Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Klaipėda:l/d "Volungelė"
Supermamų klubas > Vaikų auklėjimas ir ugdymas > Vaikų darželiai > Kiti miestai
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11
jėga
QUOTE(mazyte @ 2007 09 08, 23:01)
O gal ka zinote ar galima dovanoti darzeliui zaislu. Noreciau gal ka grupei nunesti, taip maze matys kazka is namu, savo  g.gif
*

Manau darželis neatsisakytų. Tik ar tavo mažė džiaugsis matydama, kad ir kiti vaikai žaidžia su jos žaislais g.gif
Čiunčia
QUOTE(mazyte @ 2007 09 08, 23:01)
nu gal ne  tongue.gif  nesinoretu  schmoll.gif  Matysim kaip ten mums seksis.
O gal ka zinote ar galima dovanoti darzeliui zaislu. Noreciau gal ka grupei nunesti, taip maze matys kazka is namu, savo  g.gif
*

Galima, jei žaislai nepliušiniai, nes lopšelyje pliušinukų neleidžia higienos normos. O jeigu galvojate, ką nors pirkti, tai gal neskubėkite ir palaukit pirmojo susirinkimo, kurio metu auklėtojos pasako kokių žaisliukų reikėtų, nusprendžia kiek pinigėlių tėveliai gali skirti, tada tėvų komiteto narys surenka pinigėlius ir su auklėtoja važiuoja pirkt žaisliukų. Pas "Mezginukus" būtent taip ir buvo, bet gal "Siūlinukai" pasiūlys ką nors kitką mirksiukas.gif
gita
QUOTE(mazyte @ 2007 09 07, 23:58)
ir mes siulinukais patapom, tik nevesiu dabar kol kas, gal nuo spalio 1 dienos, nes kai nuejau susipazint su aukletoja, tai vajetau kiek mazyliu verke, mamyte sauke  verysad.gif  Ir aukletoja sake kad nenori jie ir valgyt, vargsiukai, na bet tikriauisiai siulinukams jau geriau sekasi, noretusi susipazint  drinks_cheers.gif
*

Sveiki,
tai lauksim jusu spali 4u.gif
O mes po pirmos savaites lankymo sergam verysad.gif Tiesa tik sloga, bet vis tiek nevedziau siandien, kad kitu neuzkrestu. Per savaitgali gydemes, o rytoj jau bandysim vel pas lialius eiti thumbup.gif .
mazyte
QUOTE(gita @ 2007 09 10, 16:52)
Sveiki,
tai lauksim jusu spali  4u.gif
O mes po pirmos savaites lankymo sergam  verysad.gif Tiesa tik sloga, bet vis tiek nevedziau siandien, kad kitu neuzkrestu. Per savaitgali gydemes, o rytoj jau bandysim vel pas lialius eiti  thumbup.gif .
*

va ta zuiki maciau rugsejo 4 diena, kai uzejau susipazint, isleke vaikas pro duris ten kur spinteles, man uzejus i grupe toks jau paverkes buvo, kad puole prie lango ten mamos ziuret soske.gif , paskui vel i grupe. Sveikit 4u.gif
Gerai kad jus suprantate ir nevedet sloguojancio vaikucio,o kiek yra tokiu kuriems dzin. liezuvis.gif
nu tos aukletojos kai nupirks... bet matysim kaip bus, manau mamytes daug geresniu zaisliuku parupintu ir pigiau nei parduotuveje rastu, bet manau joms gi reiks atsiskaityt, cekiuku tu g.gif
Čiunčia
QUOTE(mazyte @ 2007 09 11, 15:52)
va ta zuiki maciau rugsejo 4 diena, kai uzejau susipazint, isleke vaikas pro duris ten kur spinteles, man uzejus i grupe toks jau paverkes buvo, kad puole prie lango ten mamos ziuret    soske.gif , paskui vel i grupe. Sveikit  4u.gif
Gerai kad jus suprantate ir nevedet sloguojancio vaikucio,o kiek yra tokiu kuriems dzin.  liezuvis.gif
nu tos aukletojos kai nupirks... bet matysim kaip bus, manau mamytes daug geresniu zaisliuku parupintu ir pigiau nei parduotuveje rastu, bet manau joms gi reiks atsiskaityt, cekiuku tu g.gif
*

O kodėl manai, kad auklėtojos nenutuokia, kokius žaislus pirkt g.gif Kažkaip įdomu pasidarė bigsmile.gif
gita
QUOTE(mazyte @ 2007 09 11, 15:52)
va ta zuiki maciau rugsejo 4 diena, kai uzejau susipazint, isleke vaikas pro duris ten kur spinteles, man uzejus i grupe toks jau paverkes buvo, kad puole prie lango ten mamos ziuret    soske.gif , paskui vel i grupe. Sveikit  4u.gif
*

Aciu, jau pasveikom.
Jooo, maniskis vis taikosi pabegti unsure.gif Jau ir aukletojas perspejau, kad jis megejas pabegti, pasislepti. O dar kitos mamos tu varteliu kur rubineje yra neuzdaro mirksiukas.gif tai man labai baisu, kad mano vaiks nepradingtu blush2.gif

O del vedimo sergancio schmoll.gif tai man labai nepatinka, kai vaikus sergancius veda. Ir del kitu ir del savo. Siaip tai dabar nesuprasi, kuris serga kuris ne, nes visi kai paverkia, tai apsiseilioje, nosytem istysusiom vaikstineja lotuliukas.gif
Linaiva
QUOTE(Čiunčia @ 2007 09 11, 20:27)
O kodėl manai, kad auklėtojos nenutuokia, kokius žaislus pirkt  g.gif Kažkaip įdomu pasidarė  bigsmile.gif
*

kokioj grupėj jūs Volungėlėj? kaip auklėtojos? wink.gif nes aš dar vis niekaip neapsisprendžiu dėl darželio doh.gif
Čiunčia
QUOTE(Linaiva @ 2007 09 11, 22:54)
kokioj grupėj jūs Volungėlėj? kaip auklėtojos? wink.gif nes aš dar vis niekaip neapsisprendžiu dėl darželio doh.gif
*

Mes dabar jau "Gintariukų" grupėj smile.gif Vaikiukų nemažai. Auklėtojos lyg ir nieko kol kas, žiūrėsim kaip bus toliau ax.gif Ryt susirinkimas gathering.gif smartass.gif
jėga
QUOTE(Linaiva @ 2007 09 11, 22:54)
*

Vesk, vesk... Dabar mūsų buvusios auklėtojos "Žiedynėlyje" naujus, 2004 m vaikus turi. Rekomenduoju mirksiukas.gif

Pas mus irgi ryt susirinkimas.
Čiunčia
Na, mes jau po susirinkimuko nail.gif Dalyvavo ir direktorė, taip gražiai viską nupasakojo, auklėtojos irgi malonios neskubėjo, papasakojo apie vaikučių adaptaciją, kaip kuriam sekasi, kaip leidžia laiką, ką veikia ir pan. Susimetėm po 100-inę(už visus metus, kas negali duoda dalimis) žaislams ir spintutėm, kurias nori įrengti rūbinėje vietoj tų uždaromų, ir išsiskirstėm karsta.gif assa.gif
Linaiva
QUOTE(Čiunčia @ 2007 09 12, 00:12)
Mes dabar jau "Gintariukų" grupėj  smile.gif Vaikiukų nemažai. Auklėtojos lyg ir nieko kol kas, žiūrėsim kaip bus toliau  ax.gif Ryt susirinkimas  gathering.gif  smartass.gif
*

šaunu, kad jums gerai sekas wink.gif

QUOTE(jėga @ 2007 09 12, 08:29)
Vesk, vesk... Dabar mūsų buvusios auklėtojos "Žiedynėlyje" naujus, 2004 m vaikus turi. Rekomenduoju mirksiukas.gif
*

o čia kurioj vietoj ta grupė? taviškiai ne ten eina?

na šiais metais, manau, tikrai nevesiu, geriausiu atveju pavasarį arba kitą rudenį ax.gif
jėga
QUOTE(Linaiva @ 2007 09 13, 00:35)
šaunu, kad jums gerai sekas wink.gif
o čia kurioj vietoj ta grupė? taviškiai ne ten eina?
*

Maniškiai ten ėjo, o kitų ten pat nepriėmė - metai netiko verysad.gif
jėga
Kaži, kaip ten Siūlinukai gyvena g.gif Ar verkiančių dar daug yr rolleyes.gif ax.gif
fleita
QUOTE(jėga @ 2007 09 20, 14:14)
Kaži, kaip ten Siūlinukai gyvena g.gif Ar verkiančių dar daug yr rolleyes.gif  ax.gif
*

Auklėtoją kartkartėmis sutinku, pasilabinam, tai sakė, kad daug verksniukų šiemet turi ax.gif
Margarita 25
Mes tai į mezginuku grupe einam, pokolkas viskas gerai, o auklėtojos tikrai šaunios. thumbup.gif
mazyte
QUOTE(jėga @ 2007 09 20, 15:14)
Kaži, kaip ten Siūlinukai gyvena g.gif Ar verkiančių dar daug yr rolleyes.gif  ax.gif
*

Buvau uzskus uzvakar, pasiklaust ka reikia atsinest ateinant, nes nuo kitos savaites pradesim, galvojau maziau verkianciu bus, bet....... mazuliai vel verke ir aukletoja sake kad tadien buvo verkimo diena 2.gif 2.gif
gita
QUOTE(jėga @ 2007 09 20, 14:14)
*

Nu gyvenam siaip taip ax.gif Visaip buna, ir verkiam ir i darza nenorim biggrin.gif Paskutinem dienom jau vaikiuku nemazai susirinke, apie 13. Kai kurie jau lyg ir apsiprate, bet ateina kiti asarojantys, tai kaip cia kompany nepalaikysi lotuliukas.gif Maniskis tai jau nuo pat rytinio prausimo vis kartoja, kad lialia kaka, ner mama, lialia kaka lotuliukas.gif

irnesakyk.gif kaip nors, priprasim.

ir dar aukletojos sake, kad dauguma vaiku yra po viena seimoje, tai nelabai moka zaislais dalintis ir kartu zaisti. Tas laaabai matosi ant mano vaiko veido lotuliukas.gif visas veidukas apibraizytas. Aukletojos sake, esam, kaip teisejos kovos lauke biggrin.gif tik spek ziureti jau ir vel susimuse.
jėga
QUOTE(gita @ 2007 09 22, 00:01)
ir dar aukletojos sake, kad dauguma vaiku yra po viena seimoje, tai nelabai moka zaislais dalintis ir kartu zaisti. Tas laaabai matosi ant mano vaiko veido  lotuliukas.gif visas veidukas apibraizytas. Aukletojos sake, esam, kaip teisejos kovos lauke  biggrin.gif  tik spek ziureti jau ir vel susimuse.
*

Baisu unsure.gif
gita
QUOTE(jėga @ 2007 09 22, 10:33)
Baisu unsure.gif
*

Nebijokit irnesakyk.gif buna ir blogiau lotuliukas.gif Svarbu, kad ne aukletojos vaikus musa lotuliukas.gif o jie patys tarpusavy.
Nu aisku nera taip, kad nuo ryto iki vakaro grupej butu box.gif Cia tik retkarciais pasitaiko biggrin.gif
mazyte

niu mes nagucius nusikarpem ir rytoj ateinam lotuliukas.gif 4u.gif Bet manoji tai pacypt megeja jei kas ko neduoda, oi kazi kaip cia bus, gal neprimus vaiku g.gif
jėga
QUOTE(mazyte @ 2007 09 24, 23:01)
niu mes nagucius nusikarpem ir rytoj ateinam  lotuliukas.gif  4u.gif 
*

O mus į darželį pervedė huh.gif Bet gal ir gerai irnesakyk.gif Juk mes beveik metais vyresni už jus (2005 01) biggrin.gif
fleita
QUOTE(jėga @ 2007 09 25, 08:45)
O mus į darželį pervedė huh.gif Bet gal ir gerai irnesakyk.gif Juk mes beveik metais vyresni už jus (2005 01) biggrin.gif
*

O į kokią grupę, gal į mūsų - Žiedynėlį ax.gif ?
Margarita 25
Pas mus siandien susirinkimas.
jėga
QUOTE(fleita @ 2007 09 25, 15:06)
O į kokią grupę, gal į mūsų - Žiedynėlį  ax.gif ?
*

topsecret.gif

Prabuvau šiandien ištisas 3 valandas... wacko.gif
Margarita 25
QUOTE(jėga @ 2007 09 27, 13:04)
topsecret.gif

Prabuvau šiandien ištisas 3 valandas... wacko.gif
*

na ir kaip? kokie ispudziai
jėga
QUOTE(Margarita23 @ 2007 09 27, 14:05)
na ir kaip? kokie ispudziai
*

Viskas normaliai, kol mama šalia rolleyes.gif tongue.gif Ryt bandysiu palikti keliom valandom.
Margarita 25
QUOTE(jėga @ 2007 09 27, 14:08)
Viskas normaliai, kol mama šalia rolleyes.gif  tongue.gif  Ryt bandysiu palikti keliom valandom.
*

Na gal visai patiks, ir nebenorės eiti namo smile.gif
fleita
QUOTE(jėga @ 2007 09 27, 14:08)
Viskas normaliai, kol mama šalia rolleyes.gif  tongue.gif  Ryt bandysiu palikti keliom valandom.
*

Tai po pietų į susirinkimą mirksiukas.gif
kavyte
Kas vedate vaikus į "Volungėlę" gal galite pasakyti po kiek renkate ant grupės gerbuvio smile.gif
Margarita 25
QUOTE(kavyte @ 2007 10 31, 11:52)
Kas vedate vaikus į "Volungėlę" gal galite pasakyti po kiek renkate ant grupės gerbuvio  smile.gif
*

Mūsų Mezginukų grupej tai po 50lt visi susimete ir nupirko zaislu vaikams nauju.
Čiunčia
QUOTE(kavyte @ 2007 10 31, 11:52)
Kas vedate vaikus į "Volungėlę" gal galite pasakyti po kiek renkate ant grupės gerbuvio  smile.gif
*

Mes jau rugsėjo mėnesį rinkome po 100lt, nes auklėtojos užsiminė, kad nori pakeisti rūbinėje vaikučių spinteles, taip pat žaislams. Na, kadangi teks šioje grupėje "gyventi" trejus metus, tai negaila to 100lt, tarkim, kad mokam 10lt kas mėnėsį į grupės fondą, kurio jau nebėra rolleyes.gif
jėga
Po 100.
gita
Mes irgi surinkom po 100 lt. Bet duociau ir 150 biggrin.gif , kad tik vaikui butu ten saugiau, naujesni zaislai, spinteles ir t.t. ir pan. biggrin.gif Ir visai negaila, kad kazka nupirkus, tie daiktai ten ir liks toje grupeje kitiems vaikams. Juk kazkas irgi pasistenge pries mus ir pvz. mano vaiko grupeje surente saunu medini nameli vaikams, nupirko dideliu geru konstruktoriu ir t.t. Kiekvienas po saves kazka palieka thumbup.gif
jurjurga
Sveikos mamytes smile.gif ,
mes irgi noretume eiti i si lopseli-darzeli. Du kartus buvau, tai net i eile neraso, vis direktore liepia ateiti kita karta (pavasari buvau, liepe ateiti rugsejo men, rugsejo men liepe ateiti men pabaigoj). Uzsirasem i eile kitame darzelyje. verysad.gif Ruosiuosi vel eiti pas direktore. Noriu paklausti mamyciu, kaip patekote i ji? Ar labai is anksto uzsirasete i eile? mes noretume pradeti eiti po metu mazdaug.
sima123
Priklauso nuo to kur gyvenate, jei pagal rajona tai turi uzrasyti i eile o jei ne tai sunkiau. Mes uzsirasem daugiau kaip pries metus laiko, o dar musu vyresnioji ejo i ta pati darzeli, taip pat reiketu pasakyti, kad paremsite darzeli.
Margarita 25
Mes užsirašėm taip bet prieš metus, bet čia prie pat darželio gyvenam. Kai atejo mūsų eilė ir priemė.
jurjurga
Aciu parasiusioms Margaritai23 ir Simai123. Bandysim nueiti dar karta. Gyvenam per du namus nuo darzelio, bet tada net nesiteiravo nei kur gyvenam, nei kada noretume pradet lankyt.
jėga
Mes irgi gyvenam šalia darželio ir į eilę niekada nerašė irgi, vis liepdavo ateiti vėliau huh.gif Bet priėmė tongue.gif
jurjurga
QUOTE(jėga @ 2007 12 13, 14:28)
Mes irgi gyvenam šalia darželio ir į eilę niekada nerašė irgi, vis liepdavo ateiti vėliau huh.gif Bet priėmė tongue.gif
*

O uzrasydama i eile direktore,ar pasako uz kiek laiko vaika priims? Kad nebutu taip, kad i darba iseit reiks, o vaiko nepriima... rolleyes.gif
sima123
Ne nepasako, tik paklausia nuo kada noretumete pradeti lankyti, ir tai iki galo neaisku ar priims. Tai mes nuolat ir eidavome klausti, kaip sakant ikyredavome smile.gif.Taip kad geriau uzsirasyti i kelis darzelius iskarto.
Margarita 25
QUOTE(sima123 @ 2007 12 14, 10:40)
Ne nepasako, tik paklausia nuo kada noretumete pradeti lankyti, ir tai iki galo neaisku ar priims. Tai mes nuolat ir eidavome klausti, kaip sakant ikyredavome smile.gif.Taip kad geriau uzsirasyti i kelis darzelius iskarto.
*

Aš taip pat į du buvau užrašius, bet kai atėjau į šį, man dave iškart tokį lapa užpildyti, kad stojamės į eile, o kai atėjo eilė ir patekom.
Papildyta:
Sima 123 Kiap aprengsit savo berniuka per eglute? Kokiu personazu?
matija
sveikos, kiek suprantu esat is mezginuku grupes : 4u.gif vis pasiskaitau pokalbius, nes mes irgi lankom ta pacia grupe .
tai va ir man idomu pasidare kaip zadat rengti savo mazylius sventei g.gif
Margarita 25
QUOTE(matija @ 2007 12 15, 21:06)
sveikos, kiek suprantu esat is mezginuku grupes  : 4u.gif vis pasiskaitau pokalbius, nes mes irgi lankom ta pacia grupe .
tai va ir man idomu pasidare kaip zadat rengti savo mazylius sventei  g.gif
*

Taip taip iš mezginuku. Aš tai žadu saviški ožiuku renkt, jau turim kostiuma, o tu kaip zadi savo mazaji?
matija
kol kas neturiu jokiu ideju ir net nesugalvoju kaip cia aprengus, kad pasiduotu rengiamas g.gif
sima123
Gal zuikiu ar meskiuku, bet irgi nenori nieko rengtis, o pacios ar rengsites kaip nors?
Margarita 25
Maniškis ir nelabai jau nori mautis kostiumo to, bet gal kaip nors įkalbėsiu.
Aš tai tik vaika aprengsiu jei išeis , o pati tai ne 4u.gif
matija
QUOTE(Margarita23 @ 2007 12 17, 11:11)
Maniškis ir nelabai jau nori mautis kostiumo to, bet gal kaip nors įkalbėsiu.
Aš tai tik vaika aprengsiu jei išeis , o pati tai ne 4u.gif
*

tai ir as nesumastau ka cia rengti, bet galvoju kazka gal ir man paciai reikia , nes taremes lyg tai kad ir mamos rengias, blush2.gif
Margarita 25
QUOTE(matija @ 2007 12 17, 16:23)
tai ir as nesumastau  ka cia rengti, bet galvoju kazka gal ir man paciai reikia , nes taremes lyg tai kad ir mamos rengias, blush2.gif
*

Taremes, bet ka cia sumastyt.
sima123
Na jei vaikas bus oziukas ar zuikis, tai nemanau, kad mamoms bus sunku pasidaryti ar nusipirkti ausytes ar ragiukus ir usus nusipiesti smile.gif. Mes tai gal visa seimyna busim peles smile.gif.
Margarita 25
QUOTE(sima123 @ 2007 12 18, 12:33)
Na jei vaikas bus oziukas ar zuikis, tai nemanau, kad mamoms bus sunku pasidaryti ar nusipirkti ausytes ar ragiukus ir usus nusipiesti smile.gif. Mes tai gal visa seimyna busim peles smile.gif.
*

O kaip thumbup.gif thumbup.gif As gal kokias ausytes nusipirksiu, dar nezinau
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.