Ka manote?
Sveikos mamytes,ar bandete duoti savo vaikiukams kreveciu?Mano dukrytei dabar 1,3men.bandziau duoti kreveciu,labai skaniai valge,aisku daviau su saiku,bet nesu isitikinusi ar galima tokio amziaus kleckui jas valgyti.
Ka manote?
Mano dukrytes pats megstamiausias valgis-karaliskos krevetes(dar tigrinem jas kiti vadina) .Vienintelis patiekalas kurio niekada nebrokina
ruosiu ivairiai..pirma jas iskepu,paskui i koki darzoviu troskini...arba aplamai vienas su bulka kemsa taip pat megsta sriuba su krabu lazdelem ir koncervuotais kokuruzais
Esu davus kelis kartus paragauti ir labai patiko. Tikrai nemanau, kad gali krevetes pakenkti vaiko skrandukui. Juk viso juros gerybes yra labai sveikos.Bent as taip manau.
Aciu mamytes uz pasisakymus!!!
Krevetės tai tas pats kaip ir žuvis, ir pakenkti neturėtų, manau galima duoti nuo tada kaip ir žuvį. Maniškė nelabai mėgsta, nes ir žuvies nevalgo, bet jei norėtų tai ir duočiau
O as nemegstu ju pati, tai nesugalvojau dar ir mazajai pasiulyti.
Aš daviau. Patiko. Dažnai neduodu
Dar nedaviau, reikes pameginti
Aš savo mažiui krevečių duodu maždaug nuo 1,5metų ir iki dabar
Pati dar nevalgius
Aš tai nemėgstu nors vaikams daviau viena karta paragauti svečiuose ir nepatyko
Daviau paragauti - atsisake...nepatiko...
Dar nebandžiau, bet manu reiks pabandyti duoti
Ir as jau nuo metuku daviau krevetes valgyt, tai labai patiko ir dabar patinka! Be to turi daug kalcio.
Mes su vyru labai jas mėgstam. Nekartą siūliau sūnui. Atsisakė. Matyt išvaizda nepatiko
kartą močiutė davė tai susiraukė ir išspjovė lauk
Labai patinka
Mums patinka
Dar vyras parveza omaru-tai tada ![]() Va ka mes dar valgem
Kažkaip net nepagalvojau apie krevetes,bet būtinai reiks pabandyti duoti.Juk jūros gėrybės labai sveika
Mano maziuke irgi labai megsta kreveciu paskanauti. Megsta ir krabu lazdeles, bet as jai nelabai duodu, nes man tos lazdeles labai jau nenaturalios atrodo
as pati ju nevalgau ir aplamai man ju gali nebuti, nors vyras valgo su malonumu, bet dukrai kol kas as ju nedaviau, o ir nezinau kaip jas reiktu ruosti
as pati ju nevalgau,taigi ir dukryte neragauja
as nemegstu
Nu mes dar neragavom tokių dalykelių..
Kol kas nedaviau, bet nežinau, jei pasiūlyčiau, turbūt patiktų
Daviau,bet manosios reakcija
Mano panele labai jas megsta, tai ir duodu bet su saiku
duodam ir krevečių ir krabų lazdelių
Karta bande ,paragavo ir isspjove
as labai jas megstu ir manajam patinka o vaikui kad duoti valgyti net nepagalvojau reiks duot paragaut
Na musu maze tai labai megsta tik pamato tai jau rekia kad reikia valgyti
na dar nedaviau
Aš nei pati jų nesu ragavusi. Dukrytė taip pat.
mano pupai taip pat patiko kuomet daviau.tik va siandien kaip tik parduotuvej paskaiciau sudeti yra bent pora konservantu,bent jau tose kur indeliuse su surymu
nu maniske tai nuo tevo neatstoja kai sis su aluciu uzkandziauja
tik ragavo, siaip patiko bet dar pastoviai neduodam
QUOTE(gutute @ 2008 02 18, 02:46) nu maniske tai nuo tevo neatstoja kai sis su aluciu uzkandziauja pas mus tas pats
Duodu, bet nevalgo
Duodu kartais ir skaniai valgo. Jos daznai alergizuoja vaikus, bent usa liepia palaukt su juros gerybem. Mums dare alergijos testa konkreciai krevetem, nealergiskos, uztai ir valgom. Tiesa, jos turi daug maziau kenksmingo gyvsidabrio nei kitos juros gerybes, tai irgi pliusas
Papildyta: QUOTE(agnerici @ 2008 02 10, 11:25) mano pupai taip pat patiko kuomet daviau.tik va siandien kaip tik parduotuvej paskaiciau sudeti yra bent pora konservantu,bent jau tose kur indeliuse su surymu Geriausia pirkt zalias ( pilkos spalvos buna) isgliaudytas, tai ant sviestuko pakepu pora minuciu kol paruzaveja, sau dar citrinos uzsilasinu. Valgom skaniausiai ir vaiko netroskina nuo druskos
Mano dukrytė labai mėgsta krevetes, duodam, nes ji nealergiška.
Duoda kreveciu. Jas gi sveika valgyti kaip zuvi, vis gi juros gerybes.
Patinka, bet gauna su saiku.
Kai gyvenom Londone valgydavo vaikiai, labai patiko..
O kai grizom gyvent i Lt nebevalgom, nes suryme- neskanu del pacio surymo, o saldytos kai atsyla kazkokios 'popierinio' skonio.. tai nebevalgom...
bandem duoti, tai suko galva i sona.O kai ikisom i burna tai pradejo ziaukcioti ir vemti
Labai retai ir patys valgom, o kai valgom ir ji su mumis
Kartais valgo
as kazkaip aplink nezinau nei vieno vaiko kuris nemegtu kreveciu
maniske viena kita suvalgo,bet neperlabiausei megsta
|