Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Canpol Babies produktai
Supermamų klubas > Naudingi patarimai > Vaikų prekės
Pages: 1, 2, 3
Kaspare
Na, nenoriu aš antireklamos šiai firmai, bet pastaruoju metu jau man šis pavadinimas - kaip keiksmažodis...
Pirmiausia - nepatikimas pientraukis. Beje, vieną atidavė draugė, perspėjusi, kad tai tik "iš bėdos", o jei tikrai reikės pientraukio - kad nusipirkčiau AVENT. Deja, vaistinėje, vėlų šeštadienio vakarą (nes prisireikė kaip per gaisrą) vyrui "įkišo" dar vieną Canpol Babies. Dabar turiu du ir turbūt reikės mesti lauk (nors užaugau tarybiniais laikais, kai niekas - net ir ne labai geri daiktai - nebuvo išmetama, jei dar galėjo "tarnauti"), nes gėda net siulyti kam nors atiduoti už dyka. Dabar, jei prispirtų bėda, o būtų pasirinkimas pirkti tik Canpol - verčiau jau vyro prašyčiau, kad pabūtų už pientraukį...

Toliau - šepetėlis buteliukams plauti. Sulūžo po mėnesio, pasirodo - po plastmase surūdijęs metalas.... o plastmasė suaižėjo į šipulius, net stebiuosi, kaip nesusipjausčiau pirštų.

Toliau: paklotėlis vaikui žaisti (su dviem lankais virš vaiko, ant kurių kabinami žaisliukai). Vaikui patampius viršuje kabančius žaisliukus, iš medžiagos apvalkalo išlindo strypas.

O šiandien jau paskutinis lašas, perpildęs kantrybės taurę: Canpol buteliukas. Šįkart niekas nesulūžo ir nepagedo. Bet... norint užsukti dangtelį, reikia "taikyti" jį taip, kad iš trečio karto jau tikrai užsuki tiesiai. O jei skubi - užsisuka kreivai, bet pastebi tai tik tuomet, kai jau vaiko visas petukas, o jei maitini lovelėje, gulintį - ir čiužinio geras gabalas būna permirkęs pienu, prasisunkusiu pro kreivai užsuktą dangtelį.
Beje, šios firmos buteliuko tikrai nebūčiau pirkusi, nes naudojame NUK buteliukus (kuriais esu visiškai patenkinta), bet netyčia nusipirkau siaurų čiulptukų buteliukams, o NUKo siaurų buteliukų nebuvo, tad pardavėja pasiūlė Canpol, esą jam tinka ir NUKo čiulptukai.

Vieninteliai Canpol gaminiai, kuriais dar kol kas (tfu-tfu-tfu) neteko nusivilti - barškučiai ir kramtukai. Tiesa, kramtukai, pasirodo, išvis nėra reikalingi. Na, bent jau mūsų dukrelė jų nekramto, o vos tik atranda kieno nors ranką, tuoj ją ir kišasi į burną, ir tada jau kramto, kramto.. - natūralus produktas...

O pabaigai klausimėlis (gal kartais čia užklys kokia vaistinės darbuotoja): kodėl vaistinės užgrūstos Canpol pientraukiais, kai tuo tarpu AVENT galima gauti tik vaikiškų prekių parduotuvėse? Tik nesakykit, kad dėl didelio kainų skirtumo.
Aš verčiau užmokėsiu 140 LT ir turėsiu GERĄ daiktą, nei 100 LT ir turėsiu daiktą išmetimui.
neringuša
Kadangi šios firmos naudoju tik barškučius ir kramtukus tai esu patenkinta, o visa kita tai Avent ir nusiskundimų neturiu thumbup.gif
Pas mus bent jau kai kuriose vaistinėse yra ir Avent produkcijos g.gif
Meka Pinavija
Šios firmos turime tik porą barškučių, jais esu patenkinta rolleyes.gif Tad dėl kitų produktų nieko negaliu pasakyti
Isila
Buteliukai jų super thumbup.gif barškučiai, kramtukai irgi puikūs. Apsaugos durim, stalčiam irgi tinka. Pientraukio nepirkau, nežianu, bet kiek pirkau produktų iš Canpol esu tikrai patenkinta thumbup.gif

Beje, nėra man tinkamo apsirinkimo. Kad patys geriausi iš visų, negaliu teigti, bet daug suabsoliutinta. Sakyčiau vieni geresnių, gal vieni iš keleto geriausių. Va, jei būtų kalba tik apie buteliukus, sakyčiau, kad patys geriausi.
ryyd
Kramtukai nei sios , nei kitu gamintoju mums nebuvo reikalingi, kaip cia rasete geriau rankyte pagrauzti biggrin.gif
Barskuciai, kuriuos turejome geri thumbup.gif ir savu laiku buvo megiami.
Buteliuka tik viena ju turejau, bet ciulptukai buteliukams tikrai tinka ir NUK'o. nieko blogo negaliu pasakyti.
ai, dar turim saukstelius. niekuo nei blogesni nei geresni. tik va labai nepatiko toks minstu galu saukstelis. jei jis kurtas pradedantiems valgyti tyreles, kosytes, tai labai jau forma ir dydis netinkami schmoll.gif o be to ir nusidaze nuo morku jau pirma karta doh.gif. daugiau, atrodo, ju nieko ir neturejome g.gif
Wildberry
Gavom dovanu nemazai barskuciu,skustis negaliu,nei suluzo nei ka...Buteliukai ir geri,patenkinta,dabar dukryte geria is plastikinio ,tokio spalvingo buteliuko,jai patogiausi siauri paimti,tai labai patenkinta :DIr dar patinka ,kad i juos dedasi tokios paprasciausios soskes,be jokiu ten islenkimu nesamoningu... Saukstelius ir naudojom thumbup.gif
Bet vat pompele nosytei valyti,tai pinigu ismetimas schmoll.gif
*Lina*
na aš patenkinta jų produkcija,turim buteliukus,soskytes, žirklutes ir kt tai jokių priekaištų neturiu
VAE
aš dėl 3 daiktelių Canpol esu nusivylusi, labiausiai dėl puoduko su snapeliu, nes kur snapelis jungiasi su dangteliu, toje vietoje praleidžia skystį; karusėlės užsuktukas labai greit prasisuko ir pompytė nosytei nekažkas. o šiaip barškučiai, šukytės ir kt daikteliai thumbup.gif
kastone
rimtesnius daiktus kaip pientraukis, puodeliai, buteliukai, ciulptukai ir pan. perku Avent'o. o canpol babies grandinele ciulptukui, keliais kramtukais, seilinukais,sauksteliais, liemenelemis maitinancioms esu patenkinta. tiesa, sepetys buteliukams plauti labai greitai suluzo doh.gif
Isila
QUOTE(kastone @ 2007 06 12, 22:37)
rimtesnius daiktus kaip pientraukis, puodeliai, buteliukai, ciulptukai ir pan. perku Avent'o. o canpol babies grandinele ciulptukui, keliais kramtukais, seilinukais,sauksteliais, liemenelemis maitinancioms esu patenkinta. tiesa, sepetys buteliukams plauti labai greitai suluzo  doh.gif
*

kaip jums tas šepetys lūžta, niekiap nesuprantu. Sėkmingai naudoju ir dar nei vieno nesulaužiau blink.gif
Kaspare
QUOTE(Isila @ 2007 06 13, 09:42)
kaip jums tas šepetys lūžta, niekiap nesuprantu. Sėkmingai naudoju ir dar nei vieno nesulaužiau  blink.gif
*

va, aš taip pat galvoju: gal aš ten kaip nors paspaudžiau gerai? betgi normaliai ploviau buteliukus. taigi suprantu pati, kad jei labai spausiu - gali lūžti, o sulaužyti niekas nieko nenori - paprastai kaip tik stengiesi išlaikyti daiktą, kad ilgiau tarnautų.
o paslaptis - bent jau mano šepetėlio lūžimo - labai paprasta - po skilusia plastmase buvo matyti surūdijęs metalas. nenuostabu, kad lūžo, nes ir metalo gyslelė ne tokia jau stora, o dar kai parūdija...

beje, dėl buteliukų - aš šia apklausa nebūtinai norėjau sužinoti apie produktų kokybę. štai, buteliukas man irgi nei lūžo, nei skilo. tačiau jis, kaip mano močiutė pasakytų - NEPRAKTIŠKAS. nežinau, gal ir vėl tik man pavyko tokį nusipirkti, tačiau - jau sakiau, bet dar kartą pakartosiu: skirtingai, nei NUKo buteliukai, Canpol buteliuko čiulptuką tiesiai užsukti pavyksta iš 3-5 karto. suki suki, suki suki, ir pagaliau pavyksta. Aišku, galima žaisti, kai laiko yra. bet štai, ką daryti, kai vaikas rėkia, o tau dėl to irgi nervai nestiprėja, tada norisi greičiau tą buteliuką užsukti ir duoti vaikui valgyti.
Jau nekalbu apie kančias, kaip reikia tuos mišinuko miltelius suplakti. mat ten dar reikia mokėti įdėti dangtelį, be kurio norint karštą pienuką suplakti - liksi apsipurškusi kaip pamėginusi plakti šampaną. Taigi, dabar jau išmokau, kad tą dangtelį reikia dėti ne ant buteliuko viršaus, o - į čiulptuko plastmasinį laikiklį, o tada jau viską vožti ant buteliuko ir mėginti sukti. Dar būna taip, kad bevožiant viską ant buteliuko, dangtelis susikreivina, ir vėl viską reikia iš pradžiu pradėti: paimti čiulptuką su plastmasiniu užsukimu, tada dėti į jį dangtelį ir vėl mėginti greitai užvožti viską ant buteliuko, kad nespėtų susikreivinti dangtelis.
Tokių žaidimų su NUKo buteliukais niekad nereikėjo. net nebūčiau pagalvojusi, kad reikia apmąstyti pvz. dangtelio uždėjimo procedūrą, nes jei neracionaliai tai darysi - teks žaisti dar ilgiau.

Štai kodėl manęs tas buteliukas NETENKINA. Tiesiog jis labai nepraktiškas. Kad jis nekokybiškas - niekad netvirtinau. Juk nesuskilęs, skylių jame tikrai nėra, pienas pro niekur nebėga, aišku, jei tiesiai užsuki dangtelį...
Papildyta:
p.s. o dėl pientraukių - tik norėjau garsiai pamąstyti: prieš skelbdama temą, paieškojau, ar tokios jau nebuvo kada nors prieš mane. Ieškojau pagal žodžisu Canpol Babies. Radau keletą skelbimų, kad parduodamas ar atiduodamas šios firmos pientraukis. Nei vienu, nei kitu atveju to pientraukio kažkodėl niekam neprisireikė.

Nežiūrėjau dabar, bet manau, kad iki šiol neatsirado norinčių.
Mėginu įsivaizduoti situaciją, jei kas nors pasiskelbtų atiduosiantis ar parduodantis pigiau AVENT pientraukį. Manau, norinčių atsirastų, ir su kaupu.

Arba štai, mano ginekologė. Kai kalbėjome apie pientraukius, ji iškart ir neklausiama pasakė: "jei reikės, įsigykite AVENT pientraukį". Kodėl gi nesakė tiesiog "pientraukį"?
Papildyta:
QUOTE(Isila @ 2007 06 10, 16:08)
Beje, nėra man tinkamo apsirinkimo. Kad patys geriausi iš visų, negaliu teigti, bet daug suabsoliutinta. Sakyčiau vieni geresnių, gal vieni iš keleto geriausių.
*

Beje, dar klausimas: kiek išvis yra tokių gamintojų. nekalbu apie tuos, kurie specializuojasi labai siauroje srityje, pvz., tik žaislai arba vežimėliai.

aš asmeniškai pažįstu tik AVENT, NUK ir Canpol - čia iš tų, kurie įvairius reikmenis vaikams ir mamoms gamina. Nors dėl NUK nesu tikra, nes jų mačiau parduotuvėse tik buteliukus ir jų priedus.

iš šių trijų man Canpol yra blogiausi.
na, tai mano asmeninė nuomonė.
tiesa, aš toje apklausoje nedalyvavau, nes ir taip jau išsakiau nuomonę. Įdomu buvo pasižiūrėti, kokie bus apklausos rezultatai, neskaičiuojant mano nuomonės.

Varene
QUOTE(Kaspare @ 2007 06 13, 11:29)
Arba štai, mano ginekologė. Kai kalbėjome apie pientraukius, ji iškart ir neklausiama pasakė: "jei reikės, įsigykite AVENT pientraukį". Kodėl gi nesakė tiesiog "pientraukį"?

Aš nenoriu čia nei girti nei peikti vienos ar kitos firmos, nes pati turėjau ir Avent, ir Canpol babies produktų, man visi buvo geri, nors su Avent'o pientraukiu buvo problemų, nes aš pastoviai jį naudojau, tai vožtuvėlis dažnai iššokinėdavo pieno nutraukimo metu. Įsivaizduokit koks patogumas, visą pientraukį išrinkt, įstatyt tą vožtuvėlį atgal, tada vėl porą kartų paspaudi ir vėl tas pats doh.gif Apie kokį pieno sterilumą galima kalbėt? Užsakinėjau iš Limedikos tuos vožtuvėlius, laukiau kol atsiųs, tada ėjau atsiimt į kažkurią vaistinę ir t.t.
Bet gal čia būtų taip su visais pientraukiais?
Šiaip ar taip, aš tik norėjau pakomentuot tavo pacituotą postą. Negi tu manai, kad ginekologė šiaip pasakė AVENT pientraukį? ax.gif Tikrai nemanau, kad ji pasakė tai tik dėl geros valios 4u.gif
Saulužė
Man su Canpol babies buteliukais irgi tas pats doh.gif Vis suki suki, suki suki, nu be galo be krašto doh.gif Pridovanojo giminaičiai, tai ir vargstu doh.gif
Isila
Man tiek su NUK, tiek SU Canpol liapsusų buvo. Tiek Canpol, tiek NUK buteliukai vienodi - net tą pačią soskę galima pritaikyt. Skiriasi tik kaina.

Dėl pientraukių nežinau, naudojau Avent, nes draugė pirko, jai neprireikė, tai man papigiai atidavė.

Dar juk yra Chicco. Yra keletas mažiau žinomų gamintojų.
carvalho
Su Canpol buteliukais irgi turedavau problemu su uzsukimu ir nesandarumu, taigi pakeiciau juos Nuk'o buteliukais. A, dar teko tureti Canpol firmos toki kaip termosa - buteliukams laikyti, kad neatsaltu - tai labai greit nuplysdavo kampai ir uztrauktukai sugesdavo g.gif O kiti daikteliai, tokie kaip zirklutes, grandineles soskems, stalo irankiai - visai liux smile.gif
Kaspare
QUOTE(Varėnė @ 2007 06 13, 14:58)
Šiaip ar taip, aš tik norėjau pakomentuot tavo pacituotą postą. Negi tu manai, kad ginekologė šiaip pasakė AVENT pientraukį?  ax.gif Tikrai nemanau, kad ji pasakė tai tik dėl geros valios  4u.gif
*

hm.. man taip pat buvo jau mintis, kad gal jai AVENTas ką moka už tai, kad ji jo prekes reklamuoja. Aišku, jos pačios nepaklausus, nesužinosim.
bet kita vertus - man jau anksčiau gimdžiusi draugė pasakojo, kaip pirko Canpol pientraukį, nes jos speneliai įtraukti, vaikas pieno negalėdavo ištraukti.
tai, sakė, su tuo Canpol porą valandų iš vienos krūties pieną traukdavo. o dar iš kitos - ir vėl porą valandų. ir kankinosi šitaip porą mėnesių naktimis, nes tik tuomet laiko atsirasdavo pieną išsitraukti. O kai atsikankino, atsitiktinai pasikalbėjo su kita drauge, kuri turėjo AVENT pientraukį. Tai anoji pakraupo: ką??.. dvi valandas iš vienos krūties?.. doh.gif

Dar galima būtų manyti, kad tas Canpol koks brokuotas buvo. Bet kai ir mano vyras per klaidą vaistinėj vietoj AVENT gavo Canpol (vaistininkė pardavė kaip AVENTo atstovų produkciją), galėjau išbandyti ir tą draugės atiduotą Canpol, ir vaistinėj pirktąjį, ir paskui, vėliau - pagaliau įsigytą AVENT.
Ir turiu pasakyti, kad mano įsigytas naujasis Canpol tik pirmą savaitę veikė be priekaištų. o paskui staiga ėmė nebetraukti. arba tiksliau - traukdavo po porą lašų, tekdavo ilgai pumpuoti, kol bent 10 mililitrų priprinkdavau...
Papildyta:
QUOTE(Isila @ 2007 06 14, 09:33)
Man tiek su NUK, tiek SU Canpol liapsusų buvo. Tiek Canpol, tiek NUK buteliukai vienodi - net tą pačią soskę galima pritaikyt. Skiriasi tik kaina.

Dar juk yra Chicco. Yra keletas mažiau žinomų gamintojų.
*

Taip, kad čiulptukai tie patys tinka ir NUK ir Canpol, jau žinau. Bet su NUK buteliukais mums vieninteliai liapsusai, kad kai per smarkiai užsuki - vaikui baigus valgyti, jei iškart neatlaisvini bent šiek tiek, vėliau būna sudėtinga atsukti, stiprių rankų reikia. Tuomet dar bandydavau neužsukti smarkiai, bet šitaip irgi nesandaru, ir pienas prabėga, tad tekdavo užsukinėti smarkiai. Užtat dabar jau nusipirkau naujus čiulptukus, nes anie paseno (kas keli mėnesiai, sako, reikia keisti), tai tie gal kažkokie tobulesni, nes dabar ir labai smarkiai užsukus, nesunku vėliau atsukti.
O norint NUKo dangtelį užkreivinti - na, labai jau reikia pasistengti, visiškai kreivai uždėti, ko paprastai nedarai, nes vis tiek norisi greitai ir lengvai užsukti.

O Chicco (kaip ir Tinylove) žinau tik žaislus. Reikmenų kūdikiams (buteliukų, jų priedų, šepečių buteliukams plauti, o taip pat visokių dalykėlių į vonią, pvz. termometrų vandeniui, šukų ir t.t.) neteko matyti.
Papildyta:
QUOTE(Saulužė @ 2007 06 13, 23:54)
Man su Canpol babies buteliukais irgi tas pats doh.gif Vis suki suki, suki suki, nu be galo be krašto doh.gif Pridovanojo giminaičiai, tai ir vargstu doh.gif
*

o man jau kantrybės pritrūko. sakiau, nusipirksiu dar porą NUK buteliukų, o tą Canpol mesiu lauk. Visa laimė, kad mums niekas nedovanojo. rolleyes.gif
Papildyta:
Beje, jei jau pradėjome šią temą. Gal užklys kas nors, kas dar neturi pientraukio ar kam tinka Canpol buteliukai.
Galiu dovanoti du Canpol babies pientraukius ir vieną buteliuką (siauras ir aukštas, 240 ml. telpa) ir vieną nenaudotą čiulptuką prie jo.
tongue.gif
gitcka
mes nemažai turim Canpol Babies daktelių vaikui - barškučiai, kramtukas,šukytės, seilinukai, buteliukai, šaukštelis, muzikinė karuselė virš lovytės, puodelis su snapeliu, čiulptukas, grandinėlė čiulptukui ir t.t. Kokybė jų visai mane tenkina thumbup.gif Tik va buteliukų dangtelius su čiulptukais ir aš ne iš pirmo karto užsuku gerai,bet tiek čia jau tos bėdos... doh.gif
taip, kad didelių pretenzijų šios firmos gaminiams tikrai neturiu. man jie l.geri. rolleyes.gif
Viltyte
QUOTE(ryyd @ 2007 06 10, 16:56)
ai, dar turim saukstelius. niekuo nei blogesni nei geresni. tik va labai nepatiko toks minstu galu saukstelis. jei jis kurtas pradedantiems valgyti tyreles, kosytes, tai labai jau forma ir dydis netinkami  schmoll.gif  o be to ir nusidaze nuo morku jau pirma karta  doh.gif. daugiau, atrodo, ju nieko ir neturejome  g.gif
*

drinks_cheers.gif mums lygiai taip pat doh.gif

firmu yra visai nemazai uzsiimanciu mamytems ir leiukams reikalingais daikteliais, pvz.: avent, chico, nuby, nuk, beby comfort ir kt. maziau zinomos.
canpol yra viena prasciausiu ir pigiausiu sios produkcijos seriju. jos daugiausia perkama, kadangi ju produktai yra pigiausi. be je tai lenku produkcija.
del to, kad ginekologe gauna uz avent pasiulyma pinigu tikrai netiesa smile.gif
yra avent firmu konsultantai, kurie vazineja po visa lietuva ir veda paskaitas nescioms mamytes apie naturalu maitinima (zindyma) ir apie savo produkcija, tai jie ir gauna tuos pinigeliu. o gimdymo namuose yra naudojami avent firmos pientraukiai, siauliu GN jau naudojasi juo 7m.
pati dirbu su vaikams skirtom prekem, tai tikrai dauguma mamyciu perka kitos firmos prekes, nei canpol.
manau nesam visi tokie turtingi, kad galetumem sau leisti uz ta pacia preke moketi du kart
nu ir prirasiau doh.gif tikiuosi suprasit ax.gif
Kaspare
QUOTE(Viltyte @ 2007 07 05, 18:17)

manau nesam visi tokie turtingi, kad galetumem sau leisti uz ta pacia preke moketi du kart
nu ir prirasiau  doh.gif tikiuosi suprasit  ax.gif
*

va, as irgi ta pati manau. dar sita posaki girdejau kitaip: nesam tokie turtingi, kad pirktume pigius daiktus.
o siaip - na, nesu as pries lenkiskus produktus - jie ir batus padorius gamina, ir siaip. bet va, pamatau "Canpol" ir norisi begti kuo toliau!
beje, dabar gal ne i tema, bet idomu, ar "Tiny Love" gamina taip pat ir reikmenis kudikiams, ar tik zaislus?
turime keleta ju zaisliuku - labai smagus ir originalus. visai neseniai isigijome tokia knygele puses metu ir vyresniems vaikams - puslapiai medziaga aptraukti, visokiu cezanciu dalykeliu, pypsiukas, veidrodelis ir pan. prisiuta - smagumelis!.. dziaugiames ir atsidziaugti negalim.
Viltyte
tiny love tai kiek esu maciusi tai tik zaisliukai sprekiauja, o del kitu prekiu tai net nezinau g.gif
Isila
QUOTE(Kaspare @ 2007 06 14, 13:12)

O Chicco (kaip ir Tinylove) žinau tik žaislus. Reikmenų kūdikiams (buteliukų, jų priedų, šepečių buteliukams plauti, o taip pat visokių dalykėlių į vonią, pvz. termometrų vandeniui, šukų  ir t.t.) neteko matyti.
Papildyta:
o man jau kantrybės pritrūko. sakiau, nusipirksiu dar porą NUK buteliukų, o tą Canpol mesiu lauk. Visa laimė, kad mums niekas nedovanojo.  rolleyes.gif
Papildyta:
Beje, jei jau pradėjome šią temą. Gal užklys kas nors, kas dar neturi pientraukio ar kam tinka Canpol buteliukai.
Galiu dovanoti du Canpol babies pientraukius ir vieną buteliuką (siauras ir aukštas, 240 ml. telpa) ir vieną nenaudotą čiulptuką prie jo.
tongue.gif
*

Chicco yra Dominuke - buteliukai, soskės, termometrai, šaukštukai, indeliai.
mylimuke
QUOTE(Isila @ 2007 07 06, 22:49)
Chicco yra Dominuke - buteliukai, soskės, termometrai, šaukštukai, indeliai.
*

Naudojam Avent buteliukus, zindukus ir tuos indelius. Is canpol saukstukai, seilinukai, termometras, sukytes, barskuciai, ir t.t. Kolkas niekas nesuluzo,nesugedo, siaip esu tikrai patenkinta. Va,uztai nusivyliau Nuko buteliukais. Nors ir parasyta,kad yra oro sistema,bet vistiek zindukas likdavo be oro ir susispausdavo g.gif
Kaspare
QUOTE(mylimuke @ 2007 07 09, 12:21)
Va,uztai nusivyliau Nuko buteliukais. Nors ir parasyta,kad yra oro sistema,bet vistiek zindukas likdavo be oro ir susispausdavo g.gif
*

tai gal tame žinduke "oro sistemos" skylutė nepradurta - užtektų su adata bakstelti, ir praeitų oras. Aš kol kas su NUKu tokių problemų nei turėjau, nei girdėjau.
Isila
QUOTE(mylimuke @ 2007 07 09, 12:21)
Naudojam Avent buteliukus, zindukus ir tuos indelius. Is canpol saukstukai, seilinukai, termometras, sukytes, barskuciai, ir t.t. Kolkas niekas nesuluzo,nesugedo, siaip esu tikrai patenkinta. Va,uztai nusivyliau Nuko buteliukais. Nors ir parasyta,kad yra oro sistema,bet vistiek zindukas likdavo be oro ir susispausdavo g.gif
*

man taip nutiko su tais naujoviškais NUK buteliukais, spjoviau ir grįžom prie senų biggrin.gif
ingeborge
O as likau nepatenkinta Canpol babys iklotais i liemenele. Man pradejo nezieti krutis verysad.gif, niekad nepagalvociau kad nuo iklotu gali taip atsitikti g.gif Teko parduoti kas liko, nusipirkau kitos firmos ir viskas Ok ax.gif
agules
As naudoju maistelio sildytuva, man patinka.
alexxxx
man patinka soskės,rankenėlė naktį šviečia,o vat buteliukų skaičiukai greit nusitrina,o patys soskiai ant buteliuko-liuks,oro vaikas neprisigaudo,o ir yra kelių dydžių skylučių pasirinkimas
Kaspare
QUOTE(agules @ 2007 07 31, 18:56)
As naudoju maistelio sildytuva, man patinka.
*

nukrypsiu nuo temos, bet nors ir turime Philips (dovanotą) maistelio šildytuvą - vis tiek iki šiol pats geriausias šildytuvas - karšto vandens puodelis, į kurį įstatai buteliuką su maisteliu biggrin.gif

o Philips šildytuvą dar laikome tam atvejui, jei kartais keliautume ir nebūtų sąlygų terliotis su karšto vandens puodeliu pvz. mašinoje. Nors itariu, kad taip ir liksime prie karšto vandens puodelio thumbup.gif juolab, kad jis tuo pačiu ir vėsintuvas - kai reikia pieno mišinuką atvėsinti iki gėrimo temperatūros
Perla=)
man Canpol Babies produkcija patinka
Aš tiesiog aš
Man taip pat Canpol Babies labai patinka smile.gif Ypač buteliukai thumbup.gif
strazdanėlė...
QUOTE(Kaspare @ 2007 06 14, 12:12)
O Chicco (kaip ir Tinylove) žinau tik žaislus. Reikmenų kūdikiams (buteliukų, jų priedų, šepečių buteliukams plauti, o taip pat visokių dalykėlių į vonią, pvz. termometrų vandeniui, šukų  ir t.t.) neteko matyti.
*

chicco reikmenų visokiausių yra pirkti maximose, o buteliukų galima rasti vaikų prekių praduotuvėse, tikrai mačiau thumbup.gif
mes naudojam avent buteliukus, šildytuvą thumbup.gif iš canpol tai tik grandinėlę čiulptukui ir barškučius, visai normaliai, nors grandinėlės užsegimas po kurio laiko nulūžo unsure.gif taip pat naudojam čiulptuką canpol, nes kitų dukrytė nepripažino, kuris man asmeniškai nepatiko, nes ta guma greit pakeisdavo savo paviršių g.gif žodžiu man canpols nepatinka schmoll.gif išskyrus barškučius thumbup.gif
Bitute
naudojam canpool čiulptukus.maniškis tik tuos pripažysta thumbup.gif
dovillee
mes turim lavinimo kilimeli Campol Babies pakolkas dar dukryte nedidele tai niekas nei suplyso nei vielos islindo,ziuresim kaip bus toliau.o va tutejom sitos firmos soskes prisegeja tai po keliu savaiciu suluzo,bet turbut jie visi nuo segiojimo neatlaiko blush2.gif turim ir kelis barskucius tai patinka mum jie
Simutee
turim sios firmos tase kudikio daiktams prie vezimelio. Nerealus daiktas. Su izoterminem kisenem, kurios vanduo misinukui iki 4 val islieka siltas. Ir dar vienas nepakeiciamas daiktas- buteliuku sildytuvas.
Isila
QUOTE(dovillee @ 2007 08 14, 00:55)
mes turim lavinimo kilimeli Campol Babies pakolkas dar dukryte nedidele tai niekas nei suplyso nei vielos islindo,ziuresim kaip bus toliau.o va tutejom sitos firmos soskes prisegeja tai po keliu savaiciu suluzo,bet turbut jie visi nuo segiojimo neatlaiko  blush2.gif turim ir kelis barskucius tai patinka mum jie
*

jų barškučiai mum buvo patys pačiausi thumbup.gif
zmonelyte
Is sios firmos gaminiu mums tiko tik ciulptukai.
Inute
Iš šios firmos naudojam buteliukus, nes tik iš jų mano mažė pradėjo gerti, o tai teko visą kolekciją susipirkti (avent, nuby,NUK) ir niekas netiko schmoll.gif dar naudojam žinduko prisegtuką, karuselę thumbup.gif Nepatiko tik šaukštelis, nes bent kolkas jis mums perdidelis ax.gif
Žiezdrė
Balsavau už tai, kad iš esmės esu patenkinta. ax.gif Turim Canpol Babies firmos čiulptukus, segtukus čiulptukams, puodelį su snapeliu, termo lėkštę, šaukštelį, kelis barškučius. Čiulptukų nenaudojam, nes Saulytė jų neima. Todėl jų gerumo negaliu vertinti. Segtuką čiulptukui dukrytė naudoja kaip žaislą. Barškučiai labai jai patinka thumbup.gif Lėkšte ir šaukštėliu aš esu patenkinta, geri ir patogūs daiktai. Puodelis su snapeliu irgi labai patogus, bet po kelių savaičių pradėjo praleisti vandenį. doh.gif
Arsua32
Naudoju buteliukus, nors ciulptukus teko pakeisti i NUK. Puiki produkcija kokybes ir kainos atzvilgiu thumbup.gif
inarazina
smile.gif Man patinka jų produkcija. Naudojam čiulptuką silikoninį su dangteliu, lėkštę prilimpančią ir šaukštelį su šakute, taip pat barškučius. Nebrangu ir kokybiška.
Kirocka
Nebloga firma, tik va man nepatinka ju buteliukai... verysad.gif
Siaip sios firmos naudojam čiulptuką silikoninį su dangteliu, šaukštelį su šakute,kramtuka. Sitom prekem esu patenkinta 4u.gif O visa kita naudojam is chicco firmos, buteliukai ju super ax.gif
snail
mes turim daug šitos firmos barškučiu, kramtuku, buteliuku (tik soske reikejo su nuk keisti) ir esu patenkinta thumbup.gif
Eglute
barskuciai ju tikrai visai neblogi,
tvirtos plasmases ir ne vienas mums nesuluzo thumbup.gif
Essere
Musu pirmasis su Canapol uzaugo, buvom patenkinti, o antrajam kolkas nereikia nei buteliuku, nei ciulptuko, na, nei zaisliuku dar smile.gif
mammka
Šios firmos naudojom tik barškučius,kramtukus.Dabar šaukštelį ir šakutę.Jais buvom patenkinti.
Nežinau tik kokios firmos,bet buvom gave kelis barškučius,nuo kurių dažai nusivalė blink.gif .Spejau pamatyt ankščiau nei vaikas nulaižė doh.gif
baltė
Ne itin gera kokybė, bet ir kainos nedidelės. Turėjome vonios termometrą, kuris po kelių naudojimų sulūžo (pasidalino į dvi dalis doh.gif ), tai sakiau nieko iš šios firmos nebepirksime. Esam gavę dovanų kramtukus - kol kas laiko... unsure.gif
Šiaip labiausiai patinka AVENT, CHICCO ir NUK produkcija.
Abo
QUOTE(Kaspare @ 2007 06 14, 12:12)

O Chicco  žinau tik žaislus. Reikmenų kūdikiams (buteliukų, jų priedų, šepečių buteliukams plauti, o taip pat visokių dalykėlių į vonią, pvz. termometrų vandeniui, šukų  ir t.t.) neteko matyti.

kur jūs gyvenate, jei neteko matyti, aš vaistinėse chicco produkcijos visuomet randu ir daug ką labai sėkmingai naudoju smile.gif Rekomenduoju 4u.gif
Kaspare
QUOTE(Abo @ 2008 01 19, 00:04)
kur jūs gyvenate, jei neteko matyti, aš vaistinėse chicco produkcijos visuomet randu ir daug ką labai sėkmingai naudoju  smile.gif  Rekomenduoju  4u.gif
*

...o gyvenam mes Vilniuje.....
ar aš ko nors nepastebiu?... betgi dažniausiai pastebi tai, kas mėgiama, kas patinka... o į Canpol Babies jau net žiūrėt negaliu - o vien ju produkciją vaistiniu vitrinose matau!!!!

ir, beje, netgi AVENT pientraukių - ir tų tik vaikų prekių parduotuvėse galima įsigyti!
frida
na as naudoju canpol babies pientraukį ir nieko blogo negaliu pasakyti, tiesa buvo toks dalykas nutikęs, kad irgi labai ilgai traukiau pieną, bet ten tokia mazytė detalė buvo nukritus, ja uždėjus vėl viskas thumbup.gif
buteliukai.... mmmm.... nu jo teisybe del to pratekėjimo,tačiau avent buteliukas lygiai taip pat praleidžia ir ner ko čia ta avent produkcija aukštinti,nes su avent pientraukiu piena tenusitraukiau du kartus ir jis sugedo ir nieka snegali pasakyti kas nutiko verysad.gif
tai tiek
deltadu
Man tai labiausiai nepasiseke su Canpol lavinamuoju kilimeliu. Lelius nuplese visa cezancio audinio skiaute.Per siules buvo labai netvirta... verysad.gif Kaina tikrai neatitiko kokybes schmoll.gif Turim dar karusele,bet kadangi lelius ja visai nesidomi, tai dar sveika lotuliukas.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.