Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Miegmaišiai kūdikiams
Supermamų klubas > Naudingi patarimai > Vaikų prekės
Pages: 1, 2
minimuke
Sveikos, gal kur Vilniuje matete miegmaisiu kudikiams? Esu viena nusipirkusi Vokietijoj, bet atejus karsciams reiktu plonesnio, o i Vokietija artimiausiu metu vaziuoti nezadu:) Gal matet kur Vilniuj tokiu miegmaisiuku pirkti? Siaip labai patogus daiktas, nes vaikelis nenusisprado miegodamas ir man labai keista, kodel musu vaiku parduotuvese net pardavejos guzcioja peciais, uzklaustos apie miegmaisiukus. Zodziu laukiu Jusu patarimu.
Gendre
As tokiu meigmaisiuku maciau kane bazese, o tai beveik taspats kas gariunai tai siulyciau ten paieskoti kur prekiauja vaikiskom prekem.
agules
As irgi turiu storesnius, is Anglijos, o kai atsilo neturejau ka daryti, vaikai nuo pat gimimo buvo iprate miegoti miegmaisiukuose, tai pasibedavojau anytai, ji moka siuti, tai pasisiule pabandyti pasiuti, tik pavyzdi atveziau ir pasiuvo. thumbup.gif Sake, kad nors truputi mokant siuti cia visai nieko sudetingo (anyta nera siuveja, tik savamoksle, bet jai visai gerai pavyko). biggrin.gif
Anai'D
http://www.skelbiu.lt maciau parduoda,naujus 4u.gif
-rasa-
Mačiau labai mielus parduotuvėje ThPh dydis iki 64cm, kaina ~17lt.
Didesniems 90-110cm yra plonų vasarinių, kaina ~17lt.
minimuke
Labai dekinga uz patarimus!!! Jei nerasiu pirkt, tai tada tikrai paprasysiu, kad kas nors pasiutu, nes pati visai nemoku:)
gintagne
Sveikos mamytės,

aš irgi pritariu apie jų didelę naudą. kaip puiku ramiai miegoti kaip žinai,kad nenusispardys vaikutis. Aš pati iš Kauno tad vaikučiui prieš 2,5 metų šį daiktą mama rado tik....second hand'e. Siūlau paieškoti Thomas Philips ir gal koiam vaikų mieste. O dėl Vokietijos ar Anglijos, teisingai, ten tikrai labai geras pasirinkimas. Tad pabandyk pažiūrinėti padėvėtose arba Thomas Philips'e. mirksiukas.gif

Sėkmės
a79
Plonų vasarinių mačiau JYSK parduotuvėj. Tiesa tai buvo prieš gerus porą mėnesių, bet gal...
virguliuke
as maxima bazeje maciau, ir Gariunuose ju pilna mirksiukas.gif
erikiuxxx
galiu pasiulyti nauja miegmaisiuka is siltesniu mirksiukas.gif mergaitiskais, parvestas i UK, kam idomu rasykit i AZ 4u.gif
Wilka
QUOTE(erikiuxxx @ 2007 07 04, 13:34)
galiu pasiulyti nauja miegmaisiuka is siltesniu mirksiukas.gif mergaitiskais, parvestas i UK, kam idomu  rasykit i AZ 4u.gif
*

Sveika, mane tai domintu. O kokio ugio vaikuciui jis skirtas?
Ir kiek kainuoja?
Gal galetum atsiusti i pasta nuotraukyte?
ingeborge
As irgi kelis turiu, tai viename miegam lovyteje, kitame vezimelyje, super thumbup.gif ir pirkau second hand'e uz kelis litukus, geru firmu ir kokybes smile.gif
Emie
QUOTE(minimuke @ 2007 06 02, 23:26)
Sveikos, gal kur Vilniuje matete miegmaisiu kudikiams? Esu viena nusipirkusi Vokietijoj, bet atejus karsciams reiktu plonesnio, o i Vokietija artimiausiu metu vaziuoti nezadu:) Gal matet kur Vilniuj tokiu miegmaisiuku pirkti? Siaip labai patogus daiktas, nes vaikelis nenusisprado miegodamas ir man labai keista, kodel musu vaiku parduotuvese net pardavejos guzcioja peciais, uzklaustos apie miegmaisiukus. Zodziu laukiu Jusu patarimu.
*

Labai grazius miegmaisiukus maciau babyland internetineje parduotuveje.
t_alina
As nusipirkau labai grazu miegmaisiuka ZAROje, taciau tai ismesti pinigai, nes nors jis ir plonas, bet vaikas jame labai prakaituoja doh.gif
Vaiduska
MES TAI TURIME IRGI BET MUSU MAZE JO NEMEGSTA NORS JIS LABAI FAINAS IR SILTOKAS,BET MAZE MIEGA TIK SU PIZAMELE tongue.gif
mamaSandra
Klaipedoje "Premaman" parduotuveje taikos pr. yra labai graziu miegmaisiuku ir mergaitems ir berniukams

nemoku ikelti nuorododos, paziurekit puslapyje www.premaman.com
Gundia
Galvoju ir as pirkti miegmaisiuka, nes pastoviai nusispardo doh.gif
saulyte525
Supremamos forumo skelbimų lentoj / vaikams

yra prie bendra tema: 62-68 cm vaikams biggrin.gif
LUVIK
jieskau geros siuvejos kuri gyventu koralose. bigsmile.gif
Gyjula
Man du miegmaišiukus atidavė pusseserė-aš apie jų naudą supratau tik augindama trečią dukrelę thumbup.gif , o vieną dar su etikete nusipirkau padėvėtų rūbų parduotuvėj, bet jį greit išaugom ir atidavėm kitam leliukui. Parduotuvėse aš jų nemačiau schmoll.gif
Natelė
QUOTE(Gyjula @ 2008 02 18, 22:26)
Man du miegmaišiukus atidavė pusseserė-aš apie jų naudą supratau tik augindama trečią dukrelę thumbup.gif , o vieną dar su etikete nusipirkau padėvėtų rūbų parduotuvėj, bet jį greit išaugom ir atidavėm kitam leliukui. Parduotuvėse aš jų nemačiau  schmoll.gif
*

as miegmaisiuka uzsakiau is http://www.patalyne.visiems.lt/
miedvilnis miegmaisiukas, viduj sinteponas 60lt. spalvas galima pasirinkti
Kokopelli
Cia yra miegmaisiuku: http://babyland.lt/index.php?cPath=42_55
Sienna
Dar miegmaišių yra LaRedoute internetinėje parduotuvėje - LaRedoute
Per išpardavimus labai gerom kainom galima rasti. Jie taip pat siunčia į Lietuvą.

PS - čia ne reklama, tiesiog pati ten nemažai reikalingų dalykų radau ax.gif
banginukas
Parsisiunciau is Vokietijos internetiniu parduotuviu. Jei ka sudomins, galesiu adresiukus i az parasyti, o jei maniskis taip greitai augs, tai kitai ziemai galesim perleisti kitam leliui savo miegmaisiuka smile.gif
Kristiniux
Thomas Philips yra jų, bent jau Kaune mirksiukas.gif
Rita25
As maximoj Akropoli (Vilniuje) maciau
ZINUTE
as pirkdavau Humanos parduotuves vos pora Litu, o rasdavau ir visiskai nauju
dontstop
Aš tai mezgu tokį savo būsimam leliui rolleyes.gif
Žanė
Mačiau Tindirindi ir Vaikutyje 4u.gif
sabaliuk
www.skelbiu.lt 4u.gif
Dangiuks
QUOTE(sabaliuk @ 2008 08 17, 19:00)
www.skelbiu.lt  4u.gif
*

niu čia tas pats kaip ir sakyti jog www.supermama.lt/forumas blush2.gif
saulyte525
jei kam reikia - geltona turiu miegmaishi kudikiui.

Vilnius
Ciuple
Ir natūralūs smile.gif, ir sintetiniai verysad.gif www.maziems.lt
jurrrge
Ekologija ir mada vaikams" parduotuve Kaune, bet kaina-99 Lt doh.gif , cia toks siltas
Agne T.
QUOTE(saulyte525 @ 2008 08 20, 21:44)
jei kam reikia - geltona turiu miegmaishi kudikiui.

Vilnius
*

o koks dydis ir kokiam sezonui? laukiu atsakymo i AZ smile.gif Aciu
Nireglina
Čia rugsėjo mėn. akcija miegmaišiukams. Galima užsisakyti norimo dydžio, medžiagos, storumo. Pasiuva per 1 mėn. Aš saviškiui jau užsakiau storą miegmaišį. Bus pats tas žiemai thumbup.gif
Noriuks
Labai fainas maišiukas http://www.ekomama.lt/product_info.php?cPa...products_id=135 4u.gif
Vaivoraa
mes tai pirkom babymarkete womar kailini vokeli is avies vilnos - geras daiktas, bet cia turbut kalba eina ne apie zieminius vokelius ax.gif tokiu vasariniu dar neesu uzmacius... g.gif
*Loli*
Siunčiaus iš LaRedoute. Gavosi pigiau nei pirkti Lietuvoj. Kokybe nesiskundžiu.
TOCAMI
yra pirkti Vaikutyje, Laisvės pr.
vilmikes
mes irgi turim keleta - super dalykelis!
Mimyyyte
siuskites miegmaisi, daug pigiau gausis, kad ir pvz is next ar kiddicare 4u.gif
Elian
aš buvau užsisakiusi miegmaišiuką www.tavosapnas.lt. Pasiuva pagal pageidavimus - reikiamo storio, ilgio, pločio, iš patinkamos medžiagytės smile.gif Kaina apie 55 - 60 Lt.
melisa
sveikos, jei ka domintu miegmaisiukai rasykit i az. turiu keliu dydziu nu 20lt. labai grazuciu.
bagirka
Kai pati susidūriau su poreikiu migdyti savo dukrelę miegmaišyje, pasiuvau keletą sau ir pažįstamų vaikams (0-18 mėn.). Jei Jums reikia miegmaišiuko, rašykite - atsiųsiu nuorodą su paveiksliukais ir aprašymais smile.gif
Egliene77
QUOTE(bagirka @ 2009 09 15, 19:01)
Kai pati susidūriau su poreikiu migdyti savo dukrelę miegmaišyje, pasiuvau keletą sau ir pažįstamų vaikams (0-18 mėn.). Jei Jums reikia miegmaišiuko, rašykite - atsiųsiu nuorodą su paveiksliukais ir aprašymais smile.gif
*

aciu tau, labai jaukus ir mielas daiktas, mazgis LYG ir daugiau ramiai ismiegojo, nors pacioj pradzioj malesi kojytem, nesuprasdamas kur dingo laisve:))) visoms rekomenduoju Bagirkos miegmaisiukus!!! thumbup.gif
*caffe macchiato*
www.tavosapnas.lt uzsakinejau miegmaisiuka. Pasiuvo tikrai superini, tik sunelis visai nepamiego miegmaisiu, tai reikejo parduoti verysad.gif doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Elian @ 2009 07 09, 12:33)
aš buvau užsisakiusi miegmaišiuką www.tavosapnas.lt. Pasiuva pagal pageidavimus - reikiamo storio, ilgio, pločio, iš patinkamos medžiagytės  smile.gif Kaina apie 55 - 60 Lt.
*

drinks_cheers.gif tik maziau mokejau, nes dar anksciau uzsakinejau, dabar maciau, kad kainytes didesnes rolleyes.gif
Linike77
Maniškė jau išaugo savo miegmaišį, tai dabar varsgtam naktį ją klostydami. O duodasi kaip malūnas.
Ydomu, kaip būtų su miegmaišiu, jei ji labai mėgsta ant pilvelio verstis ir miegoti kniūpščia? Įtariu, kad susivyniotų į jį ir pabustų dėl to, kad visa suvaržyta.
Nireglina
QUOTE(Barbaryta @ 2009 10 01, 15:34)
www.tavosapnas.lt uzsakinejau miegmaisiuka. Pasiuvo tikrai superini, tik sunelis visai nepamiego miegmaisiu, tai reikejo parduoti verysad.gif  doh.gif

www.tavosapnas.lt prieš metus užsakiau miegmaišį savo vaikui. Viską sutarėm- kokio storio norėsiu, kokios medžiagos, kada pasiūs, kiek kainuos. Iki šiol nepasiuvo lotuliukas.gif Kai nuo užsakymo pateikimo praėjus mėnesiui paklausiau, kur mano miegmaišis, mandagiai paaiškino, kad iškilo problemų ir užsakymas kiek vėluos. Vėluoja smarkiai lotuliukas.gif Dabar vėl reikia miegmaišio, bet ten nebeužsakinėsiu.
QUOTE(Linike77 @ 2009 10 02, 13:38)
Ydomu, kaip būtų su miegmaišiu, jei ji labai mėgsta ant pilvelio verstis ir miegoti kniūpščia? Įtariu, kad susivyniotų į jį ir pabustų dėl to, kad visa suvaržyta.

Mano mažyliui 2 m. 5 mėn. Jis iki šiol miega miegmaišyje. Naktį miega ir kniūbsčias, ir vartosi, bet miegmaišis tam nė kiek netrukdo thumbup.gif
Linike77
Na, reikės tada ir vėl įsigyti didesnį miegmaišį ir pabandyti su juo pamigdyti. Mažiau vargo bus.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.