Norejau paklausti klaipedieciu mamyciu, kurios veda vaikucius i si darzeli, kaip ten su priemimu, ar lengva papulti, ar dideles eiles, kada reikia uzsirasyti ir kam teikiami prioritetai. Aciu uz bet kokia informacija.
Mes lankom šį lopšelį-darželį ir esam patenkinti
Na mes ten uzsiraseme 2006 05 men. bet kiek klausiame ar papulsime i lopseli vis girdime ateikite rugpjucio menesi ir tada bus aisku, o jei nepapulsim, kas tada, o beje ir gyvename prie pat darzelio ( sekanciame name
Ar neklausėte kelinti esate šiuo metu eilėje? Matai, dažniausiai liepia ateiti rugpjūčio mėn., nes per vasarą būna, kad "nubyra" šiek tiek vaikučių ir direktorė negali tiksliai pasakyti kaip bus, bet reikėjo paklausti kelinti dabar esat, galėtum maždaug pati paskaičiuot ar pakliūsit ar ne, yra dvi lopšelio grupės, į kiekvieną priima po 15 vaikų, bet dažnai lieka vaikiukų dar iš praeitų metų, tie, kurie jaunesni jie lieka lopšelyje, nepereina į darželio grupes, tai va, sunku pasakyt...
Mes taip pat lankome šį darželį. Šiemet dar lopšelio grupę, o kitais metais, tai jau į darželį keliausim
QUOTE(sima123 @ 2007 06 13, 14:22) Na mes ten uzsiraseme 2006 05 men. bet kiek klausiame ar papulsime i lopseli vis girdime ateikite rugpjucio menesi ir tada bus aisku, o jei nepapulsim, kas tada, o beje ir gyvename prie pat darzelio ( sekanciame name Oi mes ir ten užsirašę esam jau daugiau nei prieš metukus, tai mum ir sako ateit rugpjūčio mėnesį, aš ir sekančiam name gyvenu 20., o tu ir 20?
Taip mes 20 name gyvenam
Na va tai gal i viena grupe papulsim
Mes einame į "Volungėlę" tai aš galiu pasayti tik tiek, jeigu per mokslo metus nebūtų tų gerų, nuostabių auklėtojų, jau senai būtume iš ten pabėgę
Miela Kavyte, gal galėtumei išsamiau paaiškinti, kuo bloga Volungėlės sistema, kokie gi tie vieni minusai. Ir kaip visam tam blogyje auklėtojos sugeba būti geros. Ačiū.
QUOTE(Libe @ 2007 07 04, 18:25) Miela Kavyte, gal galėtumei išsamiau paaiškinti, kuo bloga Volungėlės sistema, kokie gi tie vieni minusai. Ir kaip visam tam blogyje auklėtojos sugeba būti geros. Ačiū. Kažkaip jaučiu kad tavo klausime juntama ironija. Auklėtojos ir darželio vidinė sistema yra du skirtingi dalykai. Auklėtojos vaikams duoda dėmesio, žmogiškumo, bendravimo, meilės, šilumos, rūpesčio, o sistema duoda kitus dalykus ir jie turėtų būti vaiko labui, o to aš pasigendu
Miela Kavyte, nepyk už nevykusiai suformuluotą žinutę. Patikėk, net neketinau ironizuoti, tik norėjau daugiau informacijos. Džiaugiuosi, kad tau ir tavo vaikučiui teko susidurti su puikiomis auklėtojomis. Tai svarbiausia. Bet gal galėtum paaiškinti, ką konkrečiai turi galvoje, sakydama "bloga sistema", kaip tai atsiliepia vaikams. Atsiprašau už įkyrumą.
kuriam rajone yra tas darzelis
QUOTE(Libe @ 2007 07 05, 20:30) Miela Kavyte, nepyk už nevykusiai suformuluotą žinutę. Patikėk, net neketinau ironizuoti, tik norėjau daugiau informacijos. Džiaugiuosi, kad tau ir tavo vaikučiui teko susidurti su puikiomis auklėtojomis. Tai svarbiausia. Bet gal galėtum paaiškinti, ką konkrečiai turi galvoje, sakydama "bloga sistema", kaip tai atsiliepia vaikams. Atsiprašau už įkyrumą. Įdomu ir man pasidarė apie tą sistemą, ko ji jau tokia bloga??????laukiam atsakymo Kavyte
Ką aš vadinu darbo sistema?
1. Direktorė išleidžia auklėtojas atostogų, o vaikus prižiūri viena pati auklytė, man asmeniškai nepatinka, kad nėra auklėtojos, vaikai buna vieni kol auklytė su puodais prie virtuvės stovi, ir taip pora mėnesių. 2. Labai mažai organizuojama švenčių. Darželis etnokultūrinis, bet tos etnokultūros dar nemačiau. 3. Kadangi muzikos vadovė turi daug pareigų ir be darželio, tai muzikinių pamokų vaikai gauna tikrai mažai. 4. Yra tik viena papildoma veikla ty. šokiai ir jie kainuoja 50 lt Gal užteks...........Taigi vienintelis lobis tai auklėtojos, kurios labai puikiai užsiima su vaikais. QUOTE(kavyte @ 2007 07 09, 09:28) Ką aš vadinu darbo sistema? 1. Direktorė išleidžia auklėtojas atostogų, o vaikus prižiūri viena pati auklytė, man asmeniškai nepatinka, kad nėra auklėtojos, vaikai buna vieni kol auklytė su puodais prie virtuvės stovi, ir taip pora mėnesių. Tas man irgi labai nepatinka, o viso kito dar nepastebėjau, gal dėl to, kad dukra dar lopšelinokė ir papildomos veiklos čia per daug neprigalvosi QUOTE(kavyte @ 2007 07 09, 09:28) Ką aš vadinu darbo sistema? 1. Direktorė išleidžia auklėtojas atostogų, o vaikus prižiūri viena pati auklytė, man asmeniškai nepatinka, kad nėra auklėtojos, vaikai buna vieni kol auklytė su puodais prie virtuvės stovi, ir taip pora mėnesių. 2. Labai mažai organizuojama švenčių. Darželis etnokultūrinis, bet tos etnokultūros dar nemačiau. 3. Kadangi muzikos vadovė turi daug pareigų ir be darželio, tai muzikinių pamokų vaikai gauna tikrai mažai. 4. Yra tik viena papildoma veikla ty. šokiai ir jie kainuoja 50 lt Gal užteks...........Taigi vienintelis lobis tai auklėtojos, kurios labai puikiai užsiima su vaikais. ačiū už atsakymą žinosim
Gal kas galėtų pakomentuoti vaikučių maitinimą Volungėlėje. Ačiū.
QUOTE(Libe @ 2007 07 13, 15:18) Maitina tris kartus diebnoje, o ar skanu nepasakysiu, nes nedavė paragauti Tik man keitai kad jie duoda virtus kiaušinius su žirnelais, ko vaikai nevalgo, kiek mačiau visi prakanda kiaušinį ir nustumia lekštę
Kavyte, dėkui už informaciją. Nes jeigu ir su maitinimu bėda, tai...
Zygiuosim i darzeli nuo rugsejo menesio
Mes irgi eisim uzsirasyt i ta darzeli, nieko labai blogo apie ji neisgirdom ir prie pat namu (18). Gaila, tik kad papildoma veikla tokia skurdi...
QUOTE(kavyte @ 2007 07 09, 09:28) Ką aš vadinu darbo sistema? 1. vaikus prižiūri viena pati auklytė, ir taip pora mėnesių. 2. Labai mažai organizuojama švenčių. Darželis etnokultūrinis, bet tos etnokultūros dar nemačiau. 3. Kadangi muzikos vadovė turi daug pareigų ir be darželio, tai muzikinių pamokų vaikai gauna tikrai mažai. 4. Yra tik viena papildoma veikla ty. šokiai ir jie kainuoja 50 lt Gal užteks...........Taigi vienintelis lobis tai auklėtojos, kurios labai puikiai užsiima su vaikais. 1. Neįtikėtina 2. Oooo... švenčių yra tikrai nemažai 3. O mums pakanka. Ir laimėjimai (kad ir Dainų dainelėj) nemenki 4. O užsiėmimai lego kambarėlyje QUOTE(kavyte @ 2007 07 13, 16:20) Keturis
Malonu rasti daugiau informacijos apie šį darželį, juo labiau, kad ji teigiama. Ačiū, Jėga.
QUOTE(jėga @ 2007 08 13, 10:22) 1. Neįtikėtina 2. Oooo... švenčių yra tikrai nemažai 3. O mums pakanka. Ir laimėjimai (kad ir Dainų dainelėj) nemenki 4. O užsiėmimai lego kambarėlyje Keturis 1. Jeigu sakau, kad du mėnesius dirbo viena auklytė, tai reiškia taip ir buvo. 2. Per metus buvo 2 šventės, Nauji metai ir Šeimos šventė. 3. Dėl dainų dainelių, tai jeigu vaikas labai gabus su juo ir užsiima. O musu 3 -mečiai mažai dirbo su vadovė. 4. Su lego vaikas kažkodėl per metus taip ir nežaidė, o moliui ir šiaudams jie per maži ir vaidinimų dar nemačiau. Reziume: priešmokyklinukams ten yra ką veikti, ypač jeigu vaikas gabus. O tokiems trimečiams nelabai yra kas veikti. Todėl ir sakiau, kad vien auklėtojų deka mano vaikas buvo ugdomas ir lavinamas. Tikiu kai vaikas paaugs tada jam bus daugiau galimybiu papildomai ugdytis. QUOTE(kavyte @ 2007 08 17, 14:57) Taip, trimečiui ten galbūt mažiau veiklos, nei penkiamečiui. Bet ir jo sugebėjimai mažesni. Nenorėkit iš kūdikio padaryt vunderkindą. Viskas su laiku, su amžiumi Nors, tikiu, kad yra ir tokių "ypatingų" mamų, kurioms visada viskas blogai...
Sveiki
As esu girdejusi tik gerus atsiliepimus apie ji. Sita darzeli lanko musu draugu dvi mergaites. Tiesa viena jau pernai iskeliavo i mokykla. Tai jie labai patenkinti darzeliu. O kas liecia 2-3-ju metuku vaikus, tai ir nesitikiu, kad maniskis nuejes prades profesionaliai
Mes irgi i mezginukus papuolem, kas del aukletoju, tai 1 gera, o kita tai man nepatiko, nes kai vedziau vyresniaja mergaite i ta pacia grupe, tai pasiimdavau visada verkiancia jeigu ta aukletoja budavo.
QUOTE(sima123 @ 2007 08 24, 14:42) Mes irgi i mezginukus papuolem, kas del aukletoju, tai 1 gera, o kita tai man nepatiko, nes kai vedziau vyresniaja mergaite i ta pacia grupe, tai pasiimdavau visada verkiancia jeigu ta aukletoja budavo. Mano dukryte irgi ejo i "Mezginuku" grupe, tai buvau labai patenkinta aukletoja Alma, tikrai sauni pedagoge, o kita aukletoja buvo Alina, tai ji man nelabai Nuo sio rugsejo jau keliausim i darzelio "Gintariuku" (ar "Gintareliu" QUOTE(sima123 @ 2007 08 24, 14:42) Mes irgi i mezginukus papuolem, kas del aukletoju, tai 1 gera, o kita tai man nepatiko, nes kai vedziau vyresniaja mergaite i ta pacia grupe, tai pasiimdavau visada verkiancia jeigu ta aukletoja budavo. net nežinau iš pirmo žvilgsnio nieko negaliu pasakyt dar apie auklėtoja, nesusidariau dar nuomuonės. Papildyta: O kuri ta geroji? mes kai atėjom tai buvo jauna tokia blondinė. Papildyta: QUOTE(Čiunčia @ 2007 08 24, 22:47) Mano dukryte irgi ejo i "Mezginuku" grupe, tai buvau labai patenkinta aukletoja Alma, tikrai sauni pedagoge, o kita aukletoja buvo Alina, tai ji man nelabai Nuo sio rugsejo jau keliausim i darzelio "Gintariuku" (ar "Gintareliu" o TAI ta alma šviesi jauna ar kita ten?
O yra kas nors, kas pateko i "siulinuku" grupe
Kazi kokios ten aukletojos?
Mielos mamytės, ar vaikučiams augant, t.y. pereinant į kitą grupę, keičiasi auklėtojos? Ar tik lopšelyje ir darželyje kitos? Įsivaizdavau, kad auklėtojos "keliauja" kartu su vaikais iki išleistuvių.
Ačiū, JĖGA, už operatyvų atsakymą.
QUOTE(gita @ 2007 08 25, 13:42) mes lankėme lopšelio "siūlinukų" grupę, o dabar perėjome jau į darželį. Auklėtoja Albina mums labai patiko, daug užsiima su vaikais, prižiūri, tupineja kaip apie viščiukus QUOTE(Margarita23 @ 2007 08 25, 12:27) Alma tamsi jauna, o Alina sviesesne banguotais pusilgiais plaukais Papildyta: QUOTE(fleita @ 2007 08 26, 15:15) mes lankėme lopšelio "siūlinukų" grupę, o dabar perėjome jau į darželį. Auklėtoja Albina mums labai patiko, daug užsiima su vaikais, prižiūri, tupineja kaip apie viščiukus Gal zinote i kokia darzelio grupe perejot? QUOTE(Čiunčia @ 2007 08 31, 22:08) Alma tamsi jauna, o Alina sviesesne banguotais pusilgiais plaukais Papildyta: Gal zinote i kokia darzelio grupe perejot? Dekui uz atsakyma QUOTE(Margarita23 @ 2007 09 02, 11:19) Nera uz ka Mes jau rytdienai pasiruosusios SEKMES VISOMS MAMYTEMS IR VAIKUCIAMS RYTOJ ZYGIUOJANT I MAZUJU "DARBUKA"
Na ir kaip ispudziai po pirmos dienos Mezginuku grupeje?
Tai va, ir mano "siulinukas" siandien jau po lopselio. Pabuvom apie dvi valandas tiktai. Siandien dirbo aukletoja Albina. Vaikai visi naujokiukai, tai asarojanciu
ir mes siulinukais patapom, tik nevesiu dabar kol kas, gal nuo spalio 1 dienos, nes kai nuejau susipazint su aukletoja, tai vajetau kiek mazyliu verke, mamyte sauke
|