Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Mokyklos Kaune su pailgintom grupėm pradinukams
Supermamų klubas > Motinystė ir tėvystė > Nuo 7 metų ir vyresni > Mokyklos > Kaunas
Bumbale
Sveikutes. 4u.gif
Jeigu yra tokia tema kur nors, tai bukit geros, ikelkit nuoroda man, nes neradau.
O jeigu nera, tai padekit man.... Papasakokit, kurios mokyklos Kaune yra su prailgintomis grupemis, ka vaikai jose veikia, iki kelintos valandos buna, ar jos randasi pacioje mokykloje, kokia menesine kaina, kiek vaiku susirenka? Pasidalinkit savo patirtimi. Busiu labai dekinga. rolleyes.gif
jeigu
Kiek zinau, Silainiuose prailgintas grupes turi Masioto ir Ryto pradines, taip pat skaiciau , kad prailginta grupe yra Varpelio pradineje mokykloje. Tikslesnes info reikia ieskoti skambinant i sias mokyklas arba tiesiai i Kauno Svietimo skyriu
Bumbale
O sakykit, kaip su tom pradinem ir vidurinem mokyklom: ar visose vidurinese moko pradinukus?
Gal ka girdejot apie Petro Vileisio mokykla ar ten yra prailginta grupe, ar tik nuo penktu klasiu mokinasi?
Bumbale
Labai prasau, jei tik zinot, parasykit... smile.gif
Ringė
Apie Vileišio mokyklą žinau tik tiek, kad ten kontingentas baisus blink.gif (draugė dirbo, pasakojo)
O apie prailgintos dienos grupę, deja, nieko nežinau ax.gif
Bumbale
Na, gal atsirado, kas daugiau zinot?
Tarškutė
QUOTE(Bumbale @ 2007 06 22, 12:51)
Na, gal atsirado, kas daugiau zinot?
*

Vileišio - baisu unsure.gif

Šilainiuose prailginta dienos grupė yra ir Milikonių vidurinėje, ten su vaikais dirba pačios dėstančios mokytojos, o tai labai svarbu vaikams smile.gif Ir šiaip ši mokykla visai šauni smile.gif Tik gaila, kad mažai save reklamuoja ax.gif
krissste
QUOTE(Bumbale @ 2007 06 10, 17:39)
Labai prasau, jei tik zinot, parasykit... smile.gif
*

tTIKRAI YRA PRAILGINTA GRUPE
biggrin.gif
Vasara T
QUOTE(krissste @ 2007 07 16, 21:53)
tTIKRAI YRA PRAILGINTA GRUPE
biggrin.gif
*

Pradinėse beveik visose yra prailgintos grupės
Amber1
Mašioto pr. mokykloje yra prailginta grupė. Joje su vaikais dirba tos pačios mokytojos. Šioje grupėje vaikai buna iki 17 val. Prailgintos grupės kaina mėnesiui - 100 Lt.
Jeigu tėveliai nespėja vaikučių pasiimti iki 17 val. yra, kaip mes vadiname, prailginta prailgintos grupė, kuri veikia iki 19 val., čia su vaikais būna dailės mokytoja. Tačiau už kiekvieną buvimo šioje grupėje valandą jau teks sumokėti po 5 lt.
Tarškutė
QUOTE(Amber1 @ 2007 09 28, 18:16)
Mašioto pr. mokykloje yra prailginta grupė. Joje su vaikais dirba tos pačios mokytojos. Šioje grupėje vaikai buna iki 17 val. Prailgintos grupės kaina mėnesiui - 100 Lt.

*

Kas įeina į tą suma g.gif
Amber1
QUOTE(Crazy @ 2007 10 02, 06:57)
Kas įeina į tą suma g.gif
*

Tai mokestis už mokytojos darbą. Kiek žinau, mokytojos prailgintoje grupėje dirba pagal patentą, tai šis mokestis iš dalies padengia patento išlaidas. Nežinau, kaip kitose klasėse, bet man tie 100 Lt. per mėnesį už tą darbą, kurį mokytoja įdeda - tikrai nedideli pinigai. Grupėje vaikai paruošia pamokas, jeigu mokytoja mato, kad vaikams neužtenka pamokų laiko žinioms įsisavinti - ta tema papildomai padirba su vaikais grupėje. Jeigu vaikas serga arba būna išvykęs, mokytoja papildomai dirba su juo grupėje, kad jis pasivytų ką praleidęs. Ir šiaip, jeigu vaikui kas nors nesiseka, mokytoja su juo papildomai dirba irgi grupėje. Man atrodo, kad mano vaikas už tuos pinigus gauna labai daug.
redwitch
Mano sunus -pirmokas. Jis lanko pradine mokykla "Žiburėlis". Tai pas mus yra prailginta grupė, kuri dirba iki 17 val. Vaikučiai ten ruošia pamokas, lanko būrelius, pavalgo ir būna lauke jei nelyja. Per mėn - mokestis 40 Lt. labai patenkinti mes. Grupėje buna apie 15 vaikų pirmokai-ketvirtokai. Po darbo važiuodama pasiimu vaiką iš mokyklos ir abu grįžtam. Nes vieno dar bijau namie palikt.

O šalia yra "Žiburio"vidurinė mkla, ten draugė veda savo dukrą pirmokę- tai už prailgintą grupę už mėn moka jau 100 Lt. Žodžiu - mums pasisekė smile.gif
AStonke
O,gal kas zinot,kiek uz prailgintą grupę moka Vileišio mokykloje? g.gif
Džiaugsma
Prailginta grupė yra Kauno 1-ojoje pradinėje m-kloje Šančiuose.
Danielisa
Prailginta grupė yra Kauno "vyturio" vidurinėje mokykloje. Ir man regis kol kas nemokamai. Bet gal dabar (nuo kt. metų) kas ir pasikeitę. O rajoninėse mokyklose tai "Šlienavos" pagrindinėje.
GABO
Prailginta grupė yra J. Dobkevičiaus vidurinėje mokykloje (Aleksotas). Kaina 20 lt. mėnesiui.
Irmensija
Labas,

Radau savo dukrelei mokyklą, tai dabar galiu pakonsultuoti smile.gif Rimvydo 20 yra darželis - mokykla "Šviesa", joje yra pailginta grupė. Daug ką neramina maistas mokyklose, pasiklausinėjau, tai čia tikrai skaniai gamina. Aplinka žalia, saugi, toli nuo gatvių.
Tarp kitko, šį ketvirtadienį (04.24) - atvirų durų diena, jų svetainė http://www.dm-sviesa.lt/
renaciukas2
Teko girdeti kad silainiu vidurinej irgi yra prailginta grupe 4u.gif
dynaaa
sveikos mamytes.as gal truputy neįtema,nes nelabai moku naudotis,bet uz tai nepykit.gal kas zino kada zuburio mokykloj atviru duru dienos?noreciau ten apsiziureti nes rudenį reiks leisti dukryte į pirma klase.padekit jei kas zinot.aciu smile.gif
Vasara T
QUOTE(Bumbale @ 2007 06 09, 09:38)
Sveikutes. 4u.gif
Jeigu yra tokia tema kur nors, tai bukit geros, ikelkit nuoroda man, nes neradau.
O jeigu nera, tai padekit man.... Papasakokit, kurios mokyklos Kaune yra su prailgintomis grupemis, ka vaikai jose veikia, iki kelintos valandos buna, ar jos randasi pacioje mokykloje, kokia menesine kaina, kiek vaiku susirenka? Pasidalinkit savo patirtimi. Busiu labai dekinga. rolleyes.gif
*

"RŪTELĖS" pradinėje mokykloje yra po prailgintą grupę kiekvienoje klasėje. Vaikų nedaug, visi paruošia pamokas, dirba iki 18 val. Jeigu būna bėda, galima susitarti su mokytoja, dirba ir ilgiau.
sollo
V.Kupreviciaus vid.m-kloj siemet organizuoja prailgintas paruosiamuku grupes thumbup.gif balandzio 16d. berods atviru duru diena 4u.gif
Katyte27
Sveikos mamytes, gal zinot kokiose mokyklose Silainiuose yra prailgintos grupes. Rudeni dickis mano jau i pirma klase keliaus smile.gif
karolytee
Mano brolis lanko Panemunės pradinę. Šiaip ten ir mokykla gera ir po pamokų mokytoja užsiėma su vaikais ir jis gai iki ketvirtos valandos sėdėti mokykloje.
Silver Felis
Mano vaikas eina į Žiburėlis - montesori pradinę mokyklą.Pamokas pirmoje klasėje retai kada paruošdavo, nes tiesiog ateina fizinio mokytoja ir būna su vaikais.Pati klasės mokytoja iškarto išeina kai tik baigiasi pamokos.Pirmoje klasėje labai vargom, antroje nusimato taspats,nes dabar prailgintoje lieka pirmokai ir antrokai.Šiandiena atėjau visi pas pirmokus, triukšmas, geras oras o visi klasėje dūsta.Vaikų daug, tokiame triukšme niekas nieko nei mokins nei išmoks.Argi samonė su pirmoku ruošti pamokas iki 22 val. ar dar ilgiau.Taspats bus ir dabar antroje klas4je.A6 neviltyje.Tai prailgintos mokytojai sumokėčiau ir 300 litu, bet svarbu vaikui jeigu nesiseka kas, kas sunkiau eina į galvą padirbėtų.
Pradinukė
QUOTE(Profesorė @ 2009 09 03, 21:55)
Mano vaikas eina į Žiburėlis - montesori pradinę mokyklą.Pamokas pirmoje klasėje retai kada paruošdavo, nes tiesiog ateina fizinio mokytoja ir būna su vaikais.Pati klasės mokytoja iškarto išeina kai tik baigiasi pamokos.Pirmoje klasėje labai vargom, antroje nusimato taspats,nes dabar prailgintoje lieka pirmokai ir antrokai.Šiandiena atėjau visi pas pirmokus, triukšmas, geras oras o visi klasėje dūsta.Vaikų daug, tokiame triukšme niekas nieko nei mokins nei išmoks.Argi samonė su pirmoku ruošti pamokas iki 22 val. ar dar ilgiau.Taspats bus ir dabar antroje klas4je.A6 neviltyje.Tai prailgintos mokytojai sumokėčiau ir 300 litu, bet svarbu vaikui jeigu nesiseka kas, kas sunkiau eina į galvą padirbėtų.
*

Jei dar aktualu - yra pailgintos darbo dienos grupė M.Valančiaus pradinėje mokykloje (Žemieji Šančiai) ne tiek ir toli, kiek suprantu. Gal norit keisti mokyklą? Pasidomėkit: www.valanciauspradine.lt
kavenska
Silainiuose Masioto prad.mokykloje prailgintos grupes klasese su klases aukletoja iki 17 val. , veliau iki 19 val. su dailes mokytoja jungtine grupe.
V&V
Sveikos mamytes 4u.gif Nors mums dar pora meteliu iki 1klases norisi zunoti,kokia situacija yra su tais maziukais Zaliakalnyje.Mes gyvenam K.Petrausko g. gal kuri nors netoli gyvena ir veda i mokyklele?Mane domina kur arciausiai,geriausiai smile.gif ir praiilgintos grupes,nors iki 17 val. nes abu su vyru dirbantys.Lauksiu jusu pasiulymu ir patarimu 4u.gif
kad ji kur galas
Radau, kad "Vyturio" katalikiškoje vidurinėje mokykloje sudaromos nemokamos sąlygos po pamokų iki 17 val. mokiniams būti mokykloje mokytojo priežiūroje.
Info iš lankstinuko:
http://www.vyturys.kaunas.lm.lt/medziaga/l...inukas_2011.pdf

rubija4
Laba vakara mamytes,

as irgi ieskojau savo krikstasuniui veiklos po pamoku, tai radau visai idomu tinklapi, kur siulo gilinti lietuviu kalbos ir matematikos zinias arba kviecia pradinukus i uzsiemimus ir moko kaip elgtis su pinigais. Siaip tai man atrodo labai aktualu. Gaila kad maniskis dar per mazas tokiai veiklai.
jei kam idomu, kad nereiketu ieskoti duodu adresa: www.tikslolink.org
Almera
o kokie yra bureliai Masioto pradinej? Nes, kaip suprantu, bunant prailgintoje gali vaikas ir po burelius vaikscioti..?
Indi.kaunas
QUOTE(Almera @ 2011 09 05, 09:37)
o kokie yra bureliai Masioto pradinej? Nes, kaip suprantu, bunant prailgintoje gali vaikas ir po burelius vaikscioti..?
*

Masioto mokykloj daug bureliu ir dydzioji dalis nemokami, vaikutis budamas prailgintoj, gali juos lankyti.
skirmantenet
Daug kur yra būreliai, tai į juos ir gali vaikščioti
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.