Mamytes, o kaip Jums vardas Adrija?
Man visai patinka
Man tokie vardai nepatinka
ne mano skonio, bet pakankamai normalus vardas. šiaip pastaruoju metu gana dažnai girdimas
Man gražus
Grazus vardukas
tada jau geriau Baltija... jei jau apie juras kalbam....
nepatinka man visai
Man irgi negražus
labai grazus
Jau girdėtas, ir atrodo SM apie jį kalbėta kažkurioj temoj šiame skyrelį. Man tai jis visai nieko.
Kad ir kaip bebūtų, man labai gražus
Adrija...cia vardas toks pats kaip jura? Adrija...tai galima ir Baltija, Egėja..juk prasme ta pati, o saskambis grazesnis
netgi labai grazus vardas
nieko nieko
Labai aciu uz nuomones
Skambus,grazus vardas
Adrija,nugis gražu
vardas kaip vardas, nors pati nevadinciau. vyras turi pussesere Adrija, tai ipratusi prie sio vardo. bet daugiau su Adrijos jura asocijuojasi, ne ta pussesere
nepatinka
man tai visai gražus
Gražus, patinka
Neblogas vardukas
nezinau, dvelkia vesuma
o man kaip tik toks šiltas, atostogom kvepiantis vardukas
Gal grazus
visai gražus
grazus
Tikrai labai grazus vardas
Aciu visoms uz nuomones
mielas vardas
Man taip pat grazus
Vienas iš gražesnių.
man kažkaip nelabai
Man vardas visai nieko su sąlyga, kad kažką bendro su Adrijos jūros regionu turite: kilmė, atostogos, per kurias dukra pradėta, dar kas nors tokio. Vardas turi turėti reikšmę arba istoriją.
Grubus vardas, nors pažįstu vieną penkiametę mergytę. Pripratom.
Vardas gal ir gražus, bet man iš karto išgirdus šį vardą kyla neigiama reakcija, nes aš kažkada turėjau bendradarbį Adrijų... Ir jis buvo labai bjaurus, labai su juo nesutariau, tai man dabar šis vardas
QUOTE(Minerva @ 2007 06 10, 18:45) Man vardas visai nieko su sąlyga, kad kažką bendro su Adrijos jūros regionu turite: kilmė, atostogos, per kurias dukra pradėta, dar kas nors tokio. Vardas turi turėti reikšmę arba istoriją. kas čia per nesąmonė QUOTE(sedka @ 2007 06 11, 12:13) pats gražiausias vardas, pačios gražiausios, švelniausios ir meiliausios mergytės
skonio tai skonio...
Man labai grazus sis vardas, buvo itrauktas i musu vardu saraseli, kai laukiausi ir nezinojau kas gims.
Mano dukra Adria - Adrijos angliskas variantas
Man labai gražus vardukas
|