Tiesiog pasidarė įdomu, ar didelė kofeinomanė pasidariau
Na, žiūrint kokie tie puodeliai. Jei šaukštas kavoje stovi- tai gal ir vieno tokio gana. Aš pavyzdžiui geriu 2-3 didelius. Bet silpnos kavos. Nu tokios kava-siūsia+ dar su pienu. Gal ne per daug sakau? Nemėgstu tos stiprios kavos antpirščio dydžio puodeliuose... brrr..kažkoks koncentratas- tik į veną tokią dozę leistis....
Geriu 2 puodukus gana stiprios kavos be cukraus.
Isvis negeriu kavos. Man geriausia zalia arbata be cukraus.
Man rytinis puodelis kavos, - tai ypatinga ceremonija
Tad geriu tik viena puodeli, ryte ir visada be cukraus
ash ishgeriu 1, max 2, pirma puodeliu geriu darbe sededama chate
Ir as 2 puodelius
, nors galeciau ir 1 isgert
as tai geriu kokius 2 arba 3 puodukus, nes be jos nezinau ka daryciau.
o buna ir daugiau.
5- 8. Buna ir daugiau
Esu karta per kokias 4 val isgerus 15 puodeliu kavos:oh daugiau taip niekada nedarysiu
Mano diena visuomet prasideda nuo kavos puodelio. Niekur neinu ir nieko nepradedu daryti, kol neisgeriu kavos
mano meniu tik balta kava , tirpios kavikės pora šaukštelių + pašildyto pienuko trečdalis puodelio, į dieną apie 2 išmaukiu su kokiu pyragėliu ar sausainiukais. Man tai tam tikra relakso rūšis .
Doma, iš kur parovei tokį paveiksliuką, ar iš savo asm. archyvų, labai jau gundantis ir aš norėčiau
Doma, avaratas geras
as kavos visai negeriu, nebent tenka nakti sedeti prie knygu
sveikos, merginos.
as naujoke mano vyras irgi nera "kavinis", o, va, mano tevai tai be kavos negali
MES SU VYRU NEPAKYLAM IS LOVOS ,KOL KAVOS NEATSIGEREM
Man iki 20 metų kava buvo kažkoks nesuprantamas fu
as geriu tik balta kava
Aš per dieną išgeriu 2-3 puodelius kavos
ash anksciau galedavau nors 8 vakaro ikalt kavos ir eit miegot...
daba tai tik namie ryte geriu "kava siusia" su kondencuotu pienu o juodos kavos ish vis nebegeriu o tu dirbtiniu irgi nemegstu...
O man tinkamo atsakymo nera,nes as isgeriu kokius 5 puodelius per metus
O vat arbatos tai galiu kad ir kibira isgerti,jei skani QUOTE(Padauza @ 2005 01 19, 16:54) sveikos, merginos. as naujoke mano vyras irgi nera "kavinis", o, va, mano tevai tai be kavos negali Sutinku, nė viena nenumirtu be kavos, tačiau mūsų gyvenimas ir yra ritualų komplektas. Visa diena vieni ritualai: pabučiuoti ir pažnaibyti lelių, įlisti į mamų forumą, nusiprausti, išgerti puodelį kitą tirštos espresso kavytės (kitam gal alaus buteliuką ar arbatėlės kvapnios). O visokie gimtadienių šventimai... Svarbu atsirinkti tai, kas labiausiai džiugina širdį.
Tikrai numirciau. Isgeriu 6-8 puodelius per diena.Ir tikrai ne siuses. Ir net ne del pomegio, skonio ar ritualo, o "is reikalo"-spaudimas amzinai "gulintis", tai be kavos-kaip muse ziema.Vis geriau, o ir maloniau, nei vaistus ryti.
Tik espresso, tirsta, mazyciame puodelyje mmm...
Privaloma - bent vienas ryte. Kiti pagal aplinkybes - jei pietauju mieste, jei uzsinoriu po vakarienes namie. Nemegstu nei uzpiltines nei 'siusiuko' is aparatu. Uzpiltine geriu tik is bedos, jei atsiduriu kur toli nuo civilizacijos, nes visai negerus kavos apie pietus pradeda mausti galva - spaudimas prie zemesniuju. Va ir dabar, sedziu po pietu, pabaigtu espresso, ir burnoje toks malonus kavos skonis
Griztant prie kavos poveikio spaudimui....
As nesu tikra, kaip tai susije. Ryte poveiki jauciu - neisgerus pradeda mausti galva, pati apsnudusi. Bet galiu isgerti degutine espresso pries pat einant gulti ir puikiausiai miegoti. Gal mano spaudimas tiek zemas, kad kava tik pakelia ji iki normalaus lygio Beje, nescia gerdavau tik ta viena rytini puodeli. Bet dukra yra tikra espresso fane. Niekas jai, zinoma, jos neduoda, bet jinai nuo pat mazumes net dreba kaip jos nori, vis taikosi bent jau su sauskteliu isgramdyti puodelio dugne nesitirpusi cukru. Sako, kad jai kavos kvapas yra pats pats pats skaniausias QUOTE(Aushrine @ 2005 01 20, 13:04) Tikrai numirciau. Isgeriu 6-8 puodelius per diena.Ir tikrai ne siuses. Ir net ne del pomegio, skonio ar ritualo, o "is reikalo"-spaudimas amzinai "gulintis", tai be kavos-kaip muse ziema.Vis geriau, o ir maloniau, nei vaistus ryti. gerai jau gerai, prispaudėt - ir aš iš tų, kurios numirtų. Po antro trečio puodelio espresso spaudimas pakyla iki 95/55. Bet ne tik dėl spaudimo, man išties skanu.
tik ryte ir būtinai, ne dėl to, kad negaliu prabusti, net ne iš įpročio. Bet jei kavos neišgeriu- vakare visada skauda galvą. Turbūt spaudimas. Tik keista, kad vakare išgertas puodelis jau nepadeda
kartais, kai nėra kavos, tada stiprios žalios arbatos.
Ryte butinai turiu isgerti kavos puodeli,jei neisgeriu visa diena bunu uztinus ir kaip pritrenkta
Negeriu kavos
Niu geriu 1 kart savaitej (kava-siusia), sestadienio rytais su Lietuvos rytu. Taip mane ipratino vyras
nelabai isheina prabalsuot - isgeriu iki dvieju puodeliu
puse didelio puodo ryte-daugiau neiveikiu
O as nelabai galiu gerti juoda kava - kazkoks negerumas buna po to, galva sunki...
o as esu is tu, kurie negeria kavos isvis. as renkuosi arbata ir pliaupiu jos kiekviena proga
na kokius 8 puodukus ir tikrai ne mažiau.puodukai maži,man iš dideliu gert neskanu,bet kava turi but stipri.vyras sako kad esu kavos amaneke,bet mažiau gert neišeina.
Puodelių (tiksliau puodų
Ir ne lašo mineralinio vandens. Tai į vakarą taip savo organizmo būna gaila. Svarbiausia, kad man ta kava ir nebūtina, galiu jos negerti mėnesiais.
Kavą pradėjau gerti...tik nustojus maitinti vaiką
mano kavos norma 2-3 kruzai. Ryte kavute butina, nes sutvarko viduriukus
be kavos ne dienos, taciau kai laukiausi, kavos kvapo tuo labiau ir skonio negalejau pernest
anksciau isgerdavau 5-6 puodelius stiprios kavos, dabar sumazinau max. 3 puodeliai
Pas mane žemas kraujospūdis, tad be kavos negaliu nė dienos
Tiesa, įdomu būtų sužinoti kokia kavą jūs dažniausiai geriate?
cia tarp kitko - ar zinojot, kad juoda kava be cukraus suteikia energijos, o su cukrumi - gerina nuotaika...
Per visa nestuma i kava negalejau nei paziureti.
|