Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Tindi rindi parduotuvė
Supermamų klubas > Naudingi patarimai > Vaikų prekės
Song
Sveikutes, mamules, turbut dauguma esat buve tindi rindi Akropolyje? Ir kaip jums? Ne apie prekes kalbu, apie pardavejas. Tikrai daznai uzsuku, vis koki niekuti noriu nusipirkti, daznai su leliuku keduteje, ir NĖ KARTO nera priejusi pardaveja paklausti, ko noreciau. Netgi tokia situacija buvo, kad issirinkau sukytes nuo stendo, atsistojau prie kasos, ir tai nesugebejo prieiti, imusti kaina. Kazka lyg tvarke, ir tikrai mate blink.gif Baigesi tuo, kad palikau preke ant prekystalio ir isejau... Gal pardavejos turi uosle, ir tie, kurie negali (arba nenori biggrin.gif ) pirkti vezimeliu ir kitu panasios kainos prekiu, nepageidaujami Tindi Rindi? Arteja laikas pirkti valgymo kedute, planavau pirkti is ten, bet taip nemalonu man i ta parduotuve eiti (tiesa, ir prie kedutes prastovejau su Urte krepsyje apie 5-10 min., taip ir nepriejo parodyti-viena aptarnavo klienta, kita lakste po parduotuve savais reikalais, vel man truko kantrybe ir isejau biggrin.gif ) , greiciausiai pirksiu is Mazylio arba Kotrynos-tuo labiau, kad ten ir nuolaida turiu...
Stai kaip prastas klientu aptarnavimas mazina pardavimus rolleyes.gif
P.S. tikrai nesu kokia isprotejusi isterike, kaip galetu pasirodyti smile.gif , tiesiog megstu gauti tai, kas man priklauso-kad ir pardaveju demesi atejus i parduotuve...
O is tos parduotuves esam nusipirke tik siurbliuka slogytei, ir tik todel, kad reikejo. Pardaveja pasigavau ir prie kasos atsivedziau pati ... doh.gif
ewa
Man Tindi Rindi, vis tik kainos didziausias minusas, siandien uzejau, galvoju pedkelnes mazei, nupirksiu, issirinkau, ziuriu kaina 39 lt. Nu sposibo, ninado doh.gif
Song
Na, gal is tiesu blogos dienos? 4u.gif Vaziuojam dazniausiai savaitgaliais, zmoniu daugiau buna, nei paprasta diena, gal kantrybe mano nepergeriausia. Ir vis tik, like nuo tos parduotuves nekokios nuosedos, nebesinori ten zygiuoti... smile.gif
Arba neatrodau potenciali kliente biggrin.gif .
Pupsas
O as nemegstu sitos parduotuves. Del pardaveju demesio nesiskundziu, bet kazkokios jos arogantiskos. Kainos is vis pagerintos doh.gif Kai nusitebejau kad labai brangios pedkelnytes kudikiui (35 lt), tai taip nemaloniai nuzvelge, tipo, vargsele tu, ir tokiu nemaloniu balsu pasake, "bet labai geros", o kuom jos tokios geros net nepaaiskino biggrin.gif Man idomu, kiek pati galetu nusipirkt is tos pardes uz savo alga, kad jau tokia kruta tongue.gif biggrin.gif
Vestina
QUOTE(Kopa @ 2005 01 20, 13:49)
Man visai patiko, nors tik čiulptukus pirkom. Neįkyriai, bet priėjo ir paklausė, ar gali kuo padėti. papaskojo apie maitinimo kėdutes.
*

Nu tu cia pavarei su tom pedkelnytem ir alga thumbup.gif , manes tai irgi kazkodel netraukia i ta parduotuve uzeit, pardavejos gal ir paslaugios bet nemalonios, jos man panasios kaip Kristianoj anksciau budavo pasiklelusios pardavejos (gal ir dabar yra), laiko save pasaulio bambomis blink.gif
Kitada
Mano vyrui tai labai nepatiko berods Donata... kad ir kaip stengiamės jos išvengti, vis ant jos užsiraunam. ji kažkaip energiją išsiurbia. atrodo tik kiek pabuvai, o išeini pervargęs... nežinau ar tikėti tokias dalykais, bet taip nutiko kelis kartus. o su kitom kai bendrauji - viskas ok. blink.gif
Vudis
man neptinka nei ju aptarnavimas, nei marketingas(atvejis su Alegro plus)
maksas
QUOTE(Wilmog @ 2005 02 18, 14:50)
Mano vyrui tai labai nepatiko berods Donata... kad ir kaip stengiamės jos išvengti, vis ant jos užsiraunam. ji kažkaip energiją išsiurbia. atrodo tik kiek pabuvai, o išeini pervargęs... nežinau ar tikėti tokias dalykais, bet taip nutiko kelis kartus. o su kitom kai bendrauji - viskas ok. blink.gif
*

Su ta Donata ne jums vieniems taip, bendravimas doh.gif , aptarnavimas doh.gif doh.gif , visiškai nesiklauso ką sakai, pašau batų ne už 300 Lt nevaikščiojamčiam vaikui, tai ji nam rodo 299 Lt, na taip iki 300 dar vieno lito trūksta tongue.gif
rosa
Mes nebemėgstam šitos parduotuvės. Kai pasakai savo nuomonę apie nepatikusią siūlytą prekę, pardavėjos aiškiai parodo erzelį ir didžiulį nepasitenkinimą.
vikix
Prieš porą dienų buvau užėjus, tai nieko - nei priėjo, nei pasiūlė, nes man tik kepurytės reikėjo....
zelionuska
blink.gif
QUOTE(Ingulbuncius @ 2005 01 19, 09:46)
Keista. Uzsukam ten laikas nuo laiko, esam pirke dvi auto kedutes ir maitinimo kedute. Taciau taip pat ir kistukus rozetems, seilinuka, zaisliuku keleta. Visada prieina, paaiskina, parodo, leidzia kedutes nusinest iki masinos ir ismegint  thumbup.gif. Aisku, kaip ir visur - yra malonesniu pardaveju, yra - maziau maloniu, bet kad neprieitu  blink.gif ???
*

neprieina neprieina, ožkos kažkokios, turbūt mato ir užuodžia, kad nepirksiu, tai ir pliurpia telefonu blink.gif blink.gif blink.gif
oliushka
man tai jų akinos nerealios, nors kai reikia tai ir perki. kai neradau vilnonių kojinyčių, kurių ieškojau ilgai ir nuobodžiai visuose Akropolio parduotuvėse tai ir nupirkau už 20Lt, bet jos buvo tikrai fainos.
dėl pardavėjų tai irgi kartą nemaloniai pasijutau. ieškojau krikštynom baltų pėdkelnyčių, užėjau į Tindi Rindi paklaust ar turi, tai pardavėja man iškart pasakė, kad kainuoja virš 30 Lt ir geriau eikit į Čipoliną, nes pas juos lenkiškos ir daug pigesnės. o aš tada buvau pasiruošus nors ir 50 sumokėt, nes jų niekur nebuvo. gal aš į bomže panaši g.gif
kristik
Kai pirma karta ten uzejau apsiziureti, tai jauciausi nejaukiai, atrode, kad pardavejos mato, kad nieko nepirksi. Bet manau, kad cia tik mano pasamones kvailystes blush2.gif Visgi pardaveja priejo ir paklause, gal galetu kuo padeti. Kai buvau kitus kartus taip pat visada prieidavo, bet man nepatinka per didelis demesys ir spoksojimas kaip as apziurineju prekes schmoll.gif Man patinka, kai galiu nestebima apsiziureti ir niekeno neikalbinejima pasirinkti. Vat ir vakar buvau apsiziureti vezimo, bet prikti dar nesiruosiau. Priejo pardaveja ir paklause ar galetu kuo padeti ir pakomentuoti, o as jai "aciu, bet as pati". Tai buvo malonu, kad nelindo i akis. O po to, kai apziurejau, man kilo keli klausimai, tai ir paklausiau jos. Jei butu lindusi labai, buciau "anksciau laiko" isejus tongue.gif
babouziuke
Nežinau kaip ten pardavėjos, bet kainos tai kosmosas blink.gif .
DaliaG
QUOTE(ewa @ 2005 01 18, 22:30)
Man Tindi Rindi, vis tik kainos didziausias minusas, siandien uzejau, galvoju pedkelnes mazei, nupirksiu, issirinkau, ziuriu kaina 39 lt. Nu sposibo, ninado  doh.gif
*

Man irgi ten kainos nerealios schmoll.gif
Vaira
Kainos didelės, bet ir aptarnavimas schmoll.gif
catherina
daznai ten apsipirkinejam,nes patinka ten esancios prekes,bet aptarnavimas tai labai prastas
Dykuma5
Kainos didelės, o ir pardavėjos įėjus iškart pripuola. Tai kitą kartą išleki, net prekių pakankamai neapžiūrėjus. g.gif blink.gif
erikiuxxx
QUOTE(Song @ 2005 01 17, 15:01)
Sveikutes, mamules, turbut dauguma esat buve tindi rindi Akropolyje? Ir kaip jums? Ne apie prekes kalbu, apie pardavejas. Tikrai daznai uzsuku, vis koki niekuti noriu nusipirkti, daznai su leliuku keduteje, ir NĖ KARTO nera priejusi pardaveja paklausti, ko noreciau. Netgi tokia situacija buvo, kad issirinkau sukytes nuo stendo, atsistojau prie kasos, ir tai nesugebejo prieiti, imusti kaina. Kazka lyg tvarke, ir tikrai mate blink.gif Baigesi tuo, kad palikau preke ant prekystalio ir isejau... Gal pardavejos turi uosle, ir tie, kurie negali (arba nenori biggrin.gif ) pirkti vezimeliu ir kitu panasios kainos prekiu, nepageidaujami Tindi Rindi? Arteja laikas pirkti valgymo kedute, planavau pirkti is ten, bet taip nemalonu man i ta parduotuve eiti (tiesa, ir prie kedutes prastovejau su Urte krepsyje apie 5-10 min., taip ir nepriejo parodyti-viena aptarnavo klienta, kita lakste po parduotuve savais reikalais, vel man truko kantrybe ir isejau biggrin.gif  ) , greiciausiai pirksiu is Mazylio arba Kotrynos-tuo labiau, kad ten ir nuolaida turiu...
Stai kaip prastas klientu aptarnavimas mazina pardavimus rolleyes.gif
P.S. tikrai nesu kokia isprotejusi isterike, kaip galetu pasirodyti smile.gif , tiesiog megstu gauti tai, kas man priklauso-kad ir pardaveju demesi atejus i parduotuve...
O is tos parduotuves esam nusipirke tik siurbliuka slogytei, ir tik todel, kad reikejo. Pardaveja pasigavau ir prie kasos atsivedziau pati ... doh.gif
*

man irgi daug kas priklauso nuo pardaveju ir aptarnavimo, pvz Vaikutyje nepatinka viena pardaveja, tokia kaip akyplesa, vienu zodziu ir stengiuos ten net neit, nemalonu ir vsio schmoll.gif doh.gif
matine
QUOTE(erikiuxxx @ 2007 09 23, 23:09)
man irgi daug kas priklauso nuo pardaveju ir aptarnavimo, pvz Vaikutyje nepatinka viena pardaveja, tokia kaip akyplesa, vienu zodziu ir stengiuos ten net neit, nemalonu ir vsio schmoll.gif  doh.gif
*

Nu jo, ta pardaveja Vaikutyje tai ziauri devil.gif Is kart supratau apie ka kalbate. Kai prisikabino prie manes ir tokiu naglu balsu aiskina kas man geriausia. nu siaubas kazkoks. As ten daugiau irgi neinu.
Zana4
na, aš kiek buvau tindi rindi parduoptuvėje, dėmesio netruko pardavėju,..gal tikrai buvo nepavargusios biggrin.gif ...pedkelnes berots ziurejau, bet taip dydzio ir negavau...
o siaip, mano manymu ten kainos labai dideles biggrin.gif
triule
man tai nemalonios kazkokios pardavejos, 'pasiputusios' blink.gif zmoniu ten nedaug buna, tai nuziurineja tave...
blusė
Labai grazu, labai brangu biggrin.gif
jurgitav
QUOTE(Zana4 @ 2007 09 28, 21:13)
na, aš kiek buvau tindi rindi parduoptuvėje, dėmesio netruko pardavėju,..gal tikrai buvo nepavargusios  biggrin.gif ...pedkelnes berots ziurejau, bet taip dydzio ir negavau...
o siaip, mano manymu ten kainos labai dideles  biggrin.gif
*

As kiek nueinu i "tindi rindi" visos pardavejos l. maloniai bendrauja....Ir Donata maloni....Gal kad ten daug perkame dabar ir nuolaidu kortele turiu 15% wub.gif smile.gif
veriru
man irgi si parduotuve patinka ir aptarnavimas malonus smile.gif kainos nemazos, bet ir daiktai kokybiski smile.gif
*Lina*
QUOTE(veriru @ 2008 01 06, 18:22)
man irgi si parduotuve patinka ir aptarnavimas malonus  smile.gif kainos nemazos, bet ir daiktai kokybiski  smile.gif
*

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif retai ten ką perku, bet aptarnavimas labai malonus ir pardavėjos matosi jog išmano savo darbą thumbup.gif
jiko
Balandžio mėn. Parduotuvėje Tindi rindi užklausėme apie mus dominančią prekę - Bebe confort vonelę su vystymo lenta. Mums paaiškino, kad šios prekės niekada pardavime nebūna, bet parduotuvė ją gali užsakyti pagal katalogą. Prie mūsų paskambino į ofisą, užsakė. Užsirašė telefonus. Siūlėme užstatą, nesutiko priimti. Parduotuvėje pasakė, kad užsakymas įvykdomas per maždaug 6 savaites. Paskaičiavom, puiku. Kaip tik užteks iki vaikučio gimimo, laukiam.

Praėjo 6 savaitės, atvažiavom į parduotuvę, pasidomėti, kada gi planuoja gauti užsakymą. Ir ką gi mes sužinom? Ogi, buvo atvežta vonelė, bet ją pardavė kitiems. Formalus atsiprašymas ir siūlymas … užsakyti vėl. Atvežtų po 2 mėn. Na, tiesiog “puikus” aptarnavimas 

Su direktoriumi sujungti nesutiko, telefono duoti nesutiko. Užrašė vadybininkės telefoną, kuri taip pat nieko konkretaus pasakyti negalėjo. Pasakė, kad buvo jie užsakę 2 voneles, o atvežė tik 1, tai ją ir pardavė. Jei norim, jie užsakys, atveš. Kai paklausiau, ar negalėjot to padaryti iš karto? Atsakymo nėra. Kai paklausiau, ar negalėjot paskambinti, atsakymo nėra. Kai paklausiau, kaip galit kompensuoti mūsų laukimą, nervų gadinimą ir pan. - jokio atsakymo.
Tiesa, kai paklausiau, ar mes čia pirmi tokie pirkėjai, ar su visais taip elgiamasi, vadybininkė pasiūlė kalbėti konkrečiais pavyzdžiais, o ne kaltinti juos. Tai va galiu pasakyti, kad nebe pirmi mes. Kai papasakojau draugei apie mūsų tiek ilgai planuotą ir lauktą pirkinį, ji tik ranka numojo, sakė jos draugai panašios vonelės, tiesa prieš 2 metus laukė 4 mėn, taip ir negavo. Gaila, kad anksčiau to nežinojau. Net nebūtume prasidėję su tokiais “verslininkais” 

O taip norėtųsi direktoriaus paklausti – kam įmonei interneto puslapis, internetinė parduotuvė, forumas, lojalumo kortelės ir kiti dalykai, kurie “pririša” pirkėjus? Jei iš tiesų pirkėjas jums visiškai nesvarbus. Bet tai tik retorinis klausimas.

Keista, kad šiais laikais tokia aptarnavimo kultūra. Nesakau, kad reikia pirkėjui iki žemės lenktis, bet elementaraus padorumo norėtųsi.
Dangiuks
Mes kolkas neturime nusiskundimų šia parduotuve thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
omny
Mums irgi sita parduotuwele labai thumbup.gif ir aptarnawimas thumb_yello.gif naudojames ir internetines parduotuwes paslaugomis tai tikrai nusiskundimu jokiu. drinks_cheers.gif Na bet turbut wisur wisko pasitaiko, ir nelabai malonu kai uzsako tau, o parduoda kitiems. doh.gif Bet aptarnawimo kokybe ir ziniu stoka pardawejos tikrai nesiskundzia - kas yra labai pagirtina 4u.gif Kas dar man patiko... o tai kad per nekisa sawo nuomones, na bent jau mes nesusidurem ax.gif
jurgitav
QUOTE(Jonažolė @ 2009 07 21, 20:28)

blink.gif blink.gif o geras...negi taip gali buti blink.gif blink.gif
Daugiaziede
Daznai apsiperkame.Patinka smile.gif
elenuxus
Apsipirkinejome tik karta, bet nieko blogo negaliu pasakyti, viskas ok. ax.gif
Sūpynės
gal zinot, ar sioje parduotuveje yra bebe confort naktipuodziu [ergonominiu]? ax.gif
pukepuke
Kaip ir visose LT parduotuvese: ziauriai uzkeltos kainos doh.gif
lindaaa
Tai vat tos kainos tai tikrai kosmines... g.gif
Papildyta:
Aš mėgstu ieškoti drabužėlių : www.topskelbimai.lt
shopmania
QUOTE(babouziuke @ 2005 07 27, 19:39)
Nežinau kaip ten pardavėjos, bet kainos tai kosmosas  blink.gif .
*

Pritariu, pora kartu esu buvusi ten, bet isejau tuscia. Kainos labai brangios, nors nesu is tu, kurios labai taupytu ir esu uz kokybe, bet kokybes ir kainu santykis ten tikrai neatitinka realybes sad.gif.

Sorry, seimininku, bet ne viena tai pastebiu...
agnek
Neimponuoja man ši parduotuvė wub.gif
Neatrastoji
Man nepatinka, ben jau ta kur akropolyje, per daug viskas sugrūsta
floridija
Parduotuve ir tiek, nieko ypatingo...
prilijo
parduotuve pati mazute,sugrusta,bet prekes liux
vajuta
nepatinka.. praeit normaliai negalima, kainos labai aukstos doh.gif bet pardavejos malonios
zeneta
QUOTE(vajuta @ 2010 04 16, 14:14)
nepatinka.. praeit normaliai negalima, kainos labai aukstos doh.gif bet pardavejos malonios
*

pritariu..nors labai gaila kad antkainiai nemaži..Lenkijoje tos pačios prekės 2 kart pigesnės analogiškose parduotuvėse..
virsukalne
prekes puikios, pardavejos malonios ir neikyrios, kainos didokos, interjeras... na su juo butu galima gerokai padirbeti smile.gif
*Svajone*
parduotuvė gal patinka,bet tik ne aptarnavimo atžvilgiu doh.gif moka už garantinį vežimėlio aptarnavimą pinigėlius į kišenę paimti,aš apšalus buvau, bigsmile.gif
mymo
Neeeeepatiko, nes labai jau nemaloni pardaveja pasitaike 4u.gif
mrs.mama
Gal žinot KAUNE tik akropolyje ir Megoje ši parduotuvė? ar dar kur yra? 4u.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.