Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Auklė parveda vaiką iš darželio
Supermamų klubas > Vaikų auklėjimas ir ugdymas > Viskas apie aukles
Pages: 1, 2
Neglaite
Darzelis netoli namu,reikes tik vyresniji is jo parvest, gal kartais nuvest. Gal kas turejot toki varianta, padekit, as visai nesigaudau doh.gif
mykolė
Na aš pati būdama aukle sutikčiau tokį darbelį padaryti už 1-1,5lt-o ką? per mėn jau ir susidaro 20-30lt.
*Bambolina*
MANO MOCIUTE TAIP VEDZIOJO NUO 3 METUKU IKI MOKYKLOS LANKYMO. uZ NUVEDIMA IR PARVEDIMA MOKEJO 5 LITUS smile.gif
Neglaite
Nu nieko sau blink.gif ,tai gal tas darzelis labai toli nuo namu buvo, kad tiek daug mokejo?
renax
Na siaip uz maziau niekas ir neis ,cia jau faktas. Vis viena ryte reik keltis visada vakare laisvai but kad paimt juk zmogus ne siaip dirba smile.gif
*Varlė*
Aš pati vedžioju 6 metų vaiką į darželį, jei reikia - ir parvedu. Moka 2 litus, nes jie tiek sunaudoja bilietams. ir jiems gerai (nes turi mažutę mergytę, ir man gerai).
Ambro
Brangoka.... Kiek girdejau, Kaune moka po 2 Lt rolleyes.gif
lile
O gal zinot kiek moket uz valanda auklei, kuri tik buna su vaikuciai (dvynukais). Buna kartu su mamyte smile.gif nu kartu, tai as keiciu pampersus, darau valgyt. Maitiname ji viena as kita. Prausiu as. Bet va tarp valgymu ji sedi ir vaikucius ziuri smile.gif Mes gyvename Kaune.
lengvute
ir aš žadu prašyt vienosmoteriškės , kad parvestų mirksiukas.gif .Po 5 ir man atrodo per daug, tos, kurios užsiima su vaikais, turėtų gauti daugiau nei tos, kurios tik parveda, manyčiau už dieną užtektų kokių 2,5 (na, bet kai pas mane 2, tai gal bandysiu už dieną 4lt. siūlyt ax.gif kaimynkai).
Šmigija
Sprendžiu paskutiniu metu dilemą, kaip reikės vedžioti vaiką į darželį. Darželis yra visai kitoje pusėje nei darbas, automobilio neturiu, vyras vaiko vedžioti irgi negali nes labai anksti i darbą išvyksta. Galvoju samdyti kokį žmogų, kuris vaiką rytais nuvestų į darželį ir gal būt kartais pasiimtu, bet tai būtų retai.
Neaišku kiek reikėtų tokiu atveju mokėti. Ar kas nors samdotės tokią auklę?
kasiopeja
Mes samdėm moterį, kuri paimdavo pirmoką po pamokų, nuvesdavo pavalgyt, į treniruotę ir tada atvesdavo man į darbą. Gaudavosi geras pusdienis jos darbo. Už visa tai mokėdavau po 15 Lt.
Šmigija
Būtų neblogai rasti "ratuotą" auklę kuri jau vežioja kokį vaikutį panašiu maršrutu. Arba kuriai į darbą būtų pakeliui. Nes mano vaiką praktiškai tik nuvest reikėtų, nei maitinti nei rengti.
Picine
Ir man tokios reikia, nes darzelis kitoj miesto pusej.....
Bet kai pagalvoju, kad kazkas svetimas dar automobiliu ves vaika blink.gif Gal koki vairavimo testa sugalvoti reiketu...
Mamos, pasidalinkit patirtim, jeigu samdot toki zmogu.
Šmigija
JO svetimo žmogaus vairavimas irgi gasdina g.gif
jovana
O ar ne paprasčiau pervesti į kitą darželį, kad patogiau būtų??? g.gif
Šmigija
Vaikas mano labaio alergiškas maistui, deja, Kaune yra tik vienas darželis skirtas tokiems vaikams. Taip kad alternatyvos ieškant kito darželio nėra.

Na bet keista negi tikrai niekas nesinaudoja tokiom auklės paslaugom?
Picine
Acha, kad jokio skirtumo, kur tas darzelis. Vistiek nuo musu namu tik automobiliu pasiekiamas................
Natalija.it
QUOTE(*Drambliukas* @ 2005 07 27, 09:31)
Vaikas mano labaio alergiškas maistui, deja, Kaune yra tik vienas darželis skirtas tokiems vaikams. Taip kad alternatyvos ieškant kito darželio nėra.

*

Aš turiu auklę ir noriu ją pasilikti dar metams, kad vaiką iš darželio paimtų, o jei sirgs, kad su juo pabūtų. Tai galvoju mokėti 450 lt į mėn., o jei sirgs už kiekvieną dieną po 10 lt pridėsiu.
Šmigija
Na aš ir šiaip auklei mokejau 450, bet tik už nuvešimą į darželį tiek nemokesiu.
Spragtukas
QUOTE(RamuneA @ 2005 07 27, 11:15)
Aš turiu auklę ir noriu ją pasilikti dar metams, kad vaiką iš darželio paimtų, o jei sirgs, kad su juo pabūtų. Tai galvoju mokėti 450 lt į mėn., o jei sirgs už kiekvieną dieną po 10 lt pridėsiu.
*

Nemanai, kad mokesi perdaug uz aukles atliekama darba?
AGI
Neturiu jokios patirties šioje srityje, bet važiuodama į darbą (panašiu laiku stoviu kelias minutes prie to paties šviesoforo) pastebėjau, kad toje pačioje vietoje kiekvieną rytą laukia mokinukas, mano manymu pirmokas, kurį paima tas pats taksi ir veža. Spėju, kad taksistas specialiai tam tikslui samdomas. Manau, kad po keletą valandų be darbo stotelės stovintys taksistai imtųsi tokios užduoties. Nors sunku spėti, kiek jie užsiprašytų už tokią paslaugą.
Natalija.it
QUOTE(Spragtukas @ 2005 07 27, 12:46)
Nemanai, kad mokesi perdaug  uz aukles atliekama darba?
*

O ką reikės daryt jei vaikas susirgs? Reikia man ją laikyt, o be 400-500 lt kas pas mane bus?
Lali
QUOTE(kasiopeja @ 2005 07 25, 13:54)
Mes samdėm moterį, kuri paimdavo pirmoką po pamokų, nuvesdavo pavalgyt, į treniruotę ir tada atvesdavo man į darbą. Gaudavosi geras pusdienis jos darbo. Už visa tai mokėdavau po 15 Lt.
*

blembacki ir is kur Jus tokias "pigias" aukles randate.... As va dabar ieskausi aukles ir siulau po 3 lt i val. I diena butu darbo max. 6 val, bet niekas nenori mano grazuolytes priziureti...
renax
Su taksistais daug kas daro , i treniruotes vaikucius veza ir i mokykleles , O daroma paprastai pasirasoma sutartis su firma ,nustatomas laikas ir atvaziuoja ir nuveza . O kainuoja tiek kiek nuvaziuot ir kainuoja , jei norisi suzinot iskvieskit ir nuvaziuokit patys tiek ir kainuos .
Spragtukas
Nu nezinau, kaip su tais taksistais... aisku, i mokykleles treniruotes tai OK, didesni vaikai vazineja, bet kazkaip ne 3 metuku dar neturintis vaikas, mano galva, dar per mazas su taksistais vazinet... gerai, dede taksistas atves iki darzelio, o toliau? kas i grupe nuves? Nebent aukletojos prasyti, kad pasitiktu... unsure.gif
Šmigija
schmoll.gif ne taksistas man netiktų
batuta
As tokia aukle turejau 2 metus. Ji mano mergaitei ryte padedavo nusiprausti, nuvesdavo i darzeli ir vakare parvesdavo. MOkejau 6 litus. Jei dukryte noredavo pabuti lauke (o ji noredavo) arba susirgdavo, mokedavau po 3 lt. uz valanda. O siap tai dar + dovanos gimtadienio ir kitomis progomis.
Picine
batuta, man tokios ir reikėtų.............. Kur rasti?
avei
Aš pasiprašiau kaimynų dukros, ji tada 11-okė buvo. Ryte nuvesdavo į darželį, o penktą pasiimdavo. smile.gif Aš grįždavau apie 19 val. Mokėjau 2Lt už valandą, (matai, čia labai senai buvo)+ visokios dovanos. O tu irgi pabandyk į kaimynus pasižvalgyt. Gal kokią moterėlę bedarbę rastum g.gif
batuta
QUOTE(Picine @ 2005 08 02, 07:06)
batuta, man tokios ir reikėtų.............. Kur rasti?
*

Jei gyveni Vilniuje, Zirmunuose, galeciau parasyti jos koordinates ir ja perspeti, kaqd skambinsi.
Picine
Gyvenu Santariškėse. Tolokai turbūt būtų............
batuta
QUOTE(Picine @ 2005 08 03, 08:17)
Gyvenu Santariškėse. Tolokai turbūt būtų............
*

Aha verysad.gif .
jovana
QUOTE(*Drambliukas* @ 2005 07 27, 10:31)
*

Mano bendradarbė turėjo irgi kaimynų dukrą tai ją vežiodavo dėl akyčių pas okulistą, nuvesdavo, parvesdavo iš darželio. Tikrai kaimynai patogiausia būtų, jei tokių yra schmoll.gif
indreu
As turejau aukle, kuri nuvesdavo ir parvesdavo is darzelio. Mokejau 5 Lt uz diena. Ji gyvena Petrasiunuose. Buvo labai patogu. MAn nereikedavo vaiko anksti kelti. Ji, ji pakeldavo, aprengdavo ir ant pusryciu nuvesdavp.
lovely
QUOTE(Lali @ 2005 07 27, 12:51)
blembacki ir is kur Jus tokias "pigias" aukles randate.... As va dabar ieskausi aukles ir siulau po 3 lt i val. I diena butu darbo max. 6 val, bet niekas nenori mano grazuolytes priziureti...
*

Musu vaikuciai per mazi, todel uz tuos 3lt. valandai niekas neapsiims ziureti. As taip pat ieskau valandines aukles, kolkas be rezultato, mokeciau ir po 5lt uz valanda, kad tik gera auklyte butu. mirksiukas.gif
Insomnia
Drambliuk, o gal yra kokia mamytė, kuri iš tavo rajono savo vaikiuką į tą patį darželį veža. Nebūtinai į tą pačią grupę. Gal ir tavo prigriebtų ax.gif Gali gi pas direktorę nueiti ir pasiklausinėti, ar yra vaikiukų iš to pačio rajono mirksiukas.gif
Šmigija
QUOTE(Insomnia @ 2005 08 15, 09:49)
Drambliuk, o gal yra kokia mamytė, kuri iš tavo rajono savo vaikiuką į tą patį darželį veža. Nebūtinai į tą pačią grupę.  Gal ir tavo prigriebtų ax.gif Gali gi pas direktorę nueiti ir pasiklausinėti, ar yra vaikiukų iš to pačio rajono mirksiukas.gif
*

Ideja tikrai gera, ačiū
Vox
aš visai "žalia" auklių klausimu - pirmam vaikui apsiėjom be jos, o va, Mėtai jau reiks pradėti dairytis, nes nuo Naujų metų einu į darbelį. Tik va, bėda, net nežinau nuo ko pradėti. Kaip jūs tų auklių ieškot? Agentūros, skelbimai, draugės, kaimynės? Paskutinieji variantai būtų idealiausi, bet mano draugėms arba dar nereikia, arba jau nereikia - padėti niekuo negali. Kaimynai arba jauni dirbantys, arba nekeliančios pasitikėjimo bobulės. Agentūros per daug "lupa".
Klausinėjau darželio auklėtojos, žadėjo paklausinėti, bet iki šiol - tyla. Ko gero teks pasinaudoti skelbimais, bet prisiklausius visokių siaubų apie aukles, kažkaip vis nesirįžtu. Ir kaip jas "testuoti"? Prašyti rekomendacijų? Visai nebežinau.
Man taip pat reikėtų valandinės moteriškės, kuri net ne kasdien po kelias valandas pabūtų su dukra. Gyvenam Vilniaus centre. Gal kas turi kokių patarimų, o gal pasiūlymų? doh.gif
Lali
QUOTE(Vox @ 2005 08 23, 11:31)
aš visai  "žalia" auklių klausimu - pirmam vaikui apsiėjom be jos, o va, Mėtai jau reiks pradėti dairytis, nes nuo Naujų metų einu į darbelį. Tik va, bėda, net nežinau nuo ko pradėti. Kaip jūs tų auklių ieškot? Agentūros, skelbimai, draugės, kaimynės? Paskutinieji variantai būtų idealiausi, bet mano draugėms arba dar nereikia, arba jau nereikia - padėti niekuo negali. Kaimynai arba jauni dirbantys, arba nekeliančios pasitikėjimo bobulės. Agentūros per daug "lupa".
Klausinėjau darželio auklėtojos, žadėjo paklausinėti, bet iki šiol - tyla. Ko gero teks pasinaudoti skelbimais, bet prisiklausius visokių siaubų apie aukles, kažkaip vis nesirįžtu. Ir kaip jas "testuoti"? Prašyti rekomendacijų? Visai nebežinau.
Man taip pat reikėtų valandinės moteriškės, kuri net ne kasdien po kelias valandas pabūtų su dukra. Gyvenam Vilniaus centre. Gal kas turi kokių patarimų, o gal pasiūlymų? doh.gif
*

Mane pati susirado aukle ...
As parasiau skelbima supermamoj. Trys zadejo ateiti i pokalbi, bet taip ir neatejo, ketvirta, penkta ir sesta smile.gif - is pacio pirmo zvilgsnio man nepatiko, o kai atejo septintoji, is karto supratau, kad su siuo zmogumi nebijosiu palikti dukreles smile.gif
Niona
Turejau tokia pacia problema. Tai teko keist darzeli, kuris buvo pakeliui i darba.
O siemet turiu panasia problema, ieskau aukles, kuri parvestu is mokyklos. Tik parvestu, atrakintu duris ir viskas. Mokykla tik uz 10 min. kelio. Kol kas nieko tinkamo nerandu cry.gif
Girdejau, ne viena mama taip elgiasi - pasiraso sutarti su taksi ir tie vezioja vaika nurodytu marsrutu ir laiku.
Šmigija
Eidama su vaiku iš darželio, pati mačiau kaip prie mokyklos privažiavo taxi, kurios jau laukė trys berniukai, sumetė kuprines į bagažinę ir susėdę nuvažiavo. Tai buvo apie 15-16 val. Matyt ne viena mama pasirašo sutartį smile.gif
knielita
QUOTE(Šmigija @ 2005 09 26, 13:43)
Eidama su vaiku iš darželio, pati mačiau kaip prie mokyklos privažiavo taxi, kurios jau laukė trys berniukai, sumetė kuprines į bagažinę ir susėdę nuvažiavo. Tai buvo apie 15-16 val. Matyt ne viena mama pasirašo sutartį smile.gif
*

As pati dar budama studente veziojau berniuka i mokyklele. Mano darbas buso pries 8 ji nuvesti is Zaliakalnio i Eigulius, o vakare apie 16-17 val ji parvesti i namus. Paipildomai man nemokejo, kad su juo buciau, bet jis taip prasydavo bent 2 val. kartu pabuti, negi atsakysi vaikui smile.gif Kiek gaudavau dabar jau nebepamenu, senokai tai buvo. Bet man tada studentei atrode pakankamai geri pinigeliai, kurie prideti prie gaunamos stipendijos pakankamai normalia suma sudarydavo smile.gif
klarista
Aš tai visai kitokią problemą turiu - mano mama išleido mane į darbą (pati išėjo į pensiją tuo metu), kai dukrai buvo 1,5 metų. Dabar jau mano vaikai dideli (10 ir 7 metai), patys nueina ir į mokyklą ir į būrelius, o mama, kadangi gyvena atskirai ir viena, nebelabai turi ką veikti (na, vasarą tai dar sodas padeda). Senokai ją įkalbinėju "pasiimti" kokį vaiką prižiūrėti, bet jis vis atsikalbinėja - atseit, patirties neturiu, kas mane tokią ims ir t.t. Tai va, mamos, ieškančios auklių, pasakykit man, kurią vietą tarp auklės atrankos kriterijų užima patirtis?
Šmigija
Ne patirtis svarbiausia, svarbu norėt prižiūrėt svetimą vaiką juo rūpintis, turėt su jo kaprizai kantrybės. Svetimą vaiką sunkaiu augint ne savą. Gal tavo mama to ir bijo?
klarista
QUOTE(Šmigija @ 2005 10 03, 10:16)
Ne patirtis svarbiausia, svarbu norėt prižiūrėt svetimą vaiką juo rūpintis, turėt su jo kaprizai kantrybės. Svetimą vaiką sunkaiu augint ne savą. Gal tavo mama to ir bijo?
*

Galbūt ir tai. Kita vertus - pasiryžimas kažką stipriai pakeisti savo gyvenime visada kelia stresą net ir jaunam (na, nebent karjeros žmonėms tai sukelia tik geras emocijas), o ką kalbėti, kai tu esi jau amžiuje...
Ir Guste
QUOTE(Vox @ 2005 08 23, 11:31)
aš visai  "žalia" auklių klausimu - pirmam vaikui apsiėjom be jos, o va, Mėtai jau reiks pradėti dairytis, nes nuo Naujų metų einu į darbelį. Tik va, bėda, net nežinau nuo ko pradėti. Kaip jūs tų auklių ieškot? Agentūros, skelbimai, draugės, kaimynės? Paskutinieji variantai būtų idealiausi, bet mano draugėms arba dar nereikia, arba jau nereikia - padėti niekuo negali. Kaimynai arba jauni dirbantys, arba nekeliančios pasitikėjimo bobulės. Agentūros per daug "lupa".
*

Aukle galima ir agenturoje testuoti, tai zymiai pigiau nei imti 'gatava' aukle is agenturos, kainuoja 150 Lt. O jei pataikysite ant labai turincios ka slepti, gali ir testu neprireikti, vien apie juos isgirdusi pabegs biggrin.gif
indre-g.
keliu tema aukstyn, nes pati parvesdavau vaikucius is darzeliu
~Dark Elf~
QUOTE(indre-g. @ 2007 10 10, 21:03)
keliu tema aukstyn, nes pati parvesdavau vaikucius is darzeliu
*

Mano pazistama pasiimdawo waika is darzelio..tai mokejo jai 5lt.per wiena karta:)
Šokoladinė
Keliu temą aukštyn smile.gif
Labai norėčiau sužinoti kiek mokate už parvedimą iš darželio, ir dar jei kokią valandžiukę pabūna. Ar sunku tokią auklytę susirast ?
Darken

! 
Skelbimai šiame skyrelyje yra DRAUDŽIAMI
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.