kitais metai ir mūsų vaikučiai pradės mokytis anglų k. Tad labai nerimauju ar neteks mums tas "palikimas" - aprašytoji anglų k. mokytoja. O su mokyklos valdžia bandėt kalbėti?
Atsakymas buvo trumpas: nėra tiek pedagogų (trūkumas), va jums ir rezultatas
Kylam, apie Stanevičiaus vidurinę diskutuojam toliau
Aha, kai as ta pati pasakiau apie anglu mokytoja, tai niekas netikejo...
As suprantu, kad truksta mokytoju ypac sunkmeciu, bet savo vaiku must neleisciau ne uz ka! Galu gale, galima krieptis i vaiku teisiu apsaugos tarnyba, nes cia jau baisus reikalas, jeigu mokytoja naudoja smurta ypac pries mazamecius, galetu sulaukti net gi dideles baudziamosios atsakomybes...
Visa laimė, pradinukai šiemet džiaugias nauja anglų klb. mokytoja
QUOTE(seeramuun @ 2009 11 09, 15:02) Aha, kai as ta pati pasakiau apie anglu mokytoja, tai niekas netikejo... As suprantu, kad truksta mokytoju ypac sunkmeciu, bet savo vaiku must neleisciau ne uz ka! Galu gale, galima krieptis i vaiku teisiu apsaugos tarnyba, nes cia jau baisus reikalas, jeigu mokytoja naudoja smurta ypac pries mazamecius, galetu sulaukti net gi dideles baudziamosios atsakomybes...
O Jūsų vaikams ar patinka naujoji anglistė? Manasis lyg ir nieko apie ją blogo negali pasakyti, bet pradinukų mokytoja kažkaip raukėsi, kai paklausiau nuomonės apie anglistę
Ar girdejot tokia zinia, jog Simono Staneviciaus vidurines mokyklos direktorius su pavaduotojom siemet nusprende is besimokanciu 10oku 4 klasiu daryt 3 klases. Ir puse mokiniu 10oku mest lauk is mokyklos po pirmo semestro vien del to jog jie blogai mokosi ar yra negabus. Kur tokiem vaikam eit viduri mokslo metu kai egzaminai ant nosies jiems?
QUOTE(nenuorama69 @ 2010 01 31, 22:40) Ar girdejot tokia zinia, jog Simono Staneviciaus vidurines mokyklos direktorius su pavaduotojom siemet nusprende is besimokanciu 10oku 4 klasiu daryt 3 klases. Ir puse mokiniu 10oku mest lauk is mokyklos po pirmo semestro vien del to jog jie blogai mokosi ar yra negabus. Kur tokiem vaikam eit viduri mokslo metu kai egzaminai ant nosies jiems? Pirma kart apie tai girdziu.. Siaip istatimas draudzia mesti vaikus vien del to, kad jie blogai mokosi ir yra negabus, nebent nelanko pamoku ir siaip yra problematiski.. Bet zodziu jeigu jis taip padarys, bus galima ji apskusti teismui. O gal galima suzinoti is kur pas jus tokia informacija? Pats direktorius taip sake ?
Laba diena,
Mano sūnus šiemet rudenį pradės lankyti šią mokyklą, eis į 5 klasę. Apsilankėm atvirų durų dienoj, renginys ir mokytojos, kurių kabinetus teko garbė apžiūrėti, paliko tikrai gerą įspūdį. Smagu, kad jau sudėti normalūs langai ir radiatoriai. Tik truputį neramu dėl keleto dalykų: 1) Išgirdau tokias kalbas, kad šiemet jau nebeformuojamos 9-tos klasės ir mokykla reorganizuojama į pagrindinę. 2) Meninė pakraipa: nelabai supratau, ką tai reiškia, kada galima pasirinkti konkrečią meno kryptį. 3) Truputį pasirodė baisoki tualetai (tiesiog pro durų plyšį žvilgtelėjau) ir siaubinga laiptinė - tiesiog įdomu, ar buvo nelaimingų atsitikimų, kad vaikai nukristų pro tą baisų plyšį iš 2-3 aukšto žemyn? Turėklai irgi tokie vos gyvi. Manau, laiptinė neatitinka jokių saugumo reikalavimų. Pati esu gyvenime susidūrusi su nelaimingu atsitikimu tokio tipo laiptinėje, kai nukrito vaikas, čiužinėjantis ant turėklų, o čia laiptais aukštyn žemyn zuja šimtai vaikų, susistumdys, neišlaikys pusiausvyros ir viskas. Ar kas nors vis dėlto išduosit tos išprotėjusios anglistės pavardę? Aš turiu būsimų penktokų auklėtojų pavardes, ir žinau, kad numatytos trys lituanistės ir dvi anglistės tam tikslui.
Sveikutės,
Ruošiamės šį rudenį išleist į mokyklą dvi dukras: viena į 5 kl. kita į pirmą. Buvom su vyru atvirų durų dienoj nes dar neapsisprendžiam į kurią mokyklą savo atžalas išleist, todėl klausimų kalnai kyla Vyresnioji dabar lanko Šeškinės pradinę tai apžiūrėjus pradinukų klases Stanevičiaus mokykloj kiek nusivyliau, nes stovis klasių poprastis (su Šeškinės pr. net nesilygina). Kalbėjau su pavaduotoja ir ji papasakojo, kad iki 1012 metų visos vidurinės turi būti pertvarkytos į pradines, pagrindines ir gimnazijas. Tai va Stanevičiaus mokykla siekia progimnazijos statuso, tai reiškia, kad 9 ir 10 klasių nebus, baigę 8 klases mokiniai keliaus į Gabijos arba Radvilų gimnazijas (bent jau taip priklauso). Kadangi vaikų bus mažiau atvirų durų dieną direktorius prasitarė, kad planuoja priimt visus norinčius (kaip kitaip ? mokinio krepšelis - išgyvenimo šaltinis). Pas kokią auklėtoją užrašyt dičkę nežinau, nes apie nė vieną iš jų nieko nežinau. Ta pati problema ir su mažąją, pasikalbėjom su Elvyra Lašiene (atsiprašau jei dėl pavardės suklydau), pasirodė kad maloni moteris, bet aišku ne tai svarbiausia. Gal kas galit pasidalint informacija apie būsimų pirmokų ir penktokų mokytojas, būtų labai smagu ir visoms kam įdomu naudinga QUOTE(Gazala @ 2010 03 03, 14:24) Pas kokią auklėtoją užrašyt dičkę nežinau, nes apie nė vieną iš jų nieko nežinau. Ta pati problema ir su mažąją, pasikalbėjom su Elvyra Lašiene (atsiprašau jei dėl pavardės suklydau), pasirodė kad maloni moteris, bet aišku ne tai svarbiausia. Gal kas galit pasidalint informacija apie būsimų pirmokų ir penktokų mokytojas, būtų labai smagu ir visoms kam įdomu naudinga Galiu tik parašyti kol kas klasių auklėtojų pavardes, kiek spėjau užsirašyti atvirų durų dienoje: Pirmokų: Elvyra Lašienė (muzika) Orlovienė (dailė) Danutė Balnienė (choreografija) Penktokų: Birutė Vaitukevičienė Raimonda Celešienė Šetkuvienė Stašienė Jolanta Jeckevičienė Atsiprašau dėl trūkstamų vardų - labai greitai buvo suvardinta, nespėjau visko užsirašyti. Lauksiu komentarų ir nuomonių apie jas.
ačiū, Birute, kad daliniesi informacija, man tik atrodo kad daug tėvelių nepradeda sukt galvos taip anksti, nors man norėtūs kuo anksčiau viską susitvarkyt ir ramiai laukt rudens
Dar pavaduotoja per atvirų durų dieną sakė, kad skirstymo į m, ch, dailė nebėra, tai bus popamokinė veikla, jei vaikui tai pasirodys įdomu. ir kantriai laukiu naujų žinių QUOTE(Gazala @ 2010 03 04, 08:20) ačiū, Birute, kad daliniesi informacija, man tik atrodo kad daug tėvelių nepradeda sukt galvos taip anksti, nors man norėtūs kuo anksčiau viską susitvarkyt ir ramiai laukt rudens Kadangi sūnaus klasė beveik visa kartu pereina iš Šviesos į Stanevičiaus mokyklą ir nenori būti išskaidyta, tai mums buvo pasakyta, kad geriau būtų prašymus nunešti iki kovo 1. Bet šiaip tai kiek žinau, įprastom sąlygom, nėra nustatyti jokie terminai, tai gal mamos ir neskuba dar.
Labas vakarelis.Labai siūlau Elvyra Lašiene ,nuostabus žmogus ir nuostabi mokytoja.Mano sūnus pas ją mokėsi,nors dabar jis jau aštuntokas,bet savo pradinių klasių mokytoją ir dabar dar aplanko.
Apie vyresnių klasių auklėtojas negaliu nieko pasakyti,nes žinau tik Birutę Vaiciukevičienę,lietuvių kalbos mokytoją.
miela, Astra33, ačiū už atsiliepimą, būtų įdomu sužinoti ar ęsate patenkinti Stanevičiaus mokykla? Taip suprantu, kad čia mokotės, pasidalinkit nuomone plačiau, labai įdomu
QUOTE(Gazala @ 2010 03 19, 10:50) miela, Astra33, ačiū už atsiliepimą, būtų įdomu sužinoti ar ęsate patenkinti Stanevičiaus mokykla? Taip suprantu, kad čia mokotės, pasidalinkit nuomone plačiau, labai įdomu Sveiki,Staneviciaus vid. zada perdaryti i astuonmete mokykla.Tai neramina,kad geri mokytojai iseis i kitas mokyklas.Kol vaikai pradinej mokykloj,tai nesvarbu mokykla,o svarbu mokytoja,todel labai rekomenduoju E.Lasiene.
o kaip vyresniosiose klasėse?
dėl mokyklos pertvarkymo žinau, bet nemanau kad tai tragedija, nes mokykla žada gaut progimnazijos statusą, o tai aukštesnis lygis nei pagrindinė
Siaip del mokytoju negaliu skustis,nes sunus papuole pas stiprius mokytojus.Labai ilgai vargom del anglu mok.,bet antri metai turim gera mokytoja Mandeikyte.Dabar turim problemu su matematika,nes gera mokytoja isejo i dekreta.As kalbu tik apie sunaus mokytojus,yra mokytoju kurie jam nedesto,tai labai kazko pasakyt negaliu.Del bureliu tai ju mazoka,daugiau ju pradinukams.Anksciau tai buvo klases skirstomos i dailes ,muzikos,teatro ir choreografijos klases,o dabar tai yra tik bureliai.Dideliu nusiskundimu neturim,bet kazkaip neskamba ji kaip stipri mokykla.
Labadiena esu 8-okas lankau Simono Stnavevičiaus mokyklą ir kiek čia aš paskaičiau tai susidaro įspūdis ,kad mokyklą prasta, bet aš kaip mokinys galiu pasakyti ,kad mokytojai tikrai labai geri. Mokyklos nereorganizuos mum tai jau pasakė auklėtoja. Todėl penktokų auklėtojos keičiasi Jackevičienė lietuvių mokytoja mano auklėtoja , puikus žmogus jei nori gali ir paklausti pasakys viską ir paaiškins Gegorfijos mokytoja žiurienė geriau negu mokytojas 100Procentu. Biologijos mokytoja papiningienė įdomi, bei savotiška ,bet man netrukdo
Stašienė- pati stipriausia mokyklos anglistė. Nuostabi mokytoja.
Celešienė- lituaniste. Labai švelni, niekada nekelianti balso, bet labai reikli. Ji vienintelė kažkaip susitvarko su mano mažojo labai judria klase.Per jos pamokas visi dirba ir net pamokas paruošia Apie kitas negaliu nieko pasakyti, nes nedėsto mano vaikams.
Laba,
gal gali dabartinių 4-okų mamytės parašyti atsiliepimų apie vaikučių mokytojas? ketiname lankyti šią mokyklą nuo kitų metų....
Gal kieno nors vaikučiams teko mokintis pas mokytoją Renatą Orlovienę. Prašyčiau pasidalinti įspūdžiais. Prabėgo tik rugsėjis, bet man kelia abejonių jos mokymo ir bendravimo su vaikais, o taip pat ir tėvais sugebėjimai. Gal tai tik klaidingas įspūdis?
kaip ten reikalai nuo penktos klasės, kaip pedagogai? Bandysim ir mes pakliutį į šią m-klą, tai norėtusi info daugiau
Ir man labai reiketu info apie pacia mokykla, busimu penktoku mokytojus. Is anksto dekoju.
niekas nenori papasakoti
Ech, gera mokykla,superiniai mokytojai, bet....ATsirado toks mokytoja matematikos didziai gerbiamas , kuris mokiniams ''veda'' ir raso tik neigiamus pazymius
QUOTE(Ziemuzele @ 2011 01 24, 18:04) Ech, gera mokykla,superiniai mokytojai, bet....ATsirado toks mokytoja matematikos didziai gerbiamas , kuris mokiniams ''veda'' ir raso tik neigiamus pazymius duok Dieve, kad tik viskas išsispręstu
Užrašiau ir aš savo dukrą į šią m-klą, į penktą klasę, nagi drąsiau apšvieskit mus naujokus
Taigi, baigiasi pirmieji mano sūnaus mokslo metai (penkta klasė) šioje mokykloje. Sunku kažką pakomentuot, kai nežinai, kaip ten kitose mokyklose viskas. Visumoje mokytojais esu patenkinta. Viskas lyg ir gerai. Mano nuomone, vaikai per mažai įtraukti į užklasinę veiklą, bent jau iki manęs beveik jokie atgarsiai apie kokias nors šventes, konkursus neatsirita. Kiek bandžiau ieškoti būrelių - irgi nieko iš pačios mokyklos. Na, bet iš esmės, vos spėjam mokytis, tai užklasinei veiklai nelabai ir lieka laiko.
Buvusių ketvirtokų mamytės, kokie atsiliepimai apie mokytoją Vandą Lukšėnienę?
Na, kiek šiaip iš pokalbių žinau, tai favoritinės Reda ar Rasa. Vanda trečioj vietoj iš trijų. Bet tai nereiškia, kad ji bloga pedagogė. Čia geriau kas nors pasakytų konkrečiai, kas susiduręs. Aš tik perduodu šnekas.
Taip pat nežinau kas auklįs ketvirtą pirmokų klasę, jei aišku ji liks susirinkusi.,. Mes mokysimės pas Redą Biekšienę. Tai įspūdžiai patys geriausi. Vaikui irgi patiko. Tad ramiai lauksime rugsėjo 1-osios.
Sveikos mamytės. Nebijokit, tikrai visos šios mokytojos puikios. Skirtingos nuomonės juk visų. Bet visuma - tikrai geros kaip mokytojos, ir kaip žmonės
Sveikos mielos mamos.Skaitau komentarus ir darosi siek tik juokinga. Dieve, kiek baimes turime atiduodamos savo vaikelius i m-kla!Kiek demesio skiriame bus. mokytojai. ..O kas gi gali pasakyti kokia gi ta mokytoja.Pagal ka teveliai grupuojame mokytojas,kuri SUPER, o kuri tik 3-ioj vietoj?Pvz. mano vienas vaikas mokesi pas Reda,o antras pas mok. Vanda.Nenoriu nieko blogo pasakyti apie Reda,taciau man pasirode jog mokyt.Vandos ir kompetencija didesne ir zmogiskumo ,supratingumo kur kasdaugiau.Be to tai labai tolerantiskas ir jautrus zmogus.Dieve,duok daugiau tokiu mokytoju.Jei vaikai net atostogu metu verziasi pasmokytoja,tai daug ka pasako.be to kiek zinau sios mokyt.vaikai dalyvauja miesto olimp.uzimdami neblogas vietas..Si mokyt. pati (be pagalbos kitumokyt.)parengia vaikus ir dainuoti irsokti.Su visa atsakomybe pareiskiu,jog jums labai pasiseke kas patekote i jos klase.
manau ji kaip ir gera prekenereikalauja reklamos ir nemegsta girtis.Girdejau is kitu mamyciu,kaip pacios mokyt.praso reklamos. Taigi mielosios, pamatysit pacios kas yra kas.... QUOTE(vaikų draugė @ 2011 06 03, 16:53) Sveikos mamytės. Nebijokit, tikrai visos šios mokytojos puikios. Skirtingos nuomonės juk visų. Bet visuma - tikrai geros kaip mokytojos, ir kaip žmonės Kadangi tai mano gimtoji mokykla tai apie Kivarienę galiu pasakyt tik pačius geriausius žodžius, mokytoja tobula QUOTE(Sirana @ 2010 11 10, 23:16) Ačiū QUOTE(mama 13 10 @ 2011 06 02, 16:54) Man irgi įdomu atsiliepimai apie šią mokytoją, nes sūnus, būsimas pirmokas pateko į jos klasę. Pažįstami labai džiaugiasi, kad teko mokytis pas šią mokytoją O mes patekome į klasę, kuri liks, jei susirinks visi vaikučiai internete radau tik vieną atsiliepimą apie tą mokytoją, tačiau jis buvo geras, o ir vaikas po nykštukų mokyklėlės patenkintas liko. Todėl ramiai atiduosiu savo auksiuką į šią mokyklėlę, ir visai nesvarbu, pas kurią iš dabar numatytų 4 mokytojų jis pateks O kokios nuomonės būtų apie šį rudenį būsiančių ketvirtokais vaikučių mokytojas? Kitą aukselį rudenį į mokyklėlę leisime QUOTE(gabruskinas @ 2011 06 18, 16:12) Kadangi tai mano gimtoji mokykla tai apie Kivarienę galiu pasakyt tik pačius geriausius žodžius, mokytoja tobula Sveikos,,nerimaujancios mamytes.Kazkas labai domejosi mokyt, V,Lukseniene.Ka gi,mano dvi dukros mokesi pas sia mokytoja. Patys silciausi prisiminimai apie sia mokytoja.Tai reto supratingumo ir jautrumo zmogus,randantis bendra kalba ir su mazu ir su senu. Visi vaikai ja prisimena ir dabar,pasitaikius progai bega susitikti .Vaika supranta jau is zvilgsnio.Kiekvienam turi atskira priejima.Pacius graziausius zodzius skiriu jai. Ir apskritai ,neblogos visos tos m-klos prad.kl. mokytojos.Va kitas reikalas jau su dalykininkemis.Pasidomekit, kodel vaikai laksto is sios m-klos jau po poros metu.Tikra mesmale. nors mano dukros l. gerai mokesi,pakeitem m-kla ir l. dziaugiames. Geri prisiminimai tik apie mokyt.B. Vaiciukeviciene...Daugiau pavardziu nenoreciau mineti bet...,saugokites, kad vaikas nepatektu pas fizikos mok.(rusiska pavarde!!!!),pas istorike..(keist. akim) Ir apskritai-dalyk. sistemoj-nieks nesiskaito nei su vaikais, nei su tevais.O ir l. nesaugu.Kartu mokosi ismesti is kt.m-klu mokiniai del drausmes.Zodziu, lenkiam galvas sioj mkloj tik pries prad. klasiu mokytojas.
Sveikos,mamytes.,Paskaiciau iv.komentarus apie mokytojas.Zemai lenkiu galva pries
daugeli mokytoju.Teko ne viena karta lankytis mokykl.ir pertrauku ,ir pamoku metu. Dieve,uz jokius pinigus negaleciau, o ir nenoreciau dirbti to darbo.VIs apie mokytojas ir mokytojas-kokia ji.O kada kas ar pagalvojot apie vaikus? kokie gi vaikai susirenka?SIaubas, kokiu yra!Atrodo nei kas juos auklejo,nei ko mokino!Grubus, nemandagus,neisaukleti. Nieko negirdi,nieko neklauso.Ir su visais tokiais turi susitvarkyti, o dar ir ismokyti ta vargse mokytoja. Tai gal galu gale atkreipkim demesi
Pradiniu klasiu mokytoja Danute Balniene yra puikus, siltas, atviras, rupestingas zmogus. Ja labai myli vaikai. Turi vyr mokytojos varda.
Kiek matau ant duru uzrasyta visos mokytojos turi vyr. mokyt. varda.
Labutis visoms mamytems.Tikriausiai atostogaujat-labai ramus puslapis.
Sveikos būsimų pirmokų mamytės
Ka isigyti pirmokeliui,sarasus dalino mokytojos po nykstuku mokykleles.Bent jau mes gavome is mok. Vandos.
Girdėjau ruošiasi suolus pirkt ir pinigus rinkt. Ką nors gal žinot daugiau kaip darys iš tikrųjų?
Sveikos,aktyvios mamytes!
Tai jau ir prabego menuo mokykloje. noreciau suzinoti ,kaip sekasi pirmokeliams?AR dau g reikia dirbti dar namie, parejus is mokyklos.ar dar neprapuole noras eiti i mokykla?Pasidalinkite savo ispudziais. Musiskis jau parsinesa kruva pastabu.... :rolleyes:
sveikos mamymets. gal zinot kurios aukletojos ims kitais metais pirmokelius? gal turit kokiu atsiliepimu apie jas? aciu labai
|