QUOTE(himalaya @ 2007 06 02, 15:49) teisingai pasakei
Gera knyga
Oi, mergaites! Kaip gerai, kad sia tema netycia radau! Pazadu: uzsuksiu dazniau!
Kaip tik norejau uzvesti panasaus pobudzio. Metciau strelikes sen bei ten ir nesulaukiau atgarsio... Mums dar tik 10-ta savaitele kapsi, o knygu prisipirkau ir visos mano Pasidziaugiu, kad nuo pat pirmos dienos, kai suzinojau, kad laukiuosi nebuvo nei dienos neigiamoms mintims, emocijoms. Kaip mano ginekologe sake: per savo praktika turiu tik antra nestuke, kuri taip sviecia.. Ir tai buvo man pats graziausias komplimentas! Tikiuosi, kad atrasiu dar ne viena panasiai mastancia!
laukiu laukiu nuomoniu...idomu...
Yra Žarskaus knyga "As iki gimimo" o kita laida "Gimimo slepinys". Turiu abi ir skaitau jau ne po pirma karta
Taip, demokratija, as tas dvi knygeles taip pat skaiciau ir daug "proto" igyjau. O kas tau labiausiai istrigo??? Ir ka Tu jau pastebi savo nestukes minciu deka ant auganciu vaikiuku?
Na as sutinku su ta mintimi kad gimdymas turetu buti kuo naturalesnis, jokiu nuskausminamuju ir skatinamuju, jau pries pirma gimdyma skaiciau sias knygeles ir apsisprendziau gimdyti pati be jokiu vaistu ir tuom labai dziaugiuosi. Nesakau kad buvo lengva gimdyti, bet tai viskas vardan vaikuciu. Tikiu kad nuo nesciosios elgesio priklausys ir vaikucio charakteris, tikiu kad mintys apie aborta gali suzeisti vaikucio siela. Na as tikiu ten visais aprasytais dalykais ir dziaugiuosi kad yra nors keletas tokiu knyguciu kurios atitinka mano mastysena. Cia diskutuoti galima butu daug sia tema.
Jau nuo tos dienos kai suzinojau kad laukiuosi
dabar mums jau 33sav, ir as stengiuos ko dazniau kalbetis su jo, pasokoju viska ka darau, kas aplink dedasi ir man atrodo jis mane supranta, tai yra bendrauja su manim, atspardydamas man visus sonus kai jam dar buvo daugiau vietos pilvuke, as pastebedavau, kad kai padedu ranka ant pilvo jis atplaukdavo prie tos vietos ir maloniai kutendavo is vidaus, cia toks neapsakomas jausmas buvo
Panasiai mastau ir apie naujos gyvybes pradejima. Man asmeniskai tai nera tik fiziologine busena, kai auga pilvas ir norisi valgyti uz du. Kazkaip primityvokai skamba.. Todel, ypac, dabar kontroliuoju savo mintis-veiksmus-poelgius. Nes esu atsakinga uz nauja gyvybe. Suprantu, kad esu parinkta is daugeliu moteru tarpo del to, kad per mane ateitu naujas zmogus, kad is manes kazka gautu... Del to ir esu atsakinga uz KOKYBISKA DAVIMA. Labai isiklausau i savo kuna, jausmus, sapnus, nes tai man nauja patirtis susijusi su nauja gyvybe. Nauju formavimu. As noriu, kad is tos seklytes isaugtu vaisiai, kuriais dziaugciausi, is kuriu pati toliau mokinciausi.
Tad, neturiu minciu del pykcio, zalingu iprociu, nes zinau, kad per mane visa tai nuseda i nauja formuojama daigeli.
Taip gražiai visos atsiliepiat apie šias knygas. Nusprendžiau ir aš jas nusipirkti
QUOTE(busVakare @ 2007 06 11, 09:58) Panasiai mastau ir apie naujos gyvybes pradejima. Man asmeniskai tai nera tik fiziologine busena, kai auga pilvas ir norisi valgyti uz du. Kazkaip primityvokai skamba.. Todel, ypac, dabar kontroliuoju savo mintis-veiksmus-poelgius. Nes esu atsakinga uz nauja gyvybe. Suprantu, kad esu parinkta is daugeliu moteru tarpo del to, kad per mane ateitu naujas zmogus, kad is manes kazka gautu... Del to ir esu atsakinga uz KOKYBISKA DAVIMA. Labai isiklausau i savo kuna, jausmus, sapnus, nes tai man nauja patirtis susijusi su nauja gyvybe. Nauju formavimu. As noriu, kad is tos seklytes isaugtu vaisiai, kuriais dziaugciausi, is kuriu pati toliau mokinciausi. Tad, neturiu minciu del pykcio, zalingu iprociu, nes zinau, kad per mane visa tai nuseda i nauja formuojama daigeli. Oi kaip malonu skaityti tokias mintis, kurios atitinka manasias As irgi niekada nemaniau kad vaikas yra MANO. Dziaugiuosi kad jis mane pasirinko, kad jo siela pereis per mano kuna. Labai norisi perduoti ta suvokima, patirti. Bet taip idomu palieka kai pagalvoju kiek jam teks visko patirt, isgyvet, suvokt. Man irgi Ir dziaugiuosi kad atsirado temele apie tai, nes dazniausiai atgarsio tokiom temom nesulaukiu... QUOTE(Demokratija @ 2007 06 08, 17:49) Na as sutinku su ta mintimi kad gimdymas turetu buti kuo naturalesnis, jokiu nuskausminamuju ir skatinamuju Labai neatsakingas požiūris į savo ir savo vaiko sveikatą bei gyvybę. Toks užsispyrimas gimdyti be vaistų neretai priveda prie kūdikio mirties (gali uždusti motinos įsčiose). Kartais medikamentinis įsikišimas yra neišvengiamas. Jei jau tokios natūralistės, tai gal miškuose gimdykit ar rugių laukuose. Va ten tai jokių vaistų niekas nekiš ir operuot neskubės, net ir didžiausiai būtinybei atsiradus. Gimdymas, nors ir natūralus reiškinys, vis dažniau būna komplikuotas ir komplikacijų rizikos faktorius gali pakisti kiekvieną minutę. Iš anksto tokių dalykų numatyt dažniausiai nepavyksta. Todėl tik labai neatsakinga moteris gali taip kvailai užsispirti "tik natūraliam" gimdymui
Šaunu, nes ir man ta knygutę įdavė draugė. Ir aš galiu patvirtinti, kad tiksliai žinau kada mano mažylis buvo pradėtas. Be to ir vyras pastebėjo kad kol nepatvirtino gydytojai, kad laukiuos jautė kažką nepaprasta. Jam buvo toks didelis noras kilęs manimi rūpintis. Sakė ir pats negali paaiškinti kodėl. O vėliau viskas buvo aišku. Mes
Papildyta: QUOTE(jbs @ 2007 06 13, 09:54) Labai neatsakingas požiūris į savo ir savo vaiko sveikatą bei gyvybę. Toks užsispyrimas gimdyti be vaistų neretai priveda prie kūdikio mirties (gali uždusti motinos įsčiose). Kartais medikamentinis įsikišimas yra neišvengiamas. Jei jau tokios natūralistės, tai gal miškuose gimdykit ar rugių laukuose. Va ten tai jokių vaistų niekas nekiš ir operuot neskubės, net ir didžiausiai būtinybei atsiradus. Gimdymas, nors ir natūralus reiškinys, vis dažniau būna komplikuotas ir komplikacijų rizikos faktorius gali pakisti kiekvieną minutę. Iš anksto tokių dalykų numatyt dažniausiai nepavyksta. Todėl tik labai neatsakinga moteris gali taip kvailai užsispirti "tik natūraliam" gimdymui Jei tave piktina, tai neskaityk. Kaip suprantu čia renkasi bendraminčiai. QUOTE(jbs @ 2007 06 13, 08:54) Labai neatsakingas požiūris į savo ir savo vaiko sveikatą bei gyvybę. Toks užsispyrimas gimdyti be vaistų neretai priveda prie kūdikio mirties (gali uždusti motinos įsčiose). Kartais medikamentinis įsikišimas yra neišvengiamas. Jei jau tokios natūralistės, tai gal miškuose gimdykit ar rugių laukuose. Va ten tai jokių vaistų niekas nekiš ir operuot neskubės, net ir didžiausiai būtinybei atsiradus. Gimdymas, nors ir natūralus reiškinys, vis dažniau būna komplikuotas ir komplikacijų rizikos faktorius gali pakisti kiekvieną minutę. Iš anksto tokių dalykų numatyt dažniausiai nepavyksta. Todėl tik labai neatsakinga moteris gali taip kvailai užsispirti "tik natūraliam" gimdymui Nesuprantu, ko cia piktintis.
Mergaitės, skaitau Jūsų mintis ir mane kai kurios gąsdina
"Scenarijus, kurį mes atsinešame į naujo gimimo vietą, būna paruoštas dar toli prieš tą gimimą, todėl ir tėvai nebūna atsitiktiniai, ir pradėjimo bei gimimo momentai tam tikru laipsniu būna nulemti. Vidinė mūsų gimimo priežastis slypi mumyse, o tėvai duodami tokie, kurie geriausiai pasirūpins mūsų vystymusi ir padės įgyvendinti atsineštą programą." Jei ką sudomino šios mintys, pilną straipsnį galite perskaityti čia Sėkmės visoms nėštukėms
merginos, as nesulaukiu pabaigos... Man taip knieti, koki zmogiuka turesiu! Koks charakteris, kaip atrodys... Vis skaiciuoju dienas, o cia dar tik 14 sav., pilvuzas auga, tampu nerangesne, bet labai energinga. Taip laukiu galo!!! Ir sita mano nekantrumo savybe, aisku, persiduos leliu...
Aš irgi manau kad jaučia vaikas jau pilve, ar jis laukiamas ar ne, ar mylimas, ar ne... Aš manau, kad net kai šneku su savo pilvuku jis mane intuityviai supranta... Šnekėdavau su ir su pirma, ir su antra dukrele, ir dabar kai laukiuosi irgi šneku, kartais įdomiai taip, kai kokią muziką groja ausines pridedu prie pilvo tai būna kad nurimsta iškart arba atvirkščiai pradeda labai spardytis, o kai išjugiu tai ramus iškart, įjungiu - vėl spardosi, tai čia manau ne sutapimai tokie
Tikrai gera knyga. MAne irgi domina ne tik materialusis pasaulis, bet ir tai, kas vyksta uz jo ribu. Daug pamastymu radau toje knygoje.
tikrai padeda formuotis, bresti paciai, o taip pat, galima rasti daug vertingos informacijos, kaip reikia elgtis su dar negimusiu vaikuciu, kad jis butu stiprus dvasiskai. Tai jam labai pades gyvenime. Mes, busimos mamos, labai daug galime duoti dar negimusiems vaikams.Mes turime tokiu galiu.Tik mes galima padeti pirmuosius svarbiausius pagrindus.
Jei norėsite A. Žarskaus knygos "Iš dangaus nusileidau". Tai rašykite man AŽ savo emeilą, turiu ją nusiskanavusi
Pingvinuk, jei jau prasitarei, tai teks ir man atsiust. Issiunciau savo koordinates i AZ
Gimdymas. Akušeris ištraukia vaiką berniukas, tik jis ne verkia, o juokiasi, susiėmęs už pilvo. Rankutė suspausta į kumštį. Akušeris sutrikęs atgniaužia kumštį, o ten kontraceptinė tabletė.
labas, mergaitės karalaitės
Labai daug duoda kūdikio charakteriui tai, kaip mama jaučiasi nėštumo metu. kokia jos nuotaika ir t.t. išbandyta praktiškai QUOTE(evelina @ 2007 07 30, 21:08) labas, mergaitės karalaitės Labai daug duoda kūdikio charakteriui tai, kaip mama jaučiasi nėštumo metu. kokia jos nuotaika ir t.t. išbandyta praktiškai Kaip graziai rasai! Sypsojausi ir net apsigraudinau! Taip, as isitikinus, kad visos emocijos nestumo metu "susideda" i vaikiuka. Todel save stebiu. Turejau tik 3 dienas, kada nervinausi del santykiu su savo sese, o visom kitom dienom- kaip ir rasai- svieciu, myliu zmones, daug bendrauju. Esu viduje labai stabili ir harmoninga, tad daznai sulaukiu draugiu pokalbiu del "uzvedimo gyventi taip kaip tu"... Kaifuoju, kai aplinkui zmones "issitiesia". O mano ginekolege sake: "Per savo praktika matau tik antra savo kliente, kuri taip sviecia. Vis grazyn ir grazyn..." O jausmas, kad visa pasauli apkabinsiu! Va, ir idomu, koks tas mano kleckiukas isaugs... QUOTE(Pingvinukas @ 2007 07 07, 12:28) Jei norėsite A. Žarskaus knygos "Iš dangaus nusileidau". Tai rašykite man AŽ savo emeilą, turiu ją nusiskanavusi Knygą gal prieš mėnesį Pingviniukas (ačiū jai Labai patiko. Mintys dvelkiančios ramybe ir susitaikymu. Bus taip, kaip turi būti. Džiaugiuosi, kad ši knyga rado kelią i mano biblioteką
Rigita, dar perskaityk ir kitas dvi A. Žarskaus knygas (AŠ IKI GIMIMO ir GIMIMO SLĖPINYS)
pingvinuk, idomu pasidare, jei gali ir man atsiusk ta knyga
būčiau dėkinga, jei ir man atsiustum, nusiunciau savo e-mail tau i AZ
Pagaliau radau ko ieskojau!!! Pasirodo, ne as viena sias nuostabias A.Zarskaus knygas esu atradusi. "As iki gimimo" isigijau dar gerokai iki pastojimo, mazdaug pries pusmeti. Ir sia knyga pirkau ne todel, kad laukiuosi, o todel, kad atradau visas savo mintis popieriuje isdestytas. Knyga perskaiciau dar iki nestumo net keleta kartu, gal todel ir mazulio "atejima" pajutau nuo pat pradziu - tiksliai zinau, kada jis pas mus "nusileido". O po keliu dienu vienoje sendaikciu parduotuveleje uztikau nuostabia juodmedzio statulele - stilizuota motina su kudikeliu ant ranku. Nusipirkau is karto, supratusi tai kaip zenkla.
Nepakartojama, ikvepianti knyga! Puikios mintys! Mylekime mus pasirinkusius angelelius ir dekokime Dievui uz nuostabiausia dovana Zemeje!
Paulita, ar skaitei ir GIMIMO SLĖPINYS? Ir IŠ DANGAUS NUSILEIDAU?
Man tos knygos pačios mieliausios kaip mamai
Prabilai būdama įsčiose
- pirščiukais rašei laiškus mamai ant pilvo - kiekvienas taškas krito tėčiui į ausį, kiek - vienas glamžomas lapas buvo skausmingas - vis priminei apie save - rašei vis dažniau - poezija sunkiai betilpo... o dabar kas dieną aš džiaugiuosi tavo mylinčiu ir kviečiančiu žvilgsniu... įdomu, kaip sekasi visoms čia rašiusioms mamytėms... kažkaip jaučiu, kad ne vietoj šita tema...kaip man tada pasirodė, kad tiks čionai...
himalaya grazuz zodziai, o tikrai taip buvo. O dabar stai jau ropineja laipoja. Ahhhhh...
Sekas puikiai. Augam sauniai ir linksmai. Pasidalnsiu vienu ispudziu. Mazaja maitinau. sedincia maitinimo kedutej ir sakau jai: "Ar zinai dukryte kai buvai pilvelyje mamyte tave spinduleliu vadino." Ji pakele galvyte nusisypsojo ir tokiau savo mazais pirstukais rakaliojo is burnos iskritusia bulve ant stalo. As aisku apsiverkiau is dziaugsmo. Vadinas dar prisimena pilvelio dieneles Ahhhh....
as ir sneku nuo pat pradzios su leliuku ir pilvuka gan daznai paglostau.ir matau kad jis tai jaucia.
petruska699 laikykis ir stiprybes tau
QUOTE(rimulia12 @ 2008 08 21, 18:30) himalaya grazuz zodziai, o tikrai taip buvo. O dabar stai jau ropineja laipoja. Ahhhhh... Sekas puikiai. Augam sauniai ir linksmai. Pasidalnsiu vienu ispudziu. Mazaja maitinau. sedincia maitinimo kedutej ir sakau jai: "Ar zinai dukryte kai buvai pilvelyje mamyte tave spinduleliu vadino." Ji pakele galvyte nusisypsojo ir tokiau savo mazais pirstukais rakaliojo is burnos iskritusia bulve ant stalo. As aisku apsiverkiau is dziaugsmo. Vadinas dar prisimena pilvelio dieneles Ahhhh.... QUOTE(petruska699 @ 2008 08 21, 23:38) as ir sneku nuo pat pradzios su leliuku ir pilvuka gan daznai paglostau.ir matau kad jis tai jaucia.
Na ir šaunuolės Jūs visos
|