Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Kaip siųsti nuotrauką foto konkursui?
Supermamų klubas > Bendras > Konkursai
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
SuperMama
1. Fotokonkursų adresas: http://www.supermama.lt/foto/

2. Spauskite konkurso, kuriame norite dalyvauti, pavadinimą.

3. Suraskite eilutę: Paraiškos užpildymas ir paspauskite. Užpildykite, prikabinkite nuotrauką .jpg formate.

Nuotraukų pavadinimus rašykite su lietuviškais simboliais" ąčęėįšųūž". Kitaip netvirtinsime.

4. Nuotrauka atsiras konkurse, kai bus patvirtinta fotokonkursų administratorių.

Jei kils klausimų, būtinai rašykite čia. smile.gif
SuperMama

i 
Pastebėjau, kad daug kam nepavyksta prikabinti nuotraukų, nes bandote prisegti milžiniško dydžio foto - po 1-1.5 Mb. Galima prisegti iki 500 Kb, bet ne didesnę nuotrauką!
Aurėja

i 
Dažniausiai užduodami klausimai ir atsakymai į juos:

1. Kur rasti foto konkursus?

Foto konkursai yra štai čia. Adresas: www.supermama.lt/foto arba pažvelkite į viršų - dešiniajame forumo lango kampe yra eilutė .......Paieška Nariai Kalendorius ir Fotokonkursai Spauskite "Fotokonkursai".

2. Noriu užpildyti paraišką konkursui, bet nerandu jos.

Atsiverskite Fotokonkursų puslapį (supermama.lt/foto) Pamatysite visą eilę foto konkursų aprašymų. Spauskite konkurso pavadinimą, į kurį norite siųsti nuotrauką. Paspaudus pavadinimą, atsivers nuotraukų galerija. Kairėje viršuje pamatysite užrašą "Dalyvavimo konkurse paraiška"Spauskite šią nuorodą ir pildykite.

3. Kaip užpildyti paraišką konkursui?

Spaudžiate nuorodą "Dalyvavimo konkurse paraiška" atsidaro paraiškos langas, kuriame matote tuščią laukelį "Pavadinimas" Įrašykite į jį nuotraukos pavadinimą, tik naudokite lietuviškus simbolius: č,ž,ū,š,į ir kt. Žemiau matote baltą laukelį Nauja nuotrauka: spauskite mygtuką Browse... ir prikabinkite nuotrauką. Dabar spauskite apačioje esantį mygtuką "Išsaugoti pakeitimus".

4. Kodėl užpildžius paraišką ir paspaudus "išsaugoti", užsideda raudonas rutuliukas su kryžiuku ir paraiška atsiduria skyrelyje "Neužpildytos"?

Reiškia, nuotrauka buvo per didelė. Sumažinkite nuotrauką ir redaguokite savo paraišką skyrelyje "Neužpildytos": prikabinkite sumažintą nuotrauką per Browse.. ir vėl siųskite patvirtinimui. Jei ji bus iki 500 Kb, paraiška išsisiųs sėkmingai ir atsidurs skyrelyje "Nepatvirtintos", ten ji bus tol, kol administratoriai patvirtins nuotrauką konkursui.

5. Kodėl mano paraiška vis dar kabo prie Nepatvirtintų?

Viskas gerai. Jūs užpildėte paraišką, išsiuntėte ją ir ji bus skyrelyje "Nepatvirtintos" tol, kol administratoriai įvertins ją ir nuspręs, ar ji tinkama konkursui. Jei foto tinkama, bus patvirtinta ir atsidurs konkurso nuotraukų galerijoje. Jei ne - bus perkelta į skyrelį "Neužpildytos" - ten jūs turite galimybę įdėti kitą nuotrauką ir vėl mėginti dalyvauti konkurse.

6. Kiek ilgai gali nuotrauka būti nepatvirtinta?

Nuotraukos patvirtinimas gali trukti nuo keliolikos minučių iki keleto dienų. Tai dar labai priklauso ir nuo savaitės dienų. Šiokiadieniais tvirtinamos greičiau, na, o savaitgaliais/švenčių dienomis gali tekti palaukti ir 2-3 dienas.

7. Kodėl administratoriai atmetė mano nuotrauką, kuo ji netiko?

Arba nuotrauka neatitiko bendrųjų foto konkursų reikalavimų, arba neatitiko konkretaus konkurso aprašymo bei taisyklių. Jei matote, kad jūsų nuotrauka po 1-3 dienų atsidūrė skyrelyje "Neužpildytos", vadinasi ji nepatvirtinta. Todėl reikia dar kartą įsiskaityti į konkurso aprašymą, taisykles (gal ką praleidote) ir susipažinti, jei dar to nepadarėte, su bendrosiomis taisyklėmis jos yra skelbiamos štai čia. Tuomet susiraskite kitą nuotrauką, kuri atitinka temą, tvarką, taisykles ir iš naujo pildykite paraišką.

8. Apsigalvojau, noriu pakeisti nuotrauką arba nuotraukos pavadinimą. ką daryti?

Tai galima padaryti tol, kol dar neprasidėjo balsavimas už nuotraukas. 1) Jei norite keisti/redaguoti pavadinimą, parašykite asmeninę žinutę moderatorei Rustei: nurodykite kokiame konkurse dalyvaujate (pavadinimą) ir ką norite keisti. Tai bus padaryta iškart, kai tik moderatorė perskaitys jūsų žinutę.

2) Jei norite pakeisti nuotrauką konkurse, parašykite asmeninę žinutę moderatorei Rustei : nurodykite konkurso pavadinimą ir ką norite padaryti. Tuomet moderatorė jūsų senąją nuotrauką iš konkurso ištrins ir jūs galėsite iš naujo užpildyti paraišką.

9. Kur galima aptarti nuotraukas, konkursą: įvertinti, pagirti ir pan?

Apie kiekvieną konkursą mes kalbame štai šiame skyrelyje spauskite čia

10. Kaip balsuoti už labiausiai patikusias nuotraukas?

Spauskite konkurso pavadinimą, atsivers nuotraukų galerija. Spauskite ant patikusios nuotraukos, ji pasididins, o apačioje matysite eilutę "Ši nuotrauka geriausia" Spauskite ją. Taip atiduosite balsą už šią nuotrauką. Taip galima balsuoti ir dar už 2 nuotraukas. (Iš viso vienas dalyvis gali balsuoti už 3 nuotraukas). Tik negali balsuoti už savo nuotrauką.

11. Kodėl aš negaliu balsuoti už konkurso nuotraukas?

Balsuoti konkurse gali visi forumo dalyviai, kurie yra parašę forume 20 ir daugiau komentarų. Norint išvengti nesąžiningos konkurencijos (kai kurie ankstesni konkursai, deja, be to neapsiėjo), buvo įvestas apribojimas: “naujoko” statusą turintis forumo dalyvis, neparašęs nė 20-ies žinučių, konkurse balsuoti negali.

12. Ar naujokas gali dalyvauti konkurse?

Žinoma! Visi registruoti forumo dalyviai, nepriklausomai nuo parašytų žinučių skaičiaus, konkursuose dalyvauti gali.

13. Kaip atsiimti laimėtus konkurse prizus?

Parašykite asmeninę žinutę SuperMamai ir praneškite apie laimėjimą konkurse bei jame užimtą vietą. Susitarsite, kada ir kaip atsiimsite prizą. Prizus atsiimti būtina per 3 mėnesius nuo laimėjimo dienos.

14. Kodėl aš perėjęs iš Forumo į Fotokonkursus tampu "svečias" ir manęs prašo prisijungti?

Todėl, kad prisijungdamas į Forumą (įrašydamas savo vartotojo vardą ir slaptažodį laukeliuose) nepažymėjote varnelės langelyje "Atsiminti mane?" . Jei pažymėsite, problema išsispręs.
Aurėja
QUOTE(Musinuke @ 2005 10 12, 17:20)
Bandau prikabinti 424 KB nuotrauką, o gaunu raudoną rutuliuką su kryžiuku. Kodėl?
*

Galbūt foto yra ne .jpg formato? Arba vis dėlto šiek tiek didesnė nei leistina.
Raseleb
QUOTE(Aurėja @ 2005 09 23, 10:29)
Dažniausiai užduodami klausimai ir atsakymai į juos:

14. Kodėl aš perėjęs iš Forumo į Fotokonkursus tampu "svečias" ir manęs prašo prisijungti?

Todėl, kad prisijungdamas į Forumą (įrašydamas savo vartotojo vardą ir slaptažodį laukeliuose) nepažymėjote varnelės langelyje "Atsiminti mane?" . Jei pažymėsite, problema išsispręs.
*

Kiekvieną kart turiu prisijungti. Darau taip kaip rašote. Kame dar gali būti priežastis? g.gif
Aurėja
QUOTE(lebut @ 2005 10 14, 14:03)
Kiekvieną kart turiu prisijungti. Darau taip kaip rašote. Kame dar gali būti priežastis? g.gif
*

Gali būti, kad Cookies neleidžiami g.gif Pamėginkite: Tools->Internet Options->Privacy Settings nustatyti Medium
Aurėja
QUOTE(destule @ 2005 10 18, 22:17)
aciu labai uz atsakyma. Kaip visada praziopsojau si faina konkursa:( bet butu labai malonu kad pranestumete kokie konkursai artimiausiu metu bus:) jei tai imanoma:) aciu:) biggrin.gif
*

Visdada yra pranešama - reikia skaityti skyrelį "Naujienos" tema štai čia.
vivulyte
Sweiki,o kaip sumažinti foto dydį? Ar įmanoma?Visas kiek noriu įdėti, atmeta..
medasta
Kodėl atsivertus fotokonkursų puslapį (supermama.lt/foto) ,paspaudus konkurso pavadinimą, į kurį noriu siųsti nuotrauką, atsivertus nuotraukų galerijai, dežinėje viršuje nepamatau užrašo "Dalyvavimo konkurse paraiška"?
Aurėja
QUOTE(vivulyte @ 2005 11 02, 12:55)
Sweiki,o kaip sumažinti foto dydį? Ar įmanoma?Visas kiek noriu įdėti, atmeta..
*

Atsakymą tikrai rasite forumo skyrelyje "Dažniausiai užduodami klausimai", temoje apie nuotraukas ir jų mažinimą.

QUOTE(medasta @ 2005 11 04, 19:58)
Kodėl atsivertus fotokonkursų puslapį (supermama.lt/foto) ,paspaudus konkurso pavadinimą, į kurį noriu siųsti nuotrauką,  atsivertus nuotraukų galerijai, dežinėje viršuje nepamatau užrašo "Dalyvavimo konkurse paraiška"?
*

Galbūt todėl, kad spaudžiate jau pasibaigusių konkursų pavadinimus? Nes nuotrauką išsiųsti galima tik į tą konkursą, kuris vyksta šiuo metu, pvz. dabar, iki lapkričio 10 d. galima pildyti paraišką konkursui "Mažo žmogaus - maži rūpestėliai".

sėkmės!
jovka
Ikeliau nuotrauka konkursui, paskui nutariau, kad geraiu butu kita. Dabar maza rodo pirmaja, o padidinta antraja nuotrauka. Noreciau siusti patvirtinimui, bet gi negaliu dalyvaut konkurse su dviem skirtingom nuotraukom... sad.gif
Aurėja
QUOTE(jovka @ 2005 11 08, 14:20)
Ikeliau nuotrauka konkursui, paskui nutariau, kad geraiu butu kita. Dabar maza rodo pirmaja, o padidinta antraja nuotrauka. Noreciau siusti patvirtinimui, bet gi negaliu dalyvaut konkurse su dviem skirtingom nuotraukom...  sad.gif

i 
Kai pakeičiate nuotrauką, kad vaizdas nebūtų išplaukęs, iškraipytas ir rodytų naująją nuotrauką, atsistokite kompiuterio pele ant foto ir paspauskite 2 klaviatūros mygtukus Ctrl ir F5. Vaizdas atsinaujins ir viskas bus ok. Tuomet siųskit patvirtinimui.

pipima
Konkursas tikrai naujas-"Tu mano širdyje",bet paraiškos jame dalyvauti kažkodėl nėra verysad.gif
Aurėja
QUOTE(pipima @ 2005 12 01, 18:58)
Konkursas tikrai naujas-"Tu mano širdyje",bet paraiškos jame dalyvauti kažkodėl nėra  verysad.gif
*

taip nebūna, kad paraiškos nebūtų. jos ieškoti reikia puslapyje www.supermama.lt/foto paspaudus konkurso pavadinimą atsidarys langas, kurio kairėje pusėje viršuje virš nuotraukų matysite užrašą "pildyti konkurso paraišką"

Jos gali nerodyti tik tuo atveju, jei jau kartą paspaudėte tą užrašą, bet nieko nedarėte, nuotraukos neprikabinote, tuomet išsisiuntė tuščia neužpildyta paraiška.
Paranormali
g.gif As labai atsiprasau, bet mano kompiuteris neturi lietuvisku raidziu......... ji pirkau ne LT , o tai reiskia kad is musu atimama bet kokia galimybe dalyvauti konkursuose verysad.gif
Aurėja
QUOTE(Paranormali @ 2005 12 02, 13:47)
g.gif  As labai atsiprasau, bet mano kompiuteris neturi lietuvisku raidziu......... ji pirkau ne LT , o tai reiskia kad is musu atimama bet kokia galimybe dalyvauti konkursuose verysad.gif
*

tikrai neatimama, tokiais atvejais moderatoriai tiesiog pataiso tekstą mirksiukas.gif Dalyvaukit drąsiai bigsmile.gif
jolitag
verysad.gif As negaliu ideti nuotraukos del per didelio formato.Ka daryti?
swko
QUOTE(jolitag @ 2005 12 16, 00:03)
verysad.gif As negaliu ideti nuotraukos del per didelio formato.Ka daryti?
*

tau reikia per paint shopa ja sumazinti,ten kai atidarysi nuotrauka virsui yra image ir ten gali ja sumazint o jai negalesi,tai gali man nuotrauka atsiust per emaila ir tau ja padarisiu!emailas jaigu ka rasi mano profilija 4u.gif 4u.gif
jolitag
QUOTE(SuperMama @ 2005 02 02, 21:20)
Pastebėjau, kad daug kam nepavyksta prikabinti nuotraukų, nes bandote prisegti milžiniško dydžio foto - po 1-1.5 Mb. Galima prisegti iki 500 Kb, bet ne didesnę nuotrauką!
*

O kaip gi tuos Mb sumazint?As internate naujoke,man cia tamsus miskas.O vaikucio nuotrauka issiust noriu. g.gif
Aurėja
QUOTE(jolitag @ 2005 12 15, 23:50)
O kaip gi tuos Mb sumazint?As internate naujoke,man cia tamsus miskas.O vaikucio nuotrauka issiust noriu. g.gif
*

paskaitykit konkursų taisykles, ten 7-oje taisyklėje yra ir nuoroda įdėta:
Jei jūsų nuotrauka yra didesnė, būtinai ją sumažinkite, kitaip dalyvio paraiškos nepavyks užpildyti (yra ne vienas būdas nuotraukoms mažinti, apkirpti. Apie tai daug informacijos rasite va čia .
sėkmės
Rituxx
Nelabai supratau ar mano nuotrauka dalyvaus konkurse ar ne g.gif išsiunčiau tik rodo kad nepatvirtinta, o iš naujo priregistruot jau neduoda schmoll.gif
Aurėja
QUOTE(Rituxx @ 2006 06 20, 12:22)
Nelabai supratau ar mano nuotrauka dalyvaus konkurse ar ne g.gif išsiunčiau tik rodo kad nepatvirtinta, o iš naujo priregistruot jau neduoda schmoll.gif
*

jau patvirtinta, ir ją galima rasti tarp kitų nuotraukų galerijoje.
Tiesiog ji kurį laiką buvo tarp dar nepatvirtintų konkursui nuotraukų, kol moderatorius jas peržiūrėjo ir tinkamas patvirtino.
tinara26
QUOTE(medasta @ 2005 11 04, 16:58)
Kodėl atsivertus fotokonkursų puslapį (supermama.lt/foto) ,paspaudus konkurso pavadinimą, į kurį noriu siųsti nuotrauką,  atsivertus nuotraukų galerijai, dežinėje viršuje nepamatau užrašo "Dalyvavimo konkurse paraiška"?
*

ir as to nematau,nors konkursas dar tikrai nepasibaiges!sakykit ,kaip pakliuti i jusu konkursiuka1 drinks_cheers.gif 4u.gif

Papildyta:
QUOTE(Aurėja @ 2005 12 01, 18:27)
taip nebūna, kad paraiškos nebūtų. jos ieškoti reikia puslapyje www.supermama.lt/foto  paspaudus konkurso pavadinimą atsidarys langas, kurio kairėje pusėje viršuje virš nuotraukų matysite užrašą "pildyti konkurso paraišką"

Jos gali nerodyti tik tuo atveju, jei jau kartą paspaudėte tą užrašą, bet nieko nedarėte, nuotraukos neprikabinote, tuomet išsisiuntė tuščia neužpildyta paraiška.
*

ir kagi daryti tada?
pas mane taip pat nera lietuviskos abeceles.atsiprasau 4u.gif
gerduska
Man irgi buvo tas pats verysad.gif bet galu gale radau ka daryt thumbup.gif . Yra virsuj parasyta "nepatvirtintos, tai ten reikia paspaust. Tada eini ant tokio balto su raudonu kryziuku langelio, paspaudi ant jo ir vat tada jau idedi nuotraukyte ir visa kita.Sekmes! smile.gif
rupestelis
užmiršau ir neberandu, kiek pikselių pločio ir aukščio max gali būti nuotrauka konkursui blush2.gif ?padėkit 4u.gif
Aurėja

QUOTE(rupestelis @ 2006 07 24, 13:44)
užmiršau ir neberandu, kiek pikselių pločio ir aukščio max gali būti nuotrauka konkursui blush2.gif ?padėkit 4u.gif
*

QUOTE(SuperMama @ 2005 02 02, 20:20)

i 
Galima prisegti iki 500 Kb, bet ne didesnę nuotrauką!

*

rupestelis
čia kaip su logo keitimu-moderatoriai rašo, kad eini ten ir ten ir taip toliau, ir net pyksta, jei žmogus vėl rašo, kad jam nesigauna, o kad ctrl +F5 reikia paspausti, tik dalyviai pasufleruoja tongue.gif biggrin.gif
tikrai esu bandžiusi ir mažesnę nuotrauką nei 500 kb dėti, bet kol neatitinka "standarto" tai yra regis 640 su 450 pikselių, tai negali įkelt, arba automatiškai suspaudžia. o kur paaiškinimai apie tai???
Board
QUOTE(rupestelis @ 2006 07 25, 12:32)
čia kaip su logo keitimu-moderatoriai rašo, kad eini ten ir ten ir taip toliau, ir net pyksta, jei žmogus vėl rašo, kad jam nesigauna, o kad ctrl +F5 reikia paspausti, tik dalyviai pasufleruoja tongue.gif  biggrin.gif
tikrai esu bandžiusi ir mažesnę nuotrauką nei 500 kb dėti, bet kol neatitinka "standarto" tai yra regis 640 su 450 pikselių, tai negali įkelt, arba automatiškai suspaudžia. o kur paaiškinimai apie tai???
*

Ctrl+F5 ir kiti klaviatūros mygtukų deriniai nėra išskirtinai mūsų forumo funkcijos. Taip yra lygiai taip pat kaip ir tarkim ctrl+C (copy) ar ctrl+V (paste) funkcijos. Jos yra bendrinės. Mūsų forumo fotokonkursuose nėra interneto ar kompiuterio pradžiamokslio, todėl ir šios funkcijos į taisykles ar kažkur kitur mes neįtraukėm.

Dėl nuotraukų dydžio. Pildant paraišką kiekvienam konkursui, po laukeliu, skirtu prikabinti nuotraukai yra tekstas:
Jei norite palikti esamą nuotrauką, palikite šį laukelį tuščiu
Jei nuotraukos aukštis ar plotis viršija 640 pikselių, ji bus automatiškai sumažinta
Maksimalus nuotraukos dydis - 500000 B

Geros dienos.
rupestelis
QUOTE(Auges @ 2006 07 25, 12:59)
Ctrl+F5 ir kiti klaviatūros mygtukų deriniai nėra išskirtinai mūsų forumo funkcijos. Taip yra lygiai taip pat kaip ir tarkim ctrl+C (copy) ar ctrl+V (paste) funkcijos. Jos yra bendrinės. Mūsų forumo fotokonkursuose nėra interneto ar kompiuterio pradžiamokslio, todėl ir šios funkcijos į taisykles ar kažkur kitur mes neįtraukėm.

Geros dienos.
*

ačiū, dabar jau aiškiau nei "mažiau nei 500 kb" biggrin.gif
ir Jums geros dienos 4u.gif
taip, bet ar žmogus gali žinoti, kad ctrl+F5 tai yra refresh tinka būtent atnaujinant sm logo? ta prasme nesiūlau įtraukti į taisykles, tačiau paaiškinti tai galima mirksiukas.gif manau, kad tokių pradžiamokslių nemažai atsiranda mirksiukas.gif patys moderai atsitveria tylos siena arba dar geriau-pyksta...
bet čia tik mano pamąstymai, tikrai ne priekaištai, iki 4u.gif
SilRa
ka tik prikabinau nuotrauka fotokonkursui "Vasaros peizazas". ji yra skyrelyje "Neuzpildytos". ar as jau dalyvauju konkurse? ar manoji nuotrauka atsiras prie kitu dalyviu nuotrauku? g.gif is anksto aciu uz atsakyma ax.gif
Vilma
Labukas kaip sumazinti nuotrauka vis ismeta kad klaida?! g.gif
Papildyta:
man jau pyktis kyla verysad.gif g.gif
Aurėja
QUOTE(Vilma @ 2006 09 16, 21:25)
Labukas kaip sumazinti nuotrauka vis ismeta kad klaida?! g.gif
Papildyta:
man jau pyktis kyla verysad.gif  g.gif
[

Apie nuotraukų redagavimą, mažinimą temą rasite skyrelyje "Dažniausiai užduodami klausimai" Ten bus aprašyta įvairių nuotraukų mažinimo būdų. Pasirinksite jį pagal turimą programą.
laurencija
laba.noreciau paklaust,koks yra supermamos elektroninis pasto adresas?
Aurėja
QUOTE(laurencija @ 2006 10 24, 10:31)
laba.noreciau paklaust,koks yra supermamos elektroninis pasto adresas?
*

forumas@supermama.lt
ingridatam
Pradejau pildyti anketa...viskas lyg ir gerai bet nera pas mane tokio mygtuku Dabar spauskite apačioje esantį mygtuką "Išsiųsti administratorių patvirtinimui".
o yra tik:
issaugoti pakeitimus
nesaugoti pakeitimu ir
pasalinti paraiska
kame reikalas? g.gif HELP

Papildyta:
as cia apie Pupuliuku maudyniu konkursa smile.gif
Board
spausk "Išsaugoti pakeitimus" o po to ieškok šone "Išsiųsti administratoriaus patvirtinimui"
Pareis
As netycia issiunciau tuscia paraiska. Tai ka dabar daryti? Noreciau Kaukiu konkurse sudalyvauti.
Pareis
Na lyg ir dar karta uzpildziau. Gal gausit jus ta mano nuotrauka. tik nezinau ar ne per maza gavosi. Jei per maza, tai nieko nesimatys blush2.gif
lyra
Norėčiau sudalyvauti konkurse, bet dalyvio paraiškos nurodytoje vietoje nerandu. Buvau įėjusi į paraiškas, o po to išėjau iš paraiškų lango, gal dėl to ?
N.E.D.A
o kaip apskritai prie zinutes prideti foto g.gif ar tam reik albumo kokio g.gif
Aurėja
QUOTE(N.E.D.A @ 2007 01 18, 18:37)
o kaip apskritai prie zinutes prideti foto g.gif ar tam reik albumo kokio g.gif
*

jeigu kalba eina apie fotokonkursų nuotraukas, kai jas komentuojame, tuomet reikia atsistoti su pele ant nuotraukos, nuspausti dešinį klavišą ir atsidarys lentelė, kurioje pasirenkate "Properties". Paspaudus atsidaro langas, kuriame rasite eilutę Adress [URL]: http://..................................................

Nusikopijuokite šią eilutę. Tada rašote komentarą, paspaudžiate komentaro lange esantį mygtuką IMG ir atsidariusiame langelyje įklijuojate nusikopijuotą nuotraukos adresą. soaudžiate OK. Ir skelbiate komentarą.
Papildyta:
QUOTE(lyra @ 2007 01 18, 17:51)
Norėčiau sudalyvauti konkurse, bet dalyvio paraiškos nurodytoje vietoje nerandu. Buvau įėjusi į paraiškas, o po to išėjau iš paraiškų lango, gal dėl to ?
*

taip, dėl to. kai bent kartą atsidarote paraiškos langą, bet jo neužpildote ir neišsiunčiate, ji atsiduria kategorijoje "Neužpildytos". Šiuo metu ištryniau visas tokias "neužpildytas" tuščias paraiškas, dabar vėl matysite galimybę iš naujo pildyti paraišką.
ingridatam
nu mamos gal galit man paaiskinti, kame reikalas...ikelia mano foto i Neuzpildytas ir vsio....nesuprantu...viskas lyg o.k g.gif Kaip elgtis ???
Delija
Kvailas klausimas, bet kaip pasidaryti lietuviska srifta? blush2.gif
Moncike
Jau dedu trečią nuotrauką, ir vis nepatvirtina jos, šiandien įdėjau, buvo prie nepatvirtintų, už 10min. pažiūrėjau ir neradau savo nuotraukos nei konkurso galerijoje, nei prie neužpildytų,kas negerai? Nuotrauka tikrai nėra per didelė, nes ją sumažinau ir tikrai pagal visas taisykles viską padariau verysad.gif
skruzde
QUOTE(Daluzele @ 2007 02 12, 19:49)
*

Eik į skyrelį -mamos kompiuteris-tenai tokių gudrybių gali išmokt mirksiukas.gif
Aurėja
QUOTE(Daluzele @ 2007 02 12, 20:49)
*

i 
pamėginkite "lietuvybę" susirasti pagal šias instrukcijas:

1) Einate Start->Settings->Control Panel, pasirenkate "Regional and Language Options" (jeigu tokio dalyko nėra, tada "Keyboard" ir atsidariusiame lange pasirenkate Language), atsidariusiame lange pasirenkate Languages, spaudžiate Details... Jeigu kalbų sąrašiuke nėra lietuvių kalbos, spaudžiate Add..., "Input Language" pasirenkate Lithuanian, "Keyboard Layout" taip pat Lithuanian (tada lietuviškos raidės bus viršuje ant skaičių). Suspaudot visus OK, kiek tik yra, ir bandot rašyt lietuviskai. Jeigu nepasiseka, atliekat tolimesnius punktus.

2) Einat į šį puslapiuką ir parsisiunčiate
"Windows 98 priedai" (jeigu pas jus Windows 98),
"LithWinNT 4.14" (jeigu pas jus Windows NT),
"LithWin Millennium" (jeigu pas jus Windows ME),
"LithWin 2000" (jeigu pas jus Windows 2000) arba
"LithWin XP" (jeigu pas jus Windows XP).

3) Du kartus spaudžiate ant parsisiųsto failo, nurodote, kur sudėti išarchyvuotus failus (pasinaudojant Browse...) ir spaudžiate Unzip.

4) Einate į katalogą, kuriame yra išarchyvuoti failai. Du kartus spaudžiate ant failų Go.inf ir LitWin98.inf (arba LitWinNT.inf/LitWinMl.inf/LitWinXP.inf/LitWin2k.inf). Jeigu išmes kokį langą, spauskite OK arba Yes :)

5) Pakartoti 1 punktą.  

Pelytė76
QUOTE(Moncike @ 2007 02 20, 13:36)
Jau dedu trečią nuotrauką, ir vis nepatvirtina jos, šiandien įdėjau, buvo prie nepatvirtintų, už 10min. pažiūrėjau ir neradau savo nuotraukos nei konkurso galerijoje, nei prie neužpildytų,kas negerai? Nuotrauka tikrai nėra per didelė, nes ją sumažinau ir tikrai pagal visas taisykles viską padariau  verysad.gif
*

Įdejau ir aš nuotrauką .Bet jau antra diena . kaip nepatvirtinta blink.gif .Nesuprantu , atrodo irgi viską dariau pagal taisykles g.gif , bet miekas jos nepatvirtina.
anikute
Nesupratau, kodėl mano foto nepatvirtino? Gi ten ir vanduo, ir kilobaitų ne per daug...
Čia atmetinėjama be paaiškinimų ar jų reikia specialiai užklaust?
Aurėja
QUOTE(Pelytė76 @ 2007 02 25, 12:15)
Įdejau ir aš nuotrauką .Bet jau antra diena . kaip nepatvirtinta  blink.gif .Nesuprantu , atrodo irgi viską dariau pagal taisykles  g.gif , bet miekas jos nepatvirtina.
*

savaitgalis buvo, todėl ir nepatvirtinta. Nuotraukos tvirtinamos darbo dienomis.

*dzūkė*
Nuotraukos tokie duomenys: 0,99MB (1,043.477 baitų) g.gif ar tokia tinka konkursui, ar per didelė?
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.