QUOTE(VilmKa @ 2007 03 01, 22:55)
tiko, 640x480 pixels; 32078 bytes
QUOTE(Aurėja @ 2005 11 08, 12:42) Atsakymą tikrai rasite forumo skyrelyje "Dažniausiai užduodami klausimai", temoje apie nuotraukas ir jų mažinimą. Galbūt todėl, kad spaudžiate jau pasibaigusių konkursų pavadinimus? Nes nuotrauką išsiųsti galima tik į tą konkursą, kuris vyksta šiuo metu, pvz. dabar, iki lapkričio 10 d. galima pildyti paraišką konkursui "Mažo žmogaus - maži rūpestėliai". sėkmės! dar nepasibaiges konkursas o zymoskur pildyti paraiska nerandu
lyg tai uzpildziau paraiska konkurseliui, prikabinau foto. o kur paziureti ar tikrai? nes kai paspaudziau "tvirtinti" liko stoveti tik baltas langas - nieko man nebeismete. tai kaip cia dabar? tai jeigu mano nuotraukele neatsiras tarp visu, vadinasi nepatvirtino? o kaip zinoti per kiek laiko turi patvirtinti?
nezinau kas cia darosi! man vis nesigauna ideti nuotraukele
turbūt mėginat prikabinti per didelę nuotrauką. paskaitykite šią temą nuo pat pradžių, ten išvardyti visi reikalavimai konkursinei nuotraukai - formatas, dydis ir pan.
QUOTE(Daivapach @ 2007 05 12, 08:01) Jūsų nuotrauka jau prisikabino, tačiau ji prieštarauja 9-ai konkursų taisyklei - "Fotokonkurse nebus tvirtinamos tos nuotraukos, kurios buvo apdorotos naudojant fotomontažą (foto nuotraukų jungimas į vieną atvaizdą, pašalinių objektų įtraukimas į kadrą kompiuteryje, papildomos grafikos ir kitų dailės elementų naudojimas)."
gal kas galetu padet ikelti nuotrauka i koki nors vaiku konkursa?niekaip neiseina,o ir nemoku nuotraukos sumazinti.
padekit! QUOTE(butvydiene @ 2007 06 07, 18:24) gal kas galetu padet ikelti nuotrauka i koki nors vaiku konkursa?niekaip neiseina,o ir nemoku nuotraukos sumazinti. padekit! atsiųskit savo nuotrauką man el. paštu aureja@supermama.lt Aš sumažinsiu ir persiųsiu jums atgal tinkamo dydžio. tada pavyks prisegti savarankiškai
as ir vel su klausimais
QUOTE(Aurėja @ 2007 06 27, 14:32) <span style='color:red'>Dėmesio!</span> Gauname daug nuotraukų kurios yra pernelyg sumažintos, todėl dar patiksliname reikalavimus nuotraukos dydžiui: plotis - 200 pixelių/taškų aukštis - 200-270 pixelių/taškų Jei nuotrauka bus mažesnė arba didesnė - jos patalpinti negalėsime. Taip pat gauname nemažai nuotraukų, ant kurių užrašyti sunkiai įskaitomi vardai bei amžius. Kad nuotrauka patektų į rubriką "Dienos mažylis", užrašas turi būti aiškus ir ryškus. Laukiame kokybiškų ir reikalavimus atitinkančių nuotraukų! turiu technini klausima, kaip parasyti kompiuteriu ant nuotraukos varda ir kiek metu?
O kaip dabar siusti nuotraukele Dienos Mažyliui
Viskas parašyta čia.... http://www.supermama.lt/forumas/http://www.supermama.lt/forumas/index.php?showtopic=201964
QUOTE(Valerija @ 2007 08 01, 21:46) Viskas parašyta čia.... http://www.supermama.lt/forumas/http://www.supermama.lt/forumas/index.php?showtopic=201964 Aš čia jau skaičiau,bet va dabar niekaip nerandu kur konkurso to pradžia
As issiunciau nuorauka Dienos mazyliui pres gera savaite, bet iki siol jos nera. O gal buvo , o as praziopsojau, o gal dar bus.... Gal galima butu kur archyva paziureti?
Uzeikit i pagrindini puslapi. Desyneje puseje pamatysite labai garzus vaikucius. Ju nuotraukos kiekviena diena keiciasi
QUOTE(daniele @ 2007 08 02, 10:07) As issiunciau nuorauka Dienos mazyliui pres gera savaite, bet iki siol jos nera. O gal buvo , o as praziopsojau, o gal dar bus.... Gal galima butu kur archyva paziureti? Kiek žinau archyvą dar tik mąsto padaryt,o jei išsiuntei prieš savaitę,lauk dar kokį mėnesiuką,nes yra labai daug mažylių nuotraukų,kurios dar tik talpinamos nuo konkurso pradžios.Apie tai buvo rašoma kažkurioje temoje,neatsimenu tik kur.
bandau ikelti nuotrauka i nauja konkursa, bet po kurio laiko ji vel atsiranda prie neuzpildytu..nesuprantu ka ne taip darau
Laba, ne kartą dalyvavau fotokonkursuose, visada viskas aišku būdavo, bet šį kart puslapio apačioje nerandu eilutės ''paraiškos užpildymas''. Arba man visai gelvelė susisuko
O man neišeina sumažinti nuotraukos...
sveiki...i konkursa zalia zalia ku dairais, jau nebegalima paraiskos pildyti, arba as jos nerandu kazkur?
QUOTE(indi_111 @ 2008 06 24, 13:37) sveiki...i konkursa zalia zalia ku dairais, jau nebegalima paraiskos pildyti, arba as jos nerandu kazkur? QUOTE(MIKIENĖ @ 2008 06 24, 14:37) teisingai, nuotraukas tvirtiname iki 17h paskutinę dieną. šiame konkurse tai buvo iki 21d 17h, o nuo 22d prasidėjo balsavimas. nuotraukas konkursui reikia siųsti iš pradžios, tada dar spėsite pakoreguoti nuotrauką, pakeiti pavadinimą ar dar kažką. prasidėjus balsavimui to daryti negalėsite :0
Perziurejau visa tema, bet vistiek negaliu isspresti savo problemeles - nematau to, ka turiu matyt
Noredama padaryt siokiu tokiu pakeitimu, paprasiau moderatoriu isimt nuotraukyte, o dabar nerandu, kur galiu idet nauja??? Kaip ir daugelis rasiusiu, nesugebu rast "Paraisku pildymo", galbut jis man jau isjungtas? Nuo zioplumo vaistu ner, bet gal koks patarimas isgelbes mane nuo kanciu is anksto aciu Papildyta: QUOTE(Babusia @ 2008 08 11, 16:18) Perziurejau visa tema, bet vistiek negaliu isspresti savo problemeles - nematau to, ka turiu matyt Noredama padaryt siokiu tokiu pakeitimu, paprasiau moderatoriu isimt nuotraukyte, o dabar nerandu, kur galiu idet nauja??? Kaip ir daugelis rasiusiu, nesugebu rast "Paraisku pildymo", galbut jis man jau isjungtas? Nuo zioplumo vaistu ner, bet gal koks patarimas isgelbes mane nuo kanciu is anksto aciu Visgi matau atstatyta senaja nuotrauka, aliarmas kol kas be reikalo QUOTE(Babusia @ 2008 08 11, 17:21) Perziurejau visa tema, bet vistiek negaliu isspresti savo problemeles - nematau to, ka turiu matyt Noredama padaryt siokiu tokiu pakeitimu, paprasiau moderatoriu isimt nuotraukyte, o dabar nerandu, kur galiu idet nauja??? Kaip ir daugelis rasiusiu, nesugebu rast "Paraisku pildymo", galbut jis man jau isjungtas? Nuo zioplumo vaistu ner, bet gal koks patarimas isgelbes mane nuo kanciu is anksto aciu Papildyta: Visgi matau atstatyta senaja nuotrauka, aliarmas kol kas be reikalo nelabai supratau jūsų problemos. jūsų nuotrauka dalyvauja konkurse. jei dar kažkas negerai, parašykite man asmeniškai, pabandysim išspręsti problemas
Bandžiau į konkursą "Lygink ir laimėk" įdėti nuotrauką, pas mane kompas rodė, kad ji yra 471 KB, o kai įdėjau pamačiau kad pas jus ją vertina kaip 520x640, 68786 baitų
QUOTE(*Širdelė* @ 2008 08 12, 21:43) Bandžiau į konkursą "Lygink ir laimėk" įdėti nuotrauką, pas mane kompas rodė, kad ji yra 471 KB, o kai įdėjau pamačiau kad pas jus ją vertina kaip 520x640, 68786 baitų Viskas gerai, mačiau kad patvirtinta
O kai nuotrauka patvirtinama, atsiunčiate žinutę, ar reikia kantriai tikrinti konkurso nuotraukų galeriją?
QUOTE(nuostabumelis @ 2008 10 24, 12:18) O kai nuotrauka patvirtinama, atsiunčiate žinutę, ar reikia kantriai tikrinti konkurso nuotraukų galeriją? nesiunčia niekas jokių žinučių. nuotrauka jei patvirtinta matoma tarp visų dalyvaujančiųjų štai čia: http://www.supermama.lt/foto/index.php?f=c...ew&conid=87 jei nematoma, tai netinkama tada. labai retai kada siunčiu AŽ, kad nuotrauka netinka, nes yra tokių, kurios deda nuotrauką 15 kartų ir niekaip nesupranta, kad jei atmesta tai netinkama. Papildyta: šiaip labai dažnai narės net nepasiunčia nuotraukos tvirtinimui. (reikia paspausti ant šauktuko geltoname skritulyje) aš tokių netvirtinu jei jos neužpildytos, nes negaliu žinoti, ar narė užmiršo ją pasiųsti ar kažką derina dar, pavadinimą galvoja.
Sakykit, o Dienos mažyliui dar galima siųst nuotraukas, ar jau nebe- niekur nerandu info. Gal žiopla esu?
sveiki
sakykit, as dabar nusiunciau foto vaiko kaledu fotokonkursui, paspaudziau patvirtinimui, kada tiketis kad ji bus patvirtinta? dabar ja matau tik as, tarp nepatvirtintu...aciu QUOTE(Zana4 @ 2008 12 12, 09:35) sveiki sakykit, as dabar nusiunciau foto vaiko kaledu fotokonkursui, paspaudziau patvirtinimui, kada tiketis kad ji bus patvirtinta? dabar ja matau tik as, tarp nepatvirtintu...aciu jei nuotrauka tinkama, tada ji būna patvirtinama dar tą pačią dieną, greičiausiai į vakarą, bet jei netinka, aš perkeliu į "neužpildytas" ir tada galima nuotrauką pakeisti. būtent jūsų nuotrauka jau dalyvauja. -------------------------- jei nuotrauka yra kelis kartus perkeliama į "neužpildytas" reiškia tikrai netinkama, ir reikia keisti, dažniausiai autorės nesupranta ir bando dėti dar kelis kartus tą pačią, kol pasibaigia laikas, o tada ašaros, kodėl nepatvirtino nuotraukos...
Noriu sudalyvauti fotokonkurse "Sniego karalystėje", bet nerandu paraiškos.
|