QUOTE(mazyte @ 2007 09 08, 23:01) O gal ka zinote ar galima dovanoti darzeliui zaislu. Noreciau gal ka grupei nunesti, taip maze matys kazka is namu, savo  Manau darželis neatsisakytų. Tik ar tavo mažė džiaugsis matydama, kad ir kiti vaikai žaidžia su jos žaislais
Čiunčia
2007 09 09, 11:08
QUOTE(mazyte @ 2007 09 08, 23:01) nu gal ne  nesinoretu  Matysim kaip ten mums seksis. O gal ka zinote ar galima dovanoti darzeliui zaislu. Noreciau gal ka grupei nunesti, taip maze matys kazka is namu, savo  Galima, jei žaislai nepliušiniai, nes lopšelyje pliušinukų neleidžia higienos normos. O jeigu galvojate, ką nors pirkti, tai gal neskubėkite ir palaukit pirmojo susirinkimo, kurio metu auklėtojos pasako kokių žaisliukų reikėtų, nusprendžia kiek pinigėlių tėveliai gali skirti, tada tėvų komiteto narys surenka pinigėlius ir su auklėtoja važiuoja pirkt žaisliukų. Pas "Mezginukus" būtent taip ir buvo, bet gal "Siūlinukai" pasiūlys ką nors kitką
QUOTE(mazyte @ 2007 09 07, 23:58) ir mes siulinukais patapom, tik nevesiu dabar kol kas, gal nuo spalio 1 dienos, nes kai nuejau susipazint su aukletoja, tai vajetau kiek mazyliu verke, mamyte sauke  Ir aukletoja sake kad nenori jie ir valgyt, vargsiukai, na bet tikriauisiai siulinukams jau geriau sekasi, noretusi susipazint  Sveiki, tai lauksim jusu spali O mes po pirmos savaites lankymo sergam  Tiesa tik sloga, bet vis tiek nevedziau siandien, kad kitu neuzkrestu. Per savaitgali gydemes, o rytoj jau bandysim vel pas lialius eiti  .
QUOTE(gita @ 2007 09 10, 16:52) Sveiki, tai lauksim jusu spali O mes po pirmos savaites lankymo sergam  Tiesa tik sloga, bet vis tiek nevedziau siandien, kad kitu neuzkrestu. Per savaitgali gydemes, o rytoj jau bandysim vel pas lialius eiti  . va ta zuiki maciau rugsejo 4 diena, kai uzejau susipazint, isleke vaikas pro duris ten kur spinteles, man uzejus i grupe toks jau paverkes buvo, kad puole prie lango ten mamos ziuret  , paskui vel i grupe. Sveikit Gerai kad jus suprantate ir nevedet sloguojancio vaikucio,o kiek yra tokiu kuriems dzin. nu tos aukletojos kai nupirks... bet matysim kaip bus, manau mamytes daug geresniu zaisliuku parupintu ir pigiau nei parduotuveje rastu, bet manau joms gi reiks atsiskaityt, cekiuku tu
Čiunčia
2007 09 11, 19:27
QUOTE(mazyte @ 2007 09 11, 15:52) va ta zuiki maciau rugsejo 4 diena, kai uzejau susipazint, isleke vaikas pro duris ten kur spinteles, man uzejus i grupe toks jau paverkes buvo, kad puole prie lango ten mamos ziuret  , paskui vel i grupe. Sveikit Gerai kad jus suprantate ir nevedet sloguojancio vaikucio,o kiek yra tokiu kuriems dzin. nu tos aukletojos kai nupirks... bet matysim kaip bus, manau mamytes daug geresniu zaisliuku parupintu ir pigiau nei parduotuveje rastu, bet manau joms gi reiks atsiskaityt, cekiuku tu  O kodėl manai, kad auklėtojos nenutuokia, kokius žaislus pirkt  Kažkaip įdomu pasidarė
QUOTE(mazyte @ 2007 09 11, 15:52) va ta zuiki maciau rugsejo 4 diena, kai uzejau susipazint, isleke vaikas pro duris ten kur spinteles, man uzejus i grupe toks jau paverkes buvo, kad puole prie lango ten mamos ziuret  , paskui vel i grupe. Sveikit Aciu, jau pasveikom. Jooo, maniskis vis taikosi pabegti  Jau ir aukletojas perspejau, kad jis megejas pabegti, pasislepti. O dar kitos mamos tu varteliu kur rubineje yra neuzdaro  tai man labai baisu, kad mano vaiks nepradingtu O del vedimo sergancio  tai man labai nepatinka, kai vaikus sergancius veda. Ir del kitu ir del savo. Siaip tai dabar nesuprasi, kuris serga kuris ne, nes visi kai paverkia, tai apsiseilioje, nosytem istysusiom vaikstineja
Linaiva
2007 09 11, 21:54
QUOTE(Čiunčia @ 2007 09 11, 20:27) O kodėl manai, kad auklėtojos nenutuokia, kokius žaislus pirkt  Kažkaip įdomu pasidarė  kokioj grupėj jūs Volungėlėj? kaip auklėtojos?  nes aš dar vis niekaip neapsisprendžiu dėl darželio
Čiunčia
2007 09 11, 23:12
QUOTE(Linaiva @ 2007 09 11, 22:54) kokioj grupėj jūs Volungėlėj? kaip auklėtojos?  nes aš dar vis niekaip neapsisprendžiu dėl darželio  Mes dabar jau "Gintariukų" grupėj  Vaikiukų nemažai. Auklėtojos lyg ir nieko kol kas, žiūrėsim kaip bus toliau  Ryt susirinkimas
QUOTE(Linaiva @ 2007 09 11, 22:54) kokioj grupėj jūs Volungėlėj? kaip auklėtojos?  nes aš dar vis niekaip neapsisprendžiu dėl darželio  Vesk, vesk... Dabar mūsų buvusios auklėtojos "Žiedynėlyje" naujus, 2004 m vaikus turi. Rekomenduoju Pas mus irgi ryt susirinkimas.
Čiunčia
2007 09 12, 19:02
Na, mes jau po susirinkimuko  Dalyvavo ir direktorė, taip gražiai viską nupasakojo, auklėtojos irgi malonios neskubėjo, papasakojo apie vaikučių adaptaciją, kaip kuriam sekasi, kaip leidžia laiką, ką veikia ir pan. Susimetėm po 100-inę(už visus metus, kas negali duoda dalimis) žaislams ir spintutėm, kurias nori įrengti rūbinėje vietoj tų uždaromų, ir išsiskirstėm
Linaiva
2007 09 12, 23:35
QUOTE(Čiunčia @ 2007 09 12, 00:12) Mes dabar jau "Gintariukų" grupėj  Vaikiukų nemažai. Auklėtojos lyg ir nieko kol kas, žiūrėsim kaip bus toliau  Ryt susirinkimas  šaunu, kad jums gerai sekas  QUOTE(jėga @ 2007 09 12, 08:29) Vesk, vesk... Dabar mūsų buvusios auklėtojos "Žiedynėlyje" naujus, 2004 m vaikus turi. Rekomenduoju o čia kurioj vietoj ta grupė? taviškiai ne ten eina? na šiais metais, manau, tikrai nevesiu, geriausiu atveju pavasarį arba kitą rudenį
QUOTE(Linaiva @ 2007 09 13, 00:35) šaunu, kad jums gerai sekas  o čia kurioj vietoj ta grupė? taviškiai ne ten eina? Maniškiai ten ėjo, o kitų ten pat nepriėmė - metai netiko
Kaži, kaip ten Siūlinukai gyvena  Ar verkiančių dar daug yr
QUOTE(jėga @ 2007 09 20, 14:14) Kaži, kaip ten Siūlinukai gyvena  Ar verkiančių dar daug yr  Auklėtoją kartkartėmis sutinku, pasilabinam, tai sakė, kad daug verksniukų šiemet turi
Margarita 25
2007 09 21, 11:01
Mes tai į mezginuku grupe einam, pokolkas viskas gerai, o auklėtojos tikrai šaunios.
QUOTE(jėga @ 2007 09 20, 15:14) Kaži, kaip ten Siūlinukai gyvena  Ar verkiančių dar daug yr  Buvau uzskus uzvakar, pasiklaust ka reikia atsinest ateinant, nes nuo kitos savaites pradesim, galvojau maziau verkianciu bus, bet....... mazuliai vel verke ir aukletoja sake kad tadien buvo verkimo diena
QUOTE(jėga @ 2007 09 20, 14:14) Kaži, kaip ten Siūlinukai gyvena  Ar verkiančių dar daug yr  Nu gyvenam siaip taip  Visaip buna, ir verkiam ir i darza nenorim  Paskutinem dienom jau vaikiuku nemazai susirinke, apie 13. Kai kurie jau lyg ir apsiprate, bet ateina kiti asarojantys, tai kaip cia kompany nepalaikysi  Maniskis tai jau nuo pat rytinio prausimo vis kartoja, kad lialia kaka, ner mama, lialia kaka  kaip nors, priprasim. ir dar aukletojos sake, kad dauguma vaiku yra po viena seimoje, tai nelabai moka zaislais dalintis ir kartu zaisti. Tas laaabai matosi ant mano vaiko veido  visas veidukas apibraizytas. Aukletojos sake, esam, kaip teisejos kovos lauke  tik spek ziureti jau ir vel susimuse.
QUOTE(gita @ 2007 09 22, 00:01) ir dar aukletojos sake, kad dauguma vaiku yra po viena seimoje, tai nelabai moka zaislais dalintis ir kartu zaisti. Tas laaabai matosi ant mano vaiko veido  visas veidukas apibraizytas. Aukletojos sake, esam, kaip teisejos kovos lauke  tik spek ziureti jau ir vel susimuse. Baisu
QUOTE(jėga @ 2007 09 22, 10:33) Baisu  Nebijokit  buna ir blogiau  Svarbu, kad ne aukletojos vaikus musa  o jie patys tarpusavy. Nu aisku nera taip, kad nuo ryto iki vakaro grupej butu  Cia tik retkarciais pasitaiko
niu mes nagucius nusikarpem ir rytoj ateinam  Bet manoji tai pacypt megeja jei kas ko neduoda, oi kazi kaip cia bus, gal neprimus vaiku
QUOTE(mazyte @ 2007 09 24, 23:01) niu mes nagucius nusikarpem ir rytoj ateinam O mus į darželį pervedė  Bet gal ir gerai  Juk mes beveik metais vyresni už jus (2005 01)
QUOTE(jėga @ 2007 09 25, 08:45) O mus į darželį pervedė  Bet gal ir gerai  Juk mes beveik metais vyresni už jus (2005 01)  O į kokią grupę, gal į mūsų - Žiedynėlį  ?
Margarita 25
2007 09 26, 10:02
Pas mus siandien susirinkimas.
QUOTE(fleita @ 2007 09 25, 15:06) O į kokią grupę, gal į mūsų - Žiedynėlį  ?  Prabuvau šiandien ištisas 3 valandas...
Margarita 25
2007 09 27, 13:05
QUOTE(jėga @ 2007 09 27, 13:04)  Prabuvau šiandien ištisas 3 valandas...  na ir kaip? kokie ispudziai
QUOTE(Margarita23 @ 2007 09 27, 14:05) na ir kaip? kokie ispudziai Viskas normaliai, kol mama šalia  Ryt bandysiu palikti keliom valandom.
Margarita 25
2007 09 27, 13:58
QUOTE(jėga @ 2007 09 27, 14:08) Viskas normaliai, kol mama šalia  Ryt bandysiu palikti keliom valandom. Na gal visai patiks, ir nebenorės eiti namo
QUOTE(jėga @ 2007 09 27, 14:08) Viskas normaliai, kol mama šalia  Ryt bandysiu palikti keliom valandom. Tai po pietų į susirinkimą
Kas vedate vaikus į "Volungėlę" gal galite pasakyti po kiek renkate ant grupės gerbuvio
Margarita 25
2007 10 31, 11:44
QUOTE(kavyte @ 2007 10 31, 11:52) Kas vedate vaikus į "Volungėlę" gal galite pasakyti po kiek renkate ant grupės gerbuvio  Mūsų Mezginukų grupej tai po 50lt visi susimete ir nupirko zaislu vaikams nauju.
Čiunčia
2007 10 31, 18:27
QUOTE(kavyte @ 2007 10 31, 11:52) Kas vedate vaikus į "Volungėlę" gal galite pasakyti po kiek renkate ant grupės gerbuvio  Mes jau rugsėjo mėnesį rinkome po 100lt, nes auklėtojos užsiminė, kad nori pakeisti rūbinėje vaikučių spinteles, taip pat žaislams. Na, kadangi teks šioje grupėje "gyventi" trejus metus, tai negaila to 100lt, tarkim, kad mokam 10lt kas mėnėsį į grupės fondą, kurio jau nebėra
Mes irgi surinkom po 100 lt. Bet duociau ir 150  , kad tik vaikui butu ten saugiau, naujesni zaislai, spinteles ir t.t. ir pan.  Ir visai negaila, kad kazka nupirkus, tie daiktai ten ir liks toje grupeje kitiems vaikams. Juk kazkas irgi pasistenge pries mus ir pvz. mano vaiko grupeje surente saunu medini nameli vaikams, nupirko dideliu geru konstruktoriu ir t.t. Kiekvienas po saves kazka palieka
jurjurga
2007 12 10, 14:47
Sveikos mamytes  , mes irgi noretume eiti i si lopseli-darzeli. Du kartus buvau, tai net i eile neraso, vis direktore liepia ateiti kita karta (pavasari buvau, liepe ateiti rugsejo men, rugsejo men liepe ateiti men pabaigoj). Uzsirasem i eile kitame darzelyje.  Ruosiuosi vel eiti pas direktore. Noriu paklausti mamyciu, kaip patekote i ji? Ar labai is anksto uzsirasete i eile? mes noretume pradeti eiti po metu mazdaug.
sima123
2007 12 10, 15:38
Priklauso nuo to kur gyvenate, jei pagal rajona tai turi uzrasyti i eile o jei ne tai sunkiau. Mes uzsirasem daugiau kaip pries metus laiko, o dar musu vyresnioji ejo i ta pati darzeli, taip pat reiketu pasakyti, kad paremsite darzeli.
Margarita 25
2007 12 10, 16:58
Mes užsirašėm taip bet prieš metus, bet čia prie pat darželio gyvenam. Kai atejo mūsų eilė ir priemė.
jurjurga
2007 12 11, 14:44
Aciu parasiusioms Margaritai23 ir Simai123. Bandysim nueiti dar karta. Gyvenam per du namus nuo darzelio, bet tada net nesiteiravo nei kur gyvenam, nei kada noretume pradet lankyt.
Mes irgi gyvenam šalia darželio ir į eilę niekada nerašė irgi, vis liepdavo ateiti vėliau  Bet priėmė
jurjurga
2007 12 13, 22:18
QUOTE(jėga @ 2007 12 13, 14:28) Mes irgi gyvenam šalia darželio ir į eilę niekada nerašė irgi, vis liepdavo ateiti vėliau  Bet priėmė  O uzrasydama i eile direktore,ar pasako uz kiek laiko vaika priims? Kad nebutu taip, kad i darba iseit reiks, o vaiko nepriima...
sima123
2007 12 14, 09:40
Ne nepasako, tik paklausia nuo kada noretumete pradeti lankyti, ir tai iki galo neaisku ar priims. Tai mes nuolat ir eidavome klausti, kaip sakant ikyredavome  .Taip kad geriau uzsirasyti i kelis darzelius iskarto.
Margarita 25
2007 12 14, 10:47
QUOTE(sima123 @ 2007 12 14, 10:40) Ne nepasako, tik paklausia nuo kada noretumete pradeti lankyti, ir tai iki galo neaisku ar priims. Tai mes nuolat ir eidavome klausti, kaip sakant ikyredavome  .Taip kad geriau uzsirasyti i kelis darzelius iskarto. Aš taip pat į du buvau užrašius, bet kai atėjau į šį, man dave iškart tokį lapa užpildyti, kad stojamės į eile, o kai atėjo eilė ir patekom. Papildyta:Sima 123 Kiap aprengsit savo berniuka per eglute? Kokiu personazu?
sveikos, kiek suprantu esat is mezginuku grupes :  vis pasiskaitau pokalbius, nes mes irgi lankom ta pacia grupe . tai va ir man idomu pasidare kaip zadat rengti savo mazylius sventei
Margarita 25
2007 12 16, 13:26
QUOTE(matija @ 2007 12 15, 21:06) sveikos, kiek suprantu esat is mezginuku grupes :  vis pasiskaitau pokalbius, nes mes irgi lankom ta pacia grupe . tai va ir man idomu pasidare kaip zadat rengti savo mazylius sventei  Taip taip iš mezginuku. Aš tai žadu saviški ožiuku renkt, jau turim kostiuma, o tu kaip zadi savo mazaji?
kol kas neturiu jokiu ideju ir net nesugalvoju kaip cia aprengus, kad pasiduotu rengiamas
sima123
2007 12 17, 08:25
Gal zuikiu ar meskiuku, bet irgi nenori nieko rengtis, o pacios ar rengsites kaip nors?
Margarita 25
2007 12 17, 10:11
Maniškis ir nelabai jau nori mautis kostiumo to, bet gal kaip nors įkalbėsiu. Aš tai tik vaika aprengsiu jei išeis , o pati tai ne
QUOTE(Margarita23 @ 2007 12 17, 11:11) Maniškis ir nelabai jau nori mautis kostiumo to, bet gal kaip nors įkalbėsiu. Aš tai tik vaika aprengsiu jei išeis , o pati tai ne  tai ir as nesumastau ka cia rengti, bet galvoju kazka gal ir man paciai reikia , nes taremes lyg tai kad ir mamos rengias,
Margarita 25
2007 12 18, 09:52
QUOTE(matija @ 2007 12 17, 16:23) tai ir as nesumastau ka cia rengti, bet galvoju kazka gal ir man paciai reikia , nes taremes lyg tai kad ir mamos rengias,  Taremes, bet ka cia sumastyt.
sima123
2007 12 18, 11:33
Na jei vaikas bus oziukas ar zuikis, tai nemanau, kad mamoms bus sunku pasidaryti ar nusipirkti ausytes ar ragiukus ir usus nusipiesti  . Mes tai gal visa seimyna busim peles  .
Margarita 25
2007 12 18, 12:47
QUOTE(sima123 @ 2007 12 18, 12:33) Na jei vaikas bus oziukas ar zuikis, tai nemanau, kad mamoms bus sunku pasidaryti ar nusipirkti ausytes ar ragiukus ir usus nusipiesti  . Mes tai gal visa seimyna busim peles  . O kaip  As gal kokias ausytes nusipirksiu, dar nezinau
|
|