Gal kuri gimdėte pas šią gydytoją? Gal galėtumėt parašyt atsiliepimus?
as tai net nezinojau,kad ji ir gimdymus priima,nes kiek zinau ji seskines poliklinikoj dirba...jauna tokia
labas mamytes
QUOTE(ramūnė @ 2007 07 08, 21:40) labas mamytes Atrodo, kad apie visai kitą gydytoją skaitau QUOTE(Pupa* @ 2007 07 09, 18:47) Atrodo, kad apie visai kitą gydytoją skaitau kas korit pas ja eikit ,bet as tai ne.Man ji asmeniskai nepatiko.Kas jau kas,bet ji patirties tai neturi,po 15m. su ja reik kalbet,bet as jau nebegimdysiu.
Sveikos,
as pas sia daktare lankiausi visa nestuma- nuo 1 menesio iki paskuriniu nestumo dienu, ir neturiu neeee vieno nususiskundimo del sio daktares nei del sesutes ( nors ji cia ne prie ko
sveikutes,
as lankausi pas Vasilevska ji man tai nuotabi gydytoja svelni tokia , kitos ten poliklynikoj kiek zinau labai grubios. As kai suzinojau kad laukiuosi butent pas ja ir uzsirasiau ir labai tuo patenkinta noreciau tartis su ja ir del gimdimo RK.
Dziaugiuosi perskaiciu daugiau teigiamu nuomoniu, as irgi lankausi pas sita gydytoja nuo pirmu 2 nestumo savaiciu, gydytoja labai manimi rupinasi , tyrimus raso del visu man iskylanciu klausimu, labai maloniai bendrauja ir pataria, jei pavyktu gimdyti irgi pas ja butu tiesiog idealus variantas
labutis
Si gydytoja priziuri mano nestuma nuo pat pradzios. Bendrauja maloniai, darom slapimo, kraujo tyrimus, taciau ji dar nei karto nebuvo apziurejusi manes ant kedes. Skaiciau, kad esant tokiam nestumo laikui kaip siuo metu pas mane, turetu stebeti gimdos bukle, vaikiuko padeti, taciau kai pries pora dienu pas ja nuejau, pasake, kad slapimo tyrimas idealus, sirdute graziai plaka ir tuo viskas pasibaige.
Kazkaip nesaugiai as jauciuosi del tokios prieziuros. Galbut paciente pati turetu prasyti tam tikru proceduru, bet kadangi as pirma karta nescia, tai nelabai isivaizduoju, kas yra privaloma, o kas ne ... QUOTE(bluse @ 2007 07 11, 15:07) Sveikos, as pas sia daktare lankiausi visa nestuma- nuo 1 menesio iki paskuriniu nestumo dienu, ir neturiu neeee vieno nususiskundimo del sio daktares nei del sesutes ( nors ji cia ne prie ko as pas gyd. Vasilevska "pabegau" nuo kitos (kuri poliklinikoje tik sedejo su dirbtina sypsena ir tingejo uzpakali pakelt), ir neapsirikau
Mano pazistama pas ja gimde siemet - kazkas baisaus
As pas ja visa niestuma lankiausi ir pas ja buvau susitarusi gimdyti. Likau labai patenkinta. Niestumas buvo sunkus labai maloniai priimdavo bet kada.Labai gaila kad ji poliklinikoje nebedirba Ji man atliko Cezario pjuvi, nes jis buvo planinis.
Labai maloni, gydytoja.As ja pasitikejau ir dabar turiu puiku suneli.esu jai labai dekinga QUOTE(Žiedukas @ 2008 09 08, 09:24) As pas ja visa niestuma lankiausi ir pas ja buvau susitarusi gimdyti. Likau labai patenkinta. Niestumas buvo sunkus labai maloniai priimdavo bet kada.Labai gaila kad ji poliklinikoje nebedirba Ji man atliko Cezario pjuvi, nes jis buvo planinis. Labai maloni, gydytoja.As ja pasitikejau ir dabar turiu puiku suneli.esu jai labai dekinga
Ji dabar tik Raudonajame Kryziuje dirba.
pas šią gydytoją gimdžiau prieš 2 metus. Sutinku, kad labai švelni ir maloni, bet antrą kartą pas ja nenorėčiau pakliūti. atrodė,kad ji pirmą kartą priima gimdymą ir jei ne akušerė, nežinau kuom būtų pasibaigę, mat man po gimdymo iškilo komplikacijų ( susidarė vidinės hematomos) ir prireikė net dviejų operacijų. per patį gimdymą gydytoja irgi buvo pasimetusi, kai paklausiau kada stumti, atsake "nežinau, kaip tau iseina taip daryk",na gimdžiau pirmą kartą, tai gelbėjo tik akušerė. Gaila nepamenu jos pavardės, bet didelis ACIŪ jai.
as jau susitariau kad gimdysiu pas sia gydytoja.ateinu pas ja karta i savaite i apziura,esu patenkinta.o kaip praeis gimdymas tai bus matyt.pasipasakosiu po jo.
kaip spejau parasyt,nes kita diena atsiguliau i ligonine, o po keliu dienu daktare atliko cezario pjuvi.operacija praejo gerai,daktare tikrai zino ka daro,ismano savo darba.buvo ramu. ir po operacijos uzteko demesio ir prieziuros
QUOTE(Fanta* @ 2008 08 28, 17:53) Mano pazistama pas ja gimde siemet - kazkas baisaus Laba, pilnai pritariu siai nuomonei, gimdziau pas ja pries 2,5 metu, tai galiu pasakyti, kad ji visiskai nieko nesuprato, gasdino ir nemaloniai bendravo. Nors mano atsidarymas buvo 9 cm visvien suleido oksitocina, kurio deka prasidejo vientisa stanga, o leliukas visvien nenusileido... Prakankino mane taip 3 val kol galu gale kitas gydytojas ja apsaukes mane skubiai i operacine isveze. Niekada nenoreciau vel jos sutikti ir juo labiau pas ja gimdyti!
kiek man paciai teko su ja susidurti jau labai nemaloni moteris pasirode..
o as dziaugiuosi kad ji padejo mano suneliui ateiti i si pasauli.ir paruose moraliskai ir po operacijos kasdien uzeidavo.nesisiusiukina bet ka reikia-ta pasako ir padaro.
teko man pas ja pakliuti, tai man ji nepatiko
Pas ja gimdziau pries 3 sav. Pasirode visai nieko. na man gimdymas buvo gana normalus. Is pradziu kai pamaciau tokia jauna gyd. (idomu kiek jai metu
o kaip ji atrodo? nes man irgi RK priimamajame sutiko labai jauna gydytoja, man labai gera ispudi paliko, bet gimdziau pas kita... Po gimdymo antra diena ji buvo atejus pas mane, paaiskino viska, man patiko..
Sveikutes
Kaip gaila,kad prieš trejus metus kaip pastojau ir mane prižiūrėjo Vasilevska neturėjau kompiuterio ir interneto
Dar karta sveikos,nepagailėjau savo brangaus laiko ir radau SM forume parašytus prieš metus mano įspūdžius apie Danutą Vasilevską.
Cituoju: "Nežinau, gal Vasilevska iš tikrųjų nebloga gydytoja,bet jos bendravimas su pacientais priklauso nuo jos nuotaikos, pastebėjau ( ji prižiūrėjo mane visą nėštumą) jai labai "nusibosta" pacientės kurios turi sveikatos problemų .Mano nėštumas buvo labai sunkus, ne karta gulėjau ligoninėje, teko ir reanimacijoje pagulėti. Ir kas mane labiausiai pribloškė galutinai,kad atėjus po reanimacijos 34 nėštumo savaičių jinai sugadino man paskutinius likusius nervus. Žinodama,kad aš vos atėjau (turėjau ir talona) norėjo priimti kitą paciente ,į mano priekaištus, kad pagal laiką dabar mano eilė ji mane apšaukė, pasakė ,kad ji čia sprendžia, kas ateina pas ją. Tos moteriškes ji negalėjo priimti todėl , kad nerado jos kortelės, neturėdama kitos išeities ji labai nemaloniu tonu paprašė užeiti.Kabinete dar karta grubiai pareiškė,kad ji čia "šeimininkė" ir jai spręsti kaip dirbti,nors aš neištariau nei žodžio.Dar noriu priminti,kad jinai puikiai žinojo mano sveikatos būkle ir kad man greit gimdyti.Galiu pasakyti,kad turėjau su šią gydytoją viso neštumo metų nemažai nemalonių situacijų ir bendravimo nekompetentingumo mano atžvilgiui. Ji su manim kalbėjo visada labai valdingu tonu , į mano klausimus niekada neatsakydavo.Tikrai norėjau pakeisti gydytoja,bet kažkodėl kentėjau,labai gailiuosi dėl to.Nėštumas labai svarbus laikotarpis, tikslingiau sakyti pats svarbiausias gyvenimo laikotarpis ir moterys tampa labiau pažeidžiamos ,jautresnes ir geras ginekologas niekada nekels balso , išklausys, patars ir paguos nėštuke, o viso šito iš gydytojos Vasilevskos aš nepajutau, dažniau po apsilankymo iš jos kabineto aš išeidavau su ašarom.Tai va,tokia mano istorija,gal kam šia gydytoja buvo labai gera,bet deja ne man... Kaip rašiau dar kitame forume ,kad gal mūsų biolaukai nesutapo,bet juk aš jai ne drauge ir ne sesuo,kad mūsų laukai sutaptu,ji privalo laikytis Hipokrato priesaikos ir neskirti žmones į patinka-nepatinka
man irgi teko su ja bendrauti, ligoninej ir dar poliklinikoj (kurioj dirbo kuri laika) su vaikiuku turejau pas ja apsilankyti ir turiu laaabai nemaloniu patyrimu...nezinau man kartais atrodo kad ji nemoka graziai bendrauti, apsaukti jos budas
QUOTE(0rchideja @ 2010 03 31, 06:51) man irgi teko su ja bendrauti, ligoninej ir dar poliklinikoj (kurioj dirbo kuri laika) su vaikiuku turejau pas ja apsilankyti ir turiu laaabai nemaloniu patyrimu...nezinau man kartais atrodo kad ji nemoka graziai bendrauti, apsaukti jos budas Gerai kad parašet savo įspūdžius apie Vasilevską
gal isvaizda aprasytumet
QUOTE(Tėtsi @ 2011 01 15, 19:29) Aukšta,liekna,ilgi tamsus plaukai,atorodo jaunatviškai ,pastebėjau kai vaikščiojo kūprinasi. Brrrr,vaikui jau 3 metukai iki šiol negaliu pamiršti tos migeros Tikrai taip ir atrodo
hmmm, sakot tamsus plaukai... as ka tik is RK, kur man Vasilevska (tik dabar ji sviesiais plaukais)atliko laparoskopija. nei vieno blogo zodzio negaliu apie ja pasakyt. kad rektu is viso neisivaizduoju... bent jau man tai paliko labai gera ispudi
QUOTE(Erdve @ 2011 01 25, 12:05) hmmm, sakot tamsus plaukai... as ka tik is RK, kur man Vasilevska (tik dabar ji sviesiais plaukais)atliko laparoskopija. nei vieno blogo zodzio negaliu apie ja pasakyt. kad rektu is viso neisivaizduoju... bent jau man tai paliko labai gera ispudi Gal plaukų spalva pakeitė ir geresnė pasidarė |