apr
taip ilgai ieskojau kokio nerto kostiumelio - ir stai tas baltas na tiesiog liuks! einu siulu pirkt
Labai faina tema!!!! Aciu Scarlett
Nu neužkrauna nuotraukėlių Supermama juodai! Jau 2 dienas kankinuosi...
Dabar dėsiu kitaip... Man šita palaidinė labai graži - tik spalvas kitokias dėčiau... tik chemos neturiu... ![]()
Gal kas jau ir matė, bet vistiek
dar
ir dar
ir paskutinis
![]() Aprasymo neturiu ![]() Aprasymo neturiu
gaila..........
Radau keletą gražių modeliukų, bet be aprašymų. Tačiau yra nurodyta kokiame žurnale ieškoti. Būtų malonu, kad getboto naudotojos galėtų įdėti aprašymus
1) "Модели сезона" № 1 (433) автор: Светлана Иванова ![]() 2) "Сандра. Вязание на спицах и крючком" № 6 2003 г.
Gal kas turite besilaukianciom mamytem ka nusimegzti vasarai? Gyvenu Ispanijoje ir jau po truputi siltos dienos lanko mus. Kol nusimegsiu bus patys tie karsciai. Oi sunku man bus su pilveliu
gal galetumet kuri paiskinti man legenda, nes nelabai suprantu ka koks zenkliukas reiskia...retai nerdavau is zurnalu
aciu
taškiukas reiškia viena pynelės aki, kiek taškelių-tiek akių
kryžiukas(pliusas)-žemas stulpelis toks stulpas su perbrauktu brūkšniu-stulpelis su užmetimu, kek perbraukimų, tiek užmetimų ir kiekvieną užmetimą reikia išmegzti atsikrai o ne visus srazom
Carla didelis aciu tau
studente,gal turi antros nuotraukos aprasyma ,o gal cia tavo pacios nerta ?
Aprasymo deja neradau tik nuotraukas
Paziurejau atidziau i ta geltona, nesunkus tas rastas, matosi is nuotraukos.
Man neteko is dvieju siulu spalvu nert reiktu pabandyt gal nesusinarpliosiu kaip nors
As nerciau aplinkui tikriausiai.
O ten tos spalvos tai manau viena eile baltu siulu, kita geltonu.
ten kur stedentes antra foto papostinta, tai tas rashtas ir nerimas dviem spalvom - labai paprstas ir jis dazhniausiai buna visose knygose apie nerima. labai grazhi bliuskele, gal ir man reix pagalvot apie tokia
Gal kas gali pasiūlyti maudymuko modeliukų.
labai grazu, bet nertiniams ziuriu reikalinga ideali figura
man labai patiko ta melyna 2ar 3 psl....
man labai patiko ta melyna 2ar 3 psl....
as galvoju vistiek sita nusimegsiu
o gal tos melynos lyg scarletja idejo gal tui aprasyma? o tu ziedu ant kaklo tikriausia buna pirkt, sania?
Gal kas galit pasufleruoti vasarai tunikos ar sukneles modeliukų.
![]() ![]() ![]()
Jumi, gal turi tos geltonos aprasyma?
gal gali adresiuka is kur tu juos trauki? |