Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Klaipėda:l/d "Volungelė"
Supermamų klubas > Vaikų auklėjimas ir ugdymas > Vaikų darželiai > Kiti miestai
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11
sima123
Norejau paklausti klaipedieciu mamyciu, kurios veda vaikucius i si darzeli, kaip ten su priemimu, ar lengva papulti, ar dideles eiles, kada reikia uzsirasyti ir kam teikiami prioritetai. Aciu uz bet kokia informacija.
Čiunčia
Mes lankom šį lopšelį-darželį ir esam patenkinti thumbup.gif O pakliuvom sąžiningai, tik reikėjo metelius palaukti, nes nebuvo vietos, tiesą sakant per vėlai pati susizgribau ir per vėlai užrašiau dukrytę. Bet palankėm kitą darželį(nes labai reikėjo) ir sulaukėm savo eilės "Volungėlėje" smile.gif
sima123
Na mes ten uzsiraseme 2006 05 men. bet kiek klausiame ar papulsime i lopseli vis girdime ateikite rugpjucio menesi ir tada bus aisku, o jei nepapulsim, kas tada, o beje ir gyvename prie pat darzelio ( sekanciame name smile.gif ).
Čiunčia
Ar neklausėte kelinti esate šiuo metu eilėje? Matai, dažniausiai liepia ateiti rugpjūčio mėn., nes per vasarą būna, kad "nubyra" šiek tiek vaikučių ir direktorė negali tiksliai pasakyti kaip bus, bet reikėjo paklausti kelinti dabar esat, galėtum maždaug pati paskaičiuot ar pakliūsit ar ne, yra dvi lopšelio grupės, į kiekvieną priima po 15 vaikų, bet dažnai lieka vaikiukų dar iš praeitų metų, tie, kurie jaunesni jie lieka lopšelyje, nepereina į darželio grupes, tai va, sunku pasakyt... mirksiukas.gif rolleyes.gif
fleita
Mes taip pat lankome šį darželį. Šiemet dar lopšelio grupę, o kitais metais, tai jau į darželį keliausim thumbup.gif . O pakliuvom į šį darželį, tai taip truputį "naglai" blush2.gif . Kadangi iš anksti labai nebuvom užsirašę ir buvo pasakyta, kad vietų dabar nėra, tai įkyriai mynėm pas vedėją kelią ir pareiškėm norą šiek tiek paremti darželį ax.gif . Tai šiaip ne taip vietos atsirado smile.gif .
Margarita 25
QUOTE(sima123 @ 2007 06 13, 14:22)
Na mes ten uzsiraseme 2006 05 men. bet kiek klausiame ar papulsime i lopseli vis girdime ateikite rugpjucio menesi ir tada bus aisku, o jei nepapulsim, kas tada, o beje ir gyvename prie pat darzelio ( sekanciame name smile.gif ).
*

Oi mes ir ten užsirašę esam jau daugiau nei prieš metukus, tai mum ir sako ateit rugpjūčio mėnesį, aš ir sekančiam name gyvenu 20., o tu ir 20?
sima123
Taip mes 20 name gyvenam smile.gif
Margarita 25
QUOTE(sima123 @ 2007 06 19, 10:59)
Taip mes 20 name gyvenam smile.gif
*

Tai mes kaimynės thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
sima123
Na va tai gal i viena grupe papulsim smile.gif, jei papulsime, o tai nepasako nieko konkretaus.
Margarita 25
QUOTE(sima123 @ 2007 06 21, 09:41)
Na  va tai gal i viena grupe papulsim smile.gif, jei papulsime, o tai nepasako nieko konkretaus.
*

Ne nieko nesako, sako ateikit rugpjūti ir pasakysim ar į eile papuolėt
kavyte
Mes einame į "Volungėlę" tai aš galiu pasayti tik tiek, jeigu per mokslo metus nebūtų tų gerų, nuostabių auklėtojų, jau senai būtume iš ten pabėgę g.gif Nepatinka jų sistema, Volungėlės vardas dirbtinai išgarsintas, o iš tikrųjų ten vien minusus matau, o ne pliusus.
Libe
Miela Kavyte, gal galėtumei išsamiau paaiškinti, kuo bloga Volungėlės sistema, kokie gi tie vieni minusai. Ir kaip visam tam blogyje auklėtojos sugeba būti geros. Ačiū.
kavyte
QUOTE(Libe @ 2007 07 04, 18:25)
Miela Kavyte, gal galėtumei išsamiau paaiškinti, kuo bloga Volungėlės sistema, kokie gi tie vieni minusai. Ir kaip visam tam blogyje auklėtojos sugeba būti geros. Ačiū.
*

Kažkaip jaučiu kad tavo klausime juntama ironija. Auklėtojos ir darželio vidinė sistema yra du skirtingi dalykai. Auklėtojos vaikams duoda dėmesio, žmogiškumo, bendravimo, meilės, šilumos, rūpesčio, o sistema duoda kitus dalykus ir jie turėtų būti vaiko labui, o to aš pasigendu g.gif Tarkim darželis daugiausio dėmesio skiria savo įvaizdžio kūrimui ir tai visai nesusiję su vaikais. Žodžiu čia jau politika......
Libe
Miela Kavyte, nepyk už nevykusiai suformuluotą žinutę. Patikėk, net neketinau ironizuoti, tik norėjau daugiau informacijos. Džiaugiuosi, kad tau ir tavo vaikučiui teko susidurti su puikiomis auklėtojomis. Tai svarbiausia. Bet gal galėtum paaiškinti, ką konkrečiai turi galvoje, sakydama "bloga sistema", kaip tai atsiliepia vaikams. Atsiprašau už įkyrumą.
Ajurekiuke
kuriam rajone yra tas darzelis g.gif ?
Čiunčia
QUOTE(Ajurekiuke @ 2007 07 07, 21:17)
kuriam rajone yra tas darzelis g.gif ?
*

I. Simonaitytės g. 26 4u.gif
Margarita 25
QUOTE(Libe @ 2007 07 05, 20:30)
Miela Kavyte, nepyk už nevykusiai suformuluotą žinutę. Patikėk, net neketinau ironizuoti, tik norėjau daugiau informacijos. Džiaugiuosi, kad tau ir tavo vaikučiui teko susidurti su puikiomis auklėtojomis. Tai svarbiausia. Bet gal galėtum paaiškinti, ką konkrečiai turi galvoje, sakydama "bloga sistema",  kaip tai atsiliepia vaikams. Atsiprašau už įkyrumą.
*

Įdomu ir man pasidarė apie tą sistemą, ko ji jau tokia bloga??????laukiam atsakymo Kavyte
kavyte
Ką aš vadinu darbo sistema?
1. Direktorė išleidžia auklėtojas atostogų, o vaikus prižiūri viena pati auklytė, man asmeniškai nepatinka, kad nėra auklėtojos, vaikai buna vieni kol auklytė su puodais prie virtuvės stovi, ir taip pora mėnesių.
2. Labai mažai organizuojama švenčių. Darželis etnokultūrinis, bet tos etnokultūros dar nemačiau.
3. Kadangi muzikos vadovė turi daug pareigų ir be darželio, tai muzikinių pamokų vaikai gauna tikrai mažai.
4. Yra tik viena papildoma veikla ty. šokiai ir jie kainuoja 50 lt blink.gif
Gal užteks...........Taigi vienintelis lobis tai auklėtojos, kurios labai puikiai užsiima su vaikais.
fleita
QUOTE(kavyte @ 2007 07 09, 09:28)
1. Direktorė išleidžia auklėtojas atostogų, o vaikus prižiūri viena pati auklytė, man asmeniškai nepatinka, kad nėra auklėtojos, vaikai buna vieni kol auklytė su puodais prie virtuvės stovi, ir taip pora mėnesių.
*

Tas man irgi labai nepatinka, o viso kito dar nepastebėjau, gal dėl to, kad dukra dar lopšelinokė ir papildomos veiklos čia per daug neprigalvosi 4u.gif
Margarita 25
2. Labai mažai organizuojama švenčių. Darželis etnokultūrinis, bet tos etnokultūros dar nemačiau.
3. Kadangi muzikos vadovė turi daug pareigų ir be darželio, tai muzikinių pamokų vaikai gauna tikrai mažai.
4. Yra tik viena papildoma veikla ty. šokiai ir jie kainuoja 50 lt  blink.gif
Gal užteks...........Taigi vienintelis lobis tai auklėtojos, kurios labai puikiai užsiima su vaikais.
*

ačiū už atsakymą žinosim
Libe
Gal kas galėtų pakomentuoti vaikučių maitinimą Volungėlėje. Ačiū.
kavyte
QUOTE(Libe @ 2007 07 13, 15:18)
Gal kas galėtų pakomentuoti vaikučių maitinimą Volungėlėje. Ačiū.
*

Maitina tris kartus diebnoje, o ar skanu nepasakysiu, nes nedavė paragauti smile.gif
Tik man keitai kad jie duoda virtus kiaušinius su žirnelais, ko vaikai nevalgo, kiek mačiau visi prakanda kiaušinį ir nustumia lekštę g.gif Duoda jiems ir cepelinų, ir guliašo, maltinukų, manyčiau kaip už 4,85 lt tai gerai maitina thumbup.gif
Libe
Kavyte, dėkui už informaciją. Nes jeigu ir su maitinimu bėda, tai...
sima123
Zygiuosim i darzeli nuo rugsejo menesio smile.gif.
ramintas
Mes irgi eisim uzsirasyt i ta darzeli, nieko labai blogo apie ji neisgirdom ir prie pat namu (18). Gaila, tik kad papildoma veikla tokia skurdi...
jėga
1.  vaikus prižiūri viena pati auklytė,  ir taip pora mėnesių.

4. Yra tik viena papildoma veikla ty. šokiai ir jie kainuoja 50 lt  blink.gif
*

1. Neįtikėtina blink.gif taip buvo gal savaitę laiko, matyt grafikai nesutapo ax.gif

2. Oooo... švenčių yra tikrai nemažai didis.gif Jau nekalbu apie didžąsias šventes, Velykas, Naujus metus, Kūčias, Užgavėnes... Yra visokių vakaronių: rudens, advento, tautinės... Pastoviai organizuojamos vaikų darbelių parodos. Tarkim apie berniuką Ajūrą, rudens gėrybių ir daugybė kitų, visų net neprisimenu wacko.gif

3. O mums pakanka. Ir laimėjimai (kad ir Dainų dainelėj) nemenki thumbup.gif Man taip pat labai patinka, kad per šventes, šalia vaikų šokių, dainelių, vaidinimų, visada išstoja ir dainuojančių, tautiškai apsirengusių auklėtojų kolektyvas thumbup.gif Tai muzikos vadovės nuopelnas good.gif

4. O užsiėmimai lego kambarėlyje g.gif O lipdymas iš molio, šiaudiniai darbeliai... g.gif

QUOTE(kavyte @ 2007 07 13, 16:20)
Maitina tris kartus diebnoje
*

Keturis 4u.gif Pusryčiai, pietūs, pavakariai, vakarienė.
Libe
Malonu rasti daugiau informacijos apie šį darželį, juo labiau, kad ji teigiama. Ačiū, Jėga.
kavyte
QUOTE(jėga @ 2007 08 13, 10:22)
1. Neįtikėtina blink.gif  taip buvo gal savaitę laiko, matyt grafikai nesutapo ax.gif

2. Oooo... švenčių yra tikrai nemažai didis.gif Jau nekalbu apie didžąsias šventes, Velykas, Naujus metus, Kūčias, Užgavėnes... Yra visokių vakaronių: rudens, advento,  tautinės... Pastoviai organizuojamos vaikų darbelių parodos. Tarkim apie berniuką Ajūrą, rudens gėrybių ir daugybė kitų, visų net neprisimenu wacko.gif

3. O mums pakanka. Ir laimėjimai (kad ir Dainų dainelėj) nemenki thumbup.gif  Man taip pat labai patinka, kad per šventes, šalia vaikų šokių, dainelių, vaidinimų, visada išstoja ir dainuojančių, tautiškai apsirengusių auklėtojų kolektyvas thumbup.gif  Tai muzikos vadovės nuopelnas good.gif

4. O užsiėmimai lego kambarėlyje g.gif  O lipdymas iš molio, šiaudiniai darbeliai... g.gif
Keturis 4u.gif  Pusryčiai, pietūs, pavakariai, vakarienė.
*

1. Jeigu sakau, kad du mėnesius dirbo viena auklytė, tai reiškia taip ir buvo.
2. Per metus buvo 2 šventės, Nauji metai ir Šeimos šventė.
3. Dėl dainų dainelių, tai jeigu vaikas labai gabus su juo ir užsiima. O musu 3 -mečiai mažai dirbo su vadovė.
4. Su lego vaikas kažkodėl per metus taip ir nežaidė, o moliui ir šiaudams jie per maži ir vaidinimų dar nemačiau.
Reziume: priešmokyklinukams ten yra ką veikti, ypač jeigu vaikas gabus. O tokiems trimečiams nelabai yra kas veikti. Todėl ir sakiau, kad vien auklėtojų deka mano vaikas buvo ugdomas ir lavinamas.
Tikiu kai vaikas paaugs tada jam bus daugiau galimybiu papildomai ugdytis.
jėga
QUOTE(kavyte @ 2007 08 17, 14:57)
Reziume: priešmokyklinukams ten yra ką veikti, ypač jeigu vaikas gabus.
*

schmoll.gif Maniškis tik šiemet bus priešmokyklinėj grupėj. O darželį lanko jau 3-us metus. Ir nepasakyčiau, kad jis kažkuom ypatingas, ar jo gebėjimai išskirtiniai ax.gif

Taip, trimečiui ten galbūt mažiau veiklos, nei penkiamečiui. Bet ir jo sugebėjimai mažesni. Nenorėkit iš kūdikio padaryt vunderkindą. Viskas su laiku, su amžiumi mirksiukas.gif
Nors, tikiu, kad yra ir tokių "ypatingų" mamų, kurioms visada viskas blogai... nail.gif
gita
Sveiki thumbup.gif mes irgi patekome i si lopseli darzeli. Nuo rugsejo 3-iosios keliausime i "Siulinuku" grupe. As jaudinuosi labiau nei mano vaikis lotuliukas.gif
As esu girdejusi tik gerus atsiliepimus apie ji. Sita darzeli lanko musu draugu dvi mergaites. Tiesa viena jau pernai iskeliavo i mokykla. Tai jie labai patenkinti darzeliu.
O kas liecia 2-3-ju metuku vaikus, tai ir nesitikiu, kad maniskis nuejes prades profesionaliai lotuliukas.gif sokti ir dainuoti. Man svarbiausia, kad aukletojos butu geros.
Margarita 25
Mes ir eisim į šį darželį lotuliukas.gif thumbup.gif į Mezginukų grupe. Tikiuosi auklėtoja būs gera ten.
Papildyta:
QUOTE(sima123 @ 2007 08 07, 07:56)
Zygiuosim i darzeli nuo rugsejo menesio smile.gif.
*

Į kokia grupe patekot jūs? smile.gif
sima123
Mes irgi i mezginukus papuolem, kas del aukletoju, tai 1 gera, o kita tai man nepatiko, nes kai vedziau vyresniaja mergaite i ta pacia grupe, tai pasiimdavau visada verkiancia jeigu ta aukletoja budavo.
Čiunčia
QUOTE(sima123 @ 2007 08 24, 14:42)
Mes irgi i mezginukus papuolem, kas del aukletoju, tai 1 gera, o kita tai man nepatiko, nes kai vedziau vyresniaja mergaite i ta pacia grupe, tai pasiimdavau visada verkiancia jeigu ta aukletoja budavo.
*

Mano dukryte irgi ejo i "Mezginuku" grupe, tai buvau labai patenkinta aukletoja Alma, tikrai sauni pedagoge, o kita aukletoja buvo Alina, tai ji man nelabai schmoll.gif Is dukrytes nelabai galiu pasakyti, kuri aukletoja jai labiau patiko, kazkaip ji nieko blogo nepasakodavo nei apie viena, nei apie kita, niekada neverkdavo, apskritai dziaugiuosi greita mazosios adaptacija naujoj aplinkoj bei naujam kolektyve thumbup.gif
Nuo sio rugsejo jau keliausim i darzelio "Gintariuku" (ar "Gintareliu" unsure.gif ) grupe.
Margarita 25
QUOTE(sima123 @ 2007 08 24, 14:42)
*

net nežinau iš pirmo žvilgsnio nieko negaliu pasakyt dar apie auklėtoja, nesusidariau dar nuomuonės.
Papildyta:
O kuri ta geroji? mes kai atėjom tai buvo jauna tokia blondinė.
Papildyta:
QUOTE(Čiunčia @ 2007 08 24, 22:47)
Mano dukryte irgi ejo i "Mezginuku" grupe, tai buvau labai patenkinta aukletoja Alma, tikrai sauni pedagoge, o kita aukletoja buvo Alina, tai ji man nelabai  schmoll.gif Is dukrytes nelabai galiu pasakyti, kuri aukletoja jai labiau patiko, kazkaip ji nieko blogo nepasakodavo nei apie viena, nei apie kita, niekada neverkdavo, apskritai dziaugiuosi greita mazosios adaptacija naujoj aplinkoj bei naujam kolektyve  thumbup.gif
Nuo sio rugsejo jau keliausim i darzelio "Gintariuku" (ar "Gintareliu"  unsure.gif ) grupe.
*

o TAI ta alma šviesi jauna ar kita ten?
gita
O yra kas nors, kas pateko i "siulinuku" grupe 4u.gif ?
Kazi kokios ten aukletojos? g.gif
Libe
Mielos mamytės, ar vaikučiams augant, t.y. pereinant į kitą grupę, keičiasi auklėtojos? Ar tik lopšelyje ir darželyje kitos? Įsivaizdavau, kad auklėtojos "keliauja" kartu su vaikais iki išleistuvių.
jėga
QUOTE(Libe @ 2007 08 25, 16:14)
Mielos mamytės, ar vaikučiams augant, t.y. pereinant į kitą grupę, keičiasi auklėtojos? Ar tik lopšelyje ir darželyje kitos? Įsivaizdavau, kad auklėtojos "keliauja" kartu su vaikais iki išleistuvių.
*

Lopšelyje vienos, darželyje kitos, priešmokyklinėj grupėj dar kita dry.gif
Libe
Ačiū, JĖGA, už operatyvų atsakymą.
fleita
QUOTE(gita @ 2007 08 25, 13:42)
O yra kas nors, kas pateko i "siulinuku" grupe  4u.gif ?
Kazi kokios ten aukletojos?  g.gif
*

mes lankėme lopšelio "siūlinukų" grupę, o dabar perėjome jau į darželį. Auklėtoja Albina mums labai patiko, daug užsiima su vaikais, prižiūri, tupineja kaip apie viščiukus smile.gif . Patys geriausi atsiliepimai apie ją. O Irena tai nelabai nei mums nei dukrai patiko.
Čiunčia
QUOTE(Margarita23 @ 2007 08 25, 12:27)
o TAI ta alma šviesi jauna ar kita ten?
*

Alma tamsi jauna, o Alina sviesesne banguotais pusilgiais plaukais mirksiukas.gif O ta sviesi jauna manau buvo tik laikinai kol viena is pagrindiniu atostogavo smile.gif Man asmeniskai Alma patiko labiau, nes is jos daugiau suzinodavau apie savo dukryte smile.gif Zinoma, nesakau, kad Alina blogiete ir pan., jokiu budu ne, bet didesnes simpatijos Almai 4u.gif tongue.gif
Papildyta:
QUOTE(fleita @ 2007 08 26, 15:15)
mes lankėme lopšelio "siūlinukų" grupę, o dabar perėjome jau į darželį. Auklėtoja Albina mums labai patiko, daug užsiima su vaikais, prižiūri, tupineja kaip apie viščiukus  smile.gif . Patys geriausi atsiliepimai apie ją. O Irena tai nelabai nei mums nei dukrai patiko.
*

Gal zinote i kokia darzelio grupe perejot?
Margarita 25
QUOTE(Čiunčia @ 2007 08 31, 22:08)
Alma tamsi jauna, o Alina sviesesne banguotais pusilgiais plaukais  mirksiukas.gif O ta sviesi jauna manau buvo tik laikinai kol viena is pagrindiniu atostogavo  smile.gif Man asmeniskai Alma patiko labiau, nes is jos daugiau suzinodavau apie savo dukryte smile.gif Zinoma, nesakau, kad Alina blogiete ir pan., jokiu budu ne, bet didesnes simpatijos Almai  4u.gif  tongue.gif
Papildyta:

*

Dekui uz atsakyma thumbup.gif
Čiunčia
QUOTE(Margarita23 @ 2007 09 02, 11:19)
Dekui uz atsakyma thumbup.gif
*

Nera uz ka 4u.gif
Mes jau rytdienai pasiruosusios thumbup.gif gelytes paruostos, dukryte kol kas noriai kalba, kad ryt susitiks savo draugus, bus ir nauju, man ir paciai idomu, kokios bus aukletojos, kiek vaikuciu grupeje ir t.t.
SEKMES VISOMS MAMYTEMS IR VAIKUCIAMS RYTOJ ZYGIUOJANT I MAZUJU "DARBUKA" 4u.gif[SIZE=7] 4u.gif 4u.gif
fleita
QUOTE(Čiunčia @ 2007 08 31, 22:08)
*

Į "Žiedinėlį", šiandien pirmą kartą pusdieniui palikau, auklėtoja visai maloni pasirodė, kaip toliau bus matysim, svarbu, kad ligos ligelės neprasidėtų doh.gif
jėga
QUOTE(fleita @ 2007 09 03, 13:02)
Į "Žiedinėlį", šiandien pirmą kartą pusdieniui palikau, auklėtoja visai maloni pasirodė, kaip toliau bus matysim, svarbu, kad ligos ligelės neprasidėtų  doh.gif
*

Mums Žiedynėlyje visai patiko ax.gif
sima123
Na ir kaip ispudziai po pirmos dienos Mezginuku grupeje? smile.gif Mums tai visai patiko smile.gif
gita
Tai va, ir mano "siulinukas" siandien jau po lopselio. Pabuvom apie dvi valandas tiktai. Siandien dirbo aukletoja Albina. Vaikai visi naujokiukai, tai asarojanciu doh.gif
Margarita 25
QUOTE(sima123 @ 2007 09 03, 13:47)
Na ir kaip ispudziai po pirmos dienos Mezginuku grupeje? smile.gif Mums tai visai patiko smile.gif
*

Mums taip pat patiko visai, malonios aukletojos, bet paskiau vaikas pavargo norejo namo.
mazyte
ir mes siulinukais patapom, tik nevesiu dabar kol kas, gal nuo spalio 1 dienos, nes kai nuejau susipazint su aukletoja, tai vajetau kiek mazyliu verke, mamyte sauke verysad.gif Ir aukletoja sake kad nenori jie ir valgyt, vargsiukai, na bet tikriauisiai siulinukams jau geriau sekasi, noretusi susipazint drinks_cheers.gif
jėga
QUOTE(mazyte @ 2007 09 07, 23:58)
ir mes siulinukais patapom, tik nevesiu dabar kol kas, gal nuo spalio 1 dienos
*

Tai eisim kartu verkt cray.gif Mes irgi nuo spalio 1 ten pat būsim ax.gif
mazyte
QUOTE(jėga @ 2007 09 08, 10:02)
Tai eisim kartu verkt cray.gif Mes irgi nuo spalio 1 ten pat būsim ax.gif
*

nu gal ne tongue.gif nesinoretu schmoll.gif Matysim kaip ten mums seksis.
O gal ka zinote ar galima dovanoti darzeliui zaislu. Noreciau gal ka grupei nunesti, taip maze matys kazka is namu, savo g.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.