Tik nesuprantu,mes gyvenam uzsieni ir cia toks pats neteisingas dozavimas parasytas
Raso 85ml-3..140ml-5 ,170ml-6, 200ml-7
Ir as tik dabar pastebejau,gerai kad praneset i foruma
Tik nesuprantu,mes gyvenam uzsieni ir cia toks pats neteisingas dozavimas parasytas Raso 85ml-3..140ml-5 ,170ml-6, 200ml-7
Gerai kad mamytes pastebi.ar ir katik pasiziurejau kas blogai lentele sudaryta yra,10ml.nepridejo,o tas manau yra daug
O gal cia ju toks naujas dozavimas
Na kaip cia gali buti kad visur tokia klaida,dar suprasciau jei partija isleistu su klaida,bet kad visur tas pats
pas mus ir rodo kad 180 one 170reikia vandens
abas as dar turiu savo piena,bet eigu ne turesiu dosiu Aptamin todel kad kek girdejou is bevaik kaip mamos pienas , mano seso savo vaikui doda no 2 menesiu jis elergiskas ir tik Aptamin tinka jai vaikui jam jou 1,4 menesiu ir mama laiminga kad vaika neberia ji bande duoti ir kitu maisiniuku bet vaika bere ir atpilineja.
Aptamil labai geras, išbandėme su pupa, kol turėjau mastitą
Mes apie jį geros nuomonės
mes naudojam APTAMIL misinuka nuo 2 menesiu iki dabar ( 10 menesiu) pries tai pora esam isbande, tai sis tiko puikiai
sveikos msmytes.
mano dukryte nuo antrojo menesio geria misinuka aptamil ar, nes smarkiai atpylinejom nuo kitu...ant pakuotes raso, kad dazniausiai jis naudojamas iki 6 men kol vaikas ima naudoti tirstesni maista, tada keiciamas i aptamil 2. mes kosytes valgom jau nuo 4,5 men, o dbr jau dvi kosytes per diena (darzoves ir grudai). ar galima ta aptamil ar naudoti ilgiau, kad ir iki metu??? nes pabandem pries savaite pakeisti i aptamil 2, vel atpylineja vos ne fontanais... pasidalinkit patirtimi, kas maitinot butent aptamil ar... aciu labai...
O nuo jo vaikui viduriai nekieteja?
QUOTE(Beiker @ 2008 07 12, 09:18) O nuo jo vaikui viduriai nekieteja? nu mums kaip tik kol naudojom aptamil ar su viduriais viskas buvo ciki... o dbr vis sunkiau mazoji iskakoja, steni steni nors labai kieti kakuciai nera. gal tada vel ieskoti mums tinkamo misinio, nes nuo to aptamil 2 mazoji ziauriai atpilineja
Mano maziuke irgi atpylinejo, gal nuo kokio 2 menesio, tai gerem Aptamil AR. Viskas buvo ok, nebeatpylinejo, viduriukai kietesni nebuvo, gere noriai. Sulaukus 6 men. pradejom gert Aptamil 2. Pradzioj atpylinejo, nedaug, ne fontanais, bet upeliukas, pakelus atsirugti, tekedavo. Gydytoja siule pries misinuka duodant sumaitinti kelis saukstus grudu koses, mazei padejo ir pienukas nebebegdavo. Po to kazkaip savaime viskas susitvarke ir dabar jau geriam aptamil 3. Nors labai jo nenori ir valgo tik is saukstelio.
QUOTE(aistullka @ 2008 07 12, 12:28) nu mums kaip tik kol naudojom aptamil ar su viduriais viskas buvo ciki... o dbr vis sunkiau mazoji iskakoja, steni steni nors labai kieti kakuciai nera. gal tada vel ieskoti mums tinkamo misinio, nes nuo to aptamil 2 mazoji ziauriai atpilineja jei jau jusu vaikutis valgo kosytes kodel nekoreguojat tustinimosi kosyciu pagalba, pvz avizu kose minkstina vidurius ar slyvu tyrele.Odel misinuko tai ziurint kiek laiko jus ji vartojat
Mum Aptamilas netiko,jokios rusies nes daktaras man juos labiausiai siule,tiek vargo buvo-vaikas nepavalges,nervai ir pinigai i bala
QUOTE(zydringa @ 2008 07 14, 07:46) jei jau jusu vaikutis valgo kosytes kodel nekoreguojat tustinimosi kosyciu pagalba, pvz avizu kose minkstina vidurius ar slyvu tyrele.Odel misinuko tai ziurint kiek laiko jus ji vartojat valgom mes ir avizu kosyte ir slyvu tyrele, vistiek kakuciai kazkokie kietoki... QUOTE(aistullka @ 2008 07 14, 17:04) valgom mes ir avizu kosyte ir slyvu tyrele, vistiek kakuciai kazkokie kietoki... tai bandykit dar koki.Mums irgi buvo tokia problema,nera misinio kurio nesam isbande, nuo ar irgi kietejo viduriukai,aptamil irgi mums netiko.mums viduriukai susitvarke nuo semper, bet iskilo kita problema, kakutis pazaliavo.Gal bandykit sojos misinuka, gal jus alergiski pieno misinukams
as irgi nuo 3 men duodu Aptamil.dabar pakeiciau i Aptamil 2,o po to keisiu ir i 3.mums tai viskas super
Tiek su pirma dukryte, tiek ir su antra būtent šitą mišinuką naudojam. Vyresniai dukrytei Milumil ir Tutteli (atrodo taip rašosi
Mums šeši su puse, visą laiką gėrėm Aptamil vienas, po to perėjom prie Aptamil 2, bet mums yra gastroenzofaginis refliuksas, kurio niekaip negalim išaugti, tad gastroenteorologė pasiūlė gerti Aptamil AR, nesvarbu, kad ant pakelio rašo, kad nuo šešių mėnesių siūloma pereiti prie Aptamil2, AR galima gerti kiek reikia, paprasčiausiai šio mišinuko reikės išgerti truputį daugiau ar dažniau, yra siūloma pereiti prie Aptamil du todėl, kad nuo šešių mėnesių vaikučiai jau gauna kieto maistelio, todėl daugumai baigiasi atpylinėjimai, bet tik daugumai, o ne visiems
iki 10 menesiu gere MP, o paskui aptamil, visus kitus kuriuos bandem spjaudavo
mes geriam Aptamil Comfort, (jis tinka kai vaikelius diegliukai kankina), tai tikrai geras mišinukas
labas,mes aptamil ar geriam nuo menesio laiko,pasirinkom del to kad be proto daug atpylinejo,na ka atpilinejimas baigesi,bet po kurio laiko uzkietejo viduriukai,na bet pradejom jau dabar kosytes valgyt tai manau susitvarkys sitos bedos,manau gersim aptamili ilgai dar nes pabandem duot skysta misini tai dave vel fontainais,taigi teks kazkaip girdyti aptamili ar toliau,kodel sakau kazkaip girdyti?! ogi todel kad panele mano jau menuo laiko kaip nenori misinio tik ikisu buteliuka ir riksmas,girdejau kad buna vaiku kuriems atsibosta tas pats skonis,taigi supam ant ranku rodom viska ka imanoma ir girdom o ka daryt
Ir mes valgem Aptamila, bet po 2 sav. prasidejo degliukai, kadangi mazyle daug atpilynejo, tai dar bandziau duoti Aptamila AR, bet jis jau labai tirstas ,tai musiske net ragaut nenorejo
Mes naudojame Aptamil AR, nes nuo kitokiu labai atpylinedavo. O sis misinelis tiko. Jis yra tirstesnis ir ne toks sotus, todel jo reikia daugiau. Taciau dabar nera jokiu problemu.
aptamil yra artimiauses motinos pienui bent taip sakoma bet kekvienam mazylui skirtinagi
Man labai nepatiko
Tikrai buvo tema apie mišinukus
Apie Aptamil pasakysiu tiek: pirmiesiems mano vaikams tiko, tačiau gydytoja pasiūlė pabandyti naująjį Comfort - atsiliepimai kuo prasčiausi: skaudėjo pilvelį, kietėjo viduriukai bei alerginis veidelio bėrimas (nors žymima, kad Hipoalerginis Nusisukau nuo šio mišinio. Pradėjom Hipp - esu labai patenkinta
mes pradejom nuo hipp ir mažiukė labai atpilinėdavo , tai pamėginom aptamil AR ir dasbar viskas labai gerai . mergaitei pradėjo svoris pagaliau augti .
Bandėm ir mes Aptamil,bet nuo šio mišinuko labai jau bėda su viduriukais,vaikas stena ir raivosi.Hipp dar labiau kietina viduriukus,dabar bandom Similac Advance.Žiūrėsim kas toliau.
Na mes užaugom tai ant Similac Advance,labai tiko,ir svoris gerai augo
Mes buvom alergiski karves pieno milteliams,tai tiko aptamil soya geriam iki siol
is visu isbandytu misinuku vienintelis kuris tiko APTAMIL
nors sako kiekvienoj saly jis skiriasi Lietuvoj parduodamo dar nebandem,bet kiek ziurejau pakuotes tai skiriasi QUOTE(ie_va @ 2008 08 24, 11:01) nors sako kiekvienoj saly jis skiriasi nezinau kaip kitose salyse, bet Lietuvoje ir Vokietijoje jis toks pat. O kaip zinoma, Aptamil gamina milupos firma Vokietijoje, taigi pas mus kaip ir originalas yra
nors mums jau 5 men. bet vis dar atpylinejam, todel naudojam tik APTAMIL AR.O taip tikejaus, kad nustos atpilt, kai pradesim kieta maista valgyt...
mano mažiukui aptamil visiškai netiko, užkietėjo viduriukai ir dar kankino siaubingi pilvo diegliukai
Norejau paklausti mamyciu, kas maitinat Aptamil HA. Mano leliai alergiski karves baltymui, daviau pradzioj Aptamil Pepti, dabar, nuo 5 menesio, pabandziau ir Aptamil HA. Na 1 numeris tai nieko, skystas kaip ir pienelis, bet tirpsta tai tragiskai
kiek išbandėm APTAMIL tiko ir tinka geriausiai
sunkokai tirpsta, bet aš padarau karštesnį ir ataušinu po kranu ir čiki
taip jis tirstas ir turi buti...
mes naudojam.taip kad neissigask tirstumo.skonis jo irgi..kaip cia pasakius..man ziaurus..nepalyginsi su paprastu aptamil 1 ar aptamil 2...na bet kadangi jis alergiskiems vaikams,matyt turi toks buti.ipras lelius ir valgys...taip mums gydytoja sake...taip ir yra... QUOTE(vilma))) @ 2008 08 26, 15:55) Norejau paklausti mamyciu, kas maitinat Aptamil HA. Mano leliai alergiski karves baltymui, daviau pradzioj Aptamil Pepti, dabar, nuo 5 menesio, pabandziau ir Aptamil HA. Na 1 numeris tai nieko, skystas kaip ir pienelis, bet tirpsta tai tragiskai Na zinok kad tokio smarkaus skirtumo tarp Nr.1 ir Nr.2 nepastebejau. Na siek tiek jis tirstesnis, bet kad labai smarkiai nepasakyciau. Bet jei pagal instrukcija darai tai viskas ok. Manasis apetitu nesiskundzia, tai as jam kartais trupuciuka daugiau vandens ipildavau, kad skystesnis butu, gal del to ir nepastebedavau. Tirpsta tai sunkiai, bet lengviau istirpinti jei siek tiek karstesni vandeni pili.
Labutis, mes irgi dar naudojam aptamil HA 3. Nes nuo pusės metų nustatė alergiją karvės baltymui. Tai jis toks tirštas ir turi būti, o dėl ištirpimo tai jis su karštu vandeniu gerai ištirpsta. Lieka tokie kaip grūdeliai (nežinau kaip pasakyti) tokie ant sienelių matosi ir antrodo, kad tai neištirpę miltukai, tai nepergyvenk, ten yra prebiotikai, kurių buna mišinuko sudėtyje. Aš klausiau savo pediatro, taip pat skambinau mamos telefonu ir man paaiškino.
mp maitinau 1.5 savaites pasibaige ir viskas.tada nisprendziau duot misinuko isbandeme 4 rusiu, bet deja nei vianas netiko viskas baigdavosi berimu, stipriu atpylinejimu ir pan. tada pabandem aptamil ir jis tikrai
dabar mum 2 men valgom aptamila ir nematom jokiu problemu tikrai geras misinukas
Labas. Man po Aptamil Comfort'o tiek HA1, tiek HA2 atrodo tiek tobulai tirpstantys, tiek pakankamai skysti. Va Comfort tai tirstas ir klampus, kaip kokia Shreko pelke... Ir skonis baisus... O nuo paprasto Aptamil'o akimirksniu isbere, tai dabar su juo kepam teciui brangius blynus
Nu jo paskaičiau ir supratau kiek mamų tike ir nuomonių. Man MP baiginėjasi na mums jau 8 beveik su puse. Mišinio reikia, o gaila mėtyti pinigus į balą. Aš ir manau, kad aptamil geras, o jis ar skanus? Gydytoja mums rekomendavo hippo2, nu paragavau riebus ale jau kokia saldybė, pačiai nepatiko, o vaikas tai tik paragavo ir užsičiaupė, vakar pasiskolinau iš kaimynko tiutelio2 paragauti, tai šiandien ryte nieko išgėrė be pasibjaurėjimo, ale sako, kad tiutelis kietina viduriukus. Na kaip ir nusprendžiau Aptamilo pirkti, bet ir čia skaitau, kad kietina? Kiti sako kad Similac kietina, taip išeitų kad visi kietina, nu pasimečiau visiškai.
Ir dar klausimas pardėj mačiau tik 800 g Aptamil pakuotę, o jų mažesnių nebūna nu gaila pinigus būt išmest. Dėkui už info
na mes daug isbandem misinuku, bet galiausiai 6 men apsistojom prie Aptamil, viduriuku tikrai nekietina kaip kietino Hipp2 ir jau 1m 3men visa dar geria Aptamil
Kadangi mano mažoji atpylinėjo,tai teko pirkti Aptamil Ar
na tikrai tirstesnis uz paprastus misinus kaip pvz tutelios ar baby semp.visai kitokia konsistencija
gerem aptamil nuo 6men.ir iki db geriame aptamil growing up milk
cia turbut kiekvienam zmoguciui skirtingai....
mes gereme pirma, dabar jau trecia geriam ir jokiu bedu nebuvo ir nera QUOTE(mamadina @ 2008 09 03, 11:57) ....nusprendžiau Aptamilo pirkti, bet ir čia skaitau, kad kietina? Kiti sako kad Similac kietina, taip išeitų kad visi kietina, nu pasimečiau visiškai. Ir dar klausimas pardėj mačiau tik 800 g Aptamil pakuotę, o jų mažesnių nebūna nu gaila pinigus būt išmest. Dėkui už info nu zinok, kad kietintu Aptamilas, tai turbut pavieniai atvejai Bent jau Letuvoje neteko matyti mazesniu ipakavimu
Manau tiko mums aptamilas, na kol kas jau kelias dienas, t.y. vien1 kart1 paroj geriam niu nieko, nes dar kelis kart MP gauna
|