QUOTE(super_mergina @ 2010 01 28, 09:20) va va, mane kamuoja tokios pacios bedos  neturiu viduriuko, arba as visai nevalgysiu jokiu saldumynu ir riebaus maisto arba kai jau pradesiu, tai be jokio saiko... labas rytas mergaites  kazkada laikiaus ir as sitos dietos, dabar tik pasnipineju nauju recepciuku saunuoles, kad pasiryzot laikytis ir turit tikslu o tokias bedas ir as turiu :}}} geriausia laikytis nuo tokiu dalyku atokiau  vakar pasiekiau virsune  todel tikrai puiki iseitis rasytis kas yra suvalgoma.... Sekmes!
super_mergina
2010 01 28, 13:09
QUOTE(knoti @ 2010 01 28, 10:53) labas rytas mergaites  kazkada laikiaus ir as sitos dietos, dabar tik pasnipineju nauju recepciuku saunuoles, kad pasiryzot laikytis ir turit tikslu o tokias bedas ir as turiu :}}} geriausia laikytis nuo tokiu dalyku atokiau  vakar pasiekiau virsune  todel tikrai puiki iseitis rasytis kas yra suvalgoma.... Sekmes! labas  knoti, nepabek ir papasakok savo ispudzius, kiek svorio numetei? kaip po dietos sekesi?
Pėdutėss
2010 01 28, 20:18
Labuka super_mergina ir knoti  siandien praejo mano pirmoji diena. Vaiksciojau po maxe tai pagundu pilna , bet susilaikiau  na o siandieninis mano meniu : pusryciai omletas (3baltymai, 2tyniai ir visokiausiai prieskoniukai) papietauti neturejau galimybiu tad grizusi valgiau darzoviu sriubyte(kopustai,svogunai,sparagines pupeles,salieras) keptos pangasijos nedidelis gabalelis ir sauja migdolu  kaip tau sekas ?
super_mergina
2010 01 29, 17:47
QUOTE(Pėdutėss @ 2010 01 28, 23:18) Labuka super_mergina ir knoti  siandien praejo mano pirmoji diena. Vaiksciojau po maxe tai pagundu pilna , bet susilaikiau  na o siandieninis mano meniu : pusryciai omletas (3baltymai, 2tyniai ir visokiausiai prieskoniukai) papietauti neturejau galimybiu tad grizusi valgiau darzoviu sriubyte(kopustai,svogunai,sparagines pupeles,salieras) keptos pangasijos nedidelis gabalelis ir sauja migdolu  kaip tau sekas ?  labukas, na as irgi galiu pasigirti, pirma dienele pusryciu nevalgiau vakar, nespejau, pietums isisviriau vistienos ir pasidariau salotu is sv. kopusto, saldytu spinatu, petrazoliu ir krapu, pakvipo pavasariu  o vakare suvalgiau sureli  nelabai gerai, bet palyginus tai as saunuole  o siandiena pusryciams varskyte liesa su kavute, zuvyte pietums, ir vakare dar nesugalvojau laikykimes toliau pedutes
Pėdutėss
2010 01 29, 20:29
Sveika  na man jau 2-oji dienele praejo  pasisveriau grizusi tai jau 1,5 kg nera , kazin ka ryt ryte parodys  o meniu snd mano : pusryciams grudeta varske ir 15 migdolu ,arbata , pietums graikiskos salotos (tik buvo su citrininiu uzpilu tai jauciu gal iske tiek ten buvo meducio jame ) , bet seip visi produktai leidziami ir lblbl skanu o grizusi pabaigiau vakarykste darzoviu sriuba ir issikelpiau omelta su pievagrybiais  tai galima sakyt super_mergina puikiai cia mum einas ir kas svarbiausia nejauciu jokio potraukios blogiems produktams o kai uzlipau ant svarstykliu tai is vis apsipatenkinus likau  smagu butu ,kad ir daugiau merginu prisijunku , nes is tiesu si dieta
super_mergina
2010 01 29, 20:51
QUOTE(Pėdutėss @ 2010 01 29, 23:29) Sveika  na man jau 2-oji dienele praejo  pasisveriau grizusi tai jau 1,5 kg nera , kazin ka ryt ryte parodys  o meniu snd mano : pusryciams grudeta varske ir 15 migdolu ,arbata , pietums graikiskos salotos (tik buvo su citrininiu uzpilu tai jauciu gal iske tiek ten buvo meducio jame ) , bet seip visi produktai leidziami ir lblbl skanu o grizusi pabaigiau vakarykste darzoviu sriuba ir issikelpiau omelta su pievagrybiais  tai galima sakyt super_mergina puikiai cia mum einas ir kas svarbiausia nejauciu jokio potraukios blogiems produktams o kai uzlipau ant svarstykliu tai is vis apsipatenkinus likau  smagu butu ,kad ir daugiau merginu prisijunku , nes is tiesu si dieta  zinok as irgi nejauciu jokio potraukio kakza nelegalaus ''valgyt'' puikiai jauciuosi soti, bet nesisveriu dar pakentesiu as ryt irgi kepsiu omleta su pievagrybiais, labai skanu nieko tuoj prisijungs, kai paskaitys kaip puikiai mums cia sekasi
Pėdutėss
2010 01 29, 21:11
Ir taip puikiai jauciuos kupina energijos  vakar kai ejau namo uzejau i maxe tai taip buvo juodu minciu kile ,bet atsilaikiau ir db taip savim dziaugiuos ir tikiu  o jau kai laivesnio laiko turiu tai galvoje tik ir verda visokiausia receptukai  pvz planuoju virti trinta brokoliu sriuba , dar kokios zuvytes gal idomiau pasigaminsiu. Labai svarbu ,kad maistas butu gardus ,nes tai atbaido nuo pagundu.
Pėdutėss
2010 01 30, 16:14
Labuka  siryt svarstyles nudziugino -1,8  per 2 dieneles tai tikrai lb sauniai  o super_mergina tavo drauge I etape kiek laiko buvo ?
super_mergina
2010 01 30, 22:32
QUOTE(Pėdutėss @ 2010 01 30, 19:14) Labuka  siryt svarstyles nudziugino -1,8  per 2 dieneles tai tikrai lb sauniai  o super_mergina tavo drauge I etape kiek laiko buvo ? nezinau... neklausiau as tai vis dar kenciu nesisveriu, pirmadieni parasysiu pokycius
Pėdutėss
2010 01 31, 10:12
Labas rytas  as sveriuosi ka ryta. Pamenu kartą beveik 2 savaite nieko nevalgiau , valgiau ,bet lb minimaliais kiekiais ir galvoju pasisversiu po ju ir jau kad nustebsiu  uzlipu +300g jau susinervinau nzn iki kokio lygio ,nes tikejausi ohoho kokiu rezultatu. Is to nusivylimo valgiau , valgiau ,kam kankintis jei svoris nekrenta, o pasirodo kaltas buvo PMS  ir organizmas kaupe skyscius o kilogramus ,kuriuos nemciau per visi nesusipratima ir priaugau
super_mergina
2010 01 31, 13:42
QUOTE(Pėdutėss @ 2010 01 31, 13:12) Labas rytas  as sveriuosi ka ryta. Pamenu kartą beveik 2 savaite nieko nevalgiau , valgiau ,bet lb minimaliais kiekiais ir galvoju pasisversiu po ju ir jau kad nustebsiu  uzlipu +300g jau susinervinau nzn iki kokio lygio ,nes tikejausi ohoho kokiu rezultatu. Is to nusivylimo valgiau , valgiau ,kam kankintis jei svoris nekrenta, o pasirodo kaltas buvo PMS  ir organizmas kaupe skyscius o kilogramus ,kuriuos nemciau per visi nesusipratima ir priaugau  o cia dabar paklausiu irgi i tema, na man atrodo kad tie numesti kg pirmom dienom visai ne riebalu saskaita nukrite, o skysciai is organizmo pasisaline.. as dabar irgi pasisveriau tai rodo -4kg  o siandien dar tik 4diena kai laikausi, ir nesakyciau kad grieztai, kasdien buna po maza nukrypima, tai kaip cia yra... o gal kai pasisalins skysciai, tada prades riebaliukai nykti?
Pėdutėss
2010 01 31, 16:46
O tu esi daug per gyvenima dietu laikiusis? Nes kai zmogus meta svori 1 kart gyvenime dietos pagalbos tai lb greit svoris krinta , nes organizmas dar nera patyres tokio isbandymu meto  man siandien 14 diena tai is viso nukrito 1,9 kg  bet as ir lb lb grieztai nesilaikau ,nes riesutuku tai daugiau suvalgau
super_mergina
2010 01 31, 17:10
QUOTE(Pėdutėss @ 2010 01 31, 19:46) O tu esi daug per gyvenima dietu laikiusis? Nes kai zmogus meta svori 1 kart gyvenime dietos pagalbos tai lb greit svoris krinta , nes organizmas dar nera patyres tokio isbandymu meto  man siandien 14 diena tai is viso nukrito 1,9 kg  bet as ir lb lb grieztai nesilaikau ,nes riesutuku tai daugiau suvalgau  esu labai daug kartu laikiusis visokiausiom priemonem, per 14dienu 2kg numesti tkr yra pats tas, bet man per tris diena -4parode, tai galoju cia tkr bus skysciu saskaita, gal greit isijungs ir riebaliukai:) o matosi vizualiai, kad pora kg numetei?
Pėdutėss
2010 01 31, 17:17
Na pilvukas lygesnis  bet tie 2 kg tai las juroje dar
super_mergina
2010 01 31, 17:57
QUOTE(Pėdutėss @ 2010 01 31, 20:17) Na pilvukas lygesnis  bet tie 2 kg tai las juroje dar  o koks tavo ugis dabar ir kiek sveri, jei ne paslaptis?
super_mergina
2010 02 01, 16:50
prisipazinsiu paslydau siandiena... prie zuvies suvalgiau duons rieke, tada truputi rukytu lasinuku paragavau, ir abrikosu is koncervu prisivalgiau kaip tau pedutes sekasi? kiek tu kartu per diena valgai?
Pėdutėss
2010 02 01, 19:10
Sveika  man sekasi puikiai nieko nesinori , apie saldumynus negalvoju net ir maisto nesapnuoju  svarbiausia nesileisk palauziama sio paslydimo ir viskas bus ciki  siandien pasisveriau tai jau 2,5 kg nebeturiu. Valgau pagal galimybes kartais 2 tik kartais 3 -4 priklauso kiek darbu turiu ir kaip su laiku tvarkaus. Siandien mano maniu (pusryciam grudeta varske , 30 pistaciju , o namo parsiradau tik 18 h ir valgiau darzoviu sriubos dideli dubeni , sauja pistaciju ir keptos pleksnes )
Pėdutėss
2010 02 03, 18:01
Hey Super_mergina kur dingai  tikiuosi ir toliau sekmingai laikaisi ir neteks cia man vienai buti  siandien man jau savaite ir tiesa pasakius net nejauciu ,kad dietos laikaus o ir pinigeliai kai nera visokiausia "ko nors skanaus" labai susitaupo  o savaites rezultas 2,8 kg
super_mergina
2010 02 03, 19:30
QUOTE(Pėdutėss @ 2010 02 03, 18:01) Hey Super_mergina kur dingai  tikiuosi ir toliau sekmingai laikaisi ir neteks cia man vienai buti  siandien man jau savaite ir tiesa pasakius net nejauciu ,kad dietos laikaus o ir pinigeliai kai nera visokiausia "ko nors skanaus" labai susitaupo  o savaites rezultas 2,8 kg  as cia, sugriztu po valgumo dienu (nuo rytojaus )  nes siandien buvau kavineje tai ten vel nesamones valgiua, plius lengvas alkocholis... bet nuo ryt as vel jungiuos  kiek jau isviso dienu laikaisi?
Pėdutėss
2010 02 04, 18:43
Sveika  siandiena man jau 8 diena m be jokiu nuklydimu kolkas  o rezultatas -3 kg ir jauciu jau laisvejancius rubus
super_mergina
2010 02 04, 20:01
QUOTE(Pėdutėss @ 2010 02 04, 18:43) Sveika  siandiena man jau 8 diena m be jokiu nuklydimu kolkas  o rezultatas -3 kg ir jauciu jau laisvejancius rubus oho kokia tu greituole
Pėdutėss
2010 02 04, 21:28
o tu vel is naujo pradesi nuo 1-osios dienos  ?
super_mergina
2010 02 05, 13:46
QUOTE(Pėdutėss @ 2010 02 04, 21:28) o tu vel is naujo pradesi nuo 1-osios dienos  ? na taip bus galima skaiciuoti is naujo dienas
super_mergina
2010 02 09, 17:17
pedutes kaip laikaisi?
Pėdutėss
2010 02 09, 20:32
Puikiai  treciadieni baigias mano 1 etapas  o tau kaip sekas?
Truputigyva
2010 02 11, 17:21
Sveikos, gal kas laikosi, ketina ar laikėsi šios dietos ir gali man patarti? Žadu nuo ryt pradėt pirmą etapą. Išstudijavau knygą, ten rašo,kad pirmam etape negalima visų pieno produktų.. Tai išeina,kad nei varškės, kefyro ir natūralaus jogurto negalima? Skaičiau šią temą,tai mačiau,kad vartojote šiuos produktus  Logiškai mąstant, tai juk varškė - baltymai  Aš pusryčiam valgydavau arba košes, arba varškę, jei varškės negalima, tai mano fantazija greit baigsis  Nuo kiaušinių kūdakuot pradėsiu,nes daugiau nematau ką galėčiau valgyt pusryčiam( Nuo daržovių nepasisotinu,o mėsa ir žuvis pietum  )
super_mergina
2010 02 11, 20:05
QUOTE(Truputigyva @ 2010 02 11, 17:21) Sveikos, gal kas laikosi, ketina ar laikėsi šios dietos ir gali man patarti? Žadu nuo ryt pradėt pirmą etapą. Išstudijavau knygą, ten rašo,kad pirmam etape negalima visų pieno produktų.. Tai išeina,kad nei varškės, kefyro ir natūralaus jogurto negalima? Skaičiau šią temą,tai mačiau,kad vartojote šiuos produktus  Logiškai mąstant, tai juk varškė - baltymai  Aš pusryčiam valgydavau arba košes, arba varškę, jei varškės negalima, tai mano fantazija greit baigsis  Nuo kiaušinių kūdakuot pradėsiu,nes daugiau nematau ką galėčiau valgyt pusryčiam( Nuo daržovių nepasisotinu,o mėsa ir žuvis pietum  ) as liesa varske valgau, ir pasukas liesas geriu  tai baltymu saltinis zuvi galima ivairiais budais pasigaminti, isragauk visokias  mesa taip pat. kiausinius virtus valgau, keptus su pievagrybiais, pievagrybiu sriuba verdu, na cia nuo fantazijos irgi daug kas priklauso kaip pasigaminsi  darykis ivairias darzoviu salotas Papildyta:pedutes, o kiek nukrito kg? man tai kaip cia pasakius, klumpu ir vel keliuosi  4kg pradzioje kaip pameciau, o daugiau ne... bet cia tiek suklupimi kalti...
super_mergina
2010 02 11, 20:50
pedutes, o kiek nukrito kg? man tai kaip cia pasakius, klumpu ir vel keliuosi  4kg pradzioje kaip pameciau, o daugiau ne... bet cia tiek suklupimi kalti...
Pėdutėss
2010 02 13, 00:21
3 kg nukrito  nes ir as 2 dienas suklupus buvau  bet ant drabuziu tikrai jaucias  o Truputigyva  as asmeniskai naudoju visus raugintus pieno produktus : kefyra , pasukas , varske liesa , grudreta varske ,surio lazdeles, liusus surius  ir kabute kartais pienu uzsibaltinu
Truputigyva
2010 02 13, 17:51
QUOTE(Pėdutėss @ 2010 02 13, 01:21) 3 kg nukrito  o Truputigyva  as asmeniskai naudoju visus raugintus pieno produktus : kefyra Sveikinimai su geru rezultatu  Dėkui,vartosiu ir aš,nes be jų riesta man būtų  Vakar neišėjo pradėt,nes buvau netikėtai pakviesta į gimtadienį, tai alkoholio teko  na o šiandien viskas gražiai,tik minusas,kad girą gėriau(buvau mieste ir beprotiškai troškino,o kad ant dietos esu,visai pamiršau  ) bet anokia čia nuodėmė, ne bandelių prisikirtau  o šiaip,viskas liuks, patinka,žiūrėsim ar taip pat patiks po savaitės ar dviejų
Pėdutėss
2010 02 17, 22:15
Sveikos  kur prapuolet?  as rytoj vel 1 etapa pradedu
Truputigyva
2010 02 17, 23:37
QUOTE(Pėdutėss @ 2010 02 17, 23:15) Sveikos  kur prapuolet?  as rytoj vel 1 etapa pradedu  Jėėė,kaip smagu,kad kažkas į kompaniją  Aš jau 5 dienas paplūdimiauju I etape.. ir ką..fantastika
Pėdutėss
2010 02 18, 20:33
kiek jau pametei ?  man tai sunkiausia pirmosios 2 dienos , rodos dar kazko noretum  o veliau tai tikrai viskas ciki
Truputigyva
2010 02 19, 00:04
QUOTE(Pėdutėss @ 2010 02 18, 21:33) kiek jau pametei ?  man tai sunkiausia pirmosios 2 dienos , rodos dar kazko noretum  o veliau tai tikrai viskas ciki  Žinok nepasakysiu kiek pamečiau,nes nesisvėriau nei pradžioje, nei dabar  Mat turiu bing eatinga (persivalgymo priepuoliai), tai visą gyvenimą nuo 68 iki 85 metu,priaugu, dabar kažkur sveriu apie 85 - 88, neįsivaizduoju..Noriu susitvarkyt pagaliau mityba ir svorį ne badavimu,o gera mityba..bet matosi,pati jaučiu,kad apkūdau..dar tik kelios dienos, bet jau šiandien draugė sako ar tik vėl nesilaikai savo dietų,nes pakūdus,bet kai pamatė ką valgau, tai negalėjo patikėt  galvojau bus beprotiškai sunku dėl košių, grūdų, duonos, miltinių dalykų, nes mirdavau dėl jų, bet dabar tikrai,visai jų nesinori,kadangi galima valgyt lešius,avin\irnius,žirnius,sojų pupeles,puikiai papildau tą trūkumą  Kaifuoju ir tiek, valgau 5 - 4 kartus per dieną, 3 valgymai normalūs, 2 - 1 užkandis su riešutais, sūrio lazdele ir panašiai ir iki 18.00 visada pavalgau..Viskas, mano laimės receptas paprastas
Pėdutėss
2010 02 19, 19:19
Su persivalgymais tai ir as turiu problema  ir vien kuo man padeda baltymines dietos ,kad galiu save kontroliuoti  jau ,kad tai neperaugtu i rimta problema , tad gydausi PP
Truputigyva
2010 02 20, 18:25
QUOTE(Pėdutėss @ 2010 02 19, 20:19) Su persivalgymais tai ir as turiu problema  ir vien kuo man padeda baltymines dietos ,kad galiu save kontroliuoti  jau ,kad tai neperaugtu i rimta problema , tad gydausi PP  o mano persivalgymai, deje,pažengę..bet esu beprotiškai laiminga, kad turbūt per metus pirmą kartą tiek ilgai nepersivalgiau... Jaučiu, tai veikia:) kaip sekasi gi Tau? aš šiandien nusidėjau  Suvalgiau daugiau,kaip 15 riešutų..sauja  visą dieną svečiuose, šampaniukas,tortas,naminiai,šilti čeburėkai...mm..bet atsilaikiau  Tik dėl riešutų nervas jama, bet galėjo būt ir blogiau,manau dėl to,kad vakar mažiau pavalgiau, tai šiandien iš kart pajutau,kad norisi daugiau valgyt,o dar kai ne namie, iš viso
Truputigyva
2010 02 25, 22:49
Pėdutėss, kur Tu?  Gaila,kad tema šiuo metu neaktyvi, nes tikrai, ši dieta,ne dieta,o gyvenimo būdas, idealiausias žmonėm,turintiems persivalgymo priepuolius, nes kiek visko bandžiau, bet tik su dažnu valgymu ir šios dietos principu jaučiu, kad galiu tą persivalgymą pati valdyt..Pirmam etape esu, aišku, buvo visko, 11 dieną persivalgiau riešutais,tiesiog eilinį kartą malšinau emocijas maistu,ko pasekoje vien riešutų suvartojau vien apie 800 kcal, o kur kitas maistas  bet nepalyginsi to persivalgymo,kai persivalgydavau bulkom ir pan  ryt paskutinė diena pirmo etapo. Apimtis jaučiu,kad sumažėjo, bet nesisvėriau prieš,tai sunku komentuot, bet manau 3-4 kylus netekau, bet..valgau 5 kartus per dieną, normaliai,sočiai,skaniai ir nepasakyčiau,kad liesai, nes į troškinius pamėgau dėt avokadą, mocarelos sūrį ir panašiai.. Nors per tas savaites nesuvalgiau neigiamo produkto, bet jaučiuos,kaip jokios dietos nesilaikyčiau..Prieš pradėdama netikėjau,kad nebenorėsiu košių su sviestu,duonos, bulkos su uogiene ar džiovintų vaisių - mirdavau dėl viso šito, bet dabar tikrai nesinori..šiandien kepiau koldūnus ,jau mao valgis, prieš kurį niekada nesu atsilaikiusi, o dabar net nesinorėjo paragaut...Svorio galėjo ir daugiau nukrist, bet kad aš kaip ir minėjau,valgau daug..o ir dažnai riešutų padauginu ( čia mano silpnybė, kur galvoju atsisakyt riešutų iš viso , nes retai kada apsiriboju ties 15 ar 30,kaip leidžiama knygoje). Kadangi svoris mano didelis, tai būsiu tame etape ilgiau,nes nejaučiu jokių nepatogumų.. žadu pradėt lankyt aerobiką, nes reikia imtos priemonių,vien mitybos nepakaks čia.. tai būtų smagu,kad kas nors irgi prisijungtų/sugrįžtų čia:) Reiktų ir porcijas mažint stipriai, tada svoris irgi kristų labiau,bet kai namie visada esu ( laisvas laikas dabar), tai sunku nieko neveikiant nevalgyt
Pėdutėss
2010 02 28, 12:35
Auuu  stai ir as  sirguliavau tai nebuvo kada sedėt prie pc. Valgiau nedaug , bet daug vaisiu , sulciu ,kad greiciau pasveikciau ir vis vien 2 kg numeciau  o nuo snd vel Pietu papludimys
Truputigyva
2010 02 28, 18:49
QUOTE(Pėdutėss @ 2010 02 28, 13:35) Auuu  stai ir as Sveika sugrįžus  na super atsitempei minusiuką  sėkmės startuojant, aš tai kažkaip nepasigendu nieko, nors galvojau bus sunkiau  Bet turiu kitą bėdą -riešutai  Nu manija man jiem, nebeišeina užkandžiam apsieit su 15 riešutukų, suvarau daug, daug daugiau  Tai dabar sakiau baigsiu juos dėt į užkandžius, o geriau paliksiu vakarienei kokiai prie varškės, jogurto,tada neperdozuosiu, nes kai vartoju juos užkandžiui vienus, tai žėk,atsisėdu prie tv ir valgau,kaip siemkas, tik paskui žių, kad visas maišelis baigias  o jie gi kaloringi  Susigriebt reikia, nes valgau ,kaip įmitęs vyras  Porcijos didelis, svoris krenta, bet jei susitvarkyčiau reikalą su riešutais ir biškutėli porcijas mažinčiau, būtų iš vis super
Pėdutėss
2010 03 01, 20:01
Na man vienu momentu buvo usnku su riesutais tai nustojau isvis juos pirkt  o bandei avinzirnius ? Nerealiai skanus dalykas
Truputigyva
2010 03 01, 20:45
QUOTE(Pėdutėss @ 2010 03 01, 21:01) Na man vienu momentu buvo usnku su riesutais tai nustojau isvis juos pirkt  o bandei avinzirnius ? Nerealiai skanus dalykas  Reiks ir man rišt su jais,nes po biški ne moku  Bandžiau  Kadangi prieš tą dietą buvau košių mylėtoja,tai galvojau bus labai sunku, bet prisipirkau lešių, avinžirnių, žirnių, sojų pupelių ( fee..na kokios jos man neskanios  ) ir improvizuoju  Iš vis,kaifas, nes atradau daug skanių dalykų, kurių prieš tai nelabai vartojau, nauji patiekalai, nejaučiu jokių kančių ar kažko trūkumo  Nors šiandien kažkaip netikėtai po nosim šokoladas užsiuodė  Rašo knygoje,kad galima be cukraus saldumynų iki 75 kcal per dieną  Tai čia reiktų ieškot diabetikam skirtų saldainių, gal turi patirties ko ieškot šiuo klausimu? Pradėjau dar sportuot aerobika 3 kartus į savaitę, tikiuosi atvirst į žmogų iki vasaros
Elena87
2010 03 02, 12:57
Sveikos Nusprendziau ir as prie jusu prisijungt, nes jau labai gresmingai vasara arteja ir teks keleta sluoksniu drabuzeliu nusimest  kazkada, pries kokios ketverius metus, jau laikiaus sitos dietos, tiesa, tik 3 savaites, bet rezultatai super buvo  aisku, dabar jau ataugo viskas, tai ir vel susiimt laikas atejo  issistudijavau knyga is naujo, ir nuo rytojaus grieztai pradedu. Va, paskelbiau viesai, nebebus kaip issisukt
Truputigyva
2010 03 02, 13:17
QUOTE(Elena87 @ 2010 03 02, 13:57) Sveikos Nusprendziau ir as prie jusu prisijungt, Jėė,kaip smagu  Sveika prisijungus,kuo daugiau, tuo lengviau  Pats tinkamiausias laikas pradėti, nes iki vasaros dar yra laiko. Aš kaip turbūt dietų veteranė, galiu pasakyt, kad tikriausiai nėra dietos, kurios nebandžiau ir ką, rezultatas toks pat..3 kartus numečiau po 17 - 20 kg, bet...ataugdavau viską ir dar  spyruokliuodavau, nes visokios ten "VAikulės", "Kefyro", "Sriubos" ir panašiai dietų rezultatai - svorio numetimas, taip, bet jį išlaikyt - fantastikos sritis..Dėl tų dietų ir susirgau persivalgymo priepuoliais  o su šia dieta, aišku,svoris nekrenta,kaip su žaibiškom dietom, bet pirmą kartą valgau kiek noriu,kada noriu, daug, svoris juda ir jaučiu,kad galiu sveikai numest antsvorį,kad ir ne taip greit  Kadangi iki vasaros keli mėnėsiai, tai manau jei nepasivesim,sugebėsim  Taigi gero starto
Pėdutėss
2010 03 02, 17:05
As dietu atzvilgiu tavo drauge truputi_gyva  esu daug svoriu numetus ,bet bandtdama atsikratyti paskutiniu nepageidaujamu kg zaidziau su daugybe dietu ir prasidejo... persivalgymai , edimai , daug svorio priaugau negrizau iki didziausio svoriu , bet prota tai tikrai susi.... atsipasant  snd mano 3 dienele  jauciuosi super  sveika prisijungus Elena
Truputigyva
2010 03 02, 20:02
QUOTE(Pėdutėss @ 2010 03 02, 18:05) As dietu atzvilgiu tavo drauge truputi_gyva  esu daug svoriu numetus ,bet bandtdama atsikratyti paskutiniu nepageidaujamu kg zaidziau su daugybe dietu ir prasidejo... persivalgymai , edimai jauciuosi super vat, vat, todėl man be galo gaila jaunų mergaičių, kurios marinasi badu , negirdėjau ir aš,kai man sakė protingi,kad tik susigadinsiu viską... Todėl tikiuosi paskutinį kartą ir visam laikui sveikai nusikratyti svorio  Kiek Pėdutėss nori numest iki savo norimo svorio?
Pėdutėss
2010 03 02, 20:37
 as noriu atsipratyti 18 kg  ir z  n ,kad man tikrai pavyks , nes tuo tikiu o kai dar tokia kompanija  o kiek tu truputi_gyva?
Truputigyva
2010 03 02, 21:01
QUOTE(Pėdutėss @ 2010 03 02, 21:37)  as noriu atsipratyti 18 kg  ir z  n ,kad man tikrai pavyks , nes tuo tikiu o kai dar tokia kompanija  o kiek tu truputi_gyva? oo ,aš kažkaip galvojau, kad kokius maximui 7 kg norėsi numest, o čia žiū gerai užsibrėžus  Aš tai net nežinau žinok, nebenoriu brėžtis galutinio skaičiaus,nes retai kada jį pasiekiu  Geriau man po kokius 5 kg  Dabar sveriu 83,5 ir būsiu laiminga,kai pamatysiu 79..Paskui jau tikslas 75, nes turėdama tokį svorį,jau pradedu jaustis žmogum  Šiaip kaip ir minėjau, dažnai daug svorio esu numetus, bet 67 kg ribos nesu pasiekius  Šiaip giliai širdyje norėčiau pamatyt 63 kokius..Labai kūda ir nenoriu būt, nes man patinka apvalumai  Bet mus matyt, daba tikslas 75 kg, nes seniai ,oi seniai to nebemačiau
Elena87
2010 03 03, 16:01
Sveikos As jusu dietu patirties itariu nesu pasiekus  , nes man kazkaip gana anksti i galva ikale, kad karta susiletinus medziagu apykaita, oi kaip vargsiu atstatinedama  mokykloj atsimenu stabiliai apie 57 sveriau, tai problemu nebuvo  Bet va prasidejo univeras, nustojau sportuot, prasidejo naktinis valgymas, ir nei nepastebejau, kaip tie 10 kg per 4metus slapcia aplipo mane...  o su dietom nesutariu, nes gasdina mane tas faktas, kad numetus ir toliau praktiskai taip pat maitintis reik, norint svori islaikyt... O man valgymas - vienas is gyvenimo malonumu  maitinuos siaip gana sveikai, tik kad klaikiai nereguliariai, na ir aisku, sokoladas - mano draugas Is esmes man svoris ne taip svarbu. Svarbiau apimtys ir linijos. vat butent jas atsimenu man sita dieta ir pataisius labai buvo  Ziuresim, kaip sikart pavyks Begu dabar vistienos pietum gamintis
kas cia
2010 03 03, 19:58
Sveikos visos atvyksusios i pietu pakrante  as sitos dietos laikiausi pries pora metu, numeciau apie 17 kg, ataugo 6 kg  tad as ir vel sugriztu cia.... Nuo pirmadienio nebevalgau visu bandeliu, duonos, saldumynu ir viso kito, ko negalima.. Stengsiuosi issilaikyti kuo ilgiau, tik as knygos neskaiciau, tad stinga fantazijos, ka galima valgyti. Forume kazkaip neradau info, ar galima valgyti grikius, cia turbut gerieji angliavandeniai, tad gal galima? Kokius dar produktus valgote? Ana karta kazkaip buvo lengviau, sikart atsidarau saldytuva ir nieko nerandu valgomo
Truputigyva
2010 03 03, 20:44
QUOTE(Elena87 @ 2010 03 03, 17:01) Sveikos As jusu dietu patirties itariu nesu pasiekus  ,Begu dabar vistienos pietum gamintis  Šaunuolė, kad buvai tokia protinga, kad nepradėjai su tom dietom, nes mes su Pėdutėss esam gyvi pavyzdžiai kokia "nauda" iš to  Sėkmės startuojant ir gerų rezultatų QUOTE(kas cia @ 2010 03 03, 20:58) as sitos dietos laikiausi pries pora metu, numeciau apie 17 kg, : tik as knygos neskaiciau, tad stinga fantazijos, ka galima valgyti. Kokius dar produktus valgote? Ana karta kazkaip buvo lengviau, sikart atsidarau saldytuva ir nieko nerandu valgomo  Sveika prisijungus  Gal atsieni per kiek laiko pasiekei tokį gerą rezultatą? tikra šaunuolė  Kas man ir patinka čia, kad manau jei nutrūksim, tikrai nepriaugsim trigubo numesto svorio,kas būdavo su badavimais visokiais Patarčiau pasiimt knygą iš bibliotekos,vien dėl to, kad stimulas didenis,aiškiau, deje,nuvilsiu, grikių negalima.Yra trys etapai, pirmasis -dvi savaitės, galima valgyt: Mėsa jautiena,paukštiena (be odos), kiauliena. Jūros gėrybės: visų rūšių žuvis, moliuskai, vėžiagyviai. Mėsa per pietus - liesi ar neriebi. Sūris: Amerikietiškas čederis (neradau tokio, tai vartoju kažkokį kitokį čederį, minkštąjį gal,nebepamenu pavadinimo  ),kaimiškas sūris, feta,mocarella, parmezanas, rikota,viervelinis, plėšamos sūrio lazdelės. Riešutai:Migdolai 15 vienetų , Bertoletijos 7 vienetų, anakardžiai 15vienetų, lazdyno 15vnt, zemės 15vnt, pistacijų 30, graikinių 8 čia su lukštu arba 15 puselių.Su riešutais kaip ir minėjau,dažnai labai,labai padauginu, bet svoris krenta Kiaušiniai neribotai Daržovės ankštiniai augalai: Artišokai,šparagai, pupelės,avinžirniai, lęšiai,žirniai, brokoliai kopūstas, žiedinis kop, salierai, agurkas, baklažanas, visos salotos, grybai, špinatai, briuseliniai kop, ropės,agarai, cukinija. Riebalai: Aliejus - rapsų arba alyvuogių Priskoniai: Visi, kuriuose nėra cukraus, sultinys, ekstraktai, krienų padaž, pipirai. Salduynai iki 75 kcal per dieną saldainiai kieti be cukraus, šokoladiniai milteliai be cukraus, kakvos milteliai be cukraus, drebučiai be cukraus, cukraus pakaitalas Knygoje neaiškiai rašo apie pieno produktus. Kiek supratau, nelabai jų dera pirmam tarpsnį vartot, betmerginos čia vartojo,tai kefyrą, varškę, jogurtą nat. vartoju,svoris krenta  tik pieno nevartoju kai atėjau į tą temą,prisipažinsiu, galvojau neištversiu 5 dienų. Nes receptų nelabai radau, atrodė mažai ką galima valgyt, buvau prisiekusi košių ėgėja, tai siaubas baubas atrodė. Bet galiu pasidalint ką aš vartoju, gal padės Lęšiai su tunu mėgstu tokį troškinį: Avinžirniai , arba lęšiai arba žirniai,arba sojų pupelės (mainau karts nuo karto,kad nepabostų) ir daržovės: brokoliai,žied.kop, pakepinu viską, keptuvėje pakepinu pomidorą su draug česnako, pievagrybiai, poras, na daržovės kokios turiu ir sumakaluoju su anštiniais priduktais. Faršu įdaryta paprika Mėgstu tokią ala "lazanija" ( net namiškiai pamėgo ir reikia muštis  ) į skardą kloju : pakeptus baklažanus ( juos sūriam vandeny pamirkyt, suprieskoniaut,kuo daugiau česnako) ir iškepus su servetėle nuvalyt riebalus. taigi į skardą dedam sluoksniais pakeptą griežinėliais baklažaną, mocarellos sūrį, pievagrybius, tada vėl sluoksnis baklažanų,sumakaluoju tokią košę iš avokado , česnajo,citrinos sulčių ir aptepu baklažanus, tada čederio sūrio. na žodžiu, čia fantaziją pasijungt Dievinu orkaitėje tiesiog pasikept folijoje lašišą su daržovėm kad ir paprastas frikadeles su daržovėm avinžirniai su spirgučiais  kaloringa,bet kaip skanuuuuuu kotletai iš faršo ir kopūsto įdarytas baklažanas faršu, galima viskuo įdaryt jį, kaip ir cukiniją, kopūstą tiesiog orkaitėje troškintuve sudedu daržoves,apdedu mocarella ir kaip skanu irgi darau vyniotini: išusu mėsos gabalą didelį, pridedu visko,ko noriu - pievagrybiai, paprika, baklažanas, ar panašiai, prieš tai viską apkepinu ir dedu ant mėsos,susuku ir kišu į orkaitę.. papraščiausi patiekaliukai,kaip kiaušinienė su pievagrybiais, daržovėm. Salotos pačios papraščiausios - kopūsto, agurko,pomidoro alyv.aliejaus,citrinos avokado salotos: lėkštę išdėti nuplautais salotų lapais, dėt pomidorų griežinėliais, avokadų skilteles,apšlakstytas citrinų sultim, padažui: svogūną smulkiai sutarkuoti,citrinų sultis sumaišyti su aliejum, sudėti svogūnus, pipirą ir pilti ant salotų.. Daug receptų yra knygoje, bet gal kitą kartą nurašysiu, nes bus per daug o panos, gal atradot ką galima vartot vietoj miltų? kažkada labai užsinorėjau varškėčių arba kažko panašaus..sumaičiau varškę, kiaušą ir cukiniją, bandžiau kept, bet gavosi skysta,pridegė ten viskas, o skonis..feeee  visiškai nepasigendu nieko, tik vat,kartais tie miltai išlenda, nes norėtųsi kai ko pasigamint, bet nėra surišamos medžiagos
|
|