Sveikos, moteriskos lyties atstoves, vat perskaiciau toki straipsni: http://www.lrytas.lt/?data=20070602&id...;view=4&p=1ir labai susidomejau. Tokio dalykelio da Lietuvoje nera, bet zinoma, gali atsirasti. Taigi, noriu paklausti, kokia Jusu nuomone apie tai? Gal kas daugiau yra girdeje apie ta Lybrel? O gal kas gyvena USA ir gali svieziausiom naujienom pasidalinti? Laukiu komentaru.
sleepy hat
2007 06 03, 12:03
as irgi paskaicius straipsni labai juo susidomejau  bet man cia kazkaip dar keistai atrodo, kad taip imanoma ir sveika.. juk visos ginekologes klykauja, kad kontraceptikai blogis
QUOTE(sleepy hat @ 2007 06 03, 13:03) as irgi paskaicius straipsni labai juo susidomejau  bet man cia kazkaip dar keistai atrodo, kad taip imanoma ir sveika.. juk visos ginekologes klykauja, kad kontraceptikai blogis  o tu ziurejai video klipa, kur daktare sneka? ji ten kaip tik teigia, kad viskas ok ir normalu...  man tai irgi cia biski keista, nes menesiniu is viso kaip ir nebelieka, bet tipo kazkaip naturaliai cia gaunasi...bet as kiek suprantu,tai reiktu jau be perstojo gerti tas tabletikes...cia irgi sudukas
QUOTE(Ievaa @ 2007 06 03, 15:23) o tu ziurejai video klipa, kur daktare sneka? ji ten kaip tik teigia, kad viskas ok ir normalu...  man tai irgi cia biski keista, nes menesiniu is viso kaip ir nebelieka, bet tipo kazkaip naturaliai cia gaunasi...bet as kiek suprantu,tai reiktu jau be perstojo gerti tas tabletikes...cia irgi sudukas   jei man gerai sumoketu as ir galeciau ka tik uzsakovas nori papasakot (gi medikai tooookius pinigus ir dovanas gaunas uz medikamentu praklamavima kad oj  eilinis mirtingas paciantas net neitaria)
evelinki
2007 06 03, 20:21
As apie sita priemone suzinojau is jusu, bet pati dar nieko nemaciau negiordejau. Gyvenu amerikoje, kas konkreciai domintu, galeciau pasidometi..
sleepy hat
2007 06 03, 21:22
man tai butu idomu ji vartojanciu atsiliepimai, bet kadangi ji tik neseniai legalizavo tai matyt teks palaukt sito.. Papildyta:nuuuuuuuu bet gi kaip faina butu reiks paieskot kokiu straipsniu lietuvisku ka apie tai mano musiskiai medikai, tikiuos greit parasys kas
QUOTE(Dasha @ 2007 06 03, 21:00)  jei man gerai sumoketu as ir galeciau ka tik uzsakovas nori papasakot (gi medikai tooookius pinigus ir dovanas gaunas uz medikamentu praklamavima kad oj  eilinis mirtingas paciantas net neitaria) na mano pacios tetis yra daktaras ir as zinau, kaip ten kas viskas vyksta...kad gydytojai gali ka pareklamuot, tai savaime suprantama, bet jie nereklamuos to dalyko, kuris tikrai yra kenksmingas ir belenkaip zaloja mus...visu pirmiausia eina morale, kuri neleistu reklamuot kazkoki nuoda...tai va... Papildyta:QUOTE(evelinki @ 2007 06 03, 21:21) As apie sita priemone suzinojau is jusu, bet pati dar nieko nemaciau negiordejau. Gyvenu amerikoje, kas konkreciai domintu, galeciau pasidometi..  tai vat ir domintu merginu reakcija i sia naujove, ka jos mano apie tai. butu aisku didelis fainumas suzinot kazka is tu mergaiciu, kurios vartoja si preparata, bet vat neisivaizduoju, kokiu greitumu paplis si naujove pas jus  ir kada galesim laukti pirmu atsiliepimu
evelinki
2007 06 06, 01:51
QUOTE(Ievaa @ 2007 06 04, 19:28) na mano pacios tetis yra daktaras ir as zinau, kaip ten kas viskas vyksta...kad gydytojai gali ka pareklamuot, tai savaime suprantama, bet jie nereklamuos to dalyko, kuris tikrai yra kenksmingas ir belenkaip zaloja mus...visu pirmiausia eina morale, kuri neleistu reklamuot kazkoki nuoda...tai va... Papildyta:tai vat ir domintu merginu reakcija i sia naujove, ka jos mano apie tai. butu aisku didelis fainumas suzinot kazka is tu mergaiciu, kurios vartoja si preparata, bet vat neisivaizduoju, kokiu greitumu paplis si naujove pas jus  ir kada galesim laukti pirmu atsiliepimu  Jei tik kazka suzinosiu, iskart pranesiu
QUOTE(evelinki @ 2007 06 06, 02:51) Jei tik kazka suzinosiu, iskart pranesiu  ok, lauksim ziniu
inghaar
2007 06 07, 22:36
senokai jau jokiu ziniu del sito
Man tas straipsnis labai jau propagandinis pasirodė. Juo norima įtikinti, kad mėnesinės blogis ir moters nevisavertiškumo priežastis  O prie ko dar patriarchalinė visuomenė  Ar kas nors ištyrė, per kiek laiko po tų vaistų nutraukimo atsistato vaisingumas ar jokių pasekmių nelieka vaikui?  Kodėl apie tai nieko nerašoma? Aš asmeniškai tokių tablečių negerčiau, nes man mėnesinės yra natūralus dalykas, kurio nematau priežasties naikinti. Suprantu tas, kurioms jos skausmingos ir reikia kažką daryti. Bet šiaip sau išreguliuoti ornanizmą nematau priežasčių
prietranka
2007 06 10, 08:00
QUOTE(syte @ 2007 06 09, 19:37) Man tas straipsnis labai jau propagandinis pasirodė. Juo norima įtikinti, kad mėnesinės blogis ir moters nevisavertiškumo priežastis  O prie ko dar patriarchalinė visuomenė  Ar kas nors ištyrė, per kiek laiko po tų vaistų nutraukimo atsistato vaisingumas ar jokių pasekmių nelieka vaikui?  Kodėl apie tai nieko nerašoma? Aš asmeniškai tokių tablečių negerčiau, nes man mėnesinės yra natūralus dalykas, kurio nematau priežasties naikinti. Suprantu tas, kurioms jos skausmingos ir reikia kažką daryti. Bet šiaip sau išreguliuoti ornanizmą nematau priežasčių  jau žadėjau pradėti kategorišką savo nuomonę šio preparato atžvilgiu, bet žiūriu, kad tu parašei viską, ką žadėjau pati rašyti
sleepy hat
2007 06 10, 09:24
naturalu.. tai jame ir rase apie naturalumus siais laikais. jei jums tos dienos nekelia problemu, tai megaukites naturalumu. man tai kas menesi kelios dienos praktiskai isbraukiamos is gyvenimo aktyvaus, tai sumetus beveik menuo per metus gaunas.perdaug biski.. man irgi sunkoka isivaizduoti gyvenima be mmm,bet gal atejo laikas pripazint kad ir tokiu isradimu pridare  nemanau, kad toks vaistas butu atejes jei butu pavojingas,aisku kazkokiu neigiamu poveikiu tures. beto kol iki lt ateis, tai vakaruose jau bus kile visi imanomi skandalai apie jo sauguma, sveikuma ir t.t.
QUOTE(prietranka @ 2007 06 10, 09:00) jau žadėjau pradėti kategorišką savo nuomonę šio preparato atžvilgiu, bet žiūriu, kad tu parašei viską, ką žadėjau pati rašyti  Smagu, kad ne mano vienos tokia nuomonė šiuo klausimu Papildyta:QUOTE(sleepy hat @ 2007 06 10, 10:24) naturalu.. tai jame ir rase apie naturalumus siais laikais. jei jums tos dienos nekelia problemu, tai megaukites naturalumu. man tai kas menesi kelios dienos praktiskai isbraukiamos is gyvenimo aktyvaus, tai sumetus beveik menuo per metus gaunas.perdaug biski.. man irgi sunkoka isivaizduoti gyvenima be mmm,bet gal atejo laikas pripazint kad ir tokiu isradimu pridare  nemanau, kad toks vaistas butu atejes jei butu pavojingas,aisku kazkokiu neigiamu poveikiu tures. beto kol iki lt ateis, tai vakaruose jau bus kile visi imanomi skandalai apie jo sauguma, sveikuma ir t.t.  Matai, esmė tame, kad tame straipsnyje buvo viskas suvaryta į vienus vartus ir visisškai neatsižvelgiama į kitą nuomonę - ji buvo paminėta, tačiau iš karto pavadinta "silpna korta". Kaip jau rašiau, puikiausiai suprantu tas, kurioms mėnesinės "išmestos dienos iš gyvenimo". Man asmeniškai jos visai netrukdo. Be to KT negeriu, todėl mano natūralumo karta yra šiek tiek stipresnė nei aprašyta straipsnyje
prietranka
2007 06 10, 11:25
QUOTE(syte @ 2007 06 10, 12:19) Smagu, kad ne mano vienos tokia nuomonė šiuo klausimu Papildyta:Matai, esmė tame, kad tame straipsnyje buvo viskas suvaryta į vienus vartus ir visisškai neatsižvelgiama į kitą nuomonę - ji buvo paminėta, tačiau iš karto pavadinta "silpna korta". Kaip jau rašiau, puikiausiai suprantu tas, kurioms mėnesinės "išmestos dienos iš gyvenimo". Man asmeniškai jos visai netrukdo. Be to KT negeriu, todėl mano natūralumo karta yra šiek tiek stipresnė nei aprašyta straipsnyje  man mėnesinės nemaža kančia, bet nesiruošiu šios problemos spręsti hormoniniais preparatais. Manau tokiom naujovėm gali tikėti tik tos laimingos merginos, kurioms neteko patirti pašalinių KT poveikių. O man užtenka to, kad apie 4 metus vartojau KT, nebenoriu į jų pusę net žiūrėti ir man nerūpi, kad gydytojai juos kiša kaip vitaminus, mano organizmas pats pasakė, kad taip toli gražu nėra  gal ateityje ir bus KT patobulinti visom prasmėm, bet kažin ar mūsų anūkai sulauks. Moteriškių mulkinimas..
protinga_blondine
2011 07 05, 01:10
Gal per kelis metus atsirado vartojusiu sias tabeltes?
|
|