Nieko blogo apie tą firmą negaliu pasakyt, ką turėjau (buteliuką, kramtuką, , barškučių, čiulptuko grandinėlę, šaukštelius, šepetėlius ir pan.)viskas normaliai laikė.
man tai kazkaip nelabai
silikoninio šaukštelio (kur 1 vnt.) nepatariu perlieti verdančiu vandeniu. mano šaukštelis pasišiaušė ir iškreivėjo, mečiau lauk, nes nebebuvo panašus į šaukštuką. visai patiko (ir vaikui patinka) tie (3 vnt pakuotėje) silikoniniai - sensoriniai šaukštukai - jie reaguoja į šilumą. pats mažiausias šaukšelis puikiai tinka mažuliams, tik pradedantiems primatinimą. tik mūsų šaukštelis nuo morkų tyrės vietoj rožinio tapo morkinis
QUOTE(Zhani @ 2008 04 09, 17:22) silikoninio šaukštelio (kur 1 vnt.) nepatariu perlieti verdančiu vandeniu. mano šaukštelis pasišiaušė ir iškreivėjo, mečiau lauk, nes nebebuvo panašus į šaukštuką. visai patiko (ir vaikui patinka) tie (3 vnt pakuotėje) silikoniniai - sensoriniai šaukštukai - jie reaguoja į šilumą. pats mažiausias šaukšelis puikiai tinka mažuliams, tik pradedantiems primatinimą. tik mūsų šaukštelis nuo morkų tyrės vietoj rožinio tapo morkinis Pas mus tas pats atsitiko. Dar naudojam soskytę, bliudelį, žirklutes, žodžiu, daug to gėrio turim. Iš esmės patenkinta.
Gal kuri žinot, kur galima pirkti vienkartinių Canpol įklotukų į sauskelnes?
mes tai naudojam viska is canpol firmos ir jie mums kuo puikiausiai tinka
naudojam tik barskucius ir kramtukus tai nieko blogo paskyti apie juos negaliu
zaisliukai,sukos
Turim lavinamaji kilimeli, kramtukus, barskucius, termosiuka, saukstelius, lekstute, tai viskuo esu patenkinta
nepatinka buteliukai...nes avent geresni....
Turim buteliuka ir pientrauki, kokybe nekokia
Labai patinka apsaugos stalčiams
Bet patirtis su buteliuku - labai skaudi. Man nuo pirmųjų dukrytės gyvenimo parų trūko pieno. Jo buvo (ir yra) bet nepakankamai. Nors drabužius sutepdavo tas pienukas kaip ereikiant. Turėjau aš ir "pompą" (Avent). Ja kartais pastimuliuodavau papulius, ir šiaip kartais nusitraukdavau pienuko. Kaupdavau šaldytuve, per pusę paros privarvindavau vienam maitinimui. Po to pašildydavau vandens vonelėje ir duodavau. Tai va, vieną rytą MB pašildė tą pienuką ir... blogai užsuko žinduką. Nei jis, nei aš to nepastebėjome. Nespėjo vaikas apžioti "tūtės" - ir visas mano pienelis išbėgo. O taip kruopščiai aš jį rinkau - kaip bitė nektarą, po lašelį. Norėjau, kad bent pirmas dienos maitinimas būtų tik MP. Nesvarbu, kad nupompuotas... Ir teko vargšą kūdikį maitinti chemikalu. Tada išplūdau MB, paleidau į jį netgi puodelį. O čia paskaičiusi sužinojau, kad čia ne jis, o tie prakeikti šiklenkiai kalti, kurie gamina tokius šūdinus butelius
Aš naudoju ir buteliukus ir žaisliukus, ir jokių problem,
tpfu tpfu tpfu
Siandien drauge man pasake, kad canpol firmos sauksteliuose yra melamino. Ant kai kuriu net parasyta MELAMINE made in china. Saviskius jau ismeciau, nors ir be to uzraso
turėjom pientraukį ir buteliukus, bet man nepatiko
mums buteliukas visai tiko, mums jau beveik 9 mėnesiukai, iki šiol maitinu savo pienu, bet jau bandau duot paragaut ir kitokių gėrimų
Negaliu sakyti kad nepatiko, bet tikrai yra geresniu prekiniu zenklu, tik viskas remesi pinigais
Mes naudojam CB buteliukus, bet naudoju tik stiklinius prisiskaičius apie tuos plastikinius visokių blogybių
QUOTE(Laumiux @ 2008 06 26, 00:10) Labai patinka apsaugos stalčiams Bet patirtis su buteliuku - labai skaudi. Man nuo pirmųjų dukrytės gyvenimo parų trūko pieno. Jo buvo (ir yra) bet nepakankamai. Nors drabužius sutepdavo tas pienukas kaip ereikiant. Turėjau aš ir "pompą" (Avent). Ja kartais pastimuliuodavau papulius, ir šiaip kartais nusitraukdavau pienuko. Kaupdavau šaldytuve, per pusę paros privarvindavau vienam maitinimui. Po to pašildydavau vandens vonelėje ir duodavau. Tai va, vieną rytą MB pašildė tą pienuką ir... blogai užsuko žinduką. Nei jis, nei aš to nepastebėjome. Nespėjo vaikas apžioti "tūtės" - ir visas mano pienelis išbėgo. O taip kruopščiai aš jį rinkau - kaip bitė nektarą, po lašelį. Norėjau, kad bent pirmas dienos maitinimas būtų tik MP. Nesvarbu, kad nupompuotas... Ir teko vargšą kūdikį maitinti chemikalu. Tada išplūdau MB, paleidau į jį netgi puodelį. O čia paskaičiusi sužinojau, kad čia ne jis, o tie prakeikti šiklenkiai kalti, kurie gamina tokius šūdinus butelius tai, kad čia ne buteliukas kaltas jūsų atvėju - o tas kas blogai užsuko - žiūrėti reikia
buteliuku neturejom, bet kramtuku, barskuciu, apsaugas kampams, iklotus i liemeneles, liemenele visada naudojom ir dziaugemes
geriausias pientraukis- vaikas
http://laumema.mylivepage.com/image/1724/1...KOKYB%C4%98.jpg
na ant tų žodžių ir še kad nori
http://laumema.mylivepage.com/image/1724/1...pientraukis.jpg nauja nuorodike, nes senoji prapuole..............
teko tureti buteliuka, kokybe tikrai nekokia
naudojam stiklinius canpol babies. turim 5 buteliukus, naudojam 4 men, kol kas viskas
O vat aventas nepatiko
Canpol buteliukų kruvą turime
kramtukai, barskuciai tai
Atkreipkite dėmesį, kad Canpol babies gamina vaikišką produkciją iš melamino. Mes turime tokius dovanotus ir neišpakuotus šaukštus vaikams. Šiuo metu ši firma net nesivargina pažymėti iš ko produkciją gamina. Taigi, būkite atsargios. Mes šią firmą iš tolo apeinam.
vidutiniški produktai. kokybė patenkinama.
na buteliuku nenaudojom, bet kramtukai braskuciai, ziadimu kilimelis, liemeneles viskas OK
naudojom ciulptuka, ir busimam leliukui pirksiu sios firmos ciulputuka
as kazkaip prisibijau sios firmos.. gavom neseniai dovanu soskyte, nu grozis tai super, taip ir norisi naudot, bet va bijau ar nepakenks sukandimui ir siaip
naudojom stiklinius butelaicius, koki 10 turejom, viskas super, o avent buteliukai nepatiko
man jie
As tai nenoriu nieko ginti, bet naudojau CANPOL ir pientrauki ir buteliukus ir kilimeli vaikui zaisti manau pagal kokybes ir kainos santyki normali produkcija. Jeigu ko netenkina pirkite tris kartus brangesnius Avent gaminius, tiesiog kiekvienas pasirenka pagal savo kisene.
Naudojom Canpol barškučius, kramtukus, kilimėlį į vonią, neteko nusivilti
O man jie atrodo nepatikimi, ypač po to indų skandalo apie melaminą. Canpol dubenėlius su karvyte išmečiau
QUOTE(daina 1 @ 2010 01 05, 02:54) O man jie atrodo nepatikimi, ypač po to indų skandalo apie melaminą. Canpol dubenėlius su karvyte išmečiau Apie Aventa'a viena mamyte irgi nelabai koki straipsni buvo idejusi i foruma, tik negaliu rasti dabar taip greit nuorodos. Kad sterilizuojant Avent gaminius issiskiria kazkokia medziaga nuodinga vaikams. As esu uz stiklinius, keramikinius, molinius ir pan. indus vaikams, juk mes suaugusieji nevalgom is plastikiniu leksciu, plastikiniais irankiais. Kazkur esu skaiciusi jog sveikiausia yra valgyti is stikliniu indu su sidabriniais irankiais. To visiems ir linkiu
Šiaip šios firmos prekėm nesiskundžiu, turim ir žaisliukų ir kramtukų ir kilimėlį, viskas kaip ir puiku. Na, bet kas liečia pientraukį, tai tikra tragedija
Mes canpol firmos vaikisku prekiu irgi nemazai turejome, tai ciulptukai, berods buteliukas, lavinimo kilimelis, dar ivairus niekuciai. Nusiskundimu del kokybes neturiu, naudojam ir avent ir kitu firmu prekes, tai man ju kokybe visu panasi, nebent brangesni buna grazesnio dizaino ir pan. Del melamininiu indu, tai pirkau Bebe confort firmos tikrai nepigius indus, ir gal tik po keliu men pastebejau, kad jie 100proc is melamino
Na apie buteliukus, soskes nieko blogo pasakyti negaliu, maniške avent'o silikoninių nei per kur nepripažino, tai canpol babies buvo pats tas
naudojau stiklinius buteliukus, bet juose pienas l. greit atsala-perejom prie plastiko
Gal kas nors matėte kur nors Lietuvoj pirkti tokį daiktą uždėti ant galvos, kad nebėgtų į akis vanduo kai plaukučiai plaunami. Nežinau ar aiškiai parašiau.
as tai turejau daug Canpol produkcijos - kramtukai, braskuciai, ciulptukai irgi geriausi buvo (beje jie pagaminti vokietijoje), dar sauksteliai mums labai patiko - kramtukas ir sauksteliai keiciantys spalva... paskui puodeliai ir indai.. O pientraukio neturejau. Be to kaina Canpol labai gera
Aš turiu buteliuką , bet nepatiko, kad per kelias dienas nusitrynė matavimo skalė, šiaip tai normalus jis.
ar tikrai canpol pientraukiai tokie blogi,as kalbu apie canpol premium jis isvaizda panasus,kaip avento ar jie blogi?noreciau greito atsakymo
Isbandeme sios firmos nemazai prekiu. Barskuciai tikrai neblogi. Turim vandens termometra,tai nepatinka,kad labai jau letai reaguoja i temperaturu skirtumus. Maudant leliuka jauti,kad jau vanduo atveso,bet termometras dar nenukrito... Turim lavinimo kilimeli (gavom dovanu), tai medziagos sintetines, zaisliukai paprasti,daug plastmases, bet leliui visai patinka jame zaisti. Siaip lavinimo kilimeli vertinciau vidutiniskai.
Nusipirkom pabandyt Canpol Babies "Lovi" buteliukus, tai dabar ieskom kuo pakeist, labai prasti. "Soskes" ikrenta i vidu, ir pastoviai misinuko dalis isbega ant maziuko. Gerdamas is siu buteliuku mazius prisisiurbia labai daug oro. Mano supratimu, misinukas per greit teka ir kudikis priverstas ryti ("Soskes" naudojam pagal amziu). |