Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Kūdikio baldai
Supermamų klubas > Naudingi patarimai > Vaikiška "technika"
Pages: 1, 2, 3, 4
SILVIA
QUOTE(aladeke @ 2009 04 14, 20:45)
Sveikos merginos, gal žinote kur LT galima būtų tokių kėdučių įsigyti? gal žinot kiek kainuoja? Kėdutės super super smile.gif
*

mes turim lovelę , tai patenkinti esame išties. Tiesa, dar ne visas funkcijas panaudojome...mums tik 10 men., bet ji labai jau mums miela, jokių stačių kampų: ir mama kojų nenusimuša naktį prie vaikelio besikeldama, ir lėliukas po lovelę stoviniuodamas, neužsigauna krisdamas.

o kėdučių yra pirkti babycentre-Lukčio gatvėje(Vilniuje) ir Isku balduose-berods pigiau (negaliu tiksliai pasakyti)
Deex
Lovytes tikrai super, ypac jei ribotai vietos miegamajame. pirmo dydzio isvis mazute ta lovyte.
ir kudikiui labai jauki. ir grazi 4u.gif
rimakar
Gal kas jau isaugot is vaikisko foteliuko - mielai nupirktumem 4u.gif
zakiene
QUOTE(aladeke @ 2009 04 14, 19:45)
Sveikos merginos, gal žinote kur LT galima būtų tokių kėdučių įsigyti? gal žinot kiek kainuoja? Kėdutės super super smile.gif
*

Yra Baby centre ir ISKU parduotuveje, kainos tikrai mazesnes ISKU, bent jau as su nuolaida sumokejau 439, bet cia be priedu. : thumbup.gif
j.vika
mirksiukas.gif
mes pirkom odiniu baldu salone, ten tokie faini odiniai mazi foteliukai ir nelabai brangu .... mirksiukas.gif
sima341
o gal kas neseniai Klaipedoj pirko ta foteliuka ax.gif
prekestolen
Labai gražių foteliukų, su atrama- meškiukas ir pan yra tose parduotuvėse, kaip čiukučiukas ir Žaislai (naugarduko g 84). Kaina apie 60 lt. As pati ten nužiūrėjau savo margytei. rolleyes.gif
JoriukoMama
Mes turime kedute ir esame ja labai patenkinti. Dabar suneliui jau metai ir jam labai smagu kartu sedeti prie bendro stalo. Drauges dukryte, kai atvaziuoja i svecius, irgi mielai sedi keduteje biggrin.gif .

Dar vienas smagus dalykas, kad kedute neuzima daug vietos ir lengva ja priderinti prie namu interjero.

Noreciau paklausti, ar naudojate dirzelius jau didesniems vaikuciams?
Sniegienė
apie vorestos baldus....mamytes, atsargiai!!! bash.gif

laukiausi pirmagimes, aisku pirkau viska, kas graziausia, kas braangiausia...nusiziurejau ju loveke Gele Nina-kaina 650 lt. su nuleidziamu sonu...sudejom lovele-sonas krenta. gamintojas geranoriskai sutiko atsiusti nauja sona...sudejom vel lovele-kol nenaudojom, viskas buvo gerai (mazute iki 3 men miegojo vezimelyje). pradejau pratinti prie loveles, pora kartu nuleidau sona ir...sonas vel krenta.skambinau vel firmai...pazadejo atvaziuoti viena savaite, neatvaziavo, vel skambinau...turejau isvykti, bet jiems buvo neidomu ir nerado laiko atvykti. savo meistra per didelius piktumus atsinte tik po keliu savaiciu. jis ten kazka patvarke ir pasake, akd tai viskas, ka jis gali padaryti. rezultatas-lovytes sonas nesilaiko doh.gif firmos vadybinnke aiskina, kad tai musu kalte, jog sonas nesilaiko, pasiule nusipirkti kita krasta uz 150 lt, bet akivaizdu, jog tai nepadetu, kadangi niekam tikusi konstrulcija-begelis, kuriuo leidziasi sonas yra medinis!!!jame nera jokios prilaikancios metalo konstrukcijos ar pan. ir kaistis bruzindamas ta medi, ji nubruzina del ko ir krenta tas sonas...tai vat, dabar teks kreiptis i vartotoju teises, uzsiutino, kad firma visiskai nesiskaito su klientais, gamina nekokybiska produkcija ir nepripazista savo klaidu.negana to, izeidineja teisybes ieskanti pirkeja, isvadindami melagiu, nors patys izuliai meluoja ir iskreipia faktus bash.gif bash.gif bash.gif
Reginukas
QUOTE(MARG0 @ 2009 03 10, 21:35)
kazkas man del kedutes minejo trukuma. Kad geriau yra kedutes, kurios jau su staliuku, kad vaikas jose ne tik valgo bet ir piesti pradeda.
prie stokke kedutes maciau parsiduoda tokie padeklai ant bendro stalo kad vaikas savo erdve turetu...
*

sitoms kedutems yra atskiras priedas- staliukas
MARG0
Isku paskelbe akcija - 30 proc nuolaida visoms prekems saleje, tai as emiau ir susirinkau visa komplektacija, ir kedutes ir padekliukus ir lovyte su kelias patalynes komplektais, gavosi visai padori kaina, is viso net maziau negu kaikurie labai super brangus vezimeliai. Dar pavaiksciojus po visokias vaikiskas parduotuves ir paganius akis i kitokias kvadratines kampuotas lovytes ar tas baisiais plastikines mirgu - margu kedutes, kurios namuose kaip koks svetimkunis atrodo, dziaugiuosi, kad priemiau butent toki sprendima.
Angeliocikas
super gera produkcija 4u.gif
Bluebell
na mes labai patenkinti stokke lovyte [ir vezimu].. del kainu tai nzn, prancuzijoje lovyte su absoliuciai visais priedais [uzuolaida, pataleliais ...] kainavo 829 eurai, kazkaip keista kas ten raset apie 439lt... [??]
dabar kol lelyte dar maza tai lovele miniatiurine - aplvali ir mazute, o pasui augant su vaku dideja.. smile.gif
na tiesiog nereali, labai patenkinta esu, ji ant ratuku, visur su savim po buta tampausi as ja is kambario i kambari, telpa pro visas duris, jei valgyt gaminu vezuosi i virtuve ir pan. na ir vaikuciui jauku manau.. o isvaizda thumbup.gif thumbup.gif wub.gif wub.gif
zakiene
QUOTE(Bluebell @ 2009 06 07, 15:58)
na mes labai patenkinti stokke lovyte [ir vezimu].. del kainu tai nzn, prancuzijoje lovyte su absoliuciai visais priedais [uzuolaida, pataleliais ...] kainavo 829 eurai, kazkaip keista kas ten raset apie 439lt... [??]
dabar kol lelyte dar maza tai lovele miniatiurine - aplvali ir mazute, o pasui augant su vaku dideja.. smile.gif
na tiesiog nereali, labai patenkinta esu, ji ant ratuku, visur su savim po buta tampausi as ja is kambario i kambari, telpa pro visas duris, jei valgyt gaminu vezuosi i virtuve ir pan. na ir vaikuciui jauku  manau.. o isvaizda  thumbup.gif  thumbup.gif  wub.gif  wub.gif
*

As rasiau, kad kedute be jokiu priedu pirkau, su nuolaida, uz tokia kaina!!!
Be abejo, uz lovyte mokejau daug daugiau...
Mazas patarimas, vaikui nepatariama buti ten, kur tuo metu gaminamas maistas 4u.gif
nonita
Sveikos ketinam savo mažučiams pirkti dviaukštę lovą. Radau tokį skelbimą kad gamina dviaukštes pušines lovas už 230 Lt. Kaina labai patraukli ir dėl to net kyla įtarimas ar jos stiprios. nes įeina ir lovos grotelės.
Ga kas turite tokią lovą. patarkite prašau. ar jos stiprios.
kristi13
Tokia maža kaina g.gif Netikiu, kad ji bus kokybiška. Kai vaikučiai ant lovos labiau pašėls gali visi varžtai ištrukti iš medienos. mano draugei tip nutiko. O aš dabar irgi ieškau dviaukštės lovos. Na tikra problema. Visiškai nematau pasirinkimo. doh.gif
(Lelija)
QUOTE(nonita @ 2009 07 03, 00:01)
Sveikos ketinam savo mažučiams pirkti dviaukštę lovą. Radau tokį skelbimą kad gamina dviaukštes pušines lovas už 230 Lt. Kaina labai patraukli ir dėl to net kyla įtarimas ar jos stiprios. nes įeina ir lovos grotelės.
Ga kas turite tokią lovą. patarkite prašau. ar jos stiprios.
*

Sveika, mestelk nuorodą, labai įdomu, kas gamina wink.gif Sužinosim kaip ten kas smile.gif
Milda. .
čia reikia žiūrėti kiek Tavo vaikui metukų. smile.gif
galima sakyti, kad pamilau parduotuvę " Arbaldas " Vilniuje.
ten pirkau labai daug baldų ir su vyru apstatėme savo naują butą.
taip pat parūpinau ir didesniam vaikui lovytę. biggrin.gif
kiek mačiau, tai dviaukščių lovyčių yra ir man patiko tokia didelė, su lapteliais, nelabai aukšta, su bortais šonuose ( kad vaikas miegodamas neiškristų ) tai ir nusipirkau. lotuliukas.gif
šiek tiek su spalva nesusiderinome. . tačiau viskas liuks. tongue.gif

www.arbaldas.lt
čia šita svetainė tos parduotuvės.
puffetta
QUOTE(Lali @ 2005 01 18, 08:28)
Gal galetumete kas patarti, kur isigyti vaikiskus baldukus? Kiek maciau tose "Akropolio" vaiku prekiu parduotuvese - vis tas pats... Ir man jos negrazios... As noriu, kad lovyte dar kiek puosni butu...
*

www.maisonclassique.lt, ten rasite baldu "nuo-iki":)
mergaiciuke23
o mums Vorsetos lovyte labai patinka blush2.gif
Skiva
labas vakarelis
va koki gera variant aradau vaikuciui thumbup.gif
www.benobaldai.lt
Apokaliptika
O kaip jums sitie baldukai komplektukai?

http://www.lilijana.lt/prekiu-katalogas/va...mplektai-16/lt/

cia ir vaikisku lovyciu tokiu nieko visai yra..

http://www.lilijana.lt/prekiu-katalogas/va...-lovytes-30/lt/

parasykit kaip jums jos? 4u.gif
Ingna
man labai grazios Micuna lovytes, gamintojo puslapis www.micuna.com .. maciau ju yra ir internetinej parduotuvej.. Grazus ispaniski baldeliai...
zvaigzdulyte777
mes is vaikisku baldeliu pirkomes komoda 3in 1, tai superinis dalykas, yra susidet drabuzeliams stalciai, yra vonele , ir yra pervystymo stalas, niu superinis dalykas tikrai, jei gyveni nedideliame butuke, susitaupo vietos labai, nes viename yra trys dalykai thumbup.gif 4u.gif
raptor
O gal kuri mamyte zino kur pirkti staliuka spalvota su 2 kedutem vaikuciui piesti,zaisti? Ir nerandu mazo foteliuko savo mazai princesei,neisivaizduoju kur ieskot. g.gif
muminukas

! 
Skelbimai šioje temoje bei visame "Naudingų patarimų" skyrelyje yra draudžiami. Skelbimams yra skirtas atskiras skyrelis forumo "Skelbimų lentoje".  Prašome skelbtis ten. O šio skyrelio temos yra skirtos naudingiems patarimams, savybių  aptarimui, susipažinimui su naujovėmis ir t.t.  
Tokio pobūdžio skelbimai, kaip:  "Siūlau ..... Kaina...." ir "Ieškau/Pirkčiau...... siūlykit...."    bus trinami be jokio išankstinio perspėjimo, o dalyviui gali būti skirtas įspėjimas.

Moderatorė muminukas

zvaigzdulyte777
QUOTE(raptor @ 2009 11 18, 00:01)
O gal kuri mamyte zino kur pirkti staliuka spalvota su 2 kedutem vaikuciui piesti,zaisti? Ir nerandu mazo foteliuko savo mazai princesei,neisivaizduoju kur ieskot. g.gif
*

Klaipedoj tai senukuose maciau, ir jyske, tai gal ir pas jusu mieste taip pat yra senukuose ir jyske? 4u.gif
muminukas

! 
Skelbimai šioje temoje bei visame "Naudingų patarimų" skyrelyje yra draudžiami. Skelbimams yra skirtas atskiras skyrelis forumo "Skelbimų lentoje".  Prašome skelbtis ten. O šio skyrelio temos yra skirtos naudingiems patarimams, savybių  aptarimui, susipažinimui su naujovėmis ir t.t.  
Tokio pobūdžio skelbimai, kaip:  "Siūlau ..... Kaina...." ir "Ieškau/Pirkčiau...... siūlykit...."    bus trinami be jokio išankstinio perspėjimo, o dalyviui gali būti skirtas įspėjimas.

LoveIs
Gak kas mate pavyzdziu dvieju aukstu lovytei ax.gif
Noretume pasigaminti, bet nerandu to, ko noretume blush2.gif Noretusi, kad pirmas aukstas butu kaip kudikio lovyte, na kazkas panasaus rolleyes.gif
AngelEyes
Na.. mano vyras gamina baldelius ir siaip ivairius dalykelius is medzio. Tai jis musu mazyliui pagamino ir lopsi, ir komodele su persvystymo stalu bigsmile.gif Be galo patogu, kadangi viskas pagaminta butent tokio aukscio, koks tinkamas pagal mano ugi, nereikia lenktis daugiau nei butu "sveika". I komodos stalcius tilpo visas "einamas garderobas" smile.gif ir patalyne. O lopseliui specialiai uzsisakiau ir pataliukus, su apsaugelem ir kt. Jis yra supamas, tai kartais mazyliui patinka pasisiubuoti

komoda http://picasaweb.google.lt/LTwoodworker/Wo...924165475570002

Lopsiukas http://picasaweb.google.lt/LTwoodworker/Wo...908499200428178

http://picasaweb.google.lt/LTwoodworker/Wo...908508433294562
Giedruma
Hmm..mano vyras taipogi daro baldziukus vaikam,tik pintus,o man visa gyvenima taip grazu naturalaus medzio baldeliai bet vis kazkaip kainos kandziodavosi tai ir likau su tais MB rankdarbiais tongue.gif Labai grazus darbeliai AngelEyes thumbup.gif
AngelEyes
Aciu visoms uz komplimentus rolleyes.gif
O as pati uzaugau pintame lopselyje, po manes uzaugo dar galybe giminaiciu, visos mano leles, net mano sunelis dabar dar jame pamiega, kai sveciuojasi pas senelius, taigi pinti baldeliai - taip pat ilgaamziai wink.gif
kristilav
Gal kas zino kur galima nusipirkti grazu,patogu staliuka ir kedute .Aciu.
Mavija
QUOTE(Ingna @ 2009 11 01, 18:34)
man labai grazios Micuna lovytes, gamintojo puslapis www.micuna.com .. maciau ju yra ir internetinej parduotuvej.. Grazus ispaniski baldeliai...
*

mes turim Micuna lovyte, su apsaugom pirkome. Labai faina wub.gif dabar jau parduodame, nes mazoji iskeliavo i kita kambari pas broli miegoti, bet lovyte kaip nauja. Tikrai kokybiskai pagaminta, patogi, ir man tokia miela, jauki wub.gif Pali mums netiko del dydzio, o as norejau, kokybiskos, grazos, isskirtines lovytes, todel pasirinkom Micuna smile.gif
muminukas

! 

LinaNi
Sveikos,

Esu maciusi tokius vaikiskus lovas - fotelius, kurie neuzima daug vietos ir issitraukia, kas mums labai aktualu, nes mazas vaiko kambarys....bet nezinau ar vaikui sveika ant ju miegoti, nes ciuzinys tai gaunasi, kad ne kietas....gal stuburui negerai.... kokia jusu nuomone, gal kas turit tokius?
Vijolia
As STOKKE baldeliu fane. Tikrai nemaciau genealesniu lovyciu, keduciu, pervystymo stalo.. Zinai, kad perki daikta, kuris bus naudojamas kone visada. Gal tik spintos niekuo neipatingos cool.gif bet patogios manau.
joljo
QUOTE(kristilav @ 2010 01 13, 22:46)
Gal kas zino kur galima nusipirkti grazu,patogu staliuka ir kedute .Aciu.
*

user posted image
rugama
QUOTE(joljo @ 2010 04 07, 17:16)
user posted image
*

taigi yra internete visokiu svetainiu, kur galima rasti baldu vaikams, na ir ne tik baldu. as visada randu ko man reikia vaikams2.lt
nengutes
Puikūs, ekologiški (iš natūralaus medžio - pušies, dažyti vandens pagrindu pagamintais dažais baldai), tvirti, saugūs vaikiški baldai. Gamintojai GINDERA. Užsisakiau šios įmonės lovelę tai tikrai puiki lovytė ir kas svarbiausia kokybė aukšta, o kaina žema. Užsakymas įvykdytas labai greitai.
Ingese
Gal kas naudojate tutti bambini supama kresla ar patogus?pasidalinkite mamos patirtimi?
Geliu feja
QUOTE(AngelEyes @ 2010 01 07, 12:30)
Na.. mano vyras gamina baldelius ir siaip ivairius dalykelius is medzio. Tai jis musu mazyliui pagamino ir lopsi, ir komodele su persvystymo stalu  bigsmile.gif Be galo patogu, kadangi viskas pagaminta butent tokio aukscio, koks tinkamas pagal mano ugi, nereikia lenktis daugiau nei butu "sveika". I komodos stalcius tilpo visas "einamas garderobas" smile.gif ir patalyne. O lopseliui specialiai uzsisakiau ir pataliukus, su apsaugelem ir kt. Jis yra supamas, tai kartais mazyliui patinka pasisiubuoti

Labai patiko jūsų komoda, mano vyras ir ypač uošvis irgi kartais užsiima staliaus darbeliais, norėtume irgi patys pasidaryti panašią komodą. Gal galite parašyti jos išmatavimus (ilgi, ploti, auksti). Ar esate patenkinta jos pločiu, nes mes neapsisprendžiame blush2.gif
Ingese
Gal kas naudojate tutti bambini supama kresla ar patogus?pasidalinkite mamos patirtimi?
DKiaulakis
Klausimas, ar suradote kas nors jei ieškojote vaikiškų baldų specializuotą įmonę Lietuvoje? Kuri galėtų pagaminti ir nestandartą?

Smalsu, nes kažkaip nepasitaikė mano "zonde" smile.gif

QUOTE(Ingese @ 2010 06 08, 13:17)
*

Notea
Mes pirkome lovele Romantica Troll firmos. Labai kokybiška, graži ir patogi. Panaši į Pali itališkas, tačiau kaina per pus pigesnė.
rewa
Yra vaikisku loveliu nemuno baldu centre kaune. kaip tik sia sav lankiausi ir maciau. lb patiko ir nebrangiai thumbup.gif . antram aukste jos randasi, dar katalogiuka pasiemiau, "Baldai Jums" vadinasi, jie ten ka tik isikele. lb graziu baldu turi is naturalaus azuolo ir berzo biggrin.gif svetaines baldai biggrin.gif jauciu sau juos tikrai pirksiu
bilekokia
Mes nuo 1.5 metų dukrai nupirkome Lono foteliuką Mėnuo (www.lonas.lt), tai mažylė jį labai mėgsta. Paprastas, minkštas, lengvas, dabar jau pati gali nusinešti ir pasistatyti kur nori smile.gif

dimming
Ar Vilniaus parduotuvese yra Stokke lovyciu?
mamyteru
Klaipedoje UAB "Baldija" user posted image
Super profesionali komanda! Nuo projekto iki baldu surinkimo - jokiu priekaistu. Nuosirdus ACIU!
P.S. projektavo "jaunuolio baldus" dviem mergytem flirt.gif
lly
QUOTE(Skiva @ 2009 10 27, 22:39)
labas vakarelis
va koki gera variant aradau vaikuciui  thumbup.gif
www.benobaldai.lt
*

neapsirikite su siuo tinklapiu. jie susideje baldu foto, kuriu patys negamino cool.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.