Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: baigusios mokslus irgi vienykimės
Supermamų klubas > Socialinis gyvenimas > Nuo mokslo iki darbo
Pages: 1, 2, 3
Gerbera
matau vienijas cia studentes, bet gl vienijames ir tos kurios baigem? biggrin.gif
ar dar norite toliau testi mokslus, ka baigete? megalol.gif

as baigiau vdu, reiktu dar magistratura baigt, ale kaip megalol.gif megalol.gif megalol.gif megalol.gif
Cikadelė
cool.gif GALIU PRISIDETI- BUTU SMAGU SNEKETIS SU TOMIS, KURIOS JAU YRA PABAIGUSIOS NORS VIENA PAKOPA, PVZ KAIP AS smile.gif BAIGIAU KU BAKALAURA, INTYENSYVIAI GALVOJU APIE MAGISTRANTURA, TIK JAU VISAI KITOKIIO DALYKO biggrin.gif BET PAKOLKAS STABDO PINIGU STYGIUS, TAM TIKROS PROBLEMOS DEL PROFILIU NEATITIKIMO IR MINTYS MINTELES APIE LIALIUKA 2.gif

GERBERA, O JAU SENIAI PABAIGEI U-TETA?
BloodyMary
QUOTE(Gerbera @ 2005 01 14, 22:11)
matau vienijas cia studentes, bet gl vienijames ir tos kurios baigem? biggrin.gif
ar dar norite toliau testi mokslus, ka baigete? megalol.gif

as baigiau vdu, reiktu dar magistratura baigt, ale kaip megalol.gif  megalol.gif  megalol.gif  megalol.gif
*

as irgi vdu baigiau:), bakalaura, magistranturoj kolkas nesimokau rolleyes.gif
Gerbera
bloodymary, o kada baigei? koki fakulteta?

cikadele, as pries 3 metus baigiau, o tu? bet kaip as tingiu ta magistratura, nors ir reiketu.... biggrin.gif
BloodyMary
QUOTE(Gerbera @ 2005 01 15, 18:38)
bloodymary, o kada baigei? koki fakulteta?

cikadele, as pries 3 metus baigiau, o tu? bet kaip as tingiu ta magistratura, nors ir reiketu.... biggrin.gif
*

humanitarini, pries du metus wink.gif o tu koki?
zarija
Na as galiu prie jusu prisijungti biggrin.gif VDU baigusi ir magistra baigiau..dabar artimieji skatina eit toliau, bet beee.gif ka as zinau wink.gif

bakalauras atnese pirma sunu, o po magistro va antras smile.gif thumbup.gif
ir va jei toliau, tai ka g.gif kas bus gal dukryte biggrin.gif

as bakalaura viena baigiau sriti, o visai kita magistratura..che tai dar ka nors gal doktorantua pavyktu wink.gif
Cikadelė
as bakalaura baigiau 2004 blink.gif taigia cia oirmieji mano metai be mokslo- taip keista biggrin.gif kad nereikia mokytis, kad nereikia eiti i bible beee.gif

bet nors ir matau kaip mano vyras ir draugai (magistrantai) vargsta, bet as jiems savotiskai pavydziu- as labai labai labai noriu mokytis thumbup.gif man net sirdi skauda, kad nelabai galiu, o noriu, na bet kaip nors tada smile.gif

o kaip jus jauciates be mokslu? keista? beee.gif
zarija
QUOTE(Cikadele @ 2005 01 18, 13:41)
as bakalaura baigiau 2004  blink.gif taigia cia oirmieji mano metai be mokslo- taip keista biggrin.gif kad nereikia mokytis, kad nereikia eiti i bible beee.gif

bet nors ir matau kaip mano vyras ir draugai (magistrantai)  vargsta, bet as jiems savotiskai pavydziu- as labai labai labai noriu mokytis thumbup.gif man net sirdi skauda, kad nelabai galiu, o noriu, na bet kaip nors tada smile.gif

o kaip jus jauciates be mokslu? keista?  beee.gif
*

zinok man taip pat. Vyrelis istojo i magistrantura, tai ziurim i ji man net 'pavydas' paima cool.gif ... bet kiekvienas gyvenimo etapas yra nuostabus
ar ne tiesa?
Gerbera
biggrin.gif o as visai nenoriu mokintis beee.gif

man geriau jau dirbt, o ne kalti ten doh.gif doh.gif

linau o kokias sritis baigei?
zarija
QUOTE(Gerbera @ 2005 01 18, 22:28)
biggrin.gif o as visai nenoriu mokintis beee.gif

man geriau jau dirbt, o ne kalti ten doh.gif  doh.gif

linau o kokias sritis baigei?
*

ax.gif vadinu save visiska humanitare. magistras teatrologijos ........ o kitos turbut yra kokios ekoinomistes, nes kazkaip siame forme nemazai sios specelybes mamyciu sutinku.....
vakar buvau pas drauge ir tiek prisvaigau apie doktorantura, kad paglvojau, jei rasciau gera darba turbut niekur nebendyciau toliau stoti

Tiesa laikas taip greitai bega, kad pasiziuriu, jog jau du metai kaip esu baigusi rolleyes.gif
Sypsenaa
Jeigu priimsit ir as isiliesiu i jusu buri. group.gif
Pries savaite apsigyniau magistro baigiamaji darba LTU. Dabar taip ant sirdies lengva!!!!! thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Nors dar is tikruju nespejau supratsi, kad jau viskas! Gal, kaip jus rasot po to ir prades trukti mokslu, bet kol kas man ju netruksta ir siais metais i doktorantura tikraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaai nestosiu!!!!! schmoll.gif Gal po keliu metu... bet dabar man jau mokslu per akis. Sunku ir dirbti ir mokytis. Pavargau.... mega_shok.gif Reikia pailseti....
subalansuota
Sveikutes 4u.gif
As irgi noriu prie jusu prisijungti blush2.gif
As baigiau bakalaura 2002 m., o magistratura 2004 m. Tai praeita vasara tongue.gif
Doktorantura manes nevilioja schmoll.gif O i magistrantura istojau bandos instinkto vedama blush2.gif visi stojo nu ir as istojau thumbup.gif Bet tikrai nesigailiu kad juos baigiau, tada zinoma buvo sunku, reikejo kartu ir dirbt ir mokytis blink.gif Bet dabar jau galiu lengviau atsipusti, tenka tik dirbti ax.gif Nu galima sakyti beveik pagal specialybe blush-anim-cl.gif 4u.gif
Krisla
Jungiuosi ir as - bakalaura baigiau 2002 m., o magistra - ka tik biggrin.gif Laukiu netrukus diplomu iteikimo.

Bakalaura baigiau KU humanitarines pakraipos mokslus (su Cikadele kaip ir koleges biggrin.gif ), o magistra - buvusi LTU, dabar Mykolo Romerio u-teta. Ir be galo dziaugiuosi, kad pagaliau mokslai baigti!!! Tikrai nezadu i doktorantura ar antraja magistrantura stoti, bet ka gali zinoti...

Tiesa pasakius, as kai dabar pagalvoju apie mokslus, man silpna pasidaro biggrin.gif Koks geras jausmas, kai gali visa demesi skirti darbui, namams, vyrui, savo pomegiams, laisvalaiki gali leisti kaip tik nori. Man dabar pats didziausias malonumas - nieko neveikti biggrin.gif Gal del to toks jausmas, kad ka tik magistra apsigyniau, gal po pusmecio vel uzsimanysiu studijuoti smile.gif
*Varlė*
Sveikos. Jungiuosi ir aš prie jūsų. Šiandien 13 val. apsigyniau magistro diplomą. Begalo džiaugiuosi,kad viskas baigta. O tai paskutinės savaitės buvo košmariškos. Žiauriai pavargau nuo įtampos, nerimo, nuolatinio bėgimo. Kai 2002 m. baiginėjau bakalaurą, tai labai liūdėjau, kad nestojau magistrantūron. Tuštuma, pavydas kamavo visus metus. Nors realiai suvokiau, kad reikia auginti vaiką (kai baigiau bakalaurą mažiui buvo 5 mėn.), bet bandos instinktas darė savo. Visi stoja mokintis, o aš ne. Tai 2003 m. stojau į magistrantūrą. Po pusės metų pradėjau gailėtis, nes pasirodė, kad tai nėra taip lengva. Dabar, kai viskas baigėsi, vėl kamuoja kažkokia tuštuma. Arba kaip dėstytojai sako: vakumo būsena. Jaučiu kažkokią nesuvokiamą būseną: lyg ir gaila, kad nebebus to bėgimo, rašymo, o iš kitos džiaugiuosiu: pagaliau aš laisva, neįpareigota darbo rašymo.

Pabaigus 6 metus studijų, galiu atvirai sakyti: labai sunku ir vaiką auginti (tuo labiau vienai), ir dirbti per du darbus, ir mokytis. Žiauriai sunku, bet įmanoma.

Sėkmės visoms, kurios dar ginasi, ir toms, kurios jau apsigynė.
Gerbera
4u.gif kaip dideja musu gretos. bet turbut dauguma ir baigem 2002m? 4u.gif

zarija
o ar visos dirbam pagal baigtas specelybes?
Ar liko diplomai, vardan diplomu? ax.gif 4u.gif As magistra baigiau 2003m
Alvyda
Aš baigiau KTU Fundamentaliųjų mokslų fakuleto magistrantūtą 2004 m smile.gif dirbu pagal specialybę. Priimsit mane?
NERA
Na prisidedu ir aš.Bakalaurą baigiau 1997m. pirmą magistrą 1999m. o antrą-tik ką smile.gif Aš irgi mokiausi, vaiką auginau ir per 2 darbus sukausi smile.gif O dabar visi kalbina, kad rudenį vel kur nors eičiau mokytis smile.gif Dirbu pagal dvi specialybes, kurios nė kiek nesiriša smile.gif
subalansuota
Mano darbas is dalies risasi su specialybe 4u.gif
Krisla
QUOTE(linau @ 2005 01 21, 10:51)
o ar visos dirbam pagal baigtas specelybes?

Sunkus klausimas g.gif Mano bakalauro diplomas skamba taip - lietuviu filologija ir suomiu kalbos specializacija. Kadangi dirbu suomiu kompanijoje, tad suomiu kalba naudoju kasdien. Na, o taisyklinga lietuviu k. vartoju visais gyvenimo atvejais. Bet mano darbas toli grazu ne filologinio pobudzio biggrin.gif Tad pagal bakalauro specialybe kaip ir nedirbu, tik siek tiek suristas mano darbas su ja yra. Magistras - viesojo administravimo veiklos audito specialybe. Tiesiogiai ir magistras nesisieja su mano darbu, bet nuolat naudoju igytas teises, ekonomikos, apskaitos, strateginio planavimo bei audito zinias biggrin.gif Taip kad persasi isvada, kad pagal specialybes dirbu fifty fifty biggrin.gif
$
sveikos,čia žiūriu dauguma baigusios 2002.tai aš prisijungiu,baigiau taip pat 2002metais,su didžiuliu pilvu nestuke.gif biggrin.gif
baigiau LKKA, bakalaurą,bet tai ne paskuitinė mano stotelė,žadu studijuoti toliau magistrą,jei tik pavyks kur nors įstoti smartass.gif
Cikadelė
QUOTE(sesyte @ 2005 01 21, 19:37)
Taip kad persasi isvada, kad pagal specialybes dirbu fifty fifty biggrin.gif
*

ak sesyte ax.gif tai kaip ir mano situacija nusakei 4u.gif pas mane tas pats, siandien dirbu pirma diena naujame darbe- esu kaip ir administratore vadybininke, nors baigiau humanitarinius mokslus (bakalauras 2004) doh.gif teip biggrin.gif taciau tos studijos kaip supratau man dave toki dalyka, kuris dabar traukia darbdavius ir yra bene vienintele mano paspirtis isvis gauti darba 4u.gif t.t zinoma mane ima i darba ne tik todel, bet ir todel, kad esu protinga ir grazi biggrin.gif tongue.gif biggrin.gif juokauju

bet mano ziniu troskulys begalinis, labai ir net labai noriu mokytis, zinokit mokymasis uzkoduotas mano smegenyse ax.gif na as nesu pasyvi studente, as pasiimu tik tai ko man reikia, viska kitka as ismetu lauk tongue.gif bet mokytis noriu- ir mokysiuos, man reikia magistro 4u.gif bliamba o vyras tai doktorantas bus thumbup.gif wub.gif thumbup.gif

sveikinus visas netrukus gausiancias diplomus thumbup.gif
picolo
Na ka gi as taip pat jungiuosi i norinciu zinoti daugiau gretas smile.gif Ar priimsite? 4u.gif
Taip pat labai noriu i magistratura.... wub.gif thumbup.gif
picolo
Nesupratau? blink.gif

Kur dingo visos mokslininkes? biggrin.gif biggrin.gif Gal jau nras dingo mokytis?.... ax.gif
Cikadelė
Nedingom...as asmeniskai sia savaitew visa atidirbau naujame darbe, laisvo laiko ne gramo ax.gif

o del mokslu...siandien vaziuodama autobusu pasvajojau pasvajojau...bet kas is tu svajoniu, kad finansai skyleti blink.gif
Krisla
QUOTE(Cikadele @ 2005 01 24, 11:49)
sveikinus visas netrukus gausiancias diplomus thumbup.gif

Cikadele, as taip savanaudiskai pasiimsiu tuos sveikinimus sau biggrin.gif Kadangi kita penktadieni pagaliau gausiu magistro diploma blush-anim-cl.gif

Beje, didziausi sveikinimai su nauju darbu (beskaitinejant foruma pro akis praslydo ir tavo postai) clap.gif O kas liecia mokslus, tikrai tikiu, kad pasieksi ko noresi smile.gif

Cia ne i tema pasakysiu - tu pastebejai, kad musu juosteles identiskos ir maza to, skaiciai taip pat thumbup.gif biggrin.gif
Cikadelė
sesyte, aga ax.gif ir as pastebejau, kazkuri karta pamaciau ta juostele, pagalvojau, kad cia mano postas, ale pasiziuriu, kad ne biggrin.gif na bet nenuostabu, juk apsizenijom tais paciais metais ir ta pacia diena ir baige ta pati univiera ir ta pacia katerda tongue.gif ek...ot gyvenimas blush-anim-cl.gif

as tikrai nuosirdziai sveikinu Tave ir visas kitas, atsiimsiancias diplomus user posted image na neneigsiu kad tuo paciu ir truputi pavydziu, na bet man atrodo, kad tai zmogiska reakcija ax.gif as kazkaip nezinau ar mokysiuos, neiko doro nerandu...nelabai zinau ar noreciau Klp mokytis ar Kns? apie Vilniu nemastau, nes neturiu kur apsistoti ir be to labai brangiai kainuotu man....ir siaip nezinau ir kur gauti pinigu...kaip kvaila kvaila kvala kai pinigai ir vien tik pinigai trukdo pasiekti savaji tiksla....esme ta, kad jei as paiimsiu pinigu moksluis nebegausim paskolos butui...taigi svarstykles sveria i buto puse beee.gif

na bet cia jau nusipezejau ne apie mokslus.... Sesyte, o ka tu manai apie huanitarinius mokslus...ka manot kitos? neperspektyvu siai laikais? as pvz laisvai galejau studijuoti literatura ar kalbinius dalykus, bet man pasirode, kad tai nelabai perspektyvu ir naudinga...... unsure.gif
Krisla
Cikadele, tarp musu tikrai daug panasumu smile.gif

Apie humanitarinius mokslus as turiu gana griezta pozicija - jei nori gerai gyventi ir uzsidirbti, vien tokiu mokslu nepakaks. Kalbu is patirties. Nesvarbu, kad dar net neturedama bakalauro diplomo gavau gera darba Vilniuje, nuolat jauciau elementariu ziniu is kitos srities trukuma. Butent tai ir padejo apsispresti, kur studijuoti magistra. Kitas dalykas - kur humanitarai daugiausiai nueina dirbti? I mokyklas bei kitas svietimo istaigas ir pan. Jei zmogus jaucia, kad tai jo pasaukimas, valio. Bet tai buvo ne man. Studijuoti humanitarinius mokslus man asmeniskai buvo labai idomu ir nelabai sunku. Visgi nemanau, kad tai padetu man isgyventi. Mano siulymas toks - baigus humanitarinius bakalauro mokslus, magistra studijuoti kitur. T.y. rinktis visiskai kitokia specialybe.

Is kitos puses, humanitariniai, butent filologiniai, mokslai nera blogiausiais variantas. Ypac jei dar yra kokia nors pvz. uzsienio kalbos specializacija (kalbu apie Cikadele ir save) biggrin.gif Tuomet tikrai yra galimybiu. Bet jei pvz. buciau baigusi lietuviu filologija su kokia nors etnologijos ar bibliotekininkystes specializacija, tai turbut dabar sedeciau ir gaileciausi saves ir savo gyvenimo biggrin.gif
Cikadelė
o zinai sesyte, kad musu faka isvis ruosiasi panaikinti....padarys bendra mixa is pedagoginio ir humanitarinio? smile.gif

susitikau andien tokia viena destytoja, Janutiene gal zinai (na gal kai tu mokeisi ji dekrete buvo) tai ji isejo is universiteteo, nes sako prasidejo nesamones kazkokios, zavadyla tai Zalys blush2.gif bliamba kaip mane nervindavo jis doh.gif

beje, gal pazinojai Malisauska? jis gavo Simonaitytes premija thumbup.gif saunuolis, vienas is fainiausiu destytoju thumbup.gif
Krisla
Jezau, tu rimtai?????? Eina sau, nieko negirdejau blink.gif Ir isvis, man tai cia naujiena pasakei... Kad Zalys visokiu aferu zavadyla, as nesistebiu... Turbut panizo rankos... Paciu laiku baigem smile.gif

Malisauska laaaabai gerai atsimenu thumbup.gif Saunuolis, kad premija gavo thumbup.gif
Cikadelė
man mama pasake, kad ir laikrasty buvo straipnsiu ir per kelias televizijas rode. Laikrasciu as pasieiskosiu- man idomu pasiskaityt, o va per tv nebepamatysiu, na bet mama man pasakojo, kad interviu dave Zalys, gyre Malisauska thumbup.gif o man tai juokas, kokia kompetencija gali turesi Zalys, kad jis paskutini straipnsi yra parases pries kokis 15-20 metu, taigi ji seniai norejo atleisti is dekano pareigu, bet gera kazkieno uznugari turi cry.gif o butu dekanas Bukantis thumbup.gif jeginis destytojas... O per interviu Malisauskas, sake, kad nenusipelne tos premijos, kad premijos nusipelne rasytojai, o jis tik ju kritikas ax.gif na as susizavejusi Malisausku...anadien maciau kaip jis dviraciu vaziavo biggrin.gif toks senukas, o jegos dar turi...... thumbup.gif

beje sesyte, o tu istodama magistrantura, laikei kazkokias islyginamasias studijas, uz jas reikejo papildomai moketi? papasakok...juk man viskas panasiai kaip ir tau.....
Krisla
Kadangi as atitrukusi nuo Klaipedos ivykiu, tai ir nebezinau nieko sad.gif Bet Malisauskas - saunuolis thumbup.gif Beje, Bukantis buvo dekanas, kai as istojau. Po puses metu juo patapo Zalys sad.gif Joooo, jis tikrai turi uznugari. Ir bet o, koks is jo rasytojas....

Apie magistro studijas. Viskas buvo taip - kadangi stojau i buvusi LTU (dabar Mykolo Romerio universitetas), tai reikejo tik diplomo. Zodziu, turi gera vidurki - istosi, o jei ne - tai ne. Ir viskas. As sekmingai istojau, mokestis visiems vienodas (mes mokejom po 1250 per pusmeti, dabar bverods paaugo). Kiekvieno semestro metu papildomai buvo po 2-3 dalykus (pvz. vadyba, teises pagrindai ir pan.), kuriuos reikejo atsiskaityti, jei ju nebuvai mokesis bakalaure. Tai va, skirtumas tas, kad vieni turejo siek tiek daugiau dalyku, o kiti - maziau. Bet cia tai menka problema smile.gif
Cikadelė
tai cia kaip supratau dienines studijos 4u.gif o as noreciau neakivaizdiniu, nes neisvaziuosiu as is Klaipedos...manau, kad pasiliksim cia su vyru gyventi...orie juros wub.gif

o tam jusu LTU kas nors su ekonomika yra? cool.gif
Krisla
QUOTE(Cikadele @ 2005 01 30, 12:03)
tai cia kaip supratau dienines studijos 4u.gif o as noreciau neakivaizdiniu, nes neisvaziuosiu as is Klaipedos...manau, kad pasiliksim cia su vyru gyventi...orie juros wub.gif

o tam jusu LTU kas nors su ekonomika yra?  cool.gif
*

Cikadele, kodel tu nusprendei, kad cia dienines??? As gi dirbu pilnu kruviu, tad i dienines jokiu budu nebuciau stojusi. Cia NEAKIVAIZDINES studijos.

Su ekonomika berods yra, bet kai kuriose specialybese reikalauja bakalauro ekonominio issilavinimo. Jei idomu, pasiziurek cia.
picolo

na bet cia jau nusipezejau ne apie mokslus.... Sesyte, o ka tu manai apie huanitarinius mokslus...ka manot kitos? neperspektyvu siai laikais? as pvz laisvai galejau studijuoti literatura ar kalbinius dalykus, bet man pasirode, kad tai nelabai perspektyvu ir naudinga...... unsure.gif
*

[/quote]

Mano nuomone, visos specialybes yra tobulos jei pats zmogus sugeba is to gati naudos smile.gif

Nesvarbu ka tu esi baiges, jeigu esi galvotas ir protingas visada rasi kur ir kaip panaudoti igytas zinias ir tikrai is savo patirties galiu pasakyti, kad darbdaviui nera svarbu ka tu baigei, svarbu ka tu zinai smile.gif
Ir kaip tai gali pritaikyti darbo praktikoje..

Gaila, bet dar nedidele dalis musu salies vadovu taip masto..

O lituanistikos studijos ar kaip ten issireiskei humanitariniai mokslai.. bet kada pravercia ir gali pritaikyti praktikoje dirbant ivairiausius darbus smile.gif

Pvz. Mano drauge yra baigusi VU bakalaura ir magistra lietuviu kalba, pradejo vienoje imoneje dirbti redaktore, taciau kasmet ji pakilo laipteliu aukstyn, nuo vadybininko iki skyriaus vadoves smile.gif

Taip, kad diplome irasyta tavo specialybe dar nera galutinis taskas, svarbiausia pateikti save ir irodyti, kad tu sugebi zymiai daugiau... smile.gif
picolo
Beje, gal kuri girdejote kokiu atsiliepimu apie studijas VU Tarptautiniame ziniu ekonomikos ir vadybos centre?

Puslapis www.tzc.vu.lt

Noreciau pabandyti stoti i Tarptautine komunikacija arba Informacijos vadyba smile.gif

Arba pareikskite nuomone apie Tarptautine verslo mokykla (TVM)?

Nezinau kuria pasirinkti, man artimiau pirmoji... smile.gif
Cikadelė
QUOTE(sesyte @ 2005 01 31, 10:19)
Cikadele, kodel tu nusprendei, kad cia dienines??? As gi dirbu pilnu kruviu, tad i dienines jokiu budu nebuciau stojusi. Cia NEAKIVAIZDINES studijos.

Su ekonomika berods yra, bet kai kuriose specialybese reikalauja bakalauro ekonominio issilavinimo. Jei idomu, pasiziurek cia.
*

atsiprasau, kazkaip taip pagalvojau, nes zinau, kad gyveni Vilniuj...na bet logiskai pamascius tai tikrai tik neakivaizdines, i dienines labai sunku suspet viskas 4u.gif

o dabar kaina labai pakilusi i tas studijas, kurias tu baigei?

vaje vaje kaip noreciau parasyti daugiau, bet prisijungiau is darbo tad negaliu ilgiau rasyt, gal savaitgali kai bus daugiau laiko ax.gif

sesyte wub.gif kada i Klaipeda zadi atvaziuot? 4u.gif
Krisla
Cikadele, nieko tokio, kad ne taip supratai smile.gif As primakaluojau turbut per daug biggrin.gif O studiju kaina dabar yra siek tiek didesne - 1500 Lt. uz semestra. Taip yra dabar, o kaip bus veliau, niekas nezino...

I Klaipeda grisiu greiciausiai per Velykas biggrin.gif Si savaitgali tevai atvaziuoja i iteikimus, po to mes isvaziuojam savaitei slidineti, o paskui uzsuksim i Talina anytos aplankyti. Tai vasario nebera. O kovo gale jau Velykos smile.gif O tu gal Klaipedoj busi tuo metu? Jei butum, tai galetume susitikti smile.gif Labai noreciau 4u.gif
Cikadelė
manau, kad busiu- gal vaziuosim i kaima pas baba ir bociu, gal i Kauna pas uosvius, bet manau rastumem dienele, kuri tiktu mums abiems 4u.gif

dekui uz info, reik man pasidomet...o kokia pas jus studiju kokybe? verta tuos pinigus moket? ax.gif
Krisla
Cikadele, jei abi busim Klaipedoj tuo metu, tikrai reikia pasiorganizuoti susitikima smile.gif

Del studiju kokybes, tai kaip cia pasakius... Pinigai verti diplomo, bet kokybes tai tikrai nerasta sad.gif Nebent jei studijos butu buvusios dienines, tai kitas dalykas. Neakivaizdinese studijose mes stengdavomes kuo maziau mokytis ir kuo daugiau nusirasyti, nes nebudavo laiko mokytis bei viska reikejo mokytis savarankiskai. Specialybes dalykai isliko mano galvoje, bet visa kita, tai ne velnio. As nusirasineti ismokau butent besimokydama magistranturoj...

Ir dar vienas dalykas, stojant mano tikslas buvo zinios, o ne diplomas. Bet mano iliuzijos subliusko po pirmos sesijos. Visgi neakivaizdines studijos lieka neakivaizdinemis. Neneigiu, kad gal ir mano kaltes buvo, kad savarankiskai nesistengiau daugiau skaityti, bet kur ten stengsies, jei programa buvo prikista nereikalingo slamsto, o be to ir laiko as neturedavau visiskai. Tiesiog, kas man buvo idomu ir reikalinga darbe, ta ir po keleriu metu neblogai ismanysiu, bet kas buvo visiskai neidomu - tai ir uz 5 min. nebeprisimindavau biggrin.gif
ramirėja
Sveikos mokslininkes smile.gif
Jungiuosi ir as prie jusu, gal net labiau prie humanitariu smile.gif , baigiau bakalaura KU/2004 biggrin.gif
Mastau apie magistratura, bet truksta ryzto, laiko, pinigu galbut schmoll.gif schmoll.gif

Dirbu atitolus nuo savo specialybes, bet manau sunkokai buciau gavus darba ir be jos g.gif . Bet esu labai patenkinta darbu,alga smile.gif kolektyvu, vienu zodziu viskuom
Krisla
QUOTE(ramirėja @ 2005 02 08, 12:33)
baigiau bakalaura KU/2004 biggrin.gif
*

O as baigiau 2002 m., humanitarini taip pat smile.gif Malonu sutikti dar viena kolege smile.gif
Cikadelė
iskeliu tema i virsu 4u.gif

mano fronte sis tas naujo- tikriausiai sia vasara duosiu dokumentus i dalyko didaktika, pasimokysiu metelius ir igysiu specialybe tongue.gif

be to gausiu stipke ax.gif vis pinigeliai...

sake, kad yra 5 nemokamos vietos, pernai i nemokamas sustojo su vidurkiais 8.4, o mano vidurkis 9.064 ir bakalaurinis ivertintas 9 4u.gif manau tureciau pakliut....
Ginija

Jungiuosi ir as i jusu buri. 2004 metais pabaigiau KMU magistrantura thumbup.gif
zarija
Cikadele,
http://www.magiagifs.hpg.ig.com.br/smiles/smile078.gif

Sveikinu thumbup.gif .... pavydziu baltu pavydu visom, kurios mokosi.

As apie Doktorantura buvau susimasciusi, bet nespesiu jauciu visu ten keliamu reikalavimu ispildyt... O gal katra zino kiek antra magistratura kainuotu...
Seip as humanitare, bet galvoju o gal pavyktu ir kas su tiksliasniais mokslais...

Maciau cia pasisakete del to kad Humanitaram neperspektyvu g.gif nu va mano vyrelis Humanitaras ir sugebejo gauti darbeli visai su humanitariniais mokslais nesusijusi darba ir lyg nebloga... Skaiciuoja biggrin.gif ir uzsakineja biggrin.gif ... Aisku kai tik isidarbino, teko sukti smegeneles ir siek tiek ekonomikos pagrindeliais pasidometi...
*Varlė*
QUOTE(linau @ 2005 03 08, 11:33)
Cikadele,
http://www.magiagifs.hpg.ig.com.br/smiles/smile078.gif

Sveikinu  thumbup.gif .... pavydziu baltu pavydu visom, kurios mokosi.

As apie Doktorantura buvau susimasciusi, bet nespesiu jauciu visu ten keliamu reikalavimu ispildyt... O gal katra zino kiek antra magistratura kainuotu...
Seip as humanitare, bet galvoju o gal pavyktu ir kas su tiksliasniais mokslais...

Maciau cia pasisakete del to kad Humanitaram neperspektyvu  g.gif nu va mano vyrelis Humanitaras ir sugebejo gauti darbeli visai su humanitariniais mokslais nesusijusi darba ir lyg nebloga... Skaiciuoja  biggrin.gif  ir uzsakineja  biggrin.gif ... Aisku kai tik isidarbino, teko sukti smegeneles ir siek tiek ekonomikos pagrindeliais pasidometi...
*

Antras magistras kainuoja tiek, kiek numato tos specialybės nuostatai. Su manim mokėsi dvi studentės, kurios jau buvo baigusios vieną magistrą. Jos mokėjo pilną kainą 4625 Lt/metams. Tačiau čia buvo VU Komunikacijos fakultete. Ir tai pigiausia specialybė. Nes Ryšiai su visuomene tam pačiam fakultete kainuoja 5500 Lt/metus.
Amorita
labai atsiprasau gal as cia ne i tem bet labai reikia!!!
Mano draugei skubiai reikia marketingo tyrimo 35 lspu, gerai butu su apklausos anketom anketom. Pati parasyti nebespeja nes daug dirba be to nestuke. Padekyt, gal kas rase. Gal kam nebereikia, tuo paciu ir pinigeliu siek tiek gautumet smile.gif
aciu uz bet koki pasiulyma ax.gif

gerai butu iki penktadienio, rasykyt i AZ
Natali
Labutis!

Kiek ziuri daug kas cia jungiasi, bet bendravimas ne superaktyvus... smile.gif

Noriu prisijungti ir as blush2.gif .

Baigiau magistrantura 2002 m. Dabar dar studijuoju doktoranturoje 2 kurse thumbup.gif
Cikadelė
Natali- saunuole thumbup.gif pavydziu as tau, kad turi galimybe mokytis thumbup.gif

sesyte,
va turiu naujiena- zinok po reorganizacijos musu skandinavistikos centro kitais etais nebeliks, taip kad busim baigusios jau nebeegzistavusias specialybes doh.gif
Alchemie
As baigiau magistra 1999 VU. Filologe esu. Nu ka galiu pasakyti, akd supraau, jog kalbos gerai, bet ne viskas, tik priedas, taigi bandziau isigyti dar ir specialybe RSV. Siuo metu dirbu ir visas kalbas kiek moku naudoju, plius nauju mokausi, nes turksta, o RSV netiesiogiai pasinaudoju.
Galvojau apie antra magistra, bet kazkaip laiko nebelieka tada visai vaikui ir vyrui
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.