Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Aktimel, Danonki, Aktivia
Supermamų klubas > Motinystė ir tėvystė > Vaikų mityba > Mažylio nuo 1 metų meniu
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6
Katleja*
Negeria Activia, o jogurtus stengiuos duot naturalesnius lietuviskus. Aisku ir tie nusibosta kartais paivairinam ir kitokiais bet nedaznai.......
yra
NEDUOKITE VAIKAMS ACTIMEL Mūsų mažasis 2 metukų labai mėgo pienuką. Ryte ir vakare kaip ritualas būdavo po buteliuką. Močiutė atnešė Actimel. Mažąjam labai patiko,išgėre 2 buteliukus. Po poros valandų pradėjo vemti.Vėmė visą dieną. Pieno produktų nedavėm dvi dienas,galvojom praėjo. Po dviejų dienų vakare pabandėm duoti pienuko. Vaikas pravėmė visą naktį. Dabar bijom visai duoti pieno produktų. Iki tol viskas buvo puiku. Po poros dienų vyresniąją gavom parsivešti iš mokyklos,nes pradėjo vemti pamokų metu. Išklausinėjus ką valgė,išaiškėjo,kad ryte išgėre likusį actimel buteliuką iš šaldytuvo.
GERIAU NERiZIKUOKITE
Cukraus pudra
Jei mano trimetis parduotuvėj kurį iš jų nusičiumpa, tai nuperkam.
Amiletta
Manoji išgeria po vieną actimel buteliuką kiekvieną dieną. smile.gif
QUOTE(yra @ 2011 02 10, 17:58)
NEDUOKITE VAIKAMS ACTIMEL
Tai dar nieko nereiškia. schmoll.gif
inaaa*
Savo vaikiukui tik actimeli duodu irgi kieikviena diena geria, kitokiu niekaip isiulyti negaliu, neskanu jam nors tu ka g.gif
mylimaa
kuri laika pirkdavau activia jogurtus, labai valgydavo, dabar jau atsibode, tai kitokius renkames, bet nieko blogo nemaciau del activios jogurto smile.gif gal ju reklamos istikruju ispustos del teigiamo poveikio sveikatai, bet manau svarbiausia , kad nekenkia 4u.gif
ciku_caku
perkam tik lietuviskus: dobilas, magija be e ir pan cool.gif
Dairana
QUOTE(doviile @ 2010 12 17, 16:20)
maniske tik actimeli geria po 4vnt i diena, mat misinuku ne is tolo  schmoll.gif  pienuko paprasto irgi ne, tad actimelis arba MP, o jau 17men  doh.gif
*

blink.gif blink.gif
Flaxkids
niekad neperkam situ jogurtu, ir isviso turim tik keleta rusiu kuriuos imam vien del nesveikos sudeties tokiu neimam, as kai maitinau pora kartu aktivijos suvalgiau tai vaikas net neuzmigdavo nuo ju g.gif , as uz ekologiskus ir be jokiu modifikuotu krakmolu bei ziuriu kad nebutu prideta visokiu priedu kurie nelabai sveiki...
Papildyta:
kazka teko girdeti (bet nesu tirka) kad amerikoje sita produkcija uzdrausta...
baronkyte
visiskai neperku tokiu dalyku ir neduodu. kaip kazkur skaiciau - cia puikiausias budas parduoti 5ml pieno uz litro kaina biggrin.gif nematau ten nieko naudingo
kitule5
actimel ragaves,ir noriai padeda man isgert ax.gif
Anchelika23
mum 1.3metukai tai kartai suvalgo activia, danonki, siaip dar perkam bios ekologiska jogurta, miau varskyte ir jogutra,jokiu problemu su virskinimu nebudavo
kitule5
Danonki tokie mazuciai indeliai,tai jeigu duociau jauciu is kart visus 4 suvalgytu biggrin.gif
****angeliuke****
Mes perkam kartais actimel'į bet tik tai nes skanu, o, kad turi kažkokį poveikį organizmui tai nelabai tikius blush2.gif
Tutukas222
Aš tik už lietuviškus. Patikėkit, žinant maisto pramonės virtuvę - lietuviškus produktus net labiau tikrina nei įvežtinius. Kai kilo skandalas ir vienintelė Lietuvos akredituota maisto produktų patikrai laboratorija Kaune nustatė, kad Danone yra maisto priedų, papildų ir dar kažkokių dalykų, visoje spaudoje straipsniai buvo.
O ne šiaip sumanė patikrinti - vartotojai pasiskundė dėl alerginių reakcijų...
Į reklamą metama tiek pinigų, kad neaišku kaip už tiek gali tą produktą pardavinėti, jeigu ten yra bent truputis pieno.

Pažiūrėkit ir kitą dalyką - paimkit paprastą Dobilo jogurtuką, rinktinis tik iš ekologiškų ūkių pienas, todėl šiek tiek brangesnis, nes atskirai transportuojamas - kokia masės konsistencija, matosi vaisių gabaliukai (jeigu su vaisiais, nes yra ir be nieko), nu matosi jogurtas, biškutį su gabaliukais kaip pienas rūgsta ir t.t. Taigi taip ir namuose panašiai gaunasi kai naminį pieną rauginat.
O paimkit Danone, masė vienalytė, spalva įdomi... man panašu į krakmolą. Etiketėje sudėtis... nežinau, be komentarų.

Todėl renkuosi savo šeimai Dobilo produkciją (visą liniją, nes tikrai be maisto priedų, tik natūralūs pieno raugai) arba Magija Stop E. Šituos ir pats valgau ir vaikeliui duodu.

Jau kartojuosi ką ankstesniuose komentaruose parašiau, bet...
bagyraa
QUOTE(ciku_caku @ 2011 02 16, 18:38)
perkam tik lietuviskus: dobilas, magija be e ir pan  cool.gif
*

thumbup.gif
Jugita29
Siuo metu gyvenam UK tai as dar neatsirinkau jogurto, realiai tai itariu kazko eko tai nerasi, arba ne ten ieskau doh.gif
Martute
Visi valgom tik ekologiškus lietuviškus jogurtus.
epopėja
esu skaiciusi, kad gaminant DANONE produkcija, naudojami GMO g.gif tai nesunku patikrinti, nes yra internete oficialus sarasas gamintoju, naudojanciu GMO.

man, jeigu atvirai, tai nelabai idomu, nes niekada ju neperku, tik lietuviskus ekologiskus.
Meilė
Kad gamintojai daug isledzia reklamai
Superburbule
Sveikos, mes neperkam tokiu produktu, beto kiek teko girdeti, uzsienyje uzdraude ju reklama del zmoniu apgaudinejimo, kiek teisybes nezinau. smile.gif teko ragauti danone, tai man ten gryna chemija doh.gif
Tutukas222
Mieli kolegos, tai kad Danone man atrodo net Lietuviškoje spaudoje buvo straipsnis, kad maisto ir veterinarijos ta tarnyba ar kaip ten vadinasi, rado kažko viduje, ko būti neturėjo. Nu pasižiūrėjus iškart matosi, kad kažkas nenatūralu.
Pažįstamas sako, kad vaikas svaigsta parduotuvėje, puola isterikuoti, jeigu nenuperka kažkokio reklamuojamo jogurto. Vaikai labai imlūs toms reklamoms ir t.t. Visa tai tik sukelia produkto kainą, o kokybės tikrai neprideda.
Labai nudžiugino lietuviški varškės rageliai vasaros metu, nes lengva vaiką apgauti - buktai ledas, bet ne toks šaltas.
Jolete
Apie Aktivia http://www.homosanitus.lt/lt/homo_sanitus/...tyvioji_activia
musyte015
Manau , kad cia reklama ir kaina .mes tokiu nesirenkam schmoll.gif
didile
o mano abi labai nori actimel... kiekviena diena praso... kuom galeciau ji pakeisti???? blush2.gif
lorita1
Kuo toliau nuo sito slamsto cool.gif
RSTT
QUOTE(sena pažįstama @ 2009 05 28, 09:47)
Pasirode straipsnis, kad i Aktivia deda liuosinanciu vaistu blink.gif Stai is kur tas "stebuklingas" lengvumo jausmas ir viduriu neuzkietejimas doh.gif
*

Inulino dedama. Bet jo ir į kūdikių košeles dedama, tas užpilamas... Bebi tikrai mačiau.

QUOTE(Meškašunis @ 2009 11 11, 00:23)
Visiskai pritariu  drinks_cheers.gif
As surius is vis vokiskus daznai perku ir kitus atveztinius, prancuziskus parmezanus,pelesiniuis surius, nes is ju galiu rinktis be priedu. Tuo tarpu lietuviski suriai nesiulo is ko rinktis, apart Dobilo ir Mozarellos, dar varskes suriu. O parmezanas Dziugas ir tas jau su priedais, ir Zementalis... Ko anksciau nebuvo.
*

Lietuviški išvis suprastėję, mozarella tik imitacija-be to neseniai pirkau tokį tai jau tik sūrio produktas vadinasi, o normali mozarella pizza vadinasi... apgaudinėja bjaurybės.

QUOTE(*Liūtukė* @ 2010 03 17, 22:19)
Mano dukrytei labai patinka Actimel, nors duodu jai ir LT jogurtus, bet Actimel labiau patinka, o siandien anyta, man pasake, kad daugiau neduociau nes jai ten kazkas pasake:
" kad Actimel sureguliuoja(palengvina) virskinima, o jai duodi kasdien,  vaiko skrandukas pripranta , kad kazkas uz ji atlieka virskinimo darba, ir kai nustosi duoti , skrandukas nenores gerai virskinti maista, ir dukryte tures virskinimo problemu....
Ar tai tiesa? g.gif  Gal kas apie tai kazka girdejo? ax.gif
*

Labai protinga jūsų Anyta ir tas žmogus kuris jai taip pasakė. Nieko nedaviau vaikui nė nuo kokių pilvo pūtimų nė tų bakterijų, gi pats organizmas turi dirbt o ne priedai. Priedų reikia tik tam tikrais atvejais, infekcijos, virusai, rotas, antibiotikai-tada taip, būtina, o šiaip tai pakanka ką gauna su maistu. Deja daug yra medikų nupirktų kurie pataria gerk imk pirk (net ir per TV amžinai rėkiama kad kimšk ėsk viskas bus gerai nes va išgersi kokio mezym ir vėl gali ėst kaip kiaulė...). Iš pieno produktų sveikiausi tai rūgpienis ir jogurtas-nemaišykit, rūgpienis nėra kefyras. Natūralus jogurtas irgi kitoks negu parduotuvėse.
Saviškei duodavau Danonki nes realiai nuo daugumos lietuviškų varškyčių nedaug kuo skiriasi tik kiekis pats tas mažam vaikui, dabar perėjom prie Smilgos, Magijos ir panašių lietuviškų, kur matosi natūralesni, pati gamint natūralių pieno produktų neturiu galimybės, tai perku parduotuvėj. Bet tarkim Miau pirkau tik kartą ir net man nuo aromatizatorių nosis užlinko, tai nebeperku daugiau... Dobilas kol kas geriausias. Nesu kategoriška bet teiginiai kad Activia ar koks ten gėris tau gyvenimą sutvarkys nu tiesiog juokingi.
ritinelis1
VAJE MES LABAI MEGOM AKTIMELI, BET PASISKAICIUS VENGSIU JO mirksiukas.gif
Vygta
Reklama,daugiau nieko doh.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.