Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: "Mėnesio supermamos" rinkimai
Supermamų klubas > Bendras > Naujienos
Pages: 1, 2, 3, 4
Švelni
Į šį sąrašą (Tortura, Redike, Nerissan ir RasaP ) būtina įrašyti ir Murmur333, kurios nerealus straipsnis visuomenėje sukė nemažai bangų (straipsnis "Motinystės socialinio draudimo įstatymo pataisų vilkinimui – ne!" publikuotas internetinėje Lietryčio svetainėje ir SM pagrindiniame puslapyje).
rackiene
QUOTE(*Aušrė* @ 2007 12 06, 09:56)
Tortūra, Redike, Nerissan, bufeto vedėja, RasaP 
Jos visos TIKROS SUPERMAMOS thumbup.gif thumbup.gif  thumbup.gif  ,
netgi daugiau  mirksiukas.gif
*

TIKROS SUPERMAMOS, AKTYVISTĖS thumbup.gif thumbup.gif UŽ JAS
asta :)
QUOTE(Švelni @ 2007 12 07, 08:35)
Į šį sąrašą (Tortura, Redike, Nerissan ir RasaP ) būtina įrašyti ir Murmur333, kurios nerealus straipsnis visuomenėje sukė nemažai bangų (straipsnis "Motinystės socialinio draudimo įstatymo pataisų vilkinimui – ne!" publikuotas internetinėje Lietryčio svetainėje ir SM pagrindiniame puslapyje).
*

drinks_cheers.gif butinai reikia , super darbeli atliko thumbup.gif
Švelni
smile.gif+2007 12 07, 11:11-->
QUOTE(asta smile.gif @ 2007 12 07, 11:11)
drinks_cheers.gif butinai reikia , super darbeli atliko  thumbup.gif
*

Man atrodo, labai svarbu pastebėti ir tas, kurios tyliai darė savo darbą ir nesiveržė į viešumą thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Pupkiz
*

as uz drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
mutantė
O man patinka bite-rite ax.gif
Valencia
QUOTE(Heart @ 2007 12 04, 15:43)
Siūlau net keturias - Tortūra, Redike, Nerissan ir RasaP  smile.gif Ar reikia komentaro, už ką? Manau, ir taip visoms aišku  biggrin.gif
*

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Meka Pinavija
QUOTE(Bakardi @ 2007 09 24, 20:56)
O man kažkodėl atrodo, kad prekybininkėms čia ne vieta schmoll.gif  Nebent būtų nominacija "Mėnesio Supermamos Biznierė" biggrin.gif

Te neužpyksta biznierkos, bet manau, kad šis apdovanojimas turėtų būti skirtas už gerą širdį, atsidavimą, pasiaukojimą ir panašiai...
*

QUOTE(Pelene @ 2007 09 24, 21:39)
drinks_cheers.gif
Sis apdovanojimas ir yra suteikiamas tam, kas kuria geri, grozi, padeda kitam be jokio atpildo - nesitikedamas naudos sau, o noredamas, kad kitam siandiena butu sviesesne, geresne nei yra.
*

drinks_cheers.gif Visiškai sutinku schmoll.gif prekybininkėms čia ne vieta
Daisy
[quote=jutu,2007 09 25, 10:37]
as uz PARANORMALI
*

[/quote]

[quote=grinke,2007 10 08, 06:51]
As ir
*

[/quote]

[quote=lauraeva,2007 10 13, 14:41]
as uz Paranormali
*

[/quote]

[quote=mutantė,2007 10 21, 11:20]
Aš už Paranormali
*

[/quote]

[quote=GRAŽINA25,2007 11 21, 00:23]
thumbup.gif
*

[/quote]

[quote=Heart,2007 12 04, 15:43]
Siūlau net keturias - Tortūra, Redike, Nerissan ir RasaP Ar reikia komentaro, už ką? Manau, ir taip visoms aišku
*

[/quote]

[quote=Vilmoshka,2007 12 04, 16:38]
PRITARIU thumbup.gif
*

[/quote]

[quote=ziwe,2007 12 04, 19:17]
Prie sios saunios kompanijos dar siulyciau bufeto vedeja prideti
drinks_cheers.gif
*

[/quote]

[quote=*Aušrė*,2007 12 06, 09:56]
Tortūra, Redike, Nerissan, bufeto vedėja, RasaP
Jos visos TIKROS SUPERMAMOS thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif ,
netgi daugiau mirksiukas.gif
*

[/quote]

[quote=daiva.k,2007 12 06, 15:46]
aš irgi už jas
*

[/quote]

[quote=Ruta25,2007 12 06, 17:50]
irgi uz jas drinks_cheers.gif
*

[/quote]

[quote=rackiene,2007 12 07, 10:50]
TIKROS SUPERMAMOS, AKTYVISTĖS thumbup.gif UŽ JAS
*

[/quote]

[quote=asta smile.gif,2007 12 07, 11:11]
drinks_cheers.gif butinai reikia , super darbeli atliko
*

[/quote]

[quote=Pupkiz,2007 12 07, 12:17]
as uz drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
*

[/quote]

[quote=mutantė,2007 12 07, 12:36]
O man patinka bite-rite ax.gif
*

[/quote]

[quote=Valencia,2007 12 07, 13:26]
thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
*

[/quote]
Tokie balsai neskaičiuojami 4u.gif ir jie neįtakoja mėnesio supermamos rinkimų. Dėl to jau keletas mėnesių jį nerenkama 4u.gif
Granteja
*

Aš irgi už jas drinks_cheers.gif
Daisy
QUOTE(Granteja @ 2007 12 08, 00:15)
Aš irgi už jas  drinks_cheers.gif
*

! 
tokie balsai nesiskaičiuoja

Jūs turite argumentuoti savo balsus. mirksiukas.gif
M.A.M.A
QUOTE(Daisy @ 2007 12 08, 10:00)
tokie balsai nesiskaičiuoja
Jūs turite argumentuoti savo balsus.  mirksiukas.gif
*

Taigi argumentavau kitoje žinutėje blink.gif
Lexana
Man regis, kad jei kiekviena pradės argumentuoti tą patį - tai gausis balaganas. Jei viena konkrečiai aprašo siūlomos nominacijai forumietės pasiekimus - tai tegul kitos palaiko tą aprašymą, papildo arba tiesiog nesutinka su pasiūlyta forumietės kandidatūra. g.gif Gal aš neteisi, bet tokia mano nuomonė. 4u.gif
Daisy
QUOTE(Heart @ 2007 12 08, 15:16)
Taigi argumentavau kitoje žinutėje  blink.gif
*

Tai tas balsas bus užskaitytas.

Lexana, norit išrinkti mėnesio SuperMamą, visi balsai turi būt argumentuoti, nebūtina rašyt ilgiausią postą bet būtinas argumentavimas mirksiukas.gif
osita
QUOTE(Švelni @ 2007 12 07, 11:19)
Man atrodo, labai svarbu pastebėti ir tas, kurios tyliai darė savo darbą ir nesiveržė į viešumą  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif
*

hmm tai jeigu nesiverzia, tai kam jas per prievarta tempti i viesuma??? tegu sau ir toliau tyliai daro savo darba..
minka
Fainulka.Uz pagalab mokantis anglu. 4u.gif
Omrum
o uz save galima balsuot? lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
vakarėja
NERA *Rita* renax

už paramos organivazimus onkologiniams vaikučiams 4u.gif 4u.gif 4u.gif

gudrunia
As balsuoju irgi uz Tortūra, Redike, Nerissan ir RasaP .Uz dideli dideli darba stengiantis del visu mamyciu ir ju vaikuciu bigsmile.gif Didelis ACIU joms 4u.gif
Sairus
as uz rita
Daina
Aš už Tortūra, Redike, Nerissan ir RasaP Už jų iniciatyvą ir nudirbtus darbus, už pastangas ne tik dėl savęs, bet ir dėl kitų 4u.gif
Bahama mama
O aš norėčiau pasiūlyti mėnesio supermamos titului Ainą už jos dainelių ir pasakų bei animacijos dėžutes. Manau, ji atliko nemažai laiko pareikalavusį darbą, kurio vaisiais sėkmingai (neatlygintinai) naudojasi kitos mamos ir tėčiai. Šaunuolė, esu jai labai dėkinga smile.gif 4u.gif
biti atskrend
Taip ir nesupratau, vyksta vis dar konkursas ar nelabai?
Chanson
QUOTE(biti atskrend @ 2008 03 30, 15:42)
Taip ir nesupratau, vyksta vis dar konkursas ar nelabai?
*

nebevyksta
Daisy
Konkursas vyksta, tik keli balsai neskaitomi.
Kai atsiras tokia super mama už kurią tą mėnesį balsuos ne keli nariai o nors 15 (visi su pagrįstais balsais, kodėl tas narys vertas mėnesio supermamos titulo)
Bus skelbiama to mėnesio supermama mirksiukas.gif
biti atskrend
Jei konkursas vis dar vyksta, balsuoju uz mamaRasa. Uz tai, kad padrasina kiekviena, konsultuoja busimas mamytes apie leliuku zindyma pateikdama kiek imanoma ishsamesne informacija, atsakinedama net ir i kvailokus klausimus niekada neprarasdama mandagaus tono bei humoro jausmo. Ir ne tik geguzinukem nestukem ji stengiasi suteikti kuo daugiau info, bet padeda jau ir mamytem tapusiom kovinukem del ivairiu zindymo problemeliu.
Kuo daugiau tokiu dalyviu supermamos forume!
akvilyte
mamaRasa wub.gif na nereali moteris wub.gif džiaugiuosi kad gavau galimybę sutikti ją ne tik forume bet ir gyvai wub.gif dar mum ntik laukiančiom savo leliukų jau suteikė tiek informacijos apie žindymo suptilybes, o kiek dar žinių iš jos gausime kkai jau supuosime savo kleckus wub.gif džiugu kad yra tokių moterų, kurios bet kada pasiruošusios padėti žindymo klausimais wub.gif ačiū mamaRasa wub.gif wub.gif wub.gif
vaidamile
Savo balsa atiduodu MAMAIRASAI uz tai kad visada ras geru zodziu paguosti nusivyluses, duos gera patarima net tada kai atrodo jog nebera ka ir patarti,Visada pakilios nuotaikos kuria uzkrecia ir kitas, Si moteris tikrai verta titulo.
Laumėnė
mamaRasa šio titulo labiausia nusipelnius. Jos pamokymai ir padrąsinimai visada laiku ir vietoje. Daugelį jos postų net įsisaugojau, kad kai supsiu savo pupą ant rankų galėčiau pasinaudot, jei kils kokių neaiškumų. Ačiū mamaRasa 4u.gif
Egloja
Ir as uz MamaRasa 4u.gif. Uz tai, kad issamiai paaiskina, atsako i iskilusius klausimus, pasidalina turima medziaga apie zindyma ir nestuma. 4u.gif
neresap
mano manymu, MamaRasa, nusipelne sio titulo labiausiai 4u.gif
mironenko
mamaRasa as uz ja, nes ji tikrai super mama, ir verta sito titulo thumbup.gif visada patars ir pades savo puikiais patarimais drinks_cheers.gif
ausrencija
Ir as balsuoju uz MamaRasa 4u.gif Tikrai nepraleidziu pro ausis jos pasisakymu - laikau ja tobulos motinystes pavyzdziu ax.gif
neresap
dar karta rasau, nes pamirsau pasakyti uz ka duodu MamaiRasai savo balsa ax.gif

ji visada patars, paguos ar padrasins, kai to labiausiai reikia. turi labai geru ir naudingu (kaip man gimdanciai pirmuosius leliukus) patarimu.
svaj-Inga
Jei konkursas tebevyksta tai uz wwwtania
ŽuvelėNEauksinė
QUOTE(svaj-Inga @ 2008 04 29, 13:02)
Jei konkursas tebevyksta tai uz wwwtania
*

doh.gif ale kai nervuoja kai zmones nieko neskaito,reikejo bent vienu psl atgal pasiskaityt kaip viska daryti reikia doh.gif
biti atskrend
Balsu turbut neuzteko mamaiRasai... Bet kitu kandidaciu su argumentuotais pasiulymais i menesio supermamas lyg ir isvis nebuvo.
Daisy
QUOTE(biti atskrend @ 2008 04 01, 17:03)
Jei konkursas vis dar vyksta, balsuoju uz mamaRasa. Uz tai, kad padrasina kiekviena, konsultuoja busimas mamytes apie leliuku zindyma pateikdama kiek imanoma ishsamesne informacija, atsakinedama net ir i kvailokus klausimus niekada neprarasdama mandagaus tono bei humoro jausmo. Ir ne tik geguzinukem nestukem ji stengiasi suteikti kuo daugiau info, bet padeda jau ir mamytem tapusiom kovinukem del ivairiu zindymo problemeliu.
Kuo daugiau tokiu dalyviu supermamos forume!
*

QUOTE(akvilyte @ 2008 04 01, 17:15)
mamaRasa  wub.gif  na nereali moteris  wub.gif  džiaugiuosi kad gavau galimybę sutikti ją ne tik forume bet ir gyvai  wub.gif  dar mum ntik laukiančiom savo leliukų jau suteikė tiek informacijos apie žindymo suptilybes, o kiek dar žinių iš jos gausime kkai jau supuosime savo kleckus  wub.gif  džiugu kad yra tokių moterų, kurios bet kada pasiruošusios padėti žindymo klausimais  wub.gif  ačiū mamaRasa wub.gif  wub.gif  wub.gif
*

QUOTE(vaidamile @ 2008 04 01, 17:46)
Savo balsa atiduodu MAMAIRASAI uz tai kad visada ras geru zodziu paguosti nusivyluses, duos gera patarima net tada kai atrodo jog nebera ka ir patarti,Visada pakilios nuotaikos kuria uzkrecia ir kitas, Si moteris tikrai verta titulo.
*

QUOTE(Laumėnė @ 2008 04 01, 18:33)
mamaRasa šio titulo labiausia nusipelnius. Jos pamokymai ir padrąsinimai visada laiku ir vietoje. Daugelį jos postų net įsisaugojau, kad kai supsiu savo pupą ant rankų galėčiau pasinaudot, jei kils kokių neaiškumų. Ačiū mamaRasa  4u.gif
*

QUOTE(Egloja @ 2008 04 01, 19:38)
Ir as uz MamaRasa  4u.gif. Uz tai, kad issamiai paaiskina, atsako i iskilusius klausimus, pasidalina turima medziaga apie zindyma ir nestuma.  4u.gif
*

QUOTE(neresap @ 2008 04 01, 19:53)
mano manymu, MamaRasa, nusipelne sio titulo labiausiai  4u.gif
*

QUOTE(mironenko @ 2008 04 01, 20:02)
mamaRasa  as uz ja, nes ji tikrai super mama, ir verta sito titulo thumbup.gif  visada patars ir pades savo puikiais patarimais drinks_cheers.gif
*

QUOTE(ausrencija @ 2008 04 01, 20:34)
Ir as balsuoju uz MamaRasa 4u.gif Tikrai nepraleidziu pro ausis jos pasisakymu - laikau ja tobulos motinystes pavyzdziu ax.gif
*

QUOTE(neresap @ 2008 04 01, 21:02)
dar karta rasau, nes pamirsau pasakyti uz ka duodu MamaiRasai savo balsa  ax.gif

ji visada patars, paguos ar padrasins, kai to labiausiai reikia. turi labai geru ir naudingu (kaip man gimdanciai pirmuosius leliukus) patarimu.
*

Po ilgos pertraukos išrinkta 2008 metų balandžio mėnesio SUPERMAMA wub.gif

Jūsų balsai lėmė, kad ja tapo mamaRasa už pagalbą ir patarimus nėštukėms ir žindančioms mamoms.

2008 metų balandžio mėnesio supermama apdovanojama firminiu mėnesio Supermamos medaliu thumbup.gif

user posted image
biti atskrend
yahoo.gif yess.gif nuostabios naujienos, tebunie tai musu padeka jai ir dovana nesenai susilaukus sunelio wub.gif

O konkursas manau tikrai turintis prasme, kodel gi taip visos ji pamirse? Gal ji reiketu kelti i konkursu skyreli g.gif As tik siulau 000189.gif
Amiletta
Sveikinam MamaRasą. 4u.gif
vaidamile
user posted image
MAMARASAI
VI-VA-VI
4u.gif Aš dar ne pažistu mama Rasa bet jaigu tokie atsilepimai ape jia silti:pletkos .sveikinu linkiu buti tokiai kokia ir esa pioneers.gif
Wedi
Siulau dar viena nare ivertinti ir bent taip atsilyginti uz darba,kuris mums skubancioms ir neturincioms daug laiko mamoms tikrai pravers, na toms, kurios megsta gaminti ir lankosi gaminimo skyreliuose.
jei kazkada tetis palemonas (jei neklystu) gavo uz pagalba del viruso naikinimo, tai as buvau siandien maloniai nustebinta uz grange`s pagalba ir ideja kuriant sita tema
http://www.supermama.lt/forumas/http://www.supermama.lt/forumas/index.php?showtopic=318793
Labai sutaupe laiko kai nebereikia ieskoti per n temu receptuko.
Aciu jai labai, uz savo sugaista brangu laika, kai is paraso matosi kad kaip supratau gynimai jai cia pat, bet nepamirsta ir supermamu skyrelio 4u.gif ir ne tik ten, bet ir kitose temose padeda.
gal kas pritars mano nuomonei? mirksiukas.gif
Nikkė
QUOTE(Wedi @ 2008 06 01, 01:31)
Siulau dar viena nare ivertinti ir bent taip atsilyginti uz darba,kuris mums skubancioms ir neturincioms daug laiko mamoms tikrai pravers, na toms, kurios megsta gaminti ir lankosi gaminimo skyreliuose.
jei kazkada tetis palemonas (jei neklystu) gavo uz pagalba del viruso naikinimo, tai as buvau siandien maloniai nustebinta uz grange`s pagalba ir ideja kuriant sita tema
http://www.supermama.lt/forumas/http://www.supermama.lt/forumas/index.php?showtopic=318793
Aciu jai labai, uz savo sugaista brangu laika, kai is paraso matosi kad kaip supratau gynimai jai cia pat, bet nepamirsta ir supermamu skyrelio  4u.gif ir ne tik ten, bet ir kitose temose padeda.
gal kas pritars mano nuomonei?  mirksiukas.gif
*

Balsuoju uz Grange - kulinariniu ideju sistemintoja, negailincia savo laiko ir pastangu! first.gif
Minela*
QUOTE(Nikki N @ 2008 06 01, 10:11)
Balsuoju uz Grange - kulinariniu ideju sistemintoja, negailincia savo laiko ir pastangu!  first.gif
*

as taip pat balsuoju uz Grange first.gif nes labai pasistenge kuriant tema su receptukais aciuks.gif
VI-VA-VI
QUOTE(Wedi @ 2008 06 01, 01:31)
Aciu jai labai, uz savo sugaista brangu laika, kai is paraso matosi kad kaip supratau gynimai jai cia pat, bet nepamirsta ir supermamu skyrelio  4u.gif ir ne tik ten, bet ir kitose temose padeda.
gal kas pritars mano nuomonei?  mirksiukas.gif
*

as tai pat balsuoju uz Grange slap.gif bet as nematau pasirinkima su ko jia galima palyginti .butu gerai pamatiti kitas kandidates. group.gif
dovilepp
QUOTE(kkristinak @ 2008 06 01, 10:41)
as tai pat balsuoju uz Grange  slap.gif bet as nematau pasirinkima su ko jia galima palyginti .butu gerai pamatiti kitas kandidates. group.gif
*

taip uz Grange, uz tai kad ji palengvino ir taip nelengva visur skubanciu mamu, seimininkiu dalia virtuveje 4u.gif
Nerytė
As irgi prisidedu prie Gangres
Wedi
QUOTE(kkristinak @ 2008 06 01, 09:41)
as tai pat balsuoju uz Grange  slap.gif bet as nematau pasirinkima su ko jia galima palyginti .butu gerai pamatiti kitas kandidates. group.gif

tai cia tu turi siulyti savo kandidate su pagrysta nuomone kodel. ir tada jau kitos turi velgi pritarti mirksiukas.gif

Smagu, kad palaikot mano ideja thumbup.gif
marbela
As irgi uz grange. Visada geranoriskai padeda ir pamoko kaip foto ikelt, parasa pasidaryti o dabar dar ir gamint palengvino jei galima bent virtualiai iteikt medali as esu uz visom keturiom (tiksliau astuoniom wub.gif )
nors pries kitas mamytes atlikusias zygdarbius vaiku labui sitas darbas mazas, bet nevisi juk aukojame savo laiko ir dedame pastangas vardan kitu.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.