Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Kaip siųsti nuotrauką foto konkursui?
Supermamų klubas > Bendras > Konkursai
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Aurėja
QUOTE(VilmKa @ 2007 03 01, 22:55)
Nuotraukos tokie duomenys: 0,99MB (1,043.477 baitų)  g.gif ar tokia tinka konkursui, ar per didelė?
*

tiko, 640x480 pixels; 32078 bytes
*dzūkė*
QUOTE(VilmKa @ 2007 03 01, 23:55)
Nuotraukos tokie duomenys: 0,99MB (1,043.477 baitų)  g.gif ar tokia tinka konkursui, ar per didelė?
*

Va, kaip atrodo sumažinta, tai užėjo tokius kvailus klausimus uždavinėt blush2.gif
gutute
QUOTE(Aurėja @ 2005 11 08, 12:42)
Atsakymą tikrai  rasite forumo skyrelyje "Dažniausiai užduodami klausimai", temoje apie nuotraukas ir jų mažinimą.
Galbūt todėl, kad spaudžiate jau pasibaigusių konkursų pavadinimus? Nes nuotrauką išsiųsti galima tik į tą konkursą, kuris vyksta šiuo metu, pvz. dabar, iki lapkričio 10 d. galima pildyti paraišką konkursui "Mažo žmogaus - maži rūpestėliai". 

sėkmės!
*

dar nepasibaiges konkursas o zymoskur pildyti paraiska nerandu
bucka
lyg tai uzpildziau paraiska konkurseliui, prikabinau foto. o kur paziureti ar tikrai? nes kai paspaudziau "tvirtinti" liko stoveti tik baltas langas - nieko man nebeismete. tai kaip cia dabar? tai jeigu mano nuotraukele neatsiras tarp visu, vadinasi nepatvirtino? o kaip zinoti per kiek laiko turi patvirtinti?
bucka
nezinau kas cia darosi! man vis nesigauna ideti nuotraukele cray.gif ismeta balta lapa ir viskas! tai gal kas galit pasakyti ar taip ir turi buti... nieko nebesuprantu cry.gif
Aurėja
turbūt mėginat prikabinti per didelę nuotrauką. paskaitykite šią temą nuo pat pradžių, ten išvardyti visi reikalavimai konkursinei nuotraukai - formatas, dydis ir pan.
Daivapach
QUOTE(bucka @ 2007 05 05, 19:39)
nezinau kas cia darosi! man vis nesigauna ideti nuotraukele  cray.gif ismeta balta lapa ir viskas! tai gal kas galit pasakyti ar taip ir turi buti... nieko nebesuprantu  cry.gif
*

man lygiai ta pati ismeta verysad.gif ir nuotrauka tikrai nedidele verysad.gif
Aurėja
QUOTE(Daivapach @ 2007 05 12, 08:01)
man lygiai ta pati ismeta  verysad.gif  ir nuotrauka tikrai nedidele  verysad.gif
*

Jūsų nuotrauka jau prisikabino, tačiau ji prieštarauja 9-ai konkursų taisyklei - "Fotokonkurse nebus tvirtinamos tos nuotraukos, kurios buvo apdorotos naudojant fotomontažą (foto nuotraukų jungimas į vieną atvaizdą, pašalinių objektų įtraukimas į kadrą kompiuteryje, papildomos grafikos ir kitų dailės elementų naudojimas)."
butvydiene
gal kas galetu padet ikelti nuotrauka i koki nors vaiku konkursa?niekaip neiseina,o ir nemoku nuotraukos sumazinti.
padekit!
Aurėja
QUOTE(butvydiene @ 2007 06 07, 18:24)
gal kas galetu padet ikelti nuotrauka i koki nors vaiku konkursa?niekaip neiseina,o ir nemoku nuotraukos sumazinti.
padekit!
*

atsiųskit savo nuotrauką man el. paštu aureja@supermama.lt Aš sumažinsiu ir persiųsiu jums atgal tinkamo dydžio. tada pavyks prisegti savarankiškai
bucka
as ir vel su klausimais ax.gif savo nuotraukele sumazinau iki 640-480 dydzio, pavadinima rasau lietuviskomis raidemis, bet vis man rodo, kad ji ideta tarp neuzpildytu g.gif kaip tai gali buti? jau viska isbanziau cray.gif na paaiskinkit jus man fool.gif fool.gif
kotrina1
QUOTE(Aurėja @ 2007 06 27, 14:32)
<span style='color:red'>Dėmesio!</span> Gauname daug nuotraukų kurios yra pernelyg sumažintos, todėl dar patiksliname reikalavimus nuotraukos dydžiui:

plotis - 200 pixelių/taškų
aukštis - 200-270 pixelių/taškų

Jei nuotrauka bus mažesnė arba didesnė - jos patalpinti negalėsime.

Taip pat gauname nemažai nuotraukų, ant kurių užrašyti sunkiai įskaitomi vardai bei amžius. Kad nuotrauka patektų į rubriką "Dienos mažylis", užrašas turi būti aiškus ir ryškus.

Laukiame kokybiškų ir reikalavimus atitinkančių nuotraukų!
*

turiu technini klausima, kaip parasyti kompiuteriu ant nuotraukos varda ir kiek metu? 4u.gif Noreciau issiusti dienos mazylis blush2.gif
Rustė
QUOTE(kotrina1 @ 2007 06 27, 14:47)
turiu technini klausima, kaip parasyti kompiuteriu ant nuotraukos varda ir kiek metu? 4u.gif  Noreciau issiusti dienos mazylis blush2.gif
*

reikia spec. programėlės, kad būtų galima redaguoti nuotraukas.
manau apie tai galima būtų rasti informacijos skyrelyje "Mamos kompiuteris"
gabrieliukas
O kaip dabar siusti nuotraukele Dienos Mažyliui ax.gif Ir ar gali buti nuotrauka iš senesniu blush2.gif ax.gif
gabrieliukas
QUOTE(Valerija @ 2007 08 01, 21:46)

Aš čia jau skaičiau,bet va dabar niekaip nerandu kur konkurso to pradžia blush2.gif ax.gif
daniele
As issiunciau nuorauka Dienos mazyliui pres gera savaite, bet iki siol jos nera. O gal buvo , o as praziopsojau, o gal dar bus.... Gal galima butu kur archyva paziureti? 4u.gif
gabrieliukas
QUOTE(daniele @ 2007 08 02, 09:07)
As issiunciau nuorauka Dienos mazyliui pres gera savaite, bet iki siol jos nera. O gal buvo , o as praziopsojau, o gal dar bus.... Gal galima butu kur archyva paziureti? 4u.gif
*

O kam tu ja siuntei g.gif As nieko nesuprantu kur ja siust blush2.gif
daniele
Uzeikit i pagrindini puslapi. Desyneje puseje pamatysite labai garzus vaikucius. Ju nuotraukos kiekviena diena keiciasi 4u.gif
MIKIENĖ
QUOTE(daniele @ 2007 08 02, 10:07)
*

Kiek žinau archyvą dar tik mąsto padaryt,o jei išsiuntei prieš savaitę,lauk dar kokį mėnesiuką,nes yra labai daug mažylių nuotraukų,kurios dar tik talpinamos nuo konkurso pradžios.Apie tai buvo rašoma kažkurioje temoje,neatsimenu tik kur. g.gif
innguta
bandau ikelti nuotrauka i nauja konkursa, bet po kurio laiko ji vel atsiranda prie neuzpildytu..nesuprantu ka ne taip darau g.gif
every
QUOTE(innguta @ 2007 09 11, 12:07)
bandau ikelti nuotrauka i nauja konkursa, bet po kurio laiko ji vel atsiranda prie neuzpildytu..nesuprantu ka ne taip darau  g.gif
*

gal netinkama nuotrauka ir jos nepatvirtina, man irgi taip vakar buvo, tai ieskau kitos fotkes ax.gif
Rustė

i 
nuotraukos gali būti  nepatvirtinamos dėl to, kad:

1. neatitinka temos
2. per daug sumažintos
3. uždėtas rėmelis
innguta
QUOTE(Rustė @ 2007 09 11, 10:33)
nuotraukos gali būti  nepatvirtinamos dėl to, kad:

1. neatitinka temos
2. per daug sumažintos
3. uždėtas rėmelis

*

supratau..aciu thumbup.gif
pushi
Laba, ne kartą dalyvavau fotokonkursuose, visada viskas aišku būdavo, bet šį kart puslapio apačioje nerandu eilutės ''paraiškos užpildymas''. Arba man visai gelvelė susisuko blink.gif
MIKIENĖ
QUOTE(pushi @ 2007 09 27, 01:52)
Laba, ne kartą dalyvavau fotokonkursuose, visada viskas aišku būdavo, bet šį kart puslapio apačioje nerandu eilutės ''paraiškos užpildymas''. Arba man visai gelvelė susisuko blink.gif
*

Tai aišku,kad susisuko lotuliukas.gif ,visi konkursai pasibaigę,vyksta tik balsavimas tongue.gif
pushi
QUOTE(MIKIENĖ @ 2007 09 27, 17:36)
Tai aišku,kad susisuko lotuliukas.gif ,visi konkursai pasibaigę,vyksta tik balsavimas tongue.gif
*

doh.gif lotuliukas.gif
Gyromitra
QUOTE(Rustė @ 2007 09 11, 11:33)
nuotraukos gali būti  nepatvirtinamos dėl to, kad:

1. neatitinka temos
2. per daug sumažintos
3. uždėtas rėmelis

*

gal mano foto neatitiko, kurio nors reikalavimo unsure.gif kad jau trečias vakaras, o vis dar nėra verysad.gif
Stebukle
QUOTE(Lepista @ 2008 05 09, 22:14)
gal mano foto neatitiko, kurio nors reikalavimo  unsure.gif  kad jau trečias vakaras, o vis dar nėra  verysad.gif
*

Gal nepaspaudet patvirtinti? Tai dabar yra prie Neuzpildytu? Jei taip, atidarot savo nuotrauka ir paspaudziat vidurini zenkliuka prie nuotraukos.
Gyromitra
QUOTE(Stebukle @ 2008 05 09, 21:24)
Gal nepaspaudet patvirtinti? Tai dabar yra prie Neuzpildytu? Jei taip, atidarot savo nuotrauka ir paspaudziat vidurini zenkliuka prie nuotraukos.
*

viską padarius buvau g.gif ji paskui buvo tarp nepatvirtintų, o dabar dingo unsure.gif
Stebukle
QUOTE(Lepista @ 2008 05 09, 22:34)
viską padarius buvau  g.gif  ji paskui buvo tarp nepatvirtintų, o dabar dingo  unsure.gif
*

vadinasi netinkama. Jei kyla klausimu rasykit Rustė AŽ 4u.gif
Gyromitra
QUOTE(Stebukle @ 2008 05 09, 21:42)
vadinasi netinkama. Jei kyla klausimu rasykit Rustė AŽ 4u.gif
*

einu parašyt g.gif
dovvile.g
O man neišeina sumažinti nuotraukos... verysad.gif Lietuviškas pas mane meniu..
indi_111
sveiki...i konkursa zalia zalia ku dairais, jau nebegalima paraiskos pildyti, arba as jos nerandu kazkur? smile.gif
MIKIENĖ
QUOTE(indi_111 @ 2008 06 24, 13:37)
sveiki...i konkursa zalia zalia ku dairais, jau nebegalima paraiskos pildyti, arba as jos nerandu kazkur? smile.gif
*

Jau nebegalima.Vyksta balsavimas mirksiukas.gif
Rustė
QUOTE(indi_111 @ 2008 06 24, 13:37)
*

QUOTE(MIKIENĖ @ 2008 06 24, 14:37)
Jau nebegalima.Vyksta balsavimas mirksiukas.gif
*

teisingai, nuotraukas tvirtiname iki 17h paskutinę dieną.
šiame konkurse tai buvo iki 21d 17h, o nuo 22d prasidėjo balsavimas.

nuotraukas konkursui reikia siųsti iš pradžios, tada dar spėsite pakoreguoti nuotrauką, pakeiti pavadinimą ar dar kažką.

prasidėjus balsavimui to daryti negalėsite :0
Babusia
Perziurejau visa tema, bet vistiek negaliu isspresti savo problemeles - nematau to, ka turiu matyt schmoll.gif schmoll.gif
Noredama padaryt siokiu tokiu pakeitimu, paprasiau moderatoriu isimt nuotraukyte, o dabar nerandu, kur galiu idet nauja??? Kaip ir daugelis rasiusiu, nesugebu rast "Paraisku pildymo", galbut jis man jau isjungtas?
Nuo zioplumo vaistu ner, bet gal koks patarimas isgelbes mane nuo kanciu doh.gif
is anksto aciu 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Babusia @ 2008 08 11, 16:18)
Perziurejau visa tema, bet vistiek negaliu isspresti savo problemeles - nematau to, ka turiu matyt  schmoll.gif  schmoll.gif
Noredama padaryt siokiu tokiu pakeitimu, paprasiau moderatoriu isimt nuotraukyte, o dabar nerandu, kur galiu idet nauja??? Kaip ir daugelis rasiusiu, nesugebu rast "Paraisku pildymo", galbut jis man jau isjungtas?
Nuo zioplumo vaistu ner, bet gal koks patarimas isgelbes mane nuo kanciu  doh.gif
is anksto aciu  4u.gif
*

Visgi matau atstatyta senaja nuotrauka, aliarmas kol kas be reikalo
Rustė
QUOTE(Babusia @ 2008 08 11, 17:21)
Perziurejau visa tema, bet vistiek negaliu isspresti savo problemeles - nematau to, ka turiu matyt  schmoll.gif  schmoll.gif
Nuo zioplumo vaistu ner, bet gal koks patarimas isgelbes mane nuo kanciu  doh.gif
is anksto aciu  4u.gif
Papildyta:
Visgi matau atstatyta senaja nuotrauka, aliarmas kol kas be reikalo
*

nelabai supratau jūsų problemos.
jūsų nuotrauka dalyvauja konkurse.

jei dar kažkas negerai, parašykite man asmeniškai, pabandysim išspręsti problemas smile.gif
Niktė
Bandžiau į konkursą "Lygink ir laimėk" įdėti nuotrauką, pas mane kompas rodė, kad ji yra 471 KB, o kai įdėjau pamačiau kad pas jus ją vertina kaip 520x640, 68786 baitų unsure.gif Tai dabar man pasitvirtins ta nuotrauka ar kaip, o apkarpyti daugiau nebeleidžia mastau.gif
Niktė
QUOTE(*Širdelė* @ 2008 08 12, 21:43)
Bandžiau į konkursą "Lygink ir laimėk" įdėti nuotrauką, pas mane kompas rodė, kad ji yra 471 KB, o kai įdėjau pamačiau kad pas jus ją vertina kaip 520x640, 68786 baitų  unsure.gif Tai dabar man pasitvirtins ta nuotrauka ar kaip, o apkarpyti daugiau nebeleidžia mastau.gif
*

Viskas gerai, mačiau kad patvirtinta 4u.gif
nuostabumelis
O kai nuotrauka patvirtinama, atsiunčiate žinutę, ar reikia kantriai tikrinti konkurso nuotraukų galeriją? wub.gif
Rustė
QUOTE(nuostabumelis @ 2008 10 24, 12:18)
O kai nuotrauka patvirtinama, atsiunčiate žinutę, ar reikia kantriai tikrinti konkurso nuotraukų galeriją? wub.gif
*

nesiunčia niekas jokių žinučių.

nuotrauka jei patvirtinta matoma tarp visų dalyvaujančiųjų štai čia: http://www.supermama.lt/foto/index.php?f=c...ew&conid=87

jei nematoma, tai netinkama tada.

labai retai kada siunčiu AŽ, kad nuotrauka netinka, nes yra tokių, kurios deda nuotrauką 15 kartų ir niekaip nesupranta, kad jei atmesta tai netinkama.
Papildyta:
šiaip labai dažnai narės net nepasiunčia nuotraukos tvirtinimui. (reikia paspausti ant šauktuko geltoname skritulyje)

aš tokių netvirtinu jei jos neužpildytos, nes negaliu žinoti, ar narė užmiršo ją pasiųsti ar kažką derina dar, pavadinimą galvoja.
tsima
Sakykit, o Dienos mažyliui dar galima siųst nuotraukas, ar jau nebe- niekur nerandu info. Gal žiopla esu? 4u.gif 4u.gif
Zana4
sveiki
sakykit, as dabar nusiunciau foto vaiko kaledu fotokonkursui, paspaudziau patvirtinimui, kada tiketis kad ji bus patvirtinta?
dabar ja matau tik as, tarp nepatvirtintu...aciu 4u.gif
Rustė
QUOTE(Zana4 @ 2008 12 12, 09:35)
sveiki
sakykit, as dabar nusiunciau foto vaiko kaledu fotokonkursui, paspaudziau patvirtinimui, kada tiketis kad ji bus patvirtinta?
dabar ja matau tik as, tarp nepatvirtintu...aciu  4u.gif
*

jei nuotrauka tinkama, tada ji būna patvirtinama dar tą pačią dieną, greičiausiai į vakarą, bet jei netinka, aš perkeliu į "neužpildytas" ir tada galima nuotrauką pakeisti.

būtent jūsų nuotrauka jau dalyvauja.

--------------------------

jei nuotrauka yra kelis kartus perkeliama į "neužpildytas" reiškia tikrai netinkama, ir reikia keisti, dažniausiai autorės nesupranta ir bando dėti dar kelis kartus tą pačią, kol pasibaigia laikas, o tada ašaros, kodėl nepatvirtino nuotraukos...
gustema
Noriu sudalyvauti fotokonkurse "Sniego karalystėje", bet nerandu paraiškos.
Rustė
QUOTE(gustema @ 2009 01 30, 17:40)
Noriu sudalyvauti fotokonkurse "Sniego karalystėje", bet nerandu paraiškos.
*

reikia eiti ten kur visos nuotraukos ir pačioje apačioje kairėje pusėje bus paraiška
gustema
QUOTE(Rustė @ 2009 01 30, 18:47)
reikia eiti ten kur visos nuotraukos ir pačioje apačioje kairėje pusėje bus paraiška
*

[QUOTE]
O pas mane kažkodėl nėra paraiškos. Pačioje apačioje kairėje mano nikas, o dešinėje - "Aptarimas".
Niktė
[quote=gustema,2009 01 30, 19:04]
[QUOTE]
O pas mane kažkodėl nėra paraiškos. Pačioje apačioje kairėje mano nikas, o dešinėje - "Aptarimas".
*

[/quote]
jei neklystu tai paraiška turėtų būti viršuje mirksiukas.gif kairėje pusėje
gustema
QUOTE(♥Širdelė♥ @ 2009 01 30, 20:10)
jei neklystu tai paraiška turėtų būti viršuje  mirksiukas.gif kairėje pusėje
*

[QUOTE]
O pas nėra nei viršui, nei apačioj.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.