Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Tėvystė veža!
Supermamų klubas > Bendras > Konkursai
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
elge
QUOTE(GieNa @ 2007 06 05, 11:37)
Nu man asmeniskai ta nuotrauka su virvute visai nepatinka schmoll.gif Nezinau gal todel kad manes tetis niekad su virvutem nemigde  unsure.gif As cia toj nuotraukoj iziuriu kancia su vaikeliu but, o ne "tevyste veza" rolleyes.gif Nu sorry cia tik mano asmenine nuomone 4u.gif

Man ta nuotrauka asmeniškai irgi deja tik graudžią šypseną sukėlė...
LAILA
man irgi taip pasirode, kad cia teti multikai veza smile.gif
latoya
Man irgi su virvute nelabai schmoll.gif

sita labai linksma, tik gal spalvota galetu buti, butu dar linksmesne
user posted image
mamius
Ar atkreipet demesi koks kontrastas yra toj nuotraukoj su virvele tarp vaizdzialio ir zodziu blink.gif Galima pagalvot, kad mamyte truputi ikast savajam tetukui norejo - mazdaug, nesupk vaikelio su virvute, ziuredamas multikus, o paimk ji uz rankos bigsmile.gif smile.gif ar bent i rankas biggrin.gif
o gal ir ne unsure.gif g.gif
*vandene*
QUOTE(latoya @ 2007 06 05, 13:31)
Man irgi su virvute nelabai  schmoll.gif

sita labai linksma, tik gal spalvota galetu buti, butu dar linksmesne
*

man kaip tik nespalvota labai patinka thumbup.gif
elge
QUOTE(mamius @ 2007 06 05, 12:55)
Ar atkreipet demesi koks kontrastas yra toj nuotraukoj su virvele tarp vaizdzialio ir zodziu  blink.gif  Galima pagalvot, kad mamyte truputi ikast savajam tetukui norejo - mazdaug, nesupk vaikelio su virvute, ziuredamas multikus, o paimk ji uz rankos  bigsmile.gif  smile.gif ar bent i rankas  biggrin.gif
o gal ir ne  unsure.gif  g.gif

Tik dabar perskaičiau (nu nemėgstu ilgų pavadinimų, sorry 4u.gif ) - iš tikrųjų atrodo, kad pavadinimas kaip tik ir rodo, kad toje nuotraukoje kažkas ne taip, yra kažkokio vidinio gailesčio. Bent jau man taip atrodo. Bet tikrai ta nuotrauka nešaukia, kad tėvystė "veža" 4u.gif
Valerija
http://www.supermama.lt/foto/index.php?f=p...&phid=12410
O man ši nuotrauka tokia tikra tikra, juk kiekvienas tėvelis taip su savo naujagimiais bendravo good.gif
Double Latte
blink.gif O čia tik man ar vėl forumas grybauja, nes paskutinis fotokonkursas, kurį galiu matyti - "Būk mano Valentinas"?????

Beje, kiek mačiau- yra ir labai wub.gif 'vežančių' nuotraukyčių mirksiukas.gif
(bet dabar nei vieno pavyzdžio negaliu įdėt )
krispuka
man ir ji laabai grazi thumbup.gif palyginant u mano kurią įdėjau tai mano šimteriopai nuvertėjo verysad.gif smile.gif
Aurėja
QUOTE(J.E. Aistė&Julijonas @ 2007 06 05, 14:11)
blink.gif O čia tik man ar vėl forumas grybauja, nes paskutinis fotokonkursas, kurį galiu matyti - "Būk mano Valentinas"?????

Beje, kiek mačiau- yra ir labai  wub.gif 'vežančių' nuotraukyčių  mirksiukas.gif
(bet dabar nei vieno pavyzdžio negaliu įdėt )
*

reikia puslapio apačioje dešinėje paspausti puslapių skaičiuką - 1. nes jei rodo "Būk mano Valentinas", vadinasi esate 2-ame konkursų puslapyje. Iš viso ten yra 10 puslapių. Naujausi - pirmame.
Valerija
Kol kas labiausiai į širdį man įkrito ši nuotrauka wub.gif wub.gif wub.gif
http://www.supermama.lt/foto/index.php?f=p...&phid=12399
Ramunelyte
QUOTE(Aurėja @ 2007 06 04, 11:40)
NAUJAS FOTOKONKURSAS: "Tėvystė veža!"

sveiki,
ar galite padeti!noriu dalyvauti konkursuose, bet niekada mano nuotraukos nepriima.raso jog per didele. tai su kokiu foto apratu reikia fotografuoti kad tilptu nuotraukos?mes turim skaitmenini fotoaparata. gal galima butu jums atsiusti nuotrauka, o jus idetumete?
Limcamca
QUOTE(grange @ 2007 06 05, 12:39)
Man ir su virvute labai miela ir linksma foto pasirodė... Ir dar , kaip čia kuri pastebėjo, tėtis multiką žiūri  thumbup.gif  thumbup.gif 
aš ir panašiai "augau"  lotuliukas.gif
*

Tėtis ne multiką žiūri, o Beavis ir Butthead biggrin.gif
Ramunita
user posted image
šita tetuką tikrai veža tėvystė biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Ramunelyte @ 2007 06 05, 14:35)
sveiki,
ar galite padeti!noriu dalyvauti konkursuose, bet niekada mano nuotraukos nepriima.raso jog per didele. tai su kokiu foto apratu reikia fotografuoti kad tilptu nuotraukos?mes turim skaitmenini fotoaparata. gal galima butu jums atsiusti nuotrauka, o jus idetumete?
*

tai sumažink foto ax.gif ne su fotiku-su kompu
astisius
ramunelyte, kompe gali nuotrauką susimažint, čia fotikas ne prie ko

man pačios gražiausiso tos nuotraukos, kuriose matyt kad ne tik tėtį tėvystė veža, bet ir vaikus . Kur matosi nuotaika,o ne šiaip sau pasėdėjimas, juk ir pavadinimas ,,veža"
o ta su virvele, tai čia mano nuomone jau tėčiui vos ne kaip prievolė ir visa nuotrauka nuoboduliu dvelkia.
Ramunita
QUOTE(astisius @ 2007 06 05, 14:40)
ramunelyte, kompe gali nuotrauką susimažint, čia fotikas ne prie ko

man pačios gražiausiso tos nuotraukos, kuriose matyt kad ne tik tėtį tėvystė veža, bet ir vaikus . Kur matosi nuotaika,o ne šiaip sau pasėdėjimas, juk ir pavadinimas ,,veža"
o ta su virvele, tai čia mano nuomone jau tėčiui vos ne kaip prievolė ir visa nuotrauka nuoboduliu dvelkia.
*

man tai turi matytis,kad tevelį veža ax.gif
o dėl tos foto su virvute-ji man nemirtinga ne tuom,kad super tinka šitemkonkurse,bet šiaip juokinga,o ir komntaras mamytės....nu labai viskas suderinta ax.gif
laukine
na mes irgi dalyvaujam thumbup.gif
su tinkama foto bigsmile.gif
super duper konkursas 4u.gif
innguta
user posted image

man sita cool.. thumbup.gif o kokie teciai blush2.gif blush2.gif
ooo
QUOTE(innguta @ 2007 06 05, 15:02)
man sita cool.. thumbup.gif o kokie teciai  blush2.gif  blush2.gif
*

ar nebus cia tu bendradarbiu is laukimosi akimirku konkurso vyrukai? bigsmile.gif ten jos irgi trys buvo ir visos apylygiais pilvukais kaip ir leliais cia visi maziukai bigsmile.gif
virguliuke
*

user posted image
Nerealus vaizdelis, kokie teciai, kaip miela... wub.gif
astisius
visoms tėčiai patiko lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif manau nieko įpatingo, kažkaip man čia tėvystė neveža. tik graži foto ir tiek, miela.
Aurėja
QUOTE(Ramunelyte @ 2007 06 05, 14:35)
sveiki,
*

nuotraukas dalyviai sumažina iki atitinkamo dydžio (iki 500 kb). Apie tai,kaip mažinamos nuotraukos yra atskirų temų forume. Jei sumažinti nemokate, galite atsiųsti nuotrauką man elektroniniu paštu: aureja@supermama.lt aš sumažinsiu ir persiųsiu ją atgal.
kristina-buziene
QUOTE(innguta @ 2007 06 05, 13:02)
user posted image

*

Visi trys tetes taip graziai pagal dydi susede biggrin.gif

Super nuotraukele thumbup.gif

Muskari
Pati šilčiausia ir mieliausia

http://www.supermama.lt/foto/index.php?f=p...&phid=12367

leliukazz
Na cia dar didesnis galvosukis bus, nei su nestukem kai buvo g.gif Tiesiog miela stebet, kai teciai su vaikais uzsiima wub.gif
Lakūdra
o man labai daug tėčių matytų blink.gif blink.gif blink.gif blink.gif blink.gif
wwwtania
na man su virvutė taipogi schmoll.gif

labai daug gražių švelnių nuotraukyčių wub.gif ypač šį net kažkiek sugraudino, na jau toooooks švelnumas wub.gif
labai labai
bet man norisi kažko tikrai vežančio tongue.gif ir kad ne vaikus vežtu kaip čia kažkas sakė, juk konkursas apie tai kad tevystė veža g.gif
na kaip sakykim čia
tetukas tikrai su malonumų dūksta su vaikų thumbup.gif

be to nuotraukyčių kiekis ytin didelis thumbup.gif todel manau galesim balsuoti už penkis labiausiai patikusius thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
tai labai labai džiūgina
GieNa
Man sita nuotrauka patiko bigsmile.gif

user posted image
wwwtania
QUOTE(GieNa @ 2007 06 05, 17:04)

user posted image
*

blink.gif blink.gif blink.gif oho ilgai žiūrėjau negalėjau suprasti kaip čia kas g.gif
o čia pasirodo po vandieniu blink.gif labai super kadras thumbup.gif thumbup.gif drinks_cheers.gif
c-girl
QUOTE(mamius @ 2007 06 05, 12:55)
Ar atkreipet demesi koks kontrastas yra toj nuotraukoj su virvele tarp vaizdzialio ir zodziu  blink.gif
*

drinks_cheers.gif As irgi skart pagalvojau, kad pavadinimas labai priesinasi vaizdeliui. Man toks vaizdelis nilabai..... unsure.gif

O graziu nuotrauku jau daug thumbup.gif Labai miela ziureti wub.gif Man istrigusios:

user posted image

user posted image

user posted image
sioje kiek truksta kokybes, bet kazkodel "uzkabino", labai silta wub.gif

user posted image

user posted image
blink.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

O bus dar ir daugiau...Kaip reikes balsuoti doh.gif biggrin.gif
grange
QUOTE(ooo @ 2007 06 05, 15:04)
ar nebus cia tu bendradarbiu is laukimosi akimirku konkurso vyrukai?  bigsmile.gif  ten jos irgi trys buvo ir visos apylygiais pilvukais kaip ir leliais cia visi maziukai  bigsmile.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif geras, man ir ta pati mintis šovė į galvą kai tik foto pamačiau, nieko negali žinoti bigsmile.gif
Elenele Raganele
user posted image

*

super thumbup.gif sita ziauriai prajuokino
Papildyta:
QUOTE(Mama Agnė @ 2007 06 05, 16:13)

labai labai wub.gif
grange
man labai patiko šita:
user posted image

ir pavadinimas ir foto thumbup.gif
user posted image

ir šita smile.gif
user posted image

norisi kažkokio veiskmo ar kažko tokio "vežančio" kad užkabintų... 4u.gif
wwwtania
QUOTE(grange @ 2007 06 05, 23:17)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  geras, man ir ta pati mintis šovė į galvą kai tik foto pamačiau, nieko negali žinoti  bigsmile.gif
*

beje tikrai dabar pradejaugalvot kad labai faina foto thumbup.gif labai tiktu reklamai kur ankščiau stotelėse kabėdavo su užrašu tevystė veža lotuliukas.gif thumbup.gif thumbup.gif
Elenele Raganele

ir šita smile.gif
user posted image

norisi kažkokio veiskmo ar kažko tokio "vežančio" kad užkabintų... 4u.gif
*

[/quote]

sita ypatingai grazi.O apskritai tiek daug graziu,kad turbut ir vel bus labai sunku issirinkti!Galetu but vienam zmogui duota bent po 5 balsus!Juos visada isnaudoju skirtingoms nuotraukoms
sdr
daug gražių foto ir manau bus dar daugiau
user posted image man tai šita tik graži, kokybiška foto ir tiek, gal per daug rimta ax.gif , o pvz ši user posted image daug mielesnė, spinduliuojanti džiaugsmu, tikrai tėvystė veža biggrin.gif
mamius
Nu va, saunuole "virvelines" nuotraukos mamyte, pakeite zodzius, manau visiskai liuks - tikrai atspindi ir nuotraukos, ir tetuko valiukiskuma mirksiukas.gif

Čili
man šita graži tuo, kad nuotraukoje tvyro toks susikaupimas wub.gif ir apskritai gražu žiūrėti kai kažką tėtis su vaikais veikia tokio smile.gif

user posted image
nes
user posted image

thumbup.gif thumbup.gif Man gera sita foto thumbup.gif
Vaiduze
QUOTE(GieNa @ 2007 06 05, 17:04)

user posted image
*

Sutinku drinks_cheers.gif Foto thumbup.gif Tik įdomu kaip fotografuojama po vandeniu g.gif blush2.gif

Ir dar šitos foto man labai wub.gif thumbup.gif

user posted image

user posted image
Muskari
Tikrai yra gražių nuotraukų. Bet kai kurios, nors ir labai gražios, neatitinka mano manymu temos . Juk turi matytis, kad tėvystė veža. Manau, čia ne svarbiausia, graži aplinka, o nuotaika. Turi jaustis, kaip tam tėčiui smagu būt tėčiu wink.gif rolleyes.gif
krispuka
graži nuotrauka po vadeniu esu daug mačiusi foto ta tema ,bet nusipurtau pagalvojusi jai aš savo vaiką panardinčiau taigi prigertų,kažkaip nedryščiau turbūt blush2.gif kaip tie vaikiukai išmoksta nekvėpuoti smile.gif
Aidulia
QUOTE(Vaiduze @ 2007 06 06, 11:42)
Tik įdomu kaip fotografuojama po vandeniu 
*

su povandeniu fotiku 4u.gif
Papildyta:
Jetau, koks tėvelis gražuolis blush2.gif blush2.gif blush2.gif unsure.gif
user posted image
Čili
QUOTE(Elina @ 2007 06 06, 13:09)
Jetau, koks tėvelis gražuolis blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif  unsure.gif

aha bigsmile.gif yra kur akis paganyt laugh.gif geras konkursas didis.gif biggrin.gif
laukine
QUOTE(Čili @ 2007 06 06, 13:15)
aha bigsmile.gif yra kur akis paganyt laugh.gif geras konkursas didis.gif  biggrin.gif
*

hihihi.gif o teveliams irgi malonu komentarus skaityti lotuliukas.gif
--------
Tikrai, šaunus konkursas. Visos nuotraukytės be galo mielos. Šaunuoliai visi - ir mamytės, ir tetukai, ir vaikiukai thumbup.gif

Tikriausiai bandysim ir mes sudalyvauti, nes turim daug tokio tipo nuotraukyčių thumbup.gif Tik va, kaip reikės atrinkti TĄ? biggrin.gif
krispuka
QUOTE(Elina @ 2007 06 06, 13:09)
Jetau, koks tėvelis gražuolis blush2.gif 

chi į tėvelius žiūrima daugiausiai kaip skaitau lotuliukas.gif
Joalin
Labai fainas konkursiukas thumbup.gif

Man patiko sios nuotraukos
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image thumbup.gif

user posted image

user posted image

user posted imageSitos juokingas pavadinimas smile.gif

user posted imageNereali foto 4u.gif

user posted imageJauku... labai miela foto...

Ai, dar sito mazylio akytes tiesiog keri smile.gif
user posted image
Mažulėlė
o gal renkam gražiausią tėtį? lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Ramunita
QUOTE(Mažulėlė @ 2007 06 06, 14:27)
o gal renkam gražiausią tėtį?  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
*

o tu manai,kad tėčio grožis neturės įtakos rezultatui smile.gif?
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.