Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Tėvystė veža!
Supermamų klubas > Bendras > Konkursai
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
Sapokliaka
QUOTE(jėga @ 2007 06 14, 13:16)
O man tos su nukąstom nosim biškį fu... hihihi.gif
*

Kiek zmoniu, tiek nuomoniu mirksiukas.gif
Man is Biufikos idetu nuotrauku nei viena nepatiko taip, kad uz ja balsuociau... Nebent ta, kur tetis su vaiku vandeny, bet ten pati foto nekokybiska.....
kriziukė
Man šita gražiausia wub.gif Matosi, kad tėtis toks laimingas wub.gif
http://www.supermama.lt/foto/index.php?f=p...&phid=12372
Čili
pamačiau šitą foto ir "užkabino" kažkuo wub.gif

user posted image
Valerija
QUOTE(nengamo @ 2007 06 14, 11:03)
Šita miela,dvelkianti ramybe.. wub.gif

user posted image
*

O man ši jau nuobodi, nes per šias 9 dienas tiek daug nuotraukų atsirado ir daug kur kartojasi, todėl prieš dedant naują nuotrauką reikėtų peržiūrėti jau esančias ir paieškoti savo fototekoje įdomesnę book.gif
vazonas
visi, kurie deda nuotraukas, jomis žavisi. Žavisi todėl, kad jos iš šeimos albumo. Reikėtų gerbti kiekvieno meilę. Tai paprastas supermamos konkursas, be jokios komisijos. Ar sunku suprast, kad žeidžia pasisakymai, kurie kritikuoja išvaizdą, grožį, kokybę ir šitų dalykų supratimą? Pasaulis spalvotas, savo nervus ir patyčias galima pasilikt savo draugų ratelyje, kurie galbūt tai suprastų.
LT saulele
šis - vienas gausiausių nuotraukomis konkursų smile.gif , berods dabar 233 nuotraukos g.gif , matosi, kad mamytės mielai fotografuoja vaikučius su tėčiais smile.gif..
kaisa

ir labai nori prodyt savo brangiausius bigsmile.gif
LT saulele
QUOTE(calykusu @ 2007 06 14, 14:49)
ir labai nori prodyt savo brangiausius  bigsmile.gif
*

o save mamytės mažiau rodo smile.gif , pvz. kai buvo konkursas "diena su mama", tai apie 160 nuotraukų smile.gif , pastebėjau, kad tėčio konkursas kaip ir kasmetinis, nes buvo prieš tai "tėčio kopija", o šiemet išskirtinai su mamyte nebuvo ax.gif , diskriminacija tsakant biggrin.gif
Rucelie
QUOTE(Abonentienė @ 2007 06 14, 14:28)

Suprasti reikia, kad visi, kurie deda nuotraukas, jomis žavisi. Žavisi todėl, kad jos iš šeimos albumo. Reikėtų gerbti kiekvieno meilę. Tai paprastas supermamos konkursas, be jokios komisijos. Ar sunku suprast, kad žeidžia pasisakymai, kurie kritikuoja išvaizdą, grožį, kokybę ir šitų dalykų supratimą? Pasaulis spalvotas, savo nervus ir patyčias galima pasilikt savo draugų ratelyje, kurie galbūt tai suprastų.
*

drinks_cheers.gif pagaliau ne man vienai taip atrodo. nu kurių velnių būtent čia tas purvynas? kurio galo gelt kiekvienai į skaudžiausią vietą?
gyvenkim draugiškai drinks_cheers.gif
kaisa
QUOTE(Rucelie @ 2007 06 14, 15:56)
drinks_cheers.gif pagaliau ne man vienai taip atrodo. nu kurių velnių būtent čia tas purvynas? kurio galo gelt kiekvienai į skaudžiausią vietą?
gyvenkim draugiškai  drinks_cheers.gif
*

reikia prie konkurso taisyklių prirašyti: jautrioms ir bijančioms kritikos - NEDALYVAUTI biggrin.gif nors kartais tikrai jau nebe kritika, bet užgauliojimai pasipila ax.gif
Rucelie
QUOTE(calykusu @ 2007 06 14, 15:01)
reikia prie konkurso taisyklių prirašyti: jautrioms ir bijančioms kritikos - NEDALYVAUTI biggrin.gif nors kartais tikrai jau nebe kritika, bet užgauliojimai pasipila  ax.gif
*

labai jau nykus konkursas gautųsi biggrin.gif gal kokios trys ir dalyvautų, norinčios būt išjuoktos ax.gif ir aptarėjoms liūdna būtų lotuliukas.gif
vazonas
QUOTE(calykusu @ 2007 06 14, 16:01)
reikia prie konkurso taisyklių prirašyti: jautrioms ir bijančioms kritikos - NEDALYVAUTI biggrin.gif nors kartais tikrai jau nebe kritika, bet užgauliojimai pasipila  ax.gif
*

aš tikrai kritiką smile.gif Kas mane žino, tas žino, kad kritikuot ir pati nebijau, ir kai mane kritikuoja. BET yra tam tikros ribos, kritika nėra lygu rūbų, ypač išvaizdos nejaukiems aptarinėjimams. Kritika čia išvis netinka schmoll.gif
Kas yra kritika?
krǮtika sf. (1)
1. DŽ kurio nors darbo vertinimas, nagrinėjimas, aptarimas ir neigiamumų iškėlimas: Principinė ir atvira kritika bei savikritika yra tikras kelias į spartesnį trūkumų šalinimą rš.
2. mokslo, literatūros ir dailės kūrinių nagrinėjimas ir vertinimas; literatūros žanras: Kritika, kaip ir kiti literatūros žanrai, turi būti kovingas kūrybos žanras rš.

Pasakykit jūs man, ar tai darbas? ar koks meno kūrinys? a? Tyčiotis ir kritikuot šeimyninę nuotrauką, nei šis nei tas.
Rucelie
tai kad čia sakyčiau daugiau "sumenkinimas", o ne kritika reiškiasi unsure.gif
kaisa
aišku labai gerai būtų taip kritikuot, kaip pvz. elge.
Na tarkim foto kampas netinkamas, neapkarpyta nuotrauka, per tamsi ir t.t.

deja, ne visoms taip gaunasi... vienžod. kritikuot vienoms kitų vyrus yra tas pats kaip kritikuot vaikus ax.gif
Nome
Tai koks pagrindinis prizas šio konkurso, kad šitokia bitva čia vyksta? Atrodo, kad miliojono vertės aukso puodas pažadėtas
elge
QUOTE(Abonentienė @ 2007 06 14, 15:06)
Pasakykit jūs man, ar tai darbas? ar koks meno kūrinys? a?  Tyčiotis ir kritikuot šeimyninę nuotrauką, nei šis nei tas.

Na, apsiraminkime visos truputį mirksiukas.gif
Viskas priklauso nuo to, kaip kas į tuos konkursus žiūri - vieni kaip į dalyvavimą "for fun" ir pasirodymą savo šeimos, mažylių, kiti kaip į kažkokių darbelių - nuotraukų konkursą.
Man irgi gražu paprastos nuotraukos iš fotoalbumų, bet fotokonkursui aš asmeniškai sau keliu didesnius reikalavimus. Man - taip, nuotrauka yra meno kūrinys. Ir vertinu, ir balsuoju pagal savo supratimą, bet taip pat suprantu, kad kitų supratimas kitoks, ir sakydama pastabas visada bijau užgauti ką nors, kam ta kritika visai nereikalinga. Bet taip pat tikiuosi (gal be reikalo?), kad gal pasinaudos tomis pastabomis kiti, kurių nuotraukėlės lieka nepaminėtos, bet kurie gal ir norėtų kokį nors žodį apie savo nuotrauką išgirsti.
Man gaila, kad neįsitraukia į tuos pokalbius kiti fotografiją išmanantys nariai (nors suprantu juos smile.gif ), tada tie aptarimai gal taptų konstruktyvesni ir nevirstų buitiniais ginčais.

Dar ne mažiau svarbu ir ne tiek kas, o kaip yra pasakoma. Kandžios pastabos nuteikia priešiškai, ir kritika tada jau nebe kritika 4u.gif
lyra
user posted image
Šita nuotraukytė labai graži. Spalvos tokios grynos ir net kepurytė tarsi priderinta wub.gif
LT saulele
QUOTE(Abonentienė @ 2007 06 14, 15:38)
O techninių savybių aptarimai taip pat nelabai reikalingi. Juk jei moderatorius patvirtina tokią ir vienokia nuotrauką, vadinasi, ji kaip ir atitinka reikalavimus?
*

kad atitinka tai taip, bet kartais mamytės net pademonstruoja, kaip patvarkyta nuotrauka labiau "akį traukia" ir t.t. Be to, aptarimuose ir pagirti galima smile.gif ir t.t., per daug taupom gražius žodžius smile.gif , aišku, girt lengviau, kai pats nedalyvauji biggrin.gif biggrin.gif .. Vienžo, aptarimai reikalingi, bet nelieskim to, kas kiekvienam būtų skaudu 4u.gif
elge
QUOTE(Abonentienė @ 2007 06 14, 15:38)
O techninių savybių aptarimai taip pat nelabai reikalingi. Juk jei moderatorius patvirtina tokią ir vienokia nuotrauką, vadinasi, ji kaip ir atitinka reikalavimus?

Techninių savybių aptarimas gali skatinti žmones tobulėti, fotografuoti geriau. Bent jau toks mano pastabų tikslas 4u.gif
linsideja
Mums labiausia `patiko nuotrauka VYRAI KEPA SAUSAINIUS lotuliukas.gif
vazonas
Elge, aš su tavom visom keturiom sutinku del kokybės, dėl požiūrio į nuotraukas, bet tai yra tik dėl to, kad fotografija yra mano aistra ir dalis mano darbų.
Bet čia to nereikia, visiškai nereikia, juk tai ne profesionalus konkursas, dalyvauja kas nori, o ne tas kas turi stažo, todėl į tai reikia žiūrėt kitomis akimis.

Bet kad ir tavo pastabos nėra šiaip pilstymas iš tuščio į kiaurą, sakyk, jei tau to norisi, nes tai ne koks pasityčiojimas, o normali teisinga tpastaba. Jei jau kas tokios nepriimtų sveikai, žinoma, būtų kvaila.

Šita nuotrauka ir man thumbup.gif

user posted image
lyra
QUOTE(Abonentienė @ 2007 06 14, 17:37)

Mano akimis ji verta first.gif
Papildyta:
šitojžodžiai labai prasmingi wub.gif thumbup.gif
vazonas
QUOTE(lyra @ 2007 06 14, 18:06)
Mano akimis ji verta  first.gif
*

labai vaikas susikaupęs, susireikšminęs ir atsakingas dirba darbą, o tėvelis klauso, net lydos thumbup.gif biggrin.gif labai super super
analogų nėra
sąvaržėlė
QUOTE(Abonentienė @ 2007 06 14, 17:37)
Bet čia to nereikia, visiškai nereikia
*

Kodėl taip nusprendei? blink.gif Visiems gal ir ne - šito nežinau, bet manau kiekvienas fotografuojantis nori, kad jo nuotraukėlė atrodytų kuo kokybiškesnė ir jei tai nesunku aptvarkyti kodėl gi ne? Visiškai nereikia - nelabai tikslu mano galva wink.gif
Biufka
QUOTE(lyra @ 2007 06 14, 18:10)
šitoj žodžiai labai prasmingi  wub.gif  thumbup.gif
*

drinks_cheers.gif Ir pati nuotrauka įdomi.
QUOTE(sąvaržėlė @ 2007 06 14, 18:14)
bet manau kiekvienas fotografuojantis nori, kad jo nuotraukėlė atrodytų kuo kokybiškesnė ir jei tai nesunku aptvarkyti kodėl gi ne? Visiškai nereikia - nelabai tikslu mano galva wink.gif
*

Na, ne visos ir ne visi moka tas nuotraukytes aptvarkyti, taip kad sunku-nesunku negalim spręsti už visus.
ŽuvelėNEauksinė
nepanašu kad šį tetuką "Tevyste veža" g.gif blush2.gif blush2.gif blush2.gif
user posted image
sąvaržėlė
QUOTE(Biufika @ 2007 06 14, 18:34)
Na, ne visos ir ne visi moka tas nuotraukytes aptvarkyti, taip kad sunku-nesunku negalim spręsti už visus.
*

Niekas ir nesprendžia 4u.gif , tiesiog nesutinku su teiginiu, kad "čia to nereikia, visiškai nereikia" - kam nereikia, kam reikia...tiesiog toks apibendrinimas neteisingas mano galva ir tiek. Jei man kas "iš pašalės" pasakytų kaip mano vaikų nuotrauką padaryti gražesnę man pačiai ... patarimu turbūt pasinaudočiau ir nemanau, kad daug kitų mamų nepasinaudotų. Net ne todėl, kad konkursas, o todėl, kad...na negi patiem nesinori padaryti kuo geriau kad ir savo albumui? 4u.gif
c-girl
QUOTE(Almuka @ 2007 06 14, 08:40)
Sapokliaka, siulyciau pratrinti geltonaja zinute, nes gali padaryti meskos paslauga californiagirl  nono.gif
*

Apie ka cia? g.gif

QUOTE(Sapokliaka @ 2007 06 14, 08:41)
Kaip suprantu, tai californiagirl sitame konkurse nedalyvauja...  mirksiukas.gif Bent jau ta nuotrauka, kuri man labai grazi.... Nemanau, kad kazkuom  galiu pakenkti...
*

Nedalyvauju, jei ka mirksiukas.gif biggrin.gif

QUOTE(calykusu @ 2007 06 14, 15:16)
aišku labai gerai būtų taip kritikuot, kaip pvz. elge.
Na tarkim foto kampas netinkamas, neapkarpyta nuotrauka, per tamsi ir t.t.
*

Sutinku drinks_cheers.gif
Bet kazkam siame komkurse tokia "kritika" jau neitiko unsure.gif Berods Savarzele pasviesino viena tamsia nuotraukyte, o atsirado kas "uzsipuole" - 'Na cia dabar kas...pradesim taisyti kitu nuotraukas' doh.gif Tai po tokiu komentaru nesinori nieko ir patarineti, nors nuotrauku, kurias galima pataisyti ir jos atrodytu kur kas geresnes yra daug siame konkurse, kaip ir bet kuriame kitame. O siuloma pataisyti tikrai is geros valios juk, dazniausiai pacios siulancios mamytes kaip elge irgi dalyvauja konkurse.
vazonas
QUOTE(Biufika @ 2007 06 14, 18:34)
*

Ne visi ir mano tai esant reikalingu dalyku.
Tai ne profesionalus konkursas, todėl kimšti kažkieno galvą profesionaliais patarimais (kai to neprašo) irgi negražu.

Be to, jei būtų kaip gydytojo konsultacijoj, pažymėtas nikas, su profesonalaus fotografo pavarde, visi kitaip ir reaguotų (dabar kažkas aiškina, nežinia koks alia profas, kuris alia nusimano, ir alia yra pranašesnis, na, piktina, ar ne taip, pagalvojus? Juk kokią teisę jis turi jaustis tokiu? ).
Taigi, jei būtų toks pažymėtas raudonai, berods, fotografas, gal dalyviai ir klaustų patys tų patarimų.
Tačiau vėlgi, jei jis pats ateitų ir pradėtų aptarinėt kiekvieną nuotrauką, ją kritikuot, arba piršt savo nuomonę, tai manau tokia konsultacija taip pat visų laimingais nepadarytų.

Beje, mūsų papostringavimus į viršų perkėlė, beje, ne visus, vadinasi jie čia netinka.

ŽuvelėNEauksinė
nu baikit po galais!!!! jau nusibodo!jeigu jau taip norit burnotis tai susiraskit kitu budu,o ne cia!cia skirta aptarineti nuotraukas,ir nesvarbu ar ta nuomone gera ar bloga!nuomoniu kritikuoti nereikia!
(rasau nelietuviskom raidem nes kompas sustreikavo blush2.gif )
sąvaržėlė
QUOTE(Abonentienė @ 2007 06 14, 18:52)
Tai ne profesionalus konkursas, todėl kimšti kažkieno galvą profesionaliais patarimais (kai to neprašo) irgi negražu.
*

patarimai - geranoriškai wink.gif Kas čia negražaus neturiu menkiausio supratimo, jei nori patarti žmogui kaip jo pateiktas vaizdukas gražiau atrodytų. Kas nori juos priima arba ne. Profesionalių patarimų šioje temoje kažkaip nepastebėjau. Paprastų ir elementarių, kiekvienam prieinamų taip, bet tik tiek. Kodėl? - todėl , kad negaila, kad ir kitas norėtų tobulėti (elge jau rašė). Ir yra kas jais pasinaudoja. Ir aš pasinaudočiau, net gavus patarimų neprašius. Nesuprantu niekaip kodėl neprašytą patarimą turėčiau laikyti asmeniniu įžeidimu.

Eglutės prašymu baigiu biggrin.gif 4u.gif

QUOTE(Eglute:} @ 2007 06 14, 18:59)
(rasau nelietuviskom raidem nes kompas sustreikavo blush2.gif )
*

o joj - čia tema ne apie tavo kompą liezuvis.gif
vazonas
QUOTE(sąvaržėlė @ 2007 06 14, 19:02)

Valio, jei jis geranoriškas smile.gif sakau, priklauso nuo patarimų ir nuo "tono", negali kalbėt apie tai, kai neturi konkretaus pavyzdžio smile.gif

Eglute, ko tu čia nervuojies cool.gif
c-girl
QUOTE(sąvaržėlė @ 2007 06 14, 18:02)
patarimai - geranoriškai ;)Kas čia negražaus neturiu menkiausio supratimo, jei nori patarti žmogui kaip jo pateiktas vaizdukas gražiau atrodytų.  Kas nori juos priima arba ne. Profesionalių patarimų šioje temoje kažkaip nepastebėjau. Paprastų ir elementarių, kiekvienam prieinamų taip, bet tik tiek. Kodėl? - todėl , kad negaila, kad ir kitas norėtų tobulėti (elge jau rašė).  Ir yra kas jais pasinaudoja. Ir aš pasinaudočiau, net gavus patarimų neprašius. Nesuprantu niekaip kodėl neprašytą patarimą turėčiau laikyti asmeniniu įžeidimu.
*

100% sutinku.
Profesionaliu patarimu nei as nepastebejau g.gif
Alia paskaicius kai kurias zinutes, tiesiog beviltiska ir "irodineti", kad tai is geros valios daroma...
ŽuvelėNEauksinė
QUOTE(sąvaržėlė @ 2007 06 14, 18:05)
Eglutės prašymu baigiu  biggrin.gif  4u.gif
o joj - čia tema ne apie tavo kompą  liezuvis.gif
*

labai aciu kad baigsite 4u.gif biggrin.gif
o kad tema ne apie kompa tai ir pati zinau,tiesiog paaiskinau kad nepalaikytumet manes beraste tongue.gif nes kazkuriam tai psl,kazkuri mama sukritikavo viena pokalbio dalyve uz tai tongue.gif

QUOTE(Abonentienė @ 2007 06 14, 18:05)
QUOTE(sąvaržėlė @ 2007 06 14, 19:02)

Eglute, ko tu čia nervuojies cool.gif
*

ai as visai rami,nesinervuoju biggrin.gif
tiesiog jau triacia diena sitam frm vien tik barniai doh.gif
sdr
QUOTE(californiagirl @ 2007 06 14, 18:49)
Bet kazkam siame komkurse tokia "kritika" jau neitiko unsure.gif  Berods Savarzele pasviesino viena tamsia nuotraukyte, o atsirado kas "uzsipuole" - 'Na cia dabar kas...pradesim taisyti kitu nuotraukas' doh.gif  Tai po tokiu komentaru nesinori nieko ir patarineti, nors nuotrauku, kurias galima pataisyti ir jos atrodytu  kur kas geresnes yra daug siame konkurse, kaip ir bet kuriame kitame. O siuloma  pataisyti tikrai is geros valios juk, dazniausiai pacios siulancios mamytes kaip elge irgi dalyvauja konkurse.
*

patarti yra viena, o pačiai imtis iniciatyvos ir taisyti svetimą nuotrauką tai jau jau kas kita. Patart, pakomentuot, paaiškint, tai drinks_cheers.gif , bet kišt nagus prie svetimos nuotraukos schmoll.gif
sąvaržėlė
QUOTE(rds @ 2007 06 14, 19:10)
...
*

Džiaugiuos, kad nuotraukos autorei taip nepasirodė ir asmeniniu ižeidimu nepalaikė smile.gif Ir aš nepalaikyčiau.
vazonas
QUOTE(Eglute:} @ 2007 06 14, 19:10)

tiesiog jau triacia diena sitam frm vien tik barniai doh.gif
*

Nei čia barniai nei čia kas, barnius truputį kitaip įsivaizduoju biggrin.gif
ŽuvelėNEauksinė
va cia tai tikrai tetuka "veza" thumbup.gif wub.gif
user posted image
sdr
QUOTE(sąvaržėlė @ 2007 06 14, 19:12)
Džiaugiuos, kad nuotraukos autorei taip nepasirodė ir asmeniniu ižeidimu nepalaikė smile.gif Ir aš nepalaikyčiau.
*

įžeidimu tai ir aš nelaikau biggrin.gif , bet gal patarimai būtų padėję tai mamytei ir to būtų užtekę 4u.gif
aš tik norėjau pasakyti, kad užtenka išsakyti savo nuomonę, o ne koreguoti svetimus kūrinius (šiuo atveju nuotraukas) mirksiukas.gif
tofista
O man patinka štai šios foto blush2.gif Nors ir labai buitinies, bet be galo nuoširdžios wub.gif

šita

ir šita

ir šita labai
elge
QUOTE(Abonentienė @ 2007 06 14, 16:37)
Bet čia to nereikia, visiškai nereikia, juk tai ne profesionalus konkursas, dalyvauja kas nori, o ne tas kas turi stažo, todėl į tai reikia žiūrėt kitomis akimis.

QUOTE(Abonentienė @ 2007 06 14, 17:52)

Manau, kad galima žiūrėti visaip mirksiukas.gif Būtų gaila, jeigu tie aptarimai virstų tik šiaip nykiais komentarais. Man tikrai būtų įdomu išgirsti daugiau profesionalesnių nuomonių, kad ir Tavo. Kad tai būtų pokalbiai apie nuotraukas, o ne šiaip apkalbos. Be to, tikrai žinau, kad yra žmonių, kurie pastabomis džiaugiasi ir jomis pasinaudoja. Ir tokių, kuriems jos nepatinka - vienodų nuomonių nėra niekur ir niekada.
Be to, jeigu būčiau profesionalė, gal laikyčiausi profesinės etikos, bet dabar sakau savo nuomonę kaip ir visi kiti, tik gal santūriau 4u.gif

QUOTE(Biufika @ 2007 06 14, 17:34)

Nemoka ar nenori mokytis - skirtingi dalykai 4u.gif Bet čia, sutinku, ne vieta piršti žinias per prievartą biggrin.gif

QUOTE(Eglute:} @ 2007 06 14, 17:59)
nu baikit po galais!!!! jau nusibodo!jeigu jau taip norit burnotis tai susiraskit kitu budu,o ne cia!

Visai nesijaučiu burnojanti unsure.gif biggrin.gif Mano manymu, kaip tik graži diskusija užsimezgė, ar ne? mirksiukas.gif
ad23
nuostabus konkursas. Daugiau konkursu temu galetu but su teveliais. Tikrai kiek daug nuostabiu nuotraukyciu
liusė
QUOTE(lyra @ 2007 06 14, 18:10)
šitojžodžiai labai prasmingi  wub.gif  thumbup.gif
*

Sita mano favorite.
Labai uzkabino taip taikliai sudeliotos eiles. Cia tevyste net ne veza, o skraidina smile.gif
Jurgita15
QUOTE(Aila @ 2007 06 14, 22:45)
Sita mano favorite.
Labai uzkabino taip taikliai sudeliotos eiles. Cia tevyste net ne veza, o skraidina smile.gif
*

Tikrai labai sauni nuotraukyte, ir jos pavadinimas thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Simple girl
Pavadinimai ir vaizdas beveik vienodi rolleyes.gif bet nuotraukos gražios wub.gif

Tėvystė suteikia sparnus
user posted image
...ir sparnus suteikia...
user posted image

vazonas
QUOTE(elge @ 2007 06 14, 21:04)
Manau, kad galima žiūrėti visaip  mirksiukas.gif  Būtų gaila, jeigu tie aptarimai virstų tik šiaip nykiais komentarais. Man tikrai būtų įdomu išgirsti daugiau profesionalesnių nuomonių, kad ir Tavo. Kad tai būtų pokalbiai apie nuotraukas, o ne šiaip apkalbos. Be to, tikrai žinau, kad yra žmonių, kurie pastabomis džiaugiasi ir jomis pasinaudoja. Ir tokių, kuriems jos nepatinka - vienodų nuomonių nėra niekur ir niekada.
Be to, jeigu būčiau profesionalė, gal laikyčiausi profesinės etikos, bet dabar sakau savo nuomonę kaip ir visi kiti, tik gal santūriau  4u.gif
Nemoka ar nenori mokytis - skirtingi dalykai  4u.gif  Bet čia, sutinku, ne vieta piršti žinias per prievartą  biggrin.gif

Aš tai už kritiką, pastabas, nes tai didžiausia laimė būti profesionalesniu drinks_cheers.gif . Tačiau yra tokių, kurie taip pat to nori, bet priima kaip įžeidimą (aš sužinojau tai, savo darbe, pasirodo yra žmonių, kuriems pastaba visuomet yra negatyvu). Taip pat yra tokių, kurie nė nesupranta kad jų neprofesionalus nuotraukos pateikimas yra buitiškas ir nekokybiškas. Jiems neįdomu tobulėjimas ir neįdomu visa kita, jiems yra gražu kas toje nuotraukoje, o ne jos pateikimas. O dar kitiems ir labai nekokybiška nuotrauka akių nebadys. smile.gif
SUPER HERA
[foto ištrinta, taisyklių pažeidimas]

teisingiausia,kad pavadinimai atitiktų tikrovę,kad matytuosi veiksmai ,elgesys,bendravimas atitinkantis konkurso pavadinimą.daugelyje foto miegantys vaikai ir tėvai,besiglaustantys,tai toks įspūdis,jog reikia tėvams tik tinginiauti schmoll.gif daug kur pavadinimai neatitinka tikrovės,kitur atrodo,kad tėvystė lyg kančia
SuperMama
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.