Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Klaipėda:l/d "Volungelė"
Supermamų klubas > Vaikų auklėjimas ir ugdymas > Vaikų darželiai > Kiti miestai
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11
monikiux.pa
QUOTE(ružava. @ 2011 08 24, 15:41)
nesiau savaite pries ax.gif
ok parasysiu 4u.gif
*

O velneva... g.gif Reikia bandyti gal šiandien pasiskambinus nunešti g.gif

Ačiū už informaciją 4u.gif
egliuke
Su pažymomis nelabai logiška ta tvarka, man taip atrodo, kad jos jokios prasmės neturi, nes gydytojas gali išrašyti pažymą šiandien , o po 2 dienų vaikas susirgs ir bus vedamas į darželį, tuo labiau, kad pas mus net vaiko vesti pas gydytoją nereikia, kad pažymą parašytų g.gif Tik papildomas darbas tėveliams ir gydytojams.
ružava.
kaip visada viskas priklauso nuo teveliu samoningumo... wink.gif
Edita K.
Labas,
Kokie atsiliepimai apie darželio tauškukių grupę? Ir dabar jau aš apie Rugsėjo 1-osios dieną klausinėsiu,ar ten tokia kaip ir susipažinimo diena gaunasi,kaip buvo lopšelyje ar šiaip kaip eilinį kartą atvesti vaiką ir eiti į darbą,mat turiu pranešti darbovietėje iš anksto dėl tos dienos darbo,planuoju atsiprašyti visai dienai ir švesti darželyje,o paskui su vaiku papramogauti.
Sarmutė
Sveikos mamytes 4u.gif
Mes pradesim lankyti si darzeli "Molinuku grupe".
Gal ka girdejote apie aukletojas Vilma ir Emilija 4u.gif
Dekoju 4u.gif

ružava.
QUOTE(monikiux.pa @ 2011 08 25, 13:50)
O velneva... g.gif Reikia bandyti gal šiandien pasiskambinus  nunešti g.gif

Ačiū už informaciją 4u.gif
*

kaip jum vaizdas po pirmuju dienu?
monikiux.pa
QUOTE(ružava. @ 2011 09 03, 20:53)
kaip jum vaizdas po pirmuju dienu?
*

Esu lengvam šoke unsure.gif

Nesuprantu skaitau, ką kalba "birželinukai", mūsų bendraamžiai, taip net nesuprantu kas pas mus grupėj vyko... Ten vaikai be ašarų ir pan., o čia kai palikau verkiančią,taip po 40min ir pasiėmiau tokią pat verysad.gif Niekaip nesuprantu kaip tie vaikiukai nenurimo praktiškai per valandą unsure.gif

Nors mano tokia maminukė, o taip tikėjaus kad bus lengviau unsure.gif
Edita K.
Maniškė irgi nenori eiti į darželį,nors mes jau atlankėm metus lopšelyje...ilgisi senųjų auklėtojų,senos grupės...naujojoj nei supynių nėra,nei žaislų daug nemačiau ir tie patys nepirmos jaunystės...grupėj 21 vaikas,porą vaikučių spintelę turi dalintis,...bet tikiuosi,kad priprasim ir viskas bus gerai...
ružava.
QUOTE(monikiux.pa @ 2011 09 04, 22:32)
Esu lengvam šoke unsure.gif

Nesuprantu skaitau, ką kalba "birželinukai", mūsų bendraamžiai, taip net nesuprantu kas pas mus grupėj vyko... Ten vaikai be ašarų ir pan., o čia kai palikau verkiančią,taip po 40min ir pasiėmiau tokią pat verysad.gif  Niekaip nesuprantu kaip tie vaikiukai nenurimo praktiškai per valandą unsure.gif

Nors mano tokia maminukė, o taip tikėjaus kad bus lengviau unsure.gif
*

is tikro kosmaras....sake per puse klykianciu isteriskai doh.gif labai sunki adaptacija matau laukia.

QUOTE(Edita K. @ 2011 09 05, 11:22)
Maniškė irgi nenori eiti į darželį,nors mes jau atlankėm metus lopšelyje...ilgisi senųjų auklėtojų,senos grupės...naujojoj nei supynių nėra,nei žaislų daug nemačiau ir tie patys nepirmos jaunystės...grupėj 21 vaikas,porą vaikučių spintelę turi dalintis,...bet tikiuosi,kad priprasim ir viskas bus gerai...
*

blemba negi taip apverktina ir darzelio grupej?pas mus ir zaislu minimaliai ...masinyciu gal dvi blink.gif
Edita K.
QUOTE(ružava. @ 2011 09 05, 13:03)
is tikro kosmaras....sake per puse klykianciu isteriskai doh.gif labai sunki adaptacija matau laukia.
blemba negi taip apverktina ir darzelio grupej?pas mus ir zaislu minimaliai ...masinyciu gal dvi blink.gif
*

Pas mus nė tokių nėra,nei supamo kokio arkliuko nemačiau,nei lelių vežimėlių...nebent į spintas buvo viskas sukišta g.gif ,bet tokių žaislų niekas į spintas nedeta...tik girdėjau,kad lėlių teatrus kažkokius savo kūrybos turi...
ružava.
QUOTE(Edita K. @ 2011 09 05, 13:46)
Pas mus nė tokių nėra,nei supamo kokio arkliuko nemačiau,nei lelių vežimėlių...nebent į spintas buvo viskas sukišta g.gif ,bet tokių žaislų niekas į spintas nedeta...tik girdėjau,kad lėlių teatrus kažkokius savo kūrybos turi...
*

pas mus tas namelis tik issigelbejimas ir vezliukas biggrin.gif
monikiux.pa
QUOTE(ružava. @ 2011 09 05, 13:03)
*

Ir aš manau, kad adaptacija bus švelniai tariant sunki.. Nors šiandien auklėtoja sakė, kad buvo truputį geriau, bent nurimus buvo, nors pasiėmiau tebekūkčiojančią verysad.gif

Dėl žaislų tai man kaip tik daug pasirodė rolleyes.gif Ir supynės,arkliukai ir minėtas namelis, ir lego, knygutės, žaisliukai kur groja smile.gif
ružava.
QUOTE(monikiux.pa @ 2011 09 05, 15:25)
Ir aš manau, kad adaptacija bus švelniai tariant sunki.. Nors šiandien auklėtoja sakė, kad buvo truputį geriau, bent nurimus buvo, nors pasiėmiau tebekūkčiojančią verysad.gif

Dėl žaislų tai man kaip tik daug pasirodė rolleyes.gif  Ir supynės,arkliukai ir minėtas namelis, ir lego, knygutės, žaisliukai kur groja smile.gif
*

kadangi mano berniukas tai mano akys iskart masineliu pasigedo biggrin.gif
monikiux.pa
QUOTE(ružava. @ 2011 09 05, 15:33)
kadangi mano berniukas tai mano akys iskart masineliu pasigedo biggrin.gif
*

Pilnai tikiu, kadangi mano mergina iškart puolė prie vėžimėlio, tai dėl žaislų ramu, svarbu kaip čia pripratus greičiau g.gif
matija
QUOTE(Edita K. @ 2011 08 26, 17:39)
Labas,
Kokie atsiliepimai apie darželio tauškukių grupę? Ir dabar jau aš apie Rugsėjo 1-osios dieną klausinėsiu,ar ten tokia kaip ir susipažinimo diena gaunasi,kaip buvo lopšelyje ar šiaip kaip eilinį kartą atvesti vaiką ir eiti į darbą,mat  turiu pranešti darbovietėje iš anksto dėl tos dienos darbo,planuoju atsiprašyti visai dienai ir švesti darželyje,o paskui su vaiku papramogauti.
*

mes ten lankem, tai toj grupej viskas super smile.gif ypac aukeltoja Birute, vaikai mylejo ja kaip mama ( aisku laiko reikejo priprast) bet paskui tai apsikabine ir apsikabine.
asiku yra visada viskuom nepatenkintu ir priekabiu tevu, bet viskas ten labai gerai, smile.gif
ružava.
QUOTE(monikiux.pa @ 2011 09 05, 16:18)
Pilnai tikiu, kadangi mano mergina iškart puolė prie vėžimėlio, tai dėl žaislų ramu, svarbu kaip čia pripratus greičiau g.gif
*

nu siandien jau visai neblogai sake vaikuciam sekes..klausesi muzikos ,kai kurie ir soko bigsmile.gif po pietu isleido kokius 5 tai ne vienas su asarom nebuvo-visi pavalge... thumbup.gif
monikiux.pa
QUOTE(ružava. @ 2011 09 06, 13:11)
nu siandien jau visai neblogai sake vaikuciam sekes..klausesi muzikos ,kai kurie ir soko bigsmile.gif  po pietu isleido kokius 5 tai ne vienas su asarom nebuvo-visi pavalge... thumbup.gif
*

Joooo biggrin.gif Aš šiandien baisiai laiminga motera buvau, sakė mūsų mergaičiukė išvis be jokių ašarų biggrin.gif Kai pasiėmiau pasakojo, kad du gaidelius dainavo smile.gif Tik mano nevalgo nieko, na bet svarbu bent kad nebeverkia ištisai.. thumbup.gif
monikiux.pa
Tik pradėjom priprasti ir pasigavom slogą... verysad.gif Ar čia sutapimas darželis, ar oras kaltas, ar stresas savo padarė, bet neįdomu nors tu ką doh.gif
mega_
QUOTE(monikiux.pa @ 2011 09 09, 13:29)
Tik pradėjom priprasti ir pasigavom slogą... verysad.gif  Ar čia sutapimas darželis, ar oras kaltas, ar stresas savo padarė, bet neįdomu nors tu ką doh.gif
*

na tex prie to priprast, nes dabar daznai sirgs, kadangi, kitus vaikus kartais atveda sloguojancius, automatiskai ir sveiki pagauna ta geri iskart.
monikiux.pa
QUOTE(mega_ @ 2011 09 09, 14:12)
na tex prie to priprast, nes dabar daznai sirgs, kadangi, kitus vaikus kartais atveda sloguojancius, automatiskai ir sveiki pagauna ta geri iskart.
*

Joooo unsure.gif Paskutinį kartą tikriausiai pernai slogavom... verysad.gif
ružava.
QUOTE(monikiux.pa @ 2011 09 09, 15:53)
Joooo unsure.gif  Paskutinį kartą tikriausiai pernai slogavom... verysad.gif
*

sake aukletoja ,kad dvi mergaites su temperatura tevai issivede:(
tai matyt nuo ju... unsure.gif o gal ir stresas tokia forma islindo
Edita K.
O mūsų grupėj keičia langus...iš pradžių sakė,kad jau antradienį ateiti galima,šiandien paskambino,kad tik trečiadienį ir dar visai aišku,gal teks tik ketvirtadienį...du mėn.darželis "neturėjo "vaikų - nesusitvarkė doh.gif
ramintas
Darzelis tik rugpjucio gale gavo finansavima langu keitimui, dar greit jie cia susisuko....
ružava.
kazi o lopselinukus veda/ves i ta sporto sale ?
monikiux.pa
QUOTE(ružava. @ 2011 09 09, 17:01)
sake aukletoja ,kad dvi mergaites su temperatura tevai issivede:(
tai matyt nuo ju... unsure.gif o gal ir stresas tokia forma islindo
*

unsure.gif Visko gali būti, atrodo iš niekur nieko, namie iš po pietų atsikėlė su sloga ir prikimus... Na, bet jau slogos per savaitgalį neliko, tik dar balsas prikimes, tai manau ryt bandysim į darželį keliaut.
Papildyta:
QUOTE(ružava. @ 2011 09 10, 13:45)
kazi o lopselinukus veda/ves  i ta sporto sale ?
*

Įdomu būtų sužinot. O, kada kaži mūsų grupei nereiks į darželį, nes man niekas neskambino g.gif
Saga 28
Taip ir lopšelinukai eis į muzikos ir sporto sales.
evuxiene
sveiki, gal kas zinot kokia situacija siame darzelyje su lopselinem grupem, noretumem bent ant pavasario patekti, bet kiek girdejau labai sunku? patarkit kaip susneket su vedeja g.gif
mega_
QUOTE(evuxiene @ 2012 01 10, 16:31)
sveiki, gal kas zinot kokia situacija siame darzelyje su lopselinem grupem, noretumem bent ant pavasario patekti, bet kiek girdejau labai sunku? patarkit kaip susneket su vedeja g.gif
*

Cia kalbat apie si pavasari? Jeigu nesat uzsirase, tai manau mazai sansu, kad patxit ne tik i sita, bet ir i kitus. Mano didysis eina i si darzeli, i darzeline grupe, o mazaji uzrasiau praejusi kova, kai tik gime, kad galetu jau nuo sio rugsejo zygiuoti, ir tai yra mazai sansu, kad papulsim.
akmenukas2012
Saunus darzelis, esu viskuo patenkinta, ypac jei vaikas gabus dainavimui. Muzikos vadove daug su vaikais dirba, stato i dainu daineles gabiuosius, labai saunu.
mega_
QUOTE(akmenukas2012 @ 2012 03 02, 12:16)
Saunus darzelis, esu viskuo patenkinta, ypac jei vaikas gabus dainavimui. Muzikos vadove daug su vaikais dirba, stato i dainu daineles gabiuosius, labai saunu.
*

Muzikos vadove tai pasisventus savo darbui. Siaip kiek teko susidurti su ten dirbanciais pedagogais, visi tikrai nuostabus.
pati22
Džiugu girdėti, kad pedagogai šiame darželyje atsidavę. Manau, nuo jų labiausiai priklauso, ar vaikas į darželį noriai eis, o ne nuo remontų, brangių žaislų ir pan. Mes pradėsime lankyti nuo rudens mažiukų grupę. Kaip ir kiekvienai mamai, neramu... Gal kas lanko darželį paskutiniai metai? Smalsu, būtų sužinoti, kokia auklėtoja, nes gali būti, kad mums ji paklius smile.gif
evuxiene
QUOTE(pati22 @ 2012 03 02, 14:23)
Džiugu girdėti, kad pedagogai šiame darželyje atsidavę. Manau, nuo jų labiausiai priklauso, ar vaikas į darželį noriai eis, o ne nuo remontų, brangių žaislų ir pan. Mes pradėsime lankyti nuo rudens mažiukų grupę. Kaip ir kiekvienai mamai, neramu... Gal kas lanko darželį paskutiniai metai? Smalsu, būtų sužinoti, kokia auklėtoja, nes gali būti, kad mums ji paklius  smile.gif
*

kas lanko paskutinius metus nieko jusm nepatars, aukletojos darze ir lopsyje skiringos gi. O mes vat lankom mezginuku grupe
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.