Į šį sąrašą (Tortura, Redike, Nerissan ir RasaP ) būtina įrašyti ir Murmur333, kurios nerealus straipsnis visuomenėje sukė nemažai bangų (straipsnis "Motinystės socialinio draudimo įstatymo pataisų vilkinimui ne!" publikuotas internetinėje Lietryčio svetainėje ir SM pagrindiniame puslapyje).
QUOTE(Švelni @ 2007 12 07, 08:35) Į šį sąrašą (Tortura, Redike, Nerissan ir RasaP ) būtina įrašyti ir Murmur333, kurios nerealus straipsnis visuomenėje sukė nemažai bangų (straipsnis "Motinystės socialinio draudimo įstatymo pataisų vilkinimui ne!" publikuotas internetinėje Lietryčio svetainėje ir SM pagrindiniame puslapyje). QUOTE(Švelni @ 2007 12 07, 08:35) Į šį sąrašą (Tortura, Redike, Nerissan ir RasaP ) būtina įrašyti ir Murmur333, kurios nerealus straipsnis visuomenėje sukė nemažai bangų (straipsnis "Motinystės socialinio draudimo įstatymo pataisų vilkinimui ne!" publikuotas internetinėje Lietryčio svetainėje ir SM pagrindiniame puslapyje). as uz
O man patinka bite-rite
QUOTE(Bakardi @ 2007 09 24, 20:56) O man kažkodėl atrodo, kad prekybininkėms čia ne vieta Te neužpyksta biznierkos, bet manau, kad šis apdovanojimas turėtų būti skirtas už gerą širdį, atsidavimą, pasiaukojimą ir panašiai... QUOTE(Pelene @ 2007 09 24, 21:39) Sis apdovanojimas ir yra suteikiamas tam, kas kuria geri, grozi, padeda kitam be jokio atpildo - nesitikedamas naudos sau, o noredamas, kad kitam siandiena butu sviesesne, geresne nei yra.
[quote=jutu,2007 09 25, 10:37]
as uz PARANORMALI [/quote] [quote=grinke,2007 10 08, 06:51] As ir [/quote] [quote=lauraeva,2007 10 13, 14:41] as uz Paranormali [/quote] [quote=mutantė,2007 10 21, 11:20] Aš už Paranormali [/quote] [quote=GRAŽINA25,2007 11 21, 00:23] [/quote] [quote=Heart,2007 12 04, 15:43] Siūlau net keturias - Tortūra, Redike, Nerissan ir RasaP Ar reikia komentaro, už ką? Manau, ir taip visoms aišku [/quote] [quote=Vilmoshka,2007 12 04, 16:38] PRITARIU [/quote] [quote=ziwe,2007 12 04, 19:17] Prie sios saunios kompanijos dar siulyciau bufeto vedeja prideti [/quote] [quote=*Aušrė*,2007 12 06, 09:56] Tortūra, Redike, Nerissan, bufeto vedėja, RasaP Jos visos TIKROS SUPERMAMOS netgi daugiau [/quote] [quote=daiva.k,2007 12 06, 15:46] aš irgi už jas [/quote] [quote=Ruta25,2007 12 06, 17:50] irgi uz jas [/quote] [quote=rackiene,2007 12 07, 10:50] TIKROS SUPERMAMOS, AKTYVISTĖS [/quote] [quote=asta [/quote] [quote=Pupkiz,2007 12 07, 12:17] as uz [/quote] [quote=mutantė,2007 12 07, 12:36] O man patinka bite-rite [/quote] [quote=Valencia,2007 12 07, 13:26] [/quote] Tokie balsai neskaičiuojami QUOTE(Švelni @ 2007 12 07, 08:35) Į šį sąrašą (Tortura, Redike, Nerissan ir RasaP ) būtina įrašyti ir Murmur333, kurios nerealus straipsnis visuomenėje sukė nemažai bangų (straipsnis "Motinystės socialinio draudimo įstatymo pataisų vilkinimui ne!" publikuotas internetinėje Lietryčio svetainėje ir SM pagrindiniame puslapyje). Aš irgi už jas
Jūs turite argumentuoti savo balsus.
Man regis, kad jei kiekviena pradės argumentuoti tą patį - tai gausis balaganas. Jei viena konkrečiai aprašo siūlomos nominacijai forumietės pasiekimus - tai tegul kitos palaiko tą aprašymą, papildo arba tiesiog nesutinka su pasiūlyta forumietės kandidatūra.
Fainulka.Uz pagalab mokantis anglu.
o uz save galima balsuot?
NERA *Rita* renax
už paramos organivazimus onkologiniams vaikučiams
As balsuoju irgi uz Tortūra, Redike, Nerissan ir RasaP .Uz dideli dideli darba stengiantis del visu mamyciu ir ju vaikuciu
as uz rita
Aš už Tortūra, Redike, Nerissan ir RasaP Už jų iniciatyvą ir nudirbtus darbus, už pastangas ne tik dėl savęs, bet ir dėl kitų
O aš norėčiau pasiūlyti mėnesio supermamos titului Ainą už jos dainelių ir pasakų bei animacijos dėžutes. Manau, ji atliko nemažai laiko pareikalavusį darbą, kurio vaisiais sėkmingai (neatlygintinai) naudojasi kitos mamos ir tėčiai. Šaunuolė, esu jai labai dėkinga
Taip ir nesupratau, vyksta vis dar konkursas ar nelabai?
Konkursas vyksta, tik keli balsai neskaitomi.
Kai atsiras tokia super mama už kurią tą mėnesį balsuos ne keli nariai o nors 15 (visi su pagrįstais balsais, kodėl tas narys vertas mėnesio supermamos titulo) Bus skelbiama to mėnesio supermama
Jei konkursas vis dar vyksta, balsuoju uz mamaRasa. Uz tai, kad padrasina kiekviena, konsultuoja busimas mamytes apie leliuku zindyma pateikdama kiek imanoma ishsamesne informacija, atsakinedama net ir i kvailokus klausimus niekada neprarasdama mandagaus tono bei humoro jausmo. Ir ne tik geguzinukem nestukem ji stengiasi suteikti kuo daugiau info, bet padeda jau ir mamytem tapusiom kovinukem del ivairiu zindymo problemeliu.
Kuo daugiau tokiu dalyviu supermamos forume!
mamaRasa
Savo balsa atiduodu MAMAIRASAI uz tai kad visada ras geru zodziu paguosti nusivyluses, duos gera patarima net tada kai atrodo jog nebera ka ir patarti,Visada pakilios nuotaikos kuria uzkrecia ir kitas, Si moteris tikrai verta titulo.
mamaRasa šio titulo labiausia nusipelnius. Jos pamokymai ir padrąsinimai visada laiku ir vietoje. Daugelį jos postų net įsisaugojau, kad kai supsiu savo pupą ant rankų galėčiau pasinaudot, jei kils kokių neaiškumų. Ačiū mamaRasa
Ir as uz MamaRasa
mano manymu, MamaRasa, nusipelne sio titulo labiausiai
mamaRasa as uz ja, nes ji tikrai super mama, ir verta sito titulo
Ir as balsuoju uz MamaRasa
dar karta rasau, nes pamirsau pasakyti uz ka duodu MamaiRasai savo balsa
ji visada patars, paguos ar padrasins, kai to labiausiai reikia. turi labai geru ir naudingu (kaip man gimdanciai pirmuosius leliukus) patarimu.
Jei konkursas tebevyksta tai uz wwwtania
Balsu turbut neuzteko mamaiRasai... Bet kitu kandidaciu su argumentuotais pasiulymais i menesio supermamas lyg ir isvis nebuvo.
QUOTE(biti atskrend @ 2008 04 01, 17:03) Jei konkursas vis dar vyksta, balsuoju uz mamaRasa. Uz tai, kad padrasina kiekviena, konsultuoja busimas mamytes apie leliuku zindyma pateikdama kiek imanoma ishsamesne informacija, atsakinedama net ir i kvailokus klausimus niekada neprarasdama mandagaus tono bei humoro jausmo. Ir ne tik geguzinukem nestukem ji stengiasi suteikti kuo daugiau info, bet padeda jau ir mamytem tapusiom kovinukem del ivairiu zindymo problemeliu. Kuo daugiau tokiu dalyviu supermamos forume! QUOTE(akvilyte @ 2008 04 01, 17:15) mamaRasa QUOTE(vaidamile @ 2008 04 01, 17:46) Savo balsa atiduodu MAMAIRASAI uz tai kad visada ras geru zodziu paguosti nusivyluses, duos gera patarima net tada kai atrodo jog nebera ka ir patarti,Visada pakilios nuotaikos kuria uzkrecia ir kitas, Si moteris tikrai verta titulo. QUOTE(Laumėnė @ 2008 04 01, 18:33) mamaRasa šio titulo labiausia nusipelnius. Jos pamokymai ir padrąsinimai visada laiku ir vietoje. Daugelį jos postų net įsisaugojau, kad kai supsiu savo pupą ant rankų galėčiau pasinaudot, jei kils kokių neaiškumų. Ačiū mamaRasa QUOTE(Egloja @ 2008 04 01, 19:38) Ir as uz MamaRasa QUOTE(neresap @ 2008 04 01, 19:53) QUOTE(mironenko @ 2008 04 01, 20:02) mamaRasa as uz ja, nes ji tikrai super mama, ir verta sito titulo QUOTE(ausrencija @ 2008 04 01, 20:34) Ir as balsuoju uz MamaRasa QUOTE(neresap @ 2008 04 01, 21:02) dar karta rasau, nes pamirsau pasakyti uz ka duodu MamaiRasai savo balsa ji visada patars, paguos ar padrasins, kai to labiausiai reikia. turi labai geru ir naudingu (kaip man gimdanciai pirmuosius leliukus) patarimu. Po ilgos pertraukos išrinkta 2008 metų balandžio mėnesio SUPERMAMA Jūsų balsai lėmė, kad ja tapo mamaRasa už pagalbą ir patarimus nėštukėms ir žindančioms mamoms. 2008 metų balandžio mėnesio supermama apdovanojama firminiu mėnesio Supermamos medaliu
O konkursas manau tikrai turintis prasme, kodel gi taip visos ji pamirse? Gal ji reiketu kelti i konkursu skyreli
Sveikinam MamaRasą.
![]() MAMARASAI
Siulau dar viena nare ivertinti ir bent taip atsilyginti uz darba,kuris mums skubancioms ir neturincioms daug laiko mamoms tikrai pravers, na toms, kurios megsta gaminti ir lankosi gaminimo skyreliuose.
jei kazkada tetis palemonas (jei neklystu) gavo uz pagalba del viruso naikinimo, tai as buvau siandien maloniai nustebinta uz grange`s pagalba ir ideja kuriant sita tema http://www.supermama.lt/forumas/http://www.supermama.lt/forumas/index.php?showtopic=318793 Labai sutaupe laiko kai nebereikia ieskoti per n temu receptuko. Aciu jai labai, uz savo sugaista brangu laika, kai is paraso matosi kad kaip supratau gynimai jai cia pat, bet nepamirsta ir supermamu skyrelio gal kas pritars mano nuomonei? QUOTE(Wedi @ 2008 06 01, 01:31) Siulau dar viena nare ivertinti ir bent taip atsilyginti uz darba,kuris mums skubancioms ir neturincioms daug laiko mamoms tikrai pravers, na toms, kurios megsta gaminti ir lankosi gaminimo skyreliuose. jei kazkada tetis palemonas (jei neklystu) gavo uz pagalba del viruso naikinimo, tai as buvau siandien maloniai nustebinta uz grange`s pagalba ir ideja kuriant sita tema http://www.supermama.lt/forumas/http://www.supermama.lt/forumas/index.php?showtopic=318793 Labai sutaupe laiko kai nebereikia ieskoti per n temu receptuko. Aciu jai labai, uz savo sugaista brangu laika, kai is paraso matosi kad kaip supratau gynimai jai cia pat, bet nepamirsta ir supermamu skyrelio gal kas pritars mano nuomonei? Balsuoju uz Grange - kulinariniu ideju sistemintoja, negailincia savo laiko ir pastangu! QUOTE(Wedi @ 2008 06 01, 01:31) Siulau dar viena nare ivertinti ir bent taip atsilyginti uz darba,kuris mums skubancioms ir neturincioms daug laiko mamoms tikrai pravers, na toms, kurios megsta gaminti ir lankosi gaminimo skyreliuose. jei kazkada tetis palemonas (jei neklystu) gavo uz pagalba del viruso naikinimo, tai as buvau siandien maloniai nustebinta uz grange`s pagalba ir ideja kuriant sita tema http://www.supermama.lt/forumas/http://www.supermama.lt/forumas/index.php?showtopic=318793 Labai sutaupe laiko kai nebereikia ieskoti per n temu receptuko. Aciu jai labai, uz savo sugaista brangu laika, kai is paraso matosi kad kaip supratau gynimai jai cia pat, bet nepamirsta ir supermamu skyrelio gal kas pritars mano nuomonei? as tai pat balsuoju uz Grange
As irgi prisidedu prie Gangres
QUOTE(kkristinak @ 2008 06 01, 09:41) as tai pat balsuoju uz Grange tai cia tu turi siulyti savo kandidate su pagrysta nuomone kodel. ir tada jau kitos turi velgi pritarti Smagu, kad palaikot mano ideja
As irgi uz grange. Visada geranoriskai padeda ir pamoko kaip foto ikelt, parasa pasidaryti o dabar dar ir gamint palengvino jei galima bent virtualiai iteikt medali as esu uz visom keturiom (tiksliau astuoniom
nors pries kitas mamytes atlikusias zygdarbius vaiku labui sitas darbas mazas, bet nevisi juk aukojame savo laiko ir dedame pastangas vardan kitu. |