Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Kūdikio baldai
Supermamų klubas > Naudingi patarimai > Vaikiška "technika"
Pages: 1, 2, 3
Lali
Gal galetumete kas patarti, kur isigyti vaikiskus baldukus? Kiek maciau tose "Akropolio" vaiku prekiu parduotuvese - vis tas pats... Ir man jos negrazios... As noriu, kad lovyte dar kiek puosni butu...
rivera
Sunkus atvejis, manau visur bus tas pats. Gal reiktu pagal spec. uzsakyma darytis.
Medona
...bet gi tu gali ta lovyte papuosti visokiais pribumbasais ir bus grazi smile.gif
ULTRA VIOLET
QUOTE(babuska @ 2005 01 19, 00:11)
...bet gi tu gali ta lovyte papuosti visokiais pribumbasais ir bus grazi smile.gif
*

Tai zinoma, gali pakeisti lovyte tai kaip tau reikia... biggrin.gif
maksas
Jeigu kalba vyksta tik apie lovyte, tai man labai lugnes produkcija patiko, o jei norit viso kambario baldu tai manau individualus uzsakymas beveik tiek pat kainuotu kaip ir atskirai perkant spinta, komodas ir t.t, bent mums taip isejo. thumbup.gif
Osvile
QUOTE(Lali @ 2005 01 18, 07:29)
Gal galetumete kas patarti, kur isigyti vaikiskus baldukus? Kiek maciau tose "Akropolio" vaiku prekiu parduotuvese - vis tas pats... Ir man jos negrazios... As noriu, kad lovyte dar kiek puosni butu...
*

O Kotrynoj ziurejai? Ten fantastisku italisku yra (pavadinimo nepamenu) rolleyes.gif Zinoma, kaina irgi super ax.gif Paprastesne lovyte virs 600Lt schmoll.gif
Mes, 2004 metu rudeninukes, pirkom "Lugnes" loveles tiesiai is paciu gamintoju, tai i namus tiesiai pristate ir spalvas gali uzsisakyti, net isbalino vienai mano draugaitei, tokios net pardese nebuvau maciusi thumbup.gif
Agnė
Kartais Thomas Philips uzveza kazko grazaus vaikiukams, tik nedaug ten tu baldeliu.
Martyna
Kaune, Elektrenu g. yra vokisku baldu parduotuve ir ten yra kudikio baldu. Mes ten pirkom fantastiska komplektuka (lovyte, transformuojama i vaiko lova, komoda-vystymo staliukas ir spinta). Vienu zodziu labai dziaugiames. Beje, o kokybe tikrai liuks thumbup.gif visgi vokiski baldai 4u.gif
*Bambolina*
as irgi manau kad pagal individualu uzsakyma neka brangiau butu wub.gif o gal dar kreiptis i baldu dizaineri, tai tikrai thumbup.gif
ultraviolet
Vaikiškus baldus tai tikrai tik pagal užsakymą smile.gif Internete gali rasti kokius gražius ir užsakyt individualiai.Jei kambarys ilgas tai gali pažiūrėti čia :superman labai patinka ryškiai, dar čia, nu ir čia
Jurga
Mus suzavejo firmos "Flexa" vaikiski baldai. Jie gana brangus(gaminami Danijoj), pas mus yra ju atstovas - Skrajos baldai. Taciau visai panasius baldus gamina Monoideja. Ju baldai kur kas pigesni, taciau su maziau "pribumbasu". Pasiziuret gali internete. smile.gif
Mes patys po truputi pradedam pirkti Flexa baldus vaiku kambariui. thumbup.gif
vabaliukai
Labai gražius baldelius gamina UAB"VORESTA''. smile.gif
Jie skirti mažiesiems nuo kūdikio iki 7 m. amžiaus:lopšiukai, lovytės, maitinimo kėdutės, maniežai ir didelis didelis vaikiškų staliuku su kėdutėm pasirinkimas.
Jei tinka užsienio pirkėjams , manau patiks ir mūsų mažiukams.
Deje Lietuvojos parduotuvėse jų nėra sad.gif
Parašykit, padėsiu atsiūst nuotraukytes, nes nemoku čia įdėt.
Pati auginu sūnų, tai puikiai matau realybėje , kaip jis jais naudojasi thumbup.gif

vabaliukai
AJ_Lt
As dukrai vaikiskus baldus uzsakiau is "Pinokio baldu". Nepigiai gavosi, bet atrodo thumbup.gif Galite paziureti Pinokio baldai
Mikasiene
QUOTE(AJ_Lt @ 2005 07 04, 21:47)
As dukrai vaikiskus baldus uzsakiau is "Pinokio baldu". Nepigiai gavosi, bet atrodo thumbup.gif  Galite paziureti Pinokio baldai
*

Labai žavūs baldeliai mažyliams...man labai boružėlės patiko wub.gif
Antigonė
As baldelius uzsisakiau is "Klaipedos baldai". Perverciau kelis katalogus, suderinau spalvytes ir dabar atsidziaugti maziukas negali smile.gif
Meka Pinavija
Mes baldelius užsakėm "Pamario balduose", tik lovytę atskirai nusipirkom wub.gif
Puumpaa
Kokias firmas Kaune patartumet? Domina nekudikiskos loveles ir kiti baldai. ax.gif
Supermama Erika
labai grazus yra SBA baldai vaikams. Zaismingi, spalvoti, patogus. Galite paziureti cia . Vyresnei dukrai nupirkau labai grazius baldus is kolekcijos STUDIO. Jaunesnei pirkau kolekcijos ACTIVE YELLOW baldus. Abi labai patenkintos, baldai kambariuose labai graziai dera. ax.gif
Aronija
Sveikos, as galeciau pasiulyti VOX firmos vaikiskus baldelius. Didelis pasirinkimas.
www.baby.vox.pl

Patys isigijome, tiesa lovele transformuojasi ir vaikutis gales joje miegoti gal iki 3-4 metuku.
-rasa-
QUOTE(Puumpaa @ 2006 09 17, 19:24)
Kokias firmas Kaune patartumet? Domina nekudikiskos loveles ir kiti  baldai. ax.gif
*

4kampai 4u.gif
Majaa
QUOTE(Aronija @ 2007 05 06, 12:11)
Sveikos, as galeciau pasiulyti VOX firmos vaikiskus baldelius. Didelis pasirinkimas.
www.baby.vox.pl

Patys isigijome, tiesa lovele transformuojasi ir vaikutis gales joje miegoti gal iki 3-4 metuku.
*

o kaip jūs pirkote ją? Tiesiai iš Lenkijos? patys parsigabenote, ar atsiuntė? 4u.gif
Gilberta
Gal galite patarti kur galima įsigyti gerą komodą???
Majaa
QUOTE(OLIUKE @ 2007 06 13, 20:32)
Gal galite patarti kur galima įsigyti gerą komodą???
*

Aš radau per SM skelbimų lentą blush2.gif, CAM firmos komodėlė su vystymo lenta ir vonele, kaip sakoma 3 in 1 thumbup.gif ir kaina gera buvo, ir nenaudota.Tai ir tu pabandyk įmesk skelbimuką, gal atsiras kas parduoda smile.gif
Gilberta
QUOTE(Majaa @ 2007 06 14, 11:21)
Aš radau per SM skelbimų lentą  blush2.gif, CAM firmos komodėlė su vystymo lenta ir vonele, kaip sakoma 3 in 1  thumbup.gif  ir kaina gera buvo, ir nenaudota.Tai ir tu pabandyk įmesk skelbimuką, gal atsiras kas parduoda smile.gif
*

Reikia pabandyt... g.gif O už kiek nupirkai?
Majaa
QUOTE(OLIUKE @ 2007 06 14, 11:32)
Reikia pabandyt... g.gif  O už kiek nupirkai?
*

Uz 350 berods, o parduotuvėje nauja arti 600 Lt. Mano su vieninteliu defektu: voneles plastmaseje yra keletas mazu baltu demeliu (pati vonele rusvos spalvos), taigi tai tikrai man negadina vaizdelio smile.gif jau laukiu kada bus galima naudoti 4u.gif
dar paskui buvau sulaukus pasiulymu is mamyciu, berods Bebe Comfort siule komodele kazkuri...taigi, tikrai pabandyk smile.gif
Atėnė
Aš dabar kaip tik ieškau baldelių mūsų ateinančiam kūdikiui. Aišku, labai norėčiau vaiko kambarį įrengti pvz. taip
user posted image
bet nesinori išlaidauti, nes už tokį komplektuką tektų pakloti apie 3 tūkst. Lt. Tačiau patį principą (vaiko lovelė, komodėlė pervystymui ir spinta rūbeliams) manau įgyvendinsiu ax.gif . Ir daug pigiau mirksiukas.gif . Pervažiavau visus didžiuosius baldų prekybos centrus (Skraja, Audėjas, Baldų rojus, SBA, Nemuno baldų centras) ir bandysiu susikomplektuoti kažką panašaus savo kūdikiui iš siūlomų nebrangių jaunuolio kambario baldų. Jau nusižiūrėjau kelis variantus. Tektų nusipirkti komodą ir spintą iš vienos kolekcijos, o lovelę pagal spalvą priderinčiau. Na tiesa, dar tektų įsigyti pervystymo lentą. Sutaupyčiau 2 tūkst. Lt rolleyes.gif .
blusė
kai laukiausi taikliedejau baldais pamatytais Baby Center parduotuveje wub.gif aisku kaina atitinkama bet jau grozis neispasakytas wub.gif
Majaa
QUOTE(bluse @ 2007 06 15, 12:43)
kai laukiausi taikliedejau baldais pamatytais Baby Center parduotuveje wub.gif  aisku kaina atitinkama bet jau grozis neispasakytas wub.gif
*

O as tai kliedziu ziuredama sita saita:
http://www.gera.ru/room16.html
(kaireje puseje spausti ant visu pavadinimu)
Tik va bijau, kad LT nieks neuzsiims tokios lovytes pagaminti schmoll.gif Kad loveles galai butu ne grotuoti, o uzdari kaip nors, ir su smagiais piesinukais thumbup.gif Ar as klystu, ir galima rasti kazka panasaus ir pas mus?

grozisievuliukas
laba diena, mamytes. siek tiek naudingos reklamos, gal kazkam pagelbesiu:
viniuje, algirdo g. 9 atsidaro naujas interjero centras vaikams "VICTORIANA CHILD". baldeliai, interjero detales, aksesuarai, dovanos ivairiausiems skonams smile.gif tikrai. uzsukit.
Ieva-Pieva
gal kur matėt pirkti tokią/panašią pakabinamą lentynėlę? lens.gif help.gif

user posted image
MAMA#1
gal žinot kur Kaune arba Vilniuj galima būtų įsigyti ne Lenku gamybos lovytę?
Mauzeriene
[CODE]O ka galetumet patarti apie kelionines lovytes-manjiezus g.gif ? Dabar kaip tik tokios ieskau... unsure.gif Dauguma ju yra skirtos vaikiukams iki 15kg svorio, o lopsys (miegojimui) tik iki 6,5 kg -iki 3 men jei neklystu (mes jau dabar 7 kg sveriam). Radau viena, skirta nuo 15kg svorio- ar taip gali buti? blink.gif

http://www.bizzon.lt/index.php?page=produc...amp;persist=new

juodojilu
Noriu paklausti, gal kas turit, naudojat vaikiškus foteliukus. Tokie nedideli, minkšti, tinka ir kūdikiams. Panašų rodo reklamoj apie pampersus.
Ar tai reikalingas daiktas? Kur galima įsigyti?
Ausrinka
yra internetinęse parduotuvėse. Mes tai turim iš "Lono"
juodojilu
QUOTE(Ausrinka @ 2008 03 13, 00:43)
yra internetinęse parduotuvėse. Mes tai turim iš "Lono"
*

Ar vakui patinka. Nuo kokio amžiaus tinka?
auksine
nemacius as foteliuku, tik kedutes, bet jos jau didesniem vaikam sad.gif
Ausrinka
Kūdikiams gal sėdmaišis tiktų, bet kažin ar saugu. Mano mergytei 1,5m. tai ji mielai sėdi, ypač kai žiūri TV
juodojilu
QUOTE(Ausrinka @ 2008 03 13, 17:50)
Kūdikiams gal sėdmaišis tiktų, bet kažin ar saugu. Mano mergytei 1,5m. tai ji mielai sėdi, ypač kai žiūri TV
*

Sėdmaišis man kažkaip nelabai patinka. Nu kažkodėl galvoj vis kirba mintis apie tą foteliuką. Aš jau ir pirmam vaikui norėjau, bet tada nelabai sau galėjom leisti pirkinėt tokius dalykus. O dabar matyt tapau reklamos auka - man taip gražu toj pamapersų reklamoj, taip mielai tas foteliukas atrodo...
Versmė
http://www.skelbiu.lt/3633497.html
4u.gif
juodojilu
QUOTE(xskix @ 2008 03 13, 19:39)

Nėr skelbimo. verysad.gif O kas ten buvo?
dabej
manau kalba eina apie siuos foteliukus
http://www.mazylioratai.lt/goods;261;279;cat,;id,97;sim,3

man jie faini...
tutifruti
mes turim visa komplekta foteliuka pufikiuka ir minksta sofkute kuri issitese ir pasidaro lova labai mano dukrytei patinka toj sofkutei daznai ir miega smile.gif musu hauck firmos ,daznai buna jonelio km ivairiu spalvu su ivaireis personazais kainyte 150 lt thumbup.gif
juodojilu
QUOTE(dabej @ 2008 03 14, 02:21)
manau kalba eina apie siuos foteliukus
http://www.mazylioratai.lt/goods;261;279;cat,;id,97;sim,3

man jie faini...
*

Aha, labai mielučiai. Na, kaina gal nelabai... Įdomu kokia ten medžiaga, ar gerai valosi, nes tikrai nepasaugosi, kas mažis neišpurvintų.
Papildyta:
QUOTE(tutifruti @ 2008 03 14, 02:53)
mes turim visa komplekta foteliuka pufikiuka ir minksta sofkute kuri issitese ir pasidaro lova labai mano dukrytei patinka toj sofkutei daznai ir miega  smile.gif musu hauck firmos ,daznai buna jonelio km ivairiu spalvu su ivaireis personazais kainyte 150 lt thumbup.gif
*

Kad jį kur tą jonelį su jo kiemeliu.... čia už tai, kad jis tik Kaune, o Vilniuj jo nėra... verysad.gif
tutifruti
QUOTE(juodojilu @ 2008 03 14, 12:28)
Aha, labai mielučiai. Na, kaina gal nelabai... Įdomu kokia ten medžiaga, ar gerai valosi, nes tikrai nepasaugosi, kas mažis neišpurvintų.
Papildyta:

Kad jį kur tą jonelį su jo kiemeliu.... čia už tai, kad jis tik Kaune, o Vilniuj jo nėra...  verysad.gif
*

tai ka cia reiskia iki kauno is viln atvazioti tik 100 km smile.gif
dabej
QUOTE(juodojilu @ 2008 03 14, 12:28)

*

jis aptrauktas tokia veliurine medziaga.

QUOTE(tutifruti @ 2008 03 14, 13:40)
*

drinks_cheers.gif
juodojilu
QUOTE(tutifruti @ 2008 03 14, 14:40)
*

O vyrui pabandyk paaiskint, kad vaziosi kažkokio foteliuko pažiūret. Jie ir taip jau gana kreivai ziuri i visokiu tokius ismislus. Juk mes tai be viso šito augom ir užaugom, o visokie foteliukai, tai jau truputi išisdirbinėjimas, juk nėra jie mirtinai reikalingi, bet taip gražu į juos paziurėti...
Tigrine
Labukas, mes nusipirkom foteliuka kai pirkom vaikstyne, dar niekas manes nesuprato kam as ji perku,o man jis toks mielas pasirode. Paskui ir as buvau jau ji i balkona isnesus, tik vieta uzeme, bet va suejo dukrytei metukai ir kaip ji pamilo ta foteliuka wub.gif net grazu ziuret, kazkaip tetis viena kart isodino ja ten kai teletabius ziurejo ir viskas,prilipo, dabar po puse dienos prasimala ir duksta su juo ir vel pasedi, o kainavo 49 litus. Grazu ziuret kaip tetis sedi savo fotelyje, o dukryte savajam thumbup.gif
juodojilu
QUOTE(Tigrine @ 2008 03 15, 01:43)
Labukas, mes nusipirkom foteliuka kai pirkom vaikstyne, dar niekas manes nesuprato kam as ji perku,o man jis toks mielas pasirode. Paskui ir as buvau jau ji i balkona isnesus, tik vieta uzeme, bet va suejo dukrytei metukai ir kaip ji pamilo ta foteliuka  wub.gif  net grazu ziuret, kazkaip tetis viena kart isodino ja ten kai teletabius ziurejo ir viskas,prilipo, dabar po puse dienos prasimala ir duksta su juo ir vel pasedi, o kainavo 49 litus. Grazu ziuret kaip tetis sedi savo fotelyje, o dukryte savajam thumbup.gif
*

O kur pirkot?
ausrakns
As turguj kokius grazius maciau thumbup.gif . Tokie tipo žaislai. ZUikis, lapinas ir t.t. Ziurejau, ziurejau; nu tokie mieli.Ir kaina labai nesikandzioja- devyniasdešimt litu.
Diamond
QUOTE(Tigrine @ 2008 03 15, 00:43)
Labukas, mes nusipirkom foteliuka kai pirkom vaikstyne, dar niekas manes nesuprato kam as ji perku,o man jis toks mielas pasirode. Paskui ir as buvau jau ji i balkona isnesus, tik vieta uzeme, bet va suejo dukrytei metukai ir kaip ji pamilo ta foteliuka  wub.gif  net grazu ziuret, kazkaip tetis viena kart isodino ja ten kai teletabius ziurejo ir viskas,prilipo, dabar po puse dienos prasimala ir duksta su juo ir vel pasedi, o kainavo 49 litus. Grazu ziuret kaip tetis sedi savo fotelyje, o dukryte savajam thumbup.gif
*

O kur pirkot? ax.gif 4u.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.