Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Jogurtai šalti ar kambario temperatūros?
Supermamų klubas > Motinystė ir tėvystė > Vaikų mityba > Mažylio nuo 1 metų meniu
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Rene
Sveikos mamytes!
Noreciau suzinoti, ar jus iseme is saldytuvo jogurta palaikot ji kazkiek kambario temperaturoje ar duodat is karto salta? As truputi palaikau isemus, kad nebutu labai saltas, bet is kitos puses pagalvojus, ledus tai duodu dar saltesnius. Tai ir nezinau, kaip geriau daryt. Kaip jus elgiates ir ka galvojat siuo klausimu? g.gif
Meka Pinavija
Aš tai kaip kada, kartais truputi palaikau o kartais duodu iškart iš šaldytuvo rolleyes.gif
Meggi
as tai truputi palaikau siltam vandenuki,aisku jei isimu is saldytuvo!
ryyd
darau taip: jei vaikas nesukaites duodu is saldytuvo. nors dazniausiai palaukiam keleta minuciu.
vyšniux
As kol buvo visai mazyte duodavau palaikytus kambario temperaturoje,o dabar kai jau beveik du metukai panelei valgo tiesiai is saldytuvo isimtus.
Margarita 25
Aš tai palaikau biški, kad atšiltu
Levander
aš anksčiau truputį pašildydavau blush2.gif o dabar duodu kambario temperatūros smile.gif
Austre 123
Aš taip pat palaikau truputi
Ikulia
QUOTE(Mekačka @ 2007 06 12, 17:29)
Aš tai kaip kada, kartais truputi palaikau o kartais duodu iškart iš šaldytuvo  rolleyes.gif
*

As irgi panasiai elgiuosi. Dazniausiai palaikau virtuveje ant stalo neilgai ir duodu.
torasama
Duodu kambario temperaturos o jei paduoti reikia skubiai, tai pašildau mikro bangu, krosnelėje 10s. g.gif
erdni20
niekada neduodu tiesiai is saldytuvo, visada geriam kambario temperaturos
Nemarioji
Išėmus iš šaldytuvo palaikau truputėlį,kad nebūtų toks labai šaltas...
Karinga
dabar mes jau dideles, mums du metukai, tai jogurta valgom tik istraukta is saldytuvo. Bet kad ir kai buvom mazesnes, kazkaip netraukdavau anksciau, o jei istraukdavau, tai tik pora minuciu palaikydavau kambario temper blush2.gif
pelele
Duodu is saldytuvo. Esu tos nuomones,kad jei jau nuo metu galima ledu (grudina gerklyte), tai jogurto is saldytuvo - tuo labiau. Tiesa, eidama i lauka ipilu naturalaus jogurto i stiklainiuka - labai liuks mazei gamtoj atsigert. Tada tai jau geria silta tongue.gif
_Ligitukas_
QUOTE(pelele @ 2007 06 20, 15:56)
Duodu is saldytuvo. Esu tos nuomones,kad jei jau nuo metu galima ledu (grudina gerklyte), tai jogurto is saldytuvo - tuo labiau. Tiesa, eidama i lauka ipilu naturalaus jogurto i stiklainiuka - labai liuks mazei gamtoj atsigert. Tada tai jau geria silta  tongue.gif
*

Na aš manau kad 1 metų vaikas nėra jau toks didelis, tad bent jau aš tai išėmus iš šaldytuvo tikrai neduodu, nes man pačiai net per šaltas būna, pašildau biški šilto vandens vonelėje, nes ilgiau palikti ne šaldytuve, per tokius karščius biški nejauku.
Braškutė
truputeli palaikau isemusi smile.gif
Heaven
Visada duodu tik kambario temperatūros 4u.gif
astoldita
Dažniausiai truputį palaikau kambario temperatūroje,bet jei reikia subiai,tai tada duodu tiesiai iš šaldytuvo,bet mažesniais šaukšteliais smile.gif
Fenomenali
Sušildau iki kambario temperatūros 4u.gif
*Jalta*
Išėmusi iš šaldytuvo palaikau kambario temperatūroje ir tik tada duodu. 4u.gif
raimule
O mes irgi visaip ir kambario temperatūros ir šaltą ax.gif ,labai tinka jei neturiu ko išvirusi,o juk jogurto niekuomet neatsisako biggrin.gif
Wildberry
Stengiuosi visada isemus is saldytuvo siek tiek palaikyti,salto neduoti schmoll.gif
Bet,aisku ,visko paitaiko blush2.gif
Limcamca
Biški ne į temą, bet biški susiję blush2.gif biggrin.gif
Kokius jogurtus perkat vaikams?
Sea_
Jei labai alkanos,tai is kart istraukta is saldytuvo jogurta duodu, jei ne ,tai stengiuosi palaikyti isimta kazkiek laiko biggrin.gif
Paslaptingoji
kai dabr karsta tai duodu tiesiai is saldytuvo ax.gif kai ziema pries einant i darza ryte duodavau,tai palaikydavau kambario temp,ar siltam vandenuke.nu zodziu pagal aplinkybes... ax.gif
Olimpiete
jei tai skystas gerimas, tai pasildau, jei varskyte, nesildau. jogurta palieku kelioms minutems kambaryje arba jei labai nori jau mazylis, tai pasildau truputi.
ingridatam
dazniausiai duodu kambario temperaturos, pries koki gera pusvalandi isimu is saldytubo, o jei reikia greitu laiku valgyt ir jis saldytuve, tai pasildau ciut (vandeny palaikau ar i mikruske idedu).
tytuka
QUOTE(Rene @ 2007 06 12, 16:37)
Sveikos mamytes!
Noreciau suzinoti, ar jus iseme is saldytuvo jogurta palaikot ji kazkiek kambario temperaturoje ar duodat is karto salta? As truputi palaikau isemus, kad nebutu labai saltas, bet is kitos puses pagalvojus, ledus tai duodu dar saltesnius. Tai ir nezinau, kaip geriau daryt. Kaip jus elgiates ir ka galvojat siuo klausimu?  g.gif
*

Stengiuosi beveik visada siek tiek pasildyti, kad iseitu saldytuvo saltis, bet netaptu siltas. kazkur skaiciau, kad saltas maistas pristabdo virskinima, tai tik del to pasildau siek tiek. Buna kartais, kad saldytuvas mazai saldo, tuomet nesildau.
Nikaja
Stengiuosi duoti kambario temperatūros.
Ugile
Duodu kambario temperaturos. Tik kartais kai pamirstu anksciau isimti is saldytuvo, tai va tada duodu salta blush2.gif
Stebukle
jei is sadytuvo, butinai pasildau, kad butu kambario temperaturos. nes su tokiu saltu maistu... gali vaikui visam gyvenimui angina but.
Luana
o mes valgom tiesiai iš šaldytuvo ir nematau čia nieko blogo, nes pas mus jei jau mergina užsimanė tai reikia čia ir dabar, neturėčiau kada žaist su šildymais, o mikrobangei tokių daiktų niekada nešildau, nes mikrobangos keičia baltymus
Sigita23
QUOTE(Luana @ 2007 07 24, 00:08)
o mes valgom tiesiai iš šaldytuvo ir nematau čia nieko blogo, nes pas mus jei jau mergina užsimanė tai reikia čia ir dabar, neturėčiau kada žaist su šildymais, o mikrobangei tokių daiktų niekada nešildau, nes mikrobangos keičia baltymus
*

As taip pat duodu is saldytuvo, niekada nesildau.
Kribuk
Kątik išimto iš šaldytuvo neduodu, truputį palaikau kambario temperatūroj.
Vyyte
As tai duodu kambario temperaturos nors siaip nezinau kaip geriau butu g.gif
inga-uk
as tai palaikau, o jie nori is karto valgyt tai biski pasildau mikrobanginej ir ne toks saltas buna mirksiukas.gif
HilaMMM
Pagal musu raciona, varskytes ir jogurtukai valgomi po pietu.Tai kai paguldau vaikuti pietu miegelio isimu is saldytuvo, pastovi pora valandu ir susyla.Vaisius taip pat dazniausiai is vakaro isimu is saldytuvo rytdienai koki pora bananu, obuoliu ar ka ten mes turim, pastovi per nakti ir susyla.Saltu neduodu.
Danielle
Aš išėmus iš šaldytuvo truputį palaikau jogurtą ar varškytę karštam vandeny, kad sušiltų smile.gif . Nes maniškei tuoj gerklė raudona.
-simona-
kambario temperaturos, jei reikai skubiai pasildyti-geriausia pamerkti i silta vandeni smile.gif
Daivulyte
Mes taip pat palaikom ,neduodam iskart is saldytuvo ax.gif wub.gif
Cimbalimba
As ir pati niekada is saldytuvo nevalga. Visada pasildau ir pasisildau blink.gif
prettiness
Tik kambario temperaturos.
sarafea
nuo kada varskyte ar jogurtas sildomas blink.gif g.gif visad is saldytuvo duodu.Nera jis jau ten toks saltas,vesus ir tiek.Dantenoms kaip tik patinusioms atvesint.Beto jogurtukas ar varskyte nera rijamas kaip sultys,jos dar burnoje apsivolioja ir susyla.Sultys tai neduodu tiesiai is saldytuvo.
Artulia
O as pasildau rolleyes.gif Pati nuo mazumes kankindavausi su angina, ipratau pasisaugot ir nevalgyt salto maisto, tad nenoriu eksperimentuot ir su vaiku. Pasildau tik truputi, kad butu drungnas jogurtas ar varske.
kiri111
Tik pasildyta. rolleyes.gif
Emperatriz
QUOTE(kiri111 @ 2007 11 30, 23:41)
Tik pasildyta. rolleyes.gif
*

aš taip pat smile.gif
V&A
as isimu is saldytuvo ir koki pusvalandi pastovi, paskui duodu tik.
Maluna
Man paciai neskanu tiesiai is saldytuvo, ir vaikams tokiu neduodu
Limcamca
Duodu iš šaldytuvo 4u.gif
Jurgutėlė
Aš perku tuos kur po 2 sulipinti ,Danon Activia ,tai išimu vieną ,kad atšiltų ,bet jei užsimano antro ,tai duodu šaltą 4u.gif Šiaip labai skaniai suvalgo ir šaltą ,ir šiltą biggrin.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.