Ar naudojat dubenėlį limpančiu dugnu? Kokios firmos? Ir ar jums "laiko"- neatlimpa nuo paviršiaus? Aš turiu Canapol firmos, bet man nuo medinio paviršiaus po kelių sekundžių atlimpa. Nusižiūrėjau Chicco firmos, bet nežinau ar verta pirkti , ar tikrai laikys. Nes visgi 30 Lt kainuoja.
Aš užvakar net 3 Canpol dubenėlius nusipirkau ir nusivyliau
Turim bliudeli chicco treti metai naudojam, ant sauso pavirsiaus labai puikiai kimba
Turejom ir mes Canpol prilimpancia lekstele tik aisku kad ji greit atsokadavo.
Ji tyrejo dangteli,tai mes nueme ta guma is apacios naudojom ja kaip dezute, kokies sausainiams ar siaip kam , isvykoms. Ir daugiau nebepirkom, kazkaip issivertem ir be jos, nors jeigu gerai priliptu tai labai patogus daiktas butu.
Mes turim tokį dubenėlį. Pastebėjau, kad ant plasmasinio paviršiaus prilimpa, o ant medinio ne. Tiesą pasakius, aš irgi nusivyliau tais indukais
O pas mus ko gero visai nefirminis, tai gal todėl bet kur ir priklijuoti galima? Esam pabai patenkintos...
Mes buvom gavę Canpol bliudelį dovanų, tai mažoji tą gumą nukrapštė pirmu reikalu
mums atlipdavo, dar turėdavo ilgiau laikyt šilumą, bet kad nelaikė, dar labai susibraižė, nusivylėm.
Pirkau BABYONO,bet nenaudojau, nes pamirsau
O mes ir dabar Canpol dubenėlį naudojam
O aš kaip tik susiruošiau tokį dubenėlį pirkt kur prilimpa ir šilumą laiko
mes turim babyono tai nuo plastikinio paviršiaus iš kart atlimpa, jei būčiau žinojus, kad chicco tikrai gerai laiko, tai būčiau mokėjus ir brangiau, o dabar tai mes jau valgymo kėdutę pardavėm ir valgom be kėdutės
Mes nusipirkom dubenėlį su prilipdomu dugnu,bet nė karto ir neprilipdėm
O mum visai gerai prie medinio stalo limpa. Tiesa būna, kad atlimpa, bet vistiek , kai vaikas valgo tai šalia sėdi ir prilipini.
mums po kelių mėn naudojimo pradėjo nebeprilipti kaip reikiant
QUOTE(Ingėnas @ 2005 01 18, 16:11) Ar naudojat dubenėlį limpančiu dugnu? Kokios firmos? Ir ar jums "laiko"- neatlimpa nuo paviršiaus? Aš turiu Canapol firmos, bet man nuo medinio paviršiaus po kelių sekundžių atlimpa. Nusižiūrėjau Chicco firmos, bet nežinau ar verta pirkti , ar tikrai laikys. Nes visgi 30 Lt kainuoja. mums seneliai padovanojo su limpančiu dugnu,ir labai
Turėjom Canpol. Daugiau tikrai nepirkčiau. Prilipt, prilipdavo, bet greitai atšokdavo, o kai vaikis pastebėjo tą triuką, tai buvo didžiausia atrakcija kuo greičiau nuplėšti...
QUOTE(Tik tak @ 2005 04 23, 17:58) O mes ir dabar Canpol dubenėlį naudojam Ir mes tokį dovanų gavom,bet pagal paskirtį tai taip nei karto ir nenaudojom,o šiaip tai prilimpa gerai,bet gal todėl kad tuščias ir karščio nėra,mažius taip tik kokius sausainius deda ir žaidžia su juo.
musiskis prilimpa, bet nelabai naudojamas, nes kol kas labai demesi mazes blasko bevalgant
Turėjom "Canpol". Atlimpa, o jei pats atlipti nespėja - jaunasis valgytojas atlipina. Vieną dieną tas dubenėlis buvo nesėkmingai katapultuotas žemėn, kur jo gyvenimas ir baigėsi, nes šone prasimušė nemenka skylė. Dabar dairausi pigesnio ir neprilimpančio indelio.
Mes taip pat turim babyono, tik nelaiko visai - lipink nelipines.
QUOTE(Slapux @ 2005 04 25, 09:31) O aš kaip tik susiruošiau tokį dubenėlį pirkt kur prilimpa ir šilumą laiko QUOTE(edvina @ 2006 03 16, 11:04) Dairiausi ir as to dubenelio.Ir taip ir taip ziurejau..tai taip suprantu, kad gerai padariau jo nepirkdama...
mes irgi canpol turim ir mum nelabai laiko. jei ir prilimpa tai maniskis ji is ziedo istraukia.
Na asmeniškai man tai šiti prilimpantys (tipo prilimpantys
Perskaičiau apie melaminą?, iš kurio tie dubenėliai gaminami ir dabar labai džiaugiuosi, kad lelius jį taip greit suskaldė. Dubenėliui iš paskos šiukšlinėn keliaus ir melamininiai šaukšteliai. Tpfu tuos civilizacijos išradimus, geriau valgysim iš paprasto dubenėlio metaliniu šaukštu, tai nors sveiki būsim.
Rusiškai nesuprantančioms - trumpa straipsnio esmė: nuo sąlyčio su maistu ir šilumos, iš melamino išsiskiria formaldehidas, kuris yra nuodas, alergenas, kancerogenas.
turejau Canpol firmos berods... apie 12 lt kainavo... nei lipo nei siaip patogus buvo...
suskilo ir visai negaila buvo ismest
Mes turime Chicco ir nieko ten jisai mums nelaiko..
du kartus prilipo ir viskas bandem ir chicco, ir canpol - nelabai lipo, be to, vaikas sugeba atplest... neverta pinigus leist, mano nuomone
Turėjom Chico, tai tikrai neatlipdavo
tie prilimpantys ir siuma laikantys dubeneliai - brangiai kainuojanti nesamone
naudojom canpol, šeip neaplipdavo, bet jei gerai patraukdavai tai greitai atsiklijuoja.
naudojam canpol,mums tai visiškai neatkimba.
Atkimba jei stalas sausas, reikia paslapinti lekstes dugna
QUOTE(Ingėnas @ 2005 01 18, 17:11) Ar naudojat dubenėlį limpančiu dugnu? Kokios firmos? Ir ar jums "laiko"- neatlimpa nuo paviršiaus? Aš turiu Canapol firmos, bet man nuo medinio paviršiaus po kelių sekundžių atlimpa. Nusižiūrėjau Chicco firmos, bet nežinau ar verta pirkti , ar tikrai laikys. Nes visgi 30 Lt kainuoja. mes taip pat turime Canpol firmos- visiskai nepasiteisino, vaikas iskart atlipdo Neatlimpa tokios lekstutes tik jeigu vaikas prie ju nesiliecia. Bet kam tada isvis reikia limpancios nuemem ta gumine dali ir naudojame kaip iprasta dubeneli
gal mes prastą turėjom, bet atlipdavo iš karto
MES IR TURIME,NEATLIMPA
turime ir mes, paslapinus neatlimpa, bet jei dukra sugalvoja, tai vistiek atlupa
Mums irgi atlimpa, na dar neduodu dukrytei paciai valgyti tai dideliu problemu nera
mums irgi atlimpa
neatlimpa, bet jei pradeda zaist tai ATLUPA
Neatlimpa tol, kol nejudini, bet jei vaikas užsimano jį pastumti, tai iškrapšto ir atlipina.
kiek turėjom dubenėlių tai visi atlipdavo
Atlimpa
|