, 14:12)
Fantastika
Mes tai naudojom President gatava suri skirta fondiu irgi patiko
Klausykit ka jus dar mirkot surio padaze be skrudinto prancuzisko batono ir kepintos duonos?
Mes tai naudojom President gatava suri skirta fondiu irgi patiko
Klausykit ka jus dar mirkot surio padaze be skrudinto prancuzisko batono ir kepintos duonos?
Kadangi pati tik pirma karta ji isbandziau,tai mirkiau tik skrudinta prancuziska batona.Bet cia fantazijos reikalas,kas labiau dera su suriu,ta galima ir mirkyt.Jauciu visai skanu butu kokias vynuoges i suri merkt,dar vyno taure salia....mmmm turetu but skanu .
Jau kazkur savaite laiko, kai turiu nusipirkusi fondiu. Taip dar ir stovi neispakuota, kasdien ruosiuosi isbandyti, bet niekaip...
Rytoj, tikrai jau griebsiu jauti uz ragu. Prizadu! Sau!
Rytoj, tikrai jau griebsiu jauti uz ragu. Prizadu! Sau!
Prisiminėm, kad turime šį puodą ir išbandėme sūrio fondiu:
Receptas ČIA
Gavosi skaniai. Tik man vyno prieskonis šiek tiek per daug jaučiamas.
Gal kitą kartą vietoj vyno pilčiau sultinį.
Esame anksčiau kepę mėsą su keliais padažais.
Tik tas buvo senai, jei dabar daryčiau reiktų iš naujo ieškoti receptukų.
Receptas ČIA
Gavosi skaniai. Tik man vyno prieskonis šiek tiek per daug jaučiamas.
Gal kitą kartą vietoj vyno pilčiau sultinį.
Esame anksčiau kepę mėsą su keliais padažais.
Tik tas buvo senai, jei dabar daryčiau reiktų iš naujo ieškoti receptukų.
o kokį sūrį naudoti Lietuvoje?
QUOTE(Karusia @ 2009 11 30, 16:49)
o kokį sūrį naudoti Lietuvoje?
As tai naudoju zementali su rokiskio suriu pusiau. Zr. recepta pradzioje
Gavau gimtadienio proga fondiu skirta suriui, labai noriu pasidaryti , bet vis neaisku su tuo kaitinimu , pas mane yra sita iranga http://fantes.com/im...7373fondue.jpg , tik nera tos kempineles.
Gal kas galite patarti ar galima i ta indeli tiesiogiai deti degia zele, nes maciau ja pirkti parduotuveje, ar reikia kiokiu kitu spec tableciu?
Is anksto aciu uz pagalba
Gal kas galite patarti ar galima i ta indeli tiesiogiai deti degia zele, nes maciau ja pirkti parduotuveje, ar reikia kiokiu kitu spec tableciu?
Is anksto aciu uz pagalba
QUOTE(brumbrum @ 2010 01 07, 21:28)
Gavau gimtadienio proga fondiu skirta suriui, labai noriu pasidaryti , bet vis neaisku su tuo kaitinimu , pas mane yra sita iranga http://fantes.com/im...7373fondue.jpg , tik nera tos kempineles.
Gal kas galite patarti ar galima i ta indeli tiesiogiai deti degia zele, nes maciau ja pirkti parduotuveje, ar reikia kiokiu kitu spec tableciu?
Is anksto aciu uz pagalba
Gal kas galite patarti ar galima i ta indeli tiesiogiai deti degia zele, nes maciau ja pirkti parduotuveje, ar reikia kiokiu kitu spec tableciu?
Is anksto aciu uz pagalba
Neatsidaro nuotrauka . O i indeli paparastai idedu zele ir padegu. Bet is pradziu pagaminu ant virykles, o po to tik zaidziam su zele
Oi kiek daug visko prisiskaičiau, daug patarimų prisirinkau ir receptelių! Ačiū, kad dalinatės savo patirtimi. FODIU mano svajonė Vis noriu nusipirkti, bet nerandu rimto, kad tiktu ir mėsytę pasikepti ir desertėlį pasigaminti. Gal Vilnietės galite patarti, kur nusipirkti tikrąjį FONDIU iš ketaus? Iš anksto dėkoju už atsakimą.
Skanaus
Skanaus