Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Rudas dryžis per pilvą
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Po gimdymo
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
kipshiuke
Labutis smile.gif .Visai neseniai susilaukiau dukrytes. Viskas gerai, tik labai nepatinka ta atsiradusi "negro juosta" per pilva. Diskutuojam su mamytem, bet taip ir nezinom, kada gi ji isnyks? Ir ar galima eiti i soliariuma, kol ji vis dar yra? Kad po to kokia deme visam laikui vietoj jos neliktu schmoll.gif .Pasidalinkit savo patirtimi, Mielosios smile.gif
kregždutė
Su pirmu 2.gif nebuvo, o su antru atsirado. Po gimdymo gan gerai matėsi, o dabar jau 8 mėn vaikučiui ir jau nėra. Pradingo palaipsniui. Tai pigmentas, gali nėštumo metu paryškėti strazdanos, taškeliai, atsirasti dėmelių ir, aišku, atsiranda ta juosta.
Dėl soliariumo nžn, bet gal nekenkia? Nuo soliariumo apskritai paryškėja pigmentas, bent jau man, tai nesilankau visai.
Viktute
Ir pas mane ta "bjaurybe" yra sad.gif Viskas butu gerai. Ir pilvas dar pakenciamas, bet ta juosta.... Su soliariumu gal palukek. Siaip pas mane jau po truputi svieseja "ta nesamone". Neseniai pradejau tepti AVON losjonu lyginanciu kuno odos spalva. Jauciu, kad nelabai pades, bet manau, kad ir nepakenks.
matrioskas
Net dabar pasižiūrėjau kaip ta juosta. buvau pamiršus, o buvo ryški, kad net man draugė sako "tavo labai gražus randas", pamanė, kad ten cezario pjūvis. Dabar dar yra, bet šiek tiek pablukęs.
saltrune
Na kaip tik šiandien žiūrėjau, dar yra. maniškei jau 5 mėn ir 10 dienų. Bet tikrai išnyks biggrin.gif biggrin.gif Manau ir į soliariumą galima, nes niekur niekas nesiskundė,kad neišnyko tongue.gif tik aišku, norisi greičiau, bet juk ne vasara, kam tą pilvą daug rodysi biggrin.gif
daiwuce
Ir as turiu ta "negro juosta", taciau ji netokia ryski kaip po pirmo gimdymo, o pirma karta ji man isnyko po kokiu 9 men. rolleyes.gif
smalsianosė
Mano sūneliui greitai 8 mėn., o juosta dabar vos vos matosi... Greitai nebeliks nė žymės. O mano vyrui labai patiko tongue.gif
peledziuke
Po pirmojo sunelio jokios juostos nebuvo. todel nustebau, kuomet po antro ta juosta atsirado ir dar tokia ryski. blink.gif Taciau visos knygos teigia, kad tokia josta tik laikinas reiskinys. Tad - kantrybes biggrin.gif
ChikuRaku
Man ta juosta gyventi netrugde, shiaip ar taip, per puse metu ishnyko smile.gif
iruciux
Isnyksta ta pigmentacija per 6 men., kartais siek tiek veliau, o jokie kremai nei pagreitins, nei suletins ta isnykima, nes priezastis- hormonai.
kipshiuke
Aciu mamytes uz pasisakymus smile.gif .Tai kiek supratau, i soliariuma eiti galima?
ner_ko
Buvo, buvo ir nė nepastebėjau, kada išnyko smile.gif . Vaikui 1 metai ir mėnuo. Tuoj prasidės šeštas antro nėštumo mėnuo, tai dar neatsirado. Naudojuos tuo ir vaikštau į soliariumą thumbup.gif . Gal ir kvailas patarimas, bet manyčiau, norint verta nueit į soliariumą ir pažiūrėt, ar ta juosta ryškės. Jei taip, galima gi storesnį kremo sluoksnį ant jos užtept deginantis ar kokia plona medžiagos skiautele pridengt.
kajote
Mano suneliui tuoj 6 men., bet negro juosta vis dar matosi, taciau nebe taip ryskiai. Tikiuos greit isnyks mirksiukas.gif
Vike
o aš apie tą juostą buvau net pamiršusi, nes ji man net patiko kol nėščia buvau, o dabar labai neryški, tikiuosi greit pradings.
Mano viena draugė irgi pagalvojo, kad tai randas smile.gif
veidax
Kai laukiausi dukros, tai ta juosta buvo ir ji man net patiko, tokia grazi ruda, bet gal del to kad as pati rudos odos. Isnyko ji per 8-9 men po gimdymo. Dabar si juostele vel po truputi ryskejo, nu man tai grazu biggrin.gif blush-anim-cl.gif
SandraB
Nu nesakyciau, kad ta juosta taip labai negrazu ax.gif man tai ji po kokiu 7menesiu isnyko.
dange
Maziui 11,5 menesio, o juosta neryski, bet dar tebera mirksiukas.gif Bet kazkaip nesuku sau del to galvos- pilvo sokio kol kas nieks sokti nekviecia rolleyes.gif Anksciau ar veliau isnyks tongue.gif
SuperBaba
Mano maziui tuoj metukai, nepastebejau net kada ji ir isnyko thumbup.gif
Redulka
Maqno mažei bus 4 mėn. bet juosta dar yra ir ghana ryški, bet aš jau buvom ir soliariume. Manau, kad dėl to visai nereikia pergyventi,kiek žinau ji visom išnyksta.
byne
As visai jau buvau ir pamirsusi apie ta juostuke 4u.gif . Dabar zvilgtelejau, nebesimato. O mano leliui tuoj 8 menesiai tongue.gif .
astux
o man ji nenyksta ax.gif vaikučiui jau metukai, bet ta juosta dar vis puošia pilvą, gal nebe tokia ryški, bet yra. aš jau susitaikiau su ta mintim, kad ji ilgam rolleyes.gif gal iki kito vaiko ir dings smile.gif
lilijal
Mano vaikui jau 7.5 men., o juosta as dar turiu ir tuo labai patenkinta. biggrin.gif nestuke.gif
lutute

Na, pas mane juosta dar yra, bet jau ne tokia ryski kaip buvo. reik tikėtis, kad mergytės sakot teisybę, ir ji laikui bėgant visai isnyks smile.gif
O tai atsibodo atsakinet i klausimus kokį čia pjūvį keistą tau darė? doh.gif
Editulia
Juosta vos vos matosi, mano lėlytei dabar keturi mėnesiai. Degintis į soliariumą eidavau, nors juosta ir labai ryški buvo pirmus mėnesius.
smulkute
Dukrytei tuoj desimt men.,bet juosta vis dar matoma blink.gif , tiesa, blanki smile.gif
cherry coke
Maniskiui beveik 14 men. ir juosta yra . Ir visai ji nebjauri wub.gif Kaip tik sexy tongue.gif
p.s. manau juostos "isnykimas" priklauso ir nuo to kokio sviesumo mamos oda. Tamsesneje odoj greiciau "pranyks" , o pieno baltumo bus ilgiau matoma biggrin.gif
spyglinis
O kiek tas ilgiau? Visai ji man neatrodo sexy...
cherry coke
kodel ne? juk ji neamzina. Be to toks simpatiskas dryziukas per pati pilvo viduri nuo bambos ir zemyn... biggrin.gif Man ji grazi smile.gif

Maziukui jau 14 men biggrin.gif
cherry coke
kodel ne? juk ji neamzina. Be to toks simpatiskas dryziukas per pati pilvo viduri nuo bambos ir zemyn... biggrin.gif Man ji grazi smile.gif

Maziukui jau 14 men biggrin.gif
kikka
man visiskai isnyko panasiai po metu smile.gif dabar visiskai nieko nesimato ax.gif
krika
dukrytei jau metai ir aš labai apsidžiaugiau kai neaptikau vieną dieną tos juostos. bet va, ką tik iš pliažo pilvą nudeginus, tai galiu pasakyti kad niekur man ta juosta nedingo schmoll.gif lauksiu kol pilvo raudoną splavą pakeis ruda. gal tada vėl nebesimatys g.gif
tinginiukai
Na va, paskaičiau ir nusiraminau, nes galvojau, kad jau taip ir liks visam laikui cry.gif O ta juosta ne tik nuo bambos zemyn eina, bet ir aukštyn vos ne iki krūtų...
mazhulia
QUOTE(tinginiukai @ 2005 07 13, 07:38)
Na va, paskaičiau ir nusiraminau, nes galvojau, kad jau taip ir liks visam laikui  cry.gif O ta juosta ne tik nuo bambos zemyn eina, bet ir aukštyn vos ne iki krūtų...
*

va ir pas mane tokia ilga ir labai ryski juosta blink.gif Tikiuosi, kad ji isnyks.. Netikiu, kad ta juosta atsiranda tom, kuriu pigmentas tamsesnis- mano oda labai sviesi ir niekada neidega sauleje...
canim
Kai laukiausi dukrytes, labai stebejausi ta"negro juosta". JI buvo labai ryški ir ilga. Ir ka jus manot? Juosta isnyko man, bet dukryte gime su ta juostele. Dabar kai ji idega, gerai matosi. Vat tau ir "harmonai", ir soliariumai..
Godutia
QUOTE(tinginiukai @ 2005 07 13, 07:38)
Na va, paskaičiau ir nusiraminau, nes galvojau, kad jau taip ir liks visam laikui  cry.gif O ta juosta ne tik nuo bambos zemyn eina, bet ir aukštyn vos ne iki krūtų...
*

Pas mane irgi ji yra, bet as del to visai nepergyvenu.. Yra tai yra, bet išnyks tongue.gif
ievaaaaa
Kažkur teko skaityti, kad ji palaipsniui nusiplauna. Smagaus dušo thumbup.gif
sesuoToma
O man tai ir ta juosta matyti, ir aplamai, visas pilvas kazkoks ideges, rudas. Nezinia, nuo ko. Tie patys hormonai, matyt... rolleyes.gif Per sauletas dienas gavu saulutes, tai pastebejau, kad ir veidas rusvesnis, bet aplink akiduobes balta oda, o paskui nuo skruostu zemyn prasideda rusva spalva ir ant kaktos pigmentines rusvos demes... Beje, ant kaktos tai atsirado kazkada po stipraus soliariumo. Matyt, per zemai lempa buvau nusileidus. Bet paskiau isnyko. O va, i nestumo pabaiga atsirado vel, po gimdymo pirmosiom parom ta keista pigmentacija buvo suaktyvejus, ir dabar vel pasikartojo, kai gavau saulutes spinduliu. Na, tikiuosi, visi sie nesmagus reiskiniai isnyks su laiku. Nedarau is to bedos. smile.gif
aiwa
Niu ka, tuoj jau maziui bus metukai, o ant mamos pilvo dar juostele pupso doh.gif ..
Viktute
mano juostos jau beveik nesimato, o mano vienai pazistamai buvo iki kol vaikui suejo 2 metai, tad visom skirtingai.
as ir gi labai pergyvenau del tos juostos, bet dabar jau nebe, nes jos beveik nebeliko tongue.gif
sviecia
Neverta pergyvent! smile.gif Mazai kam si juosta lieka visam gyvenimui. Maitink oda kremu ir dings dar greiciau. As su labai ryskia juosta atsisveikinau kai vaikui suejo 7 men.
Sekmes wink.gif
Germante
Praejus mazdaug pusei metu po gimdymo isnyko. Bijojau, kad gali neisnykti, mat kartais lankausi soliariume, o sako, kad lankantis soliariume kol ta negro juosta dar yra, gali taip atsitikti, kad ji ir neisnyksta. Na, bet man isnyko.
nes
QUOTE(sesuoToma @ 2005 07 19, 21:43)
O man tai ir ta juosta matyti, ir aplamai, visas pilvas kazkoks ideges, rudas. Nezinia, nuo ko. Tie patys hormonai, matyt...  rolleyes.gif Per sauletas dienas gavu saulutes, tai pastebejau, kad ir veidas rusvesnis, bet aplink akiduobes balta oda, o paskui nuo skruostu zemyn prasideda rusva spalva ir ant kaktos pigmentines rusvos demes... Beje, ant kaktos tai atsirado kazkada po stipraus soliariumo. Matyt, per zemai lempa buvau nusileidus. Bet paskiau isnyko. O va, i nestumo pabaiga atsirado vel, po gimdymo pirmosiom parom ta keista pigmentacija buvo suaktyvejus, ir dabar vel pasikartojo, kai gavau saulutes spinduliu. Na, tikiuosi, visi sie nesmagus reiskiniai isnyks su laiku. Nedarau is to bedos.  smile.gif
*

aš tai irgi nuo nėštumo kažkokia rudesnė. Pilvas tai net juokingai tamsus. O kai biski gavau saulės, tai išvis pajuodavo..... O juostelė per pilvą jau beveik išnyko.
Skin
Jau beveik 5 mėn. po gimdymo, o juosta niekaip nedingsta cry.gif. Bijau degintis, kad nebūtų taip, jog gavus saulės, ji apskritai nepranyks doh.gif.
Rode
blink.gif
Annia
biggrin.gif Man jau tuoj 10 menesiu bus po gimdymo, bet vis dar esu su ryskia ruda juostele per pilva biggrin.gif
vikute9
As irgi turiu ta nelemta juosta. Ir ganetinai ryskia ir dar kreiva. kai ligoninej klausiau kada ta juosta isnyks tai pasake kad nevisoms ji isnyksta. Tkiuosi nebusiu is tu kurios visa gyvenima ja nesios
Valmiera
Mano pilvą į dvi dalis irgi buvo padalinusi labai ryški juosta, bet kažkur 6-7 mėn. po gimdymo ji pradėjo šviesėti ir per pora mėnesių visai išyko. smile.gif
Nenusiminkit, mergaitės, anksčiau ar vėliau beveik visoms ji dingsta.
Timbuktu
Man dingo mazdaug po 1,5men. Nezinau kas leme toki greita isnykima, gal kad megstu degintis tai ir susilygino spalvos g.gif O buvo ir kreiva ir ryski doh.gif
Lucy
Buvo man ta juosta per visus tris nestumus. Kada isnyko net nepastebejau, tai dabar specialiai pasiziurejau (vaikui 5 men.). Dar yra, bet jau labai blyski. Nepergyvenkit del tokiu smulkmenu. Tai taip laikina.
old
Turėjau ir as tolią liniją, ir Laaaaaaabai tamsią ohmy.gif Dabar mažylei 5mėn.,juostos beveik nebera rolleyes.gif Pastebėjau,kad blukti ji pradėjo,kai nustojau maitinti g.gif ,o gal tai tesiog sutapimas,bet man būtent tada ir pašviesėjo g.gif .Nors man ir mano vyrui visai ji patiko friends.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.