Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Antklodės
Supermamų klubas > Mūsų namai > Parduotuvės, prekės ir nuolaidos
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6
Neglaite
Kazi kokios geriau- kimstos vilna ar silku? Kuri siltesne,lengvesne? Patarkit kas turit . Norim zinoti ir pliusus ir minusus rolleyes.gif
Valentinka
Mes neseniai visai nusipirkome vilnone antklode, tai labai dziaugiames - lengva, didele ir labai labai silta. thumbup.gif Su silku nesame tureje, todel negaliu palyginti ... biggrin.gif
Aga
Su silkinemis problema ta, kad labai isslysta is uzvalkalu sad.gif
Neglaite
QUOTE(Valentinka @ 2005 01 15, 22:33)
Mes neseniai visai nusipirkome vilnone antklode, tai labai dziaugiames - lengva, didele ir labai labai silta.  thumbup.gif  Su silku nesame tureje, todel negaliu palyginti ...  biggrin.gif
*

O kokios firmos pirkot ir kiek mokejot,jei ne paslaptis?

O kalbant apie silkines,as turejau omeny silko kamsala ,o virsus medvilne.
Valentinka
QUOTE(Neglaite @ 2005 01 16, 21:06)
O kokios firmos pirkot ir kiek mokejot,jei ne paslaptis?

O kalbant apie silkines,as turejau omeny silko kamsala ,o virsus medvilne.
*

Pirkome parduotuveje "Kurima", Kaune, dydis 200 -180 cm . Kamsalas vilna, o virsus medvilne. Mokejome apie 250 - 300 lt. Nepamenu tiksliai. blush2.gif Bet kaldra tai tikrai faina thumbup.gif
*CACA*
Turiu Merkio anklodę. esu ja tikrai patenkinta.
garuolyte
Tikrai būtų įdomu, negi niekas neturi su šilko kamšalu. Kažkada buvau mačiusi Hoby hal kataloge, sudomino..., daugiau niekad ir neteko susidurti.
eglootea
As ryt žadu i Gariūnus važiuot pirkti anklodės. nzn kokią rinktis. tikiuosi gerą gausiu
MELDA
QUOTE(eglootea @ 2006 09 16, 15:09)
As ryt žadu i Gariūnus važiuot pirkti anklodės. nzn kokią rinktis. tikiuosi gerą gausiu
*

bijau, kad su šilko kamšalu Gariūnuose dar nerasi
nikitux
Savaitgalį Gariūnuose nusipirkau avies vilnos antklodę, tai esu baisiausiai patenkinta, nes ji tokia lengva, minkšta ir šilta thumbup.gif
AŠA
QUOTE(nikitux @ 2006 09 27, 14:13)
Savaitgalį Gariūnuose nusipirkau avies vilnos antklodę, tai esu baisiausiai patenkinta, nes ji tokia lengva, minkšta ir šilta  thumbup.gif
*

o kaip žinot, kad Gariūnuose ji tikrai kimšta vilna g.gif
nikitux
Pas mane Merkio ta antklodė smile.gif
lauritaz
Mes vestuviu proga gavome Merkio vilnone antklode 200x220. Metus naudojam, labai patenkinti thumbup.gif silta, lengva.
Goniuke
o kiek mokejai ir kokie ismatavimai blush2.gif
lauritaz
QUOTE(Sigutte @ 2006 09 28, 14:26)
o kiek mokejai ir kokie ismatavimai blush2.gif
*

Paskaityk zinute auksciau mirksiukas.gif
O siaip tai maciau Ermitaze kazkur apie 240 Lt 200x220. 4u.gif
nikitux
Kaina priklauso nuo to, kiek vilnos į antklodę pridėta. Mes pirkom su daugiau vilnos, tai už 200x220 mokėjom 280Lt. O tada dar ir patalynę naują reikėjo pirkti, nes tokio dydžio neturėjom... blush2.gif Nu bet ir gerai, nes tokią gražią nusipirkom 4u.gif
ErikaI
Norėjau pasiklausti, gal kas girdėjot apie BAUER patalynę?
Aišku kaina jos nelabai reali, bet gal verta? g.gif
katuksss
QUOTE(ErikaI @ 2006 09 29, 07:56)
Norėjau pasiklausti, gal kas girdėjot apie BAUER patalynę?
Aišku kaina jos nelabai reali, bet gal verta?  g.gif
*

tikrai nemanau kad verta tukstancius moketi uz ju prekes, ne ka prastesniu analogu galima rasti ir pigiau doh.gif
W@idaw
Vieniem žinau nusišėrė ta Bauer patalnė doh.gif po kelių metų naudojimo. Bet gal brokas buvo blink.gif
MELDA
QUOTE(garuolyte @ 2006 07 30, 15:08)
Tikrai būtų įdomu, negi niekas neturi su šilko kamšalu. Kažkada buvau mačiusi Hoby hal kataloge, sudomino..., daugiau niekad ir neteko susidurti.
*

Gal kas jau įsigijote?
Potrė
QUOTE(MELDA @ 2006 10 07, 20:55)
Gal kas jau įsigijote?
*

neperseniausiai įsigijau pagalves su šilko kamšalu Gariūnuose( 0 eilėj, geltonuose kioskeliuose) thumbup.gif pagalvės kainavo po 145 lt, o antklodės tai apie 500 kainuoja blink.gif jau 3 metus naudojuos pirktom iš hobby hall, bet jau norisi atsinaujint.. ax.gif
ruta_zalia
QUOTE(lauritaz @ 2006 09 28, 15:21)
Mes vestuviu proga gavome Merkio vilnone antklode 200x220. Metus naudojam, labai patenkinti  thumbup.gif  silta, lengva.
*

Mes irgi pirkome Merkio antklode, parasyta, kad 100 proc. vilna, man ji labai lux, bet va vaikinas prakaituoja po ja, gal jam per silta, cia as tokia uzsalusiom kojom ir rankom, saltakrauje.
AŠA
QUOTE(nikitux @ 2006 09 27, 14:13)
Savaitgalį Gariūnuose nusipirkau avies vilnos antklodę, tai esu baisiausiai patenkinta, nes ji tokia lengva, minkšta ir šilta  thumbup.gif
*

ir mes merinosų ėriukų nusipirkom - miegam ir kaifuojam thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
audiga
Na dabar kai atšaldinėja tai aktuali tema pasidarė... O sakykit ar po vilnone Merkio antklode neprakaituojama, t.y. ar ji gerai "kvėpuoja"? Nes pvz. sinteponu kimšta tai atrodo labai faina, lengvutė, o kai atsiguli tai iškart šlapias... Nusipirkom šiemet tokią "nemažą", 220*240 cm, bet reiks mest šalin, neįmanoma miegot...
AŠA
QUOTE(audiga @ 2006 11 07, 21:09)
Na dabar kai atšaldinėja tai aktuali tema pasidarė... O sakykit ar po vilnone Merkio antklode neprakaituojama, t.y. ar ji gerai "kvėpuoja"? Nes pvz. sinteponu kimšta tai atrodo labai faina, lengvutė, o kai atsiguli tai iškart šlapias... Nusipirkom šiemet tokią "nemažą", 220*240 cm, bet reiks mest šalin, neįmanoma miegot...
*

na ne, ji tikrai pralaidi ir kvėpuojanti, bet... pakankamai karšta (mūsiškėje vilnos 600 g), nežinau, ar pasiteisins ta jos reklama ir užrašas ant jos, kas žiemą šilta, o vasarą vėsu g.gif gal... bet gal vasarai teks ieškot plonesnės blush2.gif
ruta_zalia
QUOTE(audiga @ 2006 11 07, 23:09)
*

kaip jau minejau mes pirkome Merkio antklode is merino ir dar ten kazkokiu aviu vilnos, ji didele 200x210, gana lengva ir silta. Na del to kvepavimo, gal buciau linkusis susilaikyti g.gif Bet siaip miegoti smagu, neziurint to, kad "uzvalkale" ji truputi plaukioja, nors daug kas sako jos aprengti nereikia, bet man taip smagiau , o ir higieniskiau (na cia mano nuomone, juk skalbti jos nerekomenduojama). Bet nemanau, kad su ja butu gerai vasara miegoti, jeigu lauke 25 laipsniai, man smagiau ka nors lengvesnio uzsimesti ax.gif
AŠA
QUOTE(ruta_zalia @ 2006 11 08, 08:03)
kaip jau minejau mes pirkome Merkio antklode is merino ir dar ten kazkokiu aviu vilnos, ji didele 200x210, gana lengva ir silta. Na del to kvepavimo, gal buciau linkusis susilaikyti  g.gif  Bet siaip miegoti smagu, neziurint to, kad "uzvalkale" ji truputi plaukioja, nors daug kas sako jos aprengti nereikia, bet man taip smagiau , o ir higieniskiau (na cia mano nuomone, juk skalbti jos nerekomenduojama). Bet nemanau, kad su ja butu gerai vasara miegoti, jeigu lauke 25 laipsniai, man smagiau ka nors lengvesnio uzsimesti  ax.gif
*

gal mes tada apie šiek tiek kitas antkoldes kalbam ax.gif mūsiškė taip pat iš merinosų ėriukų vilnos, bet ji medvilniniame "impile", ją galima skalbti sklabyklėje
MELDA
QUOTE(SATIDE @ 2006 10 07, 21:00)
neperseniausiai įsigijau pagalves su šilko kamšalu Gariūnuose( 0 eilėj, geltonuose kioskeliuose)  thumbup.gif pagalvės kainavo po 145 lt, o antklodės tai apie 500 kainuoja  blink.gif jau 3 metus naudojuos pirktom iš hobby hall, bet jau norisi atsinaujint.. ax.gif
*

mačiau SELECT naujam žurnale antklodes, bet ten jos kainuoja 169lt, gal prastesnės kokybės???
Kostina
Gal kas turi tokia Merkio anklodę, kaip dėvisi, ar patenkinti?
user posted image
aristokrate
O kur Merkio patalu galima rast pirkt?
ruta_zalia
QUOTE(aristokrate @ 2006 11 12, 20:43)
O kur Merkio patalu galima rast pirkt?
*

Asmeniskai as tai tik Kaune Urmo bazeje apsipirkau sia produkcija, bet manyciau yra ir kitur, kadangi man ten patogiausi tai taip ir gavosi ax.gif
Uvė
QUOTE(Kostina @ 2006 11 12, 17:54)
Gal kas turi tokia Merkio anklodę, kaip dėvisi, ar patenkinti?
user posted image
*

mes tokias tris turime. puikios - minkštos, šiltos, lengvos. įvelku į užvalkalą, nes chemiškai valyti nenorėčiau. be to, jos kvepia alijošiais. naujausias Merkio gaminys. pirkau urmo bazėje, o šiaip jos Varėnos gamybos.
audiga
... o aš tai nusipirkau "Merkio" antklodę su vilnos užpildu, sakiau jau džiaugsiuos bet kad ... smirdi... labai avim smirdi (tai dar gerai kad ne ožiu biggrin.gif )... o tai ką daba galima su ja padaryt? Nei išvėdinsi nei išsklabsi... O kaip pas jus , nesmirdi?
Kostina
mes tokias tris turime. puikios - minkštos, šiltos, lengvos. įvelku į užvalkalą, nes chemiškai valyti nenorėčiau. be to, jos kvepia alijošiais. naujausias Merkio gaminys. pirkau urmo bazėje, o šiaip jos Varėnos gamybos.

Mane šita antklodė irgi suviliojo, tokia miela. O vasarą su ją įmanoma miegot? kampuke matau užrašą, kad tinka ir vasarą g.gif
Uvė
QUOTE(Kostina @ 2006 11 13, 21:11)
Mane šita antklodė irgi suviliojo, tokia miela. O vasarą su ją įmanoma miegot? kampuke matau užrašą, kad tinka ir vasarą  g.gif
*

labai stebėjausi tuo užrašu, bet miegojau visą vasarą ir neperkaitau. kai nusipirkom lateksinį čiužinį ir šias antklodes, supratau, kas yra komfortiškas miegas.
ruta_zalia
QUOTE(audiga @ 2006 11 13, 22:15)
... o aš tai nusipirkau "Merkio" antklodę su vilnos užpildu, sakiau jau džiaugsiuos bet kad ... smirdi... labai avim smirdi (tai dar gerai kad ne ožiu biggrin.gif )... o tai ką daba galima su ja padaryt? Nei išvėdinsi nei išsklabsi... O kaip pas jus , nesmirdi?
*

taip kvapas yra, bet juk is to ir galima suprasti kad tai "natur produkt" bigsmile.gif
audiga
O mano "merkio" vilnonė antklodė taip smirdi, kad šiandien nunešiau į parduotuvę ir pasikeičiau į kitą... Vat tau ir "natur produkt"...
RitaRazi
Mes irgi labai patenkinti "Merkio" antklode - ji 100% naujosios zelandijos eriuku vilnos, impilas medvilninis, ismatavimai 200x220. ZIema miegoti su ja thumbup.gif - mes po ja neprakaituojam, tad, manau, yra pralaidi orui - kitaip po ja ne nakties nemiegociau schmoll.gif Vasara po ja miegot nebandem tongue.gif
Skalbti bandem - i masina netilpo doh.gif , tai vonioje rankomis skalbiau.. Nuo to karto - tik i valykla, nes ji tooookia sunki, kai slapia, gerai, kad ir nekisau i skalbykle - buciau ja sulauziusi unsure.gif
Tarnauja ji mums jau keturis metus, o pavasari pirksim dar viena thumbup.gif - sveciams cool.gif
adrija
O va čia toks klausimas iškilo.Kitoje temoje diskutavome apie vilnonę patalynę ir pasidarė įdomu,kodėl viena patalynė smirdi,o kita ne.Ar čia kaltas apdirbimas ar kailio rūšis.Aš pirkau paprastą pigią patalynę,tai dvokė.Kita mama pirko merinosą,sako,kad nedvokė.Įdomu būtų kitų nuomonė g.gif Ačiū 4u.gif
marakeš
QUOTE(Uvė @ 2006 11 13, 17:22)
*

žiūriu aš į tą antklodę ir tokia nelanksti man ji atrodo - nėra taip, kad vėjai pučia, kai po ja guli (ypač dviese)? įmanoma ja apsikamšyti?
Solopgang
turim merino aviu vilnos 200-220 thumbup.gif pasaka, tik slista biskuti is uzvalkalo doh.gif bet uzatt kaip minksta ir silta
thumbup.gif
Monica
gaila, kad niekas taip ir neatsakėt apie šilku kimštas antklodes cool.gif

Maximoj joms dabar nuolaida, galvoju įsigyti g.gif
Mantilė
vasarai naudojat Merkio vilnones antklodes?
ruošiuosi pirkti tokią ,nes su pūkine per šilta
Moon
Gal teko girdėti ar išbandyti antklodes su natūralaus pluošto užpildais Lyocelio (medžių lapų) arba kukurūzų pluošto. Ar po jomis neprakaituojama, ar nealergizuoja? g.gif
~Dziuliki~
na as norejau siek tiek pasidalinti patirtimi apie "KuRimos" produkcija, nes dirbau sioje firmoje... tai vat...yra visokiu vilnoniu patalyniu...yra kuriu kamsalas vilna, ir jos skyrstomos i vasarines, paprastas ir keturiu metu laiku taip vadinamas..vasarines plonesnes negu paprastos, o keturi metu laikai susisega is dvieju...tai galima arba atejus sveciam savo kaldra padalinti, arba kai vasara karsta issegti viena o ziema susegti abi... mirksiukas.gif jas galima skalbti skalbykleje...aisku jeigu imsit 220x200 tai gali netilpti...
kitos yra viena puse dengta silku o kita vilnone cia tiems zmoniems daugiau tinka kurie nevelka i patalyne ir propoguoja vilnos masaza, nes ji uztiesus labai graziai atrodo ant lovos, bet ju buna kimstu poliesteriu ir tik is vienos puses yra vilna...
kitos yra vadinamos Camel/Superwash jos yra is kupranugariu vilnos australietiskos ne europietiskos viena puse ruda kita balta...labai siltos ir gerai skalbiasi...jas taip pat galima skalbti skalbykleje vilnos rezimu, et seip geriau yra nesti i valykla...
kadangi cia yra daug nestuke.gif tai noriu pridurti kad buna ir vaikiskos vilnones patalynes kur yra su vilna isoreje ir kur kaip rasiau tik kimstos vilna antklodes... i lovytes taip pat buna...pagalves kimstos vilna nebuna, bet buna su vilnos sluoksniu kamsalas poliesterio pukas tada vilnos ir tada medvilne ant virsaus jos su uztrauktuku atsisega ir issiima vidus tai vaikuciui galima tik ta su vilna uzvalkala deti...jis plonytis buna...
yra ir vilnoniu vokeliu kudikiams...
kas domina apie kurimos produkcija klauskit kuo galesiu tuo padesiu...

tikrai nenoriu duoti kazkokios reklamos bet is anklodziu pas juos produkcija nebloga, is patalu tai kitas klausimas ir gal parasysiu kitoj temoj prie patalyniu... smile.gif blush2.gif
Antarė
QUOTE(Mantilė @ 2007 03 16, 23:58)
vasarai naudojat Merkio vilnones antklodes?
ruošiuosi pirkti tokią ,nes su pūkine per šilta
*

Merkio būna vasarinių, plonų antklodziu, vidutiniu ir storų žieminių, bet jos visos lengvos ir smagios miegoti 4u.gif Jeigu kam reikia kokios antklodes, prašom kreiptis mirksiukas.gif
jovial
QUOTE(Moon @ 2007 04 18, 20:27)
Gal teko girdėti ar išbandyti antklodes su natūralaus pluošto užpildais Lyocelio (medžių lapų) arba kukurūzų pluošto. Ar po jomis neprakaituojama, ar nealergizuoja? g.gif
*

Vaikui naudojam kukurūzų pluošto. Pinigai ismesti i bala. Ir prakaituoja, kai silta, ir, jei namie vesiau, per salta po ja.
peledziuke
QUOTE(Uvė @ 2006 11 13, 16:22)
*

kuriame sandelyje? g.gif
vaidem
as taip pat galvoju apie patalyne su silko uzpildu, bet irgi nerandu informacijs apie ja? gal kas turit? pasidalinkit patirtim. sako, kad su ja ziema nesalta, o vasara nekarsta? ar teisybe ar tik reklama?
Amber.girl
Man reikia antklodes, bet kad būtų universali smile.gif Žiamą, kad šilta, o vasarą vėsu smile.gif
Kokia kaina būtų 200x220? smile.gif

QUOTE(Antarė @ 2007 09 02, 15:11)
Merkio būna vasarinių, plonų antklodziu, vidutiniu ir storų žieminių, bet jos visos lengvos ir smagios miegoti 4u.gif Jeigu kam reikia kokios antklodes, prašom kreiptis mirksiukas.gif
*

This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.