Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Smetonos gimnazija
Supermamų klubas > Motinystė ir tėvystė > Nuo 7 metų ir vyresni > Mokyklos > Kaunas
Pages: 1, 2
DolceGabana
Gyvenu netoli sios mokyklos,sokiravo siandien pamatytas vaizdas,tai noriu pasidalinti... Tikriausiai buvo ilgoji pertrauka ir burelis mokinuku subego prie musu kiemo suolelio "pailseti", ten buvo vaikinukai mazdaug 13-14metu tikrai ne vyresni ir jie RUKE! Turiu panasaus amziaus vaika ir tikrai nenoreciu,kad taip elgtusi ar papultu i tokiu draugu rata:( Nors ju tevams gal ir visai neidomu ka jie veikia per pertraukas..
Boni
Gyvenu šalia tos mokyklos...Be abejo,kad tėvams įdomu,bet nesužiūrėsi juk jei dirbi...Aš pati pamenu rūkyti pradėjau anksti,o tėvai apie tai net nenutuokė...Dabar 13 kametės gimdo,14 mečiai rūko...Baisu...Reikia daugiau su vaikais dirbti ant to namie.Dabar mūsų šeimoje niekas nerūko ir vaikams,manau,tai jau yra pavyzdys...O ką tu gali pasakyti jiems jei pats tuo piktnaudžiauji?

Va mokyklos kažkoks atsakingas žmogus tai galėtu praeiti,juk ir kvapas yra kai į klasę ateina...Auklėtoja galėtų tėvams pranešti. unsure.gif
Fade
Šiais laikais daugelis rūko, ypatingai berniukai. Pas mus klasėje vieną kartą auklętoja išpurtė vieno berniuko kuprinę ir rado cigarečių pakelį, bet tėvų nekvietė ir niekam nieko nesakė... Beje aš šiuo metu mokausi Smetonos gimnazijoje nuo 5klasės, ir esu labai patenkinta, sutinku su amber123, kad jus kalbat net nezinodamos kaip yra iš tiesų. Moyktojai labai geri, gerai išmoko, su jais galima draugiškai pasikalbėi, visada padeda. Tačiau žinoma yra ir tokių mokytojų, kurie netokie geri, bet gal nepradėsiu jų čia vardinti.
scholastika
o gal kas zinot ar yra formuojamos cia priemokyklinės grupes?
Boni
Čia net pradinių klasių nėra,net penktokų nepriima,tai apie priešmokyklinę ir kalbų būt negali... schmoll.gif
scholastika
o tai nuo kelintos klases cia priima? g.gif
ernoja
QUOTE(scholastika @ 2010 10 31, 20:47)
o tai nuo kelintos klases cia priima? g.gif
*

Jei išgryninta gimnazija, tai nuo 9 klasės.
scholastika
formuoja klases nuo 7 klases ax.gif
Casual
QUOTE(scholastika @ 2010 11 02, 23:04)
formuoja klases nuo 7 klases  ax.gif
*

kazko labai jau abejoju schmoll.gif
nebent laikinai priima kartu su "beauganciais' moksleiviais kurie buvo priimti i sia mokykla kai ji dar į5 klases formavo,
scholastika
as i pacia mokykla uzklausima nusiunciau ir gavau atsakyma,kad nuo 7 klases formuoja tongue.gif
Fade
Dar formuoja, o kai nebeliks aštuntokų, o tas bus už poros metų, tai priims tik nuo 9, nes gimnazija ;P
Giedruma
scholastika,
Labai nebloga salia esanti "Paparcio "pradine-anksciau is jos dizioji dalis vaiku(daznai net visos klases buvo keliamos) eidavo i Kalnieciu(dabar jau Smetonos) mokykla 4u.gif o priesmokuklines klases mazai kas organizuoja,sis darbas daugumoj patiketas darzeliam.
Danute64
Mano atsiliepimiai apie sia mokykla isties puikus. Sunus cia mokesi 5-9 klasese, nors veliau istojo i KTU Gimnazija. Aisku tuomet tai buvo Kalnieciu vidurine, taciau mokytoju kolektyvas nera smarkiai pakites. Dabar sia mokykla lanko ir mano sesers dukra - ispudziai tik teigiami. Mergaite mokosi ELOS klaseje, kur dalykai mokomi sustiprintu lygiu, o klasese surinkti tik motyvuoti vaikai.
Labai gaila, kad nebeliko stiprios matematikes Knyzelienes (isejo i 'Saules' gimnazija) ir fizikes Lukauskienes (isejo i pensija), taciau i ju vietas atejusios mokytojos ne ka silpnesnes. Verta pamineti, kad mokykla turi stiprias lituanistes. Del anglu k. priklauso pas ka papulsi - sunus metus mokesi pas viena mokytoja, taciau veliau parasem prasyma, kad pervestu i kita pogrupi pas stipresne mokytoja.
skirmantenet
Ką gero ir blogo galite pasakyti apie ellos klases??? zadu po keliu metu leisti
lepunele
Mano atsiliepimai apie sia mokykla dvejopi, leidziu i ja du vaikus todel realiai galiu kazkiek matyti padeti. Labiausiai joje nepatiko tu uniformu kaitaliojimas, tai svarkai, kita meta megztiniai, paskui vel svarkai. Kazkaip jie ten turi priimti sprendima vienoda... Tikesimes kita meta jau nekeis nieko bent aprangoje.
Mano manimu nemazai priklauso nuo mokinio, bet toje mokykloje yra ir nemazai nekompetetingu mokytoju kurie islike is tarybiniu laiku ir neranda priejimo prie vaiko "Mokytojas visada teisus"... Bet aisku yra ir labai geru apie kuriuos galima kalbeti tik su pagarba Pvz matematikos mokytoja Bareisiene su ja visada lengva bendrauti ne tik tevam bet ir vaikam, ta pati galiu pasakyti ir apie lietuviu mokytoja Visciuviene kuri kiek zinau tikrai isdesto savo dalyka.
O elos klaseje desto viska sustiprintai ir ten papuola tik gerai besimokantys vaikai, nors kiek zinau papuole keli nelabai aukstus balus turintis vaikai...
skirmantenet
Aš girdėjau, kad ten patenka ne tik pagal pažymius, bet ir pagal pažintis
Fade
Iš dalies tiesa
karoliukas92
Aš dabar mokausi šioje mokykloje, tai mano nuomonė apie ją nėra labai gera. Žinoma, draugų kolektyvas labai geras, daug dėmesio(gal net per daug) skiriama įvairiems renginiams. Daug įvairių gamtos mokslų, tiksliųjų mokslų olimpiadų, taip pat ir sporto renginių smile.gif Tačiau pats mokytojų kolektyvas nėra labai geras. Yra mokytojų, pavyzdžiui, lietuvių mokytoja A. Kazakevičienė, fizikos mokytoja Povilaitytė,geografijos mokytoja Jakentienė, kurios tikrai išmano savo dalyką, moka jį puikiai išaiškinti, o be to, su jomis ir šiaip labai įdomu bendrauti biggrin.gif bet taip pat šioje mokykloje dirba dar daug senų, jau nesugebančių mokyti mokytojų. Tarkim, chemijos mokytoja Žekauskienė. Jai jau senai būtų laikas eiti i pensiją smile.gif dirba ir keletas nekompetetingų mokytojų( pavardėm nerašysiu, bet tai rusų ir matematikos mokytojai), kurie čia atsiradę tikrai tik dėl pažinčių. Apie ELOS klases galiu pasakyt, kad jose tikrai nieko geresnio nei paprastose nėra ir tikrai jokios pažintys ten patekti nepadės. Šiose klasėse susirenka labiau motyvuoti mokiniai, kurie labiau kreipia dėmesį į mokslus. Į jas be testo laikymo patenka visi 9-10 besimokantys mokiniai, o kitiems tenka laikyti testą. Mano nuomone tikrai galima rasti geresnių gimnazijų. blush2.gif
skirmantenet
Tikrai žinau kelis, patekusius tik per pažintis
Neda023
O kaip manote ar geresnė ši gimnazija, ar varpo? g.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.