nebijau
2007 06 04, 12:08
Sveikos, neradau tokios temos, o man labai idomu. Siandien Delfyje radau straipsni, tik nemoku nuorodos ikelti(gal kas galetumete man padeti?  ), kuriame raso, kad is prekybos isimami mano suvardinti produktai, nes jie neturi ne gramo tu stebuklingu savybiu, kuriomis reklamuojasi. As pati esu pries tuos produktus jau seniai, bet maciau daug mamu, kurios vaikams pirko ir girde siuos produktus. Man labai idomu suzinoti, ar tikrai buvo ryskus pagerejimas, vartojant tuos produktus? Ar jusu vaikai sirgo ziema maziau? Ar pacioms susitvarke zarnynas?
nebijau
2007 06 04, 12:29
*GAILĖ*
2007 06 05, 08:41
na aš tai netikiu, kad tie produktai turi tokių savybių, kaip imuniteto stiprinimas ir kt. šiaip, bet koks jogurtas ar kitas rauginto pieno produktas sveika žarnynui, yra būtina sveikos mitybos dalis. bet nė prie ko čia tie aktimel. reklaminis triukas ir tiek. turėtų uždraust tokias klaidinančias reklamas.
vyšniux
2007 06 05, 10:30
As siuos jogurtus perku kai uzkieteja dukros viduriukai,siame reikale padeda tai jau tikrai  .O va,kas liecia imunine sistema ir t.t..drysciau smakiai suabejot
RESPECT...
2007 06 05, 15:27
Na maniškis labai mėgsta ACTIMEL, jam skanu. Bet, kad jis kažkaip stebuklingai veikia - nesąmonė  Kaip sirgdavo, taip sirgdavo, nieko ten jis nestiprina
Limcamca
2007 06 05, 17:51
ACTIMEL - tiesiog skanu. Gydytoja mums irgi juo rekomendavo pastiprinti organizmą, bet kažkaip pasitikėjimo nesukėlė Na, o ACTIVIA mums tikrai padeda, kai būna užkietėję viduriukai. Ir aš ir vaikas esame išbandę. Gal kokios ricinos ten viduje yra
Piranija
2007 06 07, 14:24
nemanu, kad sie produktai tokie jau stebuklingi, kaip reklamuoja... mano mazius actimelo net i burna neima, o ir man jie tad man atrodo, jog nenumirsime, jei ir isims juos is apyvartos
astisius
2007 06 08, 14:21
manau, kad čia tik reklamai....., o poveikis tai kažin. kartais tenka dukrai nupirkt, nes prisižiūri reklamos ir kaulina.
astoldita
2007 06 09, 11:35
Kiekviename jogurte ar rauginto pieno produkte yra gerųjų bakterijų.Jei jų organizme trūksta gal ir pradeda pulti ligos.Bet manau,kad šiuose produktuose yra kaip tik daugiau negu kituose visokių sintetinių priedų,kurie labiau silpnina,o ne stiprina iminitetą  Aš tai pati namuose pagaminu jogurtą.Ir skanus ir sveikas
Wildberry
2007 06 10, 15:58
Manau cia tik reklama,neperku as ju
as tai pirkau danonki varskytes, nes nezinojau kokias duoti, bet zinoma kad jos labai sveikos ir kaulai nuo ju bus stiprus tai tikrai nesitikejau. O kitus activia ir pan. tai tik del skanumo perku. Is viso Lietuvoje su pieniskais produktais skirtais vaikams labai prastai, nes visokio ssss prikista
ignasser
2007 06 15, 14:48
Šiaip tai visuose šituose produktuose yra tokia koncervantų dozė, kad apie imuniteto stiprinimą net kalbos negali būti. Klaidinanti reklama, nuo kurios net negera darosi
Žydriausia
2007 06 15, 15:00
QUOTE(ingalp @ 2007 06 05, 08:41) na aš tai netikiu, kad tie produktai turi tokių savybių, kaip imuniteto stiprinimas ir kt. šiaip, bet koks jogurtas ar kitas rauginto pieno produktas sveika žarnynui, yra būtina sveikos mitybos dalis. bet nė prie ko čia tie aktimel. reklaminis triukas ir tiek. turėtų uždraust tokias klaidinančias reklamas. Nu tai faktas, kad neturi jokiu stebuklingu savybiu. Labai teisingai pasakei, kad visi pieno produktai sveika zarnynui ir gerina virskinima. O jei dar su bifidobakterijom, tai cia jau ir visa sveiks mitybos dalis. Nu kazkodel reklamos nelabai kas kontroliuoja. Nu kaip sakoam, prekybos centre perki maista, o jau vaista reik pirkt parduotuveje Sveikiausia tai iosvis lietuviskas kefyras ar rugpienis. bet va vaikai nelabai jo megsta, o jei jau rinktis jogurta, tai reikia paskaityt sudeti, mat vieni yra su konservantais, o kiti ne. Tik nereik painioti visokiu kvapiuju medziagu, tirstikliu su konservantais. ir raide E nebutiani reiskia konservanta. bet va tas gerumas virskinimui-ty sita daro kiekvienas rauginats pieno produktas. Seniai laikas buvo sita reklama sustabdyt, nes kartais darosi liudna, kai stiovi eileje ir girdi kaip nescia moteris aiskina savo motinai matyt, kad ji va neperka vitaminu, o isgers actimelio 4 buteliukus ir bus sveika ir laiminga  Nu vot kokiu nesamoniu pripumpuoja i smegenis reklama,. Zmones geriau pasikmtu produkta ir paskaitytu jo sudeti, o ne TV tiketu
QUOTE(Žydriausia @ 2007 06 15, 16:00) Nu tai faktas, kad neturi jokiu stebuklingu savybiu. Labai teisingai pasakei, kad visi pieno produktai sveika zarnynui ir gerina virskinima. O jei dar su bifidobakterijom, tai cia jau ir visa sveiks mitybos dalis. Nu kazkodel reklamos nelabai kas kontroliuoja. Nu kaip sakoam, prekybos centre perki maista, o jau vaista reik pirkt parduotuveje Sveikiausia tai iosvis lietuviskas kefyras ar rugpienis. bet va vaikai nelabai jo megsta, o jei jau rinktis jogurta, tai reikia paskaityt sudeti, mat vieni yra su konservantais, o kiti ne. Tik nereik painioti visokiu kvapiuju medziagu, tirstikliu su konservantais. ir raide E nebutiani reiskia konservanta. bet va tas gerumas virskinimui-ty sita daro kiekvienas rauginats pieno produktas. Seniai laikas buvo sita reklama sustabdyt, nes kartais darosi liudna, kai stiovi eileje ir girdi kaip nescia moteris aiskina savo motinai matyt, kad ji va neperka vitaminu, o isgers actimelio 4 buteliukus ir bus sveika ir laiminga  Nu vot kokiu nesamoniu pripumpuoja i smegenis reklama,. Zmones geriau pasikmtu produkta ir paskaitytu jo sudeti, o ne TV tiketu  Auksiniai žodžiai  Turiu tokią pat nuomonę
Daviau paragauti actimel,bet truputį pabėrė,tai dabar nesimėgaujam tokiais skanumynais
raimule
2007 06 22, 22:46
QUOTE(Žydriausia @ 2007 06 15, 16:00) Nu tai faktas, kad neturi jokiu stebuklingu savybiu. Labai teisingai pasakei, kad visi pieno produktai sveika zarnynui ir gerina virskinima. O jei dar su bifidobakterijom, tai cia jau ir visa sveiks mitybos dalis. Nu kazkodel reklamos nelabai kas kontroliuoja. Nu kaip sakoam, prekybos centre perki maista, o jau vaista reik pirkt parduotuveje Sveikiausia tai iosvis lietuviskas kefyras ar rugpienis. bet va vaikai nelabai jo megsta, o jei jau rinktis jogurta, tai reikia paskaityt sudeti, mat vieni yra su konservantais, o kiti ne. Tik nereik painioti visokiu kvapiuju medziagu, tirstikliu su konservantais. ir raide E nebutiani reiskia konservanta. bet va tas gerumas virskinimui-ty sita daro kiekvienas rauginats pieno produktas. Seniai laikas buvo sita reklama sustabdyt, nes kartais darosi liudna, kai stiovi eileje ir girdi kaip nescia moteris aiskina savo motinai matyt, kad ji va neperka vitaminu, o isgers actimelio 4 buteliukus ir bus sveika ir laiminga  Nu vot kokiu nesamoniu pripumpuoja i smegenis reklama,. Zmones geriau pasikmtu produkta ir paskaitytu jo sudeti, o ne TV tiketu  Tikrai,kaip galima tokias nesamones per Tv kišti,o dar siūlau pabandyti Riažanka tokia yra,tai šimtą kart geriau už visokius actimelius
Paslaptingoji
2007 06 24, 00:01
maniskis tai labai megsta actimela,pliumpina tik duok.kazkokiu stebuklingu poveikiu as netikiu,bet kadangi kokio kefyro ne laso neisiulysi,tai lai geria actimela  o va aktivia girdejau daug kam padeda,reiskai tiesos yra
MAniskis Actimel nelabai megejes, o va danonki tai skaniai geria. PErku vien del to, kad nemegsta jokiu rugpieniu ir kefyru  ir tikrai ne del kokiu nors sveikatos pagerejimu. Neseniai paragavo Activia ir jam patiko. Va kazkas minejo paragauti Riazanka (tai lyg ir pasukos?), reikes ismeginti,nes turime problema megsta gerti tik sultis (as jas kai kada praskiedziu), o kai valgo pietucius sulciu derinys man ne koks, bet nieko kito nenori
QUOTE(jolax @ 2007 06 25, 22:40) MAniskis Actimel nelabai megejes, o va danonki tai skaniai geria. PErku vien del to, kad nemegsta jokiu rugpieniu ir kefyru  ir tikrai ne del kokiu nors sveikatos pagerejimu. Neseniai paragavo Activia ir jam patiko. Va kazkas minejo paragauti Riazanka (tai lyg ir pasukos?), reikes ismeginti,nes turime problema megsta gerti tik sultis (as jas kai kada praskiedziu), o kai valgo pietucius sulciu derinys man ne koks, bet nieko kito nenori  Riaženka jėga  mano merginai labai patinka o ir man pačiai O apie visus aktivia ir panašius neseniai girdėjau (vyras skaitė ir pasakojo), kad ten aptikta kažkokių kenksmingų sveikatai medžiagų. Tik nesuprantu, kodėl neišima jų iš prekybos dar Ir apskritai aš renkuosi lietuvišką produkciją, kurios galiojimo laikas gana trumpas - sveikiau
QUOTE(astoldita @ 2007 06 09, 13:35) Kiekviename jogurte ar rauginto pieno produkte yra gerųjų bakterijų.Jei jų organizme trūksta gal ir pradeda pulti ligos.Bet manau,kad šiuose produktuose yra kaip tik daugiau negu kituose visokių sintetinių priedų,kurie labiau silpnina,o ne stiprina iminitetą  Aš tai pati namuose pagaminu jogurtą.Ir skanus ir sveikas  Pritariu  . Aš irgi pati gaminu jogurtą.
raimonda23
2007 06 28, 11:13
as kasdien duodu aktimelio nu jai patinka skanu  manau kad jis tikrai neblogas
Kai buvo 1,3 pradejom gerti Actimel visa rudeni,ziema.Sirgom tik 1 karta.Gal sutapimas ,gal siaip
Mums su vyru Aktivia labai padejo! O vaiku gydytoja ir dukrytei patare duoti aktimel ar aktivia, nes labai gerai organizmui
Šarlote
2007 07 30, 10:12
Manau, kad tokių stebuklų, kuriuos rodo per TV tikrai nebūna  tik pagal tą straipsnį, labai pikta darosi, kad gamintojai neparašo tikrosios sudėties ir taip klaidina.  Aš nuolat skaitau sudėtį ir tikrai pastebėjai, kad būna parašyta aliejus o koks velniai žino  Norėčiau nuspirkti sveiko maisto, bet kaip?
juoduke
2007 08 08, 11:57
ir mano namiškiai labai mėgsta aktimel ir aktivia ir aplamai mėgsta visus pieno produktus.
_Ligitukas_
2007 08 09, 16:09
Na man jie visi tokie pat jogurtai ir tikrai po 14 dienų nejaučiu jokio skirtumo, "našam dele glavnaja reklama" .
Aniukes mama
2007 08 17, 19:44
mano mergina labai mėsta Aktimeli. kai tik ateinam į parduotuvę, tai tuoj pat puola pasiimti pakutį. tik ji mėgsta be jokio papildomo skonio. taigi, vartojo ji daug jo, tai galiu pasakyti, jog jau pora metų neturim problemų dėl viduriukų, nes šiaip jos buvo į kietąją pusę. dėl imuninės sistemos stiprinimo, tai nemanau, jog tai šio produkto dėka ji neserga. Šiaip ji nelinkusi ligoms (ptiu ptiu ptiu).
Vėjai visas tas "gerumas". 100ml kainuoja tiek, kiek litras tikro pieno Gerai išreklamuota, ir tiek
Mūsų šeima mėgsta Aktivia, bet ne todėl, kad jinai kažkuo įpatingai padeda, ar kokių tai galių turi, bet taip, skanu, ir vaikui patinka, su viduriukais nei vianas neturime problemų kai ją valgome, juk čia jogurtas ir tiek
Timidity
2007 08 23, 13:27
Nepirkau ir nepirksiu  Geriau už tuos pinigus litras pieno ir pasidarysiu jogurto visą kalną  Skanesnio už naminį net ragavus nesu
irmusia
2007 08 25, 12:24
Maniske aplamai labai megsta visokiu jogurtus ir varskytes, tai kapoja tik duok. Stengiuo tiesiog paziureti, kad kuo maziau E butu
ungrida
2007 09 15, 21:36
i tokius jogurtus yra dedami priedai pvz gefilus kurio galma nusipirkt vaistinej ir tikrai ne ka prasciau suveiks,ar jogurto kapsuliu todel kai raso kad ner poveikio tai nevisa tiesa gal tik ner akivaizdziai matoma sunus labai megsta actimel jis daugiau persalimo ligom skirtas,bet nepadeda mum ir vaistinej pirkti visokie imunitetui stiprint tai ko tiketis is jogurto ,kuriam mazesnis kiekis ,bet jam skanu ,o kad kenkt tikrai nematau activia man paciai padejo ji tikrai neleidzia uzkietet viduriam (po operacijos) naudojaus ,bet ten ji daroma su vaisiais ar kitokiais priedais be to man skanu taip kad as nieko negaliu pasakyt tegu reklamuoja,bet jei bus nioekam tikes produktas tai reklama neatsipirkt
strazdanėlė...
2007 09 17, 16:09
mes actimelį geriam kiekvieną rytą  bet ne dėl reklamos, o dėl skonio
QUOTE(Timidity @ 2007 08 23, 14:27) Nepirkau ir nepirksiu  Geriau už tuos pinigus litras pieno ir pasidarysiu jogurto visą kalną  Skanesnio už naminį net ragavus nesu  Gal galėtumėte, kaip gaminti naminį jogurtą? Bandžiau ieškoti receptų skyrelyje, bet neradau... Prisimenu, kad kažkada esu ragavusi ir buvo be galo skanu, bet nežinau, ko ten dar reikia dėti be pieno?..
Meka Pinavija
2007 10 10, 16:31
Ankščiau geriau Actimel, dabar jau ne, nes nematau jokio skirtumo
inga-uk
2007 11 18, 18:44
perku tik todel kad juos megsta dukra, o siaip kokios ten gali buti ypatingos savybes nei kitu jogurtu, tik tiek kad tai kalcis ir siaip sveika zarnynui
Mes geriam beveik kasdien, na dažniausiai išeina duoti kasdien, vaikui patinka, o jei patinka tai tegul i sveikatyte\ę sau geria
QUOTE(Erika-amerika @ 2007 06 05, 15:27) Na maniškis labai mėgsta ACTIMEL, jam skanu. Bet, kad jis kažkaip stebuklingai veikia - nesąmonė  Kaip sirgdavo, taip sirgdavo, nieko ten jis nestiprina   dar pastebejau kad labiau eme ligos pulti,kol negerem jokiu actimeliu,buvo viskas ok.dabar ju nebeduodu.
grazina37
2007 12 01, 20:02
geria mazius aktimeli nes jam skanu ir yra reklamos auka  ,na ka gi tas pienelis sustiprins ,as tai netikiu  kai prasideda virusai kelis kartus dienoje duodu medu su cesnaku ,tai gal ir apsaugo
virginija.k
2008 03 26, 09:09
 Reklaminis triukas ir nedaugiau...
Lacoste
2008 03 26, 13:31
mums actimel pilvo skausmus kaip ranka nueme, tfu tfu tfu niekas nepadejo nei linex,nei bifolac, apie espumizana isvis nekalbu
QUOTE(virginija.k @ 2008 03 26, 09:09)  Reklaminis triukas ir nedaugiau...  ir tokiu produktu savo vaikui toli grazu dar neduosiu
Adamo mamyte
2008 03 27, 13:48
Manau, kad reklama savo daro ir psio  Va kas liecia Activia, tai man sitie jogurtai patinka, ir tikrai padedavo medziagu apykaitai ypac nestumo metu  Vaikui Activios nesu davusi, mieliau renkuosi lietuviska jogurta ar varskyte
light blue
2008 03 27, 13:55
Perku Danonki varškytes, bet tikrai ne dėl to, kad kalcio ten į valias su ja gauna. Netikiu tuo  Tiesiog Danonki labiausia valgo mano išrankioji mergytė. Pvz Miau varškytę duočiau mieliau, bet jos nenori. O dar magnetukų prisirinkom
mano mazius,vakarais, be 2 buteliuku actimelio neuzmiega  kai nustojo gerti piena, pabandziau duoti actimelio ir dabar be jo ne krust  kartais per diena ir 4 isgeria...ir varskyte tik danonki,na dar kartais smilga,tinka
Skanus produktai ir sveiki- o ir vaikuciai mielai juos valgo- cia as apie brolio vaikucius nes mano dar mazas tokiems produktams
 Ką mamytės, manot apie šią produkciją. Savo 1metukų 8mėn sūneliui duodu šios produkcijos. Tačiau susimastau, ar ji sveika mažiukui, gal tik gerai išreklamuotas produktas, kuriame pilna E, nors ir neraso sudėtije. kokie jūsų atsiliepimai, nuomonės?
sidabrine lape
2008 04 11, 10:49
QUOTE(mile_ @ 2008 04 11, 11:31)  Ką mamytės, manot apie šią produkciją. Savo 1metukų 8mėn sūneliui duodu šios produkcijos. Tačiau susimastau, ar ji sveika mažiukui, gal tik gerai išreklamuotas produktas, kuriame pilna E, nors ir neraso sudėtije. kokie jūsų atsiliepimai, nuomonės?  sveiki,mano mazei beveik 1m.4men.pries pora dienu daviau danonki varskyte.visa nakti verke,isbere.kai pasakiau gydytojai ,tai sako gal dar ka sugalvosit,juk sia varskyte geriausiai duoti nuo kokiu 3metu.,o vietoj jos geriau dobilo jogurtuka itarkuoji banano ar ko kito,tai valgo ausys linksta!
rikutis
2008 04 11, 10:56
DANONKI - lenkiškas produktas. Aplamai, apie lenkiškus maisto produktus, įvežamus į lietuvą, tikrai esu ne kokios nuomonės- tikras šlamštas. Tie patys KUBUŠAI, ( nors daviau kelis kartus jų sūniukui, bet po to kaip prisiskaičiau...  ), įvairios iš subproduktų gaminamos dešrelės- net vištieną mačiau: parašyta, jei neklystu, SEIMO , o apačioj parašyta- "kilmės šalis Lenkija". Kam pirkt lenkišką prekę, kai yra tiek lietuviškos produkcijos- gal ji ne taip išreklamuota, bet tikrai sveikiau. Pvz, DOBILAS jogurtukai, BIOS jogurtai ir varškytės, ir dar daug ekologiškos produkcijos.
QUOTE(rikutis @ 2008 04 11, 10:56) DANONKI - lenkiškas produktas. Aplamai, apie lenkiškus maisto produktus, įvežamus į lietuvą, tikrai esu ne kokios nuomonės- tikras šlamštas.  Vokiska Danone jogurta valgome nesustodami,o lenkiska paragavo ir susirauke
|
|