Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Krevetės
Supermamų klubas > Motinystė ir tėvystė > Vaikų mityba > Mažylio nuo 1 metų meniu
Pages: 1, 2
zara**
Sveikos mamytes,ar bandete duoti savo vaikiukams kreveciu?Mano dukrytei dabar 1,3men.bandziau duoti kreveciu,labai skaniai valge,aisku daviau su saiku,bet nesu isitikinusi ar galima tokio amziaus kleckui jas valgyti.
Ka manote? mirksiukas.gif
Manaska
Mano dukrytes pats megstamiausias valgis-karaliskos krevetes(dar tigrinem jas kiti vadina) .Vienintelis patiekalas kurio niekada nebrokina biggrin.gif duodu i savaite 2 kartus tikrai...
ruosiu ivairiai..pirma jas iskepu,paskui i koki darzoviu troskini...arba aplamai vienas su bulka kemsa
taip pat megsta sriuba su krabu lazdelem ir koncervuotais kokuruzais thumbup.gif na sita tai perku gatava blush2.gif (ty.kai uzsisakom valgyt is restorano vietinio) bet reiktu kada ir paciai pabandyt pravirt g.gif
monce*
Esu davus kelis kartus paragauti ir labai patiko. Tikrai nemanau, kad gali krevetes pakenkti vaiko skrandukui. Juk viso juros gerybes yra labai sveikos.Bent as taip manau. blush2.gif
zara**
Aciu mamytes uz pasisakymus!!! mirksiukas.gif Galesiu nedvejodama duoti dar karteli,bentjau pora kart per savaite g.gif !
Nicke
Krevetės tai tas pats kaip ir žuvis, ir pakenkti neturėtų, manau galima duoti nuo tada kaip ir žuvį. Maniškė nelabai mėgsta, nes ir žuvies nevalgo, bet jei norėtų tai ir duočiau biggrin.gif
ryyd
O as nemegstu ju pati, tai nesugalvojau dar ir mazajai pasiulyti.
Isila
Aš daviau. Patiko. Dažnai neduodu ax.gif
Margarita 25
Dar nedaviau, reikes pameginti
elve
Aš savo mažiui krevečių duodu maždaug nuo 1,5metų ir iki dabar smile.gif nes labai jas mėgsta. Duoti aišku, reikėtų su saiku, nes krevetėse-baltymai, gali sustoti skrandukas
Wildberry
Pati dar nevalgius doh.gif blush2.gif Tai ir mažei ju neragavus ir jauciu dar ilgai neragaus bigsmile.gif
Austre 123
Aš tai nemėgstu nors vaikams daviau viena karta paragauti svečiuose ir nepatyko schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif
Ikulia
Daviau paragauti - atsisake...nepatiko... rolleyes.gif
ingere
Dar nebandžiau, bet manu reiks pabandyti duoti smile.gif
tytuka
Ir as jau nuo metuku daviau krevetes valgyt, tai labai patiko ir dabar patinka! Be to turi daug kalcio.
Nireglina
Mes su vyru labai jas mėgstam. Nekartą siūliau sūnui. Atsisakė. Matyt išvaizda nepatiko lotuliukas.gif Jis apskritai dėl maisto yra didžiulis konservatorius.
*Lina*
kartą močiutė davė tai susiraukė ir išspjovė lauk
zuasta
Labai patinka tongue.gif
Gulia
Mums patinka thumbup.gif
Dar vyras parveza omaru-tai tada essen.gif thumbup.gif
Gulia
user posted image

Va ka mes dar valgem
astoldita
Kažkaip net nepagalvojau apie krevetes,bet būtinai reiks pabandyti duoti.Juk jūros gėrybės labai sveika thumbup.gif
nnn
Mano maziuke irgi labai megsta kreveciu paskanauti. Megsta ir krabu lazdeles, bet as jai nelabai duodu, nes man tos lazdeles labai jau nenaturalios atrodo
inga-uk
as pati ju nevalgau ir aplamai man ju gali nebuti, nors vyras valgo su malonumu, bet dukrai kol kas as ju nedaviau, o ir nezinau kaip jas reiktu ruosti g.gif
mamiux
as pati ju nevalgau,taigi ir dukryte neragauja ax.gif
^Braškytė^
as nemegstu schmoll.gif vyras nemegsta schmoll.gif man ju isvis gali nebuti ,tai maziui net ir niekad nebandziau duoti todel kad mes ju net neperkam g.gif
Basic
Nu mes dar neragavom tokių dalykelių.. smile.gif
selinga
QUOTE(tytuka @ 2007 06 29, 17:49)
Ir as jau nuo metuku daviau krevetes valgyt, tai labai patiko ir dabar patinka! Be to turi daug kalcio.
*

O kaip ruosiat krevetes?Perkat saldytas ar uzpiltas kokiu marinatu?
inteja
Kol kas nedaviau, bet nežinau, jei pasiūlyčiau, turbūt patiktų smile.gif
Sally
QUOTE(inteja @ 2008 01 07, 15:46)
Kol kas nedaviau, bet nežinau, jei pasiūlyčiau, turbūt patiktų smile.gif
*

mes daveme paragauti virtas,bet nepatiko ir dziaugiuosi....tokiu delikatesu dar prisivalgys kaip ir saldumynu ateityje biggrin.gif
Aime
Daviau,bet manosios reakcija schmoll.gif
smalsuteklp
Mano panele labai jas megsta, tai ir duodu bet su saiku thumbup.gif
sandrilt
duodam ir krevečių ir krabų lazdelių 4u.gif
Auksesmama
Karta bande ,paragavo ir isspjove schmoll.gif matyt nepatiko,tai ir nesiulau daugiau schmoll.gif o stai krabu lazdeles jai tinka thumbup.gif
deivydukomama
as labai jas megstu ir manajam patinka o vaikui kad duoti valgyti net nepagalvojau reiks duot paragaut
viilmute
Na musu maze tai labai megsta tik pamato tai jau rekia kad reikia valgyti thumbup.gif
kristinka
na dar nedaviau schmoll.gif patys jokio noro nepareiske paragauti ,tai ir nesiulau schmoll.gif
vaivos juosta
Aš nei pati jų nesu ragavusi. Dukrytė taip pat.
agnerici
mano pupai taip pat patiko kuomet daviau.tik va siandien kaip tik parduotuvej paskaiciau sudeti yra bent pora konservantu,bent jau tose kur indeliuse su surymu verysad.gif
gutute
nu maniske tai nuo tevo neatstoja kai sis su aluciu uzkandziauja drinks_cheers.gif tik duok ir duok,na o jau nakti tai istroskus buna!gaauk neduodam,kokias 4 ax.gif
Dianaa
tik ragavo, siaip patiko bet dar pastoviai neduodam smile.gif
nanainis
QUOTE(gutute @ 2008 02 18, 02:46)
nu maniske tai nuo tevo neatstoja kai sis su aluciu uzkandziauja drinks_cheers.gif tik duok ir duok,na o jau nakti tai istroskus buna!gaauk neduodam,kokias 4 ax.gif
*

pas mus tas pats mirksiukas.gif as ju labai nemegstu, o stai vyras su drinks_cheers.gif visada turi ir sunaus tada neatsikrato-vaikui kaip isbadejusiam akys lipa lauk lotuliukas.gif ciumpa is ranku, nekramtes nuryja, seka teti kada kitos krevetes sieks biggrin.gif
Babe
Duodu, bet nevalgo smile.gif
Nita
Duodu kartais ir skaniai valgo. Jos daznai alergizuoja vaikus, bent usa liepia palaukt su juros gerybem. Mums dare alergijos testa konkreciai krevetem, nealergiskos, uztai ir valgom. Tiesa, jos turi daug maziau kenksmingo gyvsidabrio nei kitos juros gerybes, tai irgi pliusas thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(agnerici @ 2008 02 10, 11:25)
mano pupai taip pat patiko kuomet daviau.tik va siandien kaip tik parduotuvej paskaiciau sudeti yra bent pora konservantu,bent jau tose kur indeliuse su surymu verysad.gif
*

Geriausia pirkt zalias ( pilkos spalvos buna) isgliaudytas, tai ant sviestuko pakepu pora minuciu kol paruzaveja, sau dar citrinos uzsilasinu. Valgom skaniausiai ir vaiko netroskina nuo druskos mirksiukas.gif
Keiti
Mano dukrytė labai mėgsta krevetes, duodam, nes ji nealergiška.
Amelita
Duoda kreveciu. Jas gi sveika valgyti kaip zuvi, vis gi juros gerybes.

Patinka, bet gauna su saiku.
Žūžū
Kai gyvenom Londone valgydavo vaikiai, labai patiko..
O kai grizom gyvent i Lt nebevalgom, nes suryme- neskanu del pacio surymo, o saldytos kai atsyla kazkokios 'popierinio' skonio.. tai nebevalgom... sad.gif
nijako
bandem duoti, tai suko galva i sona.O kai ikisom i burna tai pradejo ziaukcioti ir vemti doh.gif
diva3
Labai retai ir patys valgom, o kai valgom ir ji su mumis smile.gif
Zuikis-Puikiss
Kartais valgo
varhay
as kazkaip aplink nezinau nei vieno vaiko kuris nemegtu kreveciu lotuliukas.gif visi mazyliai kuriuos pazystu kerta jas net ausys linksta lotuliukas.gif
*ssuzzi*
maniske viena kita suvalgo,bet neperlabiausei megsta schmoll.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.