Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Kiek kavos puodelių per dieną išgeriate?
Supermamų klubas > Mūsų namai > Kulinarinės idėjos > Gėrimai
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Dafnė
Tiesiog pasidarė įdomu, ar didelė kofeinomanė pasidariau smile.gif . Kaip manote 2-3 puodeliai kavos, norma?
asfaltuota
Na, žiūrint kokie tie puodeliai. Jei šaukštas kavoje stovi- tai gal ir vieno tokio gana. Aš pavyzdžiui geriu 2-3 didelius. Bet silpnos kavos. Nu tokios kava-siūsia+ dar su pienu. Gal ne per daug sakau? Nemėgstu tos stiprios kavos antpirščio dydžio puodeliuose... brrr..kažkoks koncentratas- tik į veną tokią dozę leistis....
Libra
Geriu 2 puodukus gana stiprios kavos be cukraus.
Ede
yess.gif Per diena pati ta norma 2puodeliai kavos(normalios,ne siuskos),nes jei surizikuoju isgerti trecia,tai jau sirdela klapset pradeda beee.gif
Brazile
Isvis negeriu kavos. Man geriausia zalia arbata be cukraus. brunette.gif
Li ute
Man rytinis puodelis kavos, - tai ypatinga ceremonija smile.gif kuria prasideda kiekviena diena. Man jis butinas, kad atsibusciau, o kartu ir susikaupciau naujiems darbams smile.gif
Tad geriu tik viena puodeli, ryte ir visada be cukraus biggrin.gif
Bureja
ash ishgeriu 1, max 2, pirma puodeliu geriu darbe sededama chate 4u.gif man tai malonumas tongue.gif tongue.gif
doma_
Ir as 2 puodeliususer posted image, nors galeciau ir 1 isgert ax.gif Svarbiausia ryte isgert, nes kitaip nepabundu ir vaikscioju kaip zombisuser posted image
Lukutis
as tai geriu kokius 2 arba 3 puodukus, nes be jos nezinau ka daryciau.
o buna ir daugiau.
uups
5- 8. Buna ir daugiau blush-anim-cl.gif Geriu tik stipria arba espresso.Arba cappuccino.
Esu karta per kokias 4 val isgerus 15 puodeliu kavos:oh daugiau taip niekada nedarysiu schmoll.gif
Krisla
Mano diena visuomet prasideda nuo kavos puodelio. Niekur neinu ir nieko nepradedu daryti, kol neisgeriu kavos smile.gif Paprastai tas rytinis ir buna vienintelis per diena isgertas kavos puodelis, bet kartais tenka isgerti ir antra - jei kur nors tenka i svecius uzsukti, ar kavineje pried deserto, zodziui, pasitaiko smile.gif
Lukutis
QUOTE(uups @ 2005 01 19, 14:59)
5- 8. Buna ir daugiau blush-anim-cl.gif Geriu tik stipria arba espresso.Arba cappuccino.
Esu karta per kokias 4 val isgerus 15 puodeliu kavos:oh  daugiau taip niekada nedarysiu schmoll.gif
*

nu bet tu ir duodi 15 puodeliu, ar sirdis neklapsejo?
doma_
QUOTE(uups @ 2005 01 19, 14:59)
*

Ir kaip savijauta? nieko?
grafienė
mano meniu tik balta kava , tirpios kavikės pora šaukštelių + pašildyto pienuko trečdalis puodelio, į dieną apie 2 išmaukiu su kokiu pyragėliu ar sausainiukais. Man tai tam tikra relakso rūšis .
grafienė
Doma, iš kur parovei tokį paveiksliuką, ar iš savo asm. archyvų, labai jau gundantis ir aš norėčiau blush2.gif
uups
QUOTE(Lukutis @ 2005 01 19, 13:07)
nu bet tu ir duodi 15 puodeliu, ar sirdis neklapsejo?
*

nakti nuosirdziai maniau kad mirsiu nuo shirdies 'uzhkalimo'. Uzmigt nepavyko ir dar pora dienu po to jautesi pasekmes,- klapsejo shirdis ir drebejo rankos. Po to kuri laika negeriau kavos tongue.gif
Lukutis
QUOTE(uups @ 2005 01 19, 16:06)
nakti nuosirdziai maniau kad mirsiu nuo shirdies 'uzhkalimo'. Uzmigt nepavyko ir dar pora dienu po to jautesi pasekmes,- klapsejo shirdis ir drebejo rankos.  Po to kuri laika negeriau kavos tongue.gif
*

hah.gif hah.gif hah.gif hah.gif
Li ute
Doma, avaratas geras blush-anim-cl.gif net jaudina ax.gif
moda

as kavos visai negeriu, nebent tenka nakti sedeti prie knygu sad.gif o ir arbata labai labai retai geriu beee.gif
Padauza
sveikos, merginos.

as naujoke blush-anim-cl.gif , kuri negeria kavos ...
mano vyras irgi nera "kavinis", o, va, mano tevai tai be kavos negali schmoll.gif manau, kavos gerimas kartais buna savotiskas ritualas. na, kaip tai kai kuriems buna parukymas: suseda kartu , isgeria kavutes, bla bla bla ... na, gal as ir klystu? smile.gif
luga
MES SU VYRU NEPAKYLAM IS LOVOS ,KOL KAVOS NEATSIGEREM smile.gif NA JIS DAZNIAU MAN ATNESA,BET IR AS JAM KARS NUO KARTO ATNESU.O DOZE 1-2 PUODELIAI ,BET PRIE JOS BUTINAI brunette.gif
Dafnė
Man iki 20 metų kava buvo kažkoks nesuprantamas fu schmoll.gif . Kol studentavimo laikais per vieną tokią neblogą sesiją pradėjo svaigti galva. Pasimatavau spaudimą- ogi 40/80 doh.gif. Kaip kas suabejojo kaip čia aš iš viso gyva biggrin.gif . Na ir prasidėjo mano rytinė kava- kaip vaistukai. Iš pradžių į tokį nemažą puodelį dėdavau pusę šaukštuko ir dar gerokai šliūkšteldavau pieno. biggrin.gif Nelabai skaniai gėrėsi, bet galvos svaigimas praėjo, spaudimas normalizavosi thumbup.gif . O po to gi žūru kad vis skaniau ir skaniau, kad vis stipresnę geriu. Bet dabar ties 2-3 puodeliais per dieną ir sustojau. Tik bėda, kad kaip jau kelios rašė, jaučiu priklausomybę kavai. Jei iš ryto jos neišgeriu, tai apie 12 val toks galvos skausmelis pareina, kad nėra kur dėtis. Va ką reikės patapus nestuke.gif daryti, neaišku blink.gif . Juk vis gi lėliukui nėra labai sveika kava. doh.gif
Tutsi
as geriu tik balta kava ax.gif ryte ji mane atgaivina blush2.gif dazniausiai tai buna vienas vienintelis puodelis per diena, kartais darbe dar isgeriu puodeli 3in1 kavos arba kokioj kavinej Latte kavos ax.gif
dadaida
QUOTE(moda @ 2005 01 19, 16:50)
as kavos visai negeriu, nebent tenka nakti sedeti prie knygu  sad.gif  o ir arbata labai labai retai geriu  beee.gif
*

o tai ka tu geri? as kavos irgi negeriu tongue.gif bet arbata tai geriu
Armana
Aš per dieną išgeriu 2-3 puodelius kavos ax.gif Bet iš ryto geriu ne kavą, bet arbatą.
filifjonka
ash anksciau galedavau nors 8 vakaro ikalt kavos ir eit miegot... biggrin.gif
daba tai tik namie ryte geriu "kava siusia" su kondencuotu pienu rolleyes.gif man kazkaip rytais saldaus norisi....
o juodos kavos ish vis nebegeriu schmoll.gif darbe kazkaip atsigeriau... daba ziuret nebegaliu. blink.gif
o tu dirbtiniu irgi nemegstu... unsure.gif
Mirabela
O man tinkamo atsakymo nera,nes as isgeriu kokius 5 puodelius per metus tongue.gif
O vat arbatos tai galiu kad ir kibira isgerti,jei skani blush-anim-cl.gif
pokemonas
QUOTE(Padauza @ 2005 01 19, 16:54)
sveikos, merginos.

as naujoke  blush-anim-cl.gif , kuri negeria kavos ...
mano vyras irgi nera "kavinis", o, va, mano tevai tai  be kavos negali  schmoll.gif manau, kavos gerimas kartais buna savotiskas ritualas. na, kaip tai kai kuriems buna parukymas: suseda kartu , isgeria kavutes,  bla bla bla ...  na, gal as ir klystu?    smile.gif
*

Sutinku, nė viena nenumirtu be kavos, tačiau mūsų gyvenimas ir yra ritualų komplektas. Visa diena vieni ritualai: pabučiuoti ir pažnaibyti lelių, įlisti į mamų forumą, nusiprausti, išgerti puodelį kitą tirštos espresso kavytės (kitam gal alaus buteliuką ar arbatėlės kvapnios). O visokie gimtadienių šventimai... Svarbu atsirinkti tai, kas labiausiai džiugina širdį.
Aushrine
Tikrai numirciau. Isgeriu 6-8 puodelius per diena.Ir tikrai ne siuses. Ir net ne del pomegio, skonio ar ritualo, o "is reikalo"-spaudimas amzinai "gulintis", tai be kavos-kaip muse ziema.Vis geriau, o ir maloniau, nei vaistus ryti.
doma_
QUOTE(-ienė @ 2005 01 19, 16:06)
Doma, iš kur parovei tokį paveiksliuką, ar iš savo asm. archyvų,  labai jau gundantis ir aš norėčiau  blush2.gif
*

Savo uzsidejau megalol.gif
Maite
Tik espresso, tirsta, mazyciame puodelyje mmm...
Privaloma - bent vienas ryte. Kiti pagal aplinkybes - jei pietauju mieste, jei uzsinoriu po vakarienes namie.
Nemegstu nei uzpiltines nei 'siusiuko' is aparatu. Uzpiltine geriu tik is bedos, jei atsiduriu kur toli nuo civilizacijos, nes visai negerus kavos apie pietus pradeda mausti galva - spaudimas prie zemesniuju.

Va ir dabar, sedziu po pietu, pabaigtu espresso, ir burnoje toks malonus kavos skonis tongue.gif
Maite
Griztant prie kavos poveikio spaudimui....
As nesu tikra, kaip tai susije. Ryte poveiki jauciu - neisgerus pradeda mausti galva, pati apsnudusi. Bet galiu isgerti degutine espresso pries pat einant gulti ir puikiausiai miegoti.
Gal mano spaudimas tiek zemas, kad kava tik pakelia ji iki normalaus lygio blink.gif

Beje, nescia gerdavau tik ta viena rytini puodeli. Bet dukra yra tikra espresso fane. Niekas jai, zinoma, jos neduoda, bet jinai nuo pat mazumes net dreba kaip jos nori, vis taikosi bent jau su sauskteliu isgramdyti puodelio dugne nesitirpusi cukru. Sako, kad jai kavos kvapas yra pats pats pats skaniausias biggrin.gif
pokemonas
QUOTE(Aushrine @ 2005 01 20, 13:04)
Tikrai numirciau. Isgeriu 6-8 puodelius per diena.Ir tikrai ne siuses. Ir net ne del pomegio, skonio ar ritualo, o "is reikalo"-spaudimas amzinai "gulintis", tai be kavos-kaip muse ziema.Vis geriau, o ir maloniau, nei vaistus ryti.
*

gerai jau gerai, prispaudėt - ir aš iš tų, kurios numirtų. Po antro trečio puodelio espresso spaudimas pakyla iki 95/55. Bet ne tik dėl spaudimo, man išties skanu.
Kazimiera d'Artanjan
tik ryte ir būtinai, ne dėl to, kad negaliu prabusti, net ne iš įpročio. Bet jei kavos neišgeriu- vakare visada skauda galvą. Turbūt spaudimas. Tik keista, kad vakare išgertas puodelis jau nepadeda unsure.gif
kartais, kai nėra kavos, tada stiprios žalios arbatos.
vanilla_ice
Ryte butinai turiu isgerti kavos puodeli,jei neisgeriu visa diena bunu uztinus ir kaip pritrenkta sad.gif Kartais isgeriu per diena 2 ar tris,bet nedaugiau,nes sirdele pradeda tabaluotis blink.gif nesu didele kofemane schmoll.gif
Night
Negeriu kavos smile.gif
Niu geriu 1 kart savaitej (kava-siusia), sestadienio rytais su Lietuvos rytu. Taip mane ipratino vyras tongue.gif
ragnez
nelabai isheina prabalsuot - isgeriu iki dvieju puodeliu wink.gif ne daugiau wink.gif

snoopy
puse didelio puodo ryte-daugiau neiveikiu smile.gif ir butinai su pienu...Niekada nebuvau kavos megeja, bet buvo visokiu "faziu". smile.gif
Kveli
O as nelabai galiu gerti juoda kava - kazkoks negerumas buna po to, galva sunki... sad.gif Nors siaip mano spaudimas zemas, tai man kava neturetu kenkti. Tik retkarciais isgeriu kapucino kavos arba Latte.
Isila
o as esu is tu, kurie negeria kavos isvis. as renkuosi arbata ir pliaupiu jos kiekviena proga biggrin.gif o kavos ne laso, net kavos su pienu ninini. na, vienintelis galimas varintas Capucino blush2.gif
bravada
na kokius 8 puodukus ir tikrai ne mažiau.puodukai maži,man iš dideliu gert neskanu,bet kava turi but stipri.vyras sako kad esu kavos amaneke,bet mažiau gert neišeina.
SuperMama
Puodelių (tiksliau puodų tongue.gif ) kiekis tiesiogiai priklauso nuo forumo lūžimų per dieną. Kartais iki 6...
Ir ne lašo mineralinio vandens. Tai į vakarą taip savo organizmo būna gaila. cry.gif
Svarbiausia, kad man ta kava ir nebūtina, galiu jos negerti mėnesiais. cool.gif
Zvirbliuke
Kavą pradėjau gerti...tik nustojus maitinti vaiką biggrin.gif Anksčiau kavos skonis man būdavo bjaurus schmoll.gif Dabar geriu gana silpną, bet daug - 5 puodeliai per dieną - norma. Kadangi spaudimas žemas, labai padeda "aktyvizuotis" smile.gif
Christa
mano kavos norma 2-3 kruzai. Ryte kavute butina, nes sutvarko viduriukus blush-anim-cl.gif (zinot studentiskas racionas nera turtingas). O paskui geriu is noro pasilepint.. tongue.gif .
jance
be kavos ne dienos, taciau kai laukiausi, kavos kvapo tuo labiau ir skonio negalejau pernest schmoll.gif , kai pagimdziau, vel viskas grizo i "pradine padeti", 2-3 puodeliai per diena smile.gif
xenzy
anksciau isgerdavau 5-6 puodelius stiprios kavos, dabar sumazinau max. 3 puodeliai smile.gif
Nilka
Pas mane žemas kraujospūdis, tad be kavos negaliu nė dienos tongue.gif Per dieną išgeriu bent 2, 3 puodelius. Kažkaip akyse prašviesėja ir šiaip daugiau energijos atsiranda.
Nilka
Tiesa, įdomu būtų sužinoti kokia kavą jūs dažniausiai geriate?
jance
cia tarp kitko - ar zinojot, kad juoda kava be cukraus suteikia energijos, o su cukrumi - gerina nuotaika... biggrin.gif
peledziuke
Per visa nestuma i kava negalejau nei paziureti. doh.gif O dabar vienas puodukas ryte+ supermama=geros dienos pradzia!!!!! thumbup.gif wub.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.