Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Ilona Mitrecey klipai
Supermamų klubas > Vaikų auklėjimas ir ugdymas > Ankstyvasis ugdymas
Almera
Merginos, ar teko savo vaikuciams rodyti Ilona Mitrecey kompiuterinius video klipukus. Mano zuikuciui jie labai patinka (man irgi smile.gif ) Gal zinot is kur galima daugiau atsisiuti. Man pries gerus metu brolis sukele Pinoccio, Un monde parfait ir dar Kaledini viena. Kur yra daugiau. torrentz.com duoda tik Un monde parfait. Aciu uz pasidalinima informacija.
Aina
QUOTE(Almera @ 2007 06 01, 08:39)
Merginos, ar teko savo vaikuciams rodyti Ilona Mitrecey kompiuterinius video klipukus. Mano zuikuciui jie labai patinka (man irgi  smile.gif ) Gal zinot is kur galima daugiau atsisiuti. Man pries gerus metu brolis sukele Pinoccio, Un monde parfait ir dar Kaledini viena. Kur yra daugiau. torrentz.com duoda tik Un monde parfait. Aciu uz pasidalinima informacija.
*

asiliukas turi nemazai jos klipu mirksiukas.gif 4u.gif (radau 17 bigsmile.gif )
Almera
QUOTE(Aina @ 2007 06 01, 09:47)
asiliukas turi nemazai jos klipu mirksiukas.gif  4u.gif (radau 17 bigsmile.gif )
*

o kas gi tas 'asiliukas'?
Aina
QUOTE(Almera @ 2007 06 01, 14:04)
o kas gi tas 'asiliukas'?
*

programa emule mirksiukas.gif . parsisiusti ja galima is cia http://www.emule-project.net/home/perl/gen...amp;rm=download . tada paleidus ja paieskoje irasyk pavadinima ir tau suras visus 4u.gif
Nordex
QUOTE(Almera @ 2007 06 01, 09:39)
Merginos, ar teko savo vaikuciams rodyti Ilona Mitrecey kompiuterinius video klipukus. Mano zuikuciui jie labai patinka (man irgi  smile.gif ) Gal zinot is kur galima daugiau atsisiuti. Man pries gerus metu brolis sukele Pinoccio, Un monde parfait ir dar Kaledini viena. Kur yra daugiau. torrentz.com duoda tik Un monde parfait. Aciu uz pasidalinima informacija.
*

O gal galetum pakomentuoti apie ka tie filmukai? mastau.gif Ar jie lavinantys? Gal kazkas panasaus i Baby Einstein? Kokio amziaus vaikuciams skirti?
Aciu is anksto drinks_cheers.gif
Aina
QUOTE(Nordex @ 2007 06 03, 09:47)
O gal galetum pakomentuoti apie ka tie filmukai? mastau.gif Ar jie lavinantys? Gal kazkas panasaus i Baby Einstein? Kokio amziaus vaikuciams skirti?
Aciu is anksto  drinks_cheers.gif
*

klipukai piesti, labai spalvoti, mano vaikas irgi kaip uzburtas ziuri ir saukia dar dar biggrin.gif . idedu du klipukus, paziurek pati kokie jie 4u.gif bigsmile.gif

man sitas pats graziausias wub.gif :
Ilona Mitrecey - Un monde parfait

Ilona Mitrecey - C'Est Les Vacances
Almera
tai tiesiog muzikiniai animaciniai video klipai. Jie trumpi, po kokias 5min. Nepasikyciau, kad jie labai lavina, gal nebent sokti skatina. Judesiai kai kur tokie, kad viresni vaikuciai galetu atkartoti. Man tai smagiausias Kaledinis, berors NOEL QUE TU BONHEUR ar pan.
Bet E-mule. Kur dar gali buti? Su torrent?
Aina
QUOTE(Almera @ 2007 06 04, 09:20)
tai tiesiog muzikiniai animaciniai video klipai. Jie trumpi, po kokias 5min. Nepasikyciau, kad jie labai lavina, gal nebent sokti skatina. Judesiai kai kur tokie, kad viresni vaikuciai galetu atkartoti. Man tai smagiausias Kaledinis, berors NOEL QUE TU BONHEUR ar pan.
Bet E-mule. Kur dar gali buti? Su torrent?
*

paziurek dviem zinutem atgal ikeliau du klipukus mirksiukas.gif . pirma lyg ir rasei kad turi, bet antra gali siustis smile.gif . veliau galiu ikelti ir kitus 4u.gif
Almera
QUOTE(Aina @ 2007 06 04, 09:50)
paziurek dviem zinutem atgal ikeliau du klipukus mirksiukas.gif . pirma lyg ir rasei kad turi, bet antra gali siustis smile.gif . veliau galiu ikelti ir kitus 4u.gif
*

turiu abu
Aina
QUOTE(Almera @ 2007 06 04, 10:47)
turiu abu
*

dabar keliu Ilona Mitrecey - Chiquitas. o gal ir ta turi? g.gif

Ilona Mitrecey Chiquitas
fleita
Aš nieko neturiu, todėl kelk ką gali lotuliukas.gif drinks_cheers.gif
Aina
lotuliukas.gif

Ilona Mitrecey - Noel que du bonheur 4u.gif
Grytute
Idedu ir as klipuka, kurio dar cia nemaciau.

Ilona Mitrecey - Laissez nous respirer
gima
tik dabar radau šią temą... ir kaip gaila, jau nė vieno klipuko negaliu parsisiųti verysad.gif verysad.gif
Aina
QUOTE(gima @ 2007 08 25, 23:22)
tik dabar radau šią temą... ir kaip gaila, jau nė vieno klipuko negaliu parsisiųti verysad.gif  verysad.gif
*

galiu imesti visus kiek turiu is naujo 4u.gif
Papugele
QUOTE(Aina @ 2007 08 26, 10:43)
galiu imesti visus kiek turiu is naujo 4u.gif
*

Ir aš labai norėčiau 4u.gif wub.gif

Aina,kaip dėl tų kodekų daryt?Gal tikrai reik atnaujint? 4u.gif
edisada
Kad ir man rodo Sorry, the file you requested is not available.

Aina, įmesk iš naujo, jei įmanoma. Ačiū 4u.gif
Violetikas
Nera tikslo ju siustis. Atsidarykit Youtube ir rasit visus, galima ziuret neuzkraunant savo kompiuterio papildomais failais thumbup.gif
http://www.youtube.com/watch?v=TgMzmcejKig...ted&search=
Aina
QUOTE(Violetikas @ 2007 08 27, 01:26)
Nera tikslo ju siustis. Atsidarykit Youtube ir rasit visus, galima ziuret neuzkraunant savo kompiuterio papildomais failais  thumbup.gif
http://www.youtube.com/watch?v=TgMzmcejKig...ted&search=
*

nu bet ten kokybe, tai atsiprasau doh.gif . mano kompas sunkiai veza tokius online grojancius schmoll.gif

stai imetu viena grazu ir puikios kokybes 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Ilona_Mitrecey_-_Pinocchio_Tes_pas_cap cool.gif
jurgalu
įdėkit dar ką nors iš jų per 2shared - man iš ten visada be problemų atsisiunčia, visa kita - labai priklausomai nežinia nuo ko, bet dažniausiai nepavyksta sad.gif
nesmerk
gal kas nors ka nors nematyta suras?paziurekit ax.gif
http://www.youtube.com/results?search_quer...p;search=Search
kukutukas
maniskis vakar pirma karta ziurejo viena klipa, tai labai patiko thumbup.gif
daluta
hi.gif Mums irgi labai patiko tas klipukas. Toks linksmas!!! thumb_yello.gif thumb_yello.gif thumb_yello.gif Maniškis akių neatitraukė viso filmuko metu, vaikštukuose net šokti pradėjo bigsmile.gif Būtų nuostabu parsisiųsti ir daugiau tokių multikų...gaila, bet nuorodos nurodytos pirmame psl. jau neveikia verysad.gif verysad.gif verysad.gif
Aina
imeciau dar 1:

Ilona_Mitrecey_-_Un_monde_parfait 4u.gif
daluta
Aina, ačiū tau labai!!! aciuks.gif aciuks.gif aciuks.gif Jau siunčiuosi-ot mano pipiras bus patenkintas!!! victory.gif bigsmile.gif assa.gif Gal dar turi? mirksiukas.gif Mes jau turim tavo daineles ir pasakėles-LABAI LABAI AČIŪ thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

Papildyta:
Aš turiu Džimbos "Gražiausios dainos vaikams"-sukelčiau, bet nemoku... verysad.gif blush-anim-cl.gif blush-anim-cl.gif
Aina
QUOTE(daluta @ 2007 09 11, 13:48)
Aina, ačiū tau labai!!! aciuks.gif  aciuks.gif  aciuks.gif Jau siunčiuosi-ot mano pipiras bus patenkintas!!! victory.gif  bigsmile.gif  assa.gif  Gal dar turi? mirksiukas.gif Mes jau turim tavo daineles ir pasakėles-LABAI LABAI AČIŪ thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

Papildyta:
Aš turiu Džimbos "Gražiausios dainos vaikams"-sukelčiau, bet nemoku... verysad.gif  blush-anim-cl.gif  blush-anim-cl.gif
*

turiu 10 klipuku mirksiukas.gif . dar vienas: Ilona_Mitrecey_-_Chiquitas

dzimbos dainas turiu, sukelsiu kada nors biggrin.gif
daluta
Jau parsisiunčiau aciuks.gif assa.gif clap.gif :
Lauksim tęsinio 4u.gif wub.gif mirksiukas.gif
Aina
Ilona_Mitrecey_-_Allo_Allo 4u.gif
daluta
Na tu Aina ir šaunuolė!!! oro_buckis.gif ploja.gif
Jau siunčiuosi sokiai.gif assa.gif sokiai.gif AČIŪ bigsmile.gif mirksiukas.gif
erikiuxxx
QUOTE(Aina @ 2007 09 11, 14:43)

kai atidarai ,ka paspaust reikia,nezinau:geda2:
Nordex
QUOTE(erikiuxxx @ 2008 03 24, 03:15)
kai atidarai ,ka paspaust reikia,nezinau:geda2:
*

Patarkit cia dviem nesuprantaciom blush2.gif
ka reikia spausti kai atsidaro pirmas nuorodos langas???
*MONAMI*
jau nieko,nes tokių failų nebėra verysad.gif senei buvo sudėti ir nebeliko mirksiukas.gif
eegle
g.gif gal kas nors turite ir galetumete atnaujinti siuos klipukus g.gif
4u.gif
SuperMeska
Ilona Mitrecey daineles zinau, labai linksmos smile.gif Tik neisivaizduoju, is kur butu galima klipuku atsisiusti unsure.gif
eegle
http://puzkarapuz.ru/74935-ilona-mitrecey-...klipy-dlya.html
radau pati biggrin.gif biggrin.gif stai klipukai biggrin.gif

user posted image
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.