QUOTE(jėga @ 2007 06 14, 13:16)
Kiek zmoniu, tiek nuomoniu
Man is Biufikos idetu nuotrauku nei viena nepatiko taip, kad uz ja balsuociau... Nebent ta, kur tetis su vaiku vandeny, bet ten pati foto nekokybiska.....
Man šita gražiausia
http://www.supermama.lt/foto/index.php?f=p...&phid=12372
pamačiau šitą foto ir "užkabino" kažkuo
visi, kurie deda nuotraukas, jomis žavisi. Žavisi todėl, kad jos iš šeimos albumo. Reikėtų gerbti kiekvieno meilę. Tai paprastas supermamos konkursas, be jokios komisijos. Ar sunku suprast, kad žeidžia pasisakymai, kurie kritikuoja išvaizdą, grožį, kokybę ir šitų dalykų supratimą? Pasaulis spalvotas, savo nervus ir patyčias galima pasilikt savo draugų ratelyje, kurie galbūt tai suprastų.
šis - vienas gausiausių nuotraukomis konkursų
ir labai nori prodyt savo brangiausius QUOTE(calykusu @ 2007 06 14, 14:49) o save mamytės mažiau rodo QUOTE(Abonentienė @ 2007 06 14, 14:28) Suprasti reikia, kad visi, kurie deda nuotraukas, jomis žavisi. Žavisi todėl, kad jos iš šeimos albumo. Reikėtų gerbti kiekvieno meilę. Tai paprastas supermamos konkursas, be jokios komisijos. Ar sunku suprast, kad žeidžia pasisakymai, kurie kritikuoja išvaizdą, grožį, kokybę ir šitų dalykų supratimą? Pasaulis spalvotas, savo nervus ir patyčias galima pasilikt savo draugų ratelyje, kurie galbūt tai suprastų. gyvenkim draugiškai QUOTE(Rucelie @ 2007 06 14, 15:56) gyvenkim draugiškai reikia prie konkurso taisyklių prirašyti: jautrioms ir bijančioms kritikos - NEDALYVAUTI QUOTE(calykusu @ 2007 06 14, 15:01) reikia prie konkurso taisyklių prirašyti: jautrioms ir bijančioms kritikos - NEDALYVAUTI labai jau nykus konkursas gautųsi QUOTE(calykusu @ 2007 06 14, 16:01) reikia prie konkurso taisyklių prirašyti: jautrioms ir bijančioms kritikos - NEDALYVAUTI aš tikrai už kritiką Kas yra kritika? krǮtika sf. (1) 1. DŽ kurio nors darbo vertinimas, nagrinėjimas, aptarimas ir neigiamumų iškėlimas: Principinė ir atvira kritika bei savikritika yra tikras kelias į spartesnį trūkumų šalinimą rš. 2. mokslo, literatūros ir dailės kūrinių nagrinėjimas ir vertinimas; literatūros žanras: Kritika, kaip ir kiti literatūros žanrai, turi būti kovingas kūrybos žanras rš. Pasakykit jūs man, ar tai darbas? ar koks meno kūrinys? a? Tyčiotis ir kritikuot šeimyninę nuotrauką, nei šis nei tas.
tai kad čia sakyčiau daugiau "sumenkinimas", o ne kritika reiškiasi
aišku labai gerai būtų taip kritikuot, kaip pvz. elge.
Na tarkim foto kampas netinkamas, neapkarpyta nuotrauka, per tamsi ir t.t. deja, ne visoms taip gaunasi... vienžod. kritikuot vienoms kitų vyrus yra tas pats kaip kritikuot vaikus
Tai koks pagrindinis prizas šio konkurso, kad šitokia bitva čia vyksta? Atrodo, kad miliojono vertės aukso puodas pažadėtas
QUOTE(Abonentienė @ 2007 06 14, 15:06) Pasakykit jūs man, ar tai darbas? ar koks meno kūrinys? a? Tyčiotis ir kritikuot šeimyninę nuotrauką, nei šis nei tas. Na, apsiraminkime visos truputį Viskas priklauso nuo to, kaip kas į tuos konkursus žiūri - vieni kaip į dalyvavimą "for fun" ir pasirodymą savo šeimos, mažylių, kiti kaip į kažkokių darbelių - nuotraukų konkursą. Man irgi gražu paprastos nuotraukos iš fotoalbumų, bet fotokonkursui aš asmeniškai sau keliu didesnius reikalavimus. Man - taip, nuotrauka yra meno kūrinys. Ir vertinu, ir balsuoju pagal savo supratimą, bet taip pat suprantu, kad kitų supratimas kitoks, ir sakydama pastabas visada bijau užgauti ką nors, kam ta kritika visai nereikalinga. Bet taip pat tikiuosi (gal be reikalo?), kad gal pasinaudos tomis pastabomis kiti, kurių nuotraukėlės lieka nepaminėtos, bet kurie gal ir norėtų kokį nors žodį apie savo nuotrauką išgirsti. Man gaila, kad neįsitraukia į tuos pokalbius kiti fotografiją išmanantys nariai (nors suprantu juos Dar ne mažiau svarbu ir ne tiek kas, o kaip yra pasakoma. Kandžios pastabos nuteikia priešiškai, ir kritika tada jau nebe kritika ![]() Šita nuotraukytė labai graži. Spalvos tokios grynos ir net kepurytė tarsi priderinta QUOTE(Abonentienė @ 2007 06 14, 15:38) O techninių savybių aptarimai taip pat nelabai reikalingi. Juk jei moderatorius patvirtina tokią ir vienokia nuotrauką, vadinasi, ji kaip ir atitinka reikalavimus? kad atitinka tai taip, bet kartais mamytės net pademonstruoja, kaip patvarkyta nuotrauka labiau "akį traukia" ir t.t. Be to, aptarimuose ir pagirti galima QUOTE(Abonentienė @ 2007 06 14, 15:38) O techninių savybių aptarimai taip pat nelabai reikalingi. Juk jei moderatorius patvirtina tokią ir vienokia nuotrauką, vadinasi, ji kaip ir atitinka reikalavimus? Techninių savybių aptarimas gali skatinti žmones tobulėti, fotografuoti geriau. Bent jau toks mano pastabų tikslas
Mums labiausia `patiko nuotrauka VYRAI KEPA SAUSAINIUS
Elge, aš su tavom visom keturiom sutinku del kokybės, dėl požiūrio į nuotraukas, bet tai yra tik dėl to, kad fotografija yra mano aistra ir dalis mano darbų.
Bet čia to nereikia, visiškai nereikia, juk tai ne profesionalus konkursas, dalyvauja kas nori, o ne tas kas turi stažo, todėl į tai reikia žiūrėt kitomis akimis. Bet kad ir tavo pastabos nėra šiaip pilstymas iš tuščio į kiaurą, sakyk, jei tau to norisi, nes tai ne koks pasityčiojimas, o normali teisinga tpastaba. Jei jau kas tokios nepriimtų sveikai, žinoma, būtų kvaila. Šita nuotrauka ir man
QUOTE(Abonentienė @ 2007 06 14, 17:37) Kodėl taip nusprendei? QUOTE(lyra @ 2007 06 14, 18:10) QUOTE(sąvaržėlė @ 2007 06 14, 18:14) bet manau kiekvienas fotografuojantis nori, kad jo nuotraukėlė atrodytų kuo kokybiškesnė ir jei tai nesunku aptvarkyti kodėl gi ne? Visiškai nereikia - nelabai tikslu mano galva Na, ne visos ir ne visi moka tas nuotraukytes aptvarkyti, taip kad sunku-nesunku negalim spręsti už visus.
nepanašu kad šį tetuką "Tevyste veža"
QUOTE(Biufika @ 2007 06 14, 18:34) Na, ne visos ir ne visi moka tas nuotraukytes aptvarkyti, taip kad sunku-nesunku negalim spręsti už visus. Niekas ir nesprendžia QUOTE(Almuka @ 2007 06 14, 08:40) Apie ka cia? QUOTE(Sapokliaka @ 2007 06 14, 08:41) Kaip suprantu, tai californiagirl sitame konkurse nedalyvauja... Nedalyvauju, jei ka QUOTE(calykusu @ 2007 06 14, 15:16) aišku labai gerai būtų taip kritikuot, kaip pvz. elge. Na tarkim foto kampas netinkamas, neapkarpyta nuotrauka, per tamsi ir t.t. Sutinku Bet kazkam siame komkurse tokia "kritika" jau neitiko QUOTE(Biufika @ 2007 06 14, 18:34) Na, ne visos ir ne visi moka tas nuotraukytes aptvarkyti, taip kad sunku-nesunku negalim spręsti už visus. Ne visi ir mano tai esant reikalingu dalyku. Tai ne profesionalus konkursas, todėl kimšti kažkieno galvą profesionaliais patarimais (kai to neprašo) irgi negražu. Be to, jei būtų kaip gydytojo konsultacijoj, pažymėtas nikas, su profesonalaus fotografo pavarde, visi kitaip ir reaguotų (dabar kažkas aiškina, nežinia koks alia profas, kuris alia nusimano, ir alia yra pranašesnis, na, piktina, ar ne taip, pagalvojus? Juk kokią teisę jis turi jaustis tokiu? ). Taigi, jei būtų toks pažymėtas raudonai, berods, fotografas, gal dalyviai ir klaustų patys tų patarimų. Tačiau vėlgi, jei jis pats ateitų ir pradėtų aptarinėt kiekvieną nuotrauką, ją kritikuot, arba piršt savo nuomonę, tai manau tokia konsultacija taip pat visų laimingais nepadarytų. Beje, mūsų papostringavimus į viršų perkėlė, beje, ne visus, vadinasi jie čia netinka.
nu baikit po galais!!!! jau nusibodo!jeigu jau taip norit burnotis tai susiraskit kitu budu,o ne cia!cia skirta aptarineti nuotraukas,ir nesvarbu ar ta nuomone gera ar bloga!nuomoniu kritikuoti nereikia!
(rasau nelietuviskom raidem nes kompas sustreikavo QUOTE(Abonentienė @ 2007 06 14, 18:52) Ne visi ir mano tai esant reikalingu dalyku. Tai ne profesionalus konkursas, todėl kimšti kažkieno galvą profesionaliais patarimais (kai to neprašo) irgi negražu. patarimai - geranoriškai Eglutės prašymu baigiu QUOTE(Eglute:} @ 2007 06 14, 18:59) o joj - čia tema ne apie tavo kompą QUOTE(sąvaržėlė @ 2007 06 14, 19:02) Valio, jei jis geranoriškas Eglute, ko tu čia nervuojies QUOTE(sąvaržėlė @ 2007 06 14, 18:02) patarimai - geranoriškai ;)Kas čia negražaus neturiu menkiausio supratimo, jei nori patarti žmogui kaip jo pateiktas vaizdukas gražiau atrodytų. Kas nori juos priima arba ne. Profesionalių patarimų šioje temoje kažkaip nepastebėjau. Paprastų ir elementarių, kiekvienam prieinamų taip, bet tik tiek. Kodėl? - todėl , kad negaila, kad ir kitas norėtų tobulėti (elge jau rašė). Ir yra kas jais pasinaudoja. Ir aš pasinaudočiau, net gavus patarimų neprašius. Nesuprantu niekaip kodėl neprašytą patarimą turėčiau laikyti asmeniniu įžeidimu. 100% sutinku. Profesionaliu patarimu nei as nepastebejau Alia paskaicius kai kurias zinutes, tiesiog beviltiska ir "irodineti", kad tai is geros valios daroma... QUOTE(sąvaržėlė @ 2007 06 14, 18:05) labai aciu kad baigsite o kad tema ne apie kompa tai ir pati zinau,tiesiog paaiskinau kad nepalaikytumet manes beraste QUOTE(Abonentienė @ 2007 06 14, 18:05) ai as visai rami,nesinervuoju tiesiog jau triacia diena sitam frm vien tik barniai QUOTE(californiagirl @ 2007 06 14, 18:49) Bet kazkam siame komkurse tokia "kritika" jau neitiko patarti yra viena, o pačiai imtis iniciatyvos ir taisyti svetimą nuotrauką tai jau jau kas kita. Patart, pakomentuot, paaiškint, tai
va cia tai tikrai tetuka "veza"
QUOTE(sąvaržėlė @ 2007 06 14, 19:12) Džiaugiuos, kad nuotraukos autorei taip nepasirodė ir asmeniniu ižeidimu nepalaikė įžeidimu tai ir aš nelaikau aš tik norėjau pasakyti, kad užtenka išsakyti savo nuomonę, o ne koreguoti svetimus kūrinius (šiuo atveju nuotraukas)
O man patinka štai šios foto
šita ir šita ir šita labai QUOTE(Abonentienė @ 2007 06 14, 16:37) Bet čia to nereikia, visiškai nereikia, juk tai ne profesionalus konkursas, dalyvauja kas nori, o ne tas kas turi stažo, todėl į tai reikia žiūrėt kitomis akimis. QUOTE(Abonentienė @ 2007 06 14, 17:52) Ne visi ir mano tai esant reikalingu dalyku. Tai ne profesionalus konkursas, todėl kimšti kažkieno galvą profesionaliais patarimais (kai to neprašo) irgi negražu. Manau, kad galima žiūrėti visaip Be to, jeigu būčiau profesionalė, gal laikyčiausi profesinės etikos, bet dabar sakau savo nuomonę kaip ir visi kiti, tik gal santūriau QUOTE(Biufika @ 2007 06 14, 17:34) Na, ne visos ir ne visi moka tas nuotraukytes aptvarkyti, taip kad sunku-nesunku negalim spręsti už visus. Nemoka ar nenori mokytis - skirtingi dalykai QUOTE(Eglute:} @ 2007 06 14, 17:59) nu baikit po galais!!!! jau nusibodo!jeigu jau taip norit burnotis tai susiraskit kitu budu,o ne cia! Visai nesijaučiu burnojanti
nuostabus konkursas. Daugiau konkursu temu galetu but su teveliais. Tikrai kiek daug nuostabiu nuotraukyciu
QUOTE(lyra @ 2007 06 14, 18:10) Sita mano favorite. Labai uzkabino taip taikliai sudeliotos eiles. Cia tevyste net ne veza, o skraidina
Pavadinimai ir vaizdas beveik vienodi
Tėvystė suteikia sparnus ![]() ...ir sparnus suteikia... ![]() QUOTE(elge @ 2007 06 14, 21:04) Manau, kad galima žiūrėti visaip Be to, jeigu būčiau profesionalė, gal laikyčiausi profesinės etikos, bet dabar sakau savo nuomonę kaip ir visi kiti, tik gal santūriau Nemoka ar nenori mokytis - skirtingi dalykai Aš tai už kritiką, pastabas, nes tai didžiausia laimė būti profesionalesniu
[foto ištrinta, taisyklių pažeidimas]
teisingiausia,kad pavadinimai atitiktų tikrovę,kad matytuosi veiksmai ,elgesys,bendravimas atitinkantis konkurso pavadinimą.daugelyje foto miegantys vaikai ir tėvai,besiglaustantys,tai toks įspūdis,jog reikia tėvams tik tinginiauti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
|