Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Reti, įdomūs, keisti vardai ir nevardai
Supermamų klubas > Naudingi patarimai > Vaikų vardai > Bendros diskusijos apie vardus
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
muminukas
QUOTE(rytoj @ 2007 06 28, 16:46)
Vieno golfo klubo narys yra Lazaris mastau.gif
*

gal slavų kilmės mirksiukas.gif lietuviškai Lozorius.
Athena
QUOTE(laimutė07 @ 2007 06 28, 18:17)
Radau vardą GAUDĖ mirksiukas.gif
Įdumu ka sugaudė g.gif
*

Arba Gauuudė bigsmile.gif varpai lotuliukas.gif
Pūkelis
Aš tai nepamiršiu to vardo niekada, kaime toks berniukas buvo vardu Acekanjanas. Iki šiol tą vardą pamenu.
Elmiko
QUOTE(Pūkelis @ 2007 06 28, 21:03)
Aš tai nepamiršiu to vardo niekada, kaime toks berniukas buvo vardu Acekanjanas. Iki šiol tą vardą pamenu.
*

Jis lietuvis,o gal jo kita tautybė. mirksiukas.gif
Įdomus vardas g.gif
Kostina
Vaižgantas - kaip jums toks vardas? g.gif
Papildyta:
QUOTE(Pūkelis @ 2007 06 28, 21:03)
*

Jis lietuvis,o gal jo kita tautybė. mirksiukas.gif
Įdomus vardas g.gif

Spėju, armėnas.
Elmiko
QUOTE(Kostina @ 2007 06 28, 21:59)
Vaižgantas - kaip jums toks vardas? g.gif
Papildyta:

Spėju, armėnas.
*

Aš irgi mastau.gif taip pagalvojau.Bandžiau ieškot šito vardo reikšmė ir visgi neradau schmoll.gif
Papildyta:
Vaižgantas nelabai jau ir įsivaizduoju dabartinį jaunuolį tokiu vardu schmoll.gif
Kažkas susije su dievybių vardais.Vaižgantas yra linų dievas.
Athena
Man Vaižgantas visai nieko vardas ax.gif
bela
Turiu pasakyti, kad Vaižgantas tikrai įdomus vardas. O štai aš pažįstu vieną merginą vardu Alvadorija. Prosenelė irgi indomų vardą turėjo - Cecilija, g.gif o teta buvo Adolpina ar Adolfina. ar įsivaizduojat tokiais vardais dabar kokį vaiką pavadinus?
Neverk, mama
QUOTE(Tasira @ 2007 06 28, 12:31)
O kaip jums vardas-Dangiris? rolleyes.gif

Kadangi man vardas Dangiris asocijuojasi tik su vienu žmogumi (beje, tuo pačiu, kaip ir tau biggrin.gif ), tai aš į jį pozityviai. o iki tol, kol nepažinojau būtent šito Dangirio, tai net nežinojau tokį vardą esant.
Visgi asociacijos labai daug reikškia. Pvz., nepavadinčiau savo dukros Lina, nors vardas gražus ir pažįstu keletą puikių Linų, bet užteko vienos vriednos - i psio. Arba vyriškas vardas Julius — vardas puikus, bet... turiu neįgalų dėdę Julių ir savo sūnaus (jei tokį turėčiau) nepavadinčiau Juliumi.
Papildyta:
QUOTE(laimutė07 @ 2007 06 28, 18:17)
Radau vardą GAUDĖ mirksiukas.gif
Įdumu ka sugaudė g.gif
*

Mano dukra lanko muzikos mokyklą su Gaudute. Labai miela mergaitė. Ir vardas automatiškai gražus patampa smile.gif
Cikadelė
QUOTE(Elemire @ 2007 06 28, 14:44)
Šiandien aptikau mergaitės vardą Armada... Ne tai nuo Armando, ne tai velnias žino koks.  doh.gif Jau nekalbant kad laivyno toks terminas yra...  lotuliukas.gif

yra tokia muzikos grupė- Groove Armada 4u.gif super thumbup.gif

šiandien buvo ligoninėj lankyti bočiaus, teko pakalbėti su budinčia daktarė, kortelėje užrašytas tikrai negirdėtas vardas buvo- Snaigūnė bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif
Neverk, mama
QUOTE(bela @ 2007 06 28, 22:32)
Prosenelė irgi indomų vardą turėjo - Cecilija, g.gif  o teta buvo Adolpina ar Adolfina. ar įsivaizduojat tokiais vardais dabar kokį vaiką pavadinus?

Cecilija neįsivaizduoju. Reikšmė — akla.
O Adolfina savo dukterį pavadino H.Kunčius ir S.Trimakaitė. Net nežinau, kiek mergaitei dabar galėtų būti metų, gal kokie 5-7.
Elmiko
QUOTE(Cikadelė @ 2007 06 28, 22:42)

šiandien buvo ligoninėj lankyti bočiaus, teko pakalbėti su budinčia daktarė, kortelėje užrašytas tikrai negirdėtas vardas buvo- Snaigūnė bigsmile.gif  bigsmile.gif  bigsmile.gif
*

Va Snieguolę tai pažįstu.Snaigūnė visai nieko vardas,bet pirma kart girdžiu. g.gif
muminukas
pas mus irgi Adolfina dirba smile.gif normalus vardas, tik man asoiacijos su AH kyla, tai nevadinciau del to schmoll.gif

o Snaigune - idomus priesagos -une vedinys, kaip ir Audrune, Laisvune. man tai grazu mirksiukas.gif

Vaizgantas - thumbup.gif , kaip ir Tumas biggrin.gif
muminukas
"Laba, aš norėčiau savo mergaitei, kuri turėtų gimti 09 mėn., suteikti vardą DIMEIRA, labai norėčiau sužinoti ką jis reiškia, tačiau niekur nerandu. Gal žinote kur ieškoti? Dėkui."

cia vienos forumietes prasymas. kaip sau norit - nesuvokiu blink.gif vardas atrodo kazkoks paciu sugalvotas, primena portugaliska pavarde Riveira. na, jeigu vard patys sugalvojo, tai kaip galima jo reiksme suzinoti? doh.gif o jei girdejo kazkur, svecioje salyje, tai reikia ir narsyti tos salies tinklalapiuose cool.gif
Ramunita
QUOTE(Cikadelė @ 2007 06 28, 22:42)

šiandien buvo ligoninėj lankyti bočiaus, teko pakalbėti su budinčia daktarė, kortelėje užrašytas tikrai negirdėtas vardas buvo- Snaigūnė bigsmile.gif  bigsmile.gif  bigsmile.gif
*

iš "žiemiškų" vardų serijos man labai gražus Šalnė ax.gif
muminukas
šiandien mačiau vardą Linksmuolė lotuliukas.gif lotuliukas.gif
*GAILĖ*
užvakar sužinojau savo kaimynės vardą - EVIKA. o aš visada galvojau, kad ji Erika doh.gif
Elmiko
QUOTE(muminukas @ 2007 06 29, 22:31)
šiandien mačiau vardą Linksmuolė  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
*

Turbūt labai jau linksma moterytė lotuliukas.gif
MaršuA
o mane labai žavi tėvų išradingumas derinant vardus su pavarde. Pažinojau tokius Drąsutį Gaidį ir Juventusą Barškutį. Dar dabar prisimenu, kaip iki ašarų juokiaus. Na ką padarysi- jauna, kvaila buvau.... lotuliukas.gif
muminukas
QUOTE(marsua @ 2007 06 30, 22:48)
o mane labai žavi tėvų išradingumas derinant vardus su pavarde.
*

a.a. Tauras Stumbrys taip pat savotiskas derinukas buvo mastau.gif
Elmiko
QUOTE(muminukas @ 2007 07 01, 07:11)
*

Čia karttais ne apie Pakso anūką kalba eina g.gif
incia
Buvusi kaimyne buvo Skaidrė, tai rusai kieme ja vadino "prozracnaja"
Elmiko
Šendie vardadienį švenčia būtent toks vardas Liepa.Kažkur esu kažka girdėjus tokiu vardu ,bet neatsimenu nors tu ka schmoll.gif
Athena
QUOTE(laimutė07 @ 2007 07 01, 11:42)
Šendie vardadienį švenčia būtent toks vardas Liepa.Kažkur esu kažka girdėjus tokiu vardu ,bet neatsimenu nors tu ka schmoll.gif
*

Oj, tokių vardų yra ne vienas smile.gif Darosi populiarus ax.gif
zuasta
*

Per TV vesdavo laidą Liepa Kiaulikytė(atodo tokia pavrdė g.gif )
muminukas
QUOTE(laimutė07 @ 2007 07 01, 10:42)
*

ponia, jūs visai nesidomite "aukštuomenės" gyvenimu - pakso anūkė.
o aš kalbu apie a.a. krepšininką, gal net Lt rinktinėje buvo žaidęs.
Papildyta:
QUOTE(zuasta @ 2007 07 01, 14:10)
Per TV vesdavo laidą Liepa Kiaulikytė(atodo tokia pavrdė  g.gif )
*

ir ta Liepa, ir pažįstamų dukra Liepa, ir pažįstamos manikiūrininkės Liepa, ir Livijos Gradauskienės ar ne Liepa. daug jų dabar mirksiukas.gif
Dovyte
QUOTE(incia @ 2007 07 01, 11:34)
Buvusi kaimyne buvo Skaidrė, tai rusai kieme ja vadino "prozracnaja"
*

O man visai grazus sis vardas g.gif
O taip isversti galima daugeli vardu: Luka vadinti svogunais, Doma- namais ir t.t.
Gytarė
QUOTE(marsua @ 2007 06 30, 23:48)
o mane labai žavi tėvų išradingumas derinant vardus su pavarde.
*

Man labai patinka derinukas Klaudijus Driskius. ax.gif
Elmiko
[quote=muminukas,2007 07 01, 16:22]
Papildyta:
Nagi domiuos natai suklydau tadu kažka blush2.gif
Cikadelė
QUOTE(muminukas @ 2007 07 01, 07:11)
aga, krepšininkas 4u.gif beje, mokykloje mokėsi Aras Sakalas bigsmile.gif Aras vardas, Sakalas pavardė....
QUOTE(laimutė07 @ 2007 07 01, 10:42)
Paksas turi anūkę, bet vardas irgi toks rolleyes.gif Estela 4u.gif man kažkodėl iškart norėtųsi sakyti- Estrela cool.gif
Elmiko
O varge tai jau visai susimakalavau tai gal ne į tema ,ar ne Stumbrienė Pakso duktė ar aš jau čia nusišneku doh.gif
Athena
QUOTE(laimutė07 @ 2007 07 01, 23:19)
O varge tai jau visai susimakalavau tai gal ne į tema ,ar ne Stumbrienė Pakso duktė ar aš jau čia nusišneku doh.gif
*

Na taip smile.gif Aš tai nemanau, kad svarbu žinoti, ką įžymūs žmonės veikia, veda, kokius vaikus turi:P Aš irgi nežinau ten pas ją mergaitė, berniukas,ar išvis kas nors gimė biggrin.gif
Elmiko
QUOTE(Lane @ 2007 07 01, 23:22)
Na taip smile.gif Aš tai nemanau, kad svarbu žinoti, ką įžymūs žmonės veikia, veda, kokius vaikus turi:P Aš irgi nežinau ten pas ją mergaitė, berniukas,ar išvis kas nors gimė biggrin.gif
*

Na tai va kaip muminuks man pareiškė ,kad aš nesidomiu elito gyvenimu tai susimaščiau,kad ir su savo elitu namie nesusitvarkau lotuliukas.gif Nors domiuos viskuo kai galva perkraruta daug kas ir užsimiršta. doh.gif
muminukas
[quote=laimutė07,2007 07 01, 22:12]
[quote=muminukas,2007 07 01, 16:22]
Papildyta:
Nagi domiuos natai suklydau tadu kažka blush2.gif
*

[/quote]

nesiteisink mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(laimutė07 @ 2007 07 01, 23:35)
Na tai va kaip muminuks man pareiškė ,kad aš nesidomiu elito gyvenimu tai susimaščiau,kad ir su savo elitu namie nesusitvarkau lotuliukas.gif Nors domiuos viskuo kai galva perkraruta daug kas ir užsimiršta. doh.gif
*

čia tikrai ne ta informacija, kuria reikėtų apkrauti galvą. iš kitos pusės, toks ten ir elitas... kabutėse.
o aš savaime atsimenu, užteka vieną kartą išgirsti ar perskaityti.
Tasira
Pakso zentas yra Aivaras Stumbras, turbut Laimutei07 pasirode panasu i Taura Stumbri.

O mano vaikai Tauras ir Aras,bet deja nei Stumbrai jie,nei Sakalai lotuliukas.gif
carvalho
O aš vakar parduotuvėj girdėjau, kaip tėvas vaiką Kauku šaukė. Tai pirmą kartą galvojau pasigirdo, bet vaikas neklusnus buvo lotuliukas.gif Tai teko išgirst dar bent tris kartus : Kaukai baik, Kaukai ateik...Nu gal čia pravardė vaiko, bet tada irgi nesamonė, kad trimetį tėvas pravarde šauktų g.gif
Nieko sau
Nesenai sužinojau, kad vieno mano pažįstamo dukra- Glorija cool.gif

Kaukas doh.gif doh.gif
muminukas
QUOTE(Tasira @ 2007 07 02, 13:34)
O mano vaikai Tauras ir Aras,bet deja nei Stumbrai jie,nei Sakalai lotuliukas.gif
*

suderinot bigsmile.gif ar vienas žemiškas, o kitas su polėkiu?

paralelinėje klasėje irgi Aras buvo.

o Lt yra aktorius Sakalas Uždavinys. bent jau jo mama tai dėstytoja, t.y. ne iš to "žemesnnio" sluoksnio.
vyšniux
QUOTE(carvalho @ 2007 07 02, 14:54)
O aš vakar parduotuvėj girdėjau, kaip tėvas vaiką Kauku šaukė. Tai pirmą kartą galvojau pasigirdo, bet vaikas neklusnus buvo lotuliukas.gif Tai teko išgirst dar bent tris kartus : Kaukai baik, Kaukai ateik...Nu gal čia pravardė vaiko, bet tada irgi nesamonė, kad trimetį tėvas pravarde šauktų g.gif
*

Net guzas gerklej atsistojo perskaicius,toki varda blink.gif swoon.gif
Papildyta:
Betruko,kad vaikucio pavarde Pastogė butu doh.gif
Pūkelis
QUOTE(Tasira @ 2007 07 02, 13:34)

*

Turiu grupioką vardu Taurius, visai normalus vardas. Kito vardas Rimas, o pavardė Simutis, taip visada ir maišydavau ar jis Rimas ar Simas.
Papildyta:
*

Man Liepa gražus vardas
jurana
o as klasioka Ichtiandra turejau bigsmile.gif , tikriausiai filmo garbei...
MaršuA
QUOTE(Gytarė @ 2007 07 01, 22:10)
Man labai patinka derinukas Klaudijus Driskius. ax.gif
*

O čia bajeris lotuliukas.gif Turbut gyvenime tėvams neatleisčiau... Jei Dievas jau su pavarde nuskriaudė, tai tėvai dar ir vardą super pridėjo thumbup.gif
Tasira
QUOTE(muminukas @ 2007 07 02, 18:34)
suderinot  bigsmile.gif ar vienas žemiškas, o kitas su polėkiu?
*

Aha,bandem derint rolleyes.gif Tik jau dabar suku galva,koki varda treciam reikes sugalvot(ir berniukui ,ir mergaitei ) g.gif
Abu kol kas dar vaikiski biggrin.gif ,o kaip bus ateity-ziuresim rolleyes.gif
Elmiko
QUOTE(marsua @ 2007 07 02, 22:03)
O čia bajeris  lotuliukas.gif  Turbut gyvenime tėvams neatleisčiau... Jei Dievas jau su pavarde nuskriaudė, tai tėvai dar ir vardą super pridėjo thumbup.gif
*

Nu jo Klaudijus gal ir gražus vardas ,bet jo reikšmė "Šlubas"Lotyniškas vardas.
Taigi ne koks jau derinukas gaunasi doh.gif Šlubas Driskius. doh.gif
muminukas
Kęstučio Jakšto dukterų įdomūs vardai - Žygimantė ir Vilgailė smile.gif
rytoj
QUOTE(muminukas @ 2007 07 03, 06:59)
Kęstučio Jakšto dukterų įdomūs vardai - Žygimantė ir Vilgailė  smile.gif
*

Bet gražūs vardai thumbup.gif
Pastebėjau, kad man pradėjo labai patikti vardai, kurie baigiasi -gailė thumbup.gif
muminukas
QUOTE(rytoj @ 2007 07 03, 10:59)
Bet gražūs vardai thumbup.gif
Pastebėjau, kad man pradėjo labai patikti vardai, kurie baigiasi -gailė thumbup.gif
*

Irgailė, Tautgailė mirksiukas.gif

šnd mačiau fotografo vardą Jurginas.
rytoj
QUOTE(muminukas @ 2007 07 03, 12:58)
Irgailė, Tautgailė  mirksiukas.gif

*

Nu šiti kažkaip niočen mastau.gif Yra tokie vardai ar tu čia kūrybą pajungei? hihihi.gif
Ir nereik iš mano vardo išsidirbinėt tongue.gif
muminukas
Tautgailė tai tiksliai yra, nors abu sudėliojau tongue.gif šnd varčiau gudavičiaus knygą apie Mindaugą. tai prisijuokėm, kokių vardų buvo. kada nors parašysiu, kai netingėsiu...

Virgailė ir Mingailė man gražu.
rytoj
aha, Tautgailė normaliau skamba. Mingailė irgi. Bet labiausiai tai man patinka Skirgailė ir Abigailė mastau.gif Tik su ta Skirgaile problematiška būtų - dėstytoją tokią nelabai kokią turėjau unsure.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.