QUOTE(rytoj @ 2007 06 28, 16:46)
gal slavų kilmės
Aš tai nepamiršiu to vardo niekada, kaime toks berniukas buvo vardu Acekanjanas. Iki šiol tą vardą pamenu.
Vaižgantas - kaip jums toks vardas?
Papildyta: QUOTE QUOTE(Pūkelis @ 2007 06 28, 21:03) Aš tai nepamiršiu to vardo niekada, kaime toks berniukas buvo vardu Acekanjanas. Iki šiol tą vardą pamenu. * Jis lietuvis,o gal jo kita tautybė. mirksiukas.gif Įdomus vardas g.gif Spėju, armėnas. QUOTE(Kostina @ 2007 06 28, 21:59) Aš irgi Papildyta: Vaižgantas nelabai jau ir įsivaizduoju dabartinį jaunuolį tokiu vardu Kažkas susije su dievybių vardais.Vaižgantas yra linų dievas.
Man Vaižgantas visai nieko vardas
Turiu pasakyti, kad Vaižgantas tikrai įdomus vardas. O štai aš pažįstu vieną merginą vardu Alvadorija. Prosenelė irgi indomų vardą turėjo - Cecilija,
QUOTE(Tasira @ 2007 06 28, 12:31) O kaip jums vardas-Dangiris? Kadangi man vardas Dangiris asocijuojasi tik su vienu žmogumi (beje, tuo pačiu, kaip ir tau Visgi asociacijos labai daug reikškia. Pvz., nepavadinčiau savo dukros Lina, nors vardas gražus ir pažįstu keletą puikių Linų, bet užteko vienos vriednos - i psio. Arba vyriškas vardas Julius vardas puikus, bet... turiu neįgalų dėdę Julių ir savo sūnaus (jei tokį turėčiau) nepavadinčiau Juliumi. Papildyta: QUOTE(laimutė07 @ 2007 06 28, 18:17) Mano dukra lanko muzikos mokyklą su Gaudute. Labai miela mergaitė. Ir vardas automatiškai gražus patampa QUOTE(Elemire @ 2007 06 28, 14:44) Šiandien aptikau mergaitės vardą Armada... Ne tai nuo Armando, ne tai velnias žino koks. yra tokia muzikos grupė- Groove Armada šiandien buvo ligoninėj lankyti bočiaus, teko pakalbėti su budinčia daktarė, kortelėje užrašytas tikrai negirdėtas vardas buvo- Snaigūnė QUOTE(bela @ 2007 06 28, 22:32) Prosenelė irgi indomų vardą turėjo - Cecilija, Cecilija neįsivaizduoju. Reikšmė akla. O Adolfina savo dukterį pavadino H.Kunčius ir S.Trimakaitė. Net nežinau, kiek mergaitei dabar galėtų būti metų, gal kokie 5-7.
pas mus irgi Adolfina dirba
o Snaigune - idomus priesagos -une vedinys, kaip ir Audrune, Laisvune. man tai grazu Vaizgantas -
"Laba, aš norėčiau savo mergaitei, kuri turėtų gimti 09 mėn., suteikti vardą DIMEIRA, labai norėčiau sužinoti ką jis reiškia, tačiau niekur nerandu. Gal žinote kur ieškoti? Dėkui."
cia vienos forumietes prasymas. kaip sau norit - nesuvokiu
šiandien mačiau vardą Linksmuolė
užvakar sužinojau savo kaimynės vardą - EVIKA. o aš visada galvojau, kad ji Erika
o mane labai žavi tėvų išradingumas derinant vardus su pavarde. Pažinojau tokius Drąsutį Gaidį ir Juventusą Barškutį. Dar dabar prisimenu, kaip iki ašarų juokiaus. Na ką padarysi- jauna, kvaila buvau....
Buvusi kaimyne buvo Skaidrė, tai rusai kieme ja vadino "prozracnaja"
Šendie vardadienį švenčia būtent toks vardas Liepa.Kažkur esu kažka girdėjus tokiu vardu ,bet neatsimenu nors tu ka
QUOTE(laimutė07 @ 2007 07 01, 10:42) ponia, jūs visai nesidomite "aukštuomenės" gyvenimu - pakso anūkė. o aš kalbu apie a.a. krepšininką, gal net Lt rinktinėje buvo žaidęs. Papildyta: QUOTE(zuasta @ 2007 07 01, 14:10) ir ta Liepa, ir pažįstamų dukra Liepa, ir pažįstamos manikiūrininkės Liepa, ir Livijos Gradauskienės ar ne Liepa. daug jų dabar
[quote=muminukas,2007 07 01, 16:22]
ponia, jūs visai nesidomite "aukštuomenės" gyvenimu - pakso anūkė. o aš kalbu apie a.a. krepšininką, gal net Lt rinktinėje buvo žaidęs. Papildyta: Nagi domiuos natai suklydau tadu kažka QUOTE(muminukas @ 2007 07 01, 07:11) a.a. Tauras Stumbrys taip pat savotiskas derinukas buvo aga, krepšininkas QUOTE(laimutė07 @ 2007 07 01, 10:42) Čia karttais ne apie Pakso anūką kalba eina Paksas turi anūkę, bet vardas irgi toks
O varge tai jau visai susimakalavau tai gal ne į tema ,ar ne Stumbrienė Pakso duktė ar aš jau čia nusišneku
QUOTE(laimutė07 @ 2007 07 01, 23:19) O varge tai jau visai susimakalavau tai gal ne į tema ,ar ne Stumbrienė Pakso duktė ar aš jau čia nusišneku Na taip QUOTE(Lane @ 2007 07 01, 23:22) Na taip Na tai va kaip muminuks man pareiškė ,kad aš nesidomiu elito gyvenimu tai susimaščiau,kad ir su savo elitu namie nesusitvarkau
[quote=laimutė07,2007 07 01, 22:12]
[quote=muminukas,2007 07 01, 16:22] ponia, jūs visai nesidomite "aukštuomenės" gyvenimu - pakso anūkė. o aš kalbu apie a.a. krepšininką, gal net Lt rinktinėje buvo žaidęs. Papildyta: Nagi domiuos natai suklydau tadu kažka [/quote] nesiteisink Papildyta: QUOTE(laimutė07 @ 2007 07 01, 23:35) Na tai va kaip muminuks man pareiškė ,kad aš nesidomiu elito gyvenimu tai susimaščiau,kad ir su savo elitu namie nesusitvarkau čia tikrai ne ta informacija, kuria reikėtų apkrauti galvą. iš kitos pusės, toks ten ir elitas... kabutėse. o aš savaime atsimenu, užteka vieną kartą išgirsti ar perskaityti.
Pakso zentas yra Aivaras Stumbras, turbut Laimutei07 pasirode panasu i Taura Stumbri.
O mano vaikai Tauras ir Aras,bet deja nei Stumbrai jie,nei Sakalai
O aš vakar parduotuvėj girdėjau, kaip tėvas vaiką Kauku šaukė. Tai pirmą kartą galvojau pasigirdo, bet vaikas neklusnus buvo
Nesenai sužinojau, kad vieno mano pažįstamo dukra- Glorija
Kaukas QUOTE(carvalho @ 2007 07 02, 14:54) O aš vakar parduotuvėj girdėjau, kaip tėvas vaiką Kauku šaukė. Tai pirmą kartą galvojau pasigirdo, bet vaikas neklusnus buvo Net guzas gerklej atsistojo perskaicius,toki varda Papildyta: Betruko,kad vaikucio pavarde Pastogė butu QUOTE(Tasira @ 2007 07 02, 13:34) Turiu grupioką vardu Taurius, visai normalus vardas. Kito vardas Rimas, o pavardė Simutis, taip visada ir maišydavau ar jis Rimas ar Simas. Papildyta: QUOTE(laimutė07 @ 2007 07 01, 11:42) Šendie vardadienį švenčia būtent toks vardas Liepa.Kažkur esu kažka girdėjus tokiu vardu ,bet neatsimenu nors tu ka Man Liepa gražus vardas
o as klasioka Ichtiandra turejau
Kęstučio Jakšto dukterų įdomūs vardai - Žygimantė ir Vilgailė
Tautgailė tai tiksliai yra, nors abu sudėliojau
Virgailė ir Mingailė man gražu.
aha, Tautgailė normaliau skamba. Mingailė irgi. Bet labiausiai tai man patinka Skirgailė ir Abigailė
|