Merginos, ar teko savo vaikuciams rodyti Ilona Mitrecey kompiuterinius video klipukus. Mano zuikuciui jie labai patinka (man irgi
QUOTE(Almera @ 2007 06 01, 08:39) Merginos, ar teko savo vaikuciams rodyti Ilona Mitrecey kompiuterinius video klipukus. Mano zuikuciui jie labai patinka (man irgi asiliukas turi nemazai jos klipu QUOTE(Almera @ 2007 06 01, 14:04) programa emule QUOTE(Almera @ 2007 06 01, 09:39) Merginos, ar teko savo vaikuciams rodyti Ilona Mitrecey kompiuterinius video klipukus. Mano zuikuciui jie labai patinka (man irgi O gal galetum pakomentuoti apie ka tie filmukai? Aciu is anksto QUOTE(Nordex @ 2007 06 03, 09:47) O gal galetum pakomentuoti apie ka tie filmukai? Aciu is anksto klipukai piesti, labai spalvoti, mano vaikas irgi kaip uzburtas ziuri ir saukia dar dar man sitas pats graziausias Ilona Mitrecey - Un monde parfait Ilona Mitrecey - C'Est Les Vacances
tai tiesiog muzikiniai animaciniai video klipai. Jie trumpi, po kokias 5min. Nepasikyciau, kad jie labai lavina, gal nebent sokti skatina. Judesiai kai kur tokie, kad viresni vaikuciai galetu atkartoti. Man tai smagiausias Kaledinis, berors NOEL QUE TU BONHEUR ar pan.
Bet E-mule. Kur dar gali buti? Su torrent? QUOTE(Almera @ 2007 06 04, 09:20) tai tiesiog muzikiniai animaciniai video klipai. Jie trumpi, po kokias 5min. Nepasikyciau, kad jie labai lavina, gal nebent sokti skatina. Judesiai kai kur tokie, kad viresni vaikuciai galetu atkartoti. Man tai smagiausias Kaledinis, berors NOEL QUE TU BONHEUR ar pan. Bet E-mule. Kur dar gali buti? Su torrent? paziurek dviem zinutem atgal ikeliau du klipukus QUOTE(Almera @ 2007 06 04, 10:47) dabar keliu Ilona Mitrecey - Chiquitas. o gal ir ta turi? Ilona Mitrecey Chiquitas
Aš nieko neturiu, todėl kelk ką gali
tik dabar radau šią temą... ir kaip gaila, jau nė vieno klipuko negaliu parsisiųti
Kad ir man rodo Sorry, the file you requested is not available.
Aina, įmesk iš naujo, jei įmanoma. Ačiū
Nera tikslo ju siustis. Atsidarykit Youtube ir rasit visus, galima ziuret neuzkraunant savo kompiuterio papildomais failais
http://www.youtube.com/watch?v=TgMzmcejKig...ted&search= QUOTE(Violetikas @ 2007 08 27, 01:26) Nera tikslo ju siustis. Atsidarykit Youtube ir rasit visus, galima ziuret neuzkraunant savo kompiuterio papildomais failais http://www.youtube.com/watch?v=TgMzmcejKig...ted&search= nu bet ten kokybe, tai atsiprasau stai imetu viena grazu ir puikios kokybes Ilona_Mitrecey_-_Pinocchio_Tes_pas_cap
įdėkit dar ką nors iš jų per 2shared - man iš ten visada be problemų atsisiunčia, visa kita - labai priklausomai nežinia nuo ko, bet dažniausiai nepavyksta
gal kas nors ka nors nematyta suras?paziurekit
http://www.youtube.com/results?search_quer...p;search=Search
maniskis vakar pirma karta ziurejo viena klipa, tai labai patiko
Aina, ačiū tau labai!!!
Papildyta: Aš turiu Džimbos "Gražiausios dainos vaikams"-sukelčiau, bet nemoku... QUOTE(daluta @ 2007 09 11, 13:48) Aina, ačiū tau labai!!! Papildyta: Aš turiu Džimbos "Gražiausios dainos vaikams"-sukelčiau, bet nemoku... turiu 10 klipuku dzimbos dainas turiu, sukelsiu kada nors
Jau parsisiunčiau
Lauksim tęsinio
Na tu Aina ir šaunuolė!!!
Jau siunčiuosi QUOTE(Aina @ 2007 09 11, 14:43) kai atidarai ,ka paspaust reikia,nezinau:geda2:
jau nieko,nes tokių failų nebėra
Ilona Mitrecey daineles zinau, labai linksmos
|