Akville
2007 05 31, 16:14
Sveikutes man jau kelinta savaite kaip skauda kirksniu srityje, ilgai pasedejus labai skauda vaikstant.... Atrodo, jokiu pakitimu limfmazgiuose nera Gal cia del blogos avalynes? O gal pivo tempimas/augimas toks? mums dabar - 18 savaite Gal kam nors taip yra buve? Aciu uz atsakymus
Pentarda
2007 05 31, 16:41
QUOTE(Akville @ 2007 05 31, 18:14) Sveikutes man jau kelinta savaite kaip skauda kirksniu srityje, ilgai pasedejus labai skauda vaikstant.... Atrodo, jokiu pakitimu limfmazgiuose nera Gal cia del blogos avalynes? O gal pivo tempimas/augimas toks? mums dabar - 18 savaite Gal kam nors taip yra buve? Aciu uz atsakymus  Man jau 36 sav. ir sis skausmas karts nuo karto kartojasi jau nuo 19- 20sav. Kiek klausinejau gydytoju tai jei jis laikinas, greit praeina ir retai buna tai yra normalu, nes visa tai yra nuo papildomo svorio stuburui.  Bet jei skausmas nuolatinis, na labai daznas tai reik kreiptis i gydytojus  Nes kai gulejau 24 sav ligoninej tai buvo moteru kurios su tokiu skausmu buvo paguldytos i stacionara..... Taigi galvok pati Atsarga gedos nedaro
man jau 34 savaites. skausmas kirksnyse prasidejo nuo 30 savaites. jeigu ilgiau pasededavau, nagaledavau normaliai vaikscioti del skausmo. kartais nagalejau net kojos pakelti, kad apsimaut kelnes. buvo labai sunku, nes kaip tik vyko pasiruosimas egzams, reikejo prie kompo sedet. as gyvenu Londone ir cia mamoms, kurios gimdo pirma syki vyksta kursai ligonineje. ir cia patare, kad mes stengtumemes sedet ant kamuolio. yra toks didelis kamuolys naudojamas sportui, aerobikai ir panasiai. nezinau kaip lietuvoj, bet cia jie labai pigus. tai as pasiskolinau ta kamuoly is sesers ir kai reikedavo pasedet prie kompo ar siap prie rasomojo stalo, tai as sededavau ant to kamuolio. 1. kai sedi ant to kamuolio nera tokio svorio ant stuburo, nes kazkiek kruvio eina ant koju 2. kadangi turiu varikozines venas kojose, man atrodo, kad sedint ant kedes uzsispadzia kazkokios venos ir kraujas blogai cirkuliuoja kojose. 3. sedint ant kamuolio galima labai lengvai keisti poza. pvz: sukti klubus ratu, pasiridenti i prieki, pasukti klubus i viena puse paskui i kita. ir vaikui labiau patinka kai mamyte juda, supuoja. dabar labai retai uzeina skausmai. nebent tenka sedet kedej. taip pat atarciau pabandyt plaukiojima. ir kojas judini ir netoks kruvis stuburui. dar kartais darau jogos pratimus nesciosioms. pabandyk si websaita: www.babychanneltv.com ten paieskok laidu kurios vadinasi Yoga in Pregnancy. is pradziu nuspausk Exercises ir tada beveik pacioj apacioj bus sitos programeles. tai trumpi video, kur daro kaikurios pratimus nesciosioms. ten pamatysi ta kamuoli, jei nezinai kaip jis atrodo.
Papildyta: :) :)
Akville
2007 06 07, 15:04
Flump, aciu tau
*Spyglė*
2007 07 02, 14:59
Susidūriau ir aš jau su ta problema  Pradėjo skaudėti nuo 29 savaitės.Sunku koją pakelti,nes tuoj jaučiu skausmą.Taip pat sunku ir lovoje apsiversti,atrodo,kad kojos tuoj išsiskirs
Akville
2007 07 03, 15:43
Vis delto, manau, cia del sedejimo sitas skausmas Atostogavau pas tevus kaime 2 savaites, tai super - jokiu kirksniu skausmu, galiu kojas kilnot i kaire, i desine Bet, va, grizau, atsisedau prie kompo darbe - vakare vel tas pats. Manau, reikia kuo daugiau judet, stovet. Nesedet
*Spyglė*
2007 07 03, 16:05
QUOTE(Akville @ 2007 07 03, 16:43) Vis delto, manau, cia del sedejimo sitas skausmas Atostogavau pas tevus kaime 2 savaites, tai super - jokiu kirksniu skausmu, galiu kojas kilnot i kaire, i desine Bet, va, grizau, atsisedau prie kompo darbe - vakare vel tas pats. Manau, reikia kuo daugiau judet, stovet. Nesedet  Man tai tas skausmas visai nesusijes su sedėjimu,nes aš kuo daugiau pagastroliuoju,tai paskui vakare man dar labiau skauda ir tada išvis vos paeinu
debesija
2007 07 10, 12:04
QUOTE(Akville @ 2007 07 03, 16:43) Vis delto, manau, cia del sedejimo sitas skausmas Atostogavau pas tevus kaime 2 savaites, tai super - jokiu kirksniu skausmu, galiu kojas kilnot i kaire, i desine Bet, va, grizau, atsisedau prie kompo darbe - vakare vel tas pats. Manau, reikia kuo daugiau judet, stovet. Nesedet  Kai man taip buvo, tai gyd. sakė, kad tempiasi gimdos raiščiai. Bet gi tau, Akville, skaudėjo kirkšnis ir kai ligoninėje gulėjai. Tai tada tas ūsuotas gydytojas, kur paleidžia tik nuo "lėktuvo" į laisvę tau sakė, kad čia dėl hormonų veiklos organizme, ane?  O šiaip tai man patiko Flump komentaras
Akville
2007 07 10, 16:41
Labas, Debesija Tada, dar galima sakyt, neskaudejo..... O paskui.... kelniu negalejau uzsivilkt, kojos pakelt neisejo Dabar jau kiek maziau... Dar viena daktare sake, kad cia nuo pries 9metus darytos apendikso operacijos - saaugos tempiasi.. Zodziu, nelabai suprasi O to dedes ir tos ligonines nelabai ir prisimint norisi Sekmes tau
QUOTE(Akville @ 2007 07 03, 16:43) Vis delto, manau, cia del sedejimo sitas skausmas Atostogavau pas tevus kaime 2 savaites, tai super - jokiu kirksniu skausmu, galiu kojas kilnot i kaire, i desine Bet, va, grizau, atsisedau prie kompo darbe - vakare vel tas pats. Manau, reikia kuo daugiau judet, stovet. Nesedet  Man irgi skaudėdavo,kai darbe sėdėdavau
debesija
2007 07 11, 09:59
QUOTE(Akville @ 2007 07 10, 17:41) Labas, Debesija Tada, dar galima sakyt, neskaudejo..... O paskui.... kelniu negalejau uzsivilkt, kojos pakelt neisejo Dabar jau kiek maziau... Dar viena daktare sake, kad cia nuo pries 9metus darytos apendikso operacijos - saaugos tempiasi.. Zodziu, nelabai suprasi Na va... man kartais atrodo, kad gydytojai patys nelabai žino, kas yra, todėl susako ką nors, kad ramu būtų Svarbu, kad nieko rimto, o tik šiaip skausmeliai, duodantys žinoti, kad esi ne viena Sėkmės!
pincius
2007 07 19, 12:48
nu as irgi su tokia laime susiduriau  kai pavaikstai,kai pasedziu,kai pasilankstau...nu vienzo tik gulek,kas mano atveju yra neimanoma
Akville
2007 07 20, 13:30
QUOTE(pincius @ 2007 07 19, 13:48) nu as irgi su tokia laime susiduriau  kai pavaikstai,kai pasedziu,kai pasilankstau...nu vienzo tik gulek,kas mano atveju yra neimanoma Ir dar labai svarbu yra avalyne. Pvz. man ant visiskai lygaus pado blogai.... Ant aukstesnio nei 3 cm - irgi blogai... Bandyk ir tu keisti avalyne - gal bent siek tiek apmazes skausmas
VINIpooch
2007 07 22, 16:15
man irgi nuo kokios 30 sav skauda, ypac jei daugiau pajudu, tai kol vaikstau - nieko tokio, tik prigulu - tai nei ant sono apsiverst, nei apsirengt, nei nusirengt
Aš vakar irgi pajutau tokį diegimą šioj srity  Maniau, kad gal kas nelabai gerai. Na ryt iš ryto vizitas pas gydytoją kaip tik, tai gal papasakos kas ten yra, nes man ir šiaip gimda per kieta, tai pradėjau pergyvent, gal ten koks kaklelis streikuoja
BusyBee
2008 07 29, 15:33
O gal kam taip yra buve anksciau? Apie 5ta savaite?  As galvojau, kad sportuodama pasitempiau, bet is tikro nieko per daug rimto nesportavau, tai tas kaip ir neimanoma. Ko gero cia del neshtumo, bet kas gi taip anksti darytis gali?
Na, man prasidejo apie 20 sav., itariu, kad nuo sedimo darbo.
Kelias savaiteles vis pajusdavau, o siandien vos paeinu  Tikiuos nekankins toks skausmas iki galo. Jau ir kamuoli atsiridenau prie kompiuterio
Nemanau, kad tai dėl sėdėjimo  . Tikrai pakankamai judu, bet... Kartais einant ar atsigulus negaliu pakelti kojos, atrodo kad išsinarins. Literatūra rašo, kad tai nuo gimdos spaudimo dubens srityje ir nieko čia nepadarysi  Teks pakentėt, juk vardan
Biellka
2008 08 29, 14:54
nesigasdinkit, taip nesciosioms buna ir cia nieko baisaus, susitaikykit su tuo
kareivike
2008 08 30, 13:41
jo pas mane irgi skausmai yra, bet sake belieka gydytoja kentet
aha, ir mane tokia problemele uzpuole atejus treciam trimestrui... Bet pastebejau kad kirksnis skauda tada kai daugiau kazkur pasivaikstau ar laiptais palipu, tada sekancia diena jau jauciu skausma... gal cia skaitosi kad per mazai judu...
kareivike
2008 09 04, 11:19
QUOTE(Brukne @ 2008 09 02, 12:10) aha, ir mane tokia problemele uzpuole atejus treciam trimestrui... Bet pastebejau kad kirksnis skauda tada kai daugiau kazkur pasivaikstau ar laiptais palipu, tada sekancia diena jau jauciu skausma... gal cia skaitosi kad per mazai judu... man tai skauda kai tenka daugiau stoveti o paskui atsisedi ir atsistoti ziaurus skausmas
daliausia
2008 09 05, 11:21
Man tai tokie skausmai mazdaug 20-21 sav. prasidejo. Vos pakrutejau. Tokie skausmai gali reiksti ir gresianti persileidima ar prieslaikini gimdyma. Mane gydytoja patikrino, psakake kad nieks negresia ir liepe gryna kalci (butinai be vitamino D) gerti. Dar i baseina pradejau vaikscioti, tai gerokai sumazejo skausmai. Nors nakti vistiek sunku apsiversti ... skauda...  . Gal kas susiduret - kelinta diena, ypac rytais skauda visus ranku pirstus ? ka daryt?
as kazkur tai nuo 36 sav pradejau jausti skausma kirksnies srityje, bet tik desinej pusej... ir jis buna tik kai stoviu ar einu, jau taip sudiegia, kad pajudet neina... gydytoja sake, kad tai del didejancios ir viska spaudziandios gimdos, patare daugiau mankstintis, o jei ka- praeis tik po gimdymo, kai niekas nieko nespaus
Erszebeth
2008 09 09, 08:58
QUOTE(daliausia @ 2008 09 05, 12:21) Man tai tokie skausmai mazdaug 20-21 sav. prasidejo. Vos pakrutejau. Tokie skausmai gali reiksti ir gresianti persileidima ar prieslaikini gimdyma. Mane gydytoja patikrino, psakake kad nieks negresia ir liepe gryna kalci (butinai be vitamino D) gerti. Dar i baseina pradejau vaikscioti, tai gerokai sumazejo skausmai. Nors nakti vistiek sunku apsiversti ... skauda...  . Gal kas susiduret - kelinta diena, ypac rytais skauda visus ranku pirstus ? ka daryt? Kaip tik vakar su šituo skausmu nusiuntė mane iš poliklinikos į ligoninę. Na ir ką - su gimda, kakleliu viskas ok - reiškia, nieko daryti nereikia  O kad pati vos pajudu, kojinių neapsimaunu, einu kaip išsukinėtomis kojomis, naktį neišsimiegu dėl skausmo, jei noriu apsiversti - tai čia dzin Bet man sakė kalcio negerti (kietina kaulus?  ), o gerti didesnius kiekius magnio (raiščiams, raumenims). Atseit, gal padės. Jei per 10 dienų nepadės, tada magnio nebegerti, o į skausmus nekreipti dėmesio  Gerai kad radau šią temą, reikės įsigyti tą kamuolį sėdėjimui.
Sveikos mamytės, ir aš prisidedu prie Jūsų su savo skausmeliais  , užvakar gal kiek ilgiau pasedėjau prie kompo, reikia atsistoti tai atrodo kas man čia tas kojas išsukinėjo  .
QUOTE(Akville @ 2007 05 31, 17:14) Sveikutes man jau kelinta savaite kaip skauda kirksniu srityje, ilgai pasedejus labai skauda vaikstant.... Atrodo, jokiu pakitimu limfmazgiuose nera Gal cia del blogos avalynes? O gal pivo tempimas/augimas toks? mums dabar - 18 savaite Gal kam nors taip yra buve? Aciu uz atsakymus  Man butent apie 18sav. ilgiau pasedejus skaudedavo. Paaiskejo kad tai tiesiog tempesi gimdos raisciai, pagulejau savaitele ir pirkau dirza kad pilveli padetu nesiotis
kareivike
2008 09 10, 22:01
QUOTE(daliausia @ 2008 09 05, 13:21) Man tai tokie skausmai mazdaug 20-21 sav. prasidejo. Vos pakrutejau. Tokie skausmai gali reiksti ir gresianti persileidima ar prieslaikini gimdyma. Mane gydytoja patikrino, psakake kad nieks negresia ir liepe gryna kalci (butinai be vitamino D) gerti. Dar i baseina pradejau vaikscioti, tai gerokai sumazejo skausmai. Nors nakti vistiek sunku apsiversti ... skauda...  . Gal kas susiduret - kelinta diena, ypac rytais skauda visus ranku pirstus ? ka daryt? as vakar buvau pas gine dar syki teiravausi, sake normalu svoris dideja lelius auga, gali paskaudeti
lawwra_a
2008 09 11, 08:15
Sweikutes. Paskaudendavo ir man, bet galiu pasakyti viena, neveltuj sakoma, kad reikia mums  daugiau ilsetis ir t.t. Kai issededavau darbe visaaaa darbo diena, grizdavau namo, tai tokia savijauta, kad man viska skauda, viska tempia  o dabar, kai bedirbu tik po pusdieni, tai nieko man ir nebeskauda Ilsekites daugiau  lepinkites daugiau ir pamatysit visi tokie skausmeliai turetu praeiti
Nezinau ar mes apie ta pati skausma kalbam  Man regis skauda dubens kaulus, o ne kirkšnis - kaip surakinta viskas. Pasedejus irgi sunku išsijudint, vaikštau kaip raiša antis... Tikiuosi, kad tai irgi normalu - turbut skiriasi kaulai, nes man tai nebedaug liko - tik dvi savaites  Oi, radau atskirau tema apie dubens skausmus
Mane ir kankina va tokios bedos kaip skausmas ir kai reikia issijudinti is lovos iki wc nusliuzt nakti tai ramstau visus kampus ir sienas o kartais net vyra zadinu kad gelbetu....o kai pasisakiau gyditojai tai ji pasake kad taip neturetu buti bet buna....nu dar ir tai pasake kad spaudzia gimda del to ir skauda....tai seip pati netycia atradau stebuklinga dalikeli kuris sumazina skausma o ypac kai reikia daug vaikscioti ogi tai nesciosios dirzas tai jis man dabar ziauriai gelbsti ne tik nuo to skausmo bet ir nuo tempimo pilvuke....  dar sese kvailino mane kad tokius pinigus ismeciau tam dirzui ,  bet as tikrai dziaugiuos ir nesigailiu kad ta dirza papirkau  ir pilvukui gerai ir man lengviau ir nugaros nevargina....  tad gal ir jum pagelbes
man irgi skaudena kaip gerai, kad radau si skyreli, nes jau buvau beprisigalvojanti blogybiu
INDIERA
2008 10 16, 17:04
QUOTE(Agė @ 2008 10 15, 07:14) man irgi skaudena kaip gerai, kad radau si skyreli, nes jau buvau beprisigalvojanti blogybiu na man irgi taip yra tai pasakiau ginei, ta ji liepe nesioti gorseta kuris pilvuka prilaikytu.bet pirmo nestumo metu taip nebuvo.tai nusipirkau kelnaites su tampresniu juosmeniu.tai kaip ir geriau.jau nebeskauda.
kareivike
2008 10 17, 11:23
dabar tie skausmai kirksniu srityje praejo  ir aciu dievui nes ziauriai skaudedavo
kristinikė
2008 10 20, 18:31
QUOTE(Agė @ 2008 10 15, 07:14) man irgi skaudena kaip gerai, kad radau si skyreli, nes jau buvau beprisigalvojanti blogybiu Pasirodo aš ne viena tokia, t.y. su tokiais skausmais. Man jie prasidėjo kažkur nuo 30 savaitės. Viskas matyt čia nuo svorio  Su kuo bekalbėdavau tai niekam nebuvo taip buvę, gerai kad netyčia čia užsukau ir radau šią temelę. Dabar ramiau
Nu va paskaiciau , pasirodo ne as viena tokia  , man pirmi skausmai prasidejo kai buvo 16-18 savaite, bet jie gan greitai ir praejo, dabar jau 33 tai jau koki men skauda, daktare aiskino, kad laikysena keiciasi, svoris savo dadeda stuburui ir kaip ji sake gimdos raisciai tempiasi. O as jau tokiu nesamoniu buvau prisigalvojus  , o naktim tai buna nors kauk is skausmo kai reikia atsikelti, ant kito sono apsiversti, diena pasedejus ilgiau ar pagulejus tas pat... Tai kad mergaites mes ne vienos tokios ir visom tikrai but blogai negali, vadinasi su nestumu susije tai, vadinasi reikia laukti  , visom stiprybes
MOTERIŠKUTĖ
2008 10 30, 21:51
Sveikutes as taip pat dziaugiuosi radus sita temele,nes irgi jau nezinojau ka galvoti..Mums 32sav ir buvom su gresianciu paskutines 8sav tai jau galvojau mano kunas gimdymui ruosiasi...Gydytojai sakiau,tai sake,kad taip buna.Kartais tai tikrai gali reiksti pasiruosima gimdymui,bet dazniausiai tai nuo leliuko svorio.Man dazniausiai skauda vakarais ir aisku nakti,tada kai sunkiausia issikrapstyti is lovos,pvz i wc...sunku apsirengti...+dar prisiseda bendri nugaros skausmai... Ko tik,mes,busimos mamytes nepatiriam
atide1985
2008 12 22, 14:15
pasirodo ne viena as kenciu ta skausma.. o gal kokius vaistukus geriat, nes kitoj temoj skaiciau, kad kaikuriom kalcio prirase?
arventina
2009 09 30, 15:44
Sveikutes, Man kirksniuose skausmas prasidejo tik nuo 37 savaites ir skauda tik tada kai reikia lovoje apsiversti arba kai ilgai pasedejusi atsistoju. Bet tai ne tai skausmas kiek daugiau spaudimas. Tikriausiai del to kad yra spaudimas i dubens sriti. Bet vat klubo sanari buvo pradeje skaudeti 32 svaite. Tai jausmas toks kad kai surakina nei paeiti nei atsistoti nei atsigulti nieko nebegali. Taigi tas skausmas atsirado tikriausiai butent tada kai vaikutis apsiverte galvute zemyn ir uzspaude koki nerva. Vienintelis vaistas kuris man padejo tai nestukiu aerobika baseine. Ta diena vos ilipau i baseina jau galvojau kad islipti pati negalesiu ir teks iskelti, bet po mankstos jau buvo jauciamas pagerejimas o po poros dienu skausmas visai isnyko. Del ko labai dziaugiuosi, nes jei ne baseinas tikriausiai iki nestumo pabaigos buciau vazinejusi su invalido vezimeliu, nes skausmas buvo nepakeliamas ir nenuspejamas. sudurdavo sanari visai netiketai.
as iskart supratau, kad tas skausmelis kirksnyse yra zenklas, kad vaikucio galva isitaise tarp dubens kaulu tai ir kenciu, nes zinau, kad jau nebeilgai laukti savo stebukliuko  bet skausmas buna intensyviausias ypac vakarais  gine patare trumpus, letus pasivaiksciojimus, tai kol einu dar nieko, bet jeigu atsisedu pasedet ir tada vel pradedu eiti, tai jomajo  kas per jausmas
vienintelė
2009 10 01, 16:51
Smagumėlis jums kad taip vėlai skauda, man pirmo nėštumo metu nuo 6 mėn, o antro jau 4 mėn. jaučiu skausmus kirkšnyse ir gyditoja sako nieko čia nepadarysi  gaila kad taip anksti tenka juos kesti. Žinoma jie dar nėra tokie intensyvūs, bet vistiek skausminga.Rekomenduoja neioti dirža pilvui prilaikyti tai truputi padeda. Labiausia pasireiškia skausma i vakara turbut pervrgsta pilvelis.
man jau nuo 22 sav pradejo skaudeti kirksnyse, ir skausmas eina i kojas, ypac kai daugiau pavaiksciodavau ar tiesiog pavargdavau, o nakimis ziauriai skauda kai reikia apsiversti, atrodo kad kiekviena nerva jauciu. o dar ir dubens kaulu srityje skausmas naktimis...  . Man tai nakti padeda pagalvele tarp slaunu, tai ne taip skauda. gal ir jums padetu... gerai kad bent jau man taip ne vienai, tai lengviau kai pasiskaitineji  . Visoms kantrybes ir stiprybes busimoms mamytes  laikykites.
Kameja111
2009 12 21, 10:16
sveikos mamytes, man irgi skausmas kirksnyse prasidejo pries savaitele, bet man jau 39 savaites, uz savaitukes jau gimdyti turiu. taciau man skauda tik desineje puseje, nesuprantu kodel bet irgi skauda tik tada, kai ilgiau pvz prie pc pasedziu. Na bet nera ko noreti, juk artinasi ta lemtingoji dienele, kada dar ne ta reikes iskesti
deimute21
2010 01 04, 22:17
sweikutes.man beveik 37 sav.jau kelias dienas begalo skauda nugara ir kirksnis kai vaikstau.jei ramiai sedziu ar guliu tai nieko tik baisu buna pagalvoti kad reiks atsistoti.galvojau kad cia negerai kas nors bet pasiskaitinejusi nusiraminau kad taip turi buti
tuckaite
2010 01 06, 20:15
QUOTE(*Mamyte*24 @ 2009 10 01, 12:39) as iskart supratau, kad tas skausmelis kirksnyse yra zenklas, kad vaikucio galva isitaise tarp dubens kaulu tai ir kenciu, nes zinau, kad jau nebeilgai laukti savo stebukliuko  bet skausmas buna intensyviausias ypac vakarais  gine patare trumpus, letus pasivaiksciojimus, tai kol einu dar nieko, bet jeigu atsisedu pasedet ir tada vel pradedu eiti, tai jomajo  kas per jausmas  as toki skausma jauciu nuo kokios 26sav. negi jis taip anksti isitaise zemyn galva?
QUOTE(tuckaite @ 2010 01 06, 20:15) negi jis taip anksti isitaise zemyn galva?  Nuosirdziai tikiuosi, kad ne  Man 23 savaites ir vakar pradejo skaudeti kirksni desinej pusej. Neimanoma vaikscioti, nakti vertimasis vyksta su pasukavimais  Pas gine cia Suomijoj pakliuti neimanoma, apziurejo tik seimos gydytojas - nei kaklelio patikrino, nieko, tik sanarius palankste... Tai belieka tiketis, kad cia SIAIP nestuminis skausmas.
tuckaite
2010 02 17, 17:59
QUOTE(Suomi @ 2010 02 17, 15:59) Nuosirdziai tikiuosi, kad ne  Man 23 savaites ir vakar pradejo skaudeti kirksni desinej pusej. Neimanoma vaikscioti, nakti vertimasis vyksta su pasukavimais  Pas gine cia Suomijoj pakliuti neimanoma, apziurejo tik seimos gydytojas - nei kaklelio patikrino, nieko, tik sanarius palankste... Tai belieka tiketis, kad cia SIAIP nestuminis skausmas. o man tas skausmas kirksnyse praeidineja..gal masazai padejo, o gal baseinas.. bet labiausiai turbut vyras, privertes kaip galima daugiau judet
Vivikaliux
2010 02 18, 16:45
Aš irgi kartais jaučiu  ypač kai dabar laukiuosi jau 16 savaitę, skausmas sustiprėjo...  nežinau nuo ko čia man. Mąstau, gal kažką ne taip valgau ar darau? Bet kai vakar buvom pas gydytoją pažiūrėti, ar viskas gerai, ji pasakė, kad taip. Tai galbūt tai tiesiog normalu?  nežinau... dar pasiklausiu gydytojos.
inetukea
2010 02 18, 18:20
na kaip matau, cia dauguma vargina tokie skausmai, taj greiciausiai kad taip ir turi buti, tad nieko nepakeisime, tex pakenteti tikriausiai taj del padidejusio svorio, kuris mus vargina, tad kantrybes mamytes nesiojant sawo leliukus, juk del ju galima ir pakenteti
|
|