Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Dubenėlis limpančiu dugnu
Supermamų klubas > Naudingi patarimai > Vaikų prekės
Pages: 1, 2, 3
Ingėnas
Ar naudojat dubenėlį limpančiu dugnu? Kokios firmos? Ir ar jums "laiko"- neatlimpa nuo paviršiaus? Aš turiu Canapol firmos, bet man nuo medinio paviršiaus po kelių sekundžių atlimpa. Nusižiūrėjau Chicco firmos, bet nežinau ar verta pirkti , ar tikrai laikys. Nes visgi 30 Lt kainuoja.
Trio
Aš užvakar net 3 Canpol dubenėlius nusipirkau ir nusivyliau sad.gif Šiek tiek sudrėkinu apačią, prispaudžiu, bet jie greitai atšoka. Tai aš dabar vis profilaktiškai karts nuo karto juos paspaudžiu. Kitų jau nebepirksiu. Čia man pamoka, kad geriau visada pirkti vieną daiktą ir išbandyti, o ne 3 iš karto.
kavke
Turim bliudeli chicco treti metai naudojam, ant sauso pavirsiaus labai puikiai kimba smile.gif
vikix
Turejom ir mes Canpol prilimpancia lekstele tik aisku kad ji greit atsokadavo. yess.gif
Ji tyrejo dangteli,tai mes nueme ta guma is apacios naudojom ja kaip dezute, kokies sausainiams ar siaip kam , isvykoms. 4u.gif

Ir daugiau nebepirkom, kazkaip issivertem ir be jos, nors jeigu gerai priliptu tai labai patogus daiktas butu.
Armana
Mes turim tokį dubenėlį. Pastebėjau, kad ant plasmasinio paviršiaus prilimpa, o ant medinio ne. Tiesą pasakius, aš irgi nusivyliau tais indukais schmoll.gif
Senti
O pas mus ko gero visai nefirminis, tai gal todėl bet kur ir priklijuoti galima? Esam pabai patenkintos... smile.gif
Kuzia
Mes buvom gavę Canpol bliudelį dovanų, tai mažoji tą gumą nukrapštė pirmu reikalu doh.gif .
lengvute
mums atlipdavo, dar turėdavo ilgiau laikyt šilumą, bet kad nelaikė, dar labai susibraižė, nusivylėm.
Vaidulė
Pirkau BABYONO,bet nenaudojau, nes pamirsau doh.gif o dabar jau nereikia kazkaip g.gif Jei kam idomu, parduosiu....tik del prilipo g.gif kaip ir visos tikriausiai mirksiukas.gif Ji gera tik tuo,kad i vidu galima ipilt karsta vandeni silumai palaikyt - mano drauge tik tam ji ir naudoja rolleyes.gif
alex
QUOTE(vikix @ 2005 01 19, 08:58)
Turejom ir mes Canpol prilimpancia lekstele tik aisku kad ji greit atsokadavo.  yess.gif

*

Ir mes turejome,nepatiko schmoll.gif
Tik tak
O mes ir dabar Canpol dubenėlį naudojam biggrin.gif ir prilimpa normaliai, drėkinti nereikia. Net atlipinti paskui sunku būna... mirksiukas.gif
vikix
QUOTE(Tik tak @ 2005 04 23, 16:58)
O mes ir dabar Canpol dubenėlį naudojam biggrin.gif ir prilimpa normaliai, drėkinti nereikia. Net atlipinti paskui sunku būna... mirksiukas.gif
*

Gal su klijais klijuojat tongue.gif tongue.gif tongue.gif
Slapux
O aš kaip tik susiruošiau tokį dubenėlį pirkt kur prilimpa ir šilumą laiko unsure.gif Tai taip suprantu, kad neapsimoka pinigų laidyt g.gif Gal tada rinktis geresnį-Chicco, bet suplosiu tokius pinigus ir jei nelips doh.gif blink.gif
Naujoke25
mes turim babyono tai nuo plastikinio paviršiaus iš kart atlimpa, jei būčiau žinojus, kad chicco tikrai gerai laiko, tai būčiau mokėjus ir brangiau, o dabar tai mes jau valgymo kėdutę pardavėm ir valgom be kėdutės ax.gif
rutulyte
Mes nusipirkom dubenėlį su prilipdomu dugnu,bet nė karto ir neprilipdėm mastau.gif Kažkaip nereikėjo mums to irnesakyk.gif
mama Meda
O mum visai gerai prie medinio stalo limpa. Tiesa būna, kad atlimpa, bet vistiek , kai vaikas valgo tai šalia sėdi ir prilipini.
ciocia
mums po kelių mėn naudojimo pradėjo nebeprilipti kaip reikiant g.gif
Vilsen
QUOTE(Ingėnas @ 2005 01 18, 16:11)
Ar naudojat dubenėlį limpančiu dugnu? Kokios firmos? Ir ar jums  "laiko"- neatlimpa nuo paviršiaus? Aš turiu Canapol firmos, bet man nuo medinio paviršiaus po kelių sekundžių atlimpa. Nusižiūrėjau  Chicco firmos, bet nežinau ar verta pirkti , ar tikrai laikys. Nes visgi 30 Lt kainuoja.
*

mums seneliai padovanojo su limpančiu dugnu,ir labai thumbup.gif
edvina
Turėjom Canpol. Daugiau tikrai nepirkčiau. Prilipt, prilipdavo, bet greitai atšokdavo, o kai vaikis pastebėjo tą triuką, tai buvo didžiausia atrakcija kuo greičiau nuplėšti... lotuliukas.gif
mutantė
biggrin.gif O man sudužo bliudukas ir liko tik juosta, tai taip brangiai mokėjus laikau ta juostelė kuri limpa, bet jos gi kitam indui nepanaudosi g.gif
Kaliteja
QUOTE(Tik tak @ 2005 04 23, 17:58)
*

Ir mes tokį dovanų gavom,bet pagal paskirtį tai taip nei karto ir nenaudojom,o šiaip tai prilimpa gerai,bet gal todėl kad tuščias ir karščio nėra,mažius taip tik kokius sausainius deda ir žaidžia su juo. 4u.gif
Siracusa
musiskis prilimpa, bet nelabai naudojamas, nes kol kas labai demesi mazes blasko bevalgant hihihi.gif
AuDi-77
Turėjom "Canpol". Atlimpa, o jei pats atlipti nespėja - jaunasis valgytojas atlipina. Vieną dieną tas dubenėlis buvo nesėkmingai katapultuotas žemėn, kur jo gyvenimas ir baigėsi, nes šone prasimušė nemenka skylė. Dabar dairausi pigesnio ir neprilimpančio indelio.
auxyte
Mes taip pat turim babyono, tik nelaiko visai - lipink nelipines. verysad.gif O toks fainas daiktas butu. Musu mazius tai viska stveria ir meta zemen, tik uzsimirsk nors sekundei. Tai galvojom bent jau koses neisverstu, bet se, kad nori, nelimpa. Tenka maitint per atstuma, nes daugiau laidyt pinigu nesinori (jei ir vel nelips?)
samiene
QUOTE(Slapux @ 2005 04 25, 09:31)
O aš kaip tik susiruošiau tokį dubenėlį pirkt kur prilimpa ir šilumą laiko  unsure.gif  Tai taip suprantu, kad neapsimoka pinigų laidyt  g.gif Gal tada rinktis geresnį-Chicco, bet suplosiu tokius pinigus ir jei nelips  doh.gif  blink.gif
*

g.gif
QUOTE(edvina @ 2006 03 16, 11:04)
Turėjom Canpol. Daugiau tikrai nepirkčiau.
*

Dairiausi ir as to dubenelio.Ir taip ir taip ziurejau..tai taip suprantu, kad gerai padariau jo nepirkdama... g.gif
vilma*
mes irgi canpol turim ir mum nelabai laiko. jei ir prilimpa tai maniskis ji is ziedo istraukia. g.gif Zodziu nieko gero sad.gif . As vis maximoj pasiziuriu ten toki prilimpantys yra be firmos, nesupakuoti. Gundausi vis nusipirkt g.gif o gal kas situs bandet?
*CACA*
Na asmeniškai man tai šiti prilimpantys (tipo prilimpantys biggrin.gif ) dubenėliai tai nepatiko. Nes tikrai nelabai jie laikosi rpilipinti. Jau gerioau paprastas dubenėlis. Būtent paprastą mes ir naudojam.
AuDi-77
Perskaičiau apie melaminą?, iš kurio tie dubenėliai gaminami ir dabar labai džiaugiuosi, kad lelius jį taip greit suskaldė. Dubenėliui iš paskos šiukšlinėn keliaus ir melamininiai šaukšteliai. Tpfu tuos civilizacijos išradimus, geriau valgysim iš paprasto dubenėlio metaliniu šaukštu, tai nors sveiki būsim.

Rusiškai nesuprantančioms - trumpa straipsnio esmė: nuo sąlyčio su maistu ir šilumos, iš melamino išsiskiria formaldehidas, kuris yra nuodas, alergenas, kancerogenas.
angelo
turejau Canpol firmos berods... apie 12 lt kainavo... nei lipo nei siaip patogus buvo...
suskilo ir visai negaila buvo ismest drinks_cheers.gif
Atlante
Mes turime Chicco ir nieko ten jisai mums nelaiko.. schmoll.gif sad.gif
du kartus prilipo ir viskas unsure.gif
inarazina
verysad.gif Canpol dubenėlį turim, tai tikrai blogai prilimpa verysad.gif
lauksna

bandem ir chicco, ir canpol - nelabai lipo, be to, vaikas sugeba atplest... neverta pinigus leist, mano nuomone ax.gif
ramuniete
QUOTE(inarazina @ 2007 09 22, 15:21)
verysad.gif Canpol dubenėlį turim, tai tikrai blogai prilimpa verysad.gif
*

drinks_cheers.gif
migliux
Turėjom Chico, tai tikrai neatlipdavo thumbup.gif
fanta
QUOTE(lauksna @ 2007 09 22, 22:00)
bandem ir chicco, ir canpol - nelabai lipo, be to, vaikas sugeba atplest... neverta pinigus leist, mano nuomone  ax.gif
*

drinks_cheers.gif
viola28
tie prilimpantys ir siuma laikantys dubeneliai - brangiai kainuojanti nesamone stupid.gif Turejome viena, bet paskui nebenaudojome. Prisilipino kelis kartus, bet mergaite vis tiek bande nuplesti - ne maistas rupejo, o dubenelis pazaisti biggrin.gif O maistas lygiai taip pat sekmingai atsaldavo cool.gif
citrina3
QUOTE(lauksna @ 2007 09 22, 22:00)
bandem ir chicco, ir canpol - nelabai lipo, be to, vaikas sugeba atplest... neverta pinigus leist, mano nuomone  ax.gif
*

Mes ir turėjom abu, nei vienas nelaiko...
inore
naudojom canpol, šeip neaplipdavo, bet jei gerai patraukdavai tai greitai atsiklijuoja.
zidinga
naudojam canpol,mums tai visiškai neatkimba. thumbup.gif
me_gustas_tu
Atkimba jei stalas sausas, reikia paslapinti lekstes dugna smile.gif
HakunaMatata
QUOTE(Ingėnas @ 2005 01 18, 17:11)
Ar naudojat dubenėlį limpančiu dugnu? Kokios firmos? Ir ar jums  "laiko"- neatlimpa nuo paviršiaus? Aš turiu Canapol firmos, bet man nuo medinio paviršiaus po kelių sekundžių atlimpa. Nusižiūrėjau  Chicco firmos, bet nežinau ar verta pirkti , ar tikrai laikys. Nes visgi 30 Lt kainuoja.
*

mes taip pat turime Canpol firmos- visiskai nepasiteisino, vaikas iskart atlipdo smile.gif
Neatlimpa tokios lekstutes tik jeigu vaikas prie ju nesiliecia. Bet kam tada isvis reikia limpancios g.gif Siaip nereikalingas dalykas, manau.
nuemem ta gumine dali ir naudojame kaip iprasta dubeneli rolleyes.gif
žemuogienė
gal mes prastą turėjom, bet atlipdavo iš karto unsure.gif nei ant sauso, nei ant šlapio paviršiaus nesilaikydavo ax.gif
Miegaliuke S
MES IR TURIME,NEATLIMPA
irulia
turime ir mes, paslapinus neatlimpa, bet jei dukra sugalvoja, tai vistiek atlupa blush2.gif
Idda
Mums irgi atlimpa, na dar neduodu dukrytei paciai valgyti tai dideliu problemu nera ax.gif
ragana66
mums irgi atlimpa verysad.gif Gerai, kad dovanu gavome, tai negaila isleistu pinigeliu uz niekam tikusi daikta smile.gif
Dianaa
neatlimpa, bet jei pradeda zaist tai ATLUPA doh.gif
inteja
Neatlimpa tol, kol nejudini, bet jei vaikas užsimano jį pastumti, tai iškrapšto ir atlipina. smile.gif
ssanta
kiek turėjom dubenėlių tai visi atlipdavo
Šypsenėlė24
Atlimpa ax.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.