Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Adrija
Supermamų klubas > Naudingi patarimai > Vaikų vardai
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6
EdAn
labai grazus vardas thumbup.gif
mano nuomone tokia,kad nereikia su niekuom lyginti,Baltija,Juodoji ar Atlantas ax.gif vardas grazus,gerai skambantis ir to uztenka
*Nendria*
Adrija, Adryte..... lb grazhu man wub.gif
PONIUTE
QUOTE(*Nendria* @ 2007 06 14, 16:28)
Adrija, Adryte..... lb grazhu man wub.gif
*

Nieko nieko g.gif
*Jalta*
Man labai gražus, nes pažįstu vieną mažą mielą mergytę tokiu vardu. wub.gif
riana
labai grazus man sis vardukas thumbup.gif jis pas mane pirmas sarase, kai turesiu vaikiuku, tik jis pas mane taikytas bus berniukui blush2.gif Adrijus blush2.gif
*Fkoosna*
Labai grazus vardas wub.gif
Makalius
Tikrai super vardas thumbup.gif
Tik kad vardas skirtas jūros garbei unsure.gif Ai irnesakyk.gif
Gilberta
Norėjau dukrytę pavadinti ADRIJANA man gražiau skamba.. wub.gif Bet turėsiu sunelį.. clap.gif
Makalius
QUOTE(OLIUKE @ 2007 06 26, 20:04)
Norėjau dukrytę pavadinti ADRIJANA man gražiau skamba.. wub.gif  Bet turėsiu sunelį.. clap.gif
*

Čia jau matosi serialus žiūrit blush2.gif san pedras chulijus chulijanas hihihi.gif
rona
Man nergrazus schmoll.gif iskart asocijuojasi su Adrijos jura
Makalius
QUOTE(rona @ 2007 06 26, 20:43)
Man nergrazus schmoll.gif iskart asocijuojasi su Adrijos jura
*

Tai tame ir yra esmė irnesakyk.gif Adrija juk Viduržemio jūros perlas wink.gif
rona
QUOTE(Makalius @ 2007 06 26, 20:51)
*

na cia kiekvienam pagal skoni, bet as savo vaikui tokio vardo tikrai nedeciau schmoll.gif berniukui Adrijus dar nieko skamba, bet mergitei man negrazu
Makalius
QUOTE(rona @ 2007 06 26, 20:52)
na cia kiekvienam pagal skoni, bet as savo vaikui tokio vardo tikrai nedeciau schmoll.gif berniukui Adrijus dar nieko skamba, bet mergitei man negrazu
*

Va Adrijus dar fainiau bigsmile.gif
Mona187
QUOTE(Ledietė @ 2007 06 04, 17:07)
Mamytes, o kaip Jums vardas Adrija?
*

Man gražus. Kursiokė, kuriai neseniai gimė dukrytė davė tokį vardą jai. Tai sužinojus tikrai buvo malonu girdėt tokį vardą. Nelabai dažnas ir toks truputį retas biggrin.gif ir jis man labai thumbup.gif
Ewe
QUOTE(Ledietė @ 2007 06 04, 17:07)
*

labai gražus vardelis thumbup.gif
Tomutia
Man asmeniškai gražus vardas thumbup.gif
Kaja888
Gražus, dar nepabodęs 4u.gif
Šiaučiūnienė
Pažįstama dukrelę pavadino Adriana. Visi trumpina Adrė. smile.gif
missdorry
wub.gif wub.gif wub.gif Pats graziausias vardas koks tik gali buti mergaitei thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif man jis toks svelniai tvirtas bigsmile.gif thumbup.gif
Marsella
Labiau Adriana ax.gif
kastone
QUOTE(Makalius @ 2007 06 26, 20:51)
*

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
inga-uk
QUOTE(Ledietė @ 2007 06 04, 14:07)
*

man patinka thumbup.gif
eglenas
Man sis vardas pats graziausias smile.gif taciau, kai norejau duoti si varda savo mergaitei, vyras nesutiko, tad teko pasitenkinti kitu aggressive.gif
blue kristal
Vardas labai grazus thumbup.gif
amelle
labai grazus thumbup.gif
Saulelė_raudona
Gražus, yra lietuvių aktorė tokiu vardu - Adrija Čepaitė rolleyes.gif
adrija
Nu jau man tai thumbup.gif thumbup.gif hihihi.gif

Mandragora
grazus, bet manau mergytei bent jau kol maza bus sunku ji istarti ir kitiems bus sunku isiminti
SANTA
labai grazus wub.gif
junglegirl
man tai irgi grazus thumbup.gif
faustluk
Vadinasi: bus Adrija, taip? bigsmile.gif Ir as uz tai
Vijone
QUOTE(Saulelė_raudona @ 2007 08 29, 12:18)
*

man gal del tos aktores tas vardas dar grazesnis rolleyes.gif Kaip sakoma - zmogus varda puosia...
Jolea
As kazkada masciau apie si varda, bet kai pradejau lauktis jis vis tolo ir loto nuo mano svajoniu vardo unsure.gif o kai gime mergyte, tai man sis vardas jai buvo tiesiog per grubus schmoll.gif todel ir nedavem...bet siaip vardas grazus, daug balsiu ir neblogai skamba thumbup.gif
Ledietė
Aciu super mamoms uz nuomone. Man sis vardas dabar yra pats pats graziausias. Net neissivaizduoju, kad galetu buti kitoks.
dzhina
QUOTE(Saulelė_raudona @ 2007 08 29, 13:18)
*

As savo dukrele pavadinau Adrija, man sis vardas buvo labai grazus nuo pat vaikystes, nes pas aktore Adrija Cepaite vaikysteje eidavau zaisti lelemis - mano tevu sodas buvo netoli jos tevu sodo... ax.gif
insi
nerealiai grazus vardas, kaip ir arija. antrai dukrai duociau toki varde, nes pirmagimei jau sugalvojau kitoki smile.gif
Graž*Kia
wub.gif Mano dukrytė vardu Adrija. wub.gif
Jau laukiantis įaugo šis vardas širdin,nors nežinojau kas gims... Ir jis jai puikiai tinka bigsmile.gif Vadinam Adrytė,Adri,.. o pati kolkas ištaria Dytė biggrin.gif

Adrija, Adriana.
Lotynų kilmės vardas: "tamsi",vardas kilęs iš Adrijos jūros pavadinimo,turint omenyje žmogų, gyvenantį prie Adrijos jūros "adrijietis". Vardadienis : 09.08. 4u.gif
sandddra
QUOTE(Isila @ 2007 06 04, 17:43)
Man tokie vardai nepatinka  schmoll.gif
*

Man irgi... rolleyes.gif
jurana
pazystu viena Adrijana . Visai grazus vardas , tik gal sunkokas g.gif
adriu
MES TURIM ADRIJA,VADINAM ADRIU,ADRIUKU,ADRYTE wub.gif KAI LAUKIAUSI IŠGIRDAU IR LABAI PATIKO 4u.gif VYRUI IŠ PRADŽIU NE,BET ŽINOJOM KAD TURESIM DUKRYTE,TAI AŠ JĄ DAR PILVELY TAIP VADINDAVAU,PRIPRATO,O DABAR thumbup.gif KITOKS VARDAS ATRODO IR NETIKTŲ wub.gif wub.gif
renateliaaa
labai grazus vardas wub.gif 4u.gif kai turesiu dukryte manau ja taip ir pavadinsim ADRIJA wub.gif nestuke.gif
pupux
O man kazkaip gresmingai skamba, viena paskui kita einancios raides d,r.
Nelabai jis man schmoll.gif
pamaiva-22
QUOTE(Ledietė @ 2007 06 04, 16:07)
*
thumbup.gif

mano dukterecios vardas-superinis thumbup.gif
Neila+69
4u.gif mano vardu sarase pirmoje vietoje berniukui tik nestuke.gif Adrijus vardas,ir man jis po kol kas beproto grazus,nu ir Adrija mergaitei ir begalo grazus..
Zaizute
Super vardas 4u.gif Labai patinka!
vaidavel
QUOTE(Makalius @ 2007 06 26, 21:24)
Čia jau matosi serialus žiūrit  blush2.gif san pedras chulijus chulijanas hihihi.gif
*

Visiška nesąmonė, kad vardas Adrijana būtinai iš serialo schmoll.gif aš jau seniai esu nusprendusi tokį vardą duoti savo mergytei, kol dar jokiam seriale tokio vardo nebuvau girdėjusi ( tik dar nežinau kas gims ) lotuliukas.gif o juk seriale vardai irgi parenkami iš gyvenimo, gal net iš kitos šalies...
O be to, jei imsi naršyti iš kur koks vardas, tai kiti irgi iš kažkur atėję...iš knygų, filmų, draugų, vietovių, gėlių ir t.t. doh.gif
Taigi, svarbu, kad vardukas patiktų mamytei ir tečiui, kurie renka vardą mažyliui... bigsmile.gif
alexsana_80
LABAI GRAZUS VARDAS thumbup.gif
ojojoi
Labai grazus vardas
Ir as norejau musu mazajam duoti, bet tevelis nesutiko schmoll.gif
Graž*Kia
QUOTE(pupux @ 2007 11 08, 12:39)
O man kazkaip gresmingai skamba, viena paskui kita einancios raides d,r.

O žodis DRaugas juk neskamba grėsmingai mirksiukas.gif nors irgi šios raidės 4u.gif
QUOTE(vaidavel @ 2007 11 27, 21:27)
Visiška nesąmonė, kad vardas Adrijana būtinai iš serialo  schmoll.gif  o juk seriale vardai irgi parenkami iš gyvenimo, gal net iš kitos šalies...   
  O be to, jei imsi naršyti iš kur koks vardas, tai kiti irgi iš kažkur atėję...iš knygų, filmų, draugų, vietovių, gėlių ir t.t.  doh.gif
  Taigi, svarbu, kad vardukas patiktų mamytei ir tečiui, kurie renka vardą mažyliui...  bigsmile.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif mums irgi bandė patarinėt doh.gif bet vardą rinkt turi tik tėveliai
rimuze
Man tai schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif Adrija
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.