Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Tėvystė veža!
Supermamų klubas > Bendras > Konkursai
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
Aurėja
NAUJAS FOTOKONKURSAS: "Tėvystė veža!"

Kviečiame dalyvauti šauniame fotokonkurse – „Tėvystė veža!” Siųskite į konkursą modernių, rūpestingų ir švelnių tėtukų bei jų atžalų nuotraukas, kuriose aiškiai, matyti, kaip tėvystė vyrą „veža“ yess.gif, ir koks malonumas yra mūsų supertėčiams aktyviai dalyvauti šeimos gyvenime prižiūrint ir auklėjant vaikus! Tegu jūsų atrinkta nuotrauka šaukte šaukia – Tėvystė mane veža! yahoo.gif

Sugalvokite nuotraukai šaunų, įdomų ir kuo originalesnį pavadinimą. Prieš tai peržiūrėkite jau esančių galerijoje nuotraukų pavadinimus, kad neikartotumėte.

Taip pat pageidautina, kad nesikartotų nuotraukos iš ankstesnių forume vykusių tėčiams skirtų fotokonkursų.

! Nepamirškite prieš siųsdami nuotrauką į konkursą susipažinti su bendrosiomis fotokonkursų taisyklėmis! TAISYKLĖS ČIA:

Nuotraukas į konkursą siųskite 2007 06 04 – 2007 06 19.
Už 5 labiausiai patikusias nuotraukas balsuosime 2007 06 20 – 2007 06 26.

Konkurso dalyvio paraišką pildykite čia: http://www.supermama.lt/foto

Konkurso laimėtojų laukia firminės supermama.lt kuprinės! Puikus prizas supertėčiui, išsiruošusiam su vaiku pasivaikščioti ar pasportuoti bigsmile.gif
wwwtania
thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Šaunus konkursas!!!!

būtinai dalyvausime drinks_cheers.gif
Gitatuka
drinks_cheers.gif dalyvausim, dalyvausim...tik neisrenkam nuotraukos bigsmile.gif
Katerina.S
bigsmile.gif Ir mes butinai dalyvausim. yahoo.gif
Ingero
Kaip smagu, prasidėjo naujas konkursas thumbup.gif
Valerija
Kaip šaunu, naujas konkursas thumbup.gif
Gryš tėtis iš darbo ir pats išrinks nuortaukėlę kuri jam labiausiai "vežanti" atrodo lotuliukas.gif
Valerija
QUOTE(wwwtania @ 2007 06 04, 14:44)
help.gif  cray.gif  cray.gif  cray.gif  kai pagaliau radau aukso vyduriuką paraiška dingo  blink.gif ir dabar visai nebegaliu užpildyti dalyvavimo paraišką  verysad.gif
gal kažką pridirbau?  g.gif
*

O gal jau patvirtino, nes žiūriu labai greitai nuotraukyčių daugėja.
Kiek daug foto dus.... bigsmile.gif
wwwtania
QUOTE(Valerija @ 2007 06 04, 14:47)
O gal jau patvirtino, nes žiūriu labai greitai nuotraukyčių daugėja.
Kiek daug foto dus.... bigsmile.gif
*

aha net pati nepastebejau kaip patvirtino greitai tongue.gif pripratau kad visada laukiu kelias val. o čia taip greitai thumbup.gif
o nuotraukyčių tikrai labai labai daug thumbup.gif labai šaunus konkursas wub.gif
Palaida Bala
labai fain konkursėlis thumb_yello.gif good.gif ir berinkdama foto tik dabar pastebėjau, kad su tėčiu mūsų merginos nuotraukų daug daugiau, nei su mama g.gif
dalyvausim būtinai clap.gif
Valerija
QUOTE(Aistike @ 2007 06 04, 15:19)
ir berinkdama foto tik dabar pastebėjau, kad su tėčiu mūsų merginos nuotraukų daug daugiau, nei su mama g.gif
*

Pas mus tokia pati situacija, tėčio nuotraukų su vaikais šimtai, o va su mama tik kelios dešimtys blush2.gif

Šita nuotrauka man labai miela, abu tokie susimastę - nuostabi akimirka wub.gif
http://www.supermama.lt/foto/index.php?f=p...&phid=12346
Palaida Bala
jau šita kokia graži wub.gif
wwwtania
labai fain konkursėlis thumb_yello.gif  good.gif  ir berinkdama foto tik dabar pastebėjau, kad su tėčiu mūsų merginos nuotraukų daug daugiau, nei su mama g.gif

*

o pas mus tetukas jūroj pastoviai tai ne per daugiausia foto turime verysad.gif
bet vis del to vieną suradom thumbup.gif

QUOTE(Aistike @ 2007 06 04, 15:34)
*

aha labai graži tokia ramybė dvelkianti wub.gif
Vaiduze
Tik šiandien paskelbė apie naują konkursą ir jau kiek nuotraukyčių dalyvauja thumbup.gif

Man tai pirmoji labai graži- ryškios spalvos (mano mylimiausios) wub.gif Ir vaizdelis labai jau mielas ir šiltas wub.gif

Antroji iškart krito į akis, kažkas joje traukia tik nežinau kas.. tokia nostalgiška, ilgesinga... blush2.gif
Pinacea
QUOTE(Aistike @ 2007 06 04, 13:34)
*

Tikrai, kad be zodziu... thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Ramunita
labai fain konkursėlis thumb_yello.gif  good.gif  ir berinkdama foto tik dabar pastebėjau, kad su tėčiu mūsų merginos nuotraukų daug daugiau, nei su mama g.gif
dalyvausim būtinai  clap.gif
*

mama fotkina ax.gif
Gulia
Einu rinktis nuotraukos.

Visos drinks_cheers.gif thumbup.gif ir labai jau daug,kaip 1 dienai
logika
labai fainas konkursas thumbup.gif
Lakūdra
user posted image

labai miela wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
vazonas
eina sau kiek nuotraukų bigsmile.gif Mūsų tėtuka sdar labai mažas cry.gif i viel negaliu dalyvaut biggrin.gif
Lakūdra
QUOTE(Abonentienė @ 2007 06 04, 18:47)
eina sau kiek nuotraukų  bigsmile.gif  Mūsų tėtuka sdar labai mažas cry.gif i viel negaliu dalyvaut  biggrin.gif
*

nu kaip čia pasakius ax.gif
JulieTa
dar tik pirma diena, o jau tiek nuotraukyciu, nu super thumbup.gif

man tai superine sita: wub.gif

user posted image
Palaida Bala
QUOTE(Abonentienė @ 2007 06 04, 18:47)
eina sau kiek nuotraukų  bigsmile.gif  Mūsų tėtuka sdar labai mažas cry.gif i viel negaliu dalyvaut  biggrin.gif
*

nesupratau, kaip tėtukas gali būti per mažas? blink.gif
sąvaržėlė
QUOTE(Aistike @ 2007 06 04, 20:37)
*

Nepilnametis turbūt, o be tėvų sutikimo jo nuotraukos čia talpint negalima irnesakyk.gif
Cikadelė
QUOTE(sąvaržėlė @ 2007 06 04, 20:51)
Nepilnametis turbūt, o be tėvų sutikimo jo nuotraukos čia talpint negalima  irnesakyk.gif
biggrin.gif taigis tėtukas mažas kabutėse, nes vaikelis dar pilvelyje 4u.gif mirksiukas.gif
*vandene*
QUOTE(JulieTa @ 2007 06 04, 19:34)

man tai superine sita:  wub.gif

Man irgi sita faina thumbup.gif
lineva
QUOTE(Vaiduze @ 2007 06 04, 16:32)
Tik šiandien paskelbė apie naują konkursą ir jau kiek nuotraukyčių dalyvauja  thumbup.gif

Man tai pirmoji labai graži- ryškios spalvos (mano mylimiausios)  wub.gif Ir vaizdelis labai jau mielas ir šiltas  wub.gif

Antroji iškart krito į akis, kažkas joje traukia tik nežinau kas.. tokia nostalgiška, ilgesinga...  blush2.gif
*

Man irgi šitos dvi nerealios drinks_cheers.gif
Aidulia
Kokios gražios nuotraukos wub.gif . Ta, kuri šiuo metu patinka daugeliui, man- šiaip sau. Ankstesniame tėvelio konkurse, jei neapsirinku, būtent panaši laimėjo prizą ( nueinantis tėtis su vaikeliu)
Va
user posted image
wwwtania
QUOTE(Elina @ 2007 06 04, 23:32)
Kokios gražios nuotraukos wub.gif . Ta, kuri šiuo metu patinka daugeliui, man- šiaip sau. Ankstesniame tėvelio konkurse, jei neapsirinku, būtent panaši laimėjo prizą ( nueinantis tėtis su vaikeliu)
*

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif na man patinka ji graži, net labai bet kažkaip jau pradedu galvoti jog nelabai tinkama laimeti g.gif va tiems konkursam kurie ankščiau buvo tai jo be abėjonių būtų labai aukštai thumbup.gif o čia man norisi kad labiau atspindėtu kad tevelį tikrai ''vežą'' o ne šiaip švelnus santykiai... na aišku tai tik mano nuomonė ir ji dar gali dešimt kart iki konkurso pasikeisti tongue.gif bet kol kas manau taip 4u.gif
sdr
man šita faina user posted image ax.gif
nnillka
o man sita nereali wub.gif
user posted image
leliukazz
QUOTE(nnillka @ 2007 06 05, 08:51)
o man sita nereali  wub.gif
*

aha thumbup.gif

Bet ziuresim kiek cia tu nuotrauku bus... Gal jau siame konkurse bus galime 5 balsus atiduot... Fainas konkursas wub.gif
Limcamca
user posted image
Čia tikrai matosi, kad tėvystė veža... perkeltine prasme. biggrin.gif
Papildyta:
user posted image
Man šita foto labai rami ir graži thumbup.gif
astisius
mamos, gal žinot ar galima jau įdėtą koknkursui nuotrauką paredaguot? Noriu truputuką apkarpyt doh.gif
GieNa
Musu nuotraukos dar nepatvirtino verysad.gif
vazonas
QUOTE(Aistike @ 2007 06 04, 20:37)
*

dar nepagimdžiau biggrin.gif
femme
man šita graži wub.gif
user posted image
siužetas panašus matytas, bet šita savita ir originali - tas užrašas ant tėvelio maikutės thumbup.gif
vazonas
Nu jau viskas, žinutė gavosi nebe į temą biggrin.gif visi tėtukai labai gražūs thumbup.gif thumbup.gif wub.gif wub.gif
Aurėja
QUOTE(GieNa @ 2007 06 05, 09:50)
Musu nuotraukos dar nepatvirtino verysad.gif
*

nes ji nebuvo jūsų išsiųsta administratorių patvirtinimui, tik užpildyta ir palikta. Dabar jau patvirtinau, kai perskaičiau, kad laukiat.
wwwtania
va šita gera thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif nesugebėjau nenusišypsoti biggrin.gif

du vyrai
kotrina1
mane va sita nuotrauka pralinksmino is pat ryto thumbup.gif
http://www.supermama.lt/foto/photos/0073_0012348.jpg
ups doh.gif , kazka ne ta padariau, tikiuosi moderatoriai perkils i vieta, aciu 4u.gif blush2.gif
Palaida Bala
pirmojoj tėtis neblogas 4u.gif
antroji tai tikra jaukumo akimirka group.gif
GieNa
QUOTE(Aurėja @ 2007 06 05, 10:17)
nes ji nebuvo jūsų išsiųsta administratorių patvirtinimui, tik užpildyta ir palikta. Dabar jau patvirtinau, kai perskaičiau, kad laukiat.
*

oj kokia ziolpe as doh.gif aciu labai aciuks.gif
grange
ooo naujas konkursas, super ir tiek jau foto yra thumbup.gif
Ramunita
super pagauta akimirka-čia tikrai tėvystė veža ir vaikus veža būt su tėčiu
user posted image

o čia būtų balsas už tai,kad tėvelis renka su vaikais gėles....
user posted image

nemirtinga foto-ypač virvutė lotuliukas.gif
user posted image

Aidulia
Šita tai rimtai nemirtinga. Visais laikais taip vaikus migdė ( su virvute): turiu panašią foto, kur tėtis mane migdo, mes irgi su virvele vežimą prisitraukdavo biggrin.gif , vaikai, ko gero, savus irgi taip migdys biggrin.gif. O fainiausia, kad tėtis multiką žiūri lotuliukas.gif
user posted image
krispuka
vajee kiek foto gražių,tokių pas save albume nerasiu verysad.gif ,bet vistiek įdėsiu į konkursą ,norisi ir man dalyvauti,prisidėti blush2.gif
Gulia
Su virvute tai topine nuotrauka thumbup.gif

Labai jau nuotraukeliu drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif ir visos grazios
latoya
QUOTE(Ramunita @ 2007 06 05, 10:56)
super pagauta akimirka-čia tikrai tėvystė veža ir vaikus veža būt su tėčiu
o čia būtų balsas už tai,kad tėvelis renka su vaikais gėles....
*

Man irgi sitos graziausios ir silciausios wub.gif

GieNa
Nu man asmeniskai ta nuotrauka su virvute visai nepatinka schmoll.gif Nezinau gal todel kad manes tetis niekad su virvutem nemigde unsure.gif As cia toj nuotraukoj iziuriu kancia su vaikeliu but, o ne "tevyste veza" rolleyes.gif Nu sorry cia tik mano asmenine nuomone 4u.gif
grange
Man ir su virvute labai miela ir linksma foto pasirodė... Ir dar , kaip čia kuri pastebėjo, tėtis multiką žiūri thumbup.gif thumbup.gif
aš ir panašiai "augau" lotuliukas.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.