O kas dar to nepadarė arba nerado paveiksliukų, siūlau keletą:

Su skaitliuku susitvarkiau
aname forume buvo kazkaip aisku, o cia visai zalia kaip nepapuosta kaledu eglute
As irgi nemoku
1. Užeinate ant patikusio pavieksliuko, paspaudžiate dešinį pelės klavišą. 2. Atsiranda pilkas langas, kurio apačioje yra žodis "Properties". Spaudžiate. 3. Vienoje is eilučių bus parašyta: Adress (URL).Su kairiu pelės kalvišu nukopijuojate adresą - paryškinate ir padarote Ctrl+C arba Copy. 4. Tada einate i parašo nustatymus ir darote Paste (arba Ctrl+ V). 5. Ir is abiejų adreso pusių, parašote paveiksliuko prisegimo kodą:
Labai paprasta - nueini i valdymo skyda, kaireje yra meniu - is jo pasirenki asmenini profili, redaguoti parasa, ir idedi nuoroda i paveiksleli.
Aciu, Super, uz kaledine nuotaika ir apranga
Vepla, saunu kad bent per adventa siek tiek savo isvaizda susirupinai, ir prisidengei savo "grozybes",
man kazkaip nepasizymi
goda, paaiskink
na niekaip man neiseina padek brooke
Aš irgi jaučiuosi tokia durniukė,našlaitėlė,nevykėlė,bobausė
Eini i "Mano valdymo skydas", ten kairej pusej, prie "Asmeninis profilis" rasi " Redaguoti parašą".. Spaudi ant to uzraso, ismeta i paraso redagavimo langa, o ten turi matyt savo paveikslelio adresiuka irasyta.. Nusikopijuok ji, ir spausk "IMG" zenkliuka, kur tarp kodu mygtuku, virs teksto yra, o tada papastink, "OK" ir issaugok
na, įvedu aš tą [IMG], tuomet man išmeta klaidą, kad imfg dinaminiuose puslapiuose negalimi...
vobla kiek as matau is tavo dabartinio paraso, spaudei nei IMG, o http
man gavosi pasipuosti
pradzioj irgi klaida ismesdavo... gal ne visi paveiksleliai tinka
vobla, tai gal tu ten puslapio adresa ivedineji, o ne paveikslelio
fu...galų gale gavosi, nu bet neišgeręs nesuprasi...net prakaitu pasitaškiau visa...uf nusiplūkiau...ale užtat besmegeniais apsikarsčiau...
Labai ačiū SuperMamai ir Beooke
Brooke, tikra saunuole. Tiek daug tokiu grozybiu is Interneto vandenynu istraukei..
Brooke, saunuole.
Vobla, dabar beliko istrinti ta pirma adreso dali is paraso
bandau
Ačiū, gavosi.Įsimečiau toookį briedį,praktiškai atspindintį mano "kruvinas" pastangas įsidėti paveikslėlį.
|