Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Canpol Babies produktai
Supermamų klubas > Naudingi patarimai > Vaikų prekės
Pages: 1, 2, 3
skarpe
o man niekas nepades g.gif
Ingna
O mes su Lovi buteliukais neturim jokiu problemu.
mopsiuka
Isbandziau daug ciulptuku pradedant brangesniais avent,tommee tippy ir t.t.,bet dukryte ju nenorejo ciulpti ne pro kur,kol vienos mamytes patarta(kuriai buvo ta pati problema) nusipirkau canpol'o ciulptuka -paprasta lateksini su apvaliu galiuku,kuris "prilipo" is pirmo karto thumbup.gif ,taigi apie canpol ciulptukus galiu atsiliepti tik teigiamai
giedruteliux
Is emes nei kokybes, nei kainos atzvilgiu neturiu nusiskundimuCanpanol babies produkcija. Mane pilnai tenkina visi atributai kuriuos turime wink.gif
zalainga
Giedrutelius, o ka turite is Canpol produkcijos?
Mes naudojames 230mt. talpos daugiafunkciniu buteliuku, kuris yra is minksto silikono ir turi sausksteli ant dangtuko. Man jis patinka, nes nereikia naudoti lekstutes, kurioje buna lieka puse maistelio, tada neturiu kur jo deti. O buteliuka idedu i saldytuva, paskui vel pasiimu, pasildau. Man labai patogu.
O gal kuri mamyte turite neissipilanti puodeli. Mes galvojam ji nusipirkti, tik ar tikrai ten jau niekas neiisipila? ax.gif
_Ice_Tee_
Mes gavom dovanu neissipilanti puoduka. Niekas ten tikrai neissipila, todel vaikas gali ramiai si puoduka tampytis po visus namus ir nereikia bijoti, kad jis nukris ir viskas issipils smile.gif
Sange
O kuri nors mamyte turi Lovi buteliuko sildytuva? Noreciau isgirsti nuomone apie si produkta.
v.vileva
Campol - tik kaip atsarginis variantas, perku tik tada, jei tos prekes kito gamintojo nerandu ar neturiu laiko ieskoti.
giedruteliux
QUOTE(Sange @ 2010 10 14, 17:13)
O kuri nors mamyte turi Lovi buteliuko sildytuva? Noreciau isgirsti nuomone apie si produkta.
*

Dar neturim, bet planuoju pirkti smile.gif Su pirmu vaiku naktimis svajodavau, kad kas nors atsikelia ir pasildo maisteli, nes per tuos sildymus visai miegas isgaruodavo, todel dabar planuoju nusipirkti si sildytuva. Manau superinis jis daiktas o ir kainos atzvilgiu jis nera brangus smile.gif
user posted image
Jurate11
As turiu Canpol pientrauki su pompa, tai tikrai prastas reikalas. Vaistineje vyrui ipirso, kol gulejau ligonineje. Po to teko pirkti AVENT, tai visai kitas reikalas. biggrin.gif Jei pirksite Canpol, tai gal su rankenele ir neblogas turetu butu, bet tik ne su pompa. Visai nera spaudimo, maigai , maigai ta pompa ir keli lasai isbega. schmoll.gif
Spindulia
Turiu sios firmos nosytes aspiratoriu, kai uzklupo rimta sloga, spjoviau ir nusipirkau is vaistines, nes situo visus plaucius pratraukti galima sau ir dar prisivalgai istraukto turinio doh.gif

Taip pat turim padovanotus kelis barskucius... dazai lupasi vos tik vaikas ismoksta rimciau zaisti su zaisliukais doh.gif

Nors yra ir neblogu daikciuku, matyt kaip kas sioje firmoje 4u.gif
giedruteliux
QUOTE(Jurate11 @ 2010 10 21, 11:14)
As turiu Canpol pientrauki su pompa, tai tikrai prastas reikalas. Vaistineje vyrui ipirso, kol gulejau ligonineje. Po to teko pirkti AVENT, tai visai kitas reikalas.  biggrin.gif  Jei pirksite Canpol, tai gal su rankenele ir neblogas turetu butu, bet tik ne su pompa. Visai nera spaudimo, maigai , maigai ta pompa ir keli lasai isbega.  schmoll.gif
*

Su pompa man is vis tie pientraukiai neveiksmingi atrodo, todel as turejau su rankenele Lovi firmos ir visai neblogas jis man buvo smile.gif
Sange
QUOTE(giedruteliux @ 2010 10 18, 12:58)
Dar neturim, bet planuoju pirkti smile.gif Su pirmu vaiku naktimis svajodavau, kad kas nors atsikelia ir pasildo maisteli, nes per tuos sildymus visai miegas isgaruodavo, todel dabar planuoju nusipirkti si sildytuva. Manau superinis jis daiktas o ir kainos atzvilgiu jis nera brangus smile.gif
user posted image
*

Man irgi tas labai imponuoja, kad nereikia specialiai keltis ir sildyti maistelio. Jau nusiziurejau kur galima nusipirkti si Lovi sildytuva tai manau kad imsiu as ji smile.gif
giedruteliux
QUOTE(Sange @ 2010 11 08, 13:36)
Man irgi tas labai imponuoja, kad nereikia specialiai keltis ir sildyti maistelio. Jau nusiziurejau kur galima nusipirkti si Lovi sildytuva tai manau kad imsiu as ji smile.gif
*

O kur tu ji matei pirkti? As tai tik "Baby City" parduotuveje maciau. kazin internete yra kur nors sio produkto?
Sange
QUOTE(giedruteliux @ 2010 11 10, 15:33)
O kur tu ji matei pirkti? As tai tik "Baby City" parduotuveje maciau. kazin internete yra kur nors sio produkto?
*

Internete maciau babymarket.lt parduotuveje ju pirkti, bet taip ju maciau ir "Mazylis", "vaiku miestas" "Cipolinas" parduotuvese.
Butė
Šitas prekinis ženklas - ekonominės, taupančio klasės mirksiukas.gif Kokybės mažai, tačiau kaina taip pat maža.
rutene32
as sios firmos tai tik zaisla ant vezimelio turiu,tai niekuo jis nesiskiria nuo kitu ax.gif
marina86
Daug ka pirkau is Canpol, tai pasidalinsiu nuomone:

1) Ciulptukai - labai geri, patiko, naudojo dukryte nuo pat gimimo

2) Kramtukai, barskuciai, sauksteliai, laikykliai ciulptukui - neturiu kuo skustis, atlieka savo funkcija, viskas tvarkoj

3) Buteliukai - daugiau nepirkciau, man prabegdavo, nepatogu uzsukti, ta gumini ziedeli reikia uzdeti, "uztaikyti" sunku uzsukant. Naudoju dabar Nuk ir Avent buteliukus, daug geresni.

4) Termotasyte - neprireike, tai negaliu ivertint, atidaviau

5) Pientraukis mechaninis - net nezinau is tikruju, kitokio nebandziau, bet sio daugiau nepirkciau. Nepatogu naudoti, nelabai gerai savo fukcija atlieka...

6) Plauku sepetys kudikiui - sepetys kaip sepetys biggrin.gif

7) Sepetys buteliukams plaut - naudojom 4 men, jau nebetinkamas naudot, bet turbut kiti irgi neamzini.
suntea7
Gal kas turit termometrą-žinduką iš Canpool?
Galvoju kokį geriau pirkti: microlife ar canpool babies? g.gif
*Svajone*
QUOTE(suntea7 @ 2011 05 07, 12:51)
Gal kas turit termometrą-žinduką iš Canpool?
Galvoju kokį geriau pirkti: microlife ar canpool babies? g.gif
*

aš neturėjus tokio daikčiuko,bet rinkčiausi greičiausi microlife,nelabai man babycanpol produktai,pigi klasė ir nelabai ilgai panaudosi,bent jau kiek turėjus žaisliukų visi sulūžo doh.gif
lija
turėjau Canpol mechaninį pientraukį - vargeli vargeli - didžiausiam priešui jo nesiūlyčiau (panaudojusi jį porą mėnesių įsigijau nykščio sąnario uždegimą pusmečiui). Bet nėra to blogo, kas neišeitų smile.gif - jo atsikračiusi įsigijau Medelos pientraukį - va čia tai daiktas smile.gif
Bonce
Mes buvom nusipirke Canpol saukstuka (toki minkstu lanksciu galiuku). Teko ismesti, nes baisiai smirdejo unsure.gif
mazuulia
As turiu Canpol babies bonkute, tai irgi reikia atsargiai uzsukti, kad neprabegtu pro sona .. + tas gumunis ciulptukas ant buteliuko labai jau prastas .. Visu pirma parasyta, kad ten nuo 0 iki 6men lygtais, bet labiau manau, kad nuo kokiu 6men ... doh.gif
O ciulptukas tai super, mano vaikui jokie kiti netinka .. schmoll.gif bigsmile.gif
Vygta
Naudojam tik čiulptukus,nes sūnelis kitokių nepripažįsta ax.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.