Esu mačius kažkokį panašų,bet ne barbių,ten telpa tik mažytės lėlytės,kaina apie 90...
kas turite,patarkit,ar verta pirkti,kokių jų būna.
beje,dar domintų Barbių automobilis...
Nežinau,ar vietoje užvedžiau temą,na bet jei čia kalbama apie Baby Born,tai manau galima ir apie Barbes
Esu mačius kažkokį panašų,bet ne barbių,ten telpa tik mažytės lėlytės,kaina apie 90... kas turite,patarkit,ar verta pirkti,kokių jų būna. beje,dar domintų Barbių automobilis... Yra ir Barbių namai (dideli - Barbė tikrai telpa), ir automobiliai. Tik kainos kaip įsivaizduoju tai kandžiojasi
maniškės turi barbių namą, galima žaisti su didelėm barbėm, kainavo virš 100lt.Įdomiausias užsiėmimas sesėms barbių lego, barbių namas, barbių aprenginėjimas, mes ir kuprines,. penalus, pieštukus, maišelius tokius įsigijom
Jo,mūsų laikais tokių grožybių nebuvo,prisimenu tik lėles-leliukus vystydavom į kokį mamos paskolintą rankšluostį...kai dukrai apie tai papasakoju,jai atrodo kaip egzotika :)prieš miegą vakare kartais paprašo ;,,mama,papasakok apie senovę,kaip jūs lėlių neturėdavot.."(mano vaikystė jai- žila senovė
Grįžtant prie temos,o kur tu,Lengvute,mergoms žaislus dažniausiai perki?
Tos Barbės baigia užkariauti visus namus
Nors tema paskelbta ir senokai, bet vis vien gal kam nors pravers: Barbių namų ir mašinų būna pirkti "Senukuose" bei urmo bazėse QUOTE(EDITI @ 2005 08 22, 22:12) Nors tema paskelbta ir senokai, bet vis vien gal kam nors pravers: Barbių namų ir mašinų būna pirkti "Senukuose" bei urmo bazėse Ar tikrai ten būna Barbių namų? Nes mes laaaabai sergam šituo nepagydomu (kolkas) virusu.
Mums tai ne tik barbių namo tebereikia(pernai žiemą taip senis ir neatnešė),bet domina apskritai viskas,kas ,,barbiška" ir rūžava.Aš nesuprantu,kada dukra išaugs?
ir kai nuperku kokį naują drabužį ar daiktą,būtinai nekaltai paklausia:,,o barbiško nebuvo?" QUOTE(Paja @ 2005 08 28, 21:01) Ar tikrai ten būna Barbių namų? Nes mes laaaabai sergam šituo nepagydomu (kolkas) virusu. Prieš Kalėdas pati pirkau "Senukuose" barbinį namą su baldais ir didele mašina, mokėjau ~60Lt. Tik tiek, kad tas namas nemažai vietos užima Išaugom barbinius guminius batukus, rožiniai, su daugybe blizgučių ir Barbe ant šono, 26 dydis, galiu paruot už 10Lt, gal kuri barbė norėtų po balas rudienį pasitaškyti??? QUOTE(EDITI @ 2005 08 29, 10:22) Prieš Kalėdas pati pirkau "Senukuose" barbinį namą su baldais ir didele mašina, mokėjau ~60Lt. Tik tiek, kad tas namas nemažai vietos užima Hmm, nieko nebesuprantu. QUOTE(Paja @ 2005 08 29, 13:14) Hmm, nieko nebesuprantu. Na ten iš plastmasinių pagaliukų susideda rėmai, tada įsideda kartoninės išpieštos sienos. QUOTE(Paja @ 2005 08 28, 22:01) Ar tikrai ten būna Barbių namų? Nes mes laaaabai sergam šituo nepagydomu (kolkas) virusu. Cia originalas QUOTE(alex @ 2005 09 07, 16:52) Na, buvau aš "Senukuose", bet nieko ten neradau.
Mes perkam Barbes Toy'sMarkete. Pas juos viskas originalai. Matosi pagal kokybe, o kazkada dukra uzsigeide ypatingos barbes, tai mes pas juos uzsisakeme ir atveze!!!vat taip...
Gera mama, kuo gi ypatinga ta Barbė, kad ja užsakinėjote?
Klausiu tiesiog iš smalsumo, nes kažkaip rodosi, jog visokiausių Barbių pas mus yra, lyg ir kaip ir visur. Va tik Drezdene žaislų parduotuvėj atkreipiau dėmesį, kad yra net rakinama vitrina su kolekcinėmis barbėmis. Bet ir kainuoja jos atitinkamai - gerokai per 100 Eurų... O šiaip kad visur jos tokios pačios, kaip ir pas mus - princesės, šokėjos, daktarės, mamos, slidininkės... QUOTE(Chicco @ 2005 08 29, 11:22) Prieš Kalėdas pati pirkau "Senukuose" barbinį namą su baldais ir didele mašina, mokėjau ~60Lt. Tik tiek, kad tas namas nemažai vietos užima Nuo kada barbių namas kainuoja 60 lt
Mes taip pat, o tiksliau, tai mano penkerių metų dukrelė taip pat "serga" Barbie virusu
Tad negaliu atsidžiaugti, kad vieną vakarą šovė mintis paieškoti apie Barbes internete ir radau jų puslapėlį - www.barbie.com P.S. Tikiuos, kad nesulauksiu labai didelių priekaištų iš jūsų, kad penkemetei dukrai leidžiu kompu žaisti..... QUOTE(Gosh @ 2005 09 13, 18:26) Nuo kada barbių namas kainuoja 60 lt Na tikrai nesakiau, kad už 60Lt originalas Neinvestuoju į tokius dalykus, nes žinau, kad tai labai laikina.
O maniske dukryte laabai retai is dezes issitraukia barbes
Turime ir mes Barbie liga:))
Stengiames su ja kovoti...bet deja... manau po metuku kitu ji savaime praeis. Nuo ruzavos spalvos kartais vemti noretusi:)) Perku mazajai tiek Barbies, tiek jai lektuva, arkliuka, masinele, laiva Naugarduko gatveje esancioje zaislu parduotuveje. Ji yra prie Saulutes. inoma, ten daznai ipakavimas buna suplesytas, ar truksta kokiu sakuciu, lekstuciu. Bet ir kaina atitinkamai daug mazesne. Pirkau Undinele, mokejau 35lt, o truko tik suku:)
Barbiu virusu ir mes esame uzsikrete, turim viska: ir nama, du automobilius, arkli, malunsparni, nepigus malonumas, bet kas gi siais laikais pigu, o zaislai tai ypac brangus, namas dvieju aukstu, jame sesi dideli kambariai, jis medinis, graziai nudazytas, pirkom ji tuscia, kainavo 150 Lt aisku jo apstatymas dvigubai brangiau, bet neviska iskarto supirkom, tai viena mociute ka nors i nama padovanoja tai kita tai kriksto tevai virtuves komplekta, tai ir isaugo dideli rumai. Nu tikrai grazu ir pasiziureti ir i ta nama i ta berbiu gyvenima, o ypac kaip dukra zaidzia, valandu valandas prie jo prasedi
O aš norėjau paklaust apie arklius iš Barbių katalogo. Ar galima atskrai tikarklį nupirkti, nes buvom svečiuose ir ten megaitė turėjo tokį baltą arklį su karčiais ir balnu, tai mano mažoji su ašaromis iž svečių išėjo.
Pirkom arkli Toys markete siaures miestely.Ne originalas, bet tip top barbinis, tai su kazkokia nuolaida mokejau kazkur apie 20lt. "Prakisau" savo panai kaip tikra, vistiek tik dvi dienas nauju zaislu domisi, nors pries tai reikia "iki mirties"...
QUOTE(Sviesele @ 2005 10 25, 09:03) O aš norėjau paklaust apie arklius iš Barbių katalogo. Ar galima atskrai tikarklį nupirkti, nes buvom svečiuose ir ten megaitė turėjo tokį baltą arklį su karčiais ir balnu, tai mano mažoji su ašaromis iž svečių išėjo. Mes pirkom dukrytei tik arklį, bet būtent originalą ir kainavo jis apie 80 Lt. Berods, "Čipoline" ir mūsų rusvas. Jis tikrai fainas, gražūs karčiai, į juos ten galima įrišti gumutes, kažkokie dar segtukai buvo priede, gražus balnas. QUOTE(Amazing @ 2005 01 14, 16:10) Jo,mūsų laikais tokių grožybių nebuvo,prisimenu tik lėles-leliukus vystydavom į kokį mamos paskolintą rankšluostį...kai dukrai apie tai papasakoju,jai atrodo kaip egzotika :)prieš miegą vakare kartais paprašo ;,,mama,papasakok apie senovę,kaip jūs lėlių neturėdavot.."(mano vaikystė jai- žila senovė Grįžtant prie temos,o kur tu,Lengvute,mergoms žaislus dažniausiai perki? sveikos,na kaip matau cia ne mano vienos problema.mano dukrytei dar nera penkeriu,bet ji jau viska zino apie barbes.esame net uzsiregistrave i barbiu kluba is ten gauname visas naujienas ir dar kruva dovanu.
Mano dukrai jau šešiolikti ir tai negali ramiai pro barbes praeit-tokių gražių vis atsiranda. Dar išlaikė po šiai dienais tris apynaujas, bet kiek nusuktom galvom, apkirptais plaukais buvo...Visokius priedus-rūbus, baldus, indelius laikau anūkei, gal kada turėsiu. Norėjau perspėt, jei kada sumanysit pirkt Keną, nepirkit su "tikrais plaukais", nes jie po kurio laiko taip pasišiaušia, kad tikras baidyklinas gaunasi su kaltūnu ant galvos, geriausiai su "nupieštais " plaukais. (Kalbu apie tikrą Keną, o ne jo pakaitalą, kad ir originalas, bet tas plaukuotasis labai siaubingai po to atrodo. Nebent vaikas jo nešukuos, bet taip nebūna)
QUOTE(smile smile @ 2005 10 15, 15:53) Barbiu virusu ir mes esame uzsikrete, turim viska: ir nama, du automobilius, arkli, malunsparni, nepigus malonumas, bet kas gi siais laikais pigu, o zaislai tai ypac brangus, namas dvieju aukstu, jame sesi dideli kambariai, jis medinis, graziai nudazytas, pirkom ji tuscia, kainavo 150 Lt aisku jo apstatymas dvigubai brangiau, bet neviska iskarto supirkom, tai viena mociute ka nors i nama padovanoja tai kita tai kriksto tevai virtuves komplekta, tai ir isaugo dideli rumai. Nu tikrai grazu ir pasiziureti ir i ta nama i ta berbiu gyvenima, o ypac kaip dukra zaidzia, valandu valandas prie jo prasedi smile smile gal galite pasakyti, kur tokį namą pirkoe, mes jau abai ilgai ieškom, bet nepavyksta nusipirkti.
O jums reikia namo ar pilies? Mes pilį pirkome Žaislų planetoje, o dabar irgi mačiau yra.
QUOTE(mandalina @ 2005 01 13, 20:49) Yra ir Barbių namai (dideli - Barbė tikrai telpa), ir automobiliai. Tik kainos kaip įsivaizduoju tai kandžiojasi Dar kartą peržiūrėjau temos žinutes, gal sakau kas nors naujo yra apie Barbių namus. Sudomino Jūsų postas. Gal galėtumėt nupasakot kokius namus matėt Gariūnuose : jie plastikiniai ar kitokie, ar tikrai tilptų Barbė ir baldeliai. Būsiu dėkinga už atsakymą.
Pas mus ta pati problema. Labai jau norejo to barbiu namo, bet niekur jo gaut neina. Nupirkom masina, nupirkom miegamojo komplekta(kuris s... paskutinis, viskas luzta nuo pasiziurejimo, o kainavo 47 litai). Galvojomtaip supirkti baldus, o veliau patiems daryti ta nama. Bet kokybe velniskai prasta, o pinigai nesvietiskai dideli. Kad ir masina, vaziavo ir pravaziuodama trinktelejo i zidinio kampa, viskas veidrodelio nera, asaru jura. Zodziu klausimas ar verta. Nebent pas koki naginga staliu uzsisakyti.
QUOTE(Jurgita&P @ 2006 06 01, 23:24) Niutai o kaina reikia zinoti gal neikasim Taigi ir pas mus visuotinis pamišimas del tų Barbių. Namo pirkti neradom, tai užsisakėm pas baldų meistrus. Pasibraižėm projektą, tai sutiko pagaminti už 250 Lt. tvirtą namą iš baldinės plokštės. Spalvą derinom prie kambario baldų.Name bus šeši kambariai ir du balkonai.
Pirmoji turėjo barbių namą. Toks lagaminas, kurį atidarius lagamino karkasas virsta stogu ir išskleidžiamos sienos. Patvarumo, savaime aišku, iš tokios konstrukcijos nėra, nors nešiotis-vežiotis patogu. Patampė du mėnesius ir kažkur užmetė. Gerai kad dovanų gavome, ir tai "barteriu", nes šiaip apie 600 litų būtų tikrai gaila.
Mažoji išsikasė sesės mažą pilaitę (devyni kambariai, garažas, begalė visokių daikčiukų, net violončelė QUOTE(livija @ 2006 06 02, 09:44) Taigi ir pas mus visuotinis pamišimas del tų Barbių. Namo pirkti neradom, tai užsisakėm pas baldų meistrus. Pasibraižėm projektą, tai sutiko pagaminti už 250 Lt. tvirtą namą iš baldinės plokštės. Spalvą derinom prie kambario baldų.Name bus šeši kambariai ir du balkonai. Livija gal brezinius paskolinti gali. Atsiusk jei negaila as irgi baldziu pazystama turiu gal pagamintu. Nes fantazijos visiskai neturiu.
nežinau, ar verta tiek laiko aukoti dėl barbių? aš savo dukroms dar is Vokietijos ta nama partempiau, tada kainavo apie 300 markiu. na ir ka sau galvojate? idomus tas namas joms buvo gal koki menesi, o vėliau itk dulkes kambario kampe rinko, kol atidavem i kaledine labdara
QUOTE(emirua @ 2006 06 03, 16:25) nežinau, ar verta tiek laiko aukoti dėl barbių? aš savo dukroms dar is Vokietijos ta nama partempiau, tada kainavo apie 300 markiu. na ir ka sau galvojate? idomus tas namas joms buvo gal koki menesi, o vėliau itk dulkes kambario kampe rinko, kol atidavem i kaledine labdara As tam tai pritariu, bet siaip realiai taibarbemvaikas zaidzia,na dabar vasaraant nosiesgal primirstu, bet ziemai atejus atgyja barbiu kampelis. Zinot as visgalvojau kamtie zaislai juk tik savaite pazaidzia.Kai nupirkom vienam berniukui masinele su pultu beveik pries menesi iki progos, tai tik sulaukiam kai vaikai uzmigsir kaspirmesnis su vyrukad pazaist, taip idomu tiek navarotu. Zodziu veliau ikyrejo, bet ta savaite buvo smagu patys is saves juokemes. o vaikai lieka vaikais.
Mano nuomone, namas- tai tikrai vertas demesio zaislas
Help
Mano 3-metė dukra pamatė tikrą barbie ir užsigeidė Turim porą ale barbių, bet suprato, kad netikros Tikiuosi dar nesusirgo
Net nežinau
Gal turit argumentų kaip įrodyti kad tipo barbė tai tikra Nes tikros dar aš jai nežadu pirkti... Jei plaukai veliasi kaip pas tas tai per savaitę kūtvela pataps
Manoji pastoviai issikaulija is mociutes nauju barbiu,dabar naujas pirkinis-barbe superstar,kartu yra mikrofonas(paciai dainuoti),yra dain,kuria,isijungus per mikrofona gali kartu dainuoti
![]() dabar ji uzsinorejo prie to paties garso iraso studijos
QUOTE(Kokere @ 2006 06 24, 15:09) Help Mano 3-metė dukra pamatė tikrą barbie ir užsigeidė Turim porą ale barbių, bet suprato, kad netikros Tikiuosi dar nesusirgo Buk rami - susirgo O siaip as manau - geriau viena originali barbe - negu trys bet kokios, is lenku mums viena parveze - antra diena subyrejo, kokia trauma vaikas apturejo QUOTE(meduliukas @ 2006 06 28, 06:20) O siaip as manau - geriau viena originali barbe - negu trys bet kokios, is lenku mums viena parveze - antra diena subyrejo, kokia trauma vaikas apturejo Visiškai pritariu.
Manosioms labai patinka žaisti su barbėm.Nupirkom dabar taip vadinamus lauko baldus(supamas suoliukas,staliukas su skėčiu,kėdės) tai kokia ramybė namuose
[quote=Ašara,2005 10 29, 07:51]
Mano dukrai jau šešiolikti ir tai negali ramiai pro barbes praeit-tokių gražių vis atsiranda. Dar išlaikė po šiai dienais tris apynaujas, bet kiek nusuktom galvom, apkirptais plaukais buvo... Oi net negera pasidarė,aš jau tikėjausi praeis ta manija po kokių 2-4m.(jai dabar 8,5m),o čia vaikas 16m. dar sunkiai atsisveikina... O mes ir sukam galvą kaip tą namą pasidaryti.Na galvojam daryti patys,nes galima pasidaryti tokio dydžio, kad tilptų ten,kur nusprendėm statyti. Na planuojam daryti uždarą,kaip kokioj spintelėj atsidarytų viena siena, o kitose sienose išpjautume langiukus,nudažytume...Nes mažieji broliai kitaip viską išvartytų,išlaužytų ar net prarytų kokią smulkią dalį. Dėl to dabar visos barbės su visais rakandais dėžėje ant spintos.Kol ji nusikėlusi viską išsidelioja,nemažai laiko praeina,žodžiu ne kiek laiko lieka pažaisti, o paskui vėl tvarkytis reikia,gal dėl to su tom barbėm žaidžia vis rečiau. Na musų barbės neoriginalios,bet tvirtos(tų minkštais kūnais neperku).Na jai reikėtų origanalių,kaip žurnale,bet laimė ji supranta,kad brangu,net pati baisisi kainomis,ypač kai ką nors nusprendžia pirkt už savo pinigus
mes barbiu nama patys perdarem is spintutes. visi isijungem i procesa tetis kale vaikai daze, klijavo ir rezultatas liuks!
|