Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Miglės atėjimas
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Gimdymo istorijos
Liniuka
Laukiau gimdymo kaip isganymo, nes paskutines savaites buvo sunkiai pakeliamos, vos galejau vaikscioti. Bet kartu ir jauciau didele baime, nes tyrimai parode, kad esu to bjaurybes streptokoko nesiotoja verysad.gif Zinojau, kad reikia nepaveluoti prasidejus gimdymui pradeti leisti antibiotikus, geriausia dar nenubegus vandenims. Gimdymo data planuojama spalio 20 d. Bet ji atejo ir praejo... 23 d. vakare jokiu pozymiu, nuejom miegot, tik staiga 0.20 val. pabundu nuo jausmo, kad sisioju lotuliukas.gif Puoliau is lovos, nors siaip vos issirangydavau, nubegau i vonia - ogi silpnai bega kazkoks rausvas skystis doh.gif Visai pasimeciau ar cia vandenys, ar kamstis. Gryzau i miegamaji, vyras jau sunerimes - ar jau? O tada, kad pasipyle upeliai ir abejoniu neliko smile.gif Paskambinau gydytojai, jai kaip tik budejimas ta nakti thumbup.gif Greit susiruosem, isejom i lauka, naktis nepaprastai silta (paskui suzinojau, kad tai buvo silciasia spalio 24 naktis per 100 metu), o sirdele virpa, vaziuojam pasitikti naujos gyvybes wub.gif VGN kieme lipu is masinos, o kad pasipyle vandenys doh.gif Gal koks litras isbego an mano sviesiu kelniu lotuliukas.gif Negi iesiu kaip prisisisiojus, tai kieme persimoviau kitas kelnes lotuliukas.gif Priimamajame pasitiko gydytoja, apziurejo - tikrai nubege vanenys, bet atsidarymo 0, netgi kaklelis neissilygines, saremiu jokiu doh.gif Paguldo i gimdykla, pajungia laseline, skatinamuosius, antibiotikus leidzia kas 4 valandas (ir taip leis 11 valandu blink.gif ). Akusere paprognozuoja - mano atveju gimdymas uztruks apie 16 val unsure.gif Vyra issiunciau namo, vis tiek planavom, kad jis paciam gimdyme nedalyvaus, pabus tik saremiu metu, bet kadangi man ir ju nera, tai ka cia sedet. Praeina valanda, antra, trecia jokio skausmo, miegas ima, bet niekas neleidzia miegot, kas 15 minuciu vis ateina akusere arba daktare. Apie 6 val. ryto jau pradeda skaudent, vis smarkiau, 7 val skausmas jau sunkiai pakenciamas, daktare paziuri atsidaryma, sakau jau turbut didelis, o ji informuoja, kad dar tik kaklelis issilygino doh.gif Padidina skatinamuju doze ir pasiulo epidura. Is pradziu galvojau pakentesiu bet kadangi atsidarymas vis dar lygus 0, pagal prognozes man dar kokiu 12 valandu kankintis, o skausmas jau baisus - sutinku. Bet reikia palaukti dar valanda, kol pasikeis pamaina, kad ta pati anesteziologe visa gimdyma butu. Ta valanda turbut ir buvo pati baisiausia. 8 val. nusiuncia mane i dusa, vos nukeblinu, gryzus jau radau anesteziologe, iveda kateteri, suleidzia vaistus ir pamazu ateina palengvejimas thumbup.gif Vel baisiai ima miegas ir vel niekas neleidzia miegot, saremiu nejuntu jokiu, juos fiksuoja tik aparatas. Taip su vaistu papildymais sulaukiu 11 val ryto ir cia kaip perkunas is giedro dangaus daktare pareiskia kad uz pusvalandzio gimdysiu doh.gif As dar moraliskai nepasiruosus, juk buvau nusiteikus tik vakare gimdyt smile.gif Pasodino pusvalandziui ant kamuolio, nuskausminanciu daugiau nebeleidzia, skausmelis vel baisus. 15 minuciu stumimo ir mazas stebuklas jau man ant krutines wub.gif Dar jos nemacius isgirdau daktare ir akusere stebintis, oho kokie plaukai. I pasauli atejo ilgaplauke auksaplauke wub.gif Nuostabus jausmas wub.gif Esu be galo dekinga gimdyma priemusiai gydytojai, akuserems, anesteziologei uz puikia prieziura ir profesionalu darba.
lullu
Graži istorija wub.gif
Tegul auga laiminga ilgaplauke, auksaplauke wub.gif wub.gif
Sadovile
Sekmes Jums 4u.gif
Elenele Raganele
4u.gif aukit dideli!!!
Liniuka
Aciu 4u.gif
Šelmė
Sveikatytes jums mergytes ir daug dziaugsmingu akimirku su ilgaplauke auksaplauke mirksiukas.gif
Šypsenėlė24
Labai gražu wub.gif Sėkmės jums 4u.gif
braske24
thumbup.gif
*Frėja*
Šaunu thumbup.gif Abiem 4u.gif
LedineLedi
wub.gif Nuostabi istorija. Sveikinu 4u.gif Sėkmės
Festa
Sveikatos jusu vaikuciui, bei jusu seimai smile.gif
Liniuka
Aciu visoms wub.gif
TANGOO
thumbup.gif aukit sveikos ir laimingos 4u.gif
Gilberta
Labai jaudinanti istorija...Auksaspalvės būna laimingiausios...kaip ir aš...Sveikatytės jums.... 4u.gif
zerika
Tikrai grazi istorija.
Ir gerai, kad nereikejo laukti tiek daug valandu, o pagimdei greiciau, nei pati tikejaisi smile.gif
Meiles ir demesio jums visiems trims 4u.gif 4u.gif 4u.gif
GieNa
Oj liniuka1 labai grazei viska papasakojei thumbup.gif Saunuole mirksiukas.gif Sekmes judviems wub.gif
elickaa
grazu 4u.gif wub.gif
leogirl
liniuka1 labai faina istorija. O tavo Miglutė jau tokia gražuolė wub.gif
Joalin
thumbup.gif 4u.gif Sekmes jums su Miglute (ilgaplauke auksaplauke mergaite) wub.gif
liuoga
wub.gif wub.gif wub.gif
Liniuka
Aciu mergaites wub.gif wub.gif
Sauluteq
Grazu wub.gif , sekmes jums 4u.gif 4u.gif 4u.gif
EdAn
labai grazu wub.gif wub.gif aukit sveikutes ir didutes mirksiukas.gif 4u.gif
GudriLapė
sėkmės jums 4u.gif
saule08
super istorija. thumbup.gif linkejimai ilgapalaukiai i jos mamytej. aukit sveikos ir grazios ir auginkit ilgas kasytes wub.gif 4u.gif
RenataTam
wub.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.